Mäklare Lina Sweid

Lina Sweid

Om mig

”För mig är det viktigt med återkoppling, hög kvalitet, och gediget engagemang i varje affär. Att vara tydlig, ärlig och lyhörd är viktiga delar i min vardag. Inga frågor skall lämnas obesvarade och inget skall lämnas åt slumpen. Viktigt för mig att du som kund känner dig sedd och att vi tillsammans jobbar som ett team för att få bäst betalt för din bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Röamöllagatan 40, Stattena, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 12:00
Röamöllagatan 40, Stattena, Helsingborgs kommun, bild 2
Röamöllagatan 40, Stattena, Helsingborgs kommun, bild 3

Röamöllagatan 40

Lägenhet
Stattena, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 375 000 kr
88 m²
3 rum
vån 3/4
7 088 kr/mån
26 989 kr/m²

Trerumslägenhet på lugna och trivsamma Stattena. Exemplarisk planlösning som varsamt renoverats. Bostaden är i nyskick med genomgående kök, matplats och vardagsrum och två rymliga sovrum! Här är det bara att flytta rakt in och avnjuta denna bostad.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Nedre Långvinkelsgatan 72, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Borttagen före visning
Nedre Långvinkelsgatan 72, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Nedre Långvinkelsgatan 72, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Nedre Långvinkelsgatan 72

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 395 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/4
3 812 kr/mån
39 917 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Dämmegatan 11, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 12:30
Dämmegatan 11, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Dämmegatan 11, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Dämmegatan 11

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 995 000 kr
71 m²
3 rum
vån 4/5
4 698 kr/mån
28 099 kr/m²

Välkomna till detta populära läget som erbjuder gångavstånd till shoppinggator, restauranger, barer, universitetet, strandpromenader och härligt miljöombyte i vår kära Pålsjö skog. Varför inte flytta in i en lägenhet som har, LÅG månadsavgift, ett välplanerat kök, rymligt badrum och möblerbar balkong? Här kommer ni att trivas! Lägenheten har ett stort vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger ett bra ljus. Vardagsrummet har delats av och på så sätt skapar utrymme för ett ytterligare rum som kan användas som kontor eller sovrum. Utgång till härlig möblerbar balkong. Här är det bara att koppla av och njuta av solen och värmen på sommaren. Kök med vita luckor och gott om förvaringsutrymmen. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Badrum med dusch, wc och kommod. Hall med bra utrymme. Lägenheten har mycket fräscha ytskikt. Det unika och centrala läget som utmärker Dämmegatan 11 är oslagbart! Ta med dig hela familjen eller en vän och ge er ut bland butiker, restauranger, caféer och barer - allt inom ett stenkast från bostaden. Här har ni dessutom närhet till bland annat matbutiker, restauranger, barer, caféer, busshållplatser och tågstation men även lummiga parker inom kort avstånd. På Dämmegatan är det lätt att trivas för den som vill bo i händelsernas centrum i en insynsskyddad och välplanerad lägenhet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hantverkaregatan 35, Söder, Helsingborgs kommun

Hantverkaregatan 35

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
875 000 kr
72 m²
2 rum
vån 3/4
4 888 kr/mån
12 153 kr/m²

Välkomna till detta trevliga läget som erbjuder cykelavstånd till shoppinggator, restauranger, barer, universitetet, strandpromenader och härligt miljöombyte i vårt kära Jordbodalen. Varför inte flytta in i en lägenhet som har, ett välplanerat kök, rymligt badrum och stor möblerbar balkong? Här kommer ni att trivas och kunna koppla av i ett lugnt och naturskönt område med vacker inbäddad grönska.

  • Balkong
  • Hiss
Vagnmansgatan 20, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Tor 2 maj kl 15:30
Vagnmansgatan 20, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Vagnmansgatan 20, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Vagnmansgatan 20

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 075 000 kr
44 m²
2 rum
vån 4/4
3 681 kr/mån
24 432 kr/m²

Ett välplanerat boende med härlig rymd, funktionellt kök och stambytt badrum. Här bor ni bekvämt med närhet till fina promenadstråk, livsmedlesbutik, goda kommunikationsmöjligheter och Helsingborgs stadskärna är bara en 15 minuters promenad bort. Missa inte denna möjlighet!

  • Premium
  • Balkong
Romares väg 62A, Pålsjö, Helsingborgs kommun

Romares väg 62A

Lägenhet
Pålsjö, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 495 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1/2
2 500 kr/mån
37 375 kr/m²

Otroligt trevlig lägenhet med uteplats! Här bor ni på kanonläge på entréplan med härligt ljusinsläpp tack vare läget. Bostaden erbjuder ett snyggt kök från Marbodal med stilrena materialval samt bra matplats och ligger i öppen, modern planlösning mot lättmöblerat vardagsrum. I lägenheten finns vidare ett rymligt sovrum med praktisk förvaring och ett helkaklat badrum med komfortvärme i golv och tillhörande tvättmaskin och torktumlare. Hallen innehar skjutdörrsgarderob. Lägenheten har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar.

  • Uteplats
Auroras Gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30
Auroras Gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Auroras Gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Auroras Gränd 2

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
3 995 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/6
4 987 kr/mån
48 424 kr/m²

En härlig planlösning med ett genomgående ljusinsläpp och två fina balkonger. Hallen är rymlig och tar er vidare genom bostaden. Här har ni en fin öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägg där till två fina sovrum, ett helkaklat badrum med golvvärme och dimbara spotlights. Utöver badrummet finns också ett helkaklat gäst wc. Från vardagsrummet har ni utgång till den första balkongen där ni kan njuta av eftermiddagssolen. Från köket har ni den andra balkongen där ni kan njuta av förmiddagssolen - välkomna hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Brommagatan 32, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30
Brommagatan 32, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Brommagatan 32, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Brommagatan 32

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 775 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
4 568 kr/mån
30 085 kr/m²

På Tågaborg bor ni centralt, naturskönt och med direkt närhet till havet. I ett av Helsingborgs bästa bostadsområden har ni apotek, affärer, café, vårdcentral, bageri och mycket mer. Fram tills dess att ni får en parkeringsplats på föreningens p-platser så parkerar ni gratis i kringliggande gator.

  • Premium
  • Hiss
Båthusgatan 1, Norr, Helsingborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Båthusgatan 1

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
3 900 000 kr
88,5 m²
3 rum
vån 1/2
6 832 kr/mån
44 068 kr/m²

Med sina tre rum är detta hemmet perfekt för en mångsidig livsstil. Bottenvåningen är idealisk för social samvaro, och på övervåningen finner du den privata delen av bostaden och en balkong som erbjuder en makalös utsikt som kommer att ta andan ur dig. Här kan du njuta av panoramautsikten över vattnet och soluppgångar och solnedgångar blir en daglig skådespel. Denna bostadsrätt ger dig möjligheten att leva drömlivet nära havet och stadens bekvämligheter. Med utsikt, närhet till vatten och stadens puls erbjuder Båthusgatan 1 det bästa av båda världar. Missa inte chansen att äga ditt drömhem på denna unika plats. Tveka inte att höra av dig om du vill ha mer information eller vill boka en visning. Ser fram emot att hjälpa dig att hitta ditt nya hem på Båthusgatan 1.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Ekerödsgatan 28, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 28

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 750 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/6
5 644 kr/mån
29 167 kr/m²

Otroligt trevlig lägenhet med uteplats! Här bor ni på kanonläge på entréplan med härligt ljusinsläpp tack vare gavelläget. Bostaden erbjuder ett snyggt kök från Marbodal med stilrena materialval samt bra matplats och ligger i öppen, modern planlösning mot lättmöblerat vardagsrum. I lägenheten finns vidare ett rymligt sovrum med praktisk förvaring i stor klädkammare/förråd och ett helkaklat badrum med komfortvärme i golv och tillhörande tvättmaskin och torktumlare. Hallen innehar skjutdörrsgarderob. Lägenheten har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. I populära och växande Mariastaden bor Ni i lugna och barnvänliga omgivningar med närhet till havet, så varför inte bara rulla ner med cykeln till Pålsjöbadet eller strandpromenaden? På behagligt avstånd från bostaden finns bl a ett välsorterad ICA Supermarket, gym och restaurang. I närområdet finns både vårdcentral, skola, ett antal förskolor och ett flertal lekplatser. Natursköna Pålsjö Skog med sina populära löpslingor får inte missas! Bra pendlingsmöjligheter med goda kommunikationer i form av buss och för den bilburne är det nära ut till 111:an, E4:an & E6:an. Tågstationen Maria Station - för dig som färdas på räls - nås på bara någon minut från bostaden. Föreningen erbjuder cykel- och bilpool samt parkering- och garageplatser. Detta är en bostad Ni kan flytta rakt in i och börja bo och leva i på direkten! Välkomna till Brf Velocity - en förening på kanonläge!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sockengatan 38A, Rosengården, Helsingborgs kommun

Sockengatan 38A

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 095 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/3
4 440 kr/mån
17 381 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet med välplanerade ytor, rummen erbjuder goda ytor och genomgående för lägenheten är ett härligt ljusinsläpp med fönster i olika vädersträck. Du möts först av hallen med generösa möjligheter för att hänga av dig ytterkläderna och förvara skor. Från hallen når du förutom kök och badrum hemmets vardagsrum som är stort med god sällskapsyta för både soffgrupp och matdel, nuvarande ägare använder detta till sovrum. Där sovrummet brukar vara placerat använder nuvarande ägare som vardagsrum och från detta rummet når ni bostadens rymliga balkong. Köket har många goda egenskaper, här kan du förvara mängder i skåp och lådor samtidigt som du har goda arbetsytor till kökets alla sysslor. Lägenheten har ett badrum, med badkar, wc och handfat. Lägenheten passar perfekt för en student eller men även för ett par som söker efter en högt belägen bostad med närhet till stadens puls. Fin och solig gårdsmiljö med inbjudande grönytor. Här bor ni i ett trevligt och trivsamt område med en skön mix av lägenheter och villor och med omedelbar närhet till bland annat matbutik, apotek, busshållplatser men även lummiga parker inom kort avstånd. Varför inte ta en joggingtur till Olympiaskogen - där finns det bra motionsspår eller varför inte rasta hunden? Ta med dig hela familjen eller en vän och ge er ner till city och ut bland butiker, restauranger, caféer och barer - eller varför inte hoppa på någon av båtarna som tar er fram och tillbaka över Öresund? Varmt välkommen på visning! Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Louise Scholander, på 0707-666 736 eller [email protected]. Så kommer ansvarig mäklare att ta kontakt med er när det närmar sig visning! Hoppas vi hörs och ses! Bra att tänka på: - Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att: 1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande. 2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

  • Balkong

Visar alla 11