Mäklare Daniel Andersson

Daniel Andersson

Om mig

Mitt namn är Daniel Andersson och jag jobbar för Svenska Mäklarhuset i fantastiska Bromma. Det ni kan förvänta er utav mig är ett stort engagemang, hög tillgänglighet och hårt arbete hela vägen tills att vi är i mål och att ni är riktigt nöjda. Jag är ung och ambitiös och drivs av nöjda kunder och ett väl utfört jobb – därför blir jag väldigt tacksam om du rekommenderar mig vidare till dina nära och kära när vi rott din affär i hamn. Allt gott, Daniel

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nockeby backe 6, Bromma / Nockebyhov, Stockholms kommun
  • Sön 10 mar kl 12:00
Nockeby backe 6, Bromma / Nockebyhov, Stockholms kommun, bild 2
Nockeby backe 6, Bromma / Nockebyhov, Stockholms kommun, bild 3

Nockeby backe 6

Lägenhet
Bromma / Nockebyhov, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
3 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/6
5 247 kr/mån
52 566 kr/m²

Äntligen får jag lov att presentera en av områdets finaste 3:or (möjlig 4a). Här bor ni mellan Mälarens glimrande vatten och Judarskogens grönskande naturreservat. På 76 kvm erbjuder den exceptionella planlösningen två väl tilltagna sovrum med bra ljusinsläpp, i bägge rum finns förvaring bakom skjutdörrar. Ljust och modernt kök med påkostade materialval och all tänkbar köksutrustning. Ett fräscht och helkaklat badrum med bra förvaring samt tvättmaskin och torktumlare. Stora sociala ytor tack vare den öppna planlösningen och två mysiga balkonger där du kan njuta av solen från morgon till kväll, tack vare inglasningen kan du även förlänga säsongen. Det som kännetecknar lägenheten är rymliga ytor, stora fönsterpartier, exceptionell förvaring och överlägset läge. Nockeby Terrass är en stor förening om 67 bostadsrätter som dessutom äger marken. Ingen kö till garaget! Närområdet erbjuder strandpromenad, klippor och badstrand vid Mälaren. Här finns även Judarskogens naturreservat och närbutiken Garpes med delikatessdisk. Någon minut från bostaden finns Nockebybanan mot Alvik samt bussar som tar er frekvent till Brommaplan. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Pellepennans gata 7, Bromma / Annedal, Stockholms kommun
  • Sön 10 mar kl 14:00
Pellepennans gata 7, Bromma / Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Pellepennans gata 7, Bromma / Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Pellepennans gata 7

Lägenhet
Bromma / Annedal, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
2 750 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/5
4 760 kr/mån
45 082 kr/m²

Accepterat pris! -300 m till nya tvärbanan -Övernattningslägenhet i föreningen -Radhuskänsla -Separat källarråd -Väldisponerad planlösning På kort promenadavstånd till Sundbyberg finner du denna fina tvåa med stor uteplats, en grönskande trädgård (varma delen av året) och egen entré som ger härlig radhuskänsla! Lägenheten har en genomtänkt planlösning och på yteffektiva 61 kvm erbjuds generösa sällskapsytor, fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt genomgående goda förvaringsmöjligheter tack vare flertalet garderober. Här har du även 300m till den nya tvärbanan som planeras vara klar vid årsskiftet! Hela bostaden genomsyras av sobra färg-och materialval vilket skapar en harmonisk och hemtrevlig känsla! Njut av ett smakfullt kök från Myresjökök med bra arbetsytor och skåpförvaring. Köket ger även plats för ett större matbord, perfekt för den som gillar att bjuda hem vänner på trevliga middagar! I anslutning till köket ligger ett spatiöst vardagsrum med gott om utrymme för soffa med tillhörande soffbord och tv-möbel. Sovrum med garderobsförvaring bakom skjutdörrar, helkaklat badrum med tvättmaskin-och torktumlare samt en alldeles enastående uteplats där du kan njuta av härlig förmiddagssol! Belägen i en utav Annedals bästa bostadsrättsföreningar med garage i huset och grönskande Lönnebergaparken längst ner på gatan. Direkt närhet till busshållplats, ICA och gym. Bromma Blocks ligger ca 5-10 minuter bort och lockar med populära butiker, caféer, restauranger och all tänkbar service. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 2