Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby

Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Furugatan 11 A, Vimmerby, Vimmerby kommun

Furugatan 11 A

Lägenhet
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
850 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
2 911 kr/mån
14 407 kr/m²

Välplanerad, ljus & renoverad 2:a om 59 kvm med låg avgift om 2911kr/mån. Den praktiska hallen med gott om förvaring välkomnar oss in. Lägenheten har ett gediget renoverat kök med spis, fläkt, diskmaskin, kyl frys samt gott om förvaring och plats för matbord. Vardagsrum med utgång till inglasad balkong i sydvästläge. Kaklat och klinkat badrum med golvvärme, tvättmaskin samt torktumlare. Rymligt sovrum och klädkammare. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Vimmerby har att erbjuda. Perfekt för dig som ställer högre krav på din boendemiljö! Här är centralt med kort promenadavstånd ner till City och Astrid Lindgrens Näs som ligger runt knuten. Brf Furan är en trevlig och stabil förening med god ekonomi. Välkommen till Furugatan 11 A - Ett lättlevt boende. Här är bara att flytta in!

Järnvägsgatan 8, Storebro, Vimmerby kommun

Järnvägsgatan 8

Villa
Storebro, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 250 000 kr
140 + 28 m²
7 rum
3 267 m² tomt

Varmt välkomna till "Villa Storebro" Välskötta villa/mindre hyreshus om 2 lägenheter. Perfekt som uthyres, för den större familjen eller som generationsboende. Vardera lägenhet är om ca 70 kvm och rymmer på ovanvåning: Lägenhet 1 med hall, renoverat duschrum, renoverat kök utrustat med induktionshäll, fläkt, ugn, kyl/frys och skafferi. Rymligt vardagsrum med kakelugn samt två sovrum. Entréplan: Lägenhet 2 med hall, renoverat duschrum, mindre kök utrustat med spis, fläkt, induktionshäll, kyl, frys samt skafferi. Vardagsrum samt tre sovrum. Det praktiska planet finner vi i den mindre källaren där vi finner pannrum med fjärrvärme samt förråd. Trädgården - En gedigen trädgårdstomt om 3 267kvm med mindre garage och uthus. Vardera lägenhet har även varsin uteplats. Varmt välkomna till Järnvägsgatan 8 - Ett hemtrevligt boende med naturen runt hörnet.

  • Plus
Gärdesgatan 5, Vimmerby, Vimmerby kommun

Gärdesgatan 5

Lägenhet
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
475 000 kr
112 m²
4 rum
vån 1/1
3 900 kr/mån
4 241 kr/m²

Unikt tillfälle! Nu har vi fått möjlighet att förmedla Gärdesgatan 5 i Tuna. En fantastisk och barnvänlig bostadsrättsvilla om 4 rok. Varma och ombonade rum. Husets 112 kvm är fördelat över ett plan och rymmer härligt ljust kök med plats för större matbord. Trivsamt vardagsrum med braskamin och utgång till den grönskande trädgården. För vila och sköna drömmar finner vi i bostaden tre sovrum. Fräscht badrum och tvättstuga med groventré. I anslutning till huset finns även enkelgarage med förråd. Trädgården är mysig och full av grönska. En skyddad värld med flera sittplatser för både gemenskap och enskildhet. Allt efter sol och skugga. Morgonkaffet i pergolan på framsidan och härliga sommarkvällar i trädgården. Läget känns avskilt trots att grannar finns strax intill. I Tuna bor ni i ett tryggt samhälle med närhet till härliga naturupplevelser med både skog och sjö runt knuten. Bara ett stenkast bort finns den populära Lövparken och Virum älgpark. På orten finns även trevlig matbutik och både förskola och grundskola. Brf Ekängen är en stabil och trevlig förening med god sammanhållning. Föreningen består av 10 villor där föreningen står för yttre underhåll och ni som bostadsrättshavare sköter insidan. Ett problemfritt och tilltalande boende. Varmt välkommen till Gärdesgatan 5 - Ett stilfullt och renoverat hem att flytta in och trivas i direkt!

Södra Storgatan 44, Södra Vi, Vimmerby kommun

Södra Storgatan 44

Villa
Södra Vi, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
395 000 kr
123 + 65 m²
5 rum
1 250 m² tomt

Söker du efter ett projekt? Perfekt för familjen eller för dig som vill göra om bostaden till två lägenheter. Det charmiga huset anno 1938 välkomnar oss in. Bostaden om 123 kvm fördelas på tre plan. Entréplan med hall, fd. kök med vedspis, sovrum, vardagsrum samt toalett. Övreplan med hall, kök med vedspis, sovrum, vardagsrum och toalett. Källarplan med förråd, tvättstuga, badrum, pannrum med fjärrvärme. Alla stilar passar utmärkt för ett hem som detta och du sätter din prägel just som du önskar. Uppvuxen trädgårdstomt om 1250 kvm. Att här har funnits ett trädgårdsintresse är tydligt. Ett boende för både vår, sommar, höst och vinter. Här finns möjlighet för eget skapande. Inga dörrar är stängda, bara du som vet hur din Dröm ser ut? Varmt välkomna på visning till Södra storgatan 44, Södra Vi

Radhusvägen 5, Storebro, Vimmerby kommun

Radhusvägen 5

Radhus
Storebro, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
595 000 kr
98 + 53 m²
5 rum
338 m² tomt

Varmt välkomna till detta hemtrevliga radhus om 5 rok varav 3 sovrum. En plats för livet och drömmar att förverkliga. Övreplanet - Här samlar man gärna familjen och vännerna till matglädje. Det ljusa köket har gott om förvaringsmöjligheter. Matplats med utgång till altan under tak samt rymligt vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matbord med direktutgång till den stora balkongen. Sovrum samt gästtoalett Entréplanet - det praktiska planet med hall, dusch/tvättrum, två sovrum, gästtoalett samt förråd och hall med fjärrvärmecentral. Garage. Trädgården - Trädgården är lätt hanterbar. Här finns inga svårskötta växter eller rabatter. För den trädgårdsintresserade finns här gott om plats för odling. På trädgården finns även flera uteplatser att välja mellan. Favoritplatsen - trädäcket samt altanen under tak. Livets goda finns på nära håll. Ca 1 mil till Astrid Lindgrens Vimmerby och 1 mil till Hultsfred. Varmt välkomna till Radhusvägen 5 - Ett spännande hem att trivas i .

Björkbacksvägen 25, Björköby, Vetlanda kommun

Björkbacksvägen 25

Villa
Björköby, Vetlanda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
875 000 kr
106 + 61 m²
6 rum
1 040 m² tomt

Välkommen till Björkbacksvägen 25! Här har jag nöjet att presentera en mycket välskött och trivsam villa med naturnära läge i Björköby. En bostad med en sammanhållen och genomgående tanke beträffande planlösning och materialval. Huset är i flera hänseenden i mycket gott skick, och för en köpare så väntar ett modernt och väldisponerat boende i tre plan om 167 kvm boyta (106 boarea + 61 biarea) med rikligt ljusinsläpp och tilltalande sällskapsytor. Här njuter ni av den höga standard som genomsyrar hela huset och erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Från fönsterpartierna har ni även utsikt över närområdet samt trädgårdstomten med sina välskötta gräsytor. Planlösningen är flexibel och erbjuder idag ett kök i toppskick med goda förvarings - och arbetsytor samt vitvaror i hög kvalitet, flertalet rogivande sovrum, vardagsrum och allrum med stora sällskapsytor, utgång till altan/uterum i fint läge med vy över trädgård samt även modernt badrum med materialval och ytskikt i ljus design. Ytterligare positiva faktorer är källarvåningen med gillestuga/allrum, tvättstuga, hobbyrum samt goda förvaringsutrymmen. Under sommartid utökas sällskapsytorna ytterligare med den stora altanen/uterummet som erbjuder gott om plats för familj, släkt och vänner. Tillhörande fastigheten finns även en välskött tomt med både planteringar, träd, växter samt fin gräsmatta. Det naturnära läget och det lugna närområdet gör detta till en oslipad pärla. Ett guldläge för er som är på jakt efter ett optimalt permanentboende eller fritidshus. Björkbacksvägen 25 där denna bostad ligger, har ett otroligt fint läge med närhet till skog och natur men är samtidigt nära centrum – en lugn oas med attraktivt läge och promenadavstånd ner till förskolor, skolor samt goda kommunikationer. Välkommen till ditt nya hem på Björkbacksvägen 25!

Månvägen 27, Vimmerby, Vimmerby kommun
  • Imorgon
Månvägen 27, Vimmerby, Vimmerby kommun, bild 2
Månvägen 27, Vimmerby, Vimmerby kommun, bild 3

Månvägen 27

Villa
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 995 000 kr
115 + 40 m²
3 rum
1 047 m² tomt

En lugn känsla infinner sig redan ett par steg in på den stenbelagda gången vid huset där vägen tar slut. Här finner ni denna lättskötta bostad som uppfördes år 2010, en boyta om 115 kvm och vattenburen golvvärme i hela bostaden. Ett praktiskt boende med allt samlat på ett plan. Den stilrena träfasaden smälter vackert in med den grönskade omgivningen. Innanför entrédörren väntar en generös och centralt placerad hall som löper samman med köket som finns i hjärtat av huset. Ett fantastiskt rum som gjort för att umgås och trivas i. Köket är integrerat med matrum och vardagsrum. Ljuset strömmar in från flera håll och härifrån finns utgång till det stora altandäck som delvis har stabilt markistak. Här umgås man gärna med familj och vänner. I bostaden finner vi även två rejäla sovrum, altanutgång samt en inredd klädkammare. Stort badrum med klinkergolv, kakel på väggar, dubbeldusch, bubbelbadkar, handfat med kommod för två, wc, tvättmaskin och torktumlare i bra arbetshöjd. Intill finns teknikrummet med fjärrvärme och fiber. Trädgården - hitta din egna favoritplats. Vila och umgänge på altanen under - eller med fråndragen markis. Under våren och hösten når solen altanen då taket dras undan. Sjunk ned i en skön stol under ekens svala skugga då sommaren blir för varm. Inandas syrenens doft i juni och ta en persika i augusti. Livskvalité! Garage med snickarbod och loft för förvaring, samt ett eget utrymme för liten gästlägenhet med loft och wc (ej färdigställt). Varmt välkomna till Månvägen 27 - ETT FANTASTISKT BOENDE. HÄR ÄR MED ANDRA ORD BARA ATT FLYTTA IN!

  • Premium
Hällerum 141, Vimmerby, Vimmerby kommun

Hällerum 141

Villa
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 495 000 kr
79 m²
4 rum
2 368 m² tomt

Det välbevarade skänker själen ro! Längst de vidsträckta vyerna och de gyllene fälten finner vi Brodal. Ett lantliv med det lilla extra! Den röda, charmiga bostaden med sina vita knutar uppfördes år 1900 och ligger inbäddad i grönska. Fjärran från storstadens hets och brus. En plats för njutning, frihet, avkoppling och avskildhet. Här hittar ni en trädgård planerad att blomma från tidig vår till sen höst med äppel- och körsbärsträd, vinbärs- och hallonbuskar, rabarber och krusbär. På gångavstånd från tomten har ni den avskilda sjön med badplats och brygga. I direkt anslutning till denna hittar ni också en närapå outsinlig blåbärs- och svampskog. Kort sagt, här finns det mesta men också möjlighet att fritt sätta din prägel! Brodal - Ett hem för alla årstider. Med en trevlig planlösning där ljuset får flöda fritt är nedanvåningen husets hjärta. Det finns en god kontakt mellan det lantliga köket och vardagsrummet, där en ståtlig eldstad skapar god värme och mysfaktor. På entréplan finner ni även ett sovrum, duschrum samt en vacker punschveranda. Ovanvåningen, en plats för vila och eftertanke med sina två sovrum har också den en kamin. På tomten finns även en jordkällare, ett dubbelgarage samt två gästrum. Drömmen om att få bo i idyllisk avskildhet infrias här. Vackra miljöer, grönska och träd som ramar in och ger en magisk karaktär. Varmt välkommen till detta ostörda läge med ängarna som granne. Ett hem med en trädgård att drömma om! Varmt välkomna till Brodal - Ditt eget smultronställe!

  • Plus
Gissehult 113, Storebro, Vimmerby kommun

Gissehult 113

Villa
Storebro, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
995 000 kr
86 m²
6 rum
1 923 m² tomt

Som en DRÖM! De stora lönnarna står ståtlig placerade vid grusvägen och vakar över denna röda pärla med vita knutar anno 1780. En sommardröm likaväl som ett hem att bosätta sig i året om! Här har det utförts en fantastisk renovering med bla. renovering av kök, nytt avlopp, borrad brunn samt 3 glasfönster. Här är bara att flytta in och njuta! Bostaden är belägen i utkanten av Storebro mittemellan Vimmerby och Hultsfred med närhet till både skog och natur. Bostaden rymmer hela sex rum och kök, varav fyra sovrum och fördelas i två plan. Ljust, varmt och ombonat. Entréplanet är skräddarsytt för sällskap och umgänge. Här finner vi den praktiska hallen med skjutdörrarsgarderober, renoverat ljust kök med matplats som är integrerat med vardagsrummet med den fungerande kaminen. Ett sovrum samt kaklat och klinkat badrum med golvvärme. Ovanvåningen en plats för sömn och vila med sina tre sovrum samt gästtoalett/tvättstuga. Stor trädgårdstomt där du har naturen på nära håll. Så ta på dig kängorna, packa ryggsäcken och ge dig ut i den storslagna naturen runtomkring där vinden susar blad trädkronorna. På trädgården finns även en bod, jordkällare och garage. Varmt välkomna till Gissehult 113- Ditt blomstrande paradis!

Bastefall 114, Vimmerby, Vimmerby kommun
Bastefall 114, Vimmerby, Vimmerby kommun, bild 2
Bastefall 114, Vimmerby, Vimmerby kommun, bild 3

Bastefall 114

Villa
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
995 000 kr
92 + 55 m²
5 rum
1 460 m² tomt

Varmt välkomna till denna blomstrande och nostalgiska DRÖM á la 50-talet! Att bevara stämningen och känslan i bostaden har varit ledstjärnan för nuvarande ägare. Med de vackra materialen och de tidtypiska detaljerna har man gift samman det moderna med det tidlöst rustika i perfekt harmoni. Renoveringar har utförts med fingertoppskänsla och värdigheten är kvittot på den varsamma behandling som bostaden fått. Sofistikerad elegans i harmoni med väl valda ting! Entréplan med hall och trapp till övreplan. Ljust, renoverat och mysigt kök. Matrum/sovrum och vardagsrum i fil. Ovanvåning med hall , två sovrum varav ett med utgång till balkong samt renoverat duschrum. Det praktiska planet - källarplanet med förråd, tvättstuga med dusch, pannrum med ny luftvattenvärmepump och gästrum. De grundläggande värdena är väl bibehållna och det som kunnat sparas har reparerats till fint skick. Genomgripande moderniserad, men utan att husets inneboende kvalitéer förslösats. Nyckelordet är omsorg! Genom hela huset råder en härlig färgskala som skänker ljus, enhetlighet och harmoni. Ny 3 kammarbrunn med infiltration , borrad vattenbrunn samt nytt värmesystem. Trädgården - Vacker och mysig trädgårdstomt med flera perenner och buskar. Varmt välkomna till Bastefall 114 - En 50-tals dröm som skänker nostalgi! Unikt tillfälle!

  • Premium
Kungsvägen 41, Ankarsrum, Västerviks kommun

Kungsvägen 41

Radhus
Ankarsrum, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
795 000 kr
118 + 6 m²
4 rum
226 m² tomt

Fridfulla, liknande hus ligger på rad och är uppförda vid ungefär samma tid - annõ 1978. Huskroppen är nätt men rymmer mycket mer än man kanske tror. Här har nuvarande ägare skapat ett trivsamt och mysigt boende. Inomhus präglas rummen av kärlek och omsorg. Mittpunkten, husets hjärta är det generösa sällskapsrummet med plats för såväl soffa som matbord - och härifrån går man rakt ut, med kaffekoppen i handen, till en utav bostadens härliga uteplatser. Strax intill finner vi även det ljusa köket med gott om förvaring, som tar upp en stor del av nedervåningens ytor. Tvättstuga med utgång till trädgård samt gästtoalett. Ovanvåningen - en plats för vila och eftertanke med allrum, två sovrum samt badrum. Trädgården - Lätt hanterbar. En skyddad värld bakom de uppväxta häckarna med mycket barnvänlig läge där man tryggt kan släppa de små. Det finns gott om sittplatser att välja mellan. Morgonkaffet på trädäcket på framsidan eller Favoritplatsen- uteplatsen på baksidan med utsikt över skogsområde och närhet till Axgöl. Utöver den tilltalande planlösningen finns det gott om förvaringsutrymmen med generöst förråd på trädgården. Garage. Ortens serviceutbud - har du inom bekvämt gång- och cykelavstånd. Likaså skola och dagis. I Ankarsrum finns även mataffär och apotek. Varmt välkommen till Kungsvägen 41 - Ett hemtrevligt boende.

Karlsäng, Vimmerby, Vimmerby kommun

Karlsäng

Villa
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
850 000 kr
116 + 29 m²
5 rum
782 m² tomt

Mitt i civilisationen men med en känsla av High Chaparall! Här har du bostaden med oändligt av potential. Här kan du sätta din alldeles egna prägel! Bostaden uppfördes 1909 och rymmer hela 5 rok. Perfekt som permanentbostad, fritidsbostad eller för uthyrning, då bostaden rymmer två lägenheter. På entréplan finns en hall, ett kök, ett sovrum samt två badrum. En trappa upp finner vi en hall, kök, vardagsrum, badrum samt sovrum. Vindsplan med två sovrum. Trädgården om 782 kvm är till större delen insynsskyddad. Här finns plats för odling eller sommarens lek och spel. På trädgården finns även ett uthus med förråd. Närhet till centralen samt stadens utbud med matbutiker, affärer och skola. Varmt välkomna till Karlsäng - En oslipad pärla!

Trollgatan 25, Vimmerby, Vimmerby kommun

Trollgatan 25

Villa
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
2 200 000 kr
126 + 40 m²
7 rum
885 m² tomt

En plats för livet & drömmar att förverkliga. Varmt välkomna till denna gedigna och barnvänliga enplansvillan om 7 rok, varav hela 5 sovrum. Atmosfären är varm och ombonad. Att man har grannar märks dock mycket lite, man har sin egen gröna och lummiga oas, i stor utsträckning insynsskyddad i så gott som hela trädgården. Detta är ett välskött, spännande och personligt hem med allt samlat på ett plan. Bostaden rymmer hall med skjutdörrarsgarderober. Ett stort kök med gott om förvaring. Gediget vardagsrum med utgång till trädgård. Det rymliga sällskapsrummet rymmer både soffgrupp och matbord. Tillbyggt allrum. Här samlar man gärna familjen och vännerna till matglädje. I bostaden finns även 4-5 sovrum, badrum, duschrum och groventré med tvättstuga. Trädgården: Lättskött trädgårdstomt på hörntomt. Favoritplatsen - Sommarens " vardagsrum" -altanen under tak skyddad från insyn. Här råder en stor längtan efter ljumma sommarkvällar i stearinljussken. Dröja sig kvar till sena natten. Vidbyggt garage och förråd som kan nyttjas som hemmakontor. Närheten till skola, fritidsanläggningar och grönområde. Varmt välkomna till ett välkomnande hem där allt finns samlat på ett plan. En plats för livet och drömmar att förverkliga - Trollgatan 25

Slitshult 154, Södra Vi, Vimmerby kommun

Slitshult 154

Villa
Södra Vi, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 150 000 kr
140 m²
6 rum
5 452 m² tomt

Längst de vidsträckta vyerna, bland tall toppar, hundkex och lupiner finner vi denna funktionella enplansvilla - Slitshult 154. Ett lantliv med det lilla extra! Välplanerat och bekvämt då allt finns samlat på ett och samma plan samtidigt som bostaden erbjuder dig möjlighet att sätta din egna prägel. Bostaden uppfördes år 1940 och byggdes ut 2007. Bostaden rymmer hall, duschrum, ett ljust kök med fungerande eldstad som är placerad mitt i rummet och skänker god värme samtidigt som den ger en härlig mysfaktor. I anslutning till köket finner vi det rymliga vardagsrummet. I bostaden finns även en matplats samt ett kontor och matplats. En tillbyggd del med egen ingång med hall, två sovrum samt matplats med pentry och duschrum med möjlighet att hyra ut. Trädgården - Drömmen om att få bo i idyllisk avskildhet infrias här. Vackra miljöer, grönska och träd som ramar in och ger en magisk karaktär. Här bjuder man gärna in vännerna till grill och fest. Inte att förglömma - Trädgården om 5452 kvm är gedigen och rymmer flera byggnader såsom en gäststuga som kräver renovering- en bonus för den som har gott om umgänge och vill dela med sig av sitt paradis. Uthus med förråd, snickarebod och vedbod. Dubbelcarport. Varmt välkommen till detta ostörda läge mot skogens lummiga ridå och ängarna som granne - Slitshult 154 - Ett möjligheternas hus!

Hemsebo Skogslyckan 1, Vimmerby, Oskarshamns kommun

Hemsebo Skogslyckan 1

Villa
Vimmerby, Oskarshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 795 000 kr
130 + 50 m²
6 rum
3 575 m² tomt

Längst de vidsträckta vyerna, bland hundkex, smörblommor och mandelblom finner vi vackra Hemsebo Skogslyckan 1. Ett lantliv med det lilla extra! Innanför gärdesgården döljer sig en härlig trädgård. Om våren breder sig sipporna ut som ett lapptäcke under de ståtliga träden i skogsgläntan. En stor och lummig trädgård, i stor utsträckning insynsskyddad. Här – under himlavalvet - är man del av allt men ändå vilsamt ifred. En utmärkt plats för skapande och rekreation. Omsorgsfullt, välplanerat och bekvämt. Nu ges chansen att uppfylla din dröm om att få bo i ett hemtrevligt hem i fantastisk miljö. Varmt välkomna till Hemsebo Skogslyckan 1 Bostaden uppfördes av nuvarande ägare år 1982 och har vårdats med kärlek, och nu söker vi nästa ägare som vill förvalta och förädla denna fantastiska bostad. Hallen välkomnar oss in. Ett stort och härligt sällskapsrum, med många fönster och fantastiskt ljusinsläpp med utgång till altan under tak. Perfekt för stora middagar med familj och vänner. Det rymliga köket rymmer även matplats. I anslutning till köket finner vi groventrén, tvättstuga, pannrum med BERGVÄRME och garage. I bostaden finns även fyra sovrum, ett renoverat duschrum, samt badrum. Trädgården följer årets växlingar och marken vävs som en ständigt skiftande matta. En egen värld. Omsluten. Prunkande. Väldoftande. För att fånga solen under dagens alla timmar finns flera uteplatser att välja mellan. På det charmiga trädäcket kan du njuta av morgonkaffet. Njuta av kvällsmiddagen på altanen i söderläge medan du hör det ljuvliga fågelkvittret i gläntan. Livskvalité! Kan det bli så mycket bättre? Ja - för den som har gröna fingrar och älskar blommor, planteringar eller djur och natur finns här gott om ytor. Höns, hund, katt kan med enkelhet leva i samklang. Med sina generösa ytor och det lantliga läget passar huset perfekt för barnfamiljen eller om du bara vill ha gott om utrymme. Badplats ca 2.5 km. Varmt välkomna till Hemsebo Skogslyckan 1 - En fantastisk bostad med idyllisk miljö!

Donnemilens stugområde 4, Björköby, Vetlanda kommun
  • Budgivning pågår

Donnemilens stugområde 4

Fritidshus
Björköby, Vetlanda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
800 000 kr
61 m²
3 rum
611 m² tomt

Välkommen till Donnemilens stugområde 4 - där varje stund blir en minnesvärd upplevelse! Denna idylliska stuga är perfekt belägen intill den gnistrande sjön Nömmen, omgiven av en mångfald av natursköna vyer som sträcker sig från det frodiga skogslandskapet till de glittrande vattnen. Med närheten till sjön Nömmen kan du omfamna en livsstil fylld av avkoppling och äventyr. Starta dagen med en uppfriskande simtur eller en lugn stund med fiske på det kristallklara vattnet. Med skogen som din bakgård finns det obegränsade möjligheter till utforskning, vandring och picknickar i naturen. Huset med två rum och kök är välplanerat med allrum, sovrum, kök, badrum och braskamin. Ett flertal renoveringar har utförts de senaste åren såsom målning av fasad, renovering av entré, badrum/dusch, byte av fönster, renovering av uterum m.m. Sovrummet ger plats för dubbelsäng, köket är mycket arbetsvänligt med vitvaror av god kvalitet och vardagsrummet är ljust och luftigt med fungerande eldstad. På tomten finns ytterligare en komplementbyggnad förråd/uthus med gott om utrymme för förvaring. Donnemilens stugområde erbjuder mer än bara ett fritidshus - det erbjuder en livsstil. Med en harmonisk blandning av modern bekvämlighet och naturlig skönhet blir varje dag en glädjefylld upplevelse. Oavsett om du längtar efter att skapa oförglömliga minnen med familjen eller söker en fristad för avkoppling och reflektion, är detta fritidshus den perfekta platsen för avkoppling både under vår/sommar som höst/vinter. Med omgivningar som omfamnar dig med sin skönhet, kommer du att uppskatta varje soluppgång och solnedgång som smyger över horisonten. Oavsett om det är en lugn kvällspromenad längs sjön eller en picknick vid skogsbrynet, är varje ögonblick fylld av ro och förundran över den naturliga skönheten som omger dig. Du bor bara några hundra meter från sjön Nömmen med möjligheter till badutflykter. Här kommer sportfiskare till sin rätt och sjön erbjuder goda förutsättningar för bland annat gösfiske. Städer som Vetlanda, Nässjö, Eksjö och Jönköping ligger inom bekvämt avstånd. NOTERA: BÅTPLATS INGÅR VID KÖP AV FRITIDSHUSET! Varmt välkommen på visning!

Vibo 140A och Vibo 140B, Vimmerby, Vimmerby kommun

Vibo 140A och Vibo 140B

Villa
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 700 000 kr
306 + 108 m²
11 rum
2 290 m² tomt

Det välbevarade skänker själen ro och minner om en snart bortglömd epok. Grusgången leder oss in mot den vackra bostaden. Avskildhet och stillhet. 1940 anges som byggnadsår med i likhet med så många andra småländska hus är bostaden äldre än så. En gång inte allt för länge sen var det full fart på skolgården som invigdes 1926 och lades ner 1964. Idag ett idylliskt hem på landet. Varmt välkomna till Vibos gamla skola. De stora ytorna både inne och ute imponerar och väcker nyfikenhet. Rymligt, men ändå intimt med inbodd känsla. Det är robust och lättlevt med inte mindre än 11 rum varav 4 sovrum. Bostaden är perfekt för den större familjen eller som generationsboende då ovanvåningen även inrymmer en egen lägenhet ca 65 kvm med två rum och kök samt egen ingång. Drömmen om att få bo i idyllisk avskildhet infrias här. Vackra miljöer, grönska och träd som ramar in. Varmt välkomna till Vibo 140 A och B - Lugn och avskildhet i naturens famn. Livskvalité!

Sagovägen 3C, Vimmerby, Vimmerby kommun

Sagovägen 3C

Lägenhet
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 395 000 kr
129,5 m²
4 rum
vån 2
7 737 kr/mån
10 772 kr/m²

Varmt välkomna till denna barnvänliga bostadsrätten om 5 rok. Här har det renoverats med varsam hand och skapats ett trivsamt och mysigt boende för hela familjen. Rummen är vilsamma, stämningsfulla och ombonade. På entréplanet finner vi ett härligt ljust kök som ligger i anslutning till det rymliga vardagsrummet med plats för såväl soffan som för det större matbordet. Här finns utgång till den inglasade altanen. På entréplan finns även tvättstuga/duschrum. Ovanvåningen - En plats för vila och sköna drömmar med sina 3 sovrum och badrum. Trädgården - Bakom den gröna och lummiga ridån finner vi en skyddad värld med flera sittplatser för både gemenskap och enskildhet. Läget är avskilt och vänligt trots att grannar finns strax intill. Uteplatsen på baksidan - ett härligt rum att nyttja under sommarhalvåret tillsammans med släkt och vänner. Här ska sittas och njutas länge med grillkvällar sent in på småtimmar. Perfekt för stora som små. Förråd samt garage. Bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Ett problemfritt och tilltalande hem. Varmt välkommen till Sagovägen 3 C - Ett smakfullt och renoverat hem att flytta in och trivas direkt!

Ringvägen 18, Storebro, Vimmerby kommun

Ringvägen 18

Villa
Storebro, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 895 000 kr
255 + 127 m²
7 rum
1 200 m² tomt

Varmt välkomna till denna gedigna bostaden med fantastiska utrymmen. Bostaden uppfördes år 1947 och är ett boende som kittlar fantasin. Här är Gediget & Karaktärsfullt! Med de vackra materialen har man gift samman det moderna med det tidlöst rustika i perfekt harmoni. Renoveringar har utförts med fingertoppskänsla och värdigheten är kvittot på den varsamma behandling som bostaden fått. Bostadsytan är tilltalande för den med stort umgänge. Här finns ordentligt med svängrum fördelat på en boyta om 255 kvm och källarplan om 127 kvm. Genom hela huset råder en mild färgskala som skänker ljus, enhetlighet, harmoni och elegans. Entréplan med hall, en trappa upp finner vi hjärtat i bostaden, det renoverade stora köket som ligger i anslutning till matrummet. Vardagsrum med utgång till inglasad altan. Sovrum samt renoverat duschrum. Ovanvåning med hall, fyra sovrum samt gästtoalett och badrum. Källarplan med fantastiska förvaringsmöjligheter, förråd, pannrum med fjärrvärme samt tvättstuga. Garage Härlig insynsskyddad trädgårdstomt med plats för sommarens lek och spel. Favoritplatsen - Det rymliga trädäcket med pool i söderläge. Här vill man gärna umgås med nära och kära och njuta av sommarens fantastiska kvällar. Varmt välkomna på visning!

Lantmannagatan 4, Södra Vi, Vimmerby kommun

Lantmannagatan 4

Villa
Södra Vi, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
795 000 kr
154 + 77 m²
6 rum
1 162 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna familjevänliga bostad med stor potential! Perfekt även som mindre hyresfastighet! Bostaden rymmer många härliga sällskapsdelar och gott om plats för socialt umgänge. Här finns plats för det mesta man kan önska sig. Entréplan med hall, rymligt vardagsrum i anslutning till matrum och kök. Sovrum samt duschrum. Ovanvåning med hall, äldre kök, vardagsrum, två sovrum samt duschrum. Här finns också gott om förvaringsutrymmen i källaren med hobbyrum, tvättstuga, förråd och pannrum. Den lättskötta trädgårdstomten om 1162 m² har flera fina och lättskötta ytor med plats för barnens lek och spel samtidigt som tomten möjliggör allt från odling, planteringar och växter. Två garage. Bostaden är som gjord för att umgås i och söker nu en köpare som ser potentialen med denna rymliga bostaden! Perfekt för den större familjen eller som mindre hyresfastighet med två lägenheter. Varmt välkomna till Lantmannagatan 4

  • Plus
Ingelstorp 31, Lönneberga, Hultsfreds kommun

Ingelstorp 31

Fritidshus
Lönneberga, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
395 000 kr
40 m²
2 rum

Kalla den änglamarken eller himlajorden om du vill...Låt fiskar simma bland bryggor och stenar... I en skogsglänta, där världen känns fjärran... Vattnet som glittrar och utsikten en dröm! Här ligger denna arrendestuga inbäddad i naturens famn med utsikt över populära Sjön Linden. Nattens tystnad är som balsam för själen. En plats att återvända till när batterierna behöver laddas. Badrocksavstånd till morgondoppet. Underbara kvällar på altandäcket i stearinljussken med ett glas vin medan himlen skiftar färg. Dröja sig kvar till sena natten. Frihet för lekande små som stora och husdjur…Läget är avskilt och vänligt. Livskvalite! Gästhuset - en bonus för den som har gott om umgänge och vill dela med sig av sitt paradis. Vedeldad bastu. Varmt välkommen till detta älskade sommarnöje, Ingelstorp 31

Päronvägen 29, Vimmerby, Vimmerby kommun

Päronvägen 29

Tomt
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
200 000 kr
1 337 m² tomt

Nu erbjuder vi en av Vimmerbys finaste tomt där du har möjlighet att bygga dig ditt drömhus, mitt i naturen, i ett lugnt och trivsamt område med närhet till sjön Nossen. Tomten om 1337 kvm är belägen i fantastisk miljö med stenmurar, rösen och ekar runt knuten där livskvalité är på högsta nivå. Kommunalt VA, el och fiber finns i området är framdraget till tomtgräns. Endast 3 km till Vimmerbys centrum. Varmt välkomna!

  • Plus
Hantverksgatan 5, Södra Vi, Vimmerby kommun
Hantverksgatan 5, Södra Vi, Vimmerby kommun, bild 2
Hantverksgatan 5, Södra Vi, Vimmerby kommun, bild 3

Hantverksgatan 5

Villa
Södra Vi, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 550 000 kr
136 + 136 m²
8 rum
997 m² tomt

Varmt välkomma till denna trivsamma och löpande renoverade bostaden med öppen och ljus planlösning belägen i attraktivt omtyckt område. Här är yttertaket bytt, nya fönster installerade, nytt kök, renoverat badrum, samt dränering utförd för att nämna en bråkdel av vad som gjorts. Bostaden rymmer på entréplanet en hall, det ljusa, renoverade köket med gott om förvaring och plats för stort matbord. I anslutning till köket finner vi det mysiga vardagsrummet med den öppen spis/keddy. Fem sovrum samt två badrum varav det ena rymmer både dusch och badkar. Källarplanet - det praktiska planet med förråd, tvättstuga, gillestuga, kontor/gästrum samt pannrum med fjärrvärme. Trädgården - En lättskött trädgårdstomt med plats för sommarens lek och spel. Lekstuga samt två garage. Varmt välkomna till Hantverksgatan 5 - Ett praktiskt och mysigt boende att flytta in i direkt då det mesta av renoveringen redan är utförd.

  • Premium
  • Uteplats
Spilhammarvägen 29, Mariannelund, Eksjö kommun

Spilhammarvägen 29

Övrigt
Mariannelund, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
2 250 000 kr
75 m²
3 rum

Har vi inte alla drömt om ett eget sommarcafé på en egen ö? Nu finns äntligen möjligheten att kunna förvärva en helt unik fastighet, inte bara en ö, utan två omgivna av vackra sjön Åsjön. Hör lövträdens kronor susa, fåglarna kvittra och vattnet brusa. Kringelikrokvägen leder in genom skogsdungen. Allra längst bort där den lilla vägen tar slut ligger ett hus insmuget bland träden och med vattnet slingrandes omkring sig. Ett närapå hemligt paradis där den timrade stugan från 1650 talet fint smälter in i miljön. Stugan om 75 kvm fördelas på 3 rok med en njutbar och vacker sjöutsikt över Åsjön. Vackra originalattribut såsom timrade väggar, träplankgolv och träbjälkar genomsyrar bostaden. Den centrala platsen i stugan är lokalen/allrummet där både sjöutsikten från den stora terrassen och den fungerande öppna eldstaden inne i stugan ger njutning för själen. Rum/kontor. Köket är arbetsvänligt och inne i stugan finns även ett separat grovkök. Två toaletter, förråd samt en övervåning/loft med ett sovrum. Nyinstallerat kommunalt vatten och avlopp. Trädgården - Kuperad men lättskött trädgård med minigolfbana. Öarna ligger i ett vindskyddat läge med sol från morgon till kväll. Den stora altanen att avnjuta sommarkvällarna på med solen som går ner i horisonten. Detta smultronställe har stor potential och erbjuder verkligen en köpare att förverkliga sin dröm. Den vackra strandtomten har en area om 2208 m² med närhet till gemensam sandstrand, egen badbrygga och badplats. Närhet till livsmedelsbutik och centrum finner vi i Mariannelund ca 2 kvm ifrån fastigheten. Här är bostaden för dig som vill bedriva verksamhet. Fastigheten "Sommartorpet" har bedrivits som sommarcafé. Här finns möjlighet till förändring och utveckling. Inga dörrar är stängda, bara du som vet hur din Dröm ser ut? Varmt välkomna till Spilhammarvägen 29 - där Din dröm kan bli sann.

Vennebjörke , Vimmerby, Vimmerby kommun

Vennebjörke

Tomt
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 000 000 kr

Drömmer du om ett boende vid vattnet? Här kan din dröm bli sann! Vattnet som glittrar och utsikten är betagande. Nu finns möjlighet att förvärva en av Vimmerbys mest Exklusiva tomter med fantastisk sjöutsikt alldeles intill sjön Krön. Tomt om 1365 kvm med fin och grönskande omgivning där livskvalité är på högsta nivå. Enskilt vatten, avlopp, el och fiber är på gång i området och kommer bli framdraget till tomtgräns. Gemensam brygga och badstrand för de åtta tomterna. Kan det bli bättre än så? I sagolik parkmiljö med historiskt magnifika ekar och spektakulära solnedgångar över vackra sjön Krön ligger detta paradis inbäddat i naturens famn. Likt en beskyddande gestalt står de magnifika gråskimrande ekarna och vakar över området och på våren breder vitsipporna ut sig som ett böljande täcke. Det skimrande ljuset faller tyst som ett magiskt pulver mellan trädstammarna. Grusvägen leder oss fram till den glittrande vattenspegeln och den fantastiska sandstranden med gemensam badbrygga och bastu. Här kan man tillsammans skapa en egen”community”. Gamla körvägen från Vimmerby går igenom parken, och den ger tillfälle till sköna hundpromenader eller en tur på cykeln. Öster om Wennebjörke Park, på andra sidan vägen, ligger den djupa småländska skogen, där det finns både blåbär och skogens guld, kantarellerna. Den vackra ängen i parken utgör den perfekta platsen för årligt midsommarfirande. Wennebjörke Park ligger på historisk mark i närheten av Ivars Udde och Krönsborg, där arkeologiska fynd av bosättningar ifrån 700-talet har hittats. Läget ger möjlighet till lyxig avskildhet men med endast 6 -7 min ifrån Astrid Lindgrens Vimmerby där du även finner ortens affärer, caféer och småbutiker. 3 golfbanor ligger närbeläget, likaså Vimmerbys tennisklubb och ett flertal ridanläggningar. Den idylliska drömmen kan vara en morgonpromenad med kaffekorgen och lyssna till trädkronornas susande eller att få njuta av de spektakulära solnedgångarna över vackra Krön. Livets magi! Varmt välkomna till Wennebjörke park – Där din DRÖM blir verklighet!

Visar 1 - 25 av 30