Mäklare Daniel Andersson

Daniel Andersson

Om mig

Mitt namn är Daniel Andersson och jag jobbar för Svenska Mäklarhuset i fantastiska Bromma. Det ni kan förvänta er utav mig är ett stort engagemang, hög tillgänglighet och hårt arbete hela vägen tills att vi är i mål och att ni är riktigt nöjda. Jag är ung och ambitiös och drivs av nöjda kunder och ett väl utfört jobb – därför blir jag väldigt tacksam om du rekommenderar mig vidare till dina nära och kära när vi rott din affär i hamn. Allt gott, Daniel

Mäklarens försäljning på Hemnet
Emils gata 11A, 5/5 tr., Bromma / Annedal, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Emils gata 11A, 5/5 tr.

Lägenhet
Bromma / Annedal, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
4 995 000 kr
102 m²
4 rum
vån 5/5
6 628 kr/mån
48 971 kr/m²

Varmt välkommen till denna optimalt planerade 4:a högst uppe i huset. Det stilrena och moderna köket med lyxiga tillval erbjuder goda arbetsytor samt förvaring. Kaklat stänkskydd med vita luckor samt ett genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Det stora fönsterpartiet samt glaset från balkongdörren ger ett generöst ljusinsläpp. Köket är välutrustat och det finns även en köksö som rymmer mycket förvaring samt ytterligare arbetsytor. Det största sovrummet är väl tilltaget med parkettgolv samt ljusa väggar. Här finns det en garderob som löper längs rummets ena långsida. Här får du plats med dubbelsäng, sängbord, sängbänk och övrigt möblemang. Mysig balkong som vetter mot föreningens innergård, här finns plats för utemöbler samt odlingslådor. I sovrum 2 & 3 och kan du vara flexibel med disponering samt möblemang, dessa kan du exempelvis nyttja som barnrum, kontor eller gästrum. Det helkaklade Badrummet präglas av genomtänkta tillval och komplett maskinell utrustning i form av tvättmaskin och torktumlare. Här finns även goda förvaringsmöjligheter i form av kommod, spegelskåp samt badrumsskåp ovanför maskinparken. Utöver badrummet finns även en gäst-WC. I hallen finns avhängningsmöjligheter samt bra förvaring i rymlig garderob. Kaklat golv med ljusa väggar. Här bor ni i hjärtat av Annedal, som är ett mycket trivsamt område med kort gångavstånd till centrala Sundbyberg. Utanför porten finns förutom föreningens mysiga och barnvänliga Annedalsparken som bjuder in till lek både sommar-och vintertid med fotbollsplan, skridskobana, plaskdamm, utegym och pulkabacke. Endast 300 meter från lägenheten ligger Mariehällstorget med en välsorterad ICA-butik, gym och busshållplats. I närheten av bostaden finns även flertalet förskolor och två skolor. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Annedalsvägen 42, 2tr, Bromma / Annedal, Stockholms kommun
Annedalsvägen 42, 2tr, Bromma / Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Annedalsvägen 42, 2tr, Bromma / Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Annedalsvägen 42, 2tr

Lägenhet
Bromma / Annedal, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
2 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/4
3 342 kr/mån
59 900 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiska 2 rok med optimal balkong. En lägenhet i nyskick som erbjuder ett ljust och luftigt vardagsrum, ett stilfullt kök socialt beläget invid vardagsrum, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord, walk in closet, helkaklat badrum med kombimaskin och golvvärme och en underbar halvinglasad balkong i västerläge med utsikt mot hamnbassängen, här kan du njuta av eftermiddags- och kvällsolen. Ljusa ytskikt och golv i ekparkett genomgående för lägenheten. Otroligt välskött och populär förening med låg belåning på 6 702 kr/kvm bostadsyta! Här bor du ett stenkast från livfulla Sundbyberg som med sin charmiga småstadskaraktär erbjuder ett rikligt utbud av butiker, restauranger och fenomenala kommunikationsmedel som gör området till ett av de mest lättillgängliga i hela Stockholm. Varmt välkomna på visning! För mer info, kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Klintbacken 54A, Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:15

Klintbacken 54A

Lägenhet
Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
2 795 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/2
5 124 kr/mån
49 911 kr/m²

Välkommen till denna unika 2:a med egen ingång - äkta radhuskänsla! Här nås en egen uteplats med gräsmatta belägen i västerläge, njut av en sen sommarmiddag i kvällssolen. Här träder du in i en välplanerad hall med goda avhängningsmöjligheter och klinkergolv. Längre in i bostaden nås det ljusa och rymliga vardagsrum med öppen planlösning mot köket, här finns även utgång till den franska balkongen. Master bedroom är beläget i lugnt läge mot den rofyllda innergården, bra förvaring tack vare garderober samt trevligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Planlösningen har möjliggjort ombyggnation av klädkammaren till ett välplanerat barnrum som även kan disponeras som sovrum eller kontor! Här bor du ett stenkast från livfulla Sundbyberg som med sin charmiga småstadskaraktär erbjuder ett rikligt utbud av butiker, restauranger och fenomenala kommunikationsmedel som gör området till ett av de mest lättillgängliga i hela Storstockholm. Missa inte denna bostad, måste upplevas på plats! Denna radhuskänsla måste upplevas på plats, kontakta ansvarig mäklare för att boka in visning!

  • Plus
  • Uteplats
Dalgången 3A, Bromma / Nockebyhov, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Dalgången 3A, Bromma / Nockebyhov, Stockholms kommun, bild 2
Dalgången 3A, Bromma / Nockebyhov, Stockholms kommun, bild 3

Dalgången 3A

Lägenhet
Bromma / Nockebyhov, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
2 900 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 685 kr/mån
50 435 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Varmt välkommen till områdets finaste 2:a med trevliga sällskapsytor och en härlig balkong i sydvästläge! När du kommer in i bostaden ser du direkt att Här finns det gott om förvaring i både sovrum och hall. Lägenheten har allt man kan tänkas önska så som socialt och rymligt kök med diskmaskin. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett väldisponerat sovrum med plats för stor dubbelsäng och mycket förvaring. Genomgående fräscha ytskikt samt nytt parkettgolv (2021). Vidare bor ni här i en stabil förening med Mälarens underbara strandlinje med badplatser, båtklubbar och promenadstråk endast ett stenkast bort. Här finns även vacker natur i Judarns Naturreservat kring Judarnsjön med utegym, Ängbybadet med vattenrutschkana, strand- och bryggbad och servering. Sammanfattningsvis en lägenhet där känslan bara kan förmedlas rättvist genom att den upplevs på en visning. Det vitlaserade golvet genomgående i lägenheten samt ljusinsläppet från de stora fönstren på tredje våningen tillsammans skapar en unik och rymlig känsla. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4