Mäklare Emma Ragnerby

Emma Ragnerby

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Axel Quidings gata 11, Växjö Vikaholm, Växjö kommun

Axel Quidings gata 11

Radhus
Växjö Vikaholm, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
2 545 000 kr
117 m²
5 rum
6 039 kr/mån
21 752 kr/m²

Varmt välkomna till Axel Quidings gata 11 och detta trevliga radhus på 117kvm, innehavande 5 rum och kök. Bostadshuset byggdes klart 2022 och innehar alla de fördelar som en nyproduktion erbjuder. Här finns möjlighet att skapa sitt eget drömboende med färgsättning och möblering. Skogen och grönskan runt omkring ger ett trevlig lugn i bostadsområdet. Goda kollektiva förbindelser med buss finner vi strax utanför bostaden. Även den Engelska skolan och Torparängsskolan finns i nära anslutning. Vi välkomnas in i denna bostad med generöst ljusinsläpp via hallen med klinkergolv, förråd och anslutande helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Vidare in öppnar det fullutrustade köket upp sig med goda ytor för förvaring samt gott om plats för matgrupp. De stora fönsterna i entréplan ger ett vackert ljusflöde till de gemensamma ytorna i detta plan. Vardagsrummet erbjuder plats för såväl soff- och matmöblemang. Från vardagsrummet tar vi oss ut på altanen med vackert trallgolv och här kan det njutas av lugnet och av den grönskande skogen. Bostaden är placerad med hörntomt och erbjuder därmed extra tomtyta. På övre plan finner vi bostadens tre sovrum samt allrum. Allrummet kan omvandlas till ytterligare ett sovrum om behovet finns. Ytterligare ett badrum erbjuds på detta plan med möjlighet att installera badkar. På Telestadshöjden bor du nära naturen och sjöar med trivsamma och natursköna området Vikaholm precis intill. Med närhet till skola och förskola är detta det perfekta boendet för familjen. Även universitet och mataffärer finns i nära anslutning med fina cykel- och promenadvägar dit. En kort promenad tar dig till närmsta busshållplats med regelbundna avgångar in till centrum. Förutom nya bostäder så finns planer på att bygga en helt ny skola F-9 i området och hela området kommer bevaras naturskönt med lummiga skogar, parker, aktivitetsytor och dagvattendammar. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

  • Plus
Norrgatan 3, Alstermo, Uppvidinge kommun

Norrgatan 3

Villa
Alstermo, Uppvidinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
800 000 kr
120 + 80 m²
6 rum
1 500 m² tomt

Varmt välkomna till Norrgatan 3 och denna trevliga bostad beläget i centrala Alstermo. Här finner vi ett välplanerat boningshus med bergvärmepump och nya fönster, stor tomt med möjlighet till både odling, lek och träning. Bostaden erbjuder idag ett sovrum, stort vardagsrum med öppen spis, matrum, kök och badrum på nedre plan. Flera av dessa med fint äldre parkettgolv bevarat. På övre plan erbjuds idag tre, alternativt 4 sovrum för den större familjen. I källarplan finner vi goda förvaringsytor samt möjlighet till allrum/spelrum eller hobbyrum. Tack vare den relativt nya bergvärmepumpen är huset energisnålt för både nuvarande och kommande ägare. I närliggande område finner vi allt som kan tänkas vara önskvärt i närområdet så som lekplats, gym, fotbollsplan, matbutik, tandläkare och mycket mer. Från Alstermo nås Växjö på cirka 50 minuter med bil och Kalmar på samma avstånd. Det finns dagliga kollektiva förbindelser både inom och utom kommunens gränser, så som Växjö och Nybro. I Alstermo finns bibliotek och idrottshall i Mötesplats Alstermo, elljusspår, fotbollsplaner, skjutbanor, tennisbanor, boulebana, möjlighet till fiske (fiskekort krävs), Folkets Hus med biograf och konferenslokal, Folkparken Hasselbacken, ett rikt föreningsliv samt Alstervik med bangolf och våffelservering sommartid. Vintertid finns möjlighet till skidåkning på konstsnöanläggningen Vita vidder. Ett stenkast från bostaden finner vi Alstermoskolan som erbjuder klasser från förskoleklass till årskurs 6. De äldre barnen tar sig med skolskjuts till Älghult på cirka tio minuter. För de allra minsta finns fritidshemmet Regnbågen och Junibackens förskola. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

  • Uteplats
Tångabo 33, Åseda, Uppvidinge kommun

Tångabo 33

Fritidshus
Åseda, Uppvidinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åseda
1 200 000 kr
40 m²
2 rum
1 454 m² tomt

Varmt välkomna till Tångabo 33 och detta rofyllda, mysiga och ombonade sommarboende med egen båtplats och brygga. Här kan sommarhalvåret spenderas för att ladda upp batterierna till maximum. Bostaden om sina 40 kvm erbjuder trevligt vardagsrum för umgänge med den värmande kaminen i ena hörnet, uteplats på både fram och baksida, sovrum, badrum med dusch (Ej vatten-wc) samt liten köksdel. Tomten är lummig och berikad med mycket växtligheter, bland annat äppelträd, för att bidra till den egna oasen utan insyn. På en liten stig bakom huset kan ni promenera och finna både blåbär och svamp. Strax nedanför tomten ligger den stora sjön Säljen med den egna bryggan erbjuder både båtplats, fiske och badmöjligheter. Utöver boningshuset finner vi uthuset med stor verkstad där verktyg och fiskeutrustning kommer stanna kvar efter försäljning, bakom finner vi även vedförråd och utedass. Tångabo ligger strax utanför Åseda och det breda utbud som där erbjuds, matbutiker, restauranger, café, gym, apotek, systembolag och mycket mer. I Tångabo kan ni bo hela sommarhalvåret och bara njuta! Varmt välkomna att anmäla er till visning!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3