Mäklare Evelina Kronberg

Evelina Kronberg

Om mig

Snart kliver jag in på mitt tionde år på Svensk Fastighetsförmedling i Växjö. Att få vara mäklare och få förtroende från er kunder att sälja och värdera era bostäder kräver en mycket. Min eftersträvan i affärerna är att alltid arbeta på det sätt som ger er en trygg bostadsaffär men också som ger er som kunder bäst betalt. Din bostadsaffär kommer vara en utav de största och viktigaste händelserna i ditt liv, välj därför mäklare med omsorg och eftertanke. Du är varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljningar
Skogsgatan 20, Växjö Söder, Växjö kommun
  • Mån 13 feb kl 16:00
Skogsgatan 20, Växjö Söder, Växjö kommun, bild 2
Skogsgatan 20, Växjö Söder, Växjö kommun, bild 3

Skogsgatan 20

Villa
Växjö Söder, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

5 395 000 kr

158 m²

6 rum

617 m² tomt

Vill du bo i ett stort hus om 158kvm på familjevänliga söder? Då kan detta vara något för dig. En bra belägen bostad som har renoverats löpande under flertalet år. Tillbyggd entré, matrum, garage men också där man har rest övre våning och dess takstolar för fler sovrum. Bostaden har ett ny modernt yttre skal men 40-talets charm på insidan. Husets fyra sovrum, två badrum, en gäst wc samt ljus härligt allrum och matrum gör det bekvämt för den större familjen. Källarplan har både tvättstuga, badrum samt möjlighet för uthyrning av flertalet sovrum eller en mindre lägenhet, en möjlighet för dig som vill ha en extra inkomst. Trädgården och lummig och har både altan samt trädäck med vedeldad badtunna. För dig som vill njuta i trädgården sent på kvällarna finns ett inrett växthus med möblemang och kamin. Huset är varudeklarerat och protokoll finns hos mäklare. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Premium
Södrabogränd 5, Växjö, Växjö kommun

Södrabogränd 5

Lägenhet
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

995 000 kr

29,8 m²

1 rum

1 769 kr/mån

33 389 kr/m²

Mysig 1a med lugnt och naturskönt läge på Wälludden. Genomtänkt planlösning med ljust rum i öppen planlösning för kök och allrum. Ett rum som rymmer både tv-soffa och matsalsmöbler. Den franska balkongen ligger i insynsskyddat läge ut mot skogsparti. Bostaden har ett stort och rymligt badrum med plastmatta och våtrumstapet. Fin allmän tvättstuga i entréplan samt hiss. Goda parkeringsmöjligheter finns för boende. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Plus
  • Hiss
Sjövallavägen 10, Vallen, Växjö kommun
  • Idag kl 16:00
Sjövallavägen 10, Vallen, Växjö kommun, bild 2
Sjövallavägen 10, Vallen, Växjö kommun, bild 3

Sjövallavägen 10

Lägenhet
Vallen, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

2 150 000 kr

78 m²

3 rum

4 505 kr/mån

27 564 kr/m²

Varmt välkommen till denna bostad på Sjövallavägen, en välplanerad lägenhet i ett attraktivt läge mellan sjöarna Bergundasjön och Växjösjön och dess vackra natur! En välkomnade lägenhet med stora sällskapsytor i allrum och på den stora balkongen som ligger i söderläge. En bostad som är genomtänkt och i nyskick. En rymlig långsmal hall som sträcker sig in till allrummet och dess väl tilltagna fönster som ger mycket ljusinsläpp och utsikt till den vackra naturen. Två stora sovrum, rymlig klädkammare och ett helkaklat fullutrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Vill du bo naturnära men endast en cykeltur från stan är du varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3