Mäklare Magdalena Pavic

Magdalena Pavic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla kyrkvägen 4, Kosta, Lessebo kommun
 • Tis 16 jul kl 16:00
Gamla kyrkvägen 4, Kosta, Lessebo kommun, bild 2
Gamla kyrkvägen 4, Kosta, Lessebo kommun, bild 3

Gamla kyrkvägen 4

Villa
Kosta, Lessebo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
695 000 kr
116 + 71 m²
5 rum
2 172 m² tomt

Charmigt hus med bevarad karaktär och en modern touch. Trägolven på bottenvåningen är målade vita, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. I vardagsrummet finns en mysig öppen spis för avkoppling. På övervåningen finns nylagda golv och fräscha ytskikt. Den stora trädgården erbjuder gott om plats för både lek och avkoppling. Huset är högt beläget på tomten. Upptäck charmen i Kosta Glasriket, där tradition möter modernitet! Här finns Kosta Glasbruk med sin rika historia av glastillverkning, Kosta Outlet där du kan fynda prisvärda designprodukter, och Kosta Boda Art Hotel där konst och kreativitet blomstrar. Denna levande och växande by erbjuder också bekvämligheter som närhet till förskola, skola och mataffär. Upplev livet i Kosta med all dess kultur, skönhet och praktiska fördelar - välkommen till en plats där tradition och nutid förenas på bästa möjliga sätt!

 • Premium
Gulli Petrinis väg 1c, Växjö, Växjö kommun
Gulli Petrinis väg 1c, Växjö, Växjö kommun, bild 2
Gulli Petrinis väg 1c, Växjö, Växjö kommun, bild 3

Gulli Petrinis väg 1c

Lägenhet
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
2 595 000 kr
122 m²
5 rum
vån 1/2
6 399 kr/mån
21 270 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade lägenhet som erbjuder gott om utrymme för hela familjen. Den insynsskyddade tomten har både trädgård och uteplats, perfekt för lek och umgänge utomhus. När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall med en praktisk skjutdörrsgarderob för dina ytterkläder. Vidare in i lägenheten, som har genomgående parkettgolv, hittar du köket till vänster – ett stilfullt och välutrustat kök. Längre in öppnar sig vardagsrummet med plats för både soffgrupp och matbord. De stora fönstren ger gott om naturligt ljus, och från vardagsrummet leder en altandörr direkt ut till uteplatsen. På övervåningen finns tre sovrum, ett allrum och ett badrum med badkar. Denna attraktiva bostad ligger i det populära området Vikaholm, känt för sin lugna och barnvänliga miljö. Här har du närhet till skolor, förskolor och vacker natur. Dessutom är kommunikationerna till Växjö centrum goda. Välkommen på visning!

 • Premium
Paradvägen 15, Växjö Hovshaga, Växjö kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Ons 17 jul kl 15:00
Paradvägen 15, Växjö Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Paradvägen 15, Växjö Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Paradvägen 15

Lägenhet
Växjö Hovshaga, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 550 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1
4 273 kr/mån
19 255 kr/m²

Här finns en bekväm marklägenhet med en underbar altan som bjuder på kvällssol. Istället för en traditionell trädgård har du en generös blomlåda som kan vara en fröjd för den som älskar odling och kreativa projekt. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet. Det välskötta köket har en matplats som ligger i anslutning till vardagsrummet. Lägenheten har två sovrum. Badrummet har renoverats och är försedd med tidlöst kakel och klinkergolv samt gott om förvaringsutrymme och plats för en tvättmaskin. Du behöver inte oroa dig för parkering eftersom det finns gott om gratis parkeringsplatser i området, och det finns även möjlighet att hyra ett garage. Dessutom har du gångavstånd till bekväma tjänster i Hovshaga centrum och bra bussförbindelser till Växjö centrum.

 • Premium
Graffmans väg 23, Växjö, Växjö kommun
 • Imorgon kl 16:30
Graffmans väg 23, Växjö, Växjö kommun, bild 2
Graffmans väg 23, Växjö, Växjö kommun, bild 3

Graffmans väg 23

Lägenhet
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 450 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/2
4 202 kr/mån
21 324 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en välplanerad bostadsrättslägenhet om 2 rok på populära Vikaholm. Bostaden karaktäriseras av ett genomgående ljusinsläpp, öppna sociala ytor samt moderna design- och materialval. Här bor man på markplan med en helt insynsskyddad baksida som erbjuder gott om plats för större möblemang och odlingsmöjligheter. Detta boende erbjuder hög standard och ligger på bekvämt avstånd till både samhällsservice, vacker natur och universitetet.

 • Premium
Lärkgatan 18, Växjö, Växjö kommun
Lärkgatan 18, Växjö, Växjö kommun, bild 2
Lärkgatan 18, Växjö, Växjö kommun, bild 3

Lärkgatan 18

Lägenhet
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 195 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3
1 862 kr/mån
30 641 kr/m²

Lägenheten högst upp bjuder på charmiga snedtak, vackra träbalkar och ett härligt ljusinsläpp. Den har ett modernt kök med en inbjudande matplats och en öppen planlösning som smidigt övergår i vardagsrummet, vilket även inkluderar en praktisk sovalkov. Detta är ett modernt och trivsamt boende i centrala Växjö, bara en kort promenad från city och dess alla bekvämligheter. Välkommen på visning!

 • Premium
Pär Lagerkvists väg 2B, Växjö, Växjö kommun
Pär Lagerkvists väg 2B, Växjö, Växjö kommun, bild 2
Pär Lagerkvists väg 2B, Växjö, Växjö kommun, bild 3

Pär Lagerkvists väg 2B

Lägenhet
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1
3 391 kr/mån
28 750 kr/m²

Välkommen till en ljus och välplanerad tvåa på Pär Lagerkvists Väg 2B. Här möts man av 52 kvadratmeter i ett eftertraktat och centralt läge med tillgång till lummiga och sociala utemiljöer och gott om förråd. Bostaden karaktäriseras av öppna ytor med genomgående parkettgolv, ett uppdaterat kök med moderna bekvämligheter och fönster i österläge som bjuder på morgonsol. I lägenhetens hjärta finner du ett rymligt vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp, kompletterat med en västvänd balkong som garanterar sköna soltimmar. Sovrummet erbjuder gott om plats och förvaring, medan det helkaklade badrummet är utrustat med allt nödvändigt. Med bara en kort promenad når du stadens puls och den vackra Östrabobacken där du kan njuta av fantastiska vyer. Missa inte chansen att göra denna adress till ditt nya hem. Varmt välkommen till en attraktiv bostad på Pär Lagerkvists Väg 2B!

 • Premium
Liedbergsgatan 45A, Växjö Centrum, Växjö kommun
 • Lör 20 jul kl 11:30
Liedbergsgatan 45A, Växjö Centrum, Växjö kommun, bild 2
Liedbergsgatan 45A, Växjö Centrum, Växjö kommun, bild 3

Liedbergsgatan 45A

Lägenhet
Växjö Centrum, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 950 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
1 516 kr/mån
36 111 kr/m²

Omsorgsfullt underhållen och modern tvåa, belägen i en av Växjös mest eftertraktade föreningar. Föreningen är skuldfri, vilket ger dig trygghet och stabilitet inför framtiden. Lägenheten har genomgående nya ytskikt och ett stilfullt renoverat kök. Duschrummet, som renoverades i samband med föreningens stambyte, är nyligen utrustat med tvättmaskin. Rymlig, inglasad balkong i söderläge. Låg månadsavgift på 1 966 kr/mån som inkluderar värme, vatten, kabel-tv, internet samt preliminär hushållsel, vilket innebär minimala övriga driftskostnader. Dessutom är det nära till city med alla bekvämligheter. Gångavstånd till all service i centrum. Välkommen på visning!

 • Premium
Kårlandavägen 8, Hovmantorp, Lessebo kommun
Kårlandavägen 8, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 2
Kårlandavägen 8, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 3

Kårlandavägen 8

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 695 000 kr
130 + 20 m²
5 rum
1 403 m² tomt

Välkommen till denna härliga villa som ligger fint i Hovmantorp, ett stenkast från Gökaskratts camping och nära både natur och samhällets hjärta med skolor och centrum. Här får du en välskött villa med gott om plats för familjen. Huset är utrustat med fjärrvärme för en kostnadseffektiv uppvärmning. Det finns gott om parkeringsmöjligheter med både garage och uppfart. Denna fastighet har en stor trädgård som erbjuder gott om utrymme för både lek och utomhusaktiviteter. De väl tilltagna gräsytor ger också fina möjligheter till odling eller andra intressen du kanske har. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Vikaholmsallén 45, Växjö Vikaholm, Växjö kommun
Vikaholmsallén 45, Växjö Vikaholm, Växjö kommun, bild 2
Vikaholmsallén 45, Växjö Vikaholm, Växjö kommun, bild 3

Vikaholmsallén 45

Lägenhet
Växjö Vikaholm, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 795 000 kr
108 m²
4 rum
vån 2/4
8 347 kr/mån
16 620 kr/m²

NYTT PRIS! Välkomna till Vikaholm och denna rymliga och välplanerade lägenhet vars öppna ytor och fönster i tre väderstreck skapar en härlig rymd. Att bo i ett hem där allt känns nytt är livskvalitet. Här kommer du inte behöva tänka på renoveringar på många år. Planlösningen är genomtänkt och erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning som bjuder in till umgänge, medan sovrummen ligger lite mer avskilt. Två badrum med dusch är värdefullt för den lite större familjen. Med två balkonger i olika värdestreck får man sol under i stort sett hela dagen, och sommartid skymtar man hästarna som går i sina sommarhagar. Vikaholm är en barnvänlig miljö med närhet till skola och förskola, samtidigt som centrum inte är längre bort än att du kan cykla dit på välgjorda cykelvägar eller ta bussen från hållplatsen i samma kvarter. Sommartid har man stor glädje av den närbelägna dammen, närheten till Södra Bergundasjön och den mysiga 4H-gården i närheten. Parkeringsplats ingår i avgiften och det finns gratis gatuparkering i området. Vi ses på visningen!

 • Premium
 • Hiss
Pär Lagerkvists väg 10B, Växjö, Växjö kommun
 • Fre 19 jul kl 15:00
Pär Lagerkvists väg 10B, Växjö, Växjö kommun, bild 2
Pär Lagerkvists väg 10B, Växjö, Växjö kommun, bild 3

Pär Lagerkvists väg 10B

Lägenhet
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 295 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 4/4
2 889 kr/mån
26 162 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade tvårumslägenhet med eftertraktat läge på Norr! I samband med renovering öppnade man upp del av vägg mot hallen, vilket bidrar till en öppen och inbjudande känsla med mycket ljusinsläpp. Badrummet är helkaklat och utrustat med en egen tvättmaskin och torktumlare för din bekvämlighet. Bostadsrättsföreningen är stabil och välorganiserad med en låg månadsavgift där kabel-TV och uppvärmning ingår. Belägenheten är idealisk med gångavstånd till centrum och ett bekvämt cykelavstånd till universitetet. Missa inte chansen att göra den till din - varmt välkommen på visning!

 • Premium
Blidens väg 23, Växjö, Växjö kommun
Blidens väg 23, Växjö, Växjö kommun, bild 2
Blidens väg 23, Växjö, Växjö kommun, bild 3

Blidens väg 23

Villa
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
2 995 000 kr
123 m²
4 rum
424 m² tomt

Upptäck detta charmiga hörnradhus med en boarea på 123 kvm, perfekt beläget i ett barnvänligt område. Huset är omgivet av en vacker trädgård som löper runt huset, med baksidan i söderläge och inhägnad baksida som skyddas av ett praktiskt Gunnebo-stängsel, perfekt för att hålla husdjur inom säkra gränser. Köket är utrustat med stilrena inredningslösningar från Marbodal och bidrar till ett ljust och välkomnande hem. Njut av närheten till skolor, förskolor och matbutiker - välkommen att boka dig på visning!

 • Premium
Uppvidingegatan 1, Lessebo, Lessebo kommun

Uppvidingegatan 1

Villa
Lessebo, Lessebo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 195 000 kr
126 + 42 m²
930 m² tomt

Välkommen till denna 1 1/2-plans villa från 1931 med bekvämt gångavstånd till Lessebo centrum. Villan har genomgått löpande renoveringar för att moderniseras och erbjuder nu modern komfort och bekvämlighet. Här finns även garage och carport för praktisk förvaring och skydd av fordon. I Lessebo finns ett mångfacetterat utbud av bekvämligheter som gör det till en idealisk plats. Här finner du inte bara matbutiker, Systembolag, apotek, pizzerior, bibliotek och tandläkare, utan även grundskolor upp till årskurs 9. Dessutom berikas Lessebo av en naturskön omgivning med möjligheter till friluftsliv och avkoppling. Vid den natursköna badplatsen erbjuds en campingupplevelse. Kontakta oss för att boka en visning

Vikaholmsallén 41, Växjö Vikaholm, Växjö kommun

Vikaholmsallén 41

Lägenhet
Växjö Vikaholm, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 395 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/4
3 024 kr/mån
25 833 kr/m²

Välkommen till Vikaholm och denna trivsamma bostadsrätt om 2 rok i markplan med trädäck och den gemensamma gräsytan att nyttja. Bostaden om 54 välplanerade kvm består utav hall med klinkers vid ingång plats för avhängning samt förvaring i form av en garderob, helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare, wc, kommod med tvättställ samt spegelskåp. Välutrustat kök med påkostad granitsten och rostfria vitvaror från Bosch. Öppen planlösning mot vardagsrum samt ett sovrum med garderober. Här bor ni granne med fina naturomgivningar kring Södra Bergundasjön, Linnéuniversitetet, förskola och skola. Stenkast från busskommunikation samt bra cykelväg in till mataffär på Teleborg och Växjö city. Stort vindsförråd tillhör bostaden. Parkering på gården ingår i månadsavgiften.

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 13