Mäklare Odd Rydin

Odd Rydin

Om mig

Efter mina många år inom service och försäljning, har jag valt att ta mig an mäklaryrket! Att möta nya människor, skapa långvariga relationer och att göra affärer, är någonting som alltid legat mig varmt om hjärtat. Att äntligen få möjlighet att jobba med någonting som jag brinner så starkt för känns otroligt roligt och jag ser fram emot det oerhört mycket.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tjärögatan 45, Rydebäck, Helsingborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Tjärögatan 45, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 2
Tjärögatan 45, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 3

Tjärögatan 45

Radhus
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
5 295 000 kr
169 + 14 m²
6 rum
406 m² tomt

Stig in i denna sagolika bostad och upptäck en värld av oändlig charm och elegans. Ett fantastiskt välplanerat 1-plans hus som omfamnar dig från första ögonblicket. Beläget i det eftertraktade området Rydebäck, är detta en bostad som sällan avslöjar sin skönhet för världen. Här, i detta idylliska atriumhus, blir vardagen en saga, med stora sociala utrymmen som flätas samman till en perfekt harmoni av familjevänlighet och exklusivitet. Det magnifika köket bjuder in till kulinariska äventyr och skapar en plats där familjen naturligt samlas. Det är inte bara ett kök; det är hjärtat i hemmet där varje måltid blir ett minne och varje samtal blir en historia. Planlösningen är genomtänkt, vilket skapar en naturlig flöde genom hela huset. Med fyra vackert utformade sovrum finns det gott om plats för drömmar och söta stunder av vila. Men det är atriumet som stjäl showen och tar denna bostad till en helt ny nivå av förtjusning. Ett hemligt paradis som omfamnar dig med sin grönska och skapar en privat oas för rofyllda ögonblick. Här möts du av det mjuka solljuset som smeker ditt ansikte och skapar en atmosfär av frid och harmoni. Med varje steg på det klinkerbelagda golvet känns det som att du vandrar genom en exotisk trädgård, där medelhavsväxter kan frodas och skapa en känsla av ständig sommar. Och omgivningarna är lika förtrollande som själva huset. Rydebäck, en pärla vid havet, erbjuder en perfekt balans mellan natur och bekvämlighet. Med stranden inom räckhåll och närheten till restauranger, matbutiker och bibliotek, är detta inte bara ett hem, det är en livsstil. Förskolor och skolor är bara en promenad bort, vilket gör det till en idealisk plats för familjer att blomstra och växa tillsammans. Så låt denna bostad bli din saga. Ett atriumhus som väntar på att välkomna dig hem, där varje dag är fylld av skönhet och varje ögonblick blir en minnesvärd upplevelse. Välkommen till ditt drömhem i Rydebäck – där stil och hjärta möts på den mest förtrollande platsen. Anmäl ert intresse redan idag, innan det är försent! Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Odd Rydin på 0722-93 50 50 eller på [email protected]. Så kommer ansvarig mäklare att ta kontakt med er när det närmar sig visning! Hoppas vi hörs och ses! Bra att tänka på: - Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att: 1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande. 2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

  • Premium
Fjärdingsmansgatan 2, Eskilsminne, Helsingborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00
Fjärdingsmansgatan 2, Eskilsminne, Helsingborgs kommun, bild 2
Fjärdingsmansgatan 2, Eskilsminne, Helsingborgs kommun, bild 3

Fjärdingsmansgatan 2

Villa
Eskilsminne, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
4 750 000 kr
76 + 76 m²
5 rum
464 m² tomt

Detta välbevarade 1-planshus med källare erbjuder en enastående möjlighet att skapa ett varmt och inbjudande hem. Beläget i den barnvänliga och högt efterfrågade stadsdelen Eskilsminne, är detta en plats där gemenskap och bekvämlighet möts. Huset ligger inbäddat i en lugn och familjevänlig miljö där grönska och naturen är en del av vardagen. Eskilsminne erbjuder en perfekt kombination av närhet till stadslivets bekvämligheter och samtidigt en avkopplande tillvaro. Med närhet till skolor, lekplatser och grönområden blir detta ett idealiskt hem för den växande familjen. Huset välkomnar dig med en ljus och rymlig interiör där varje rum har utformats för att maximera komforten och funktionen. Det generösa vardagsrummet bjuder in till avkoppling och samvaro, medan det moderna köket utrustat med bra apparater blir hjärtat i hemmet. De väl tilltagna sovrummen erbjuder en fridfull tillflykt, och de stilrena badrummen är en plats för avkoppling och välbefinnande. Den rymliga källaren utgör en mångsidig yta med stor potential för skapande och anpassning efter dina behov. Med generösa utrymmen finns det möjlighet att skapa ett extra vardagsrum, lekrum för barnen, eller varför inte ett träningsområde eller hobbyrum? Endast din fantasi sätter gränserna. Den välskötta trädgården bjuder in till utomhusaktiviteter och avkoppling. Perfekt för familjens grillkvällar eller lugna stunder i solen. Den stora tomten erbjuder gott om utrymme för lek och grönska. Detta 1-planshus med källare på Eskilsminne är inte bara ett hem – det är en livsstil. Här erbjuds en harmonisk kombination av bekvämlighet, charm och potential för att skapa ditt drömboende. Missa inte chansen att bli en del av denna fantastiska gemenskap. Kontakta oss redan idag för att upptäcka mer om detta underbara hem och ta det första steget mot att förverkliga dina boendedrömmar på Eskilsminne! Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Odd Rydin på 0722-93 50 50 eller maila till [email protected]. Hoppas vi hörs och ses! Bra att tänka på: - Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att: 1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande. 2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

  • Premium
Fågelsångsgatan 23, Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 10:00
Fågelsångsgatan 23, Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Fågelsångsgatan 23, Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Fågelsångsgatan 23

Lägenhet
Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 895 000 kr
53 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 773 kr/mån
35 755 kr/m²

Varmt välkommen till denna charmiga 1,5-rumslägenhet på Fågelsångsgatan 23 i Centrala Helsingborg. Denna välvårdade pärla med en yta på 53 kvm bjuder på en unik kombination av karaktär och modern komfort. När du kliver in i lägenheten välkomnas du av högt i tak, vackra stukaturer och generösa fönster som fyller rummet med ljus och rymd. Köket har gott om plats för matbord, även vardagsrummet är luftigt och inbjudande. Lägenheten ligger på helt insynsskyddat läge med fönsterpartierna mot föreningens mysiga innergård, vilket ger dig en privat och fridfull atmosfär mitt i stadens centrum. Boendet är idealiskt för dig som vill ha allt inom räckhåll. Centrala Helsingborg erbjuder ett brett utbud av restauranger, butiker och nöjesliv. Havet ligger också inom bekvämt gångavstånd, vilket ger dig möjlighet att njuta av svalkande dopp och avkopplande promenader längst havet. Denna lägenhet är verkligen en pärla i ett eftertraktat område. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och uppleva allt detta hem har att erbjuda. Välkommen till din nya drömbostad i hjärtat av Helsingborg!

  • Premium
  • Hiss
Jönköpingsgatan 68, Husensjö, Helsingborgs kommun

Jönköpingsgatan 68

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 695 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
3 299 kr/mån
26 905 kr/m²

Med perfekt läge på Husensjö ligger denna välplanerade lägenhet om 63 kvm. Belägen i en otroligt vacker fastighet från 1928. Lägenheten ligger på första våningen, några trappsteg upp. Bostaden pryds av vackra detaljer, stuckaturer, takrosetter, breda fönsterbänkar, plankgolv och en fin fiskbensparkett- allt smakfullt bevarat. Här erbjuds ett stilfullt kök med gott om förvaring och arbetsytor, ett generöst vardagsrum med matplats. Lägenhetens sovrum rymmer med enkelhet en säng och förvaring i garderoberna. Intill vardagsrummet finner ni ett mindre utrymme, perfekt som arbetshörna eller mindre tv-rum. Hallen är välkomnande och erbjuder avhängningsmöjligeter. Från hallen nås ett snyggt, helkaklat badrum med dusch. Som boende i denna förening har man tillgång till den underbara trädgården, med pool och trädäck som fritt får nyttjas. Jönköpingsgatan har ett ypperligt läge i Helsingborg. Omgiven av vackra hus, gator och vacker natur. Här bor man endast 10 minuter från Helsingborgs centrum. Området Husensjö präglas av ett obeskrivligt lugn och är väldigt barnvänligt. Pendlar man med bil eller tåg så är tillgängligheten bra med närhet till både buss, tåg och motorväg. Här bor du i liten men stabil och välskött förening. Som grädden på moset ingår dessutom en parkeringsplats - vad mer kan man önska? Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

  • Uteplats
Mellersta stenbocksgatan 11, Olympia, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Mellersta stenbocksgatan 11, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Mellersta stenbocksgatan 11, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Mellersta stenbocksgatan 11

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 895 000 kr
87,7 m²
2 rum
vån 1/3
5 139 kr/mån
33 010 kr/m²

I det pittoreska området kring Olympia med sina karaktäristiska patriciervillor har vi nu den stora äran att presentera denna praktfulla tvårummare. Här möts vi av en bostad där originaldetaljer som generös takhöjd, stora spröjsade fönster, stuckaturer och takrosetter möter eleganta och moderna materialval som tillsammans skapar en fantastisk lägenhet. Lägg där till en rustik ekparkett vilket ger en känsla av elegans och tidlöshet till varje rum. Det här är något för er som söker det där lilla extra! Ni välkomnas in i en rymlig hall som knyter samman hela lägenheten. Bostadens generösa boyta om hela 87kvm erbjuder precis vad ni kan tänkas önska i en lägenhet som denna. Här finner ni ett elegant kök i neutrala toner som gifter sig mot det rustika parkettgolvet, ett praktexempel där nytt möter gammalt på det mest smakfulla vis. Vidare in i det praktfulla vardagsrummet gör sig fastighetens byggnadsår påmind var vi än vänder blicken. Generös takhöjd, vackra stuckaturer och pampiga pardörrar gör detta till ett rum du inte vill lämna. Den lättmöblerade ytan inrymmer större soffgrupp med tillhörande soffbord och tvmöblemang. Med dess rymd och vackra ljusinsläpp från fönsterna blir vardagsrummet en naturlig plats att vistas på. Det rogivande sovrummet med goda förvaringsmöjligheter är väl tilltaget och inrymmer såväl dubbelsäng som större garderober. Precis som i övriga delar av bostaden gör sig sekelskiftet påmind och här finner vi eleganta stuckaturer i klassisk jugendstil. Badrummet är i bra storlek, modernt och helkaklat. Som boende på uppskattade Olympia bor ni mitt i stan med gångavstånd till allt Helsingborg har att erbjuda; Citys rika utbud av restauranger och kultur, slottsparkens härliga grönska eller varför inte en avkopplande promenad längst Landborgspromenaden? I områdets alldeles omedelbara närhet finner ni även Coop Konsum, Två Systrar (café) och för den sportintresserade finner ni olympiahallen bara en kort promenad bort. Ni har även goda bussförbindelser bara ett stenkast från lägenheten. Om du söker en sekelskifteslägenhet med massor av karaktär, moderna bekvämligheter och ett oslagbart läge i Helsingborg, då är detta definitivt en lägenhet du inte vill missa. Varmt välkomna hem!

  • Premium
Ekerödsgatan 28, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 15:00
Ekerödsgatan 28, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Ekerödsgatan 28, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Ekerödsgatan 28

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 075 000 kr
67 m²
3 rum
vån 5/6
6 137 kr/mån
30 970 kr/m²

Vill du, som många andra, ha en sprillans ny lägenhet, med bekvämt avstånd till allt du behöver i vardagen? Då har vi nu förmånen att förmedla denna ljusa och rymliga gaveltrean på våning fem av sex i Brf Vélocity 2 i Mariastaden. Denna helt nya lägenhet ligger i det senast nybyggda området på Mariastaden, med närhet till tågstationen Maria station och här blir DU den förste att någonsin sova i denna bostad. På perfekt läge ligger Ekerödsgatan 28 - en sprillans ny och härlig lägenhet på 67 kvm med attraktiva materialval. Vi välkomnas in till ett generöst kök från Marbodal med stilrena materialval med matplats. Vidare in nås ett ljust vardagsrum i öppen planlösning som tar oss vidare ut till den rymliga balkongen i härligt sydvästläge. I bostaden finns ett sobert badrum med egen tvättavdelning samt ett förråd/klädkammare. Här finns även två bra sovrum, med god plats för både säng och förvaring. Här är det lätt att trivas för både liten och stor! I populära och växande Mariastaden bor Ni i lugna och barnvänliga omgivningar med närhet till havet, så varför inte bara rulla ner med cykeln till Pålsjöbadet eller strandpromenaden? På behagligt avstånd från bostaden finns bl a ett välsorterad ICA Supermarket, gym och restaurang. I närområdet finns både vårdcentral, skola, ett antal förskolor och ett flertal lekplatser. Natursköna Pålsjö Skog med sina populära löpslingor får inte missas! Bra pendlingsmöjligheter med goda kommunikationer i form av buss och för den bilburne är det nära ut till 111:an, E4:an & E6:an. Tågstationen Maria Station - för dig som färdas på räls - nås på bara någon minut från bostaden. Föreningen erbjuder cykel- och bilpool samt parkering- och garageplatser. Detta är en bostad Ni kan flytta rakt in i och börja bo och leva i på direkten! Välkomna till Brf Velocity - en förening på kanonläge!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ekerödsgatan 28, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 15:00
Ekerödsgatan 28, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Ekerödsgatan 28, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Ekerödsgatan 28

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 695 000 kr
46 m²
2 rum
vån 6/6
4 664 kr/mån
36 848 kr/m²

Högst upp i bostadshuset på vån 6 av 6 är denna nyproducerade bostadsdröm belägen och här bor Ni bekvämt med balkong i i solsäkert sydväst, ljust och fräscht, öppen planlösning och vetskapen om att DU är den förste att någonsin sova i denna bostad. Stilrent kök från Marbodal i öppen planlösning mot rymligt vardagsrum och med utgång till balkong med härlig utsikt. Vidare finns ett helkaklat badrum med komfortvärme i golv och tillhörande kombimaskin (tvättmaskin/torktumlare), ett bra sovrum med klädkammare/förråd och en trevlig hall med praktisk skjutdörrsgarderob. Lägenheten har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. I attraktiva och växande Mariastaden bor Ni i lugna och barnvänliga omgivningar med närhet till havet, så varför inte bara rulla ner med cykeln till populära Pålsjöbadet eller strandpromenaden? På behagligt avstånd från bostaden finns bl a ett välsorterad ICA Supermarket, gym och restaurang. I närområdet finns både vårdcentral, skola, ett antal förskolor och ett flertal lekplatser. Natursköna Pålsjö Skog med sina populära löpslingor får inte missas! Bra pendlingsmöjligheter med goda kommunikationer i form av buss och för den bilburne är det nära ut till 111:an, E4:an & E6:an. Tågstationen Maria Station - för dig som färdas på räls - nås på bara någon minut från bostaden. Föreningen erbjuder cykel- och bilpool samt parkering- och garageplatser. Detta är en bostad Ni kan flytta rakt in i och börja bo och leva i på direkten! Välkomna till Brf Velocity - en nybildad förening på toppläge!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sofiebergsvägen 62, Sofieberg, Helsingborgs kommun

Sofiebergsvägen 62

Villa
Sofieberg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
6 695 000 kr
205 + 95 m²
4 rum
652 m² tomt

Nu har vi fått äran att presentera ett riktigt snyggt hus på Sofiebergsvägen. Ett välplanerat, och fint renoverat hus på två plan med källare. Här möts man av en stor och härlig friköpt tomt om 652 kvm med en vackert anlagd trädgård med pool, ifrån vilken man kan följa solen från tidig morgon till sen kväll. Huset är beläget på ett fritt och insynsskyddat läge på en lugn gata i ett trivsamt villakvarter, på populära och barnvänliga Sofieberg. Som ett extra plus så finns ett garage samt två uppställningsplatser på vardera sida om huset. Huset fördelar sig på tre plan med många möjligheter för den stora familjen. På entréplan välkomnas vi in i ett socialt hem, där matplats, kök och vardagsrum ligger öppet tillsammans. Här ryms både ett stort matbord och soffmöblemang. Köket med härlig köksö, bjuder in till både matlagning och umgänge. På detta plan finns även en mysig inbyggd veranda med fönster och utgång ut till trädgården samt en gästtoalett. En våning upp möts vi av ett fantastiskt allrum, två riktigt generösa sovrum, som med fördel kan göras om till fler. I det som idag är Master Bedroom, finns en lyxig walk-in-closet och eget badrum med både dusch och badkar. Det finns ytterligare ett helkaklat badrum med dusch häruppe. Husets källare känns inte som en källare! Källaren, som även har egen entré, har bra ljus och rymd, vilket gör att den med fördel kan inredas på många sätt. T. ex. som tonårsrum, gillestuga, hobbyrum, träningsrum, för att ge några förslag. Skulle man önska att ha egen verksamhet hemma, är detta också ett bra alternativ. Här finns även en stor tvättstuga, ett badrum och bra med förvaringsutrymmen. Här bor ni med trevliga grannar och bra grannsämja. Sofiebergsvägen har ett ypperligt läge i Helsingborg. Omgiven av vackra hus, gator och vacker natur. Här bor man endast 10 minuter från Helsingborgs centrum. Området Sofieberg präglas av ett obeskrivligt lugn och är väldigt barnvänligt. Pendlar man med bil eller tåg så är tillgängligheten bra med närhet till både buss, tåg och motorväg. Nu är det dags för Sofiebergsvägen 62 att lämna över pinnen till nästa ägare, blir det ni?? Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

  • Energieffektiv
Runristargatan 22, Ättekulla, Helsingborgs kommun

Runristargatan 22

Radhus
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
3 995 000 kr
118 m²
5 rum
298 m² tomt

Välkomna till detta supertrevliga parhus i trevligt och barnvänligt område på Ättekulla. Huset är optimalt placerat på en bra hörntomt på områdets bästa läge. Huset är signerat år 1973. Bostaden är disponerad på 5 rum och kök, matplats och vardagsrum, tre bra sovrum, två badrum och en funktionell tvättstuga. Mycket familjevänlig planlösning med härliga sällskapsytor och fint inglasat uterum som leder ut till den härliga baksidan. Här finns en carport i länga, gemensamma parkeringsplatser för de boende i området att tillgå utanför och ett praktiskt förråd. Direkt närhet till underbar natur, bekvämt avstånd till centrum, mataffär, träningsanläggningar samt populära förskolor och skolor. Nästintill oförskämt bra läge, slå mäklaren en pling för mer information!!

Fyrverkaregatan 12A, Fredriksdal, Helsingborgs kommun

Fyrverkaregatan 12A

Lägenhet
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
895 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/5
4 992 kr/mån
15 702 kr/m²

Varmt välkomna hem till Fyrverkaregatan 12A och denna genomgående ljusa och hemtrevliga bostad. Här bor du på insynsskyddat och fritt läge på 3e våningen med en rymlig inglasad balkong varifrån du du tar dagens första kopp kaffe och njuter av morgonsolen. Hissen från entréplan tar oss bekvämt upp till lägenheten, här möts vi av en välkomnande hall med avhägningsmöjligheter och bra med förvaring i garderoberna längst ena väggen. Direkt till vänster når vi det stambytta badrummet (2013), här finner vi vägghängd WC, handfat, handdukstork samt dusch bakom glasväggar. Köket har under 2023 renoverats och här möts vi av via köksluckor och genomgående fräsch standard. Här erbjuds gott om utrymme för matlagning och förvaring, samtidigt som det lämnas plats för matbord till 4-5 personer. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn i arbetshöjd, micro, diskmaskin samt spishäll. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt sovrum samt ett luftigt vardagsrum varifrån du når den härliga balkongen, som under de varmare månaderna fungerar som en förlängning av vardagsrummet. På Fredriksdal bor ni med närhet till det mesta. Filborna skogspark och Barnens skog med alla dammar, sitt rika djurliv och natursköna omgivningar ligger bara ca 250 meter från bostaden. Tillgången till förskola, skola, mataffärer, fotbollsplaner och idrottsanläggning (Filborna Arena) med både bad och gym är bara några av de fördelar som finns inom räckhåll. Här har Ni goda pendlingsmöjligheter med flera busslinjer samt bilen via E4:an och E6:an vilka nås inom bara ett par minuters bilfärd. Hör av dig till ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Bärnstensgatan 33B, Ättekulla, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår

Bärnstensgatan 33B

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 145 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 765 kr/mån
14 967 kr/m²

Varmt välkomna hem till Bärnstensgatan 33B! Här saluförs nu denna rymliga 3:an som under det senaste året har genomgått en totalrenovering och där igenom gjorts om till en 4:a. Med en genomgående planlösning, stora fönsterpartier och vitmålade väggar upplevs lägenheten ljus, luftig och mycket hemtrevlig! Lägenheten välkomnar er in i en hall med bra utrymme för ytterkläder till höger. Här finner ni en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med goda ytor för både matplats och större soffgrupp. Även köket är renoverat och erbjuder moderna materialval, goda ytor och gott om förvaring. Utrustningen består av kyl/frys, ugn, spis samt diskmaskin. Härifrån når ni även lägenhetens balkong som är av modellen större. Belägen i perfekt solläge kommer ni spendera många timmar månaderna på året! Lägenhetens tidigare vardagsrum disponeras idag som två mindre sovrum, och bostaden erbjuder även ytterligare ett sovrum i bra storlek. Perfekt för den större familjen eller om ett hemmakontor behövs. Vidare erbjuder lägenheten ett helkaklat och fräscht badrum som renoverades i samband med föreningens stambytet. Här finner ni dusch, handfat, vägghängd toalett samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. På Bärnstensgatan 33B bor Ni på kanonläge på Ättekulla med härliga gång- och cykelvägar. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till vackra naturområden och utmärkta kommunikationer samt skola inom några minuters gångavstånd. Fin och solig gårdsmiljö med inbjudande grönytor. Här bor ni i ett trevligt och trivsamt område med en skön mix av lägenheter och villor och med omedelbar närhet till bland annat matbutik, apotek, busshållplatser, tågstation men även lummiga parker inom kort avstånd. Varför inte ta en joggingtur till Råå hamn - där finns det bra motionsspår eller varför inte rasta hunden? Ta med dig hela familjen eller en vän och ge er ner till city och ut bland butiker, restauranger, caféer och barer - eller varför inte hoppa på någon av båtarna som tar er fram och tillbaka över Öresund? Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Kronovallsgatan 4, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Kronovallsgatan 4

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 750 000 kr
59 m²
2 rum
vån 5/6
4 422 kr/mån
29 661 kr/m²

Välkommen hem till Kronovallsgatan 4! Här erbjuds Ni 59 luftiga kvadratmeter med genomgående planlösning på högt och fritt läge. Med ett skick som fortfarande andas nyproduktion, behöver du inte tänka på renoveringar eller uppgraderingar - det är bara att flytta in och njuta av ert nya hem. Lägenheten erbjuder ett modernt och välutrustat i en öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar en social atmosfär i bostaden. Tack vare lägenhetens genomgående planlösning, att vi befinner oss högt upp i huset och de stora fönsterpartierna skapas härlig känsla av rymd och luftighet. Vidare erbjuds ett generöst badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare, stort sovrum och i direkt anslutning en stor walk-in closet. Ett av höjdpunkterna i denna bostad är den rymliga inglasade balkongen, perfekt för avkoppling eller att umgås med vänner och familj. Här ute, på högt och fritt läge, erbjuds en härlig utsikt i västerläge. Här kan du njuta av solnedgångar och lugn, i insynsskyddad avkopplande atmosfär. Området Mariastaden erbjuder utmärkta pendlingsmöjligheter med närheten till motorväg och 111:an. Pendeltågsstation och buss är bara en kort promenad bort, vilket gör det enkelt att ta sig till Helsingborgs stadskärna eller andra destinationer. Dessutom finner du mataffär i närheten och har bekvämt avstånd till den vackra Pålsjö skog, perfekt för avkopplande promenader och friluftsliv. Denna lägenhet passar dig som letar ett bekymmersfritt boende där det bara är att flytta in! Missa inte chansen, kontakta oss för att boka en visning och upptäcka allt det har att erbjuda. Välkommen till ert nya hem!

  • Balkong
  • Hiss
Jönköpingsgatan 42B, Husensjö, Helsingborgs kommun

Jönköpingsgatan 42B

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 450 000 kr
62,5 m²
2.5 rum
vån 2/3
4 719 kr/mån
23 200 kr/m²

I detta omtyckta området Husensjö, där bostäder, villor och små företag sammanflätas på ett harmoniskt sätt, ligger denna elegant renoverade 2,5-rumslägenhet. Möjligheten att hitta en sådan här lägenhet till försäljning är sällsynt, vilket gör det till ett tillfälle du inte bör missa! Det är en populär förening med en stabil och välskött ekonomi. Här presenteras en rymlig och stilrent uppdaterad lägenhet på andra våningen. När du kliver in genom dörren möts du av en varm och inbjudande atmosfär. Genom hela bostaden löper ett hållbart laminatgolv i en attraktiv nyans. Det moderna och stilrena köket har gott om förvaringsutrymme i överskåp och underskåp. Matplatsen ansluter direkt till köket och rymmer 6-8 personer. Det är en plats där många trevliga kvällar hemma kommer att spenderas. Vardagsrummet är ljust och rymligt, med tillräckligt med utrymme för både soffgrupp och matbord om så önskas. Från vardagsrummet har du tillgång till den nyrenoverade balkongen som har ett bra söderläge. Balkongen rymmer bord och stolar för avkoppling. Duschrummet renoverades i samband med stambytet 2004 och har vägghängd toalett, handfat, dusch och tvättmaskin. Hela bostaden präglas av ljusa och neutrala färger vilket gör det enkelt för en ny ägare att flytta in direkt! Det finns gott om förvaringsutrymme i de inbyggda garderoberna. Vid entrén finns gott om plats för att hänga av ytterkläder och skor. På Husensjö finns bland annat mataffär, konditori, handelsträdgård och cykelverkstad inom gångavstånd. Några hundra meter från lägenheten ligger det stora grönområdet Viskängen och Olympiafältet med fina löpspår, fotbollsplaner och idrottsanläggningar. Det finns också bra kommunikationsmöjligheter med bussar och cykelvägar. Oavsett om du ska börja studera på Campus, drömmer om att flytta hemifrån, är på väg att bilda familj, önskar sänka dina boendekostnader eller helt enkelt letar efter ett fantastiskt boende – om du svarar ja på någon av dessa frågor, så är denna lägenhet definitivt något för dig! VÄLKOMNA HEM TILL DENNA DRÖMBOSTAD! Varmt välkomna på visning - vi ses! Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Odd Rydin på 0722-93 50 50 eller till [email protected]. Så kommer ansvarig mäklare att ta kontakt med er när det närmar sig visning! Hoppas vi hörs och ses! Bra att tänka på: - Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att: 1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande. 2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

  • Plus
  • Balkong
Kadettgatan 66B, Västra Berga, Helsingborgs kommun

Kadettgatan 66B

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 385 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/3
6 081 kr/mån
15 920 kr/m²

Denna trea är belägen i det eftertraktade området Västra Berga och erbjuder en ljus och rymlig bostad med gott om utrymme för en bekväm livsstil. Lägenheten har en modern och trivsam atmosfär med välplanerade utrymmen som passar både för vardagsliv och sociala aktiviteter. Kök och Matplats: Köket är öppet och integrerat med en generös matplats, perfekt för att samla vänner och familj. Köket har moderna apparater och en stilren design som gör matlagningen till en njutning. Direkt från matplatsen har du tillgång till en trivsam balkong (pågående renovering av föreningen gällande samtliga balkonger- läs mer på föreningens hemsida om pågående renovering) där kan du njuta av morgonkaffet eller kvällssolen. Badrum: Badrummet är helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, vilket ger extra bekvämlighet och tidseffektivitet i vardagen. Här finns även alla nödvändiga bekvämligheter för en avkopplande dusch. Sovrum: Lägenheten har två rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. De erbjuder en lugn och avslappnande miljö där du kan återhämta dig efter en lång dag. Vardagsrum: Det stora vardagsrummet ger dig möjlighet att skapa en trivsam och funktionell sällskapsyta. Här finns gott om plats för en soffgrupp och en matsalsmöbel, vilket gör det till det perfekta utrymmet för sociala aktiviteter och avkoppling. Hall: Hallens generösa storlek gör att du har gott om plats för ordentlig förvaring. Här kan du organisera dina kläder och skor på ett praktiskt sätt, vilket bidrar till en organiserad och stressfri vardag. Denna trea på västra Berga på våning två erbjuder en bekväm och trivsam bostad med moderna bekvämligheter och generösa utrymmen. Med närhet till natur och samhällsservice blir detta ett utmärkt val för den som söker en praktisk och hemtrevlig bostad.

  • Balkong
Norra Månstorpsvägen 27, Höganäs, Höganäs kommun

Norra Månstorpsvägen 27

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
4 995 000 kr
105 + 75 m²
6 rum
665 m² tomt

Denna eleganta villa, med en imponerande boarea på 105 kvm och 40 kvm biarea, erbjuder en unik kombination av tidlös skönhet och modern komfort. Den fantastiska tillbyggnaden från 2019 har skapat utrymme för ett rymligt vardagsrum, hall och gästtoalett. Resterande del av det "gamla" huset har ett modernt kök och tre mysiga sovrum, två duschrum, vilket ger en känsla av modern komfort och bekvämlighet. I detta hem finns detaljer som tar andan ur en. En ny luft-vattenvärmepump installerades 2020 och nytt tak 2021, vilket garanterar ett energieffektivt och behagligt inomhusklimat året runt. Kaminen, som nyligen besiktades 2023, ger en varm och inbjudande atmosfär under de kyligare dagarna. Köket, som renoverades 2018, är en kulinarisk dröm med moderna apparater och elegant design. Förutom huvudbyggnaden finns ett gästhus & garage på ca 35 kvm. Gästhuset är komplett med två sovrum och ett badrum, med möjlighet att inrätta ett pentry för fullständig självhushåll. Dessutom finns ett magiskt växthus på tomten, en plats där trädgårdsentusiaster kan odla sina favoritblommor och grönsaker året runt. Detta Höganäshus med tillbyggnad är inte bara en fastighet, det är ett hem som väntar på att fyllas med skratt, kärlek och minnen. En plats där tradition möter modernitet och där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en atmosfär av lyx och välkomnande värme. Ta chansen att äga detta enastående hem och bli en del av Höganäs rika historia och framtid. Området runt detta hem är rikt på historia. Höganäs, ursprungligen ett fiskeläge, har utvecklats till en charmig stad med tegel- och keramikindustri som dess signum. Här finns kvarlevor från det gamla bruket och en atmosfär som genomsyras av tradition och kultur. Höganäs är mer än bara en plats, det är en livsstil. Med närhet till grundskolor, gymnasier, idrottsanläggningar och en mängd olika butiker och restauranger, erbjuder detta område allt en familj behöver för en bekväm och lycklig vardag. Bussförbindelsen till Helsingborg via 220 eller varför inte ta direktbussen nr 11, som gör det enkelt att utforska närliggande områden och städer. Kontakta oss idag för att boka din visning. Välkommen till ditt nya hem!

  • Plus
Ättekullagatan 20, Ättekulla, Helsingborgs kommun

Ättekullagatan 20

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 295 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/8
3 626 kr/mån
25 644 kr/m²

INGLASAD BALKONG! HELKAKLAT BADRUM! FINT KÖK! Varmt välkomna till uppskattade Ättekulla och denna kvadratsmarta tvårumslägenhet i populära HSB Brf Eddan. Denna yteffektiva bostad erbjuder hall med plats för avhängning, helkaklat badrum med dusch samt sovrum med plats för garderober om så önskas. Utöver det erbjuds ett trivsamt vardagsrum med ett trevligt ljusinsläpp tack vare stora fönster. Köket har vita luckor, ugn, häll, rostfri fläkt och kyl/frys samt utrymme för matplats. Från köket når ni den generösa balkongen som nyligen renoverats och glasats in. Slå er ner och vila ögonen på gröna omgivningar och njut av lugnet! Bostaden är belägen på våning två, dit ni enkelt och bekvämt tar er via trappa eller hiss från markplan. I markplan återfinns även gemensam tvättstuga och i källaren hittar ni det tillhörande förrådet. På Ättekullagatan 20 bor ni i en uppskattad förening med möjlighet till p-plats och/eller garage mot en låg kostnad (separat kö!). I området finns en mångfald av växter och blomsterrabatter, välskötta gräsytor med flera gemensamma samlingsplatser där boende kan träffas för att umgås och grilla. I närområdet finns dessutom goda kommunikationer så som bra bussförbindelser, samt god service med allt från närhet till livsmedelsbutiker, pizzeria, bensinmack och mycket mer. Dessutom har ni strand och bad inom cykelavstånd. Snabbt tillträde möjligt! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Odd Rydin för att boka tid för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 16