Mäklare Magdalena Pavic

Magdalena Pavic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Helgö Sjöholmen 3, Växjö, Växjö kommun

Helgö Sjöholmen 3

Villa
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Pris saknas
60 m²
3 rum
861 m² tomt

Varmt välkomna till detta boende på attraktiva och lugna Helgö som nu förbereds till försäljning. Här bor ni, på heltid eller som sommarboende, med sjön ett stenkast bort. För sommarens bad och vinterns skridskoåkning. Bostaden totalrenoverades 2020 där allt i huset byttes ut och erbjuder idag en boendeyta om 60kvm innehavande 3 rum och kök. Köket och vardagsrummet är praktiskt och trevligt sammanflätat med ett och utöver det erbjuds två rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum. På Helgö bor ni med naturen som granne på Helgasjöns största ö. Det trevliga naturreservatet "Helgö Naturreservat" finner vi inte långt ifrån bostaden. Ett vackert avbrott i vardagen med en promenad längst vattnet. Växjö centrum och Grand Samarkand det utbud som där erbjuds finner vi på några minuters bilfärd och Småland Airport desto närmre. Här bor ni med närheten till pulsen men på ett naturnära och lugnt område. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Järnvägsgatan 1, Hovmantorp, Lessebo kommun
  • Mån 28 okt kl 16:30
Järnvägsgatan 1, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 2
Järnvägsgatan 1, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 3

Järnvägsgatan 1

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
2 295 000 kr
165 + 65 m²
6 rum
1 156 m² tomt

På Järnvägsgatan 1 i Hovmantorp finner vi denna trevliga och familjära 1 1/2 plansvilla. Välplanerad bostad med trevliga ytor med kök i anslutning till vardagsrum. Allrum med möjlighet till större matbord för större tillställningar. På övre plan finner vi tre sovrum, mindre allrum och stort badrum. Trevlig trädgård med uteplats och spabad. På trädgården finns även en gäststuga för ett extra sovrum med tillhörande carport. Möjlighet till att parkera flera bilar. I Hovmantorp bor du med närhet till skola, förskola, affär och goda kommunikationer till Växjö med buss och tåg. Varmt välkommen att boka in er på visning!

  • Premium
Graffmans väg 23, Växjö, Växjö kommun
Graffmans väg 23, Växjö, Växjö kommun, bild 2
Graffmans väg 23, Växjö, Växjö kommun, bild 3

Graffmans väg 23

Lägenhet
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 450 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/2
4 202 kr/mån
21 324 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en välplanerad bostadsrättslägenhet om 2 rok på populära Vikaholm. Bostaden karaktäriseras av ett genomgående ljusinsläpp, öppna sociala ytor samt moderna design- och materialval. Här bor man på markplan med en helt insynsskyddad baksida som erbjuder gott om plats för större möblemang och odlingsmöjligheter. Detta boende erbjuder hög standard och ligger på bekvämt avstånd till både samhällsservice, vacker natur och universitetet.

  • Premium
Gustavsbergsvägen 1A, Växjö, Växjö kommun
  • Sön 27 okt kl 12:00
Gustavsbergsvägen 1A, Växjö, Växjö kommun, bild 2
Gustavsbergsvägen 1A, Växjö, Växjö kommun, bild 3

Gustavsbergsvägen 1A

Lägenhet
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 695 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 696 kr/mån
30 000 kr/m²

Välkomna till denna charmiga lägenhet som erbjuder en rymlig och inbjudande hall med plats för av hängning. I passagen mot köket finner ni flera praktiska garderober. Köket, som går i ljusa färger, är både funktionellt och stilrent med välplanerade ytor för både matlagning och förvaring. Här finns även plats för en trivsam matplats framför det stora fönsterpartiet. Det luftiga vardagsrummet, med stora fönster, bjuder på ett härligt ljusinsläpp och ger en känsla av rymd. Från vardagsrummet når du balkongen, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Bostaden ligger i en förening med mycket god ekonomi och har ett bekvämt läge nära mataffärer, city och restauranger. Här finns också flera busshållplatser och bra cykelleder som enkelt tar dig till centrum, universitetet och de större handelsområdena.

  • Premium
Gulli Petrinis väg 1c, Växjö, Växjö kommun
  • Ons 30 okt kl 17:30
Gulli Petrinis väg 1c, Växjö, Växjö kommun, bild 2
Gulli Petrinis väg 1c, Växjö, Växjö kommun, bild 3

Gulli Petrinis väg 1c

Lägenhet
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
2 495 000 kr
122 m²
5 rum
vån 1/2
6 399 kr/mån
20 451 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade lägenhet som erbjuder gott om utrymme för hela familjen. Den insynsskyddade tomten har både trädgård och uteplats, perfekt för lek och umgänge utomhus. När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall med en praktisk skjutdörrsgarderob för dina ytterkläder. Vidare in i lägenheten, som har genomgående parkettgolv, hittar du köket till vänster – ett stilfullt och välutrustat kök. Längre in öppnar sig vardagsrummet med plats för både soffgrupp och matbord. De stora fönstren ger gott om naturligt ljus, och från vardagsrummet leder en altandörr direkt ut till uteplatsen. På övervåningen finns tre sovrum, ett allrum och ett badrum med badkar. Denna attraktiva bostad ligger i det populära området Vikaholm, känt för sin lugna och barnvänliga miljö. Här har du närhet till skolor, förskolor och vacker natur. Dessutom är kommunikationerna till Växjö centrum goda. Välkommen på visning!

  • Premium
Lugnets väg 13C, Östra Lugnet, Växjö kommun
  • Sön 27 okt kl 11:00
Lugnets väg 13C, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Lugnets väg 13C, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Lugnets väg 13C

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
2 295 000 kr
105 m²
4 rum
5 747 kr/mån
21 857 kr/m²

Välkommen till ett bekvämt boende med härlig parhuskänsla i bostadsrättsform – perfekt för den växande familjen eller för dig som vill ha mindre underhåll och mer tid för annat i livet. På entréplan möts du av ett exklusivt HTH-kök, ett vardagsrum med utgång till en trevlig uteplats, samt två helkaklat badrum och tvättstuga. En trappa upp finner du bostadens mer privata del med tre sovrum, ett badrum och ett allrum. Till bostaden hör en uppfart med plats för bil. På framsidan finns dessutom en stensatt uteplats. Varmt välkommen hem till Lugnets Väg 13C!

  • Premium
Blidens väg 23, Växjö, Växjö kommun
  • Ons 30 okt kl 16:30
Blidens väg 23, Växjö, Växjö kommun, bild 2
Blidens väg 23, Växjö, Växjö kommun, bild 3

Blidens väg 23

Villa
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
2 895 000 kr
123 m²
4 rum
424 m² tomt

Upptäck detta charmiga hörnradhus med en boarea på 123 kvm, perfekt beläget i ett barnvänligt område. Huset är omgivet av en vacker trädgård som löper runt huset, med baksidan i söderläge och inhägnad baksida som skyddas av ett praktiskt Gunnebo-stängsel, perfekt för att hålla husdjur inom säkra gränser. Köket är utrustat med stilrena inredningslösningar från Marbodal och bidrar till ett ljust och välkomnande hem. Njut av närheten till skolor, förskolor och matbutiker - välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
Norra Esplanaden 28C, Växjö Centrum, Växjö kommun
  • Imorgon kl 18:00
Norra Esplanaden 28C, Växjö Centrum, Växjö kommun, bild 2
Norra Esplanaden 28C, Växjö Centrum, Växjö kommun, bild 3

Norra Esplanaden 28C

Lägenhet
Växjö Centrum, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 295 000 kr
48 m²
1 rum
vån 3/3
3 377 kr/mån
26 979 kr/m²

Denna charmiga bostadsrätt erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och komfort på 48 kvadratmeter. Kliv in i en välkomnande hall som genast imponerar med gott om förvaringsmöjligheter i både klädkammare och garderob som är perfekt för att hålla ordning och reda. Njut av bekvämligheten med ett fullt utrustat badrum som inkluderar wc, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Här finns allt du behöver för en smidig vardag utan kompromisser. Vardagsrummet är en ljus och inbjudande plats med en mysig sovalkov och fint fönster som släpper in ett härligt naturligt ljus. Här kan du koppla av i en mindre soffgrupp och njuta av trevliga stunder. Köket är en sann glädje för den som älskar att laga mat och umgås. Med gott om förvaringsutrymme, en diskmaskin och rymlig yta för matplatsen, blir det enkelt att bjuda in vänner och familj för trevliga middagar. Ett litet skafferi ger extra utrymme för förvaring av dina köksfavoriter. Denna centrala bostadsrätt med närhet till stadens puls, butiker och restauranger, erbjuder den en bekväm och lättsam tillvaro.

  • Premium
Skolgatan 6A, Växjö, Växjö kommun
  • Sön 27 okt kl 09:00
Skolgatan 6A, Växjö, Växjö kommun, bild 2
Skolgatan 6A, Växjö, Växjö kommun, bild 3

Skolgatan 6A

Lägenhet
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
4 537 kr/mån
25 776 kr/m²

Upptäck ditt nya hem i hjärtat av Växjö! Denna nyrenoverade 2 erbjuder en perfekt kombination av modern design och bekvämt läge. Med ingen insyn och en solig balkong i söderläge kan du njuta av både lugn och ljus året runt. Boendet ligger mitt i Växjö, med närhet till både stadens puls och natursköna Växjösjön, samtidigt som Linneuniversitetet finns på bekvämt avstånd. Perfekt för dig som söker ett bekvämt och centralt boende med det lilla extra. Missa inte chansen – boka visning redan idag

  • Premium
Lönåsen 4, Växjö, Växjö kommun

Lönåsen 4

Tomt
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
795 000 kr
905 m² tomt

Bara 6 kilometer från Växjö centrum har du nu en fantastisk chans att bygga ditt eget drömhem. Här finns möjlighet att uppföra ett tvåvåningshus med garage, och ett förhandsbesked (utfärdat 2019-05-08) finns redan på plats, vilket ger dig friheten att designa ditt hem som du vill. Tomten är VÄXJÖ BILLA 1:80 Tomterna omges av grönskande skog, öppna hästhagar och natursköna områden, med närhet till Högstorp. I omgivningen finns också god tillgång till skolor, fritidsaktiviteter och service. Du har bland annat Hemköp och Preem i närheten, liksom Fylleryds naturreservat med sina motionsspår, Åbo IP med flera fotbollsplaner, Glasrikets golfklubb och Lövåsens skjutbana. Detta är en idyllisk plats för dig som söker ett lantligt boende nära Växjö. Tomten är inte bunden till någon specifik hustillverkare, vilket ger dig full frihet att bygga det hem du drömmer om. Köparen ansvarar för att ordna vatten och avlopp via infiltrering. Välkommen att besöka tomten när det passar dig.

Liedbergsgatan 33A, Växjö, Växjö kommun

Liedbergsgatan 33A

Lägenhet
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 750 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
1 480 kr/mån
33 019 kr/m²

Välkommen till en lägenhet med fördelaktigt läge i en av Växjös mest stabila bostadsrättsföreningar. Här ingår värme, vatten, kabel-tv och internet i den låga månadsavgiften. Hushållselen betalas också via föreningen med en fast månadsavgift som sedan justeras utifrån faktisk förbrukning. Badrummet är helkaklat och den inglasade söderbalkongen fungerar som ett extra rum som kan användas året runt. Föreningen har varit skuldfri under lång tid, vilket ger medlemmarna en trygg ekonomisk situation. Som boende har du tillgång till ett gym, ett gästrum samt grönskande innergårdar med flera gemensamma uteplatser och möjlighet att grilla. Du bor dessutom med bekvämt gångavstånd till centrum och dess nöjes- och shoppingutbud. Kommunikationerna inom Växjö är välutvecklade, med cykelvägar och en busslinje som passerar utanför var tionde minut, exempelvis till universitetet.

Vikaholmsallén 45, Växjö Vikaholm, Växjö kommun
Vikaholmsallén 45, Växjö Vikaholm, Växjö kommun, bild 2
Vikaholmsallén 45, Växjö Vikaholm, Växjö kommun, bild 3

Vikaholmsallén 45

Lägenhet
Växjö Vikaholm, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 795 000 kr
108 m²
4 rum
vån 2/4
8 347 kr/mån
16 620 kr/m²

NYTT PRIS! Välkomna till Vikaholm och denna rymliga och välplanerade lägenhet vars öppna ytor och fönster i tre väderstreck skapar en härlig rymd. Att bo i ett hem där allt känns nytt är livskvalitet. Här kommer du inte behöva tänka på renoveringar på många år. Planlösningen är genomtänkt och erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning som bjuder in till umgänge, medan sovrummen ligger lite mer avskilt. Två badrum med dusch är värdefullt för den lite större familjen. Med två balkonger i olika värdestreck får man sol under i stort sett hela dagen, och sommartid skymtar man hästarna som går i sina sommarhagar. Vikaholm är en barnvänlig miljö med närhet till skola och förskola, samtidigt som centrum inte är längre bort än att du kan cykla dit på välgjorda cykelvägar eller ta bussen från hållplatsen i samma kvarter. Sommartid har man stor glädje av den närbelägna dammen, närheten till Södra Bergundasjön och den mysiga 4H-gården i närheten. Parkeringsplats ingår i avgiften och det finns gratis gatuparkering i området. Vi ses på visningen!

  • Premium
  • Hiss
Pär Lagerkvists väg 10B, Växjö, Växjö kommun
  • Sön 27 okt kl 10:00
Pär Lagerkvists väg 10B, Växjö, Växjö kommun, bild 2
Pär Lagerkvists väg 10B, Växjö, Växjö kommun, bild 3

Pär Lagerkvists väg 10B

Lägenhet
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 295 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 120 kr/mån
26 162 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade tvårumslägenhet med eftertraktat läge på Norr! I samband med renovering öppnade man upp del av vägg mot hallen, vilket bidrar till en öppen och inbjudande känsla med mycket ljusinsläpp. Badrummet är helkaklat och utrustat med en egen tvättmaskin och torktumlare för din bekvämlighet. Bostadsrättsföreningen är stabil och välorganiserad med en låg månadsavgift där kabel-TV och uppvärmning ingår. Belägenheten är idealisk med gångavstånd till centrum och ett bekvämt cykelavstånd till universitetet. Missa inte chansen att göra den till din - varmt välkommen på visning!

  • Premium
Uppvidingegatan 1, Lessebo, Lessebo kommun

Uppvidingegatan 1

Villa
Lessebo, Lessebo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 195 000 kr
126 + 42 m²
930 m² tomt

Välkommen till denna 1 1/2-plans villa från 1931 med bekvämt gångavstånd till Lessebo centrum. Villan har genomgått löpande renoveringar för att moderniseras och erbjuder nu modern komfort och bekvämlighet. Här finns även garage och carport för praktisk förvaring och skydd av fordon. I Lessebo finns ett mångfacetterat utbud av bekvämligheter som gör det till en idealisk plats. Här finner du inte bara matbutiker, Systembolag, apotek, pizzerior, bibliotek och tandläkare, utan även grundskolor upp till årskurs 9. Dessutom berikas Lessebo av en naturskön omgivning med möjligheter till friluftsliv och avkoppling. Vid den natursköna badplatsen erbjuds en campingupplevelse. Kontakta oss för att boka en visning

Liedbergsgatan 33B, Växjö Centrum, Växjö kommun

Liedbergsgatan 33B

Lägenhet
Växjö Centrum, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
2 095 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/3
1 481 kr/mån
39 159 kr/m²

Nytt lägre pris! Med ett eftersökt läge i populära Brf Växjöhus nr 4 välkomnas ni nu till en topprustad och ljus 2:a. Läget är centralt och bekvämt bara en halv trappa upp. Boendet är totalrenoverat med ny köksinredning, nya golv som är genomgående i alla rum och vita målade väggar. Stabil förening som sedan länge är obelånad vilket möjliggör en låg månadsavgift som är inkl värme, vatten, tv-utbud och snabb internetuppkoppling. Det centrala läget erbjuder bekvämt promenadavstånd till shopping och nöjen i Centrum P-plats finns att hyra för 100 kr/månad. Föreningen tillåter andrahandsuthyrning vilket möjliggör rena investeringsköp.

  • Plus
  • Balkong
Vikaholmsallén 41, Växjö Vikaholm, Växjö kommun

Vikaholmsallén 41

Lägenhet
Växjö Vikaholm, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 395 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/4
3 024 kr/mån
25 833 kr/m²

Välkommen till Vikaholm och denna trivsamma bostadsrätt om 2 rok i markplan med trädäck och den gemensamma gräsytan att nyttja. Bostaden om 54 välplanerade kvm består utav hall med klinkers vid ingång plats för avhängning samt förvaring i form av en garderob, helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare, wc, kommod med tvättställ samt spegelskåp. Välutrustat kök med påkostad granitsten och rostfria vitvaror från Bosch. Öppen planlösning mot vardagsrum samt ett sovrum med garderober. Här bor ni granne med fina naturomgivningar kring Södra Bergundasjön, Linnéuniversitetet, förskola och skola. Stenkast från busskommunikation samt bra cykelväg in till mataffär på Teleborg och Växjö city. Stort vindsförråd tillhör bostaden. Parkering på gården ingår i månadsavgiften.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 16