Mäklare Inez Domé

Inez Domé

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dartanjangs gata 68, 12 tr., Bromma / Annedal, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:45
Dartanjangs gata 68, 12 tr., Bromma / Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Dartanjangs gata 68, 12 tr., Bromma / Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Dartanjangs gata 68, 12 tr.

Lägenhet
Bromma / Annedal, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
5 500 000 kr
104 m²
4 rum
vån 12/16
6 307 kr/mån
52 885 kr/m²

Äntligen få jag lov att presentera en av Annedals bästa fyror med dubbla balkonger! Från den ena balkongen som ligger i rakt östläge ligger solen på från soluppgång till sen förmiddag och från den andra balkongen som ligger i rakt västläge kan ni njuta av solen från tidig eftermiddag till solnedgång. Utsikten från plan 12 är svårslagen och här ser man hela vägen från Annedals hustak, via Tornparken i Sundbyberg till Norra tornen, Nackamasterna, Globen och hustaken på södra sidan om staden i horisontlinjen. Åt andra hållet har ni en perfekt överblick av Nordens största travbana, Solvalla, där ni även kan skåda allra ljuvligaste solnedgångarna ner bland träden. Hjärtat i lägenheten är det exklusiva köket med stilsäkra färg-och inredningsval i en social planlösning mot matsalsdelen. Vardagsrummet har ljusinsläpp i två väderstreck vilket gör bostaden extra trivsam! Lägenheten erbjuder tre väldisponerade sovrum, två badrum samt mycket goda förvaringsmöjligheter tack vare flertalet garderober, en klädkammare, ett passagerum som kan inredas till walk-in-closet (eller nyttjas som hemmakontor) och ett stort externt förråd beläget i källaren. I huset ligger ett stort garage med laddstolpar, en festlokal som går att boka för 500 kr/tillfälle, cykelrum, barnvagnsrum och på baksidan av huset en mysig innergård med lekplats för barnen. Här bor du optimalt med kort gångavstånd till centrala Sundbyberg, Bromma Blocks och flygplatsen. Uppe vid Mariehällstorget finns gym, busshållplats och Brödernas hamburgerkedja. Inom 300 meters radie finns även grundskola, flertalet förskolor, MGL Sushi, café och närbutiken Direkten. Under året planeras det även för att en ny hållplats för tvärbanan skall öppna med anslutning från Dartanjangs gata! Detta kommer ge boende i just denna förening en svårslagen tillgänglighet till vidare kommunikationer med t.ex. tunnelbana och pendeltåg. Sammanfattningsvis ett toppenboende i ett område som för varje år blir än mer attraktivt. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tomtebobarnens Gata 9, Bromma / Annedal, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:00
Tomtebobarnens Gata 9, Bromma / Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Tomtebobarnens Gata 9, Bromma / Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Tomtebobarnens Gata 9

Lägenhet
Bromma / Annedal, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
3 750 000 kr
79 m²
2.5 rum
4 426 kr/mån
47 468 kr/m²

- Radhuskänsla - Stor uteplats - Gavelläge - ca 15 kvm stort tillhörande förråd - Nu ges tillfälle att förvärva denna unikt planerade lägenhet med stor uteplats och exceptionellt tilltagna förvaringsutrymmen! Uteplatsen ramas in av grönskande buskar vilket både ger en trivsam radhuskänsla och ett bra insynsskydd. Genomgående fint skick med ljust färgsatta väggar, vackra vitlaserade golv samt full maskinell utrustning. Här erbjuds exceptionellt goda förvaringsmöjligheter, dels via en rymlig klädkammare och flertalet garderober men även genom ett separat förråd om ca 15 kvm beläget vägg i vägg med bostaden. Här bor du i en utav Linabergs mest populära bostadsrättsföreningar som äger marken. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Alfons Åbergs Gata 1, 3 tr., Bromma / Annedal, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:45

Alfons Åbergs Gata 1, 3 tr.

Lägenhet
Bromma / Annedal, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
4 100 000 kr
84 m²
3.5 rum
vån 3/5
5 429 kr/mån
48 810 kr/m²

En av områdets bäst planerade 3,5:or är äntligen till salu! Perfekt belägen mellan Lönnebergaparkens grönska, Bällstaåns mysiga gång-och joggingstråk samt Sundbybergs stadspuls. Från den stora balkongen i sydvästläge ges en magnifik utsikt över föreningens mysiga innergård med körsbärsträd som blommar under våren och lekfulla Annedalsparken längst bort i horistontlinjen. Tack vare det höga och fria läget är lägenheten mycket insynsskyddad och fönstren vetter i två olika väderstreck. Bostaden är genomgående inredd med en sober färgsättning och enhetliga materialval vilket skapar både en elegant och ombonad känsla. Otroligt väldisponerade kvadratmeter med utrymme för såväl matsalsmöblemang och soffgrupp i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum samt ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin-och torktumlare. Vidare erbjuder bostaden två väldisponerade sovrum (tre möjliga) samt en klädkammare som även kan nyttjas som arbetsrum eller kontor. I övrigt exceptionellt goda förvaringsmöjligheter tack vare flertalet garderober, en rymlig klädkammare och ett separat källarförråd. Alfons Åbergs gata 1 ligger i hjärtat av Annedal, som är ett mycket trivsamt område med kort gångavstånd till centrala Sundbyberg, Bromma Blocks och flygplatsen. Inom 300 meters radie finns grundskola, flertalet förskolor, MGL Sushi och Direkten. Det är även nära till Mariehällstorget där ni finner en välsorterad ICA-butik, gym, restaurang och busshållplats. Tvärbanan kommer att öppna upp en hållplats mellan Solvalla / Annedal med en gångtunnel under Ulvsundavägen (från Dartanjangs gata) vilket ger boende i just Brf Körsbärsdalen en svårslagen tillgänglighet till vidare kommunikationer med t.ex. tunnelbana och pendeltåg. Bättre än så här blir det sällan. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3