Mäklare Emma Ragnerby

Emma Ragnerby

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Norrvägen 12, Älghult, Uppvidinge kommun

Norrvägen 12

Villa
Älghult, Uppvidinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner Växjö

680 000 kr

97 m²

5 rum

1 000 m² tomt

Varmt välkomna till Norrvägen 12 och detta trevliga enplanshus med källare. Vi parkerar bilen på den asfalterade uppfarten intill dubbelgaraget och ansluter sedan in i bostaden via den vackra verandan. Ljuset som de stora glaspartierna ger ger rymd till hela hallen. En halvtrappa upp ansluter entréplan med trevligt kök rakt fram. Från köket ansluter dörr ut till den inglasade altanen. Altanen i sitt sydvästliga läge blir den naturliga platsen för vår, sommar och höstmiddagar. Vidare i öppen planlösningen ansluter matplatsen med gott om plats för det stora matbordet att rymma hela familjen vid. Vardagsrummet är rymligt och ger plats för den stora familjesoffan om så önskas. Vidare från hallen till vänster ansluter bostadens mer privata del med tre sovrum samt badrum. I källarplan finner vi trevlig gillestuga med centrerad öppen spis med insats, både trevlig och praktiskt då den enkelt värmer huset tack vare sin placering. Utöver gillestugan finner vi tvättstuga, ett helkaklat badrum, pannrum samt flertalet generösa rum för förvaring. Tomten är stor och bjuder in till lek, odling och umgänge. Till höger om fastigheter finner vi kommunal mark som även denna kan nyttjas med stor fördel. På Norrvägen 12 bor ni centralt i Älghult med alla fördelar som följer därtill. Ett stenkast bort finner vi skola, matbutik, kyrka och blomsteraffär. Bussförbindelser till Alstermo och Lenhovda nås på ett fåtal minters promenad. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

 • Uteplats
Torparängsvägen 10, Växjö Teleborg, Växjö kommun
 • Tor 9 feb kl 17:00

Torparängsvägen 10

Radhus
Växjö Teleborg, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner Växjö

2 950 000 kr

116 m²

4 rum

5 279 kr/mån

25 431 kr/m²

Varmt välkomna till Torparängen 10 och detta välplanerade och hemtrevliga radhus med hörntomt uppfört 2020! Vi parkerar bilen på den lugna återvändsgatan och ansluter in i bostaden via den ljusa och öppna entrén med klinkergolv, där köket längre fram och ljuset från dubbeldörrarna ut till trallgolvet skymtas en bit bort. Köket från Marbodahl i grå nyans har vid nybyggnationen gjorts tillval med både ljuskenor under överskåpen samt spotlights i taket. Bänkskivan i virrvarr förhöjer den trevliga retrokänslan som genomsyrar hela bostaden. Helt integrerad kyl och frys samt städskåp och skafferi finner vi inbyggt i väggen intill köket i samma enhetliga skåpsluckor som övrig köksinredning. I öppen planlösning ansluter vidare vardagsrummet med plats för soffmöblemang och det stora matmöblemanget där emellan. Från köket stålar söder och västersolen in via de stora fönsterna och dubbeldörrarna i glas som leder oss ut till trallgolvet och trädgården utanför. Trallgolvet skyddas under sommartid av det stora markisen som sträcker sig över hela uteplatsen, en naturlig plats att avnjuta kvällens middag medans solen går ner i väst. Det isolerade förråden på tomten rymmer såväl pulkor, kläder och juldekorationer som inte används. Ett utav bostadens tre rymliga sovrum återfinns på entréplan, stort nog att rymma dubbelsäng samt erbjuder även praktiskt klädförvaring. Tillbaka till hallen tar vi trappen upp till övre plan där allrummet ansluter med nyinstallerad AC. Från allrummet nås även utgång till balkongen i österläge, samt de resterande två sovrummen och det helkaklade badrummet med badkar. Båda sovrummen i övre plan är väl tilltagna med plats för större säng och sängmöbler om så så önskas samt garderober för förvaring. Längst ena sidan av bostaden har nyligen Avenbok planterats och kommer inom kort att insynsskydda tomten ytterligare. Tomten är välskött och ombonad med plats för både studsmatta och sandlåda om så önskas. Intill fastigheten finns även kolonilotter att hyra av Växjö kommun om de gröna fingrarna vill utmanas ytterligare. På Torparängsvägen 10 bor ni i ett lugn, tryggt och trevligt bostadsområde med Torparängens naturområde och Södra Bergundasjön, med fina promenadstigar intill sjön, ett stenkast bort. Även Växjösjön finner vi en kort promenad från bostaden med fina promenad och cykelvägar att ta sig fram på. Växjö centrum och det stora utbud på shopping, kultur och mat som där erbjuds, eller andra stadsdelar i Växjö, nås via de fina cykelvägarna eller via kollektiva förbindelser med busshållplatser strax utanför bostaden. Universitetet nås även smidigt via cykel, buss eller bil. Teleborg är ett barnvänligt och trevligt område med skola, förskolor, lekplatser samt gott om platser att besöka under lediga dagar och helger inom kort avstånd. På sommarhalvåret kan fikakorgen och badkläderna tas med ner till bryggan för att ta sig ett svalkande dopp vid Torparängens badplats. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Brf Bredviks ängar, lgh 18, null, Växjö kommun

Brf Bredviks ängar, lgh 18

Lägenhet
Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

1 625 000 kr

54 m²

2 rum

2 424 kr/mån

30 093 kr/m²

Välkommen till Brf Bredviks ängar! Här planeras byggnation av totalt 21 stycken välplanerade bostäder i blandade storlekar, däribland ett flerbostadshus i två plan som har 8 stycken genomgående lägenheter med 2 rum och kök fördelat på 54 kvm. Lägenheterna har en ytsmart planlösning som ger genomgående ljusinsläpp och tre stycken lika stora rum, vilket skapar möjlighet till en flexibel användning och variation i rumssambanden. Samtliga får en härlig uteplats eller balkong i eftertraktat västerläge samt en entrézon mot öster som även den kan möbleras till viss del. Dessutom en egen parkeringsplats som ingår i månadsavgiften. Grundutförandet är klassiskt och stilrent för att passa väl ihop till de flesta inredningsstilar. All inredning är vald med omsorg och håller god kvalitet redan i standardutförandet, samtidigt kommer det finnas möjlighet att sätta egen prägel genom tillval i den nya bostaden. Husen i förningen placeras längst med gatan och omsluter en grön innergård med gemensamma ytor för exempelvis odling och mötesplatser. En spännande kvarterslokal knyter samman området och bidrar till att sätta känslan för hela kvarteret. I projektet har stort fokus lagts på att skapa just gemensamma utrymmen i föreningen för de boende och utöver nyss nämnda planeras här flera lokaler för föreningen att utforma efter egna önskemål såsom verkstad och cykelpool. Här skapas hem att trivas i! Tror du att din drömbostad finns här? Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Olofsgatan 18, Åseda, Uppvidinge kommun

Olofsgatan 18

Villa
Åseda, Uppvidinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner Växjö

1 250 000 kr

118 m²

5 rum

869 m² tomt

Varmt välkomna till Olofsgatan 18 och denna trevliga enplansvilla i centrala Åseda! Vi parkerar bilen på den asfalterade uppfarten och ansluter in i bostaden via huvudentrén på framsidan. När vi tar steget in får vi genast en bra överblick över de öppna ytorna och rummen runt omkring oss. I direkt anslutning ansluter allrummet till vänster om hallen, där det finns gott om plats att samla familjen framför idol eller långfilmen. Vidare rakt fram ansluter vardagsrummet där det stora matbordet ryms. Under sommarmånaderna flyttas middagarna ut till den väl tilltagna och inglasade altanen, där garanterat både släkt och vänner ryms och får plats. Köket i äldre modell erbjuder vitvaror som till viss del bytts ut under åren. Groventrén och tvättstugan renoverades 2009 och erbjuder idag både tvättmöjligheter, badrum och förråd. De mer privata delarna i bostaden, sovrummen, nås till höger från hallen. Här erbjuds bostadens tre sovrum som samtliga tre erbjuder garderobsförvaring och gott om plats för både dubbelsäng och övriga sängmöbler om så önskas. Ytterligare ett badrum ansluts här, detta med våtrumsmatta och tapet. På tomten ansluts även det rymliga garaget och den separata förrådsboden för förvaring av trädgårdsredskapen. På Olofsgatan 18 bor ni med närhet till alla bekvämligheter som Åseda erbjuder. Matbutiker, apotek, systembolag, restauranger och café finns beläget i centrala Åseda som ligger ett stenkast från fastigheten. Trädgården är perfekt för lek och bus och den lugna återvändsgatan Olofsgatan , passar sig väl för landhockey, hag-hoppning eller för att ta sina första egna cyckeltag. För de mindre barnen ligger förskola endast ett ögonkast bort samt finner vi gym, skola och hotell i nära anslutning. Badplatsen ligger även detta några få minuter bort för sommarmånadernas kvällsutflykter. Varmt välkomna att anmäla er till visning av denna perfekta enplansvilla till er barnfamiljer, yngre eller äldre som söker mindre villa på bra och behändigt läge i trivsamma Åseda.

 • Uteplats
Armborstvägen 6B, Växjö, Växjö kommun

Armborstvägen 6B

Lägenhet
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner Växjö

1 750 000 kr

87 m²

3 rum

4 081 kr/mån

20 115 kr/m²

Välkomna till Armborstvägen 6B! Här tar vi trapporna upp till bostaden och möts av en trevlig uteplats där helgens långfrukost kan avnjutas i morgonsolen. Bredvid finns stort förråd att förvara allt som inte ryms i bostaden, pulkor, vinterjackorna under vårsäsongen och julpyntet som nu hänger uppe. Vi kliver in i den rymliga hallen där vardagsrummets stora fönster ger ljus och rymd även hit. Till höger öppnar det ljusa köket upp sig med goda arbetsytor för bak och sällskap vid matlagningen. Större matgrupp kan med fördel placeras vid fönstret med utsikt över grönskande träd. Till vänster om entrédörren finner vi helkaklat badrum i stilrena färgval, samt enskild tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är väl tilltaget för fri möblering om så önskas både soff- och matmöblemang. Årets varmare årstider kan balkongdörren stå öppen medans "Allsång på skansen" rullar på tv:n. På den inglasade balkongen kan eftermiddagens fika avnjutas medan barnen leker på lekplatsen framför. I det större sovrummet, med fönster ut mot balkongen, finns det klädförråd som man kan hänga av sig tomtedräkten. Det mindre sovrummet erbjuder även det garderob för förvaring och uppgång till vind med möjlighet till förvaring. På Armborstvägen 6B bor ni i nära anslutning till Växjö Centrum med det utbud som där erbjuds så som, restauranger, caféer, butiker och torghandeln på onsdag och lördagsmorgnar. Även Växjö stadsbibliotek, bio och resecentrum finns nära. För den som föredrar kollektiva förbindelser erbjuds flertalet busslinjer kring lägenheten. Till lägenheten tillhör en parkering i garaget samt generöst med parkeringsplatser en bit bort för gäster på besök. Välkomna att anmäla er till visning! // Emma Ragnerby

 • Balkong
Liedbergsgatan 41F, Växjö, Växjö kommun

Liedbergsgatan 41F

Lägenhet
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

2 375 000 kr

71 m²

3 rum

1 905 kr/mån

33 451 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga 3:a på Liedbergsgatan 41F! Här bor du tryggt och lugnt i en av Växjös mest stabila föreningar som endast ligger ett stenkast från Växjö centrum och dess utbud. Perfekt för dig som önskar en lägenhet med låg månadsavgift men uppskattar närheten till Växjö stadskärna och det utbud på restauranger, matbutiker och kulturliv som det erbjuder. I den låga månadsavgiften ingår värme, vatten, internet, telefoni och kabel-TV. Vi kliver in i hallen och möts av bra förvaringsytor för ytterkläder och praktiskt klinkergolv som sedan övergår i ekparkett i resterande lägenheten. Rakt fram finner vi det stilrena och smakfullt renoverade köket som erbjuder god arbetsyta och förvaring. Vardagsrummet är stort och innehar ytor som enkelt möbleras fritt efter önskemål. Den inglasade balkongen i västerläge är perfekt för kvällens middag, även när kyligare höstkvällar tränger sig på. I bostaden finner vi två sovrum i bra storlek, varav ett utav dem med garderober längst hela innerväggen. I det helkaklade badrummet hittar vi dusch med nyare duschvägg i glas samt tvättmaskin. Gemensamma innegårdar med sittplatser och grillmöjligheter erbjuds i föreningen och i nära anslutning till bostaden finns goda bussförbindelser till bland annat Linnéuniversitetet och Campus. Dessutom ligger Växjö konserthus, Stadsbibliotek och konsthall inom nära räckhåll och det är enkelt att ta sig ned till härliga Växjösjön och dess promenadslinga. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

 • Plus
 • Balkong
Postgatan 21, Alstermo, Uppvidinge kommun

Postgatan 21

Villa
Alstermo, Uppvidinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åseda

650 000 kr

104 m²

6 rum

1 504 m² tomt

Varmt välkomna till Postgatan 21 och detta charmiga hus från tidigt 1900-tal. Fastigheten ligger belägen i slutet på återvändsgatan och omringas av skog och grönska. Huset har renoverats och inretts smakfullt i stilrena och tidstypiska materialval och har nytt installerat kök. Bostaden om sina 104kvm fördelas på två plan där vi på entréplan finner hall, vardagsrum, kontor/matplats, badrum och kök med genomgående vackert trägolv i samtliga rum. På övre plan finner vi bostadens tre sovrum, samtliga i god storlek och med trägolv i även dessa. Källarplan erbjuder tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter. Här bor ni med lugnet kring husknuten men med samhällets bekvämligheter på promenadavstånd. Husets fasad har påbörjats förändring där framsidan klätts in med trä men där resterande sidor ännu inte är färdigställda. I Alstermo nås Växjö på cirka 50 minuter med bil och Kalmar på samma avstånd. Det finns dagliga kollektiva förbindelser både inom och utom kommunens gränser, så som Växjö och Nybro. I Alstermo finns bibliotek och idrottshall i Mötesplats Alstermo, elljusspår, fotbollsplaner, skjutbanor, tennisbanor, boulebana, möjlighet till fiske (fiskekort krävs), Folkets Hus med biograf och konferenslokal, Folkparken Hasselbacken, ett rikt föreningsliv samt Alstervik med bangolf och våffelservering sommartid. Vintertid finns möjlighet till skidåkning på konstsnöanläggningen Vita vidder. Ett stenkast från bostaden finner vi Alstermoskolan som erbjuder klasser från förskoleklass till årskurs 6. De äldre barnen tar sig med skolskjuts till Älghult på cirka tio minuter. För de allra minsta finns fritidshemmet Regnbågen och Junibackens förskola. FASTIGHETEN SÄLJS MED FRISKRIVNINGSKLAUSUL Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Tångabo 33, Åseda, Uppvidinge kommun

Tångabo 33

Fritidshus
Åseda, Uppvidinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åseda

1 200 000 kr

40 m²

2 rum

1 454 m² tomt

Varmt välkomna till Tångabo 33 och detta rofyllda, mysiga och ombonade sommarboende med egen båtplats och brygga. Här kan sommarhalvåret spenderas för att ladda upp batterierna till maximum. Bostaden om sina 40 kvm erbjuder trevligt vardagsrum för umgänge med den värmande kaminen i ena hörnet, uteplats på både fram och baksida, sovrum, badrum med dusch (Ej vatten-wc) samt liten köksdel. Tomten är lummig och berikad med mycket växtligheter, bland annat äppelträd, för att bidra till den egna oasen utan insyn. På en liten stig bakom huset kan ni promenera och finna både blåbär och svamp. Strax nedanför tomten ligger den stora sjön Säljen med den egna bryggan erbjuder både båtplats, fiske och badmöjligheter. Utöver boningshuset finner vi uthuset med stor verkstad där verktyg och fiskeutrustning kommer stanna kvar efter försäljning, bakom finner vi även vedförråd och utedass. Tångabo ligger strax utanför Åseda och det breda utbud som där erbjuds, matbutiker, restauranger, café, gym, apotek, systembolag och mycket mer. I Tångabo kan ni bo hela sommarhalvåret och bara njuta! Varmt välkomna att anmäla er till visning!

 • Plus
 • Uteplats
Södervägen 1, Älghult, Uppvidinge kommun

Södervägen 1

Villa
Älghult, Uppvidinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åseda

900 000 kr

156 m²

6 rum

1 328 m² tomt

Varmt välkomna till Södervägen 1 och detta stora flerfamiljshus med obegränsade möjligheter och väl tilltagen trädgård. Här erbjuds ett perfekt boende för er som vill samla hela familjen under ett och samma tak, alternativt möjlighet till uthyrning. Vi ansluter till bostaden och passerar den inglasade verandan för att ansluta till de båda lägenheternas gemensamma hall. Vidare finner vi lägenheten i entréplan med två badrum, kök, vardagsrum samt två rum. På övre plan erbjuder denna lägenhet kök, badrum samt tre rum som kan användas efter önskemål. På Södervägen 1 bor ni centralt i Älghult med alla fördelar som följer därtill. Ett stenkast bort finner vi skola (Förskola - åk 9), matbutik, kyrka och blomsteraffär. Bussförbindelser till Alstermo och Lenhovda nås på ett fåtal minters promenad och tar er med jämna mellanrum kollektivt till andra orter i kommunen. Varmt välkomna att anmäla er till visning! // Emma Ragnerby

Visar alla 9