Mäklare Jonas Wallin

Jonas Wallin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mälhamravägen 85, Mälhamra, Norrtälje kommun
Mälhamravägen 85, Mälhamra, Norrtälje kommun, bild 2
Mälhamravägen 85, Mälhamra, Norrtälje kommun, bild 3

Mälhamravägen 85

Tomt
Mälhamra, Norrtälje kommun
Svenska Mäklargruppen
900 000 kr
3 100 m² tomt

Populära Mälhamra gård är beläget endast 6 minuters bilväg från Roslagsbanans station Ekskogen som tar dig hela vägen in till Östra station. Gårdsägaren erbjuder nu möjligheten att köpa byggklara tomter för valfri byggnation av LB-hus modellprogram. Under bilder visas som exempel 3 olika husmodeller med prisuppgifter. Från gårdens sida erbjuds möjligheten att nyttja faciliteterna på gården till ett mycket förmånligt pris. Här erbjuds inackordering med tillgång till ridbanor och långa och etablerade ridvägar i skog och mark. Allt för ett harmoniskt liv med din häst i lantlig miljö som ligger centralt beläget i regionen med bra pendlingsavstånd till både Arlanda, Uppsala, Norrtälje eller Stockholm. Har du inte hästintresse finns fantastiska strövområden med allt vad naturen erbjuder. Området som nu skapas ligger fridfullt beläget utom planlagt område vilket innebär stor frihet för dig att bygga vilket hus du önskar, stort eller litet. Tomterna är stora och förberedda med infartsväg. Säljaren erbjuder anslutning till gemensamt vatten och avlopp och el och fiber finns i närheten. Här är ett tillfälle att skapa det boende som passar just dig i en lantlig och fridfull miljö med perfekt funktion för dig och din familj, din häst och/eller hund. Åk ut och känn in miljön, besök gården och få en känsla för helheten. På den här tomten samarbetar ägaren med LB-hus där du fritt kan välja ur deras modellprogram. Några husmodeller presenteras här under bilder med prisuppgifter men fler modeller finns på LB-hus hemsida. För mer information om entreprenaden och de olika husmodellerna ring: Mats Frölander Säljare LB-hus 0707 49 41 94 www.lbhus.se För mer information om tomten, området och vad det innebär att köpa tomt, kontakta mäklaren Jonas Wallin som ansvarar för tomtförsäljningen. Kort om Mälhamra hästgård och anläggningen. Mälhamra har drivit hästverksamhet sedan år 2000, företrädesvis inriktat på inackorderingar. Idag finns drygt 30 hästar på gården. De har separata sto och valackhagar. Totalt finns ca 22 hektar inhägnad betesmark. Nuvarande stall uppfördes 2003 och innehåller 28 boxar, spolbox, foderkammare, täckesrum och sadelkammare. Vidare finns en stor uppvärmd Bodega för fika, kurser och samkväm. Utomhus finns en belyst ridvolt och en ovalbana och passraka. Befintlig ovalbana kommer att rustas upp och i dess mitt byggs en belyst ridbana på 40 x 80 m. Därtill kommer ytterligare ett stall att uppföras. Det blir ett s.k lösdriftstall för 32 hästar med foderbord och ligghallar. Det befintliga stallet kommer att renoveras både in och utvändigt. I mån av tillgång finns tillgång till övernattningslägenhet på 100 kvm ovanpå stallet att hyra till självkostnadspris för gästande övernattare.

  • Premium
Orrstigen 35, Fjällbäcken Idre, Älvdalens kommun
Orrstigen 35, Fjällbäcken Idre, Älvdalens kommun, bild 2
Orrstigen 35, Fjällbäcken Idre, Älvdalens kommun, bild 3

Orrstigen 35

Lägenhet
Fjällbäcken Idre, Älvdalens kommun
Svenska Mäklargruppen
2 290 000 kr
58 m²
3 rum
vån 2/2
2 276 kr/mån
39 483 kr/m²

Snabbt tillträde möjligt ! Välkommen till Fjällbäcken och 3an med stora vinkelbalkongen i brf Fjällbäcken. Här bor ni i en mycket välbyggd och påkostad lägenhet med gedigna materialval och vältänkta detaljer. Orrstigen har ett optimalt läge endast några få minuter med bil till Himmelfjäll eller Idrefjälls mäktiga fjällanläggning. Längdskidspåren och skoterleden är ännu närmre, skoter in, skoter out. Framöver kommer närmsta nedfarten att komma ned där längdspåren börjar vilket då även erbjuder ski in från Fjällbäcken/Orrstigen. Fullt utbyggt planeras även för en sammanlänkning med en släplift mellan de olika skidsystemen, Huset är arkitektritat och mycket välbyggt där varje detalj formats för att erbjuda ett exklusivt och gediget boende där bl a hög takhöjd upp till nock använts för bästa rymdkänsla. I såväl entrén som i badrum och bastun ligger ett vackert stengolv i offerdalsskiffer, i övriga rum finner du ett massivt och mycket slitstarkt ekgolv med matchande träpaneler i ljusbetsad gråton. Vattenburen golvvärme är här en självklarhet för ingen vill frysa om fötterna efter en bra skiddag på fjället. Välutrustat och lättarbetat vinkelkök i matchande färgsättning i gråton med robust kompositbänk med smakfullt stänkskydd ovan. Braskaminen är centralt placerad mot vardagsrummet för bästa känsla och värmespridning. Utvändig är huset utrustat med underhållsfria fönster och sober panel behandlad i järnvitrol med matchande mörka vindskivor och fasadbelysning runt om. Till den här lägenheten ingår dessutom ett eget rymligt garage samt en p-plats utomhus. Dessutom finns utrymme för flera parkerande gäster vid behov. Bostaden är ledig för snabb inflyttning så kontakta mäklaren om du vill boka visning.

  • Premium
Fritzbergsvägen 1, EP ingång från gården, Bällstalund, Vallentuna kommun
  • Sön 19 maj kl 14:00

Fritzbergsvägen 1, EP ingång från gården

Lägenhet
Bällstalund, Vallentuna kommun
Svenska Mäklargruppen
1 595 000 kr
34 m²
1 rum
3 447 kr/mån
46 912 kr/m²

Välkommen till härliga Fågelbärslunden och denna ljusa och fina 1:a med fantastisk uteplats i västerläge mot den blomstrande innergården där både apel och körsbärsträden nu står i blom. Här bor du nära både ICA och den lokala restaurangen samt har fantastiskt bra bussförbindelser åt alla håll. Inom en kort promenad finns även Roslagsbanans station Kragstalund. Lägenheten är ljus och fin och i bra skick med fina material. Det här är en bostad att trivas i från första början. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Bergshamravägen 316, Riala, Norrtälje kommun

Bergshamravägen 316

Övrigt
Riala, Norrtälje kommun
Svenska Mäklargruppen
5 275 000 kr
2 390 m² tomt

Välkomna till Rialas före detta lanthandel som sedan många år fungerar som en fin förvaltningsfastighet med både bostäder och hyreslokaler där stora möjligheter finns att utveckla fastigheten ytterligare. Idag finns 4 hyreslägenheter fördelat på ca 273 kvm som samtliga är uthyrda. Därtill finns en stor samlings/festlokal om drygt 200 kvm med både kök och 2 toaletter. Lokalen har hyrts ut sporadiskt till olika aktiviteter de senast åren, så som sommarcafé, föreläsningssal och till olika kurser. Här finns stora möjligheter till ökad aktivitet/uthyrning och ytterligare intjäning. Vidare finns 1 kontor med mottagningsrum som idag nyttjas av ägaren samt 1 lagerlokal/verkstadslokal/teknikrum med lastkaj. I 2 separata annexbyggnader finns förutom 2 av bostadslägenheterna dessutom ytterligare 1 lokal i hus 3 som tidigare varit både pizzeria och bar samt ytterligare 2 lokaler i hus 2. Den mindre av dessa har tidigare varit uthyrd till en frisör samt den större lokalen bredvid är idag uthyrd till en av de boende som lager. I hus 2 finns dessutom ett souterrängplan mot ängen som inrymmer tvättstuga, bastu/dusch/wc samt 1 mindre gym. Bostäderna som är i modernt och mycket bra skick är f n fullt uthyrda och övrig yta är friställd för köparens egna idéer, fler bostäder eller annan verksamhet. Här finns stora möjligheter till förbättrad intjäning. Idag genererar fastigheten ca 457 000kr i årsintäkter på de 5 uthyrda enheterna. + ca 30 000kr extra om säljaren får fortsätta att hyra mottagningsrummet framöver. Potential till ökad intjäning finns i övrig yta, festvåning/samlingslokal, kontor/mottagning samt övrig tomställd yta. (f n tillfälligt ledig bostad i stora huset, 4 rok. Läs mer under fliken kostnader) Fastigheten har genomgått omfattande upprustning de senaste 7 åren sedan ägaren tog över där bl a all el gåtts igenom och dragits om med modern separat avläsning till de olika enheterna, bergvärme installerats i huvudbyggnaden, fönster bytts, reningsverk installerats samt lägenheterna rustats upp. Fiber finns indraget i stora huset och via luftledning till hus 2. Fastigheten ligger mycket centralt med fint läge nära kyrkan där de boende har en härlig miljö med fina uteplatser och lantlig närmiljö att vistas i. Busshållplats precis utanför erbjuder fina pendlingsmöjligheter. Det här är en hyresfastighet som kan utvecklas ännu mer med rätt tankar och idéer. Välkommen till Riala.

  • Plus

Visar alla 4