Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen

Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Björnrike Blästervallsvägen 40C, Vemdalen, Härjedalens kommun

Björnrike Blästervallsvägen 40C

Lägenhet
Vemdalen, Härjedalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen
2 475 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
4 598 kr/mån
35 357 kr/m²

Välkommen till denna varmbonade, moderna och påkostade bostadsrätt belägen på Blästervallsvägen 40c med ski in från Bjönvallen. Med en yta på 70 kvadratmeter fördelat på 3 rum och kök och 6 bäddar erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för bekvämt boende och då den ligger på markplan så har ni enkel access och en trevlig uteplats att njuta på. Från Blästervallsvägen har man direkt åtkomst till skidåkning, både på längden och utför och lägenheten byggdes så sent som 2021 och har bara haft en ägarfamilj och i dagsläget finns inte något uthyrningsavtal på lägenheten, så du som ny ägare har möjlighet att bestämma själv om du vill hyra ut eller inte, men intäktsmöjligheterna är stora för den som väljer att hyra ut. Här har barnen Ski in-walk out Björnvallens barnområde, så den ligger perfekt för hela familjen. Björnvallen är en pärla för de yngre skidåkarna, med lekfulla backar och skidområden som skapar minnen för livet, och med glidavstånd så når ni Grizzly Express som tar er direkt upp på toppen. Vill ni upptäcka dom övriga skidområdena inom destination Vemdalen, så som Vemdalsskalet och Klövsjö-Storhogna eller varför inte Vemdalen by, så går snöpendeln bara en kort promenad bort. Bor ni här så kan alltså bilen stå på den egna motorvärmarplatsen under hela vistelsen. Denna lägenhet kombinerar stil och funktionalitet på ett trevlig och inbjudande sätt där moderna detaljer möter det vackra fjällintrycken som skapar en lugn och inbjudande atmosfär. Lägenheten har en smakfull interiör med bl.a. kvalitetskök från Ballingslöv i grå nyans som smälter in fint tillsammans med genomgående ekparkett i lägenheten. Badrummet har kakel och klinker i modern tappning med en egen bastu, och det finns även en extra WC. Sängplatserna är fördelade på 2 sovrum där master bedroom har en dubbelsäng och sovrum nr 2 har 2st våningssängar. Skidförrådet finns i anslutning till din egna entré. Området Björnrike lockar inte bara med fantastisk skidåkning utan erbjuder också en mängd andra aktiviteter året runt, så som fiske, vandring och cykling på sommaren. Här finns även ICA butik, Skistarshop, restauranger, fjällhälsan vårdcentral m.m. Lägenheten är inte knuten till något uthyrningsavtal och har aldrig varit uthyrd och säljs fullt möblerad. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

Vigelterassvägen 5B, Hamra, Härjedalens kommun
Vigelterassvägen 5B, Hamra, Härjedalens kommun, bild 2
Vigelterassvägen 5B, Hamra, Härjedalens kommun, bild 3

Vigelterassvägen 5B

Lägenhet
Hamra, Härjedalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen
4 025 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1/2
3 452 kr/mån
46 802 kr/m²

Sportlov i fjällen? Välkommen till denna mycket trevliga och väl planerade lägenhet där hela familjen bor bra med fina sovrum, härliga ytor för umgänge i kök och vardagsrum och en spaavdelning att längta till efter en fin dag i backen. Här bor du med högt läge i området och har gångavstånd till både skidbackarna och Tänndalens Ski Lodge. Detta är ett modernt boende med genomtänkta materialval där ingenting har lämnats åt slumpen. Parkera utanför och ta sedan trappen upp till altanen vidare in i lägenheten. Invändigt möts du av smarta lösningar som verkligen underlättar för dig och din familjs fjällsemester. Hallen är utrustad med både torkskåp och pjäxtork. Kombinerat kök och vardagsrum med stora fönster med den vackra naturen som en tavla utanför. Snygg, kaklad kamin som verkligen höjer mysfaktorn både morgon och kväll. Tre sovrum med totalt åtta bäddar var av två rum med dubbelsäng och ett med två våningssängar. Väl tilltaget badrum i stilrent utförande samt en extra gästtoalett. Relaxavdelning med en rymlig bastu och en bucketshower för den som vill chocka kroppen med en iskall dusch. Skidförråd finns i anslutning till entrén. För dig som vill kombinera arbete med semester finns goda möjligheter till det via fiberuppkoppling. *Relax *Backnära läge *Kamin *3 sovrum, 8 bäddar *P-plats I Tänndalen finns goda uthyrningsmöjligheter via till exempel Ski Lodge. I området förlängs två pister för att göra skidanläggningen ännu mer tillgänglig för de boende i området. Här finns tid för lugn och ro oavsett årstid. Fly storstadspulsen. Välkommen hem! Separat överenskommelse gällande övertagande av möbler kan träffas om intresse finns.

  • Premium
Björnrike Blästervallsvägen 42F, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Blästervallsvägen 42F

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen
2 795 000 kr
70 m²
4 rum
vån 2/3
4 598 kr/mån
39 929 kr/m²

Nu finns möjligheten att köpa en lägenhet med närhet till det mesta i hjärtat av Björnrike, direkt nedanför Björnvallen! Blästervallsvägen 42F, en lägenhet som erbjuder det bästa av både bekvämlighet och upplevelser i Björnrike. Belägen i en fantastisk miljö med direkt åtkomst till skidåkning, både på längden och utför, är denna pärla en dröm för avkoppling i härliga Härjedalen. Lägenheten byggdes så sent som 2021 och har bara haft en ägarfamilj och i dagsläget finns inte något uthyrningsavtal på lägenheten så du som ny ägare har möjlighet att bestämma själv om du vill hyra ut eller inte, men intäktsmöjligheterna är stora för den som väljer att hyra ut. Här har barnen Ski in-Ski out Björnvallens barnområde, med enbart en liten trapp upp från huset, så den ligger perfekt för hela familjen. Björnvallen är en pärla för de yngre skidåkarna, med lekfulla backar och skidområden som skapar minnen för livet, och med glidavstånd så når ni Grizzly Express som tar er direkt upp på toppen. Vill ni upptäcka dom övriga skidområdena inom destination Vemdalen, så som Vemdalsskalet och Klövsjö-Storhogna eller varför inte Vemdalen by, så går snöpendeln bara en kort promenad bort. Bor ni här så kan alltså bilen stå på den egna motorvärmarplatsen under hela vistelsen. Denna lägenhet kombinerar stil och funktionalitet på ett trevlig och inbjudande sätt där moderna detaljer möter det vackra fjällintrycken som skapar en lugn och inbjudande atmosfär. Lägenheten har en smakfull interiör med bl.a. kvalitetskök från Ballingslöv i grå nyans som smälter in fint tillsammans med genomgående ekparkett i lägenheten. Badrummet har kakel och klinker i modern tappning med en egen bastu, och det finns även en extra WC. Skidförrådet finns i anslutning till din egna entré. Området Björnrike lockar inte bara med fantastisk skidåkning utan erbjuder också en mängd andra aktiviteter året runt, så som fiske, vandring och cykling på sommaren. Här finns även ICA butik, Skistarshop, restauranger, fjällhälsan vårdcentral m.m. Ta chansen att äga denna pärla och skapa minnen för livet i fantastiska Björnrike. Lägenheten är inte knuten till något uthyrningsavtal och har aldrig varit uthyrd. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

  • Balkong
Parkstigen 13H, Funäsdalen, Härjedalens kommun
Parkstigen 13H, Funäsdalen, Härjedalens kommun, bild 2
Parkstigen 13H, Funäsdalen, Härjedalens kommun, bild 3

Parkstigen 13H

Lägenhet
Funäsdalen, Härjedalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen
4 795 000 kr
106 m²
6 rum
vån 3/3
5 014 kr/mån
45 236 kr/m²

I denna nyproducerade lägenhet i ett fristående hus har ni boende på första parkett med utrymme för både familj och vänner. Modernt arkitektritat hus om 106kvm. Toppmodernt boende där fjället och den storslagna naturen genomsyrar materialvalen. Med Funäsdalens skidanläggning framför sig och den härjedalska urskogen i ryggen ligger fjällbyn Ljungvind. Här är utsikten milsvid och ett pjäx-kliv utanför dörren finns Skandinaviens största skidområde med både alpin- och längdåkning. Brf Ljungvind är utformad för att passa de verkligt hängivna skidåkarna, äventyrarna och fjällfamiljerna. Stor omsorg har därför lagts på att skapa funktionella boenden, men utan att göra avkall på sådant som skänker en rofylld stämning. Hemmen i Ljungvind passar därför lika bra under en veckas träningsläger med skidlaget, som för familjen som vill skapa minnen tillsammans i vidunderlig vildmarksmiljö. Ljungvind ligger i hjärtat av Funäsdalens skidanläggning med ski-in-ski-out läge och gångavstånd till Kåvans centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Vigelterassvägen 5, null, Härjedalens kommun

Vigelterassvägen 5

Fritidshus
Härjedalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen
4 025 000 kr
86 m²
4 rum
3 452 kr/mån

Här kommer det att byggas 27 bostadsrätter i storlekarna 48 -124 kvm. ENDAST 1 KVAR med tillträde i juli 2023! Moderna arkitektritade hus med spännande design samt genomtänkta materialval som för tankarna naturligt till fjällvärldens vackra natur. Lägenheterna är utformade med smarta lösningar så som platsbyggd förvaring, stor altan, mini-spa med bastu och kaklad eldstad för att bara nämna några av sakerna som dessa lägenheter har att erbjuda. Ett stycke upp på det storslagna fjället i Tänndalen, ligger fjällbyn Skarljus. Det är bara att kliva på skidorna och ge sig direkt ut i backen och upp i liftsystemet, eller ut i de välpreparerade längdskidspåren som sträcker sig mil efter mil genom det fängslande fjällandskapet. Skarljus bjuder på ski-in-ski-out, gångavstånd till ski-lodge, restauranger och matbutiker. Skarljus är en genuin fjällby i en kontemporär tappning. Husens arkitektur är inspirerad av det traditionella härjedalska härbret, tolkad på ett modernt sätt för att möta dagens behov av komfort och avspänt umgänge. Skarljus är hem i vår vackra svenska fjällmiljö som är utformade för vila och avkoppling, men också för ett aktivt liv och gemenskap.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
En bostad kvar i projektet!, Tänndalen, Härjedalens kommun

En bostad kvar i projektet!

Fritidshus
Tänndalen, Härjedalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen
fr. 4 025 000 kr
86 m²
4 rum
3 452 kr/mån

Här kommer det att byggas 27 bostadsrätter i storlekarna 48 -124 kvm, varav 26 st är sålda. Moderna arkitektritade hus med spännande design samt genomtänkta materialval som för tankarna naturligt till fjällvärldens vackra natur. Lägenheterna är utformade med smarta lösningar så som platsbyggd förvaring, stor altan, mini-spa med bastu och kaklad eldstad för att bara nämna några av sakerna som dessa lägenheter har att erbjuda. Ett stycke upp på det storslagna fjället i Tänndalen, ligger fjällbyn Skarljus. Det är bara att kliva på skidorna och ge sig direkt ut i backen och upp i liftsystemet, eller ut i de välpreparerade längdskidspåren som sträcker sig mil efter mil genom det fängslande fjällandskapet. Skarljus bjuder på ski-in-ski-out, gångavstånd till ski-lodge, restauranger och matbutiker. Skarljus är en genuin fjällby i en kontemporär tappning. Husens arkitektur är inspirerad av det traditionella härjedalska härbret, tolkad på ett modernt sätt för att möta dagens behov av komfort och avspänt umgänge. Skarljus är hem i vår vackra svenska fjällmiljö som är utformade för vila och avkoppling, men också för ett aktivt liv och gemenskap.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 6