Mäklare Daniel Andersson

Daniel Andersson

Om mig

Mitt namn är Daniel Andersson och jag jobbar för Svenska Mäklarhuset i fantastiska Bromma. Det ni kan förvänta er utav mig är ett stort engagemang, hög tillgänglighet och hårt arbete hela vägen tills att vi är i mål och att ni är riktigt nöjda. Jag är ung och ambitiös och drivs av nöjda kunder och ett väl utfört jobb – därför blir jag väldigt tacksam om du rekommenderar mig vidare till dina nära och kära när vi rott din affär i hamn. Allt gott, Daniel

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bällstavägen 48, Bromma / Annedal, Stockholms kommun
  • Ons 29 mar kl 18:45

Bällstavägen 48

Lägenhet
Bromma / Annedal, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma

5 995 000 kr

110 m²

4 rum

5 675 kr/mån

54 500 kr/m²

- Optimal planlösning - Stor balkong - Sällan till salu - Närhet till all tänkbar service - Ingen kö till garaget Äntligen får jag lov att presentera denna fantastiska bostad som ligger precis intill Mariehällstorget i fritt läge utan insyn! På 110 kvm erbjuder den exceptionella planlösningen tre väl tilltagna sovrum med bra ljusinsläpp, i samtliga rum finns förvaring bakom skjutdörrar. Ljust och modernt kök från Vedum med påkostade materialval och all tänkbar utrustning. Två helkaklade badrum med bra förvaring samt tvättmaskin, torktumlare och badkar. Stora sociala ytor tack vare den öppna planlösningen och en väldigt mysig balkong i västerläge där du kan avnjuta en sen middag i kvällssolen, tack vare inglasningen kan du även förlänga säsongen. Det som kännetecknar lägenheten är rymliga ytor, stora fönsterpartier, exceptionell förvaring och överlägset läge. Föreningen är väldigt populär och välskött, i huset ligger ett stort garage med laddstolpar (ingen kö i dagsläget!!), en övernattningslägenhet som går att boka för 250 kr/dygn samt en vacker inhägnad innergård som endast är åtkomlig för föreningens medlemmar. ICA och föreningens tre andra lokaler bidrar till goda lokalintäkter. I samband med intäkterna har föreningen även amorterat kraftigt de senaste åren. Här bor du optimalt med kort gångavstånd till centrala Sundbyberg, Bromma Blocks och flygplatsen. Precis bredvid porten finns gym, busshållplats och Brödernas hamburgerkedja. Inom 300 meters radie finns även grundskola, flertalet förskolor, MGL Sushi, café och närbutiken Direkten. Under 2023/24 planeras det även en ny hållplats för tvärbanan som skall öppna med anslutning från Dartanjangs gata. Detta kommer ge boende i området en svårslagen tillgänglighet till vidare kommunikationer med t.ex. tunnelbana och pendeltåg. Denna lägenhet har allt! Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Mariehällsvägen 7, Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun
  • Ons 29 mar kl 18:00

Mariehällsvägen 7

Lägenhet
Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma

2 250 000 kr

39,5 m²

2 rum

3 508 kr/mån

56 962 kr/m²

Varmt välkomna till Mariehällsvägen 7! På gränsen mellan Sundbyberg och Bromma så hittar du denna väldisponerade bostad med ett nyrenoverat badrum. Bostaden präglas av hög takhöjd, stora fönsterpartier samt väldigt gott om förvaring. Lägenheten har en väldigt social planlösning mellan vardagsrummet och köket som skiljs åt genom en köksö. Köksön bidrar till bra förvaring och ännu bättre arbetsytor. Det avskiljda och kvadratsmarta sovrummet erbjuder plats för en dubbelsäng samt ett sängbord, fönsterpartiet är beläget centralt i rummet och ger ett rikligt ljusinsläpp. I sovrummet finns även en inbyggd garderob som uppfyller förvaringsbehovet ytterligare. Superfräscht, helkaklat och nyrenoverat badrum som består av; dusch, handfat, spegelskåp med förvaring, handdukstork samt WC. Det finns även golvvärme som en extra lyx under de kalla vintermånaderna! Brf Minnet 12 äger marken och är en välskött förening med modern tvättstuga. Här bor ni med ett perfekt läge mellan Mariehälls grönska och Sundbybergs stadspuls. Från lägenheten är det kort gångavstånd till Bällstaåns mysiga promenad-och joggingstråk, Marabouparken och Bromma Blocks med ett komplett serviceutbud. Närmsta tvärbana ligger vid Bällsta Bro som endast är 4 minuter från porten. I Sundbyberg som också ligger på bekvämt gångavstånd finner ni även alla tänkbara kommunikationsmedel såsom tunnelbana, pendeltåg och bussar. Utöver cykelrum så har föreningen en lugn och härlig uteplats där det finns utemöbler, grill samt pallkragar som erbjuder odlingsmöjligheter. Välkommen på visning!

  • Plus
Annedalsvägen 54, Bromma / Annedal, Stockholms kommun

Annedalsvägen 54

Lägenhet
Bromma / Annedal, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma

2 850 000 kr

61 m²

2 rum

3 911 kr/mån

46 721 kr/m²

Varmt välkommen till Annedalsvägen 54! En av områdets bäst planerade tvåor! Planlösningen är väl genomtänkt där sociala ytor prioriterats med ett rymligt kök med öppning mot vardagsrum där man kan umgås många tack vara den kvadratsmarta ytan som möjliggör soffgrupp och matbord, här finns även två stora fönsterpartier som bidrar till ett bra ljusinsläpp. Från vardagsrummet finns utgången till den stora och lummiga uteplatsen som vetter mot föreningens lugna innergård. Väldisponerat sovrum med goda förvaringsmöjligheter tack vare rymlig walk-in-closet. Badrummet är helkaklat och inrett med både tvättmaskin och torktumlare! Här bor ni med direkt närhet till Bällstaåns vatten, Lönnebergaparkens grönområde och flertalet förskolor. I Annedal finns Mariehällsskolan och lite längre bort finner ni även Adolfsbergsskolan. Området kombinerar verkligen det bästa av lugnt familjeliv och bekvämligheter; endast några minuter bort finner ni MGL Sushi, Direkten servicehandel, bageri, blomsterbutik samt Mariehällstorget med ICA Nära, Brödernas, busshållplats och gym. På tre minuters gångavstånd från porten öppnar 2023/2024 en ny tvärbanehållplats vilket kommer att ge detta läge en än mer attraktiv status då kommunikationerna från bostaden blir än mer optimala! Belägen i en bostadsrättsförening med låg belåningsgrad om endast 7 097 kr. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3