Mäklare Magdalena Pavic

Magdalena Pavic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Notövägen 25, Växjö Hov, Växjö kommun

Notövägen 25

Villa
Växjö Hov, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
4 495 000 kr
204 + 64 m²
7 rum
1 232 m² tomt

Välkomna till Hov och denna väl tilltagna villa som erbjuder generösa ytor och passar perfekt för den stora familjen som söker både komfort och utrymme. Boendet erbjuder fem sovrum, ljus och trevligt kök samt två stora sällskapsutrymmen, I entréplan finns gott om plats för olika sorters hobbyverksamheter. Här har nuvarande ägare låtit montera en bastu och inrett ett gym. Välutrustad tvättstuga underlättar vardagen. Rymligt garage och uppfart med plats för två bilar. Trädgården är belägen i sydväst vilket innebär sol en stor del av dagen. Inglasat uterum som förlänger säsongen och ett trädäck där både grillen och solsängarna får plats. Fin tomt i två olika etage vilket gör det möjligt att skapa en trädgård med olika tema och naturligt avgränsade rum. För den utan gröna fingrar kan man nöja sig med att njuta av fruktträdens skörd och den insynsskyddade känslan som den omgivande häcken ger. Barnvänligt läge med närhet till Växjös populäraste pulkabacke och gångavstånd till allt från förskolor till gymnasieskolor.

Löparvägen 1, Åryd, Växjö kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30
Löparvägen 1, Åryd, Växjö kommun, bild 2
Löparvägen 1, Åryd, Växjö kommun, bild 3

Löparvägen 1

Villa
Åryd, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
3 550 000 kr
156 m²
917 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera detta välrenoverade hus med stora sociala ytor i otroliga miljöer både invändigt samt utvändigt. Ett hus beläget på en rymlig hörntomt, där det har lagts stor omsorg på att skapa en exklusiv atmosfär. Detta inkluderar ett spabad, en trevlig altan som erbjuder många soltimmar, samt ett nyligen tillbyggt inglasat uterum. I uterummet kan man avnjuta middagar med vänner och familj, vilket bidrar till en känsla av lyx och gemenskap. För den som vill njuta av trädgården på nära håll finns ett fantastiskt orangeri som gör trädgården till något extra. Även här går det att avnjuta en härlig middag eller bara avnjuta en kaffe sommartid. Denna bostad sträcker sig över 156 m² med en planlösning som är välplanerad och genomtänkt. Det tar bara några sekunder efter att ni klivit över tröskeln för att förstå att detta hus är fyllt med kärlek och omsorg i varje hörn. Ni möts av en entré som öppnar upp sig mot det fantastiska köket, som är en del av en öppen planlösning med vardagsrummet. Husets entréplan har ett helkaklat duschrum med två takduschar, ett rymligt sovrum samt en stor walk-in-closet och en praktisk groventré på nedre plan. På övre plan möts ni av ett mysigt allrum som erbjuder en oas av avkoppling och gemenskap. Ni hittar även två sovrum, varav ett är ett med eget badrum. Det här är den perfekta platsen för er som värdesätter både privatliv och samvaro. Detta trivsamma hem är inte bara perfekt beläget nära skolor, förskolor och natursköna områden, utan har också genomgått löpande renoveringar. En kort promenad bort väntar badmöjligheter och många vackra promenadstråk. För dig som söker huset med det lilla extra i vardagen och som inte vill renovera är detta hus inflyttningsklart. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Premium
Gösta Edströms väg 5A, Pelarsalen, Växjö kommun
  • Tis 30 apr kl 17:30
Gösta Edströms väg 5A, Pelarsalen, Växjö kommun, bild 2
Gösta Edströms väg 5A, Pelarsalen, Växjö kommun, bild 3

Gösta Edströms väg 5A

Lägenhet
Pelarsalen, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 450 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/6
4 410 kr/mån
22 656 kr/m²

Välkomna till denna fina och trivsamma 2:a som är trevligt belägen i markplan och erbjuder en stensatt uteplats om hela 16 kvm som dessutom är möjlig att glasa in om man vill förlänga säsongen. Social och trevlig planlösning med en bardisk mellan kök och vardagsrum som ger den öppna planlösningen en naturlig avdelare. Modernt arbetskök med köksinredning från HTH och rostfria vitvaror samt spotlightsbelysning. Mycket ljusinsläpp och vita väggar ger rummet en härlig känsla av ljus och rymd. Väl tilltaget sovrum med bra förvaring i garderob med skjutdörrar. Stilrent duschrum med helkaklade vita väggar och klinkergolv. Bekvämt med egen tvättutrustning i form av tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. Bra läge i stan med gångavstånd till både Centrum och Universitetet samt bra cykel- och bussförbindelser till övriga stan. Natursköna omgivningar med närhet till tre sjöar och den vackra bokskogen naturreservatet Bokhultet.

  • Premium
  • Hiss
Pär Lagerkvists väg 10B, Växjö, Växjö kommun
  • Tis 30 apr kl 16:30
Pär Lagerkvists väg 10B, Växjö, Växjö kommun, bild 2
Pär Lagerkvists väg 10B, Växjö, Växjö kommun, bild 3

Pär Lagerkvists väg 10B

Lägenhet
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 295 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 4/4
2 889 kr/mån
26 162 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade tvårumslägenhet med eftertraktat läge på Norr! I samband med renovering öppnade man upp del av vägg mot hallen, vilket bidrar till en öppen och inbjudande känsla med mycket ljusinsläpp. Badrummet är helkaklat och utrustat med en egen tvättmaskin och torktumlare för din bekvämlighet. Bostadsrättsföreningen är stabil och välorganiserad med en låg månadsavgift där kabel-TV och uppvärmning ingår. Belägenheten är idealisk med gångavstånd till centrum och ett bekvämt cykelavstånd till universitetet. Missa inte chansen att göra den till din - varmt välkommen på visning!

  • Premium
Storgatan 71A, Lessebo, Lessebo kommun
  • Idag kl 13:30
Storgatan 71A, Lessebo, Lessebo kommun, bild 2
Storgatan 71A, Lessebo, Lessebo kommun, bild 3

Storgatan 71A

Lägenhet
Lessebo, Lessebo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
495 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2
4 326 kr/mån
8 462 kr/m²

Denna bostadsrätt, belägen på Storgatan 71 A i Lessebo, erbjuder ett centralt läge. Tänk dig att bo precis ovanför dagliga bekvämligheter som matbutiker, apotek och systembolaget. Dessutom är du bara ett stenkast från bussförbindelser och vårdcentral, vilket placerar dig mitt i hjärtat av Lessebo och ger dig tillgång till allt du behöver för en bekväm vardag. Lägenheten har en välplanerad och öppen layout som förenar kök, matplats och vardagsrum. Det skapar en rymlig och välkomnande atmosfär. Med den inglasade balkongen kan du förlänga både våren och hösten, vilket är perfekt för att njuta av solen nästan hela dagen tack vare dess söderläge. Lägenhet inkluderar ett praktiskt förråd på toppvåningen för ytterligare förvaring, samt ett säkert cykelrum. Den gemensamma trädgården erbjuder en utmärkt plats för grill och avslappning och har planterade bärbuskar för att plocka färska bär. För mer information är du välkommen att kontakta mäklaren.

  • Premium
  • Hiss
Pär Lagerkvists väg 2B, Växjö, Växjö kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30
Pär Lagerkvists väg 2B, Växjö, Växjö kommun, bild 2
Pär Lagerkvists väg 2B, Växjö, Växjö kommun, bild 3

Pär Lagerkvists väg 2B

Lägenhet
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1
3 140 kr/mån
28 750 kr/m²

Välkommen till en ljus och välplanerad tvåa på Pär Lagerkvists Väg 2B. Här möts man av 52 kvadratmeter i ett eftertraktat och centralt läge med tillgång till lummiga och sociala utemiljöer och gott om förråd. Bostaden karaktäriseras av öppna ytor med genomgående parkettgolv, ett uppdaterat kök med moderna bekvämligheter och fönster i österläge som bjuder på morgonsol. I lägenhetens hjärta finner du ett rymligt vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp, kompletterat med en västvänd balkong som garanterar sköna soltimmar. Sovrummet erbjuder gott om plats och förvaring, medan det helkaklade badrummet är utrustat med allt nödvändigt. Med bara en kort promenad når du stadens puls och den vackra Östrabobacken där du kan njuta av fantastiska vyer. Missa inte chansen att göra denna adress till ditt nya hem. Varmt välkommen till en attraktiv bostad på Pär Lagerkvists Väg 2B!

  • Premium
Liedbergsgatan 45A, Växjö Centrum, Växjö kommun
  • Tis 7 maj kl 18:00
Liedbergsgatan 45A, Växjö Centrum, Växjö kommun, bild 2
Liedbergsgatan 45A, Växjö Centrum, Växjö kommun, bild 3

Liedbergsgatan 45A

Lägenhet
Växjö Centrum, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 950 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
1 516 kr/mån
36 111 kr/m²

Välskött och fräsch 2:a, belägen i en av Växjös mest eftertraktade föreningar. Föreningen är skuldfri, vilket ger dig trygghet och stabilitet för framtiden. Boendet erbjuder genomgående nya ytskikt, smakfullt renoverat kök. Duschrum som renoverades i samband med föreningens stambyte och nyligen försetts med tvättmaskin. Rymlig balkong med inglasning i söderläge. Låg månadsavgift på 1 966 kr/mån vilken inkluderar både värme, vatten, kabel-tv, internet samt preliminär förbrukning av hushållsel vilket innebär att man i princip inte har någon övrig driftskostnad alls. Välkommen på visning!

  • Premium
Vikaholmsallén 45, Växjö Vikaholm, Växjö kommun
Vikaholmsallén 45, Växjö Vikaholm, Växjö kommun, bild 2
Vikaholmsallén 45, Växjö Vikaholm, Växjö kommun, bild 3

Vikaholmsallén 45

Lägenhet
Växjö Vikaholm, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 795 000 kr
108 m²
4 rum
vån 2/4
8 347 kr/mån
16 620 kr/m²

NYTT PRIS! Välkomna till Vikaholm och denna rymliga och välplanerade lägenhet vars öppna ytor och fönster i tre väderstreck skapar en härlig rymd. Att bo i ett hem där allt känns nytt är livskvalitet. Här kommer du inte behöva tänka på renoveringar på många år. Planlösningen är genomtänkt och erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning som bjuder in till umgänge, medan sovrummen ligger lite mer avskilt. Två badrum med dusch är värdefullt för den lite större familjen. Med två balkonger i olika värdestreck får man sol under i stort sett hela dagen, och sommartid skymtar man hästarna som går i sina sommarhagar. Vikaholm är en barnvänlig miljö med närhet till skola och förskola, samtidigt som centrum inte är längre bort än att du kan cykla dit på välgjorda cykelvägar eller ta bussen från hållplatsen i samma kvarter. Sommartid har man stor glädje av den närbelägna dammen, närheten till Södra Bergundasjön och den mysiga 4H-gården i närheten. Parkeringsplats ingår i avgiften och det finns gratis gatuparkering i området. Vi ses på visningen!

  • Premium
  • Hiss
Järnvägsgatan 1, Hovmantorp, Lessebo kommun
  • Tis 7 maj kl 16:30
Järnvägsgatan 1, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 2
Järnvägsgatan 1, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 3

Järnvägsgatan 1

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
2 400 000 kr
165 + 65 m²
6 rum
1 156 m² tomt

På Järnvägsgatan 1 i Hovmantorp finner vi denna trevliga och familjära 1 1/2 plansvilla. Välplanerad bostad med trevliga ytor med kök i anslutning till vardagsrum. Allrum med möjlighet till större matbord för större tillställningar. På övre plan finner vi tre sovrum, mindre allrum och stort badrum. Trevlig trädgård med uteplats och spabad. På trädgården finns även en gäststuga för ett extra sovrum med tillhörande carport. Möjlighet till att parkera flera bilar. I Hovmantorp bor du med närhet till skola, förskola, affär och goda kommunikationer till Växjö med buss och tåg. Varmt välkommen att boka in er på visning!

  • Premium
Örnvägen 20, Växjö Högstorp, Växjö kommun

Örnvägen 20

Villa
Växjö Högstorp, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
2 695 000 kr
67 + 67 m²
4 rum
607 m² tomt

Trevlig villa nära skola och förskola samt kollektivtrafik. Smakfullt totalrenoverat de senaste åren, ljusa färger och påkostade materialval. Här har du nära till stan men även till naturen, elljusspår och golfbana mm. Huset har väl tilltagna utrymmen, köket är öppet mot matplats, samt att det finns en stor köksö med ytterligare matplatser. Huset har totalrenoverats sedan 2014 fram tills 2023 då man rev ut hela källaren- lade nytt golv med cellplast och åldersbeständig plats i källaren. Väggar gjordes om med stålreglar samt cellplast. Det är genomgående parkettgolv i hela huset förutom i hall, badrum och tvättstuga där det är klinker. Stor uteplats med inglasat uterum som är trevligt att sitta vid varma sommarkvällar samt trevlig trädgård med möjlighet till lek och umgänge. egen brunn finns i trädgården för bevattning av växter och gräs. Garage med plats för en bil samt förvaringsutrymme och parkering för två bilar finns på tomten. Vill du ut i naturen så har du flera olika möjligheter till rekreation i närheten, skog, landsbygd, golfbanor och badplats. När du istället vill ner till city så har du bra bussförbindelser samt cykel eller gångavstånd, Närhet till skola, förskola och affärer är annat som gör villans läge attraktivt. Välkommen på visning.

Storgatan 2, Växjö, Växjö kommun
Storgatan 2, Växjö, Växjö kommun, bild 2
Storgatan 2, Växjö, Växjö kommun, bild 3

Storgatan 2

Lägenhet
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 795 000 kr
104 m²
3 rum
vån 2/3
8 042 kr/mån
17 260 kr/m²

En ljus och trivsam bostad med stor potential. Kök och vardagsrum är öppna och inbjudande, och det finns två generösa sovrum. Tvättstuga och förvaring finns i källaren. Det finns gott om parkeringsalternativ i närområdet, och möjligheten att hyra en parkeringsplats från föreningen finns. Bostaden är nära restauranger, torghandel och vackra promenadstråk längs Växjösjön. Bo i en fridfull boendemiljö med den bekväma närheten till stadskärnan.

  • Premium
Idekullavägen 29, Ryd, Tingsryds kommun
Idekullavägen 29, Ryd, Tingsryds kommun, bild 2
Idekullavägen 29, Ryd, Tingsryds kommun, bild 3

Idekullavägen 29

Villa
Ryd, Tingsryds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 095 000 kr
164 + 49 m²
7 rum
915 m² tomt

Denna villa ligger på en fantastisk tomt på hela 915 kvadratmeter och har en boyta på 164 kvadratmeter. Husets baksida gränsar mot ett grönområde med lekplats och fotbollsplan. Genom grönområdet går gång- och cykelväg till förskola, skola, mataffär och badplats. Villan är i fint skick och är perfekt för en familj som söker ett hem bara att flytta in i. Här finns gott om plats för att röra sig fritt och umgås med familjen och vänner. Denna fastighet är utrustad med sjöbevattning, vilket är en fantastisk funktion för trädgårdsarbetet.

  • Premium
Paradvägen 15, Växjö Hovshaga, Växjö kommun
Paradvägen 15, Växjö Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Paradvägen 15, Växjö Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Paradvägen 15

Lägenhet
Växjö Hovshaga, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 590 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1
4 273 kr/mån
19 752 kr/m²

Här finns en bekväm marklägenhet med en underbar altan som bjuder på kvällssol. Istället för en traditionell trädgård har du en generös blomlåda som kan vara en fröjd för den som älskar odling och kreativa projekt. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet. Det välskötta köket har en matplats som ligger i anslutning till vardagsrummet. Lägenheten har två sovrum. Badrummet har renoverats och är försedd med tidlöst kakel och klinkergolv samt gott om förvaringsutrymme och plats för en tvättmaskin. Du behöver inte oroa dig för parkering eftersom det finns gott om gratis parkeringsplatser i området, och det finns även möjlighet att hyra ett garage. Dessutom har du gångavstånd till bekväma tjänster i Hovshaga centrum och bra bussförbindelser till Växjö centrum.

  • Premium
Uppvidingegatan 1, Lessebo, Lessebo kommun

Uppvidingegatan 1

Villa
Lessebo, Lessebo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 295 000 kr
126 + 42 m²
930 m² tomt

Välkommen till denna 1 1/2-plans villa från 1931 med bekvämt gångavstånd till Lessebo centrum. Villan har genomgått löpande renoveringar för att moderniseras och erbjuder nu modern komfort och bekvämlighet. Här finns även garage och carport för praktisk förvaring och skydd av fordon. I Lessebo finns ett mångfacetterat utbud av bekvämligheter som gör det till en idealisk plats. Här finner du inte bara matbutiker, Systembolag, apotek, pizzerior, bibliotek och tandläkare, utan även grundskolor upp till årskurs 9. Dessutom berikas Lessebo av en naturskön omgivning med möjligheter till friluftsliv och avkoppling. Vid den natursköna badplatsen erbjuds en campingupplevelse. Kontakta oss för att boka en visning

Skolgatan 6A, Växjö, Växjö kommun

Skolgatan 6A

Lägenhet
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
4 537 kr/mån
20 603 kr/m²

Denna 2:a är en unik pärla med oslagbart läge och en touch av 60-tals nostalgi. Perfekt för den händige eller den som älskar att skapa. Ett kök med retrocharm och ingen insyn skapar en privat oas mitt i stadens hjärta. Missa inte chansen att ge detta hem nytt liv och karaktär. Dessutom har föreningen en bastu för avkoppling och välbefinnande. Kontakta oss för visning !

Pär Lagerkvists väg 2C, Gamla Norr, Växjö kommun

Pär Lagerkvists väg 2C

Lägenhet
Gamla Norr, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 595 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 127 kr/mån
30 673 kr/m²

Den här välplanerade tvårumslägenheten ligger centralt på Gamla Norr i huset närmast Centrum. Här erbjuds ett bekvämt boende för den som söker ett attraktivt läge i kombination med en trygg och stabil förening med låg belåning. Lägenheten är nyligen renoverad och har ett helt nytt kök som är utrustat med moderna vitvaror och stilrena ytskikt. Flera nya golv samt ljus och behaglig färgskala gällande ytskikten. Helkaklat duschrum med egen tvättmaskin. Den trivsamma balkongen vetter mot väster, vilket gör den till en härlig plats att njuta av soliga eftermiddagar och kvällar. Bekvämt med tvättstuga i samma trappuppgång och förråd både i källaren och på vinden. På Pär Lagerkvist väg 2 bor du med närhet till både pulsen i city men även lugnet på stigarna i Fylleryd. Intill lägenhetshusen har föreningen egna grönområden med tillhörande pergola och grillplats, perfekt för sommarens grillning eller kubbspel. Några hundra meter från lägenheten finns dessutom andra bekvämligheter som restaurang, pizzeria, mataffär, frisör och busshållplats som tar dig både till Stationen och Campusområdet. Utbudet i Växjös stadskärna når du på ett fåtal minuter på cykel, så som torghandeln på onsdagsmorgnar eller frukostfrallorna till helgens frukoststund.

  • Plus
Vikaholmsallén 41, Växjö Vikaholm, Växjö kommun

Vikaholmsallén 41

Lägenhet
Växjö Vikaholm, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 395 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/4
3 024 kr/mån
25 833 kr/m²

Välkommen till Vikaholm och denna trivsamma bostadsrätt om 2 rok i markplan med trädäck och den gemensamma gräsytan att nyttja. Bostaden om 54 välplanerade kvm består utav hall med klinkers vid ingång plats för avhängning samt förvaring i form av en garderob, helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare, wc, kommod med tvättställ samt spegelskåp. Välutrustat kök med påkostad granitsten och rostfria vitvaror från Bosch. Öppen planlösning mot vardagsrum samt ett sovrum med garderober. Här bor ni granne med fina naturomgivningar kring Södra Bergundasjön, Linnéuniversitetet, förskola och skola. Stenkast från busskommunikation samt bra cykelväg in till mataffär på Teleborg och Växjö city. Stort vindsförråd tillhör bostaden. Parkering på gården ingår i månadsavgiften.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 17