Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset)

Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset)

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kvarnholmsvägen 102, Kvarnholmen, Nacka kommun
Kvarnholmsvägen 102, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Kvarnholmsvägen 102, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Kvarnholmsvägen 102

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
7 995 000 kr
76 + 78 m²
5 rum
vån 1/5
10 194 kr/mån
105 197 kr/m²

På den övre våningen hittar du den bekväma och välplanerade boendeytan. Här möts du av ett ljust och luftigt vardagsrum med generöst med plats för både soffgrupp och matplats. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och erbjuder en underbar utsikt över omgivningen. Det öppna köket är modernt och stilrent inrett. Den nedre våningen erbjuder en imponerande biarea som ger dig otaliga möjligheter. Här finns gott om utrymme för att skapa ditt drömhemmakontor, ett lekrum för barnen eller kanske till och med en hemmabio för filmälskaren. Möjligheterna är oändliga och du har all frihet att förverkliga dina visioner och skapa det perfekta hemmet för dig och din familj. Beläget på det populära och växande området Kvarnholmen har du nära till allt du kan tänkas behöva. Här finns vackra grönområden och ett utbud av restauranger, caféer. Dessutom har du närhet till vattnet och vackra promenadstråk längs kusten. Denna etage lägenhet på Kvarnholmen är det perfekta valet för dig som söker en modern och rymlig bostad med gott om utrymme att växa och utvecklas i. Med en imponerande bo- och biarea samt ett fantastiskt läge är detta hemmet där drömmar blir verklighet. Miss inte chansen att göra detta till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Kvarnholmsvägen 102, null, Nacka kommun
Kvarnholmsvägen 102, null, Nacka kommun, bild 2
Kvarnholmsvägen 102, null, Nacka kommun, bild 3

Kvarnholmsvägen 102

Lägenhet
Nacka kommun
3 550 000 kr
52 m²
2.5 rum
vån 1
4 772 kr/mån
68 269 kr/m²

Med sina generösa 52 kvm erbjuder denna lägenhet en rymlig och öppen planlösning. Den ljusa och luftiga atmosfären får man på köpet tack vare de stora fönsterna som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns gott om plats för både vardagsrumsmöbler och matplats, perfekt för mysiga middagar med vänner eller familj. Det extra rummet, som kan användas som en mini-trea eller ett extra rum för exempelvis en matsal eller ett kontor, är en av denna bostads största tillgångar. Med möjlighet att anpassa rummet efter dina önskemål och behov, erbjuder det flexibilitet och potential för att skapa ditt drömhem. Det moderna köket är en fröjd för den som älskar att laga mat. Med gott om förvaringsutrymme är det en perfekt plats att låta kreativiteten flöda och laga goda måltider. Det mysiga sovrummet är en rogivande oas där du kan koppla av och ladda batterierna efter en lång dag. Med gott om plats för en stor säng och förvaringsmöbler, erbjuder det allt du behöver för en god natts sömn. Det stilrena och modernt inredda badrummet är utrustat med både dusch och wc och erbjuder alla bekvämligheter du kan önska dig samt kombinerad tvätt och torkmaskin.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vintergaloppsgatan 22, Täby Park, Täby kommun
  • Tor 1 aug
Vintergaloppsgatan 22, Täby Park, Täby kommun, bild 2
Vintergaloppsgatan 22, Täby Park, Täby kommun, bild 3

Vintergaloppsgatan 22

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
2 990 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/4
1 397 kr/mån
85 429 kr/m²

Fantastisk etta i äganderättsform om 35 kvm med fint söderläge högst upp i huset! Planlösningen fördelar sig på en social del med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är stilrent och funktionellt inrett med skåpluckor samt smidiga utdragslådor. Goda arbetsytor med bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, induktionshäll, spiskåpa med utdragbar front, integrerad diskmaskin samt varmluftsugn och mikrovågsugn. Vardagsrummet är lättmöblerat och ger plats för både matplats, soffgrupp samt plats för sovdel. I anslutning till köket är utgången till bostadens mysiga balkong belägen högt upp i huset i soligt söderläge. In till hallen nås badrummet som är inrett med vita kaklade väggar och grått klinkergolv. Badrummet är fullt utrustat, här finns en svängbar skärmvägg för dusch, torkställning (utan el), handfat med vit kommod och spegel med belysning ovanför, toalettstol samt egen kombimaskin med fastmonterat överskåp ovanför. I hallen finns en hatthylla för ytterkläder samt en garderob. Ägarlägenhet med låga driftskostnader samt stor personlig frihet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Vintergaloppsgatan 22, Täby Park, Täby kommun
  • Tor 1 aug
Vintergaloppsgatan 22, Täby Park, Täby kommun, bild 2
Vintergaloppsgatan 22, Täby Park, Täby kommun, bild 3

Vintergaloppsgatan 22

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
2 990 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/4
1 846 kr/mån
62 292 kr/m²

Fantastisk tvårummare i äganderättsform om 48 kvm med fint söderläge. Planlösningen fördelar sig på en social del med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är stilrent och funktionellt inrett med skåpluckor samt smidiga utdragslådor. Goda arbetsytor med bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, induktionshäll, spiskåpa med utdragbar front, integrerad diskmaskin samt varmluftsugn och mikrovågsugn. Vardagsrummet är lättmöblerat och ger plats för både matplats och soffgrupp. Från köket nås den generösa balkongen med plats för både vänner och odlingar. Intill vardagsrum och kök ligger sovrummet med plats för dubbelsäng samt bra och stilren förvaringsmöjlighet i skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen nås badrummet som är inrett med vita kaklade väggar och grått klinkergolv. Badrummet är fullt utrustat, här finns en svängbar skärmvägg för dusch, torkställning (utan el), handfat med vit kommod och spegel med belysning ovanför, toalettstol samt egen kombimaskin med fastmonterat överskåp ovanför. I hallen finns en hatthylla för ytterkläder samt en garderob. Ägarlägenhet med låga driftskostnader sam stor personlig frihet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Torrängsgatan 6, null, Solna kommun

Torrängsgatan 6

Lägenhet
Solna kommun
2 895 000 kr
51 m²
2 rum
vån 4/6
3 807 kr/mån
56 765 kr/m²

Planlösningen fördelar sig på en hall med gott om plats för ytterkläder i både garderob och klädkammare, ett badrum med kombimaskin och duschhörna samt ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Köket och vardagsrummet ligger i en öppen planlösning som rymmer både soffa, matbord och TV-möbel. Från vardagsrummet når du bostadens mysiga balkong som är belägen i ett sydostläge. Köket har en praktisk U-form med goda arbetsytor och generöst med förvaring bakom de beigea skåpsluckorna. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll, ugn, mikrovågsugn och integrerad diskmaskin. Det finns tillgängliga garageplatser i föreningen. I Järvastaden bor du bekvämt med endast 10 min till city, stora grönområden inpå knuten samt Mall of Scandinavia med all tänkbar shopping ett stenkast bort.

  • Balkong
  • Hiss
Barkarbyvägen 90, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Barkarbyvägen 90, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Barkarbyvägen 90, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Barkarbyvägen 90

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
2 195 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/5
4 398 kr/mån
36 583 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska nyproducerade bostad om 2 rum och kök där du har chansen att bli den allra första att flytta in. Här erbjuds 60 kvadratmeter av stilren och modern komfort, perfekt för dig som söker ett bekvämt och trivsamt boende. Bostaden präglas av en genomgående ekparkett samt ljusa, tapetserade väggar vilket skapar en enhetlig och elegant känsla i hela hemmet. Vardagsrummet och köket är öppet planerade för att maximera ljusinsläppet och skapa en rymlig atmosfär. Ballingslövkök som är fullt utrustat med moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för både säng och förvaring. Badrummet är stilrent inrett med klinkergolv och helkaklade väggar samt utrustat med en kombinerad torktumlare/tvättmaskin för extra bekvämlighet. Denna nyproducerade pärla väntar på sin första ägare. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i denna fantastiska lägenhet. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nibblevägen 8C, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Budgivning pågår

Nibblevägen 8C

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
1 545 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/4
3 557 kr/mån
29 712 kr/m²

Bra planerad tvåa med uteplats. Härligt ljusinsläpp från två håll. Genomgående ljusa väggar och parkettgolv. Fint Vedum-kök utrustat med kyl/frys, häll, ugn, fläkt samt integrerad diskmaskin. Kök- och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till stor uteplats. Stort sovrum med bra förvaring i form av garderober. Helkaklat badrum med vita kakelplattor på väggen samt snyggt mörkgrått klinkergolv. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, ovanför finns en platsbyggd bänkskiva och väggmonterade skåp. I övrigt är badrummet utrustat med WC, duschhörna. Brf Brandstationen ligger strax intill Jakobsberg Centrum. Byggår 2017 och fräscht in i minsta kvadrat och placerat i en levande stadsdel, nära skolor, caféer, restauranger, butiker, simhall och gym och pendeltåget – som tar dig till city på nolltid. På nära gångavstånd ligger även Järvafältet med åkrar, ängar, badsjöar och svampskogar. Föreningen består av tre huskroppar kring en stor, trivsam innergård i en arkitektur som överraskar med nivåskillnader, djärva vinklar och varierande materialval. Exteriörerna i grått och rött tegel har inslag av trä och glas. Som pricken över i:et finns en gemensam takterrass på toppen av kvarterets torn. Från denna entré kan du också ta hissen rätt ner till garaget.

  • Uteplats
  • Hiss
Solnavägen 29J, null, Solna kommun

Solnavägen 29J

Lägenhet
Solna kommun
3 445 000 kr
55 m²
2 rum
vån 5/9
4 027 kr/mån
62 636 kr/m²

Varmt välkommen till denna nyproducerade 2:a om 55 kvm belägen i hjärtat av Solna C. En elegant oas med en perfekt blandning av stil och komfort med sina vitlaserade golv, generösa ljusinsläpp från fönster samt balkong i härliga sydvästläge. Gott om förvaring, kök från Vedum, vitvaror från Electrolux samt vitmålade väggar genomgående i hela lägenheten. OBS! Bilderna är illustrationsbilder och är tagna från en visningslägenhet. Luckor i kök är aktuell lägenhet vita samt kakel i badrum är också vitt. Bilder från lägenheten kommer framöver. Lägenheten har en genomgående planlösning med fönster ut mot Solnavägen samt balkong som vätter mot Solna C i bästa sydvästläge. Stort och trivsamt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob samt en möjlig kontorsdel. Rymligt badrum med WC, duschvägg och kommod, bekvämt med kombinerad torktumlare/tvättmaskin. Centralt läge med både service och butiker i Solna C samt alla tänkbara kommunikationer i närområdet. -Genomgående vitlaserat parkettgolv -Vitmålade väggar -Kök från Vedum med vita luckor (Maja F20 vit) -Rostfri, kombinerad kyl & frys -Induktionshäll -Mikrovågsugn, rostfri -Integrerad diskmaskin -Ljusgrått klinker samt vitt, matt kakel (stående)

  • Balkong
  • Hiss
Barkarbyvägen 90, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Barkarbyvägen 90, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Barkarbyvägen 90, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Barkarbyvägen 90

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
3 500 000 kr
89 m²
4 rum
vån 3/5
5 970 kr/mån
39 326 kr/m²

Välkommen hem! Med sina 89 kvm fördelat på fyra ljusa och luftiga rum, varav tre sovrum, erbjuder denna bostad den perfekta balansen mellan utrymme och funktion. Stig in genom dörren och låt dig omedelbart omfamnas av den genomgående vitlaserade parkettgolvet som sträcker sig elegant genom varje hörn i lägenheten. Den generösa, moderna och öppna planlösningen ger dig utrymme att skapa din drömvardag, vare sig det är att umgås med vänner och familj i det mysiga vardagsrummet eller att njuta av privata stunder i något av sovrummen. Här finns gott om plats för att förverkliga dina visioner om ett hem att trivas i. Köket från Ballingslöv består av vita luckor, betonginspirerad laminatbänkskiva, vitt stående kakel och är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikro och helstor kyl och frys. Badrummet erbjuder vitt matt kakel med rak sättning samt klinker i en gråmelerad färg. Bra förvaring i kommod samt spegelskåp och i övrigt utrustat med torktumlare och tvättmaskin, WC samt badkar med avskärmat delvis av glasvägg i klarglas. Här erbjuds även möjlighet till klädvård samt förvaring i överskåp. Vardagsrummet ger dig bra utrymme för soffa, soffbord och TV-bänk samtidigt som den öppna ytan mot köket skapar en social samvaro. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9