Mäklare Johannes Midbjer

Johannes Midbjer

Om mig

Jag brinner för min yrkesroll som mäklare. Min målsättning är alltid att överträffa mina kunders förväntningar. Jag ser varje affär och kontakt som unik och har stor erfarenhet för en lyckad försäljning! För att utmana branschen jobbar jag 100% tillsammans med min kollega Linda Gasslander. Detta ökar vår tillgänglighet, kunskap och vi når ut till en större marknad samt att vi kan möta fler kunders efterfråga och behov. Tveka inte att kontakta mig om ni går i köp- eller säljtankar. Vi hörs!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Böketoftavägen 90, Billesholm, Bjuvs kommun
 • Ons 24 apr kl 16:30
Böketoftavägen 90, Billesholm, Bjuvs kommun, bild 2
Böketoftavägen 90, Billesholm, Bjuvs kommun, bild 3

Böketoftavägen 90

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 995 000 kr
110 + 180 m²
5 rum
5 936 m² tomt

Välkommen till Böketoftavägen 90 i Billesholm, där denna fastighet omfamnar lugn och ro. Via en grusväg når du det ostörda läget längst ner på återvändsgatan. Här bor du omgärdat av fridfull natur. Här breder två hagar ut sig tillsammans med en rymlig lösdrift (vatten och el finns framdraget). Med generösa markområden och en utsträckt trädgård ger fastigheten gott om utrymme för dina önskemål och behov. En förtjusande pergola smyckar tomten och bjuder in till avkoppling. Huvudbyggnaden är ett fint hus med ett isolerat uterum om 25 kvm som skapar ett naturnära utrymme för alla årstider. På entréplanet hittar du två sovrum, ett badrum, ett kök och ett vardagsrum - perfekt för bekvämt boende. På andra våningen finns ytterligare två sovrum vilka är välplanerade. På tomten har ni ytterligare en extra byggnad om ca 180 kvm som idag rymmer biljardrum, gym, pannrum, tvättstuga och förråd. Lägg därtill ett loft för ytterligare plats till förvaring. Ett tidigare ponny stall om ca 40 kvm har nu förvandlats till en praktisk verkstad. Här finns obegränsad potential och möjligheter för den med hobbyprojekt, behov av extra utrymme eller intresse för hästar och boskap. Denna fastighet i Billesholm är en dröm för den som vill ha både ett fridfullt hem och bra med utrymme. Kontakta oss för att utforska dess många möjligheter genom en visning redan idag.

 • Premium
Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
 • Tis 23 apr kl 16:00
Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Asa Thors gränd 2

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 775 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2/6
1 951 kr/mån
61 207 kr/m²

Varmt välkomna till Asa Thors gränd 2 i Oceanhamnen, Helsingborgs nyaste stadsdel vid vattnet. I den populära föreningen Ophelias brygga finner ni denna trevliga 1-rumslägenhet. Här kan ni njuta av ett bekvämt och modernt boende med närhet till både havet och stadens bekvämligheter. Lägenheten har en välkomnande atmosfär med stilrena materialval och gott om naturligt ljus från stora fönster. När ni kliver in möts ni av en smart utnyttjad hall och köket med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i vinkel, med gott om plats för ett stort matbord. Det stilrena och funktionella köket från Vedum är utrustat med Smeg kyl och frys övriga vitvaror Bosch. Vardagsrummet ger plats för sängplats. Pricken över i:et är ett smakfullt badrum kaklat i klassiska färger. Här finner ni även en egen tvättmaskin, vilket ger extra bekvämlighet i vardagen. Asa Thors gränd 2 erbjuder er ett hemtrevligt boende med moderna bekvämligheter. Oceanhamnen ger er möjligheten att leva ett aktivt och trivsamt liv med närhet till både natur och stadens puls. Tveka inte att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att få mer information och boka en visning. Varmt välkommen till denna härliga lägenhet som kan bli ert nya hem!

 • Premium
 • Hiss
 • Energieffektiv
Ringstorpsvägen 40E, Ringstorp, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 10:00
Ringstorpsvägen 40E, Ringstorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Ringstorpsvägen 40E, Ringstorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Ringstorpsvägen 40E

Radhus
Ringstorp, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
3 795 000 kr
110 m²
5 rum
5 579 kr/mån
34 500 kr/m²

Varmt välkommen till Ringstorpsvägen 40 E. Bostäderna med skiftande tegelfasader ligger på uppskattade Ringstorp och stod klara för inflyttning under 2022 vilket ger en härlig nyproduktions känsla och erbjuder ett modernt boende med hög standard. Detta trivsamma radhus med inbjudande framsida är såväl praktiskt som estetiskt tilltalande. Tar vi steget in i hallen finner vi en ljus hall med tillgång till god förvaring i rymliga skjutgarderober. Rakt fram finner vi det första badrummet som är generöst och stilrent. Förflyttar vi oss vidare in i bostaden så finner vi en öppen och gästvänlig planlösning med kök och vardagsrum i ett och med ett fantastisk ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Köket är tidlöst och erbjuder gott om arbetsytor samt god förvaring bakom vita skåpsluckor. Rummet ger även plats för rymligt matbord och vardagsrumsdelen för stor soffgrupp. Från vardagsrummet nås även bostadens andra uteplats som ligger skyddad av förråd och med utsikt mot grönskande innergård. På ovanvåningen hittar ni fyra fina sovrummen tillsammans med radhusets andra badrum. Detta ärt ett boende att flytta rakt in i och trivas, varmt välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Gustavslundsvägen 252, Gustavslund, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 10:00

Gustavslundsvägen 252

Radhus
Gustavslund, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
3 095 000 kr
88 m²
4 rum
155 m² tomt

Varmt välkomna hem! När ni parkerat bilen i carporten och promenerat till porten kliver ni in på fastighetens innergård/uteplats. En lättskött uteplats som har en snygg stenläggning och här kan ni njuta av solen och är en perfekt plats för grillkvällar. När ni kliver in i hallen möts ni av ett fantastiskt ljus. Hallen tar er vidare till de moderna och funktionella köket vilket erbjuder bra med plats för förvaring och här finns bra med utrymme för en matplats vid fönstret. Den maskinella utrustningen i köket består på kyl, frys, spis, spisfläkt, ugn och diskmaskin. I anslutning till köket har ni tvättstugan som är praktiskt och funktionellt. Från köket når ni sedan de två fina sovrummen. Det ena sovrummet, är större och inrymmer dubbelsäng om så skulle önskas samt förvaring i fina garderober, båda sovrummen i denna delen är idag fina barnrum. Från hallen har ni den fina gästtoaletten, det rymliga badrummet samt en klädkammare för förvaring. Därefter når ni bostadens härliga vardagsrummet vilket är stort och härligt. Stora fönster tillför detta rum rikligt med ljus och här inryms en stor soffgrupp samt ett stort matbord. Det sista sovrummet finner ni längst in i bostaden och är ljus och lättmöblerat, ett masterbedroom som inrymmer en större säng. Varmt välkommen till Gustavslundsvägen 252 här bor ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, gym (med padelhall), ICA Supermarket, förskolor, skolor, vårdcentral (med barnmorskemottagning) och omtyckt pizzeria. I närområdet ligger flertalet lekplatser. Bussförbindelserna med ett flertal busslinjer med hållplats på bara kort promenadavstånd. För pendlare med bil nås 111:an/Österleden och E4:an & E6:an på bara några få minuter. I området finns också Gustavslund gård - en vacker hästgård med många hästar och ryttare som ofta skrittar runt i området på de anlagda grusgångarna.

 • Plus
Gulsparvsgatan 2A, Maria Park, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 11:00
Gulsparvsgatan 2A, Maria Park, Helsingborgs kommun, bild 2
Gulsparvsgatan 2A, Maria Park, Helsingborgs kommun, bild 3

Gulsparvsgatan 2A

Lägenhet
Maria Park, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 695 000 kr
70,9 m²
2 rum
vån 1/2
3 707 kr/mån
38 011 kr/m²

Välkommen till denna bekvämt belägna hörnbostad där komfort möter modern elegans. Belägen i markplan erbjuder bostaden en vacker trädgård som badar i solljus och skapar en lugn oas att trivas i. Den genomtänkta planlösningen inkluderar ett stilrent badrum och ett modernt kök som gör vardagen både funktionell och estetiskt tilltalande. Vardagsrummet imponerar med slående ljus, högt i tak och skapar en härlig rymd att njuta av. Sovrummet är generöst och erbjuder mycket god förvaring i skjutgarderober. För praktisk vardag erbjuds bilparkering direkt i anslutning till bostaden och gott om förvaringsutrymme i det praktiska förrådet på framsidan. Bostaden omges av grönska och har närhet till Pålsjö skog, vilket ger tillgång till vackra promenadstigar och en naturnära livsstil. Upptäck det bästa av både bekvämlighet och natur i denna moderna och trivsamma hörnbostad. Hoppas vi hörs och ses!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Centralgatan 21, Ödåkra, Helsingborgs kommun

Centralgatan 21

Villa
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
4 795 000 kr
160 m²
6 rum
641 m² tomt

Vi har nu förmånen att presentera denna charmiga familjevilla. Belägen i det trivsamma Ödåkra med utmärkta kommunikationer och närhet till service, erbjuder detta rymliga och gedigna hus från 1978 en hemtrevlig atmosfär. Huset har genom åren renoverats varsamt och ger en välkomnande känsla med fantastiska ytor. Trädgården är både praktisk och lättskött, med gräsytor för lek, stensättningar och ett trädäck. Här finns även ett stort uterum och ett fint utekök, perfekt för sommarmiddagar. När vi kliver in möts vi av en ljus och luftig hall med gott om förvaring och en anslutande gäst-wc. Blicken dras sedan till de sociala ytorna i vardagsrummet, med utgång till uterummet och trädgården. Vardagsrummet har härligt ljus, en braskamin och ansluter till matplatsen och det stilrena köket. På entréplanet hittar vi även ett helkaklat badrum, praktisk tvättstuga och ett stort, ljust sovrum. På övervåningen finns tre stora sovrum, gott om förvaring, en umgängesplats och ett stilfullt badrum med bastu. Sammantaget är detta en rymlig och trivsam bostad med närhet till allt du behöver. Avslutningsvis finns ett praktiskt förråd för trädgårdsredskap på tomten, och bilen parkeras smidigt på uppställningsplatsen eller i garaget direkt intill bostaden. Varmt välkomna hem – denna chans får ni inte missa!

Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun

Asa Thors gränd 2

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
3 395 000 kr
66 m²
2.5 rum
vån 3/6
3 991 kr/mån
51 439 kr/m²

Varmt välkomna till Asa Thors gränd 2 och Oceanhamnen. Här bor ni på vattennära läge i Helsingborgs nyaste stadsdel med bostäder, kontor, restaurang och handel i spektakulära lägen. I den uppskattade föreningen Ophelias brygga bor du nära hav som stad. Detta trivsamma boende präglas av genomtänkt arkitektur med tidlösa materialval och med klimatsmarta lösningar. Lägenheten som äntras via loftgång genomsyras av stilrena materialval och med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier som löper hela vägen ner till golvet. När ni tar steget in i bostaden möter ni en kvadratsmart hall och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för stort matbord. Köket som är från Vedum är stilrent och funktionellt med maskinpark från Bosch. Badrummet är kaklat i klassiska färger, är rymligt och ger tillgång till egen tvättmaskin och torktumlare. Det första rummet som går att göra om till sovrum har gott om förvaring i flertalet garderober och en öppen planlösning mot vardagsrumsdelen. Vidare in i bostaden finner ni generöst sovrum med god förvaring. Sist men inte minst har lägenheten en ombonad och trivsam balkong i bästa västerläge. Varmt välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Ystadsgatan 12C, Husensjö, Helsingborgs kommun

Ystadsgatan 12C

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 295 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 1/4
5 586 kr/mån
18 633 kr/m²

GAVEL LÄGENHET; VÄLSKÖTT FÖRENING; MYSIG BALKONG! Varmt välkomna till Ystadsgatan 12C. När ni stiger in i lägenheten möts ni av ljusa och välplanerade kvadratmeter. Bostaden är bekvämt belägen på första våningen (en halv trappa upp i huset) och passar både yngre som äldre. Lägenheten genomsyras av stilrena materialval och vackert ljusinsläpp. Då bostaden är belägen på en gavel tillförs rikligt med ljus med fönster från TRE vädersträck. Här samspelar dagens praktiska funktioner med stilrena lösningar på ett mycket bra sätt. Gott om förvaring i garderober, stambytt badrum och ljust modernt kök. Lägg där till ett väl tilltaget vardagsrum, TVÅ sovrum och fin trivsam balkong så får ni detta trivsamma boende. Här bor ni bekvämt i omtyckt förening, fin gemensam innergård för samkväm och umgänge. Här finns cykelförråd, fräsch tvättstuga, källar- och vindsförråd samt bastu. Med cykel tar ni er ner till city snabbt och smidigt! Här bor ni bekvämt med närhet till allt ni behöver.

 • Balkong
Merkuriusgatan 150, Ödåkra, Helsingborgs kommun

Merkuriusgatan 150

Lägenhet
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 695 000 kr
81,1 m²
3 rum
7 068 kr/mån
20 900 kr/m²

På Merkuriusgatan 150 i det eftertraktade Ödåkra presenterar ett välskött enplanshus på 81 kvm. Bostaden bjuder en trivsam boendemiljö som passar såväl yngre som äldre. Det väldisponerade enplanshuset utmärker sig genom en genomtänkt interiör, där ljuset flödar genom de många fönstren och skapar en öppen och inbjudande atmosfär. En vindskyddad och trivsam uteplats kompletterar bostaden och erbjuder en perfekt plats för avkoppling och trevliga sociala stunder. Bostaden är genomgående och präglas av smart förvaring, inklusive extra förvaringsutrymmen på entrésidan för ökad praktisk användning. Interiören är välgjord och välplanerad, med två rymliga sovrum, ett ljust och luftigt vardagsrum samt ett fint kök. Lägg därtill ett helkaklat badrum och en funktionell tvättstuga, och resultatet blir en optimalt planerad bostad som möter både stil- och funktionskrav. Med närhet till Väla Centrum och matbutiker blir vardagen både bekväm och tillgänglig. Gångavstånd till förskola, skola, bageri, service och kollektivtrafik gör detta till en idealisk plats för dem som värdesätter en praktisk livsstil. Välkomna till ert framtida hem!

 • Uteplats
Kv. Havsbrisen, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
 • 21 lediga bostäder

Kv. Havsbrisen

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Peab Bostad AB
fr. 2 150 000 kr
34-103 m²
1-4 rum
2 709 kr/mån

Välkommen till Kv. Havsbrisen! Här bor du på bästa läge i Oceanhamnen med havet ständigt närvarande. I ditt nya kvarter kan du verkligen njuta av livet, varje dag. Ta en skön morgonpromenad längs med kajkanten, fika vid kanalen eller njut av en bit mat på en av de mysiga restaurangerna i området. Här bor du på ett av stadens mest havsnära lägen med gångavstånd till Helsingborgs gemytliga citykärna. I Kv. Havsbrisen erbjuder vi ljusa, moderna bostäder med generös takhöjd, varierande planlösningar, fina utblickar och en skön hemkänsla. Välkommen hem!!

 • Nybyggnadsprojekt
Kanalgränd 3, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun

Kanalgränd 3

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Peab Bostad AB
7 295 000 kr
103 m²
4 rum
vån 2/6
6 295 kr/mån
70 825 kr/m²

Här erbjuds härliga sällskapsytor med fin utsikt. Två balkonger - en mot vattnet och en mot föreningens mysiga gård! Läget kan knappast bli bättre! Vi välkomnas in en hall med förvaring och ett badrum. De tre sovrummen är samlade för sig varav ett master bedroom med eget duschrum. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med en fin vinkel för matbord och en härlig vy mot vattnet. En köksö pryder i mitten och det finns gott om plats för matbord och soffavdelning. Här erbjuds inte mindre än två balkonger, en mot vattnet och en mot föreningens mysiga innergård! I köket ingår bänkskiva och stänkskydd i kompositsten samt vägghängd fläkt utöver standardsortimentet.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Kanalgränd 3, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun

Kanalgränd 3

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Peab Bostad AB
8 195 000 kr
91 m²
4 rum
vån 4/6
5 763 kr/mån
90 055 kr/m²

Unik fyra med privat sovrumsdel och härliga sällskapsytor med fin utsikt. Två balkonger och egen takterrass!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Ängavångsgatan 106, Ödåkra, Helsingborgs kommun

Ängavångsgatan 106

Radhus
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
3 095 000 kr
120 m²
5 rum
5 998 kr/mån
25 792 kr/m²

Här har du chansen att förvärva ett charmigt parhus i två plan på den eftertraktade Ängavångsgatan. Entrésidan hälsar er välkomna med en stensatt uppställningsplats med plats för flertalet bilar där ni även finner laddbox för elbilen märke Zaptec 22 kW, (inklusive lastbalansering) Bostaden är belägen på trivsam och lättskött tomt med mindre gräsytor och stort trädäck som nås från vardagsrummet. Här finner ni även gott om möjlighet till förvaring för cyklar och trädgårdsredskap i förråd på framsidan av bostaden. Tar vi steget in i bostaden möts vi av en ljus och välkomnande hall. Hallen är välplanerad med god förvaring i garderober, stort förvaringsutrymme under trappen och med praktisk sittbänk. Till höger från hallen finner vi det första sovrummet. Hallen leder oss sedan vidare in i bostaden som erbjuder helkaklat och funktionellt badrum med egen tvättdel med torktumlare och tvättmaskin. Längre in öppnar bostaden upp sig med kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till uteplatsen som löper runt hörnet mot trädgårdsdelen. Här kan ni njuta av kvalitetstid med familj och vänner på det generösa trädäcket som rymmer både mat- och sittgrupp. På övervåningen väntar tre bekväma och rymliga sovrum och ett mångsidigt allrum som idag som kontorsdel. God förvaring i klädkammare och slutligen erbjuder denna våningen ännu ett rymligt, stilrent badrum. Bostaden är genomgående ljus och mycket välplanerad. Här kan ni bo bekvämt och trivas med bilen precis utanför ytterdörren. Tveka inte att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och visning!

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Handelsmansgatan 1E, Eneborg, Helsingborgs kommun

Handelsmansgatan 1E

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
795 000 kr
39 m²
1 rum
vån 4/4
3 029 kr/mån
20 385 kr/m²

På högt och ljust läge i huset med vackert brädgolv, välkomnar vi er till denna fina och välplanerade 1:a. Bostaden präglas av en hemtrevlig atmosfär och erbjuder ett ljust och trivsamt boende där varje kvadratmeter utnyttjas optimalt. Köket är mysigt och funktionellt, komplett med en praktisk köksö som ger extra arbetsyta och en social mötesplats. Den högre takhöjden ger en känsla av rymd och luftighet, och brädgolvet ger en varm och inbjudande känsla. Bostaden har ett helkaklat badrum som är både stilrent och funktionellt. Sovalkoven, avskärmat av garderober, ger en avskild plats för vila och sömn. Vardagsrumsdelen har utgång till en härlig stor balkong i bästa västerläge, perfekt för avkoppling och sociala stunder med vänner och familj. Belägen på ett centralt och trivsamt läge, omges bostaden av grönområden och ligger nära matbutiker. Här får du det bästa av två världar – en fridfull plats att kalla hem samtidigt som du har stadens bekvämligheter inom räckhåll. Välkommen till din nya bostad!

 • Balkong
Redaregatan 27, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun

Redaregatan 27

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Peab Bostad AB
3 900 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/7
4 613 kr/mån
56 522 kr/m²

Nytt i attraktiva Oceanhamnen! Välplanerad trea med två balkonger i olika väderstreck.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Norra Månstorpsvägen 9, Höganäs, Höganäs kommun
 • Lör 27 apr kl 10:00

Norra Månstorpsvägen 9

Radhus
Höganäs, Höganäs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 995 000 kr
112,5 m²
5 rum
5 800 kr/mån
26 622 kr/m²

Välkommen till detta stilfulla och nybyggda radhus i Höganäs, färdigställt år 2019. Här möts du av en modern och smart boendemiljö med vackra parkettgolv och neutrala färger, vilket skapar en ljus och rymlig atmosfär som ger en behaglig känsla av utrymme. På bottenvåningen finns praktiska faciliteter som tvättstuga och ett helkaklat badrum för extra bekvämlighet. Den genomtänkta planlösningen ger gott om plats för både vardagliga aktiviteter och avkoppling. Det rymliga vardagsrummet ger flexibilitet vid möblering och inbjuder till trevliga stunder med vänner och familj. Köket är utrustat med moderna vitvaror och har gott om arbetsyta för matlagning och bakning. På övervåningen finns tre rymliga sovrum, perfekta för en större familj eller som extra utrymme för arbete och hobby. Dessutom finns ett allrum för avkoppling och umgänge samt ett helkaklat badrum för daglig bekvämlighet. Bostaden erbjuder också en trädgård, ett förråd och parkeringsmöjligheter precis intill. Den grönskande trädgården skapar en fridfull oas där du kan njuta av naturen och koppla av. Förrådet ger extra plats för förvaring av dina ägodelar, och parkeringsplatsen gör det enkelt att komma till och från hemmet. Dessutom ger närheten till havet en extra dimension till boendet. Ta en kort promenad och njut av frisk luft och havsbrisar. Välkommen till ditt nya hem! Hoppas vi hörs och ses!

 • Plus
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Frontgatan 6, Fredriksdal, Helsingborgs kommun

Frontgatan 6

Lägenhet
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
495 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 1/4
1 918 kr/mån
21 064 kr/m²

AVGIFT 1918 kr, STAMBYTT BADRUM, VÄLPLANERADE KVADRATMETER, GRÖNSKANDE OMGIVNINGAR! På Frontgatan 6, finner ni denna kvadratsmarta bostad. Belägen bekvämt en trappa upp i huset finner vi denna pärla. Redan i hallen får man en fin överblick av bostaden. Från hallen når ni det moderna, stilrena badrummet vilket renoverades vid föreningens stambyte. Därefter kliver ni in i bostadens välplanerad allrum. Här har ni funktionellt pentry, utrymme för både sovplats, sällskapsyta och en mindre matplats. På Fredriksdal bor ni med närhet till det mesta. Filborna skogspark och barnens skog med alla dammar, sitt rika djurliv och natursköna omgivningar ligger bara några hundra meter från bostaden. Tillgången till förskola, skola, mataffärer, fotbollsplaner och idrottsanläggning (Filborna Arena) med både bad och gym är bara några av de fördelar som finns inom behagligt avstånd. Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra, medan den som färdas med bil enkelt tar sig ut till Österleden/111:an och i förlängningen E4/E6. Tveka inte kontakta ansvarig mäklare Johannes Midbjer redan idag!!!

 • Hiss
Torsgatan 7, Bjuv, Bjuvs kommun

Torsgatan 7

Villa
Bjuv, Bjuvs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 695 000 kr
160 + 35 m²
6 rum
821 m² tomt

Ett hem är en plats att finna lugn och ro, samla familjen och njuta av vardagen tillsammans. Precis denna välkomnande känsla möts man av i detta vackra och trivsamma boende på Torsgatan 7 i uppskattade och härliga Bjuv. Detta boende är bekvämt, trivsamt och är perfekt beläget med trädgård i underbart västerläge. Välkomna hem!

 • Plus
Tranemansgatan 29B, Eneborg, Helsingborgs kommun

Tranemansgatan 29B

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 000 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/4
1 745 kr/mån
26 316 kr/m²

Välkommen till denna underbara lägenhet belägen på våning 1 i en av Helsingborgs mest eftertraktade bostadsföreningar. Denna lägenhet erbjuder en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet och är perfekt för dig som söker ett trivsamt och funktionellt boende. Hallen: Hallen är rymlig och välorganiserad med gott om förvaringsutrymme för dina kläder och skor. Här finns också bra med plats för förvaring i platsbyggd garderob. Badrum: Badrummet är ljust och fräscht med moderna bekvämligheter. Här finns en dusch, toalett och handfat. De ljusa kakel- och klinkergolven ger en ren och inbjudande känsla. Kök: Köket är modernt och fullt utrustat med alla nödvändiga apparater och generösa arbetsytor. Det är en plats där du kan laga läckra måltider och njuta av måltider med nära och kära. Allrum: När du kliver in i lägenheten möts du av ett rymligt allrum som är öppet och ljust. Här finns gott om plats för en bekväm soffgrupp och en sovplats om så önskas. Stora fönster i sydvästläge släpper in rikligt med ljus och här finns utgång till den trivsamma balkongen. Detta är den perfekta platsen att koppla av och umgås med vänner och familj. Balkong: Lägenheten har en härlig balkong i sydvästläge, perfekt för att njuta av soliga dagar och kvällar. Här kan du sitta och koppla av med en kopp kaffe eller en god bok samtidigt som du njuter av lugnet. Sammanfattningsvis är denna lägenhet en riktig pärla i en av Helsingborgs mest omtyckta bostadsområden. Den erbjuder en trivsam och välkomnande atmosfär med moderna bekvämligheter. Här bor du bekvämt med närhet till allt som staden har att erbjuda, samtidigt som du har din egen fristad att komma hem till. En perfekt plats att kalla "hem".

 • Balkong
Redaregatan 29, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun

Redaregatan 29

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
3 900 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/7
4 613 kr/mån
56 522 kr/m²

På Redaregatan 29 kan läget knappats bli bättre. Här bor du med det glittrande havet ständigt närvarande på ett citynära läge. En gång- och cykelbro knyter samman stadsdelen med Helsingborgs stadskärna, vilket gör läget klockrent för shopping, restaurangbesök och goda pendlingsmöjligheter via Helsingborgs Central. Denna välplanerade trerummare välkomnar dig in i en hall med förvaring dold bakom skjutdörrar och in till höger finner du det kakelklädda badrummet med tvättmöjligheter. Vi tar sedan steget vidare in till hemmets stora sociala ytor. Ett härligt vardagsrum med det trivsamma köket som delar av mot matplatsen. Här har man en bardel mot matplatsen där man även har utgång till en av bostadens två balkonger. Ett lite mindre sovrum med egen klädkammare och ett lite större sovrum med förvaring bakom skjutdörrar samt en balkong mot föreningens gemensamma innergård. Reserverad parkeringsplats i kommande mobilitetshus (kostnad om ca 1450kr/mån tillkommer!) för den som önskar. Här bor du på bästa läge i Oceanhamnen med havet ständigt närvarande. I ditt nya kvarter kan du verkligen njuta av livet, varje dag. Ta en skön morgonpromenad längs med kajkanten, fika vid kanalen eller njut av en bit mat på en av de mysiga restaurangerna i området. Här bor du på ett av stadens mest havsnära lägen med gångavstånd till Helsingborgs gemytliga citykärna. Välkommen hem! Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Elias follins gata 24, Slottshöjden, Helsingborgs kommun

Elias follins gata 24

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 750 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/4
4 519 kr/mån
30 172 kr/m²

Sluta leta, anmäl ert intresse redan idag. Varmt välkomna till denna pärla som bockar av många av era krav på en fin tvårums bostad. När ni öppnar dörren så stiger ni in i en rymlig hall med gott om utrymme till förvaring. Från hallen når ni bostadens samtliga rum. Badrummet är helkaklat och med ett fint fönster. Från hallen tar ni er sedan in till vardagsrummet där ni enkelt får plats med en stor soffgrupp samt en fin matplats. Ett stort fönster tillför mycket ljus till rummet och gör det ljust, luftigt och trivsamt. Från vardagsrummet har ni dessutom utgång till den trivsamma balkongen. Därefter kliver ni in i sovrummet, ett rogivande sovrum i bra storlek och även här har ni fin förvaring. Sist i bostaden når ni köket vilket är stilrent och modernt utrustat med en maskinpark bestående av kyl, frys, ugn, spis och diskmaskin. Bänkskivan är snygg och erbjuder en bra arbetsyta samt att köket är utrustat med gott om plats till förvaring i skåp och lådor, här har ni även plats till en mindre matplats. En luftig bostad som bockar av samtliga av era krav på ett utmärkt läge i omtyckt och välskött förening. Missa inte att anmäla ert intresse innan det är för sent! Slottshöjden är ett trivsamt område där ni bor med närhet till city, fina promenadstråk, havet och ett stort serviceutbud. Busshållsplats ligger på ett bekvämt avstånd från bostaden samt att det i området finns flertalet gratis parkeringar. Varmt välkomna hem till Elias Folins Gata 24, en trivsam bostad där ni bara kan flytta rakt in!

 • Balkong
Svedbergavägen 168, Svedberga, Helsingborgs kommun

Svedbergavägen 168

Villa
Svedberga, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 400 000 kr
100 + 125 m²
4 rum
797 m² tomt

Varmt välkomna till Svedbergavägen 168. - Bostaden är besiktigad! Ute på den skånska landsbygden presenteras nu denna pärla, omgiven av härlig grönska, trevliga promenadstigar och hästgårdar. Detta är det perfekta läget för dig som längtar efter att komma till ett mer naturnära hem. Här bor ni med närhet till både Helsingborg och Höganäs. När ni parkerat bilen på den stora uppfarten välkomnas ni till denna hemtrevliga villa på rofyllt läge, härlig trädgårdstomt och ett vältilltaget garage. När ni kliver in i bostaden genom farstukvisten möts ni av ett rymligt ljust välkomnande utrymme med förvaring för ytterkläder direkt till höger. Genom fina spröjsade dörrar når ni vardagsrummet. Här har ni bra med utrymme för soffgrupp och matplats. Vid matplatsen finner ni även en smakfull förvaringsvägg med fina skåp längst väggen. Det genomgående ljusinsläppet i rummet skapar ett socialt och trevligt utrymme för såväl familjen som gästerna. Från vardagsrummet når ni det härlig uterummet med ett trivsamt socialt utrymme med plats för lounge grupp samt sittplats för ett större sällskap om så önskas. På den anslutande altanden kan ni njuta av den rogivande utsikten och solen större delen av dagen. Vidare har ni köket, vilket är ett stilrent och snyggt kök med gott om arbetsyta. Här finns även utrymme för att få in mindre matbord, perfekt för frukosten och de enklare måltiderna! Kökets maskinpark består av kyl, frys, ugn, spis, diskmaskin samt micro. Innan ni går upp till ovanvåningen har ni det stora fina badrummet som är välplanerat och av modellen större. Här har ni dusch, wc, handfat samt och tvättmaskin. Ett fint hel kaklat badrum med golvvärme. På våning två hittar ni två rogivande sovrum. Det ena sovrummet är av modellen större med bra med förvaring och det andra sovrummet används idag som barnkammare. I övrigt erbjuds här bra med utrymme för förvaring samt plats för en kontorsplats om så önskas. Hallen är möblerbar och från samtliga fönster har ni en härlig utsikt över åkermark och skog. I källaren har ni bra med plats för förvaring På tomten är ni dessutom ett stort och rymligt garage med gott om plats för två bilar, förvaring eller varför inte vinterbona för ett gästrum? Varmt välkomna hem!

 • Plus

Visar alla 22