Mäklare Odd Rydin

Odd Rydin

Om mig

Efter mina många år inom service och försäljning, har jag valt att ta mig an mäklaryrket! Att möta nya människor, skapa långvariga relationer och att göra affärer, är någonting som alltid legat mig varmt om hjärtat. Att äntligen få möjlighet att jobba med någonting som jag brinner så starkt för känns otroligt roligt och jag ser fram emot det oerhört mycket.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Troedsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Troedsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Troedsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Troedsgatan 3

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 095 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/5
4 059 kr/mån
36 754 kr/m²

Här på Troedsgatan 3, finner vi denna pärla till lägenhet. Här välkomnar vi in i en rymlig hall med avhängningsmöjligheter till vänster om oss. Vidare in i bostaden öppnar lägenheten upp sig och vi möts av att fantastiskt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Med sina stora fönsterpartier får rummet en härlig rymd och ljus känsla som tillsammans med den panelbeklädda väggen ger en organisk och hemtrevlig atmosfär. Lägenhetens kök är stort, välutrustat och bjuder in till socialt umgänge i och med den öppna planlösningen. Här erbjuds en bänksskiva i sten, spis, ugn, micro, kyl, frys och diskmaskin. Här lämnas även plats för stort matbord med plats till 6-8 personer, utan att det känns trångt. När du känner dig klar inomhus finner vi en mysig balkong i samband med vardagsrummet där man kan njuta av varma sommarkvällar med nära och kära. Balkongen rymmer en soffgrupp som gör att det är en perfekt mötesplats för dig och dina vänner. Från hallen når du även badrummet som är stilrent med vitt kakel samtidigt som både tvättmaskin och torktumlare får plats. Även sovrummet ligger i anslutning till hallen, sovrummet rymmer en stor dubbelsäng och förvaringen görs med skjutdörrsgarderober längst ena väggen. Som boende på Troedsgatan bor du på omåttligt populära Tågaborg med närhet till allt du kan tänkas önska dig. Inom 200 m finner ni fem trevliga restauranger, hemmakväll, busstation och ytterligare lite längre bort har ni även en välsorterad matbutik vid Stattena. Stadskärnan ligger på gångavstånd från hemmet och här hittar man även härliga Kopparmölleparken och den vackra Landborgspromenaden för den som önskar ta en härlig promenad.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Buntmakaregatan 9, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Buntmakaregatan 9, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Buntmakaregatan 9, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Buntmakaregatan 9

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 095 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 4/4
4 130 kr/mån
19 381 kr/m²

- PERFEKT STUDENTLÄGENHET NÄRA CAMPUS - STOR BALKONG I SOLSÄKERT LÄGE - FANTASTISKT LJUSINSLÄPP - OMTYCKT OCH STABIL FÖRENING Ljuset flödar in i denna genomgående tvårummaren belägen högst upp i huset med härlig utsikt över takåsar och gröna omgivningar! Här bor du på lugnt läge bara några cykeltramp från stadskärnan. I närområdet finns bland annat välsorterad matbutik, kiosk, restauranger och gröna Viskängen - perfekt för lata dagar i solstolen! För dig som pendlar eller älskar att åka på dagsutflykter kommer du dessutom ut på motorvägen inom bara några få minuter. På Buntmakaregatan 9, i välskött och omtyckt förening har vi nu det stora äran att presentera denna otroligt charmiga lägenheten högst upp i huset, helt insynsskyddat! Med genomgående planlösning, som tidigare varit en mindre trerummare, får bostaden ett naturligt ljusflöde och härlig rymd. Här flyttar du rakt in och trivs! Bostaden välkomnar dig in i en generös hall från vilken du når bostadens samtliga rum och ger en bra överblick av lägenheten. Köket vilket vi finner till höger, är rymligt och bjuder in till matlagning i goda vänners sällskap. I köket finns, förutom flertalet köksskåp och lådor, även plats för matbord för upp till 8 personer. Allt detta knyts samman av det otroligt charmiga brädgolvet under dina fötter. Precis som köket är även vardagsrummet rymligt med god plats för möblering och fantastiskt ljusinsläpp under hela dagen. Härifrån når du lägenhetens underbara balkong. På solsäkert läge, utan några hus som skuggar, kommer du spendera otaliga timmar njutandes av solen och utsikten! När du vill och behöver kan du med enkelhet veva ner den sprillans nya markisen och fortsätta njuteriet i den svalkande skuggan. Sovrummet, med sin lugnande gröna färg, är väl tilltaget. Här inne finner du fyra väggfasta- samt två fristående garderober, samtidigt som det lämnas gott om plats för en dubbelsäng. Som om inte allt detta vore nog erbjuder lägenheten ett nyligen stambytt badrum (utfördes 2022) i neutrala färger med vägghängd WC samt rymlig dusch. I HSB Brf Visitören bor du mer än bra! Här finns cykelförråd, fin tvättstuga, källar- och vindsförråd och en riktigt mysig innergård. Campus, lasarettet, Söderpunkten med flertalet restauranger, fik och biograf, Olympia och mer där till är bara några minuters promenad bort vilket har gjort Eneborg till ett eftertraktat område. Bostadsrättsföreningen har tillgång till egna parkeringar (separat kö tillämpas) men i området finner du även gott om gratisparkering. För ytterligare information och vid fler frågor, kontakta ansvarig mäklare! Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • Sön 4 aug
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Ekerödsgatan 32

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 275 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/6
4 526 kr/mån
27 717 kr/m²

Önskar ni att flytta in i en ljus och stilren lägenhet i absolut toppskick på mycket bra läge? Då är letandet över! På Ekerödsgatan 32 har vi nu den stora äran att presentera denna oerhört välplanerade lägenheten belägen på 2a våningen med en rymlig balkong i solsäkert sydvästerläge. Med vitmålade väggar och ett snyggt genomgående parkettgolv i hela lägenheten är denna bostad som ett oskrivet blad redo att ta formen som ert hem, precis så som ni önskar det! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är social och lättmöblerad och här kommer ni kunna spendera otaliga kvällar i goda vänners sällskap. Härifrån når ni även den trevliga balkongen som blir en förlängning av vardagsrummet de varmare månaderna på året. Lägenhetens sovrum är av bra storlek och här inrymmer ni med enkelhet både dubbelsäng och tillhörande sängbord. Garderober är nästintill överflödigt då ni från sovrummet når den stora klädkammaren/förrådet var ni smidigt och enkelt förvarar alla era kläder. Det helkaklade badrummet med uppvärmt klinkergolv når vi från hallen och erbjuder vardagsbekvämligheter som bland annat handdukstork, kombinerad tvätt- och torkmaskin. Som boende i Mariastaden har du närhet till all bekvämlighet du kan tänka dig. Inom kort cykeltur når du centrum och allt vad Helsingborg har att erbjuda, Pålsjö skogs trevliga promenadstråk och mer där till. Alldeles i närheten av bostaden finner du även mataffär, gym och kollektivtrafik i form av både buss och tåg, perfekt för dig som pendlar eller har jobbet på annan ort! Som grädden på moset har föreningen även cykel- och bilpool samt parkering- och garageplatser och du når både 111:an samt motorvägen inom några få minuter från bostaden! Välkomna hem!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Volontärsgatan 8D, Västra Berga, Helsingborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Volontärsgatan 8D, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 2
Volontärsgatan 8D, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 3

Volontärsgatan 8D

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 150 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/3
4 126 kr/mån
18 254 kr/m²

Hjärtligt välkomna hem till denna bostadspärla på Volontärsgatan 8D! Här erbjuds en välplanerad och genomgående tvårummare som genomgått ett rejält upplyft med nya ytskick och framförallt ett fräscht och nytt kök! Lägenhetens vardagsrum är stort och luftligt och erbjuder plats nog för stor soffgrupp, tv-möblemang och om så önskas även störra matplats. Stora fönsterpartier ger rummet ett naturligt och härligt ljus. Sovrummet är även det i bra storlek och här rymmer ni såväl dubbelsäng som sängmöbler och skrivbord. Härifrån når vi även lägenhetens härliga balkong på öppet och fritt läge. Här kommer ni spendera många kvällar njutandes av kvällssolen. Badrummet är helkaklat och fräscht sedan föreningens stambyte 2012. Kronjuvelen i lägenheten är det nyrenoverade köket med smakfulla materialval och nya vitvaror. Här har man valt att öppna upp köket för att få det större och där med kunna få in ett stort matbord med plats för 6 personer. Här kommer ni vilja spendera många kvällar i goda vänners sällskap! Här har ni en ytterst välskött bostadsrättsförening som under många år värnat om sina fastigheter och tillhörande utemiljö. Föreningen har installerat solceller på taken, stambytt och renoverat garaget. Trots alla renoveringar har föreningen en god och stabil ekonomi. Vänligen kontakta fastighetsmäklare Odd Rydin för att boka visningstid!

  • Premium
  • Balkong
Tellusgatan 95, Ödåkra, Helsingborgs kommun
  • Sön 4 aug
Tellusgatan 95, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Tellusgatan 95, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Tellusgatan 95

Lägenhet
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 295 000 kr
88 m²
3 rum
vån 3/4
6 225 kr/mån
14 716 kr/m²

Välkommen till denna trevliga gavelfyra om 88 kvm på tredje våningen med inbjudande planlösning och balkong. Lägenheten har ett stort vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger ett bra ljus. Utgång till härlig möblerbar balkong - insynsskyddad, med trevlig utsikt. Här är det bara att koppla av och njuta av solen och värmen på sommaren. Kök med trevliga luckor och gott om förvaringsutrymmen. Rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Badrum med dusch, wc, kommod, tvättmaskin och torktumlare. Hall med bra utrymme. Lägenheten har mycket fräscha ytskikt. Välkomna till detta trevliga läget som erbjuder gångavstånd till shopping på Väla Centrum, med flertalet klädbutiker och restauranger m.m. Varför inte flytta in i en lägenhet som har, ett välplanerat kök, rymligt badrum och stor möblerbar balkong? Här kommer ni att trivas och kunna koppla av i ett lugnt och naturskönt område med vacker inbäddad grönska.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fjärdingsmansgatan 2, Eskilsminne, Helsingborgs kommun
  • Sön 4 aug
Fjärdingsmansgatan 2, Eskilsminne, Helsingborgs kommun, bild 2
Fjärdingsmansgatan 2, Eskilsminne, Helsingborgs kommun, bild 3

Fjärdingsmansgatan 2

Villa
Eskilsminne, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
4 450 000 kr
76 + 76 m²
5 rum
464 m² tomt

Detta välbevarade 1-planshus med källare erbjuder en enastående möjlighet att skapa ett varmt och inbjudande hem. Beläget i den barnvänliga och högt efterfrågade stadsdelen Eskilsminne, är detta en plats där gemenskap och bekvämlighet möts. Huset ligger inbäddat i en lugn och familjevänlig miljö där grönska och naturen är en del av vardagen. Eskilsminne erbjuder en perfekt kombination av närhet till stadslivets bekvämligheter och samtidigt en avkopplande tillvaro. Med närhet till skolor, lekplatser och grönområden blir detta ett idealiskt hem för den växande familjen. Huset välkomnar dig med en ljus och rymlig interiör där varje rum har utformats för att maximera komforten och funktionen. Det generösa vardagsrummet bjuder in till avkoppling och samvaro, medan det moderna köket utrustat med bra apparater blir hjärtat i hemmet. De väl tilltagna sovrummen erbjuder en fridfull tillflykt, och de stilrena badrummen är en plats för avkoppling och välbefinnande. Den rymliga källaren utgör en mångsidig yta med stor potential för skapande och anpassning efter dina behov. Med generösa utrymmen finns det möjlighet att skapa ett extra vardagsrum, lekrum för barnen, eller varför inte ett träningsområde eller hobbyrum? Endast din fantasi sätter gränserna. Den välskötta trädgården bjuder in till utomhusaktiviteter och avkoppling. Perfekt för familjens grillkvällar eller lugna stunder i solen. Den stora tomten erbjuder gott om utrymme för lek och grönska. Detta 1-planshus med källare på Eskilsminne är inte bara ett hem – det är en livsstil. Här erbjuds en harmonisk kombination av bekvämlighet, charm och potential för att skapa ditt drömboende. Missa inte chansen att bli en del av denna fantastiska gemenskap. Kontakta oss redan idag för att upptäcka mer om detta underbara hem och ta det första steget mot att förverkliga dina boendedrömmar på Eskilsminne! Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Odd Rydin på 0722-93 50 50 eller maila till [email protected]. Hoppas vi hörs och ses!

  • Premium
Volontärsgatan 7D, Västra Berga, Helsingborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Volontärsgatan 7D, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 2
Volontärsgatan 7D, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 3

Volontärsgatan 7D

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 350 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
5 181 kr/mån
17 308 kr/m²

Nu finns möjlighet att bli ägare till denna stora genomgångstrea på Volontärsgatan 7D på första våningen! Här erbjuds en perfekt planlösning med väl tilltagna rum och en härlig balkong i soligt läge! Hallen är ljus och riktigt bra planerad med flera möbleringsmöjligheter och ger ett fint första intryck. Från hallen nås kök, sovrum, vardagsrum och gäst-wc. Hallen ger gott om utrymme för avhängningsmöjligheter i bland annat garderober. Vardagsrummet är mycket trivsamt med goda möjligheter till både en soffdel och en gedigen matsalsdel om så önskas. Här har säljaren haft flera mysiga filmkvällar och middagsbjudningar med familj och vänner! Köket är trevligt och här finns det som önskas av ett modernt boende så som en diskmaskin samt en kyl och frys samt goda arbetsutrymmen och gott om skåpsförvaring. Här finner vi även en större köksö med spishäll. Via köket nås även lägenhetens mycket omtyckta balkong med härligt solläge. Sovrummen är ljusa, luftiga och rymmer plats för dubbelsäng i båda rummen. Badrummet är stambytt och helkaklat och här finns även en tvättmaskin. Även gästtoaletten är stambytt. Här har ni en ytterst välskött bostadsrättsförening som under många år värnat om sina fastigheter och tillhörande utemiljö. Föreningen har installerat solceller på taken, stambytt och renoverat garaget. Trots alla renoveringar har föreningen en god och stabil ekonomi. Vänligen kontakta fastighetsmäklare Odd Rydin för att boka visningstid!

  • Premium
  • Balkong
Fågelsångsgatan 23, Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 4 aug
Fågelsångsgatan 23, Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Fågelsångsgatan 23, Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Fågelsångsgatan 23

Lägenhet
Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 895 000 kr
53 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 773 kr/mån
35 755 kr/m²

Varmt välkommen till denna charmiga 1,5-rumslägenhet på Fågelsångsgatan 23 i Centrala Helsingborg. Denna välvårdade pärla med en yta på 53 kvm bjuder på en unik kombination av karaktär och modern komfort. När du kliver in i lägenheten välkomnas du av högt i tak, vackra stukaturer och generösa fönster som fyller rummet med ljus och rymd. Köket har gott om plats för matbord, även vardagsrummet är luftigt och inbjudande. Lägenheten ligger på helt insynsskyddat läge med fönsterpartierna mot föreningens mysiga innergård, vilket ger dig en privat och fridfull atmosfär mitt i stadens centrum. Boendet är idealiskt för dig som vill ha allt inom räckhåll. Centrala Helsingborg erbjuder ett brett utbud av restauranger, butiker och nöjesliv. Havet ligger också inom bekvämt gångavstånd, vilket ger dig möjlighet att njuta av svalkande dopp och avkopplande promenader längst havet. Denna lägenhet är verkligen en pärla i ett eftertraktat område. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och uppleva allt detta hem har att erbjuda. Välkommen till din nya drömbostad i hjärtat av Helsingborg!

  • Premium
  • Hiss
Mellersta stenbocksgatan 11, Olympia, Helsingborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00
Mellersta stenbocksgatan 11, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Mellersta stenbocksgatan 11, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Mellersta stenbocksgatan 11

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 895 000 kr
87,7 m²
2 rum
vån 1/3
5 139 kr/mån
33 010 kr/m²

I det pittoreska området kring Olympia med sina karaktäristiska patriciervillor har vi nu den stora äran att presentera denna praktfulla tvårummare. Här möts vi av en bostad där originaldetaljer som generös takhöjd, stora spröjsade fönster, stuckaturer och takrosetter möter eleganta och moderna materialval som tillsammans skapar en fantastisk lägenhet. Lägg där till en rustik ekparkett vilket ger en känsla av elegans och tidlöshet till varje rum. Det här är något för er som söker det där lilla extra! Ni välkomnas in i en rymlig hall som knyter samman hela lägenheten. Bostadens generösa boyta om hela 87kvm erbjuder precis vad ni kan tänkas önska i en lägenhet som denna. Här finner ni ett elegant kök i neutrala toner som gifter sig mot det rustika parkettgolvet, ett praktexempel där nytt möter gammalt på det mest smakfulla vis. Vidare in i det praktfulla vardagsrummet gör sig fastighetens byggnadsår påmind var vi än vänder blicken. Generös takhöjd, vackra stuckaturer och pampiga pardörrar gör detta till ett rum du inte vill lämna. Den lättmöblerade ytan inrymmer större soffgrupp med tillhörande soffbord och tvmöblemang. Med dess rymd och vackra ljusinsläpp från fönsterna blir vardagsrummet en naturlig plats att vistas på. Det rogivande sovrummet med goda förvaringsmöjligheter är väl tilltaget och inrymmer såväl dubbelsäng som större garderober. Precis som i övriga delar av bostaden gör sig sekelskiftet påmind och här finner vi eleganta stuckaturer i klassisk jugendstil. Badrummet är i bra storlek, modernt och helkaklat. Som boende på uppskattade Olympia bor ni mitt i stan med gångavstånd till allt Helsingborg har att erbjuda; Citys rika utbud av restauranger och kultur, slottsparkens härliga grönska eller varför inte en avkopplande promenad längst Landborgspromenaden? I områdets alldeles omedelbara närhet finner ni även Coop Konsum, Två Systrar (café) och för den sportintresserade finner ni olympiahallen bara en kort promenad bort. Ni har även goda bussförbindelser bara ett stenkast från lägenheten. Om du söker en sekelskifteslägenhet med massor av karaktär, moderna bekvämligheter och ett oslagbart läge i Helsingborg, då är detta definitivt en lägenhet du inte vill missa. Varmt välkomna hem!

  • Premium
Jönköpingsgatan 68, Husensjö, Helsingborgs kommun

Jönköpingsgatan 68

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 695 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
3 628 kr/mån
26 905 kr/m²

Med perfekt läge på Husensjö ligger denna välplanerade lägenhet om 63 kvm. Belägen i en otroligt vacker fastighet från 1928. Lägenheten ligger på första våningen, några trappsteg upp. Bostaden pryds av vackra detaljer, stuckaturer, takrosetter, breda fönsterbänkar, plankgolv och en fin fiskbensparkett- allt smakfullt bevarat. Här erbjuds ett stilfullt kök med gott om förvaring och arbetsytor, ett generöst vardagsrum med matplats. Lägenhetens sovrum rymmer med enkelhet en säng och förvaring i garderoberna. Intill vardagsrummet finner ni ett mindre utrymme, perfekt som arbetshörna eller mindre tv-rum. Hallen är välkomnande och erbjuder avhängningsmöjligeter. Från hallen nås ett snyggt, helkaklat badrum med dusch. Som boende i denna förening har man tillgång till den underbara trädgården, med pool och trädäck som fritt får nyttjas. Jönköpingsgatan har ett ypperligt läge i Helsingborg. Omgiven av vackra hus, gator och vacker natur. Här bor man endast 10 minuter från Helsingborgs centrum. Området Husensjö präglas av ett obeskrivligt lugn och är väldigt barnvänligt. Pendlar man med bil eller tåg så är tillgängligheten bra med närhet till både buss, tåg och motorväg. Här bor du i liten men stabil och välskött förening. Som grädden på moset ingår dessutom en parkeringsplats - vad mer kan man önska? Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

  • Uteplats
Kronovallsgatan 4, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Kronovallsgatan 4

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 750 000 kr
59 m²
2 rum
vån 5/6
4 422 kr/mån
29 661 kr/m²

Välkommen hem till Kronovallsgatan 4! Här erbjuds Ni 59 luftiga kvadratmeter med genomgående planlösning på högt och fritt läge. Med ett skick som fortfarande andas nyproduktion, behöver du inte tänka på renoveringar eller uppgraderingar - det är bara att flytta in och njuta av ert nya hem. Lägenheten erbjuder ett modernt och välutrustat i en öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar en social atmosfär i bostaden. Tack vare lägenhetens genomgående planlösning, att vi befinner oss högt upp i huset och de stora fönsterpartierna skapas härlig känsla av rymd och luftighet. Vidare erbjuds ett generöst badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare, stort sovrum och i direkt anslutning en stor walk-in closet. Ett av höjdpunkterna i denna bostad är den rymliga inglasade balkongen, perfekt för avkoppling eller att umgås med vänner och familj. Här ute, på högt och fritt läge, erbjuds en härlig utsikt i västerläge. Här kan du njuta av solnedgångar och lugn, i insynsskyddad avkopplande atmosfär. Området Mariastaden erbjuder utmärkta pendlingsmöjligheter med närheten till motorväg och 111:an. Pendeltågsstation och buss är bara en kort promenad bort, vilket gör det enkelt att ta sig till Helsingborgs stadskärna eller andra destinationer. Dessutom finner du mataffär i närheten och har bekvämt avstånd till den vackra Pålsjö skog, perfekt för avkopplande promenader och friluftsliv. Denna lägenhet passar dig som letar ett bekymmersfritt boende där det bara är att flytta in! Missa inte chansen, kontakta oss för att boka en visning och upptäcka allt det har att erbjuda. Välkommen till ert nya hem!

  • Balkong
  • Hiss
Ättekullagatan 20, Ättekulla, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 13:00

Ättekullagatan 20

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 295 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/8
3 626 kr/mån
25 644 kr/m²

INGLASAD BALKONG! HELKAKLAT BADRUM! FINT KÖK! Varmt välkomna till uppskattade Ättekulla och denna kvadratsmarta tvårumslägenhet i populära HSB Brf Eddan. Denna yteffektiva bostad erbjuder hall med plats för avhängning, helkaklat badrum med dusch samt sovrum med plats för garderober om så önskas. Utöver det erbjuds ett trivsamt vardagsrum med ett trevligt ljusinsläpp tack vare stora fönster. Köket har vita luckor, ugn, häll, rostfri fläkt och kyl/frys samt utrymme för matplats. Från köket når ni den generösa balkongen som nyligen renoverats och glasats in. Slå er ner och vila ögonen på gröna omgivningar och njut av lugnet! Bostaden är belägen på våning två, dit ni enkelt och bekvämt tar er via trappa eller hiss från markplan. I markplan återfinns även gemensam tvättstuga och i källaren hittar ni det tillhörande förrådet. På Ättekullagatan 20 bor ni i en uppskattad förening med möjlighet till p-plats och/eller garage mot en låg kostnad (separat kö!). I området finns en mångfald av växter och blomsterrabatter, välskötta gräsytor med flera gemensamma samlingsplatser där boende kan träffas för att umgås och grilla. I närområdet finns dessutom goda kommunikationer så som bra bussförbindelser, samt god service med allt från närhet till livsmedelsbutiker, pizzeria, bensinmack och mycket mer. Dessutom har ni strand och bad inom cykelavstånd. Snabbt tillträde möjligt! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Odd Rydin för att boka tid för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 12