Mäklare Cornelia Wiklund

Cornelia Wiklund

Om mig

Jag drivs av att hjälpa människor och älskar att se folks uppskattning när man gör det där lilla extra. Mitt främsta mål är att du ska känna dig trygg och nöjd genom hela processen och att vi tillsammans ska genomföra den bästa möjliga affären. Jag skräddarsyr affären efter livssituationen samt efter de förväntningar som ställs och är nöjd först när mina kunder lämnar affären med ett stort leende och känner att de vill arbeta med mig i framtiden.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Slipargränd 13, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Budgivning pågår
Slipargränd 13, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Slipargränd 13, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Slipargränd 13

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
1 888 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
3 868 kr/mån
33 714 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till ett av Kallhälls mest trevliga bostadsområden! Här bor man i en insynsfri, grönskande omgivning med fin utsikt mot öppna ytor och skogspartier. Under vinterhalvåret, då löven fallit, kan man skymta Mälarens glittrande vatten från den välplanerade lägenheten. Under sommarhalvåret kan man njuta av härlig kvällssol på balkongen till ljudet av trädens sus, härlig fågelsång och enstaka båtljud på avstånd. Bostadsrättsföreningen är välskött och ekonomiskt stabil med låg belåning. Lägenheterna på Slipargränd ligger dessutom med närhet till centrum där man hittar det mesta som behövs för att göra vardagen smidig. Endast några minuters promenad bort ligger även pendeltågs- och busstationen.

  • Premium
  • Balkong
Stråvägen 2, Viksjö, Järfälla kommun
  • Mån 29 jul
Stråvägen 2, Viksjö, Järfälla kommun, bild 2
Stråvägen 2, Viksjö, Järfälla kommun, bild 3

Stråvägen 2

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
1 895 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/6
5 686 kr/mån
27 868 kr/m²

+ Stambytt badrum 2023 + Hiss i huset + Gång avstånd till centrum + Närhet till natur En hemtrevlig känsla, grönska och lugn i centralt läge - välkomna till denna mysiga och trivsamma 2,5a på Stråvägen! På stora väldisponerade ytor, har man ett hem som är lätt att möblera med alla funktioner utan att behöva göra avkall på något. Här finns ett fullutrustat kök som ger plats för en stor matgrupp, ett mysigt sovrum och ett rymligt vardagsrum med vackra fönsterpartier som ger gott om ljus. Därtill ett nyligen stamrenoverat badrum (2023) och en hall. Här finns även en yta som kan användas för hemmakontor, walk in closet eller efter eget behov. Från köket finns utgången till den härliga balkongen med fri utsikt mot den lummiga skogen. Här kan du njuta av morgonkoppen i solens första strålar. Balkongen blir din egna oas, ytan ger plats för både loungegrupp, cafeset, blommor och växter! Här bor ni i ett väldigt mysigt kvarter med bekväma och moderna boenden i grönskande omgivningar. Viksjö är ett populärt område tack vare dess lugn och närhet till naturen. På Stråvägen bor du också med bara några minuters gångavstånd till Viksjö centrum med restauranger, vårdcentral, apotek m.m. Bussförbindelser till pendeltåget finns nära bostaden och tar dig smidigt till Jakobsberg centrum. I närheten av bostaden finns även flertalet skolor samt förskolor.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Turbingränd 13, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Tis 30 jul kl 12:00
Turbingränd 13, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Turbingränd 13, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Turbingränd 13

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
3 995 000 kr
118,5 m²
6 rum
vån 5/5
8 817 kr/mån
33 713 kr/m²

Välkommen till ett extraordinärt boende! Med ett av de bästa lägena i föreningen, högst upp i huset, i husraden närmast vattnet, finns detta generösa och välplanerade hem med en fantastisk vy över Mälaren. När du stiger in i den rymliga hallen möts du direkt av den fantastiska sjöutsikten och ljuset som flödar in från de stora fönsterpartierna. Utsikten blir som en vacker tavla som skiftar med årstiderna. Från vardagsrummet når du den stora terrassen om hela 21 kvm, en oas helt fri från insyn! Här ute öppnar sig en majestätisk vy över Mälaren som bara måste upplevas på plats. Under kvällen förvandlas himlen till en målning av vackra nyanser i rosa, orange och lila som reflekteras i Mälarens spegelblanka vatten. En utsikt du aldrig tröttnar på! I denna välplanerade lägenhet uppfyller varje kvadratmeter ett syfte, vilket gör att bostaden kan nyttjas som såväl en praktisk familjebostad, som en gästvänlig oas med stora sociala ytor. När du kliver in i hallen möts du av stora och öppna ytor mellan kök, vardagsrum, matsalsdel och terrass. Från hallen nås också den mindre gästtoaletten. Direkt till höger ligger den privata sovrumsdelen med fyra bra sovrum, det stora badrummet och ett mindre allrum. I privata delen finns även gott om förvaring i två klädkammare och i ett flertal garderober. Här finns det minst sagt gott om plats att leva, trivas och umgås! Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Margaretavägen 13, null, Järfälla kommun
Margaretavägen 13, null, Järfälla kommun, bild 2
Margaretavägen 13, null, Järfälla kommun, bild 3

Margaretavägen 13

Lägenhet
Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
1 550 000 kr
48 m²
1 rum
vån 3/3
3 321 kr/mån
32 292 kr/m²

När du kommer in i bostaden möts du av en rymlig hall med förvaring bakom glasskjutdörrar. Från hallen tar du ta dig till resterande delar av lägenheten. Rakt fram när du kliver in i bostaden har vi badrummet, helkaklat med golvvärme och el-handdukstork renoverat 2018 i samband med stamrenoveringen. Vägg-i-vägg med badrummet finns en klädkammare med unika platsbyggda hyllor för att ta full vara på klädkammarens förvaringsmöjligheter. Vidare till bostadens vardagsrum, här har vi en stor yta som idag disponeras som vardagsrum och även sovalkov med gardiner som skärmar av. Ett naturlig och klokt val för att hålla sovalkoven och vardagsrummet separat utan att bygga en vägg. Fortsatt till bostadens kök som har väl tilltagna arbetsytor som enkelt tillgodoser all arbete i köket, här finns det även plats för ett större matbord till 4-8 personer. Det absolut unika i köket är den svarta skiffern som klär väggen med ett lyxigt och modernt utseende, detta sätter prägeln för kökets utseende. Den här bostaden rekommenderar jag att se på plats, välkommen att höra av dig för visning!

  • Premium
Månadsvägen 29, Jakobsberg, Järfälla kommun
Månadsvägen 29, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Månadsvägen 29, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Månadsvägen 29

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
1 945 000 kr
64 m²
3 rum
vån 3/3
5 265 kr/mån
30 391 kr/m²

*Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att boka visning* Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade 3a! Här bor ni i ett väldigt mysigt kvarter i centralt läge! När ni kliver innanför dörren välkomnas ni av ett hem med en trivsam planlösning och ett genomgående generöst ljusinsläpp. Färgskalan i lägenheten är genomgående satt i ljusa toner vilket skapar en ombonad och hemtrevlig känsla. Vidare in i bostaden möts ni av det stilfulla köket som erbjuder gott om förvaring bakom ljusa skåpluckor och stora arbetsytor. Från köket når ni ut till den härliga balkongen. Läget är insynsskyddat med utsikt över den fina innergården. Det stora vardagsrummet ger bra möjligheter till fri möblering och plats för trevligt umgänge, en rejäl soffgrupp och ett stort middagsbord är inga problem i denna lägenhet! I övrigt finns här två sovrum i bra storlek, ett helkaklat badrum samt en rymlig hall och klädkammare. På denna adress blir man bortskämd då man med en promenad på cirka 5 minuter tar sig centrum till ett utbud av butiker, caféer och restauranger i Jakobsbergs centrum, en busscentral med en rad busslinjer till olika delar av stan som Barkarby handelsplats, samt en pendeltågsstation där pendeltåget tar dig till Stockholms T-central på 19 minuter. Åker du bil finns det snabb access till E18/E4 som snabbt tar dig till olika delar av Stockholm. På cykelsadeln är man på 10-15 minuter en bra bit ut på Järvafältets stora naturområde, eller nere vid Mälarens strandkant där du kan njuta av den underbara natur som omger Järfälla kommun. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Sångvägen 2A, Jakobsberg, Järfälla kommun
Sångvägen 2A, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Sångvägen 2A, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Sångvägen 2A

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
1 995 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 782 kr/mån
29 124 kr/m²

På Sångvägen 2a finner du denna ljusa och välplanerade 2a. Här bor du i ett väldigt mysigt kvarter med bekväma och moderna boenden i en grönskande omgivning. När ni kliver innanför dörren välkomnas ni av ett hem med en trivsam planlösning och ett genomgående generöst ljusinsläpp. Från de stora fönsterpartierna flödar ljuset in i bostaden och skapar en fantastisk rymd. Ett parkettgolv sträcker sig genom hela lägenheten, likaså ljust tapetserade väggar vilket skapar en ombonad och hemtrevlig känsla! Innanför dörren står en garderob som tar hand om ytterkläderna och i den stora klädkammaren finns plats för ytterligare förvaring. Vidare in i bostaden möts ni av det fina köket som erbjuder gott om förvaring bakom gråa skåpluckor. Här finns stora arbetsytor där många goda middagar kan lagas och avnjutas med familj och vänner. Vardagsrummet är luftigt och ger goda möjligheter till fri möblering och plats för trevligt umgänge. En rejäl soffgrupp och ett middagsbord är inga problem i denna lägenhet. Från rummet finns utgången till den inglasade balkongen som erbjuder massor av sol och ljus. Tack vare inglasningen blir balkongen en given favoritplats i bostaden. Här kan de första solstrålarna avnjutas redan under tidig vår intill mitten på hösten - balkongen blir som ett extra rum! Bostaden erbjuder i övrigt ett rofyllt sovrum och ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Samtidigt finns här allt det där som underlättar i vardagen – bra förvaring, modern komfort samt rymliga och lättmöblerade rum där varje kvadratmeter befinner sig på rätt ställe! På Sångvägen 4C bor du med närhet till allt. Här går du endast 300m för att komma till centrum där det finns diverse olika butiker och här finns även pendeltåg och busstation. En cykeltur bort väntar Mälarens glittrande vatten, utegym, elljusspår, badstrand och trevliga grönområden där du kan njuta av årstidernas vackra färger i de mysiga promenadstråken. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Teknikvägen 69, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Budgivning pågår
Teknikvägen 69, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Teknikvägen 69, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Teknikvägen 69

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
2 495 000 kr
119 m²
6 rum
vån 2/3
8 840 kr/mån
20 966 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS* + Stor terrass om 21 kvm + Garage i huset + Mälaren och naturen nära tillhands + Närhet till badplatser + Kort gångavstånd till skola och förskola + Bastu, gym, gästlägenhet och lokal i föreningen I lugna och lummiga kvarter bland natur och barnomsorg finner ni denna pärla! Detta är ett inbjudande hem för familj och gäster, med generösa sällskapsytor både inne och ute. Kvadratmetrarna är väl fördelade med stora sociala ytor i vardagsrum och kök liksom avskildhet och lugn och ro för varje familjemedlem vid sovrumsdelen. De stora ytorna ger gott om plats att leva och umgås och många rum passar utmärkt för växande barnfamiljer. En stenkast bort ligger den omtyckta förskolan Teknikstugan samt en lekplats. Här har ni även närhet till en populär skola! Varma sommardagar når ni enkelt Bonäsbadet eller Kallhällsbadet för ett dopp i det blå. I dag disponeras lägenheten som sex rum, men planlösningen kan enkelt göras om. Från vardagsrummet når du bostadens pärla, den stora terrassen. Här finns gott om utrymme att skapa din alldeles egna oas. Loungegrupp, blommor och växter - bara fantasin sätter gränser! I övrigt finns här ett stort badrum, wc och mycket förvaring i rymliga klädkammare, garderober samt ett stort externt förråd på entréplan. Föreningen erbjuder även många bekväma faciliteter såsom hiss ner till garaget, gästrum, samlingslokal och bastu. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vibblabyvägen 8, Jakobsberg, Järfälla kommun

Vibblabyvägen 8

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
1 795 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/5
6 243 kr/mån
22 722 kr/m²

Vi presenterar en underbar lägenhet som kombinerar bekvämlighet, närhet till kollektivtrafik och fin inredning. Belägen med gångavstånd till både pendeltåg och bussar, centrum och butiker, är denna lägenhet idealiskt placerad för den som söker ett liv fullt av bekvämligheter. Den första egenskapen som fångar din uppmärksamhet är lägenhetens väldisponerade layout. Med noggrant planerade ytor erbjuder den generösa utrymmen för varje medlem av familjen att trivas och känna sig hemma. Oavsett om det är vardagsrummet som inbjuder till avkoppling och umgänge eller sovrummen som erbjuder en fristad för lugn och ro, så kommer du att uppskatta den genomtänkta planlösningen. Förvaringsmöjligheterna är också enastående i denna lägenhet. Med generösa garderober, skåp och hyllor finns det gott om utrymme att organisera och förvara alla dina ägodelar. Du behöver inte längre oroa dig för att trängas med prylar då det finns gott om plats för att hålla ordning. Ett nyligen renoverat badrum tillför en fräsch och modern touch till lägenheten. Med stilfullt kakel och modern belysning kommer du att uppskatta att starta dagen med en uppfriskande dusch eller koppla av i ett varmt bad på kvällen. Denna lägenhet är perfekt för familjer som söker en bekväm och lättillgänglig livsstil. Med närheten till kollektivtrafik är det enkelt att ta sig runt staden och utforska allt den har att erbjuda. Centrum och butiker ligger inom bekvämt gångavstånd, vilket gör det smidigt att handla och ta del av stadens puls. Sammanfattningsvis är denna lägenhet en pärla för familjer som söker en perfekt kombination av bekvämlighet, utrymme och modern inredning. Missa inte chansen att få njuta av det bästa av både läge och boende! I samma förening som lägenheten har du naprapat, sjukgymnast och Kvarnen förskola som är populär och omtalad. En minut gångtid från porten finner du restauranger och frisör men även omtyckta Jakobsbergskyrkan. I föreningen finns det gott om parkeringsplatser utomhus, inomhus i garaget under gården samt gästparkeringar men även möjligheter till cykelparkering utanför porten eller i källaren. Cirka 2 minuter från bostaden ligger Kvarnen skola, Montessoriskolan och Vittraskolan för F-åk9. Cirka 5 minuter från bostaden har du Jakobsberg sporthall, simhall, ishockey, tennis, padel och mycket mer! Endast en minut till Jakobsbergs centrum som är ett populärt centrum. Där hittar man nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. I centrum finns också flera restauranger, konditori, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis. Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Kapp Ahl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet. Till Pendeltågsstationen är det enstaka sekunder och meter då det ligger precis intill. Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Pendeltåg från Jakobsberg går 4-8 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Till Stockholm city är det ca 20 km, med bil tar man E18.

  • Plus
  • Hiss
Skogstorpsvägen 14, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Mån 29 jul

Skogstorpsvägen 14

Radhus
Kallhäll, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
3 395 000 kr
73 + 30 m²
4 rum
4 509 kr/mån
46 507 kr/m²

+ Ring för visning! + Värme och vatten ingår i avgiften + Låg avgift + Låg parkeringskostnad (100kr/mån) + Tomt i soligt sydväst! + Stabil och välskött förening + ca 200m till närmsta skola och förskola + 15 min till Mälaren + 10 min promenad till stationen, 24 in till city I Bolinderbyns grönskande och lite gömda kvarter finner vi detta charmiga radhus. Huset präglas av det sena 1940-talets funktionalitet och genialitet. Detta är ett hem som är öppet och gästvänligt. De sociala ytorna är samlat på nederplan i form av ett välplanerat kök, och ett luftigt vardagsrum. Här finns även en rymlig hall som leder upp till övreplan. Där finner du två vältilltagna sovrum med bra förvaring samt ett helkaklat stort badrum. Två trappor ner ligger det tredje sovrummet, badrum och förrådsdel . Samtidigt finns här allt det där som underlättar i vardagen – bra förvaring, modern komfort samt rymliga och lättmöblerade rum där varje kvadratmeter befinner sig på rätt ställe. Utomhus finns den soldränkta uteplatsen med yta för loungegrupp och matbord. Här finns plats för många härliga middagar med familj och vänner. Utanför finns en stor gräsmatta där barnen kan springa omkring och träffa kompisarna i området! Här bor du i Kallhällsidyll "Bolinderbyn". Uppvuxet grönt lummigt område med den gamla charmen kvar. Ett mycket trevligt, lugnt och barnvänligt område med skolor och daghem på kort behagligt gångavstånd. I Bolinderbyområdet har barnen massor av bra lekytor på stora gräsmattor, lekplatser, små skogsområden, fotbollsplaner och pulkabackar. Till idrottsplatsen och inomhusrinken är det ca 600 meters promenad. Till Kallhälls Centrum och pendeltåget är det ca 10 minuters promenad. Närmsta busshållsplats finns ca 400 meter bort från bostaden. Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Bolindervägen 32, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Mån 29 jul

Bolindervägen 32

Radhus
Kallhäll, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
3 495 000 kr
81,9 + 30 m²
4 rum
4 342 kr/mån
42 674 kr/m²

+ Värme och vatten ingår i avgiften + Låg avgift + Låg parkeringskostnad (100kr/mån) + Tomt i soligt läge! + Stabil och välskött förening + ca 200m till närmsta skola och förskola + 15 min till Mälaren + 10 min promenad till stationen, 24 in till city I grönskande och familjevänliga Bolinderbyn finner vi detta charmiga radhus. Huset präglas av det sena 1940-talets funktionalitet och genialitet. Renoveringar har genomförts på ett varsamt sätt som bevarar tidsandan. Detta är ett mycket tilltalande hem med mysiga sällskapsytor, bra förvaring, modern komfort samt rymliga och lättmöblerade rum där varje kvadratmeter befinner sig på rätt ställe. De sociala ytorna är samlade på entréplan i form av ett trivsamt kök och ett luftigt vardagsrum där ljuset strömmar in från vackra fönster och burspråk. Här finner ni utgången till trädgården med stenbelagd uteplats. Här njuter ni av solen hela dagen! Växtligheten ger utemiljön en lummig och färggrann inramning. Läget är det bästa tänkbara och här erbjuds ett lugnt, avskilt och barnvänligt boende med närhet till lekplatser, förskolor, grundskolor. Trappan upp leder er till två vältilltagna sovrum med bra förvaring i stora klädkammare. På nederplan finner ni ett förråd och ett allrum. Badrum finns på båda våningsplanen. Här bor ni i Kallhällsidyll "Bolinderbyn". Uppvuxet grönt lummigt område med den gamla charmen kvar. Ett mycket trevligt, lugnt och barnvänligt område med skolor och daghem på kort behagligt gångavstånd. I Bolinderbyområdet har barnen massor av bra lekytor på stora gräsmattor, lekplatser, små skogsområden, fotbollsplaner och pulkabackar. Till idrottsplatsen och inomhusrinken är det ca 600 meters promenad. Till Kallhälls Centrum och pendeltåget är det ca 10 minuters promenad. Närmsta busshållsplats finns ca 400 meter bort från bostaden. Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Ålsta allé 12, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Ålsta allé 12

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
3 145 000 kr
46 m²
2 rum
vån 6/7
963 kr/mån
68 370 kr/m²

+ Nyproducerad 2024 + Ägarlägenhet + Låg månadsavgift + Garage i huset + Förråd ingår Näst högst upp i huset finner du denna ljusa och välplanerade 2a. Bostaden erbjuder en öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum som är idealisk för umgänge och för fri möblering. Från de stora fönsterpartierna flödar ljuset in i bostaden och skapar rymd. Ett parkettgolv sträcker sig genom hela lägenheten, likaså ljust målade väggar vilket skapar en ombonad och hemtrevlig känsla medan fönsterbänkarna i natursten ger en touch av elegans till rummen. Från vardagsrummet finns utgången till den härliga balkongen i soligt söderläge som erbjuder massor av sol och ljus. I övrigt finns här ett vältilltaget sovrum samt ett stort helkaklat badrum. Medföljande förråd finns smidigt placerat på källarplan. Samtidigt finns här allt det där som underlättar i vardagen – bra förvaring, modern komfort samt rymliga och lättmöblerade rum där varje kvadratmeter befinner sig på rätt ställe! I växande Barkarbystaden erbjuder JM ägarlägenheter med låga fasta kostnader och stor personlig frihet. Här bor du ett stenkast från den nya tunnelbanan som beräknas klar 2027 och nära service, shopping och vacker natur.

  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Kosmosgränd 70, Skälby, Järfälla kommun
Kosmosgränd 70, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Kosmosgränd 70, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Kosmosgränd 70

Lägenhet
Skälby, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
2 995 000 kr
89 m²
4 rum
vån 1/2
5 271 kr/mån
33 652 kr/m²

På denna lugna och lummiga gata finner ni denna hemtrevliga bostad med radhuskänsla! Här välkomnas ni av ett hem som är öppet och gästvänligt. Den trivsamma planlösningen är disponerad över stora sociala ytor och rymliga rum. Bostaden erbjuder ett ljust och stilfullt kök med gott om förvarings bakom vita skåpsluckor. Här finns goda arbetsytor på gedigen bänkskiva där många goda middagar kan lagas och sedan avnjutas vid matplatsen med familj och vänner. Köket renoverades 2018, samma år renoverades badrummet och väggarna målades i genomgående ljusa toner. I badrum och kök finns det även golvvärme som värmer under bara fötter. Från det luftiga vardagsrummet finns utgången till den härliga uteplatsen där solens kvällstålar kan avnjutas. Här kommer många ljuvliga sommarkvällar att spenderas, kanske framför grillen eller i en skön loungesoffa med en god dryck i handen! Här kan man odla söta jordgubbar, grönsaker och vackra blommor i odlingslådorna intill uteplatsen. I övrigt finner du tre vältilltagna sovrum och en stor klädkammare. Samtidigt finns här allt det där som underlättar i vardagen – bra förvaring, modern komfort samt rymliga och lättmöblerade rum där varje kvadratmeter befinner sig på rätt ställe. På Kosmosgränd bor du i ett tryggt och barnvänligt område med närhet till såväl naturen som skolor och förskolor. Med en ca 300 meter bilfri promenad genom husområdet når man närmsta förskola och i närheten finns även Skälby och Björkebyskolan. I området finns det ett flertal lekplatser och bra kommunikationer endast en kort promenad från bostaden.

  • Premium
  • Uteplats
Månadsvägen 71, Jakobsberg, Järfälla kommun

Månadsvägen 71

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
1 795 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
5 559 kr/mån
26 014 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS & FLEXIBELT TILLTRÄDE** Hjärtligt välkommen till denna fina och välplanerade 3a i lugna och barnvänliga området Västerby! Här välkomnas du av en trivsam planlösning och ett genomgående generöst ljusinsläpp. Från de stora fönsterpartierna flödar ljuset in i bostaden och skapar en fantastisk rymd. Det stora vardagsrummet ger bra möjligheter till fri möblering och plats för trevligt umgänge, en rejäl soffgrupp och ett stort middagsbord är inga problem i denna lägenhet. Här finns även utgången till den stora balkongen i soligt läge! Intill vardagsrummet finns ett stort kök där trevliga middagar kan avnjutas med familj och vänner. I övrigt erbjuder bostaden, två rofyllda sovrum i perfekt storlek och ett helkaklat modernt badrum som renoverades under föreningens stambyte 2017. På denna adress blir man bortskämd då man med en promenad på cirka 5 minuter tar sig till ett utbud av butiker, caféer och restauranger i Jakobsbergs centrum, en busscentral med en rad busslinjer till olika delar av stan som Barkarby handelsplats, samt en pendeltågsstation där pendeltåget tar dig till Stockholms T-central på 19 minuter. Åker du bil finns det snabb access till E18/E4 som snabbt tar dig till olika delar av Stockholm. På cykelsadeln är man på 10-15 minuter en bra bit ut på Järvafältets stora naturområde, eller nere vid Mälarens strandkant där du kan njuta av den underbara natur som omger Järfälla kommun. Välkommen hem!

  • Balkong

Visar alla 13