Mäklare Inez Domé

Inez Domé

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Alpvägen 27, 6 tr., Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun
 • Ons 6 dec kl 18:00
Alpvägen 27, 6 tr., Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Alpvägen 27, 6 tr., Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Alpvägen 27, 6 tr.

Lägenhet
Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
5 995 000 kr
91 m²
4 rum
vån 6/6
4 566 kr/mån
65 879 kr/m²

- Terrassbalkong i soldränkt västläge - Högst upp - Exklusiva materialval - Sällan till salu - Nu saluförs områdets bäst planerade 4:a, högst upp i huset med stilsäker design och en enastående terrassbalkong i västläge! Från terrassbalkongen ges en magnifik vy över trädtoppar, hustak och horisonten där solnedgången går ner! Den generösa kvadratmeterytan gör det möjligt att möblera med utegrupp, grill, odlingslådor och växter. Här kan ni njuta av solen från tidig lunch till solnedgång vilket gör detta till ett av områdets mest eftertraktade sollägen! Varenda kvadratcentimeter är väl genomtänkt i lägenheten vilket gör denna planlösning svårslagen! På 91 kvm erbjuds ett kvalitetskök från Marbodal i elegant utformning med öppen planlösning mot det generöst tilltagna vardagsrummet, tre väldisponerade sovrum, ett stilsäkert badrum inrett med badkar, tvättmaskin-och torktumlare samt en separat gäst-wc. Genomgående sober färgsättning i kombination med exklusiva materialval vilket skapar den den perfekta balansen mellan stilsäkert och hemtrevligt. Sammanfattningsvis ett mycket kompromisslöst boende som är optimalt anpassat för såväl paret och den växande familjen! Bostaden är belägen i Brf Travkusken är en välskött förening bestående av 115 lägenheter med ett stort parkeringsgarage under huset med 80 garageplatser, elbilsplatser och MC-parkering. Från port 27 finns det möjlighet att ta hiss hela vägen ner till både garage och förråd. Föreningen äger marken och har under de senaste åren när ränteläget varit fördelaktigt genomfört kraftiga amorteringar och sänkt avgiften i flera omgångar vilket gör att avgifterna fortfarande ligger lågt jämfört med andra föreningar i området. Här bor ni vid på lugn gata med ett perfekt läge mellan Mariehälls grönska, Bubbelparkens lekfullhet och Sundbybergs stadspuls. På insidan av huset finns en mysig innergård med lekplats för barnen, grillplats och växthus. Högre upp i backen finner ni hamburgerrestaurangen BunMeatBun, en grekisk restaurang och gymmet 24/7! Från lägenheten är även det kort gångavstånd till Bällstaåns mysiga promenad-och joggingstråk, Marabouparken och Sundbyberg C. I Sundbyberg finns ett gediget utbud restauranger, mataffärer, systembolag och butiker. Där finner ni även alla tänkbara kommunikationsmedel såsom tvärbanan, tunnelbana, pendeltåg och bussar. Det är även lätt att ta sig mot Bromma flygplats eller Arlanda med flygbussarna. Avslutningsvis ska nämnas att det endast bott en familj i lägenheten som tagit hand om den på ett mycket omsorgsfullt sätt. Detta blir första gången den går ut på marknaden, så missa inte chansen. Bättre än såhär blir det inte!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mariehällsvägen 30E, 12/13 tr., Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun
Mariehällsvägen 30E, 12/13 tr., Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Mariehällsvägen 30E, 12/13 tr., Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Mariehällsvägen 30E, 12/13 tr.

Lägenhet
Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
3 995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 12/13
4 100 kr/mån
68 879 kr/m²

Fantastisk terrass på 31 kvm med oslagbar utsikt på våning 12! Bli först att flytta in i denna helt nyproducerade 2:a med genomgående planlösning, fritt läge och skandinavisk design. Hela lägenheten genomsyras av trendiga materialval och eleganta färgskalor från den urbana världen. Varenda kvadratcentimeter är väl genomtänkt vilket gör denna planlösning svårslagen! På 58 kvm erbjuds generösa sällskapsytor med ett kvalitetskök från Vedum med vitvaror från Electrolux i öppen planlösning mot vardagsrummet, från vilken terrassen nås. Utsikten från plan 12 är oslagbar och här ser man Bällstaåns vatten, hela vägen till Sundbybergs vattentorn, Norra Tornen och Globen längst bort i horisontlinjen. Sovrummet är väl tilltaget och mycket insynsskyddat tack vare det höga läget i huset. I anslutning till rummet finns en walk-in-closet och gott om plats för fler garderober, arbetshörna eller sminkbord. Badrummet är helkaklat och inrett med dusch och kombimaskin. I denna lägenhet har utvalda uppgraderingar beställts som tillsammans ger en exklusiv känsla och sätter guldkant på hela ditt hem. Till bostaden hör dessutom ett lägenhetförråd i källaren. Här bor du i Mariehäll som tillhör Bromma och Stockholms kommun, även om det är bara några hundra meter till Sundbybergs centrum. Där finns storstadsmiljö i det lilla formatet. Och i förlängningen gamla Sundbybergs centrum (850 meter från bostaden) med genuin småstadsmiljö, restauranger och butiker. Från Sundbybergs station kan du ta dig vidare med både t-bana, tvärbana och buss. Stockholm city är aldrig mer än tio minuter bort! På bekvämt gångavstånd ligger Marabouparken, Sundbybergs båtklubb, Bromma Blocks och flygplatsen. Brf Nivå är en stor bostadsrättsförening som äger marken. I huset finns garage, cykelrum, barnvagnsrum, gemensam gårdsyta och två gemensamma terrasser. Missa inte denna sällsynta chans att förvärva en riktig fullpoängare till drömbostad!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Annedalsvägen 55, 3 tr., Bromma / Annedal, Stockholms kommun
 • Sön 10 dec kl 14:30
Annedalsvägen 55, 3 tr., Bromma / Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Annedalsvägen 55, 3 tr., Bromma / Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Annedalsvägen 55, 3 tr.

Lägenhet
Bromma / Annedal, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
4 495 000 kr
98 m²
4 rum
vån 3/5
7 640 kr/mån
45 867 kr/m²

Nu saluförs denna fina gavelfyra med stor balkong i soligt söderläge och eftertraktat läge intill Bällstaån, Marabouparken och Sundbyberg C! Hjärtat i lägenheten är det pampiga vardagsrummet med social öppen planlösning mot köket. De karaktäristiska fönstren som löper från golv till tak gör att ni kan njuta av ett fantastiskt ljusinsläpp större delen av dagen, och ta del av den fina grönskande utsikten över träd och innergård. Lägenheten erbjuder tre väldisponerade sovrum, härliga sällskapsytor, ett smakfullt inrett badrum med badkar och tvättmöjligheter samt en separat gäst-wc. Genomgående goda förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober och ett stort förråd i källaren. Här bor ni i en bostadsrättsförening som erbjuder sina medlemmar tillgång till barnvagnsrum, cykelrum, garage och tvättstuga. Från bostaden är det kort gångavstånd till de mysiga promenad-och joggingstråken längsmed Bällstaån, Marabouparken & Sundbyberg C. I närområdet finns bl.a. flertalet förskolor, Mariehällsskolan, restauranger, en välsorterad ICA-butik, närbutiker och ett café. Till 2024 planeras det även för att en ny hållplats för tvärbanan skall öppna med anslutning från Dartanjangs gata! Detta kommer ge boende i området en svårslagen tillgänglighet till vidare kommunikationer med t.ex. tunnelbana och pendeltåg. Missa inte detta tillfälle att förvärva en familjevänlig drömbostad med toppenläge i området. Vi ses på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Pettsons Gata 2, 4 tr., Bromma / Annedal, Stockholms kommun

Pettsons Gata 2, 4 tr.

Lägenhet
Bromma / Annedal, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
2 850 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/5
3 815 kr/mån
52 778 kr/m²

- Magnifik utsikt - Högt upp - Stor balkong - Optimal planlösning - Gångavstånd till Sundbyberg C - En av områdets bäst planerade 2:or är äntligen till salu! Perfekt belägen mellan Lönnebergaparkens grönska, Bällstaåns mysiga gång-och joggingstråk samt Sundbybergs stadspuls. Från balkongen har ni en magnifik utsikt över föreningens mysiga innergård med körsbärsträd som blommar under våren, färgglada huskroppar och lekfulla Annedalsparken längst bort i horistontlinjen. Tack vare det höga och fria läget är lägenheten mycket insynsskyddad och från fönstren som vetter i tre olika väderstreck ges ett mycket trivsamt ljusinsläpp. Bostaden är genomgående inredd med en sober färgsättning och enhetliga materialval vilket skapar både en elegant och ombonad känsla. Otroligt väldisponerade kvadratmeter med utrymme för såväl matsalsmöblemang och soffgrupp i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, ett rymligt sovrum med plats för stor dubbelsäng samt ett helkaklat badrum med kombimaskin. I övrigt exceptionellt goda förvaringsmöjligheter tack vare flertalet garderober och ett separat källarförråd. Brf Körsbärsdalen är en mycket välskött förening med låg belåning. Föreningen erbjuder sina medlemmar flertalet faciliteter som t.ex. en övernattningslägenhet som går att hyra för 300 kr/dygn, cykelförråd, en mysig innergård samt flertalet garageplatser till en låg kostnad om endast 750 kr/månad. Pettsons gata ligger i hjärtat av Annedal, som är ett mycket trivsamt område med kort gångavstånd till centrala Sundbyberg, Bromma Blocks och flygplatsen. Inom 300 meters radie finns MGL Sushi, café och närbutiken Direkten. På två minuter nås Mariehällstorget där ni finner en välsorterad ICA-butik, gym, Brödernas hamburgerrestaurang samt busshållplatsen. Tvärbanan öppnar 2024 och kommer att ha en gångtunnel under Ulvsundavägen (från Dartanjangs gata) vilket ger boende i just Brf Körsbärsdalen en svårslagen tillgänglighet till vidare kommunikationer. Direktlinjen kommer gå till Kista och till Bromma flygplats och Bromma Blocks. Bättre än såhär blir det sällan. Hjärtligt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Emils gata 11A, Bromma / Annedal, Stockholms kommun
 • Sön 10 dec kl 13:00
Emils gata 11A, Bromma / Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Emils gata 11A, Bromma / Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Emils gata 11A

Lägenhet
Bromma / Annedal, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
4 495 000 kr
102 m²
5 rum
vån 2/5
6 312 kr/mån
44 069 kr/m²

Nu saluförs en utav områdets absolut bäst planerade 5:or med stor balkong! Perfekt belägen mellan barnvänliga Annedalsparken och pulserande Mariehällstorget. Bostaden har fönster i två väderstreck, ljus färgsättning och genomgående stilrena materialval! Planlösningen är väl genomtänkt och på 102 kvm erbjuds ett fullt utrustat kvalitetskök från Vedum, ett rymligt vardagsrum med matplats och fyra väldisponerade sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Här finns ett helkaklat badrum inrett med badkar, tvättmaskin & torktumlare samt en separat gäst-wc. Sammanfattningsvis en bostad som är optimalt planerad för den stora familjen! För den som vill återställa planlösningen till en fyrarummare och därmed utöka utrymmet i köket finns den möjligheten, se förslag till alternativ planlösning. I källaren finns ett förråd tillhörande lägenheten, där finns även barnvagnsförråd och cykelrum. Brf Trollskogen är en omtyckt förening i hjärtat av Annedal. Föreningen erbjuder sina medlemmar en mysig innergård, barnvagnsrum, cykelförråd och tillgång till ett stort parkeringsgarage. I garaget finns det 70 st parkeringsplatser varav 15 st är elbilsplatser. Det finns även 3 st MC-platser. Till garageplatserna är det i dagsläget ingen kö vilket är väldigt unikt i området! Här bor du nära alla tänkbara bekvämligheter (ICA, bussar, restauranger) inom kort räckhåll. Området tillhör Stockholms kommun vilket innebär att du betalar en lägre skattesats jämfört med Sundbyberg, samtidigt som du når centrum med en kort promenad längsmed ån. Mittemot huskroppen ligger skolan, fotbollsplanen, Gäddan/parken, och många andra lekvänliga delar av Annedal. Missa inte denna fantastiska möjlighet att förvärva ett toppenboende!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5