Mäklare Alfred Karlsson

Alfred Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Värendsgatan 20A, Lammhult, Växjö kommun

Värendsgatan 20A

Villa
Lammhult, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

1 150 000 kr

75 m²

4 rum

774 m² tomt

Varmt välkomna till Värendsgatan 20A i Lammhult! Här möts man av en bostad som fördelas över 1½-plan med källare där man utfört flertal större renoveringar så som blandannat tak- och fönsterbyte! På entréplan finner man en välkomnande hall med praktiskt klinkergolv. Vidare in i bostaden finner man vardagsrum, matplats, praktiskt kök och en mindre wc. En trappa upp finner man två sovrum och ett badrum med dusch. I källaren finns tvättstuga, bastu, badrum, matkällare och goda förvaringsmöjligheter i förråd. Här bor man med en lättskött tomt och en härlig inglasad altan samt en uteplats. Lammhult är ett trevligt och barnvänligt samhälle med flertalet lekplatser och möjlighet till aktivitet. I Lammhult finns allt som man kan tänkas behöva så som mataffär, frisörer, blomsterbutik, pizzeria, gym, padelbana och flertalet möbelaffärer som ligger beläget i centrum och ger samhället liv och rörelse. I Lammhult finns kollektiva anslutningar i form av både buss och tåg för den som pendlar eller föredrar kollektiva transportmedel till shopping. Med tåget kan du lätt och smidigt ta dig till både Alvesta och Nässjö som är stora förbindningspunkter inom tågtrafiken. Du kan också med tåget eller bussen ta dig smidigt direkt till Växjö utan byten. Välkommen hem!

  • Plus
Järnvägsgatan 1, Hovmantorp, Lessebo kommun

Järnvägsgatan 1

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

2 600 000 kr

165 m²

6 rum

1 156 m² tomt

På Järnvägsgatan 1 i Hovmantorp finner vi denna trevliga och familjära 1 1/2 plansvilla. Välplanerad bostad med trevliga ytor med kök i anslutning till vardagsrum. Allrum med möjlighet till större matbord för större tillställningar. På övre plan finner vi tre sovrum, mindre allrum och stort badrum. Trevlig trädgård med uteplats och spabad. På trädgården finns även en gäststuga för ett extra sovrum med tillhörande carport. Möjlighet till att parkera flera bilar. I Hovmantorp bor du med närhet till skola, förskola, affär och goda kommunikationer till Växjö med buss och tåg. Varmt välkommen att höra av er för mer information! // Alfred Karlsson

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Snedgatan 4, Vislanda, Alvesta kommun

Snedgatan 4

Villa
Vislanda, Alvesta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

1 195 000 kr

127 m²

5 rum

950 m² tomt

Varmt välkomna till Snedgatan 4 i Vislanda. Bostaden med dess 127 + 72 kvm fördelas enligt hall, två sovrum, badrum, kök, vardagsrum och groventré på entréplan. Övre plan är nyrenoverad med allrum, genomgångsrum och ett sovrum. I källaren finns tvättstuga, förråd, pannrum, matkällare och hobbyrum. Här finns även en trevlig altan som nås via köket. Bergvärme nyligen installerat vilket ger låga driftkostnader. I Vislanda bor man med närhet till matbutik, pizzerior, blomsterbutik och sist men inte minst skola och förskola. Ifrån Vislanda går det enkelt att ta sig med både buss och tåg. Varmt välkommen att anmäla er till visning!

Visar alla 3