Mäklare Maria Björkstrand

Maria Björkstrand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Boulevarden 11, Täby Park, Täby kommun

Boulevarden 11

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 935 000 kr
60 m²
2 rum
1 358 kr/mån
65 583 kr/m²

Skuldfri förening! Bonum 55+boende i nyproducerad bostadsrätt i Täby Park. Lägenhet med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum med flera fönster och gott om ljusinsläpp. Köksinredning är i Harmoni med gråa köksluckor och vitt kakel. Utgång till inglasad balkong i söder. Källarförråd och garage under huset. Hall med klinkergolv, hatthylla och garderob. Från hallen nås ett ljust badrum som är inredd med inredningsstilen Harmoni med vitt kakel, ljusgrå klinker. Dusch med svängda dörrar, förhöjd wc, tvättställ med vit kommod, tvättmaskin och torktumlare. Rymligt sovrum om 16 kvm med bra förvaring. Trivsamt seniorkoncept med bekvämligheter såsom Bonumvärd, gemensamhetslokal och övernattningslägenhet för gäster. Planerad inflyttning 2025. Längs den livfulla boulevarden planeras det för butiker, caféer, hotell, gym och all tänkbar service. Här bor du granne med en härlig naturpark och ett levande torg med restauranger och uteserveringar. Bussen går precis utanför porten och Roslagsbanas station Täby Park är cirka 700 meter från Bonum Boulevarden. En kort bit bort ligger dessutom Täby Centrum med över 200 butiker, restauranger och caféer. Och en biograf med fem salonger. På nära håll finns dessutom vacker natur med badsjöar, svampskogar och elljusspår som bjuder in till härligt friluftsliv året om. Täby Park blir en karaktärsfull och socialt hållbart stadsdel med bostäder, arbetsplatser, parker och storstadskvarter. Här finns allt du behöver vägg i vägg eller på bekvämt promenadavstånd. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Boulevarden, Täby Park, Täby kommun

Boulevarden

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
4 375 000 kr
64 m²
2 rum
1 377 kr/mån
68 359 kr/m²

Skuldfri förening! Bonum 55+boende i nyproducerad bostadsrätt i Täby Park. Lägenheten ligger på entréplan med uteplats i söderläge mot innergård. Hall med klinkergolv, hatthylla och två garderober. Trivsam rundgång i bostaden med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök med inredningsstil Harmoni med vita köksluckor och vitt kakel. Badrum med inredningsstilen Harmoni med vitt kakel, ljusgrå klinker. Dusch med svängda dörrar, förhöjd wc, tvättställ med vit kommod, TM och TT. Från vardagsrum nås sovrum om 13 kvm med god förvaring. Källarförråd finns Planerad inflyttning 2025. Längs den livfulla boulevarden planeras det för butiker, caféer, hotell, gym och all tänkbar service. Här bor du granne med en härlig naturpark och ett levande torg med restauranger och uteserveringar. Bussen går precis utanför porten och Roslagsbanas station Täby Park är cirka 700 meter från Bonum Boulevarden. En kort bit bort ligger dessutom Täby Centrum med över 200 butiker, restauranger och caféer. Och en biograf med fem salonger. På nära håll finns dessutom vacker natur med badsjöar, svampskogar och elljusspår som bjuder in till härligt friluftsliv – året om. Täby Park blir en karaktärsfull och socialt hållbart stadsdel med bostäder, arbetsplatser, parker och storstadskvarter. Här finns allt du behöver vägg i vägg eller på bekvämt promenadavstånd. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Boulevarden, Täby Park, Täby kommun

Boulevarden

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
5 785 000 kr
79 m²
3 rum
1 692 kr/mån
73 228 kr/m²

Hörnlägenhet med med balkong i västerläge i nyproducerat 55+ boende i skuldfri förening. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Trivsamt fönster i kök som har inredningsstilen Harmoni med vita köksluckor och vitt kakel. Badrum i Harmoni med vitt kakel, ljusgrå klinker, vit kommod, dusch med svängda dörrar samt TM och TT. Dessutom har lägenheten extra WC. Två bra sovrum varav ett med klädkammare med fönster. Källarförråd tillhör bostaden. Trivsamt seniorkoncept med bekvämligheter såsom Bonumvärd, gemensamhetslokal och övernattningslägenhet för gäster. Planerad inflyttning 2025. Längs den livfulla boulevarden planeras det för butiker, caféer, hotell, gym och all tänkbar service. Här bor du granne med en härlig naturpark och ett levande torg med restauranger och uteserveringar. Bussen går precis utanför porten och Roslagsbanas station Täby Park är cirka 700 meter från Bonum Boulevarden. En kort bit bort ligger dessutom Täby Centrum med över 200 butiker, restauranger och caféer. Och en biograf med fem salonger. På nära håll finns dessutom vacker natur med badsjöar, svampskogar och elljusspår som bjuder in till härligt friluftsliv – året om. Täby Park blir en karaktärsfull och socialt hållbart stadsdel med bostäder, arbetsplatser, parker och storstadskvarter. Här finns allt du behöver vägg i vägg eller på bekvämt promenadavstånd. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Boulevarden 9, Täby Park, Täby kommun

Boulevarden 9

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 925 000 kr
59 m²
2 rum
1 346 kr/mån
66 525 kr/m²

Bo i en skuldfri förening! Bonum 55+ boende - nyproducerad bostadsrätt i Täby Park. Härlig tvårumslägenhet om 59 kvm med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köksinredning är i Harmoni med gråa köksluckor och vitt kakel. Inglasad balkong i söderläge. Från hallen nås badrum med inredningsstilen Harmoni med vitt kakel, ljusgrå klinker. Dusch med svängda dörrar, förhöjd wc, tvättställ med vit kommod, tvättmaskin och torktumlare. Rymligt sovrum om 16 kvm med god förvaring. Källarförråd och garage under huset. Trivsamt seniorkoncept med bekvämligheter såsom Bonumvärd, gemensamhetslokal och övernattningslägenhet för gäster. Planerad inflyttning juni 2025. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Bonum Brf Boulevarden, Täby Park, Täby kommun
  • 9 lediga bostäder

Bonum Brf Boulevarden

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 3 925 000 kr
59-100 m²
2-4 rum
1 346 kr/mån

Brf Boulevarden är vår fjärde etapp i Täby Park. Ett kvarter med strålande läge, uttrycksfull gestaltning och bostäder med genomtänkta lösningar som underlättar vardagen. Våra Bonumlägenheter är för dig som fyllt 55 år. Lägenheterna är ljusa och luftiga med öppna planlösningar och fönster i olika väderstreck. Hitta ditt drömboende bland 2–4:or med unika kvaliteter. Vad passar dig? Kanske en 2:a högst upp i huset med strålande västerläge. En 3:a med egen uteplats mot den grönskande innergården där du kan släppa ut katten och ta en kaffe i solen. Eller varför inte en 4:a med strålande hörnläge och magnifik terrass? Som boende i Bonums lägenheter har du tillgång till en gemensamhetslokal och en övernattningslägenhet. Huset kommer dessutom att ha en härlig grön och prunkande innergård med soliga mötesplatser. I våra Bonumföreningar finns det alltid en Bonumvärd som hjälper till när det behövs. Vänd dig till din Bonumvärd om du till exempel vill ha hjälp med att hänga upp nya gardiner, sätta upp en hylla på väggen eller vattna blommor när du är bortrest. Bonumvärden kan också ordna allt från matlagningskurser till bouleturneringar för de som vill. Allt för att förgylla vardagen och stärka grannsämjan.

  • Nybyggnadsprojekt
Greta Arwidssons Väg 125, Gamla Uppsala, Uppsala kommun

Greta Arwidssons Väg 125

Radhus
Gamla Uppsala, Uppsala kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
6 345 000 kr
135 + 6 m²
5 rum

Härligt kedjehus på 135kvm med ett generöst master bedroom ovanpå en praktisk carport. Det ljusa vardagsrummet är öppet mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Förutom en uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan har du dessutom en fransk balkong eller balkong en trappa upp. Här kan du välja uteplats efter väder, vind och humör. Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum om familjen växer. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Greta Arwidssons Väg 111, Gamla Uppsala, Uppsala kommun

Greta Arwidssons Väg 111

Radhus
Gamla Uppsala, Uppsala kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
5 645 000 kr
119 + 6 m²
4 rum

Charmigt radhus med en rad barnvänliga lösningar som till exempel lite extra plats i hallen för en vagn. Det ljusa vardagsrummet är öppet mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Förutom en uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan har du dessutom en fransk balkong eller balkong en trappa upp. Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum. Huset har en egen generös trädgård med trädäckad altan och gräsmatta och för dig med gröna fingrar finns gott om plats för ett eget trädgårdsland. Tomten ramas in av lägre buskar mot grannarna men öppnar sig mot de gemensamma gårdarna där barnen kan leka och springa fritt. De hemtrevliga kvarterens gårdar är av lekfull och naturlig karaktär, med viss variation. På den ena finns gungor och en kulle med rutschkana. På den andra, en hinderbana med stubbar. På den tredje ett lekhus, hinderbana och rutschkana. Från gårdarna gör vi smitvägar ut mot naturen och vidare mot Linnéstigarna. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Greta Arwidssons Väg 117, Gamla Uppsala, Uppsala kommun

Greta Arwidssons Väg 117

Radhus
Gamla Uppsala, Uppsala kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
6 595 000 kr
135 + 6 m²
5 rum

Nu har vi sänkt priset med 400 000 kr på det här fina radhuset i Uppsala. Charmigt kedjehus på 135 kvm med ett generöst master bedroom ovanpå en praktisk carport. Det ljusa vardagsrummet är öppet mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Förutom en uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan har du dessutom en fransk balkong eller balkong en trappa upp. Här kan du välja uteplats efter väder, vind och humör. Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum om familjen växer. Kontakta fastighetsmäklare Maria Björkstrand för mer information. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Greta Arwidssons Väg 113, Gamla Uppsala, Uppsala kommun

Greta Arwidssons Väg 113

Radhus
Gamla Uppsala, Uppsala kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
6 115 000 kr
119 + 6 m²
4 rum

Välplanerat och flexibelt radhus på 119 kvm i en familjevänlig och grönskande omgivning. Huset har en rad barnvänliga lösningar som till exempel lite extra plats i hallen för en vagn. Det ljusa vardagsrummet är öppet mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Förutom en uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan har du dessutom en fransk balkong en trappa upp. Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum. Vårt nya grönskande kvarter Radhusblicken 5 med sin böljande placering ger ett mjukt och välkomnande intryck på Greta Arwidssons väg. Här blandar vi kedjehus om 135 kvm med carport och radhus om 119 kvm. Samtliga med äganderätt i en skyddad och familjevänlig atmosfär. Bor du här kan du njuta av närhet till skogsområde och öppna fält. Husen har en modern och stilren arkitektur med touch av funkis. Fönstersättningen är avskalad med generöst ljusinsläpp. Fasaderna är klädda med stående träpanel och kulörerna går i blått och gult med accentfärger i vitt och grått. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Greta Arwidssons Väg 105, Gamla Uppsala, Uppsala kommun

Greta Arwidssons Väg 105

Radhus
Gamla Uppsala, Uppsala kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
6 175 000 kr
119 + 6 m²
4 rum

Charmigt radhus på 119 kvm med en flexibel planlösning som passar familjer. Huset har en rad barnvänliga lösningar som till exempel lite extra plats i hallen för en vagn. Det ljusa vardagsrummet är öppet mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Förutom en uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan har du dessutom en balkong eller fransk balkong en trappa upp. Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum. Vårt nya grönskande kvarter Radhusblicken 5 med sin böljande placering ger ett mjukt och välkomnande intryck på Greta Arwidssons väg. Här blandar vi kedjehus om 135 kvm med carport och radhus om 119 kvm. Samtliga med äganderätt i en skyddad och familjevänlig atmosfär. Bor du här kan du njuta av närhet till skogsområde och öppna fält. Husen har en modern och stilren arkitektur med touch av funkis. Fönstersättningen är avskalad med generöst ljusinsläpp. Fasaderna är klädda med stående träpanel och kulörerna går i blått och gult med accentfärger i vitt och grått. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Tranebergsvägen 15A, Traneberg, Stockholms kommun

Tranebergsvägen 15A

Lägenhet
Traneberg, Stockholms kommun
2 750 000 kr
38 m²
1 rum
3 578 kr/mån
72 368 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna sista lägenhet i Brf Tranebergsängen i Bromma. Denna kvadratsmarta 1:a med egen uteplats och utsikt mot parken är inflyttningsklar. Lägenheten har en ljus och luftig känsla med generös takhöjd. Den stilrena industriväggen i glas ger ditt hem en unik karaktär och skapar samtidigt en mysig sovalkov. Och det bästa av allt - ingen har bott där före dig och allt är sprillans nytt!

  • Nyproduktion
  • Hiss
  • Energieffektiv
Häradsvägen 1, Stuvsta, Huddinge kommun

Häradsvägen 1

Lägenhet
Stuvsta, Huddinge kommun
2 095 000 kr
35 m²
1 rum
3 471 kr/mån
59 857 kr/m²

Välkommen till Odins Kvarter i Stuvsta. Vid korsningen av Häradsvägen och Stambanevägen planerar vi att bygga 41 trevliga och välplanerade lägenheter i varierande storlekar och planlösningar. Här bor du precis intill villakvarter med närhet till både Långsjön och fina grönområden. Ett småskaligt tänk präglar våra hus och är anpassade till de lummiga fina villagatorna som ligger runtomkring. I Odins Kvarter bor du bekvämt med bara ett stenkast till Stuvsta torg som erbjuder, apotek, vårdcentral och flertalet restauranger, mataffär mm. Kommunikationerna till och från Stuvsta är mycket goda. I närområdet hittar du även förskola och skola.

  • Nyproduktion
Häradsvägen 1, Stuvsta, Huddinge kommun

Häradsvägen 1

Lägenhet
Stuvsta, Huddinge kommun
4 350 000 kr
78 m²
3 rum
6 237 kr/mån
55 769 kr/m²

Välkommen till Odins Kvarter i Stuvsta. Vid korsningen av Häradsvägen och Stambanevägen planerar vi att bygga 41 trevliga och välplanerade lägenheter i varierande storlekar och planlösningar. Här bor du precis intill villakvarter med närhet till både Långsjön och fina grönområden. Ett småskaligt tänk präglar våra hus och är anpassade till de lummiga fina villagatorna som ligger runtomkring. I Odins Kvarter bor du bekvämt med bara ett stenkast till Stuvsta torg som erbjuder, apotek, vårdcentral och flertalet restauranger, mataffär mm. Kommunikationerna till och från Stuvsta är mycket goda. I närområdet hittar du även förskola och skola. Länk till Hökerums projekthemsida: https://www.hokerumbygg.se/odins-kvarter/

  • Nyproduktion
ODINS KVARTER, null, Huddinge kommun

ODINS KVARTER

Lägenhet
Huddinge kommun
fr. 2 095 000 kr
35-78 m²
1-3 rum
3 471 kr/mån

Välkommen till Odins Kvarter i Stuvsta. Vid korsningen av Häradsvägen och Stambanevägen planerar vi att bygga 41 trevliga och välplanerade lägenheter i varierande storlekar och planlösningar. Här bor du precis intill villakvarter med närhet till både Långsjön och fina grönområden. Ett småskaligt tänk präglar våra hus och är anpassade till de lummiga fina villagatorna som ligger runtomkring. I Odins Kvarter bor du bekvämt med bara ett stenkast till Stuvsta torg som erbjuder, apotek, vårdcentral och flertalet restauranger, mataffär mm. Kommunikationerna till och från Stuvsta är mycket goda. I närområdet hittar du även förskola och skola.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 14