Mäklare Corinne Törnqvist

Corinne Törnqvist

Om mig

Jag valde yrket som fastighetsmäklare både för att jag älskar att arbeta med människor, och för att jag sedan barnsben haft ett genuint intresse både för fastighetsmarknaden och för folks hem generellt. I mitt yrke vill jag alla väl, och det viktigaste för mig är att genom kunskap, ärlighet och lojalitet, vägleda och stötta i en av livets största affärer. Att lyssna på individen och anpassa processen enligt just dennes behov är något som ligger mig varmt om hjärtat.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Slipargränd 13, Kallhäll, Järfälla kommun
Slipargränd 13, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Slipargränd 13, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Slipargränd 13

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
1 888 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/2
3 868 kr/mån
33 714 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till ett av Kallhälls mest trevliga bostadsområden! Här bor man i en insynsfri, grönskande omgivning med fin utsikt mot öppna ytor och skogspartier. Under vinterhalvåret, då löven fallit, kan man skymta Mälarens glittrande vatten från den välplanerade lägenheten. Under sommarhalvåret kan man njuta av härlig kvällssol på balkongen till ljudet av trädens sus, härlig fågelsång och enstaka båtljud på avstånd. Bostadsrättsföreningen är välskött och ekonomiskt stabil med låg belåning. Lägenheterna på Slipargränd ligger dessutom med närhet till centrum där man hittar det mesta som behövs för att göra vardagen smidig. Endast några minuters promenad bort ligger även pendeltågs- och busstationen.

  • Premium
  • Balkong
Margaretavägen 13, null, Järfälla kommun
Margaretavägen 13, null, Järfälla kommun, bild 2
Margaretavägen 13, null, Järfälla kommun, bild 3

Margaretavägen 13

Lägenhet
Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
1 550 000 kr
48 m²
1 rum
vån 3/3
3 321 kr/mån
32 292 kr/m²

När du kommer in i bostaden möts du av en rymlig hall med förvaring bakom glasskjutdörrar. Från hallen tar du ta dig till resterande delar av lägenheten. Rakt fram när du kliver in i bostaden har vi badrummet, helkaklat med golvvärme och el-handdukstork renoverat 2018 i samband med stamrenoveringen. Vägg-i-vägg med badrummet finns en klädkammare med unika platsbyggda hyllor för att ta full vara på klädkammarens förvaringsmöjligheter. Vidare till bostadens vardagsrum, här har vi en stor yta som idag disponeras som vardagsrum och även sovalkov med gardiner som skärmar av. Ett naturlig och klokt val för att hålla sovalkoven och vardagsrummet separat utan att bygga en vägg. Fortsatt till bostadens kök som har väl tilltagna arbetsytor som enkelt tillgodoser all arbete i köket, här finns det även plats för ett större matbord till 4-8 personer. Det absolut unika i köket är den svarta skiffern som klär väggen med ett lyxigt och modernt utseende, detta sätter prägeln för kökets utseende. Den här bostaden rekommenderar jag att se på plats, välkommen att höra av dig för visning!

  • Premium
Galaxgränd 48, Skälby, Järfälla kommun

Galaxgränd 48

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
3 495 000 kr
114 m²
5 rum
6 681 kr/mån
30 658 kr/m²

Välkomna till detta fantastiska parhus som är drömbostaden för familjen! Beläget i ett av de mest barnvänliga områdena i Järfälla, kommer du och din familj att älska det här hemmet från första ögonblicket. Med närhet till skolor av hög kvalitet, lekplatser och grönområden är detta en plats där dina barn kan växa upp i en trygg och stimulerande miljö. Dessutom finns bekvämligheter som shopping, kollektivtrafik och andra tjänster i närheten, samt parkeringsplats på uppfarten för att göra vardagen smidig. När man kliver in i detta parhus möts man av en inbjudande atmosfär och ett härligt parkettgolv i fiskbensmönster. Planlösningen är praktisk för familjen, och ger en känsla av rymd och samhörighet samtidigt som du har separata utrymmen för vardagsliv och avkoppling. Men det är inte allt! Det som verkligen sätter detta hem i en klass för sig är dess generösa tomt i soligt läge. Här kommer ni att ha mer utrymme att leka, odla trädgård, ha grillfester och skapa minnen med er familj än de flesta i grannskapet tack vare hörnläget på tomten. Här har ni möjligheten att skapa ert privata paradis, där barnen kan springa fritt och utforska samtidigt som de äldre njuter av lugnet och harmonin. Att bo i ett parhus ger en fin balans mellan integritet och gemenskap. Du har grannar att dela erfarenheter med och barnen har lekkamrater inom räckhåll. Tomten angränsar till föreningens gröna innergård med lekplats och utrymme för umgänge, samtidigt som ditt eget hem och den större tomten en privat sfär där du kan koppla av i lugn och ro när du vill. Så om du vill ge din familj det bästa av två världar – gemenskap och privatliv, barnvänliga omgivningar och en stor tomt att kalla er egen – då är detta parhuset du har letat efter. Kontakta gärna mäklaren för visning, och upptäck hur detta hem kan bli platsen där du och din familj skapar livslånga minnen. Välkommen till ditt framtida hem!

  • Uteplats
Engelbrektsvägen 39, Jakobsberg, Järfälla kommun

Engelbrektsvägen 39

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
2 100 000 kr
59,9 m²
2 rum
vån 1/2
3 873 kr/mån
35 058 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Denna topprenoverade 2-rumslägenhet är belägen i en av Järfällas mest eftertraktade, ekonomiskt välskötta samt lågbelånade föreningar. Här kan du sova gott om natten, medveten om att dina boendekostnader är stabila, föreningens räntor är bundna samt alla väsentliga renoveringar är gjorda. Förutom det så har denna pärla till lägenhet dessutom genomgått en totalrenovering under 2023, och erbjuder idag enastående kvalitet och moderna detaljer! I lägenheten välkomnas man av ljusa väggar och vackert parkettgolv som är genomgående över hela planlösningen, samt utstrålar stil och elegans. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck som släpper in mycket ljus. I anslutning till rummet finns det en inglasad balkong i härligt västerläge, som erbjuder en trevlig utsikt över omgivningen och möjlighet att njuta av utomhusmiljön året runt. Det moderna köket är utrustat med toppmoderna apparater, stilfulla köksluckor och arbetsytor av hög kvalitet. I köket finns även gott om plats för matbord och trevliga middagar. Badrummet är smakfullt renoverat med moderna ytskikt. Här erbjuds en dusch, handfat, toalett och möjligheten till tvättmaskin. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och förvaring av kläder och personliga tillhörigheter. De stora fönstren släpper in naturligt ljus och ger en trevlig avslappnande atmosfär.

  • Plus
  • Balkong
Korpralsvägen 23, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Korpralsvägen 23

Radhus
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
4 995 000 kr
132 m²
5 rum
5 515 kr/mån
37 841 kr/m²

Äntligen är en av de mycket eftertraktade radhusen i Barkarbystaden till salu! Det är ingen slump att dessa radhus är eftersökta. Beläget nära både natur och shopping, är det idealiskt för dem som vill ha bekvämligheter inom räckhåll utan att behöva ge avkall på lugn och ro. Radhusets planlösning är väl genomtänkt och sträcker sig över två våningar, med totalt 132 kvadratmeter boyta. På nedre plan finner du ett modernt kök som renoverades samma år som byggåret för att verkligen få ett riktigt lyxigt kök. Nedre plan tillhandahåller även ett rymlig vardagsrum som erbjuder gott om plats för socialt umgänge och avkoppling. Här finns också direkt tillgång till en av de två uteplatserna, som ger möjlighet att njuta av frisk luft och solsken i söderläge. Du har WC med tvätt och torktumlare på samma nedervåningen. På övre plan finns tre väl tilltagna sovrum som alla rymmer både säng och förvaring. Här finns det även ett mindre allrum med möjlighet att göra om till sovrum. Du har också bostadens badrum med dusch, WC och kommod. I expansiva Barkarbystaden bor du nära till allt! Matbutiker, shopping, IKEA mm. ligger endast enstaka minuter från bostaden. På ca 15 minuters gångtid kommer du till Barkarby pendeltågsstation som tar dig till T-centralen på 18 minuter. Några minuter från bostaden kommer ingången till tunnelbanan som fortfarande är under bebyggelse och beräknas stå klar 2026. Järvafältets underbar natur bor du granne med och lekplatser finns det gott om i området! Skolor ligger också nära till hands. Ålsta förskola är endast en 200 meter promenad bort och Herrestaskolan F-6 ligger 700 meter från bostaden.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 5