Mäklare Zaga Lisse

Zaga Lisse

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Wergelandsgatan 46G, Bromma / Blackeberg, Stockholms kommun
Wergelandsgatan 46G, Bromma / Blackeberg, Stockholms kommun, bild 2
Wergelandsgatan 46G, Bromma / Blackeberg, Stockholms kommun, bild 3

Wergelandsgatan 46G

Lägenhet
Bromma / Blackeberg, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
1 750 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/4
2 857 kr/mån
54 688 kr/m²

- Kvadratsmart 1:a - Friköpt mark - Naturskönt läge nära Mälaren & tunnelbana - Äntligen får jag lov att presentera denna kvadrateffektiva 1:a i lummigt läge, ljus och fräsch skandinavisk design! Planlösningen är väl genomtänkt och på 32 kvm erbjuds ett fullt utrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet samt en avskild sovalkov. Badrummet är helkaklat och inrett med dusch och egen kombimaskin. På vinden finns ett förråd tillhörande lägenheten vilket utöver garderobsförvaringen i bostaden ger exceptionellt goda förvaringsmöjligheter. Här bor du insynsskyddat i en modern etta! Brf Loftet är en äkta bostadsrättsförening med 54 st nyproducerade lägenheter från 2016, 10 st parkeringsplatser och gemensamt cykelrum. Blackeberg är ett bostadsområde som ligger i stadsdelen Bromma i västra Stockholm, Sverige. I Blackebergs torg finner du torghandel, bio, bibliotek, matbutiker och restauranger. Blackeberg erbjuder närhet till natur samt att det finns flera parker och grönområden för avkoppling och fritidsaktiviteter. Området har utöver ovanstående goda kommunikationsmöjligheter med kort promenad till tunnelbana som tar dig till city på endast 25 minuter samt ett stort utbud av matbutiker. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Elias lönnrots väg 13, högst upp!, Bromma / Blackeberg, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Elias lönnrots väg 13, högst upp!

Lägenhet
Bromma / Blackeberg, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
2 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
3 275 kr/mån
42 288 kr/m²

- Balkong i sydost - Stora förvaringsmöjligheter - Fantastiskt ljusinsläpp - Väldisponerad tvåa med bevarade charmiga detaljer i en omtyckt och välskött förening med balkong i sydöst! Vardagsrummet har ett ljuvligt ljusinsläpp och är lättmöblerat. Köket är renoverat 2016 och präglas av generösa arbetsytor med goda förvaringsmöjligheter i både skåp och lådor. Sovrummet är stort med plats för en stor säng samt byråer. Badrummet stambyttes 2002 och är helkaklat samt inrett med en kombimaskin (installerad 2021) vilket underlättar i vardagen. Hallen erbjuder förvaringsmöjligheter utöver det vanliga tack vare en rymlig klädkammare och en garderob. Elcentralen byttes ut år 2023, detta minskar risken för olyckor i jämförelse mot en äldre modell. Brf Bottnakarlen 1 har sedan 2000 genomfört stora renoveringar såsom stambyte av samtliga kök, badrum och takrenovering. Föreningen har en gemensam tvättstuga, barnvagn- och cykelförråd. Fönstrena renoverades 2020, där glaset byttes ut. Föreningen har 51 st bostadsrätter samt åtta hyreslägenheter som kan ses som dolda tillgångar och en lokal. Föreningens belåningsgrad ligger på endast 1 618 kr vilket är väldigt lågt, generellt anses föreningar med en belåningsgrad under 5 000kr vara bra. Föreningen har amorterat 100 000 kr under 2023, med lån på cirka 5,5 mkr. Med en stark kassa på cirka 2,5 mkr är BRF Bottnakarlen 1 en otroligt bra och trygg förening. Här bor ni i ett lugnt och ostört läge omgivet av grönska med kort gångavstånd till tunnelbanan. Blackeberg är ett bostadsområde som ligger i stadsdelen Bromma i västra Stockholm, Sverige. I Blackebergs torg finner du torghandel, bio, bibliotek, matbutiker och restauranger. Blackeberg erbjuder närhet till natur samt att det finns flera parker och grönområden för avkoppling och fritidsaktiviteter. Området har utöver ovanstående goda kommunikationsmöjligheter med kort promenad till tunnelbana som tar dig till city på endast 25 minuter samt ett stort utbud av matbutiker. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Björnsonsgatan 142, BV, Bromma / Blackeberg, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Björnsonsgatan 142, BV, Bromma / Blackeberg, Stockholms kommun, bild 2
Björnsonsgatan 142, BV, Bromma / Blackeberg, Stockholms kommun, bild 3

Björnsonsgatan 142, BV

Lägenhet
Bromma / Blackeberg, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
1 750 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/9
2 045 kr/mån
47 297 kr/m²

Yteffektiv etta med möjlighet att göra om till en tvåa. Här är boendet för dig som söker välplanerade kvadratmeter, endast två minuter promenad till Blackeberg C och låg avgift i en stabil förening med alla stora renoveringar bakom sig. En perfekt lägenhet för dig som vill bo bottenplan med fint ljusinsläpp från stora fönster. Brf Norrmannen är en äkta bostadsrättsförening och har totalt 168 lägenheter varav 21 hyresrättslägenheter som ger bra med intäkter till föreningen och har 4121 kr i lån/kvm. Blackeberg erbjuder närhet till natur samt att det finns flera parker och grönområden för avkoppling och fritidsaktiviteter. Området har utöver ovanstående goda kommunikationsmöjligheter med kort promenad till tunnelbana som tar dig till city på endast 25 minuter samt ett stort utbud av matbutiker. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 3