Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby

Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bastefall 114, Vimmerby, Vimmerby kommun
  • Imorgon
Bastefall 114, Vimmerby, Vimmerby kommun, bild 2
Bastefall 114, Vimmerby, Vimmerby kommun, bild 3

Bastefall 114

Villa
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
995 000 kr
92 + 55 m²
5 rum
1 460 m² tomt

Varmt välkomna till denna blomstrande och nostalgiska DRÖM á la 50-talet! Att bevara stämningen och känslan i bostaden har varit ledstjärnan för nuvarande ägare. Med de vackra materialen och de tidtypiska detaljerna har man gift samman det moderna med det tidlöst rustika i perfekt harmoni. Renoveringar har utförts med fingertoppskänsla och värdigheten är kvittot på den varsamma behandling som bostaden fått. Sofistikerad elegans i harmoni med väl valda ting! Entréplan med hall och trapp till övreplan. Ljust, renoverat och mysigt kök. Matrum och vardagsrum i fil. Ovanvåning med hall , två sovrum varav ett med utgång till balkong samt renoverat duschrum. Det praktiska planet - källarplanet med förråd, tvättstuga med dusch, pannrum med ny luftvattenvärmepump och sovrum/gästrum. De grundläggande värdena är väl bibehållna och det som kunnat sparas har reparerats till fint skick. Genomgripande moderniserad, men utan att husets inneboende kvalitéer förslösats. Nyckelordet är omsorg! Genom hela huset råder en härlig färgskala som skänker ljus, enhetlighet och harmoni. Ny 3 kammarbrunn med infiltration , borrad vattenbrunn samt nytt värmesystem. Trädgården - Vacker och mysig trädgårdstomt med flera perenner och buskar. Varmt välkomna till Bastefall 114 - En 50-tals dröm som skänker nostalgi! Unikt tillfälle!

  • Premium
Slitshult 154, Södra Vi, Vimmerby kommun

Slitshult 154

Villa
Södra Vi, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 150 000 kr
140 m²
6 rum
5 452 m² tomt

Längst de vidsträckta vyerna, bland tall toppar, hundkex och lupiner finner vi denna funktionella enplansvilla - Slitshult 154. Ett lantliv med det lilla extra! Välplanerat och bekvämt då allt finns samlat på ett och samma plan samtidigt som bostaden erbjuder dig möjlighet att sätta din egna prägel. Bostaden uppfördes år 1940 och byggdes ut 2007. Bostaden rymmer hall, duschrum, ett ljust kök med fungerande eldstad som är placerad mitt i rummet och skänker god värme samtidigt som den ger en härlig mysfaktor. I anslutning till köket finner vi det rymliga vardagsrummet. I bostaden finns även en matplats samt ett kontor och matplats. En tillbyggd del med egen ingång med hall, två sovrum samt matplats med pentry och duschrum med möjlighet att hyra ut. Trädgården - Drömmen om att få bo i idyllisk avskildhet infrias här. Vackra miljöer, grönska och träd som ramar in och ger en magisk karaktär. Här bjuder man gärna in vännerna till grill och fest. Inte att förglömma - Trädgården om 5452 kvm är gedigen och rymmer flera byggnader såsom en gäststuga som kräver renovering- en bonus för den som har gott om umgänge och vill dela med sig av sitt paradis. Uthus med förråd, snickarebod och vedbod. Dubbelcarport. Varmt välkommen till detta ostörda läge mot skogens lummiga ridå och ängarna som granne - Slitshult 154 - Ett möjligheternas hus!

Hemsebo Skogslyckan 1, Vimmerby, Oskarshamns kommun

Hemsebo Skogslyckan 1

Villa
Vimmerby, Oskarshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 795 000 kr
130 + 50 m²
6 rum
3 575 m² tomt

Längst de vidsträckta vyerna, bland hundkex, smörblommor och mandelblom finner vi vackra Hemsebo Skogslyckan 1. Ett lantliv med det lilla extra! Innanför gärdesgården döljer sig en härlig trädgård. Om våren breder sig sipporna ut som ett lapptäcke under de ståtliga träden i skogsgläntan. En stor och lummig trädgård, i stor utsträckning insynsskyddad. Här – under himlavalvet - är man del av allt men ändå vilsamt ifred. En utmärkt plats för skapande och rekreation. Omsorgsfullt, välplanerat och bekvämt. Nu ges chansen att uppfylla din dröm om att få bo i ett hemtrevligt hem i fantastisk miljö. Varmt välkomna till Hemsebo Skogslyckan 1 Bostaden uppfördes av nuvarande ägare år 1982 och har vårdats med kärlek, och nu söker vi nästa ägare som vill förvalta och förädla denna fantastiska bostad. Hallen välkomnar oss in. Ett stort och härligt sällskapsrum, med många fönster och fantastiskt ljusinsläpp med utgång till altan under tak. Perfekt för stora middagar med familj och vänner. Det rymliga köket rymmer även matplats. I anslutning till köket finner vi groventrén, tvättstuga, pannrum med BERGVÄRME och garage. I bostaden finns även fyra sovrum, ett renoverat duschrum, samt badrum. Trädgården följer årets växlingar och marken vävs som en ständigt skiftande matta. En egen värld. Omsluten. Prunkande. Väldoftande. För att fånga solen under dagens alla timmar finns flera uteplatser att välja mellan. På det charmiga trädäcket kan du njuta av morgonkaffet. Njuta av kvällsmiddagen på altanen i söderläge medan du hör det ljuvliga fågelkvittret i gläntan. Livskvalité! Kan det bli så mycket bättre? Ja - för den som har gröna fingrar och älskar blommor, planteringar eller djur och natur finns här gott om ytor. Höns, hund, katt kan med enkelhet leva i samklang. Med sina generösa ytor och det lantliga läget passar huset perfekt för barnfamiljen eller om du bara vill ha gott om utrymme. Badplats ca 2.5 km. Varmt välkomna till Hemsebo Skogslyckan 1 - En fantastisk bostad med idyllisk miljö!

Industrigatan 19, Korsberga, Vetlanda kommun

Industrigatan 19

Villa
Korsberga, Vetlanda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
395 000 kr
117 + 75 m²
6 rum
1 033 m² tomt

Välkommen till Industigatan 19! Nu ges en unik möjlighet att förvärva en gedigen villa med stora sällskapsytor och möjlighet att påverka planlösning, inredning och materialval efter eget önskemål. Belägen i charmiga Korsberga i Vetlanda kommun, erbjuder denna fastighet närhet till både förskola, skola och matbutik, vilket gör vardagen enkel och bekväm. Denna familjevänliga bostad på totalt 192 kvadratmeter (117 kvm boarea + 75 kvm biarea) är välplanerad med smarta lösningar för hela familjens behov. Huset består av två våningar samt en rymlig källarvåning med utrymmen som kan anpassas efter dina önskemål. Vissa ytor är i behov av renovering, vilket ger en fantastisk möjlighet för den som vill sätta sin egen prägel på sitt nya hem. Fastigheten har även en grönskande trädgårdstomt på 1033 kvm. Trädgården är solig och erbjuder gräsytor för lek, plats för planteringar och avkopplande stunder. Korsberga är ett gemytligt samhälle med nära till allt. Här finns en stark gemenskap med goda grannar och närhet till naturen med skog, sjöar och fält precis intill. Välkommen till ditt nya hem – en perfekt möjlighet för den händiga att skapa sitt drömboende!

Gustavsholm 121, Gullringen, Vimmerby kommun

Gustavsholm 121

Villa
Gullringen, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 350 000 kr
106 + 35 m²
4 rum
2 892 m² tomt

Längst de vidsträckta vyerna och de gröna fälten finner vi Gustavsholm 121. Vackert med obegränsad karaktär anno 1909. Här är bostaden som har allt! Charm, känsla, värme och ljus. Här är lantligt. Gediget & Karaktärsfullt med Rustik ålderdomlighet! Att bevara stämningen och känslan i bostaden har varit ledstjärnan för nuvarande ägare. Med de vackra materialen och de tidtypiska detaljerna har man gift samman det moderna med det tidlöst rustika i perfekt harmoni. Stämningen är rofylld. Nedanvåningen, husets hjärta. God kontakt mellan det ljusa köket och den rymliga inglasade altanen. Favoritplatsen det rymliga altandäcket som följer huset åt tre väderstreck - perfekt för dig som älskar sol eller vill njuta av en god bok i skugga. Livskvalité. I bostadens nedreplan finner vi även två rum som kan användas som sovrum och vardagsrum. Badrum. Övreplan med sovrum samt rymligt allrum (med möjlighet att dela av till ytterligare sovrum. Tiden stannar till en liten stund…. Den parkliknande trädgården om 2892 kvm är rik och omväxlande och känns självklar i all sin enkelhet med naturen som ramar in. Här kan du slippa undan all jäkt och stress, koppla av och hämta andan i en annars så framrusande värld. Avnjut sommarkvällarna på det stora altandäcket med ett glas vin medan du njuter av de fantastiska solnedgångarna. Och regnar det, kan man alltid krypa in på den inglasade altanen. Här finns stora möjligheter för dig som älskar trädgård och odling. På tomten finner vi även en rymlig bodlänga med förråd och garage. Välkommen till Ett hem för alla årstider.

Råddehult 110, Storebro, Vimmerby kommun
  • Budgivning pågår

Råddehult 110

Fritidshus
Storebro, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
750 000 kr
60 + 20 m²
4 rum
3 003 m² tomt

Som taget ur sagornas värld - Torp i vackra Småland. Varmt välkommen till denna vackra Småländska sommardröm beläget i en miljö som tagen ur Astrid Lingrens sagor. En gedigen och uppvuxen trädgård. Det mysiga röda torpet med sin dalablådörr och charmiga veranda följer traditionen och ligger inbäddad i grönska. Ett stenkast ifrån ängar och betande kor. Den charmiga stugan om fyra rum och kök är gedigen och rustikt med flera originaldetaljer bevarade såsom vackra spegeldörrar, träplankgolv och listverk. Ibland är det enkelheten som skapar balans och livskvalité i tillvaron! Bostadens nedre plan rymmer hall, det charmiga och lantliga köket som är integrerat med matrummet med fungerande öppen spis. Stort vardagsrum med fungerande öppenspis samt duschrum med dusch, handfat, mulltoa, tvättmaskin och varmvattenberedare. Ovanvåning med sina två sovrum varav ett med öppenspis. Trädgården: Magiskt vacker och uppvuxen trädgårdstomt om 3003 m2 med flera sorters träd, perenner och växter. Perfekt för dig med gröna fingrar. På tomten finns även uthus med vedbod, jordkällare och utedass. Borrad brunn och el finns. Mulltoa. Den här röda stugan med vita knutar är en sällsynt pärla, perfekt för den som söker en fridfull livsstil samtidigt som man har bekvämt avstånd till både Hultsfred och Vimmerby där vi finner Astrid Lindgrens värld. För dig som älskar naturen är detta paradiset med oändliga smultronställen att utforska. Varmt välkomna till Råddehult 110

Donnemilens stugområde 4, Björköby, Vetlanda kommun

Donnemilens stugområde 4

Fritidshus
Björköby, Vetlanda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
875 000 kr
61 m²
3 rum
611 m² tomt

Välkommen till Donnemilens stugområde 4 - där varje stund blir en minnesvärd upplevelse! Denna idylliska stuga är perfekt belägen intill den gnistrande sjön Nömmen, omgiven av en mångfald av natursköna vyer som sträcker sig från det frodiga skogslandskapet till de glittrande vattnen. Med närheten till sjön Nömmen kan du omfamna en livsstil fylld av avkoppling och äventyr. Starta dagen med en uppfriskande simtur eller en lugn stund med fiske på det kristallklara vattnet. Med skogen som din bakgård finns det obegränsade möjligheter till utforskning, vandring och picknickar i naturen. Huset med två rum och kök är välplanerat med allrum, sovrum, kök, badrum och braskamin. Ett flertal renoveringar har utförts de senaste åren såsom målning av fasad, renovering av entré, badrum/dusch, byte av fönster, renovering av uterum m.m. Sovrummet ger plats för dubbelsäng, köket är mycket arbetsvänligt med vitvaror av god kvalitet och vardagsrummet är ljust och luftigt med fungerande eldstad. På tomten finns ytterligare en komplementbyggnad förråd/uthus med gott om utrymme för förvaring. Donnemilens stugområde erbjuder mer än bara ett fritidshus - det erbjuder en livsstil. Med en harmonisk blandning av modern bekvämlighet och naturlig skönhet blir varje dag en glädjefylld upplevelse. Oavsett om du längtar efter att skapa oförglömliga minnen med familjen eller söker en fristad för avkoppling och reflektion, är detta fritidshus den perfekta platsen för avkoppling både under vår/sommar som höst/vinter. Med omgivningar som omfamnar dig med sin skönhet, kommer du att uppskatta varje soluppgång och solnedgång som smyger över horisonten. Oavsett om det är en lugn kvällspromenad längs sjön eller en picknick vid skogsbrynet, är varje ögonblick fylld av ro och förundran över den naturliga skönheten som omger dig. Du bor bara några hundra meter från sjön Nömmen med möjligheter till badutflykter. Här kommer sportfiskare till sin rätt och sjön erbjuder goda förutsättningar för bland annat gösfiske. Städer som Vetlanda, Nässjö, Eksjö och Jönköping ligger inom bekvämt avstånd. NOTERA: BÅTPLATS INGÅR VID KÖP AV FRITIDSHUSET! Varmt välkommen på visning!

Furugatan 7A, Vimmerby, Vimmerby kommun

Furugatan 7A

Lägenhet
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 295 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
3 346 kr/mån
17 986 kr/m²

En lyxig och modern bostad där allting är genomtänkt in i minsta detalj. Här samsas rikligt med ljusinsläpp från flera fönsterpartier och stilrena detaljer. Stor hall med gott om förvaring. Smakfullt valnötsKÖK utrustat med integrerad kyl, frys, diskmaskin samt induktionshäll och fläkt. Rymligt vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp med utgång till inglasad balkong. Renoverat duschrum med duschväggar, wc, handfat och tvättmaskin. Två sovrum varav ett med heltäckningsmatta. Här finns allt som den sparsmakade efterfrågar. Ett boende i särklass som måste upplevas på plats! Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Vimmerby har att erbjuda. Här bor man centralt med kort promenadavstånd ner till City och Astrid Lindgrens Näs ligger runt knuten. Brf Furan är en trevlig, välskött och stabil förening med god ekonomi, vilket ger trygghet för de boende. Välkommen till Furugatan 7a - Ditt DRÖMBOENDE!

Trollstigen 7, Hultsfred, Hultsfreds kommun

Trollstigen 7

Lägenhet
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
595 000 kr
127 m²
5 rum
5 687 kr/mån
4 685 kr/m²

Välkommen till den gråa bostadsrätten om 5 rok. Här har nuvarande ägare renoverat med varsam hand och skapat ett trivsamt och mysigt boende. På entréplanet finner vi ett härligt ljust och rymligt kök. Vardagsrum med plats för såväl soffan som för det större matbordet med utgång till den mysiga uteplatsen - trädäcket på baksidan. Tvättstuga/pannrum och renoverat duschrum. Ovanvåningen - En plats för vila och sköna drömmar med fyra sovrum varav det ena med utgång till balkong. Renoverat duschrum. Trädgården - En skyddad värld, bakom den gröna, lummiga ridån. Bästa läget på hörntomt. Läget är avskilt och vänligt trots att grannar finns strax intill. Lummigt och privat. Favoritplatsen- Trädäcket på baksidan - Ett härligt rum att njuta av under sommarhalvåret. Garage. Bostadsrättsförening har mycket god ekonomi. Ett problemfritt och tilltalande hem. Välkommen till Trollstigen 7- Ett hem att trivas i!

Vibo 140A och Vibo 140B, Vimmerby, Vimmerby kommun

Vibo 140A och Vibo 140B

Villa
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 795 000 kr
306 + 108 m²
11 rum
2 290 m² tomt

Det välbevarade skänker själen ro och minner om en snart bortglömd epok. Grusgången leder oss in mot den vackra bostaden. Avskildhet och stillhet. 1940 anges som byggnadsår med i likhet med så många andra småländska hus är bostaden äldre än så. En gång inte allt för länge sen var det full fart på skolgården som invigdes 1926 och lades ner 1964. Idag ett idylliskt hem på landet. Varmt välkomna till Vibos gamla skola. De stora ytorna både inne och ute imponerar och väcker nyfikenhet. Rymligt, men ändå intimt med inbodd känsla. Det är robust och lättlevt med inte mindre än 11 rum varav 4 sovrum. Bostaden är perfekt för den större familjen eller som generationsboende då ovanvåningen även inrymmer en egen lägenhet ca 65 kvm med två rum och kök samt egen ingång. Drömmen om att få bo i idyllisk avskildhet infrias här. Vackra miljöer, grönska och träd som ramar in. Varmt välkomna till Vibo 140 A och B - Lugn och avskildhet i naturens famn. Livskvalité!

Sagovägen 3C, Vimmerby, Vimmerby kommun

Sagovägen 3C

Lägenhet
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 395 000 kr
129,5 m²
4 rum
vån 2
7 737 kr/mån
10 772 kr/m²

Varmt välkomna till denna barnvänliga bostadsrätten om 5 rok. Här har det renoverats med varsam hand och skapats ett trivsamt och mysigt boende för hela familjen. Rummen är vilsamma, stämningsfulla och ombonade. På entréplanet finner vi ett härligt ljust kök som ligger i anslutning till det rymliga vardagsrummet med plats för såväl soffan som för det större matbordet. Här finns utgång till den inglasade altanen. På entréplan finns även tvättstuga/duschrum. Ovanvåningen - En plats för vila och sköna drömmar med sina 3 sovrum och badrum. Trädgården - Bakom den gröna och lummiga ridån finner vi en skyddad värld med flera sittplatser för både gemenskap och enskildhet. Läget är avskilt och vänligt trots att grannar finns strax intill. Uteplatsen på baksidan - ett härligt rum att nyttja under sommarhalvåret tillsammans med släkt och vänner. Här ska sittas och njutas länge med grillkvällar sent in på småtimmar. Perfekt för stora som små. Förråd samt garage. Bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Ett problemfritt och tilltalande hem. Varmt välkommen till Sagovägen 3 C - Ett smakfullt och renoverat hem att flytta in och trivas direkt!

Ringvägen 18, Storebro, Vimmerby kommun

Ringvägen 18

Villa
Storebro, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 950 000 kr
255 + 127 m²
7 rum
1 200 m² tomt

Varmt välkomna till denna gedigna bostaden med fantastiska utrymmen. Bostaden uppfördes år 1947 och är ett boende som kittlar fantasin. Här är Gediget & Karaktärsfullt! Med de vackra materialen har man gift samman det moderna med det tidlöst rustika i perfekt harmoni. Renoveringar har utförts med fingertoppskänsla och värdigheten är kvittot på den varsamma behandling som bostaden fått. Bostadsytan är tilltalande för den med stort umgänge. Här finns ordentligt med svängrum fördelat på en boyta om 255 kvm och källarplan om 127 kvm. Genom hela huset råder en mild färgskala som skänker ljus, enhetlighet, harmoni och elegans. Entréplan med hall, en trappa upp finner vi hjärtat i bostaden, det renoverade stora köket som ligger i anslutning till matrummet. Vardagsrum med utgång till inglasad altan. Sovrum samt renoverat duschrum. Ovanvåning med hall, fyra sovrum samt gästtoalett och badrum. Källarplan med fantastiska förvaringsmöjligheter, förråd, pannrum med fjärrvärme samt tvättstuga. Garage Härlig insynsskyddad trädgårdstomt med plats för sommarens lek och spel. Favoritplatsen - Det rymliga trädäcket med pool i söderläge. Här vill man gärna umgås med nära och kära och njuta av sommarens fantastiska kvällar. Varmt välkomna på visning!

Sibeliusgatan 4, Vimmerby, Vimmerby kommun

Sibeliusgatan 4

Villa
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
2 495 000 kr
123 + 123 m²
6 rum
658 m² tomt

En plats för livet & drömmar att förverkliga! I populärt och attraktivt område med närhet till centrum döljer sig denna påkostade enplansvilla med källare. Bostaden har bl.a. 3 glasfönster, dränering utförd, renoverat kök samt duschrum för att nämna en bråkdel av vad som gjorts. Ett tryggt och trivsamt hem med en mycket genomtänkt planlösning. Stämningen av ett härligt och rymligt familjehem vilar här. Här finns stora och tilltalande bostadsytor samtidigt som bostaden inbjuder till privata sfärer för avskildhet. Entréplan rymmer hall, renoverat, ljust kök med fantastiska ytor och förvaring. Köket är integrerat med matrum samt vardagsrum med öppen spis och utgång till altan under tak samt ett stort trädäck i söderläge. Tre sovrum samt kaklat duschrum. Källarplanet - det praktiska utrymmet med gästrum, gästtoalett, rymlig gillestuga, tvättstuga, pannrum, förråd samt hobbyrum. Trädgården - En lättskött trädgårdstomt med flera uteplatser att välja mellan. Nyuppfört garage om ca 30 kvm. Välkommen till Sibeliusgatan 4 - En plats för livet och drömmar att förverkliga. Ett barnvänlig läge där man tryggt kan släppa de små.

Lantmannagatan 4, Södra Vi, Vimmerby kommun

Lantmannagatan 4

Villa
Södra Vi, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
795 000 kr
154 + 77 m²
6 rum
1 162 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna familjevänliga bostad med stor potential! Perfekt även som mindre hyresfastighet! Bostaden rymmer många härliga sällskapsdelar och gott om plats för socialt umgänge. Här finns plats för det mesta man kan önska sig. Entréplan med hall, rymligt vardagsrum i anslutning till matrum och kök. Sovrum samt duschrum. Ovanvåning med hall, äldre kök, vardagsrum, två sovrum samt duschrum. Här finns också gott om förvaringsutrymmen i källaren med hobbyrum, tvättstuga, förråd och pannrum. Den lättskötta trädgårdstomten om 1162 m² har flera fina och lättskötta ytor med plats för barnens lek och spel samtidigt som tomten möjliggör allt från odling, planteringar och växter. Två garage. Bostaden är som gjord för att umgås i och söker nu en köpare som ser potentialen med denna rymliga bostaden! Perfekt för den större familjen eller som mindre hyresfastighet med två lägenheter. Varmt välkomna till Lantmannagatan 4

  • Plus
Rävbacksgatan 2B, Vimmerby, Vimmerby kommun

Rävbacksgatan 2B

Radhus
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 995 000 kr
114 + 130 m²
7 rum
542 m² tomt

Välkommen till ett välskött och välkomnande hem. Ett trivsamt kedjehus i populärt område mitt i city. Spännande och genomtänkt planlösning. Öppet, ljust och ombonat. I entréplanet finner vi ljust och trevligt kök med separat matplats, rymligt vardagsrum som rymmer både soffgrupp och större matbord. Båda rummen med utgång till trädgård. Vila, sova och drömma - I bostadens entréplan finner vi tre sovrum, badrum och gästtoalett. Källarvåning med gillestuga, pannrum med fjärrvärme, matkällare, förråd, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare med utgång till trädgård. Rum för uthyrning med två sovrum varav ett med pentry, duschrum samt separat gästtoalett med wc och handfat. Här finns gott om plats för umgänge med familjen och vännerna samtidigt som bostaden erbjuder flera platser för stunder i enskildhet. Perfekt för dig som vill ha ett tryggt boende med all tänkbar bekvämlighet med närhet till city och Astrid Lindgrens Värld. Trädgården - En blomstrande idyll. Att man har grannar märks dock mycket lite, man har sin egen gröna och lummiga oas, i större delen av trädgården. Perfekt för dig som vill ha en lättskött trädgård med plats för lite odling. Livets goda finns på nära håll. Fantastiskt och lugnt läge med promenadavstånd till centrum, sportanläggningar, motionsspår och skolor. Varmt välkomna till ett spännande och trivsamt hem- Rävbacksgatan 2 B

Ingelstorp 31, Lönneberga, Hultsfreds kommun

Ingelstorp 31

Fritidshus
Lönneberga, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
395 000 kr
40 m²
2 rum

Kalla den änglamarken eller himlajorden om du vill...Låt fiskar simma bland bryggor och stenar... I en skogsglänta, där världen känns fjärran... Vattnet som glittrar och utsikten en dröm! Här ligger denna arrendestuga inbäddad i naturens famn med utsikt över populära Sjön Linden. Nattens tystnad är som balsam för själen. En plats att återvända till när batterierna behöver laddas. Badrocksavstånd till morgondoppet. Underbara kvällar på altandäcket i stearinljussken med ett glas vin medan himlen skiftar färg. Dröja sig kvar till sena natten. Frihet för lekande små som stora och husdjur…Läget är avskilt och vänligt. Livskvalite! Gästhuset - en bonus för den som har gott om umgänge och vill dela med sig av sitt paradis. Vedeldad bastu. Varmt välkommen till detta älskade sommarnöje, Ingelstorp 31

Päronvägen 29, Vimmerby, Vimmerby kommun

Päronvägen 29

Tomt
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
200 000 kr
1 337 m² tomt

Nu erbjuder vi en av Vimmerbys finaste tomt där du har möjlighet att bygga dig ditt drömhus, mitt i naturen, i ett lugnt och trivsamt område med närhet till sjön Nossen. Tomten om 1337 kvm är belägen i fantastisk miljö med stenmurar, rösen och ekar runt knuten där livskvalité är på högsta nivå. Kommunalt VA, el och fiber finns i området är framdraget till tomtgräns. Endast 3 km till Vimmerbys centrum. Varmt välkomna!

  • Plus
Furugatan 8, Gullringen, Vimmerby kommun
  • Budgivning pågår

Furugatan 8

Villa
Gullringen, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
495 000 kr
119 + 76 m²
4 rum
1 329 m² tomt

Innanför den lättskötta trädgården döljer sig den tidtypiska villan anno 1955. Här är bostaden för dig som söker ett renoveringsprojekt. Entréplan med hall, ljust kök integrerat med matrum/sovrum. Rymligt vardagsrum med utgång till uteplats. Duschrum. Ovanvåningen - en plats för vila och sömn med sina tre sovrum, möblerbar hall och toalett. Källarplanet, det praktiska utrymmet. Här finner vi förråd, tvättstuga och pannrum. Alla stilar passar utmärkt för ett hem som detta och du sätter din prägel just som du önskar. Stor trädgårdstomt om 1329 kvm med möjlighet för odling och eget skapande. Varmt välkomna till Furugatan 8 - Ett hem med möjlighet till förändring.

Hantverksgatan 5, Södra Vi, Vimmerby kommun
Hantverksgatan 5, Södra Vi, Vimmerby kommun, bild 2
Hantverksgatan 5, Södra Vi, Vimmerby kommun, bild 3

Hantverksgatan 5

Villa
Södra Vi, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 850 000 kr
136 + 136 m²
8 rum
997 m² tomt

Varmt välkomma till denna trivsamma och löpande renoverade bostaden med öppen och ljus planlösning belägen i attraktivt omtyckt område. Här är yttertaket bytt, nya fönster installerade, nytt kök, renoverat badrum, samt dränering utförd för att nämna en bråkdel av vad som gjorts. Bostaden rymmer på entréplanet en hall, det ljusa, renoverade köket med gott om förvaring och plats för stort matbord. I anslutning till köket finner vi det mysiga vardagsrummet med den öppen spis/keddy. Fem sovrum samt två badrum varav det ena rymmer både dusch och badkar. Källarplanet - det praktiska planet med förråd, tvättstuga, gillestuga, kontor/gästrum samt pannrum med fjärrvärme. Trädgården - En lättskött trädgårdstomt med plats för sommarens lek och spel. Lekstuga samt två garage. Varmt välkomna till Hantverksgatan 5 - Ett praktiskt och mysigt boende att flytta in i direkt då det mesta av renoveringen redan är utförd.

  • Premium
  • Uteplats
Spilhammarvägen 29, Mariannelund, Eksjö kommun

Spilhammarvägen 29

Övrigt
Mariannelund, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
2 250 000 kr
75 m²
3 rum

Har vi inte alla drömt om ett eget sommarcafé på en egen ö? Nu finns äntligen möjligheten att kunna förvärva en helt unik fastighet, inte bara en ö, utan två omgivna av vackra sjön Åsjön. Hör lövträdens kronor susa, fåglarna kvittra och vattnet brusa. Kringelikrokvägen leder in genom skogsdungen. Allra längst bort där den lilla vägen tar slut ligger ett hus insmuget bland träden och med vattnet slingrandes omkring sig. Ett närapå hemligt paradis där den timrade stugan från 1650 talet fint smälter in i miljön. Stugan om 75 kvm fördelas på 3 rok med en njutbar och vacker sjöutsikt över Åsjön. Vackra originalattribut såsom timrade väggar, träplankgolv och träbjälkar genomsyrar bostaden. Den centrala platsen i stugan är lokalen/allrummet där både sjöutsikten från den stora terrassen och den fungerande öppna eldstaden inne i stugan ger njutning för själen. Rum/kontor. Köket är arbetsvänligt och inne i stugan finns även ett separat grovkök. Två toaletter, förråd samt en övervåning/loft med ett sovrum. Nyinstallerat kommunalt vatten och avlopp. Trädgården - Kuperad men lättskött trädgård med minigolfbana. Öarna ligger i ett vindskyddat läge med sol från morgon till kväll. Den stora altanen att avnjuta sommarkvällarna på med solen som går ner i horisonten. Detta smultronställe har stor potential och erbjuder verkligen en köpare att förverkliga sin dröm. Den vackra strandtomten har en area om 2208 m² med närhet till gemensam sandstrand, egen badbrygga och badplats. Närhet till livsmedelsbutik och centrum finner vi i Mariannelund ca 2 kvm ifrån fastigheten. Här är bostaden för dig som vill bedriva verksamhet. Fastigheten "Sommartorpet" har bedrivits som sommarcafé. Här finns möjlighet till förändring och utveckling. Inga dörrar är stängda, bara du som vet hur din Dröm ser ut? Varmt välkomna till Spilhammarvägen 29 - där Din dröm kan bli sann.

Vennebjörke , Vimmerby, Vimmerby kommun

Vennebjörke

Tomt
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 000 000 kr

Drömmer du om ett boende vid vattnet? Här kan din dröm bli sann! Vattnet som glittrar och utsikten är betagande. Nu finns möjlighet att förvärva en av Vimmerbys mest Exklusiva tomter med fantastisk sjöutsikt alldeles intill sjön Krön. Tomt om 1365 kvm med fin och grönskande omgivning där livskvalité är på högsta nivå. Enskilt vatten, avlopp, el och fiber är på gång i området och kommer bli framdraget till tomtgräns. Gemensam brygga och badstrand för de åtta tomterna. Kan det bli bättre än så? I sagolik parkmiljö med historiskt magnifika ekar och spektakulära solnedgångar över vackra sjön Krön ligger detta paradis inbäddat i naturens famn. Likt en beskyddande gestalt står de magnifika gråskimrande ekarna och vakar över området och på våren breder vitsipporna ut sig som ett böljande täcke. Det skimrande ljuset faller tyst som ett magiskt pulver mellan trädstammarna. Grusvägen leder oss fram till den glittrande vattenspegeln och den fantastiska sandstranden med gemensam badbrygga och bastu. Här kan man tillsammans skapa en egen”community”. Gamla körvägen från Vimmerby går igenom parken, och den ger tillfälle till sköna hundpromenader eller en tur på cykeln. Öster om Wennebjörke Park, på andra sidan vägen, ligger den djupa småländska skogen, där det finns både blåbär och skogens guld, kantarellerna. Den vackra ängen i parken utgör den perfekta platsen för årligt midsommarfirande. Wennebjörke Park ligger på historisk mark i närheten av Ivars Udde och Krönsborg, där arkeologiska fynd av bosättningar ifrån 700-talet har hittats. Läget ger möjlighet till lyxig avskildhet men med endast 6 -7 min ifrån Astrid Lindgrens Vimmerby där du även finner ortens affärer, caféer och småbutiker. 3 golfbanor ligger närbeläget, likaså Vimmerbys tennisklubb och ett flertal ridanläggningar. Den idylliska drömmen kan vara en morgonpromenad med kaffekorgen och lyssna till trädkronornas susande eller att få njuta av de spektakulära solnedgångarna över vackra Krön. Livets magi! Varmt välkomna till Wennebjörke park – Där din DRÖM blir verklighet!

Vennebjörke , Vimmerby, Vimmerby kommun

Vennebjörke

Tomt
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 300 000 kr

Drömmer du om ett boende vid vattnet? Här kan din dröm bli sann! Vattnet som glittrar och utsikten är betagande. Nu finns möjlighet att förvärva en av Vimmerbys mest Exklusiva tomter med fantastisk sjöutsikt alldeles intill sjön Krön. Tomt om 1886 kvm med fin och grönskande omgivning där livskvalité är på högsta nivå. Enskilt vatten, avlopp, el och fiber är på gång i området och kommer bli framdraget till tomtgräns. Gemensam brygga och badstrand för de åtta tomterna. Kan det bli bättre än så? I sagolik parkmiljö med historiskt magnifika ekar och spektakulära solnedgångar över vackra sjön Krön ligger detta paradis inbäddat i naturens famn. Likt en beskyddande gestalt står de magnifika gråskimrande ekarna och vakar över området och på våren breder vitsipporna ut sig som ett böljande täcke. Det skimrande ljuset faller tyst som ett magiskt pulver mellan trädstammarna. Grusvägen leder oss fram till den glittrande vattenspegeln och den fantastiska sandstranden med gemensam badbrygga och bastu. Här kan man tillsammans skapa en egen”community”. Gamla körvägen från Vimmerby går igenom parken, och den ger tillfälle till sköna hundpromenader eller en tur på cykeln. Öster om Wennebjörke Park, på andra sidan vägen, ligger den djupa småländska skogen, där det finns både blåbär och skogens guld, kantarellerna. Den vackra ängen i parken utgör den perfekta platsen för årligt midsommarfirande. Wennebjörke Park ligger på historisk mark i närheten av Ivars Udde och Krönsborg, där arkeologiska fynd av bosättningar ifrån 700-talet har hittats. Läget ger möjlighet till lyxig avskildhet men med endast 6 -7 min ifrån Astrid Lindgrens Vimmerby där du även finner ortens affärer, caféer och småbutiker. 3 golfbanor ligger närbeläget, likaså Vimmerbys tennisklubb och ett flertal ridanläggningar. Den idylliska drömmen kan vara en morgonpromenad med kaffekorgen och lyssna till trädkronornas susande eller att få njuta av de spektakulära solnedgångarna över vackra Krön. Livets magi! Varmt välkomna till Wennebjörke park – Där din DRÖM blir verklighet!

Vennebjörke , Vimmerby, Vimmerby kommun

Vennebjörke

Tomt
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 000 000 kr

Drömmer du om ett boende vid vattnet? Här kan din dröm bli sann! Vattnet som glittrar och utsikten är betagande. Nu finns möjlighet att förvärva en av Vimmerbys mest Exklusiva tomter med fantastisk sjöutsikt alldeles intill sjön Krön. Tomt om 1032 kvm med fin och grönskande omgivning där livskvalité är på högsta nivå. Enskilt vatten, avlopp, el och fiber är på gång i området och kommer bli framdraget till tomtgräns. Gemensam brygga och badstrand för de åtta tomterna. Kan det bli bättre än så? I sagolik parkmiljö med historiskt magnifika ekar och spektakulära solnedgångar över vackra sjön Krön ligger detta paradis inbäddat i naturens famn. Likt en beskyddande gestalt står de magnifika gråskimrande ekarna och vakar över området och på våren breder vitsipporna ut sig som ett böljande täcke. Det skimrande ljuset faller tyst som ett magiskt pulver mellan trädstammarna. Grusvägen leder oss fram till den glittrande vattenspegeln och den fantastiska sandstranden med gemensam badbrygga och bastu. Här kan man tillsammans skapa en egen”community”. Gamla körvägen från Vimmerby går igenom parken, och den ger tillfälle till sköna hundpromenader eller en tur på cykeln. Öster om Wennebjörke Park, på andra sidan vägen, ligger den djupa småländska skogen, där det finns både blåbär och skogens guld, kantarellerna. Den vackra ängen i parken utgör den perfekta platsen för årligt midsommarfirande. Wennebjörke Park ligger på historisk mark i närheten av Ivars Udde och Krönsborg, där arkeologiska fynd av bosättningar ifrån 700-talet har hittats. Läget ger möjlighet till lyxig avskildhet men med endast 6 -7 min ifrån Astrid Lindgrens Vimmerby där du även finner ortens affärer, caféer och småbutiker. 3 golfbanor ligger närbeläget, likaså Vimmerbys tennisklubb och ett flertal ridanläggningar. Den idylliska drömmen kan vara en morgonpromenad med kaffekorgen och lyssna till trädkronornas susande eller att få njuta av de spektakulära solnedgångarna över vackra Krön. Livets magi! Varmt välkomna till Wennebjörke park – Där din DRÖM blir verklighet!

Vennebjörke , Vimmerby, Vimmerby kommun

Vennebjörke

Tomt
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 000 000 kr

Drömmer du om ett boende vid vattnet? Här kan din dröm bli sann! Vattnet som glittrar och utsikten är betagande. Nu finns möjlighet att förvärva en av Vimmerbys mest Exklusiva tomter med fantastisk sjöutsikt alldeles intill sjön Krön. Tomt om 1125 kvm med fin och grönskande omgivning där livskvalité är på högsta nivå. Enskilt vatten, avlopp, el och fiber är på gång i området och kommer bli framdraget till tomtgräns. Gemensam brygga och badstrand för de åtta tomterna. Kan det bli bättre än så? I sagolik parkmiljö med historiskt magnifika ekar och spektakulära solnedgångar över vackra sjön Krön ligger detta paradis inbäddat i naturens famn. Likt en beskyddande gestalt står de magnifika gråskimrande ekarna och vakar över området och på våren breder vitsipporna ut sig som ett böljande täcke. Det skimrande ljuset faller tyst som ett magiskt pulver mellan trädstammarna. Grusvägen leder oss fram till den glittrande vattenspegeln och den fantastiska sandstranden med gemensam badbrygga och bastu. Här kan man tillsammans skapa en egen”community”. Gamla körvägen från Vimmerby går igenom parken, och den ger tillfälle till sköna hundpromenader eller en tur på cykeln. Öster om Wennebjörke Park, på andra sidan vägen, ligger den djupa småländska skogen, där det finns både blåbär och skogens guld, kantarellerna. Den vackra ängen i parken utgör den perfekta platsen för årligt midsommarfirande. Wennebjörke Park ligger på historisk mark i närheten av Ivars Udde och Krönsborg, där arkeologiska fynd av bosättningar ifrån 700-talet har hittats. Läget ger möjlighet till lyxig avskildhet men med endast 6 -7 min ifrån Astrid Lindgrens Vimmerby där du även finner ortens affärer, caféer och småbutiker. 3 golfbanor ligger närbeläget, likaså Vimmerbys tennisklubb och ett flertal ridanläggningar. Den idylliska drömmen kan vara en morgonpromenad med kaffekorgen och lyssna till trädkronornas susande eller att få njuta av de spektakulära solnedgångarna över vackra Krön. Livets magi! Varmt välkomna till Wennebjörke park – Där din DRÖM blir verklighet!

Vennebjörke , Vimmerby, Vimmerby kommun

Vennebjörke

Tomt
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 000 000 kr

Drömmer du om ett boende vid vattnet? Här kan din dröm bli sann! Vattnet som glittrar och utsikten är betagande. Nu finns möjlighet att förvärva en av Vimmerbys mest Exklusiva tomter med fantastisk sjöutsikt alldeles intill sjön Krön. Tomt om 1114 kvm med fin och grönskande omgivning där livskvalité är på högsta nivå. Enskilt vatten, avlopp, el och fiber är på gång i området och kommer bli framdraget till tomtgräns. Gemensam brygga och badstrand för de åtta tomterna. Kan det bli bättre än så? I sagolik parkmiljö med historiskt magnifika ekar och spektakulära solnedgångar över vackra sjön Krön ligger detta paradis inbäddat i naturens famn. Likt en beskyddande gestalt står de magnifika gråskimrande ekarna och vakar över området och på våren breder vitsipporna ut sig som ett böljande täcke. Det skimrande ljuset faller tyst som ett magiskt pulver mellan trädstammarna. Grusvägen leder oss fram till den glittrande vattenspegeln och den fantastiska sandstranden med gemensam badbrygga och bastu. Här kan man tillsammans skapa en egen”community”. Gamla körvägen från Vimmerby går igenom parken, och den ger tillfälle till sköna hundpromenader eller en tur på cykeln. Öster om Wennebjörke Park, på andra sidan vägen, ligger den djupa småländska skogen, där det finns både blåbär och skogens guld, kantarellerna. Den vackra ängen i parken utgör den perfekta platsen för årligt midsommarfirande. Wennebjörke Park ligger på historisk mark i närheten av Ivars Udde och Krönsborg, där arkeologiska fynd av bosättningar ifrån 700-talet har hittats. Läget ger möjlighet till lyxig avskildhet men med endast 6 -7 min ifrån Astrid Lindgrens Vimmerby där du även finner ortens affärer, caféer och småbutiker. 3 golfbanor ligger närbeläget, likaså Vimmerbys tennisklubb och ett flertal ridanläggningar. Den idylliska drömmen kan vara en morgonpromenad med kaffekorgen och lyssna till trädkronornas susande eller att få njuta av de spektakulära solnedgångarna över vackra Krön. Livets magi! Varmt välkomna till Wennebjörke park – Där din DRÖM blir verklighet!

Visar 1 - 25 av 26