Mäklare Evelina Kronberg

Evelina Kronberg

Om mig

Snart kliver jag in på mitt tionde år på Svensk Fastighetsförmedling i Växjö. Att få vara mäklare och få förtroende från er kunder att sälja och värdera era bostäder kräver en mycket. Min eftersträvan i affärerna är att alltid arbeta på det sätt som ger er en trygg bostadsaffär men också som ger er som kunder bäst betalt. Din bostadsaffär kommer vara en utav de största och viktigaste händelserna i ditt liv, välj därför mäklare med omsorg och eftertanke. Du är varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Källsjö 3, Ljungby, Ljungby kommun
 • Idag kl 17:00
Källsjö 3, Ljungby, Ljungby kommun, bild 2
Källsjö 3, Ljungby, Ljungby kommun, bild 3

Källsjö 3

Villa
Ljungby, Ljungby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ljungby
2 650 000 kr
120 + 60 m²
5 rum

Varmt välkommen till Källsjö 3 och detta mysiga lantställe och åretruntboende. Ett hus byggt början på 1900 talet som är tillbyggt 2018 av nuvarande ägare. Ett välskött hus som har genomgått en större ombyggnation med tillbyggt entré, badrum och tvättstuga med ingång från baksidan av huset. Här möts du av gedigna detaljer, kakelugnar, fina trägolv, vedspis i kök samt moderna detaljer i tillbyggnaden. Huset är praktiskt planerat med stor hall med golvvärme, tvättstuga, klädkammare samt två helkaklade badrum fördelat på två plan. Entrèplan har även fullutrustat kök, sovrum samt fina sociala ytor i allrum och matrum. På övre plan möts du av stort allrum ovan trapp samt badrum och två sovrum i bra storlek. Vill du ha hästhållning eller andra djur har du stora fina möjligheter i den stora ladugården precis utanför huset på gårdsplanen. Här kan du bygga om till stall eller större garagebyggnader. Förrådsbyggnader samt vedbod och carport finns på tomten i anslutning till huset. Fastigheten är under avstyckning, se bifogad karta. För den som önskar arrendera mark är markägaren runt om fastigheten öppen för dialog. Huset kommer att Varudeklareras och protokoll kommer finnas tillgängligt på visning. Drömmer du om att bo dem småländska skogarna är du varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

 • Premium
Bolmstadsvägen 2, Ljungby, Ljungby kommun
 • Idag kl 13:00
Bolmstadsvägen 2, Ljungby, Ljungby kommun, bild 2
Bolmstadsvägen 2, Ljungby, Ljungby kommun, bild 3

Bolmstadsvägen 2

Lägenhet
Ljungby, Ljungby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ljungby
1 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 6/8
4 298 kr/mån
25 364 kr/m²

Varmt välkommen till Bolmstadsvägen 2 och denna nya lägenhet om två rum och kök om 55kvm. Ett nybyggt hem med känslan av kvalitativa, tidlösa och gedigna material till inredningen. Köket kommer från Ballingslöv med vitvaror från Cylinda. Badrum med kakel, klinker och tvättmaskin och torktumlare. Rummen har genomgående 3-stavs ekparkett förutom i entrén som har praktiskt klinkers innanför ytterdörren. Bostaden har stor balkong med fin utsikt och här går att njuta av fin kvällssol. Husen delar på en privat grön innergård med cykel förvaring, lekplats och sittbänkar. Här finns också plats för odlingslådor som de boende kan släppa loss sin planteringslust på, antingen själva eller tillsammans. Bilarna försvinner i ett parkeringsgarage under mark, för cyklar inrättas trygg förvaring på gården. Varje lägenhet disponerar dessutom ett eget förråd i källarplan. I Ljungby är det nära till allt. Här kombineras ett spännande kulturarv och ett levande stadsliv med naturupplevelser för både lugn och aktivitet. Bara runt hörnet av din bostad finns den populära gästgivargården och dess fantastiska mat utbud. Sago museet och mat handel i flertalet matbutiker finns med bara någon minuts gångavstånd. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen av denna bostad!

 • Premium
 • Hiss
 • Energieffektiv
Älmåsen Kristinelund 3, Växjö, Växjö kommun
Älmåsen Kristinelund 3, Växjö, Växjö kommun, bild 2
Älmåsen Kristinelund 3, Växjö, Växjö kommun, bild 3

Älmåsen Kristinelund 3

Villa
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
3 300 000 kr
137 m²
7 rum
2 089 m² tomt

Varmt välkommen till Älmåsen Kristinelund 3. Ett enplanshus beläget med endast 10 minuters bilfärd in till Växjö Stadskärna. Huset är välplanerat med upp till fem sovrum och stora sociala ytor i både kök, matsalsdel, tv-rum och vardagsrum. Gillar du trädgård och har gröna fingrar finns det trädgårdsland och alla sorters bär. I kringliggande stall finns möjlighet för eventuell stallplats och tillgång till betesmark. Huset kommer besiktigas i samband med försäljningstillfället. Vill du bo i vacker natur med hästhagar och endast ett fåtal grannar runt om, du kan detta vara något för dig. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

 • Premium
Målarevägen 18, Älmhult, Älmhults kommun
Målarevägen 18, Älmhult, Älmhults kommun, bild 2
Målarevägen 18, Älmhult, Älmhults kommun, bild 3

Målarevägen 18

Villa
Älmhult, Älmhults kommun
Svensk Fastighetsförmedling Älmhult
3 290 000 kr
130 m²
5 rum
326 m² tomt

Varmt välkommen till Målarevägen 18 och detta tvåplans hus byggt 2018. Ett välplanerat hem med stora sociala ytor och upp till fyra sovrum. Praktiskt och enkelt boende för familjen med två helkaklade badrum, groventré med praktisk tvättstuga i anslutning till carport. Golvvärme på entréplan, fiber, klinker i hall och tvättstuga samt praktisk förråd på tomten är några av fördelarna med Målarevägen. Vill du bo med närhet till natur, förskola och skola kan detta vara boendet för dig. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

 • Premium
 • Energieffektiv
Framnäsvägen 47, Växjö, Växjö kommun

Framnäsvägen 47

Villa
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
4 795 000 kr
143 + 65 m²
6 rum
1 225 m² tomt

Varmt välkomna till Framnäsvägen och denna trevliga och väl underhållna familjevilla med solceller! Vi ansluter till bostaden via uppfarten som leder oss till huset och vi parkerar bilen framför det rymliga dubbelgaraget. Vi tar klivet in i bostaden och möts av den rymliga hallen med öppen vy mot vardagsrummet rakt fram samt köket i anslutning till vänster. Köket som renoverades 2021 är smakfullt inrett med tidlösa färgval och detaljer. Köksön i köket blir den naturliga platsen för frukostar och läx-läsning. Vidare öppnar det stora vardagsrummet upp sig med gott om plats för både den stora familjesoffan samt matgruppen. Här finner vi den vackra kakelugnen som står prydligt i rummets ena hörn. Från vardagsrummet nås även terassen i västerläge och den trevliga tomten utanför. Vidare på entréplan finner vi ett sovrum med utgång till terass i österläge, badrummet som renoverades 2013 samt groventré med tvättstuga. På övre plan ansluter det stora allrummet, badrum med badkar samt ytterligare två rymliga sovrum. 2019 installerades solceller på taket vilket producerar full kapacitet av vad familjen förbrukar i kWh! På Framnäsvägen bor ni i ett lugn, tryggt och familjärt område med Växjö centrum och det utbud som där erbjuds, på promenadavstånd. Matbutik, lekplatser, förskola, skola, pizzeria och goda bussförbindelser finner vi inom nära räckhåll. Fylleryds stigar, perfekt för promenader eller löpning, finner vi endast några få minuter bort. De större vägarna mot Kalmar, Karlskrona och Malmö nås lättillgängligt strax utanför fastigheten för helgens utflykter och semester. Fina cykelvägar till Universitetet och sjöarna Trummen och Växjösjön. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

 • Balkong
 • Uteplats
Grävlingstigen 3, Ljungby, Ljungby kommun
 • Idag kl 18:00
Grävlingstigen 3, Ljungby, Ljungby kommun, bild 2
Grävlingstigen 3, Ljungby, Ljungby kommun, bild 3

Grävlingstigen 3

Lägenhet
Ljungby, Ljungby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ljungby
525 000 kr
110,8 m²
5 rum
6 516 kr/mån
4 738 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrättvilla som erbjuder ett bekvämt och trivsamt boende med utmärkt läge. Med 5 rum och kök, inglasad altan och ett fristående garage är detta hemmet som har allt du behöver för att trivas och leva bekvämt. Vattenburen golvvärme i hela huset, vilket gör att du har varma golv att gå på året runt. Boendet har en ljus och öppen planlösning som ger dig möjligheten att skapa ditt drömhem. Den inglasade altanen är en perfekt plats att njuta av sommarens soliga dagar och skapa minnen med familj och vänner. Här kan du också njuta av din trädgård och den vackra grönskan som omger huset. Läget är perfekt för familjer med små barn. Bostaden är belägen på en återvändsgata, vilket innebär att du kan njuta av lugn och ro samtidigt som barnen kan leka säkert. Förskola och skola upp till årskurs 6 finns inom bekvämt gångavstånd, vilket gör morgonruschen till en enkel och smidig upplevelse. Bakom villan sträcker sig en vacker skog, vilket ger en känsla av natur och avskildhet samtidigt som du har alla bekvämligheter nära till hands. Det fristående garaget ger extra utrymme för förvaring och bekvämlighet. Sammanfattningsvis är denna bostadsrättvilla en unik möjlighet att hitta ditt drömhem i ett trevligt och familjevänligt område. Med bekvämligheter som inglasad altan, fristående garage, närhet till skolor och förskola, samt en vacker skog som granne, har du allt du behöver för att trivas i ditt nya hem. Missa inte chansen att se detta fantastiska hem!

 • Premium
Ekornarp Bengtsgård 1, Lagan, Ljungby kommun
 • Idag kl 16:00

Ekornarp Bengtsgård 1

Villa
Lagan, Ljungby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ljungby
3 600 000 kr
220 m²
6 rum
3,3 ha tomt

Varmt välkommen till Ekornarp Bengtsgård 1 strax utanför Lagan. Ett stort trevligt hus som senaste åren har genomgått en totalrenovering från topp till tå. Ett hus som är byggt i modern stil med lantliga inslag. Ett entréplan med stora sociala ytor i både den välkomnande hallen, det stora köket och dessa matplats samt i allrummet som rymmer möblemang för de större familjerna och sällskapen. Entréplan har även bra med förvaringsmöjligheter i klädkammare och skafferi. För barnfamiljen är det stora badrummet och tvättstugan en stor fördel. På övre plan möts du av ett allrum som sträcker sig mellan de tre sovrummen och gäst-wc. Huset är beläget i lantlig miljö med åkermark samt skog runt om fastigheten. För dig som vill bedriva verksamhet med fordon, garage möjligheter, djurhållning eller annat finns det stora möjligheter i ladan som bara ligger några steg från bostaden. Åkermarken som tillhör fastigheten har tidigare år varit utarrenderad om man själv inte har behov av att nyttja den. Huset är besiktigat och protokoll kommer finnas tillgängligt på visning. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
 • Energieffektiv
Krusbärsvägen 26, Växjö Hovshaga, Växjö kommun

Krusbärsvägen 26

Lägenhet
Växjö Hovshaga, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 850 000 kr
69,3 m²
3 rum
vån 1/2
4 121 kr/mån
26 696 kr/m²

Varmt välkomna till Krusbärsvägen 26! Här hittar ni en trevlig hörnlägenhet i markplan på Hovshaga med tillhörande parkeringsplats och uteplats. En välplanerad lägenhet med fullutrustat kök, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, två sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt ett ljust och rymligt vardagsrum med utgång till lägenhetens uteplats. Med sitt hörnläge så öppnar det upp för ljusinsläpp från tre värdesträck, en mer avskild uteplats och större lugn. Här kan man snabbt sätta sin egna prägel på lägenheten genom färg och form eller bara flytta in precis så som den är då lägenheten är nyligen omålad. varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

 • Plus
Bolmstadsvägen 2, Rönnäs, Ljungby kommun
 • Idag kl 13:00
Bolmstadsvägen 2, Rönnäs, Ljungby kommun, bild 2
Bolmstadsvägen 2, Rönnäs, Ljungby kommun, bild 3

Bolmstadsvägen 2

Lägenhet
Rönnäs, Ljungby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ljungby
1 995 000 kr
85,9 m²
4 rum
vån 5/8
6 712 kr/mån
23 225 kr/m²

Varmt välkommen till Bolmstadsvägen 2 och denna nybyggda lägenhet. En ljus, fin och välplanerad bostad om 89.5 kvm på femte våningen. Från lägenhetens två balkonger har du möjlighet att njuta av utsikten med både morgonsol samt kvällssol. En välkomnande hall med plats för avhägning och ingång till bostadens första sovrum samt till bostadens gäst-wc som gör det praktisk kompletterande till bostadens helkaklade badrum. Bostaden har tre sovrum och ett stort allrum som ligger i öppen planlösning ut mot köket och dess matplats. Ett ljusgrått kök som ger stor karaktär till bostaden. All interiör är omsorgsfullt utvald för att hålla hög standardkvalitet med gedigna och tidlösa materialval. Till lägenheten finns ett stort förråd, tillhörande parkering i garage mot kostnad och en fin innergård där man kan njuta av dagen. Varmt välkommen att uppleva bostaden på plats nu på kommande visning!

 • Premium
 • Hiss
Skällandsö Nygård 1, Vittaryd, Ljungby kommun
 • Budgivning pågår

Skällandsö Nygård 1

Gård/Skog
Vittaryd, Ljungby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ljungby
2 900 000 kr
170 m²
7 rum
9,6 ha tomt

Välkommen till Skällandsö Nygård 1 och denna trevliga och attraktiva fastighet strax utanför Vittaryd i Småland. Med ca 9 Ha enligt bifogad karta med möjlighet till hästhållning är nu till försäljning. Ett trevligt hus med sin rödmålade träpanel och vitmålade knutar i den småländska idyllen med åker och betesmark runt om. Husets entréplan har badrum, matrum, allrum, kök och nergång till källarplan. Övre plan har två sovrum , gäst-wc och mindre hall med utgång till balkong. Genom källaren eller utifrån når man en tillbyggnad som ger unika möjligheter till ett avdelat hus med möjlighet för uthyrning eller för den större familjen att bo i. Här finns kök, badrum, allrum och sovrum. På fastigheten finns ett renoverat stall som erbjuder 4 boxplatser varav tre större och en mindre och där takhöjden är anpassad för större häst. Nu används en av boxarna till lösdrift. En isolerad sadelkammare samt gott om utrymme för förvaring. Stor nygjord padock i anslutning till stallet samt fina ridvägar runtom fastigheten. Sammanlagt 5 hagar På fastigheten finns även ett gammalt torp som även här ger möjlighet till uthyrning. För dig som gillar natur och vill bo sjönära bor du bara någon minut bort från sjön Bolmen med badplats och fiskerätt som följer fastigheten. Missa inte chansen att förvärva denna unika fastighet som kan bli ditt drömboende! Varmt välkommen!

 • Balkong
 • Uteplats
Blåbärsvägen 22, Växjö Hov, Växjö kommun
 • Budgivning pågår

Blåbärsvägen 22

Villa
Växjö Hov, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
3 495 000 kr
126 m²
5 rum
920 m² tomt

På Blåbärsvägen 22 på populära Hov här i Växjö väntar en välskött villa som är både välrenoverad och välplanerad, vilket ger dig ett bekvämt hus att bara flytta in i. Huset har en bra planlösning som ger gott om både sociala som privata delar. Delar av källaren kan med fördel användas som bo utrymme. Flertalet renoveringar har genomförts såsom tak, kök, badrum och fönster. Uterummet ger dig möjlighet att samla familj och vänner då det ger dig ett extra rum stora delar av året. Här bor du med närhet till skola, förskola, affärer samt behagligt avstånd till centrala Växjö. Varmt välkommen!

Visar alla 11