Mäklare Anna Johannesson

Anna Johannesson

Om mig

Jag är rätt val av mäklare om Ni tänkt sälja en gård i Värmland med omnejd. Jag har efter snart 20 år som mäklare ett stort kontaktnät inom branschen och har själv en skogsgård. Som person är jag lugn, förtroendeingivande och engagerad i mitt arbete. Ring gärna och boka ett förutsättningslöst möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Högåsgatan 81, Säffle, Säffle kommun
  • Idag kl 13:00

Högåsgatan 81

Gård/Skog
Säffle, Säffle kommun
Svenska Gårdar
3 150 000 kr
80 + 20 m²
10 ha tomt

Fin gård med vackert och ostört läge om ca 10 ha strax utanför stadsplanerat område. Här finns möjlighet att bedriva verksamhet i den nybyggda verkstaden samt ha mindre djurhållning. För er som vill ha häst går det att bygga stall i del av ekonomibyggnaden. Bostadshuset är totalrenoverat 2019-2023 med nytt betongtegeltak, nya fönster, ny brädfodring och tilläggsisolering. Invändigt byttes kök och badrum 2023. Jakt i älgjaktsområde och enskild småviltsjakt.

  • Plus
Skog i Gräsmark, Gräsmark, Sunne kommun
  • Budgivning pågår

Skog i Gräsmark

Gård/Skog
Gräsmark, Sunne kommun
Svenska Gårdar
7 300 000 kr
94,1 ha tomt

Virkesrik och välskött skogsfastighet i Västerrottna, södra Gräsmark. Areal ca 94,1 ha enligt nyupprättad skogsbruksplan. Virkesvolym ca 15 662 m3sk och bonitet 7. Jakträtt!

Norra Valdersrud, Värmlands Näs, Säffle kommun

Norra Valdersrud

Villa
Värmlands Näs, Säffle kommun
Svenska Gårdar
2 250 000 kr
188 + 40 m²
7 rum
9 117 m² tomt

I Norra Valdersrud på Värmlandsnäs har ägarna skapat en otrolig oas i natursköna omgivningar. Pietetsfullt renoverat bostadshus med mycket originaldetaljer bevarade och inredningen av rummen har karaktär från flera olika tidsepoker. Här finns en matsal i jugendstil, musikrum med 40-talsanda, vardagsrum från 50-talet och ett rofyllt bibliotek på övre plan. Köket är platsbyggt och renoverat 2005, delvis nya vitvaror och här finns både gasspis och vedspis. Trädgården är indelad i flera olika avdelningar med fruktträdgård, syrénberså, gräsytor, damm och en mängd uteplatser. Hönshuset har inretts till ett modernt gästhus med plats för många gäster alternativ möjlig uthyrning. Besiktigad!

  • Plus

Visar alla 3