Svenska Mäklarhuset Ale

Svenska Mäklarhuset Ale

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skönningared 334, Skönningared, Ale kommun
  • Sön 27 okt kl 14:00
Skönningared 334, Skönningared, Ale kommun, bild 2
Skönningared 334, Skönningared, Ale kommun, bild 3

Skönningared 334

Villa
Skönningared, Ale kommun
Svenska Mäklarhuset Ale
4 180 000 kr
194 m²
6 rum
2 281 m² tomt

Nu erbjuder vi denna vackra villan som har ett naturskönt läge i omtyckta Skönningared! Denna villa är en dröm för dig som söker rymlighet, kvalitet och komfort i ett lugnt och vackert område. Här får man ett modernt och stilrent hus med en boyta på totalt 194 kvadratmeter samt en tomt på 2 281 kvadratmeter. Utomhus finns det en stor altan och en vacker trädgård som är perfekt för att koppla av i efter en lång dag. Här kan du njuta av naturen och umgås med familj och vänner under varma sommarkvällar. Entréplan med en ljus och öppen planlösning med gott av ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. De stora sociala ytorna på bottenvåningen gör det enkelt att bjuda in till fest och samtidigt ge en avkopplande atmosfär. Ett extra plus för den mysiga braskaminen. Förutom kök och vardagsrum finns här även sovrum, ett helkaklat badrum med dusch samt en praktisk tvättstuga med groventré. På ovanvåningen hittar du två rymliga sovrum. Här finns även ett allrum som kan användas som tv-rum för barnen. De stora fönstren ger en underbar utsikt över det omgivande landskapet och ger en skön känsla av harmoni. I allrummet har man högt i tak, ända upp till nock. Detta ger rummet en härlig rymd. Ovanför allrummet finns ett loft som skulle kunna användas som ett extra sovrum. Loftet är inte helt färdigställt och samma gäller för ett blivande sovrum samt badrum. Här är det upp till dig som köpare att sätta din prägel! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

  • Premium
  • Energieffektiv
Måns Bryntessonsgatan 23C, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Idag kl 17:15
Måns Bryntessonsgatan 23C, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Måns Bryntessonsgatan 23C, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Måns Bryntessonsgatan 23C

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Ale
1 680 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2
3 792 kr/mån
32 941 kr/m²

Med låg avgift i populär förening erbjuds nu denna trivsamma gavellägenhet om två rum och kök. Lägenhetet är genomgående i gott skick men erbjuder också möjligheter till egen prägel. Extra plus för inglasad balkong i bästa västerläge. Välkommen på visning!

  • Premium
Kaveldunsvägen 9, Älvängen, Ale kommun
Kaveldunsvägen 9, Älvängen, Ale kommun, bild 2
Kaveldunsvägen 9, Älvängen, Ale kommun, bild 3

Kaveldunsvägen 9

Villa
Älvängen, Ale kommun
Svenska Mäklarhuset Ale
3 480 000 kr
107 + 81 m²
4 rum
1 030 m² tomt

Välkommen till denna välskötta familjevilla belägen på en mycket sparsamt trafikerad gata och med en stor och härligt uppvuxen trädgårdstomt. Detta är villan för dig som vill sätta din egen prägel på bostaden utan att behöva utföra alltför komplicerade ombyggnationer. Planlösningen är perfekt som den är och inbjuder till både vardagligt familjeliv och sällskapsliv tillsammans med släkt och vänner. Både vardagsrum och kök är rymliga och de tre sovrummen ligger väl samlade i ena änden av huset. I källaren erbjuds massor av extra utrymme för både förvaring, hobbyverksamhet samt kontor och gästrum. Extra plus för garage! Detta är ett hus som absolut ska upplevas på plats så tveka inte att kontakta ansvarig mäklare redan idag och anmäl dig till visningen!

  • Premium
Ljungvägen 12, Nol, Ale kommun
  • Sön 27 okt kl 15:15
Ljungvägen 12, Nol, Ale kommun, bild 2
Ljungvägen 12, Nol, Ale kommun, bild 3

Ljungvägen 12

Villa
Nol, Ale kommun
Svenska Mäklarhuset Ale
4 100 000 kr
124 + 32 m²
697 m² tomt

Här kan vi nu erbjuda denna välplanerade villa på lugn återvändsgata i populära Nol där allt är bekvämt samlat på ett plan. Villan är i gott skick men erbjuder även stora möjligheter för dig som vill sätta egen prägel på ditt boende. Extra plus för värmande braskamin och inglasat uterum. Friggebod på tomten för extra förvaringsmöjligheter. På gång och cykelavstånd nås barnomsorg, skolor, Ale Torg med all dess service och pendeltåget som tar dig snabbt och bekvämt till Göteborg. Ladda gärna ner besiktningsprotokoll samt energideklaration som pdf under fliken dokument. Välkommen på visning!

  • Premium
Älvornas väg 7, Kronogården/Älvängen, Ale kommun

Älvornas väg 7

Villa
Kronogården/Älvängen, Ale kommun
Svenska Mäklarhuset Ale
3 195 000 kr
108 m²
4 rum
5 195 kr/mån

Välkommen till Älvornas väg 7! Här bor du i ett område som är mycket populärt bland familjer som söker en enkel vardag med närhet till naturen samtidigt som det är gång och cykelavstånd till matbutiker, centrum och pendeltågstationen. Bostaden har ett härligt läge precis intill en liten skogsdunge med ett prydligt staket runt tomten, perfekt för såväl barnfamiljer som hundägare. Här finns carport med ett stort förråd i bakkant och invändigt erbjuds ett kök med plats för stort matbord, vardagsrum, två badrum samt tre sovrum. I anslutning till det största sovrummet finns också en walk-in-closet som av vissa istället används som kontor då det finns fönster i rummet. Lokalbussen trafikerar området med matchning till pendeltågen in mot Göteborg och/eller Trollhättan som avgår sex gånger i timmen under rusningstrafik. Möjlighet till snabbt tillträde om så önskas. Varmt välkommen på visning!

Brandsbovägen 2B, Nol, Ale kommun

Brandsbovägen 2B

Lägenhet
Nol, Ale kommun
Svenska Mäklarhuset Ale
850 000 kr
18 m²
1 rum
vån 3/3
1 112 kr/mån
47 222 kr/m²

Högst upp i huset presenteras nu denna etta om 18 kvm i mysiga Nol. Med låg avgift är detta ett utmärkt boende för dig som vill ta steget att flytta hemifrån eller som är student. En välplanerad bostad som kan möbleras med soffa, bord och matgrupp. Trivsam kokvrå med vita skåp och ljust kakel ovanför diskbänken. Badrummet utrustat med dusch, wc och handfat. Här bor ni bekvämt med tvättstuga i samma uppgång, parkering utanför huset samt förråd på samma våningsplan för extra förvaring. På promenadavstånd från bostaden finns gym, livsmedelsbutik, vårdcentral, förskola, skola och pendelstation. Härifrån når ni Göteborg på ca 20 min. Välkomna att kontakta mig för mer information om bostaden!

  • Plus
Patron Ahlmanns allé 37, Nödinge, Ale kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 24 okt kl 17:15

Patron Ahlmanns allé 37

Radhus
Nödinge, Ale kommun
Svenska Mäklarhuset Ale
4 380 000 kr
109 + 8 m²
342 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade radhus med bästa gavelläge i Nödinges mest populära område! Huset är i mycket gott skick med bland annat nyare tak, inglasat uterum en enkel och lättskött utemiljö. Rejäl carport med plats för två bilar och givetvis är elbilsladdaren på plats. Två förråd varav det ena är isolerat finns också. Här bor du enkelt och bekvämt med gångavstånd till barnomsorg, skolor, Ale Torg med all dess service samt pendeltåget som tar dig snabbt in till Göteborg. För den golfintresserade finns en utmanande niohålsbana på gångavstånd. Välkommen på visning!

  • Plus
Svalörtsvägen 8, Älvängen, Ale kommun
  • Sön 27 okt kl 11:15

Svalörtsvägen 8

Villa
Älvängen, Ale kommun
Svenska Mäklarhuset Ale
3 500 000 kr
113 + 8 m²
309 m² tomt

Välkommen till denna ytterst välskötta villa i populära Maden! Villan är genomgående i mycket gott skick och här bor du enkelt och bekvämt på 1,5 plan och med plats för hela familjen. I bästa västerläge har du den insynsskyddade utemiljön med takad altan, en härlig och uppväxt trädgård som även har plats för studsmattan. På gång- och cykel nås skolor, förskolor, natur, idrottsanläggningar. Även Handelsplats Älvängen med all dess service samt pendelstationen nås på några minuter med buss, där tåget tar dig snabbt till både Göteborg och Trollhättan. Garageplats i länga. Ladda gärna ner besiktningsprotokoll samt energideklaration som pdf. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Skogsvägen 2, Nol, Ale kommun

Skogsvägen 2

Tomt
Nol, Ale kommun
Svenska Mäklarhuset Ale
1 290 000 kr
1 509 m² tomt

Tomt med högt och fritt lägen inom detaljplan i Nol. Kopplingspunkt för kommunalt vatten/avlopp finns vid tomtgräns. Nybyggnadskarta framtagen av säljaren. Se nedan planbestämmelser samt se bifogad plankarta under dokument. Välkommen med din intresseanmälan! 1. Detaljplanen säger att 4/5 av tomten skall vara obebyggd. Det innebär att 1/5 av tomten får bebyggas. Det inkluderar alla byggnader som byggs med bygglov. Då tomten har en area på 1509 innebär det att den sammanlagda byggnadsarean får vara 1509/5= 302 kvm. 2. Prickad mark innebär att det är mark som inte får bebyggas. 3. Huvudbyggnaden skall uppföras fristående 4. Huvudbyggnaden får uppföras i två våningar och en vindsvåning. 5. Maximal byggnadshöjd är för huvudbyggnad är 7,6 meter. Maximal höjd för uthus är 2,5 meter 6. Huvudbyggnaden får placeras 6 meter från tomtgräns. Blir byggnaden lägre än två våningar och vindsvåning får den placeras 4,5 meter från tomtgräns. 7. Maximal taklutning är 45 grader men om byggnaden uppförs i maximala byggnadshöjd är det 30 graders taklutning som gäller.

Kollanda 385, Kollanda, Ale kommun

Kollanda 385

Villa
Kollanda, Ale kommun
Svenska Mäklarhuset Ale
2 180 000 kr
118 + 12 m²
1 571 m² tomt

I trivsamma Kollanda kan vi nu erbjuda denna fina fastighet med massor av utrymmen och på stor härlig tomt! Villan är i gott skick men erbjuder också stora möjligheter till egen prägel. Hel källare med plats för både förvaring och hobby. Garagebyggnad och vidbyggt grovgarage. Ett sällan återkommande tillfälle som absolut ska ses på plats! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Ladda gärna ner besiktningsprotokoll och energideklaration som pdf under dokument.

Visar alla 10