Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset)

Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset)

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Barkarbyvägen 96, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Barkarbyvägen 96

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
1 650 000 kr
34 m²
1.5 rum
2 990 kr/mån
48 529 kr/m²

Välkommen hem! Denna fantastiska lägenhet med 1,5 rum på 34 kvm är den perfekta kombinationen av elegans och funktionalitet. Med högt i tak skapar denna bostad en luftig och rymlig atmosfär, vilket även ger dig möjligheten till att bygga en loftdel för att maximera antal kvadratmeter med tanke på att takhöjden når hela 3,8m. Den moderna och öppna planlösningen ger en känsla av samhörighet och präglas av ljus och rymd med ljusa väggar, genomgående parkettgolv samt stora fönsterpartier ut mot innergården. Köket från Ballingslöv består av vita luckor, svartmelerad laminatbänkskiva, vitt stående kakel och är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikro och kombinerad kyl och frys. Badrummet erbjuder vitt matt kakel med rak sättning samt klinker i en gråmelerad färg. Bra förvaring i kommod samt spegelskåp och i övrigt utrustat med kombinerad torktumlare/tvättmaskin, WC samt duschhörna i klarglas. Här erbjuds även möjlighet till klädvård samt förvaring i överskåp. Vardagsrummet ger dig bra utrymme för soffa, soffbord och TV-bänk samtidigt som det finns plats för matbord. Sovalkoven ger dig en naturlig plats för säng om du inte väljer att bygga ett loft för att maximera utrymmet. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Solnavägen 29J, null, Solna kommun

Solnavägen 29J

Lägenhet
Solna kommun
5 995 000 kr
90 m²
4 rum
vån 7/9
5 799 kr/mån
66 611 kr/m²

på våning 7 av 9 ligger denna välplanerade gavel-4:a med fönster i två väderstreck. Nyproducerat och modernt med kök från Vedum, vitvaror från Electrolux samt vitlaserat parkettgolv genomgående i hela lägenheten. Lägenheten präglas av en genomgående hög standard, sociala umgängesytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt att det erbjuds gott om förvaring tillsammans med en balkong belägen i bästa sydvästläge. Centralt läge med både service och butiker i Solna C och alla tänkbara kommunikationer i närområdet.

 • Balkong
 • Hiss
Solnavägen 29I, null, Solna kommun

Solnavägen 29I

Lägenhet
Solna kommun
6 295 000 kr
118 m²
5 rum
vån 2/9
7 048 kr/mån
53 347 kr/m²

Äntligen en stor och välplanerad 5:a till salu! Lägenheten präglas av en genomgående hög standard, sociala umgängesytor med öppen planlösning, men där kök ändå är väl separerat från vardagsrummet. Här erbjuds även gott om förvaring samt att man har en egen uteplats belägen i bästa sydvästläge. Nyproducerat och modernt med kök från Vedum, vitvaror från Electrolux samt ekparkettgolv genomgående i hela lägenheten. Bostaden är i dagsläget inte färdigställd utan beräknas vara klar för inflyttning i mitten/slutet på april 2024. Centralt läge med både service och butiker i Solna C och alla tänkbara kommunikationer i närområdet.

 • Uteplats
 • Hiss
Solnavägen 29B, Solna C, Solna kommun

Solnavägen 29B

Lägenhet
Solna C, Solna kommun
4 995 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/9
5 407 kr/mån
56 124 kr/m²

Välplanerad gavel-4:a med fönster i två väderstreck samt uteplats i sydvästläge. Nyproducerat och modernt med kök från Vedum, vitvaror från Electrolux samt ekparkett genomgående i hela lägenheten. Lägenheten präglas av en genomgående hög standard, sociala umgängesytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt att det erbjuds gott om förvaring tillsammans med en uteplats belägen i bästa sydvästläge. Centralt läge med både service och butiker i Solna C och alla tänkbara kommunikationer i närområdet. Möjlighet till snabbt tillträde - lägenheten är färdigställd!

 • Uteplats
 • Hiss
Solnavägen 29F, Solna C, Solna kommun

Solnavägen 29F

Lägenhet
Solna C, Solna kommun
3 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 8/9
4 027 kr/mån
65 364 kr/m²

I hjärtat av solna ligger denna välplanerade 2:a med fönster i två väderstreck. Här erbjuds du en öppen och social samvaro mellan kök och vardagsrum tillsammans med känslan av nytt, modernt och stilrent. Kök från Vedum, vitvaror från Electrolux samt parkettgolv genomgående i hela lägenheten. Lägenheten har en genomgående planlösning med fönster ut mot Solnavägen samt balkong åt Solna C i bästa sydvästläge. Stort och trivsamt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob samt en möjlig kontorsdel. Rymligt badrum med WC, duschvägg och kommod, bekvämt med kombinerad torktumlare/tvättmaskin. Centralt läge med både service och butiker i Solna C samt alla tänkbara kommunikationer i närområdet. -Genomgående parkettgolv -Vitmålade väggar -Kök från Vedum med sandbeiga luckor (Maja F79 sandbeige) -Rostfri, kombinerad kyl & frys -Induktionshäll -Mikrovågsugn, rostfri -Integrerad diskmaskin -Ljusgrått klinker samt vitgrått kakel (stående)

 • Balkong
 • Hiss
Solnavägen 29J, Solna C, Solna kommun

Solnavägen 29J

Lägenhet
Solna C, Solna kommun
4 695 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4/9
5 195 kr/mån
59 430 kr/m²

Välplanerad 3:a med fönster i två väderstreck. Nyproducerat och modernt med kök från Vedum, vitvaror från Electrolux samt vitpigmenterat parkettgolv genomgående i hela lägenheten. Lägenheten präglas av en genomgående hög standard, sociala umgängesytor med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt att det erbjuds gott om förvaring tillsammans med en härlig, delvis inglasad balkong i ett nordvästligt läge. Centralt läge med både service och butiker i Solna C och alla tänkbara kommunikationer i närområdet. Lägenheten säljs på ritning med tillträde från och med maj 2024. Möjlighet finns att titta i en liknande, färdigställd lägenhet. OBS! Bilderna är från en visningslägenhet i projektet och kan skilja sig i materialval mellan bägge lägenheterna. Se bilaga "inredningsval".

 • Balkong
 • Hiss
Tränsgatan 2, Täby Park, Täby kommun

Tränsgatan 2

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
3 790 000 kr
54 m²
3 rum
vån 2/4
2 066 kr/mån
70 185 kr/m²

Nyproducerad, genomgående trerummare med dubbla balkonger, en mot innergård och en i västerläge. Genomgående i hela bostaden ligger en mattlackad trestavigt ekparkett på golv, fönsterbänkar i natursten, vitmålade väggar samt fina tillval. Vardagsrum och kök ligger i en öppen planlösning som bjuder in till socialt umgänge samt ger en bra plats för möblering i form av soffa, TV - möbel och köksbord. Köket är stilrent och funktionellt inrett med gråa skåpluckor samt smidiga utdragslådor. Arbetsbänken är i grå laminat som fortsätter upp som ett stänkskydd. I utrustningsväg finns en kombinerad kyl/frys, induktionshäll, spiskåpa med utdragbar front, integrerad diskmaskin, micro samt varmluftsugn. Bostaden erbjuder två lättmöblerade sovrum. Ett om ca 10 kvm med skjutdörrsgarderob och ett mindre om ca 7 kvm som passar utmärkt som barn/gäst/arbetsrum. I anslutning till hallen nås badrummet med vitkaklade väggar och grått klinkergolv. Svängbar skärmvägg för dusch, torkställning (utan el), handfat med grå kommod och spegel med belysning ovanför, toalettstol samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare med fastmonterade överskåp ovanför. I hallen finns en hatthylla för ytterkläder, garderob och städskåp.

 • Balkong
 • Hiss
 • Äganderätt
Kvarnholmsvägen 100, Kvarnholmen, Nacka kommun

Kvarnholmsvägen 100

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
4 995 000 kr
77 m²
4 rum
vån 3/6
6 422 kr/mån
64 870 kr/m²

Med sina generösa ytor och smarta planlösning är denna lägenhet idealisk för både familjer och par som söker det perfekta boendet. De ljusa rummen ger en känsla av rymd och välbefinnande, medan de stilrena detaljerna och högkvalitativa materialvalen ger en lyxig touch till varje hörn. Njut av utsikten över Kvarnholmens vackra omgivningar från lägenhetens fönster, som släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en harmonisk atmosfär. Den välutrustade köksdelen är designad för både praktisk matlagning och social samvaro, med moderna apparater och gott om förvaringsutrymme. De tre sovrummen erbjuder gott om plats för avkoppling och återhämtning, medan det vardagsrummet utgör den perfekta samlingsplatsen för gemensamma stunder med familj och vänner. Dessutom erbjuder lägenheten närhet till ett brett utbud av bekvämligheter och rekreation, inklusive shopping, restauranger, parker och havsutsikt, vilket gör det till den ultimata platsen att kalla hem. Tveka inte att kontakta mäklaren för att boka en visning och upptäck själv fördelarna med att bo i denna enastående fyra på Kvarnholmen!

 • Balkong
 • Hiss
Tränsgatan 2, Täby Park, Täby kommun

Tränsgatan 2

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
3 795 000 kr
50 m²
3 rum
vån 4/4
1 793 kr/mån
75 900 kr/m²

Ägarlägenhet- Högst upp i huset finner vi denna unika bostad med vackra takfönster. Genomgående i hela bostaden ligger en mattlackad trestavigt ekparkettgolv, fönsterbänkar i natursten, vitmålade väggar samt sobra ytskikt. Stilrena och genomtänkta tillval så som intelligenta hem, klinker i hall, handdukstork i badrum. Vardagsrum och kök ligger i en öppen planlösning som bjuder in till socialt umgänge samt ger en bra plats för möblering i form av soffa, TV - möbel och köksbord. Köket är stilrent och funktionellt inrett med skåpluckor i beiget samt smidiga utdragslådor. Arbetsbänken är i ljus laminat och ovanför sitter ett vitt kakel. I utrustningsväg finns en kyl/frys med rostfri front, induktionshäll, spiskåpa med utdragbar front, microvågsugn i överskåp, integrerad diskmaskin samt varmluftsugn. Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i form av skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen nås badrummet med kaklade väggar och klinkergolv. Vikbara duschdörrar, handdukstork med el, handfat med kommod och spegel med belysning ovanför, toalettstol samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare med fastmonterade överskåp ovanför. I Täby Park bor man med närhet till det mesta vilket lockar alla olika åldersgrupper och här är det stort fokus på grönska med många fina parkstråk. Det är promenadavstånd till både skolor, restauranger och butiker. Dessutom bor du i ett perfekt pendlarläge nära både buss till Danderyds Sjukhus där T-banans röda linje passerar och Roslagsbanan som tar dig in till Stockholms Östra. För bilburna är man snabbt ute på E18. Om utbudet i Täbys Park växande stadsdel inte räcker till så finns Täby Centrum inte långt bort med ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Vill man aktivera sig finns Täbys nya simhall, rackethall och tennishall i närheten samt flertal inne och utomhusgym. Det finns även gott om fina naturområden i Täby som tex Rönningesjön med bad och promenadstråk samt skridskoåkning vintertid, Rönninge by som är en levande lantbruks- och kulturby, Stolpaskogen som är Täbys största naturparksområde eller Värtans strandpromenad och området kring Viggbyholms gård. Välkommen på visning av en nyproducerad ägarlägenhet med låg avgift och större frihet i den nya levande stadsdelen Täby Park!

 • Balkong
 • Hiss
 • Äganderätt
Thunströms väg 20, Kvarnholmen, Nacka kommun

Thunströms väg 20

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
7 595 000 kr
112 m²
5 rum
vån 1/4
8 797 kr/mån
67 813 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga 5:a om 112 kvm med balkong belägen i ett soligt söderläge! Den nyproducerade bostaden erbjuder ett stort kök med mycket förvaringsutrymmen och full maskinell utrustning. Bostaden präglas av generösa sociala ytor och ljusa materialval. Vidare finns fyra ljusa och lättmöblerade sovrum, rymlig hall med platsbyggd förvaring samt två helkaklade badrum. Gott om förvaring i stor klädkammare som ligger i anslutning till hallen. Till lägenheten ingår även en rymligt förråd i källaren. Denna femma har allt som man kan tänka sig av en modern bostad i denna storleksklass! Tillträdet från och med mitten av oktober -23. Kvarnholmen är halvön i Nacka kommun som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här bor du i grönskande omgivningar omgiven av vatten med Stockholms inlopp strax utanför dörren. I öns gamla Spisbrödsfabrik finns ett närcentrum med matbutik, vårdcentral, apotek, tandläkare, bageri och kemtvätt/skräddare. På Kvarnholmen finns även gym, kafeér, restauranger, skola och förskola. Hösten 2021 öppnar också Ebba Brahe gymnasium. Bussen tar dig till Slussen på drygt en kvart och du kan också ta båten från öns norra kaj till Nybroplan.

 • Balkong
 • Hiss
Östra Parkpromenaden 17, Täby Park, Täby kommun

Östra Parkpromenaden 17

Radhus
Täby Park, Täby kommun
8 490 000 kr
134 m²
5 rum

Nu har du chansen att flytta in i en unik bostad i ägandeform med låga fasta kostnader och stor personlig frihet. Endast 4977 kr/månaden inklusive garageplats! Bostaden erbjuder stora sociala ytor på nedre plan i form av vardagsrum och kök i öppen planlösning. Ett badrum med duschhörna samt förvaring i klädkammare. Köket är från Vedum med vita släta luckor, arbetsbänk i grå laminat som fortsätter upp som ett stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av två stycken kyl/frys, varmluftsugn och mikrovågsugn i högskåp, integrerad diskmaskin samt fläkt med utdragbar front. I båda badrummen ligger ett grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Det största badrummet har tvättmaskin och torktumlare, handfat med kommod, spegel samt fastmonterade överskåp samt badkar. Det mindre badrummet har en svängbar duschvägg, handfat samt WC. På övre plan finns tre stycken bra sovrum, ett allrum och ett badrum. Det finns gott om förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderober. Naturliga materialval såsom mattlackad och trestavig ekparkett, fönsterbänkar i natursten, vitmålade väggar samt ljusa ytskikt som grund. Till bostaden hör garageplats. Läs mer om bostaden och projektet samt se visningstider här: https://www.jm.se/stockholm-lan/taby-kommun/taby-park/bunkhagen-sodra/41001/

 • Nyproduktion
Årstaskogs väg 8, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 8

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
6 695 000 kr
100 m²
4 rum
vån 5/24
6 407 kr/mån
66 950 kr/m²

Nyproduktion med inflyttning Oktober 2023! Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti. Mer information hittar du under Dokument. Ytterst välplanerad fyrarummare med stora sällskapsytor och två badrum. Fönster i tre väderstreck och dubbla balkonger! Modernt kök från IKEA med induktionshäll, ugn, mikro, integrerad diskmaskin samt dubbla kombinerade kyl/frysskåp. Sovrum om 14 kvm med plats för dubbelsäng och förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Två mindre sovrum om 8 kvm varav det ena sovrummet har utgång till lägenhetens andra balkong. Stort helkaklat badrum med klinkergolv utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Duschhörna med vikbara glasväggar, spegel ovan handfat med tillhörande kommod. Även ett mindre badrum utrustat med WC, dusch samt handfat. Ikano bostad bygger nya lägenheter runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Årstaberg ligger väldigt centralt och lättillgängligt, där du på några minuter tar dig till centrala Stockholm med pendeln, med bara ett stopp till Södra Station. Du kan också hoppa på tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla eller Solna – beroende på var du vill åka. Varmt välkommen på visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 12