Svenska Mäklarhuset Ale

Svenska Mäklarhuset Ale

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Huldrornas väg 11, Älvängen, Ale kommun
  • Imorgon kl 17:00

Huldrornas väg 11

Villa
Älvängen, Ale kommun
Svenska Mäklarhuset Ale
3 495 000 kr
127 m²
5 rum
6 800 kr/mån

Nu finns chansen att förvärva denna fina bostad i nyskick från 2020! Bostaden är mycket smakfullt inredd med vackra tillval och detaljer och med en magisk terrass husets baksida. Samtliga rum i bostaden är stora och ljusa och inbjuder till social samvaro på husets entréplan och en mer privat sfär på övre plan. På övre plan kan man med enkla medel dela av allrummet och skapa ett fjärde sovrum om så önskas. Självklart erbjuds här också två stycken badrum placerade på vardera våningsplan. Extra plus för carport, uppfart med plats för flera bilar samt två terrasser att njuta av långa sommardagar och kvällar på. På husets framsida strålar solen hela dagen och framåt eftermiddagen dyker den upp på den stora terrassen på baksidan. I anslutning till carport och altan finns ett stort förråd med gott om plats för förvaring av såväl sommardäck som vinterförvaring av grill och hela familjens cyklar. Detta boende är perfekt för barnfamiljen, en växande familj och dig som älskar närhet till naturen. Förutom närhet till både fotbollsplaner och idrottshall finns både skola och förskola i det absoluta närområdet. På gång- och cykelavstånd når du Älvängen centrum med all dess service samt pendeltåget som snabbt tar dig in till både centrala Göteborg och Trollhättan. Kort promenadavstånd till busshållplats för lokalbussen som trafikerar området - praktiskt och bra för den som hellre tar bussen ner till centrum eller pendeltågstationen.

  • Plus
  • Uteplats
Skogsvägen 2, Nol, Ale kommun

Skogsvägen 2

Tomt
Nol, Ale kommun
Svenska Mäklarhuset Ale
1 290 000 kr
1 509 m² tomt

Tomt med högt och fritt lägen inom detaljplan i Nol. Kopplingspunkt för kommunalt vatten/avlopp finns vid tomtgräns. Nybyggnadskarta framtagen av säljaren. Se nedan planbestämmelser samt se bifogad plankarta under dokument. Välkommen med din intresseanmälan! 1. Detaljplanen säger att 4/5 av tomten skall vara obebyggd. Det innebär att 1/5 av tomten får bebyggas. Det inkluderar alla byggnader som byggs med bygglov. Då tomten har en area på 1509 innebär det att den sammanlagda byggnadsarean får vara 1509/5= 302 kvm. 2. Prickad mark innebär att det är mark som inte får bebyggas. 3. Huvudbyggnaden skall uppföras fristående 4. Huvudbyggnaden får uppföras i två våningar och en vindsvåning. 5. Maximal byggnadshöjd är för huvudbyggnad är 7,6 meter. Maximal höjd för uthus är 2,5 meter 6. Huvudbyggnaden får placeras 6 meter från tomtgräns. Blir byggnaden lägre än två våningar och vindsvåning får den placeras 4,5 meter från tomtgräns. 7. Maximal taklutning är 45 grader men om byggnaden uppförs i maximala byggnadshöjd är det 30 graders taklutning som gäller.

Sannum Smedsgård 325, null, Ale kommun
Sannum Smedsgård 325, null, Ale kommun, bild 2
Sannum Smedsgård 325, null, Ale kommun, bild 3

Sannum Smedsgård 325

Villa
Ale kommun
Svenska Mäklarhuset Ale
3 500 000 kr
148 + 148 m²
4 650 m² tomt

Välkommen till detta helt unika hus i Sannum om ca 300 kvm och med perfekt lantligt läge strax utanför Alafors. Villan har genomgående äldre standard och passar perfekt för dig som vill sätta egen prägel på ditt boende. Hel källare med massor av möjligheter till både hobby och förvaring. Flera ekonomibyggnader varav ett större garage för den motorintresserade. I försäljningen ingår den intilliggande och obebyggda fastigheten Ale Sannum 2:21 om 2 029 kvm och med ett taxeringsvärde om 369 000 kr. Fastigheten Ale Sannum 2:22 har en tomtarea om 2 621 kvm. Totalt 4 650 kvm. Se bifogade tomtkartor under bilder. Försäljning sker för organisationers räkning och med friskrivning. Ladda gärna ner besiktningsprotokoll samt energideklaration som pdf under dokument. Välkommen på visning!

  • Premium
Älvornas väg 7, Älvängen, Ale kommun

Älvornas väg 7

Villa
Älvängen, Ale kommun
Svenska Mäklarhuset Ale
3 195 000 kr
108 m²
4 rum
5 195 kr/mån

Välkommen till denna bostadsrättsvilla från 2016 med fint läge, carport, tre sovrum och två badrum i populära Älvängen. Tomten är avgränsad med ett prydligt staket, perfekt för såväl barnfamiljer som hundägare och har ett fint läge mot den lilla träddungen på husets baksida. Området är mycket populärt bland familjer som söker en enkel vardag i ett område som präglas av nybyggaranda och närhet till naturen samtidigt som det är gång och cykelavstånd till matbutiker, centrum och pendeltågstationen. Lokalbussen trafikerar även området med matchning till pendeltågen in mot Göteborg och/eller Trollhättan. Möjlighet till snabbt tillträde om så önskas. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 4