Mäklare Johannes Midbjer

Johannes Midbjer

Om mig

Jag brinner för min yrkesroll som mäklare. Min målsättning är alltid att överträffa mina kunders förväntningar. Jag ser varje affär och kontakt som unik och har stor erfarenhet för en lyckad försäljning! För att utmana branschen jobbar jag 100% tillsammans med min kollega Linda Gasslander. Detta ökar vår tillgänglighet, kunskap och vi når ut till en större marknad samt att vi kan möta fler kunders efterfråga och behov. Tveka inte att kontakta mig om ni går i köp- eller säljtankar. Vi hörs!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun
 • Tis 11 apr kl 16:30

Ekerödsgatan 32

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

2 725 000 kr

88 m²

4 rum

6 705 kr/mån

30 966 kr/m²

Nyproducerad bostadsdröm om 4 rok i Mariastaden! Belägen på vån 5 erbjuder bostaden en fantastisk balkong i sydväst och härligt ljusinsläpp. Den moderna, öppna planlösningen i kombination med stilrena & tilltalande materialval skapar här en bostad Ni kan flytta in i direkt utan att behöva tänka på målning eller renovering. Det praktiska köket kommer från Marbodal och i öppen planlösning mot vardagsrummet ger det rum för sociala tillställningar eller mysiga hemmakvällar. Balkongen nås från vardagsrummet och här badar ni i eftermiddagssolen. Utforskar vi lägenheten vidare finner vi tre bra sovrum, gäst-WC samt ett helkaklat badrum med komfortvärme i golv och tillhörande tvättmaskin och torktumlare. Perfekt för barnfamiljen! Det finns också praktisk förvaring i klädkammare, förråd och en hall med skjutdörrsgarderob. Lägenheten har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. I populära och växande Mariastaden bor Ni i lugna och barnvänliga omgivningar med närhet till havet, så varför inte bara rulla ner med cykeln till Pålsjöbadet eller strandpromenaden? På behagligt avstånd från bostaden finns bl a ett välsorterad ICA Supermarket, gym och restaurang. I närområdet finns både vårdcentral, skola, ett antal förskolor och ett flertal lekplatser. Natursköna Pålsjö Skog med sina populära löpslingor får inte missas! Bra pendlingsmöjligheter med goda kommunikationer i form av buss och för den bilburne är det nära ut till 111:an, E4:an & E6:an. Tågstationen Maria Station - för dig som färdas på räls - nås på bara någon minut från bostaden. Föreningen erbjuder cykel- och bilpool samt parkering- och garageplatser. Detta är en bostad Ni kan flytta rakt in i och börja bo och leva i på direkten! Beräknad inflyttning i juni 2023. Välkomna till Brf Velocity - en förening på kanonläge!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun
 • Tis 11 apr kl 16:30

Ekerödsgatan 32

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

1 650 000 kr

46 m²

2 rum

4 115 kr/mån

35 870 kr/m²

Nyproducerad bostadsdröm om 2 rok i Mariastaden! Balkong i sydväst och belägen på vån 4 skapar bra odds för sol på eftermiddagarna. Det härliga ljusinsläppet i kombination med modern, öppen planlösning ger bra sociala ytor i vardagsrum och kök (Marbodal). Lägenheten erbjuder vidare ett rymligt sovrum med praktisk förvaring i stor klädkammare/förråd och ett helkaklat badrum med komfortvärme i golv och tillhörande kombimaskin (tvättmaskin/torktumlare). Hallen innehar praktisk skjutdörrsgarderob. Lägenheten har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. I populära och växande Mariastaden bor Ni i lugna och barnvänliga omgivningar med närhet till havet, så varför inte bara rulla ner med cykeln till Pålsjöbadet eller strandpromenaden? På behagligt avstånd från bostaden finns bl a ett välsorterad ICA Supermarket, gym och restaurang. I närområdet finns både vårdcentral, skola, ett antal förskolor och ett flertal lekplatser. Natursköna Pålsjö Skog med sina populära löpslingor får inte missas! Bra pendlingsmöjligheter med goda kommunikationer i form av buss och för den bilburne är det nära ut till 111:an, E4:an & E6:an. Tågstationen Maria Station - för dig som färdas på räls - nås på bara någon minut från bostaden. Föreningen erbjuder cykel- och bilpool samt parkering- och garageplatser. Detta är en bostad Ni kan flytta rakt in i och börja bo och leva i på direkten! Beräknad inflyttning i juni 2023. Välkomna till Brf Velocity - en förening på kanonläge!

 • Plus
 • Balkong
Bronsåldersvägen 9, Östra Björnås, Åstorps kommun
 • Ons 5 apr kl 17:00

Bronsåldersvägen 9

Villa
Östra Björnås, Åstorps kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

3 795 000 kr

158 m²

6 rum

1 408 m² tomt

SOLCELLER, POOL, LJUS INTERIÖR OCH VACKER NÄRMILJÖ Varmt välkomna till Bronsåldersvägen 9 och Björnås. Detta kostnadseffektiva boende med fantastisk närmiljö. Här finner ni vackra promenadstigar som leder er rakt in i vacker och uråldrig bokskog. Bilen parkeras bekvämt i carport med tillgång till ladd-box för elbilen. Huset har en uppvuxen och härlig trädgårdstomt med gräsytor, stort trädäck, pergola och pool vilket är perfekt för barnfamiljen. Väl inne i huset möts vi av en ljus interiör med stora sociala ytor och generöst kök. Mysfaktor med braskamin i vardagsrummet. På entréplan finner vi vidare praktisk tvättstuga, badrum och två fina sovrum med god förvaring. Ovanvåningen har ett trivsamt allrum, badrum och ytterligare två sovrum. Sammantaget är detta ett praktiskt och trivsamt boende i underbar närmiljö så missa inte chansen utan gå in och gör en intresseanmälan redan idag!

 • Plus
Kadettgatan 4A, Västra Berga, Helsingborgs kommun

Kadettgatan 4A

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

1 395 000 kr

60,5 m²

2 rum

4 750 kr/mån

23 058 kr/m²

Sluta leta! MODERNT; LJUST; VÄLPLANERAT! Varmt välkomna till uppskattade HSB BRF Berga och detta bekväma boende på andra våningen med balkong i underbart västerläge. Bostaden passar både yngre som äldre och här kan ni flytta rakt in. När ni öppnar dörren så välkomnas ni av en rymlig hall med utrymme till förvaring. Väggarna är släta och fint målade och varje materialval är välgenomtänkt. Från hallen når ni det fina badrummet vilket är helkaklat med en modern interiör. Badrummet är dessutom bekvämt utrustat med en tvättmaskin. Från hallen tar ni er sedan in till vardagsrummet där ni enkelt får plats med en stor soffgrupp samt en fin matplats. Fönster i två vädersträck tillför ett underbart ljust till bostaden. Därefter kliver ni in i köket. Ett inbjudande och modernt kök utrustat med en maskinpark bestående av kyl, frys, micro, ugn, spis och diskmaskin. Bänkskivan är snygg och erbjuder två bra arbetsytor samt att ni har bra med förvaring i skåp och lådor. Från köket kliver ni ut på den trivsamma balkongen. Sist har ni det rogivande sovrummet. Denna luftiga bostad bockar av samtliga av era krav, på ett utmärkt läge i omtyckt förening. Missa inte att anmäla ert intresse innan det är för sent! På Västra Berga bor du med mycket goda bussförbindelserna till centrum, övriga stadsdelar och Väla fungerar mycket bra, medan Maria Station för tågresenären ligger bara ett par hundra meter bort. Varmt välkomna hem!

 • Balkong
Assarinas väg 1, Jonstorp, Höganäs kommun

Assarinas väg 1

Villa
Jonstorp, Höganäs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

5 495 000 kr

133 m²

5 rum

929 m² tomt

Varmt välkomna till Assarinas väg 1, ett familjeboende med mycket hög standard på lugn gata i familjära Jonstorp. Här erbjuds ett kvalitetsboende för den kräsne. Parkera bekvämt bilen i carporten och låt blicken över en grönskande framsida leda dig till ytterdörren. Väl inne i huset möts vi av en ljus och inbjudande hall som gör en nyfiken på resterande delar av huset. Till vänster i hallen finner vi helkaklat badrum och rakt fram finner vi ett elegant kök och stort vardagsrum. På entréplan finner vi även praktisk och funktionell tvättstuga med groventré, perfekt att nyttja när barnen är små och kommer hem efter lek och skoj på ett av byns förskolor på kort gångavstånd från bostaden. Tar vi trappan upp till ovanvåningen möts vi av ett härligt, ljust och trivsamt allrum. Vidare finner vi fint helkaklat badrum och tre gedigna sovrum. Hela huset är håller hög kvalitet och har moderna lösningar. Det innebär att du kan luta dig tillbaka och vara helt lugn med att det inte behövs några renoveringar. Utemiljön är lika tilltalande som interiören med olika rum bestående av gräsytor, trädäck och magiskt uterum som stod klart under 2022. Gott om förvaring i förråd i carporten, här finns allt du behöver! På Assarinas väg 1 bor du på bekvämt promenadavstånd ner till havet och med närhet till skola, förskola, matbutik och bussförbindelse. Varmt välkomna hem!

Assarinas väg 8, Jonstorp, Höganäs kommun

Assarinas väg 8

Villa
Jonstorp, Höganäs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

6 295 000 kr

143 m²

4 rum

761 m² tomt

Nu erbjuds en vacker och välplanerad enplansvilla i toppskick. Här bor du i absolut bästa solläge med underbara oaser att umgås och njuta på. Efter att du parkerat bilen bekvämt på uppfarten eller i garaget tar du steget in i denna moderna villa. Hallen erbjuder bra med förvaring och leder er vidare in till kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här erbjuds stor social yta, öppet upp i nock, öppen spis och en fantastisk rymd tillsammans med stora fönsterpartier med utgång till trädgården. Vidare in i bostaden finner du idag två generösa sovrum, två elegant badrum och stor tvättstuga som förenklar vardagens bestyr. Sist men inte minst har du den trivsamma trädgården med orangeri, mysiga oaser att njuta och umgås på samt fina planteringar. En modern trädgård vilken är inramad med snyggt staket och är helt insynsskyddad. Trädgården ligger i perfekt sydvästläge med utgång från vardagsrummet. Här har du pool, orangeri, mysig pergola och fina planteringar. Missa inte chansen till detta trivsamma boende, varmt välkommen hem! Det är underbart att bo och leva i Jonstorp. Havet ligger på behagligt gångavstånd där kan du njuta av ett uppfriskande bad. Områdets natursköna promenadstråk gör det lite lättare att ta sig ut på en motionsrunda eller cykeltur. Jonstorp är barnvänligt med lugna gator och gångavstånd till förskolor och skola. Här har du också närhet till fritidsaktiviteter så som fotbollsarena och ishall. Vardagslivet underlättas då boendet ligger på promenadavstånd från livsmedelsbutik, restauranger och busshållplats. Snabbt och smidigt tar du dig ut till 112:an mot Höganäs/Ängelholm eller Helsingborg.

Villagatan 21, Mörarp, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 16:30

Villagatan 21

Villa
Mörarp, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

2 995 000 kr

130 m²

5 rum

1 203 m² tomt

TEGELVILLA, GODA KOMMUNIKATIONER, VACKER TOMT! Varmt välkomna till Villagatan 21 och familjära Mörarp. Här ges en unik chans att förvärva detta tegelhus som är beläget på vacker och insynsskyddad trädgårdstomt. När vi tar steget in i bostaden möts vi av en trivsam hall med trappa upp till ovanvåningen direkt till vänster. Till höger från hallen leds vi in i stort vardagsrum som ligger i vinkel. Vardagsrummet går att dela av eller bara njuta av de stora sociala ytorna som är där idag. Vardagsrummet har flertalet stora fönster vilket gör att rummet känns generöst, ljust och luftigt. Härifrån nås även trädgården via altandörr ut på upphöjd terass under tak. Vidare på éntreplan finner vi även halvkaklat badrum, välhållet kök, tv-rum och utgång till uterum som vetter mot husets trädgård. Huset har vidare en praktisk källare som erbjuder god förvaring och tvättstuga. Sist men inte minst finner vi en ovanvåningen som ger tillgång till gäst-wc och två stora sovrum. Sammantaget är huset välhållet och gott omhändertaget. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Frontgatan 6, Fredriksdal, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 17:00

Frontgatan 6

Lägenhet
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

550 000 kr

23,5 m²

1 rum

1 918 kr/mån

23 404 kr/m²

AVGIFT 1918 kr, STAMBYTT BADRUM, VÄLPLANERADE KVADRATMETER, GRÖNSKANDE OMGIVNINGAR! På Frontgatan 6, finner ni denna kvadratsmarta bostad. Belägen bekvämt en trappa upp i huset finner vi denna pärla. Redan i hallen får man en fin överblick av bostaden. Från hallen når ni det moderna, stilrena badrummet vilket renoverades vid föreningens stambyte. Därefter kliver ni in i bostadens välplanerad allrum. Här har ni funktionellt pentryt, utrymme för både sovplats, sällskapsyta och en mindre matplats. På Fredriksdal bor ni med närhet till det mesta. Filborna skogspark och barnens skog med alla dammar, sitt rika djurliv och natursköna omgivningar ligger bara några hundra meter från bostaden. Tillgången till förskola, skola, mataffärer, fotbollsplaner och idrottsanläggning (Filborna Arena) med både bad och gym är bara några av de fördelar som finns inom behagligt avstånd. Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra, medan den som färdas med bil enkelt tar sig ut till Österleden/111:an och i förlängningen E4/E6. Tveka inte kontakta ansvarig mäklare Johannes Midbjer redan idag!!!

 • Plus
 • Hiss
Hälsögatan 10, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Hälsögatan 10

Villa
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

4 595 000 kr

140 m²

5 rum

570 m² tomt

ENPLANSHUS, HÖRNHUS, UTERUM, NÄRA TILL HAVET Varmt välkomna till detta uppskattade enplanshus i familjära Rydebäck. Här bor ni i grönskande och vackra omgivningar på uppvuxen och ombonad trädgårdstomt på mycket eftertraktat läge. Här bor ni lugnt och bekvämt med gångavstånd till hav, förskola, skola, matbutiker, service och kommunikation. Bilen parkerar ni bekvämt i carporten i anslutning till bostaden. När vi tar steget in i bostadens groventré på framsidan av huset möts vi av fantastiska ytor och gott om förvaring. Perfekt att nyttja när barnen är små och kommer hem efter lek och skoj på en av byns förskolor. Vidare finner vi stort sovrum och tvättstuga. Fortsätter vi vidare in i huset finner vi kök och stort vardagsrum med utgång till uterum som förlänger säsongerna. Vardagsrummet har ett fantastiskt ljus med stora fönster i bästa västerläge med utsikt över trädgården. Sist men inte minst finner vi ytterligare tre sovrum, helkaklat badrum och praktisk gäst-Wc. Detta trivsamma boende går att anpassa planlösning efter önskemål och behov. Det passar såväl yngre som äldre. Varmt välkomna hem!

 • Plus
Piongatan 20, Åstorp, Åstorps kommun
 • Tor 6 apr kl 18:00

Piongatan 20

Lägenhet
Åstorp, Åstorps kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

1 095 000 kr

88 m²

3 rum

6 211 kr/mån

12 443 kr/m²

GAVELRADHUS, INREDD OVANVÅNING, TILLGÅNG TILL GARAGE, LJUS INTERJÖR OCH STORT UTERUM På centralt och uppskattat läge i Åstorp finner vi nu detta trivsamma gavelradhus fördelat på 1-1/2 plan. Bostaden har praktiskt förråd och en härlig trädgård med stora gräsytor och fruktträd. Efter att tagit steget in i bostaden finner vi köket direkt till höger. Goda arbetsytor och plats för stort matbord. Från köket nås även uterummet som har fantastiska ytor. Vidare in i bostaden finner vi stort badrum i äldre utförande, praktisk tvättstuga, fint sovrum och stort vardagsrum. På ovanvåningen finner vi de mera privata delarna med ytterligare ett fint allrum och två mycket luftiga och ljusa sovrum. Detta trivsamma boende får ni inte missa varmt välkomna!

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 10