Mäklare Filip Andersson

Filip Andersson

Om mig

Jag är rätt val av mäklare om du tänkt sälja en gård i Värmland med omnejd. Med bakgrund som skogsmästare har jag ett stort intresse för, och stor kunskap inom, skog och arbetar därför gärna med skogs- och lantbruksfastigheter. Som person är jag lugn, förtroendeingivande och engagerad i mitt arbete. Ring gärna och boka ett förutsättningslöst möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Torserud Södra Bråten, null, Säffle kommun

Torserud Södra Bråten

Gård/Skog
Säffle kommun
Svenska Gårdar
1 200 000 kr
77 m²
9 ha tomt

Gård med vackra omgivningar på Värmlandsnäs. Närhet till skog, natur och bad. Bostadshuset har genomgått omfattande renoveringsarbeten de senaste 10 åren. År 2018 byggdes ett rymligt förråd/gästhus i ett och ett halvt plan strax intill bostadshuset. Diverse uthus och ett par hektar åkermark ger möjlighet till djurhållning.

Nockerud Skogsliden 1, null, Gullspångs kommun

Nockerud Skogsliden 1

Gård/Skog
Gullspångs kommun
Svenska Gårdar
2 500 000 kr
80 + 10 m²
4 rum
5 ha tomt

Fint belägen gård, lämplig för mindre djurhållning med bostadshus i gott skick. Stort plus för nytt tak, nytt avlopp 2019, jordvärme 2020 och nya fönster 2020. Möjlighet att bygga ut bostadshus. Beläget ca 35 min från Mariestad och ca 7 km till Hova. Vackra vyer och flera inhägnade hagar. På gården finns en egen grävd damm med naturligt inflöde av vatten. Här finns möjligheter för er som vill bo vackert och ostört i natursköna omgivningar.

  • Plus

Visar alla 2