Mäklare Ellen Wikström

Ellen Wikström

Om mig

Med många år inom säljbranschen har jag stor erfarenhet av möte med alla typer av människor. Jag är lyhörd, ambitiös samt arbetar alltid hårt och för långsiktiga relationer. Jag älskar mäklaryrket och gör alltid allt och lite till för att leverera bästa resultatet samt att du ska få bäst betalt. Jag är självmotiverad, envis, noggrann med massor av energi. Ser fram emot ditt samtal, nu kör vi!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Junivägen 8, Stora Mellansjö, Huddinge kommun
Junivägen 8, Stora Mellansjö, Huddinge kommun, bild 2
Junivägen 8, Stora Mellansjö, Huddinge kommun, bild 3

Junivägen 8

Villa
Stora Mellansjö, Huddinge kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
9 995 000 kr
200 + 20 m²
5 rum
1 713 m² tomt

Välkommen till Junivägen 8 och detta stora, välplanerade hem om hela 200 kvm på en lummig tomt precis intill sjön. Med sin generösa yta och smarta planlösning erbjuder denna bostad en bekväm och trivsam vardag för hela familjen. Det första som möter dig är den imponerande tomten, som bjuder på gott om utrymme för lek och avkoppling. Den grönskande omgivningen skapar en harmonisk atmosfär och ger dig möjligheten att njuta av naturen direkt utanför din dörr. Inne i villan finner du ett ljust och luftigt hem, där varje kvadratmeter är välutnyttjad. Här finns gott om plats för både umgänge och avskildhet. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social och inbjudande atmosfär, perfekt för middagar. På övervåningen finns två sovrum, som båda är generöst tilltagna och har gott om förvaringsmöjligheter. Här finns även, badrum, 2 stycken balkonger i olika väderstreck och sist men absolut inte minst ett allrum som enkelt kan göras om till ytterligare sovrum om så önskas. Stor varierande tomt med magisk utsikt över Magelungen. Flera uteplatser i olika väderstreck med möjlighet till sol från tidig morgon till sen kväll. Bergvärme och fiber finns installerat. Givetvis är det golvvärme på alla tre plan för behaglig och jämn värme i hela huset. Ett unikt hus på friköpt mark i eftertraktat läge! Huset är i gott skick med många av de stora renoveringarna utförda. Med närheten till både natur och stadens puls har du här det bästa av två världar. I Stora Mellansjö har du tillgång till grönområden, lekplatser och promenadstråk, samtidigt som du har bekvämt avstånd till Farstas utbud av butiker, restauranger och kommunikationer. Låt detta boendet ge dig minnen för livet, sitt i bastun med en kall och titta på sjön genom fönstret eller varför inte ge grannarna en snackis genom att ha årets grillkväll med familj och vänner på den fantastiska altanen!

  • Premium
Paternostervägen 34, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
  • Ons 31 jul kl 18:00
Paternostervägen 34, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 2
Paternostervägen 34, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 3

Paternostervägen 34

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
3 395 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
3 994 kr/mån
57 542 kr/m²

Välkommen till en smakfullt inredd tvåa på populära Paternostervägen. Här har du en optimalt planerad funkistvåa med ljusa kulörer och genomtänkta materialval i kombination med många fina originaldetaljer. Rummen är välplanerade och det finns gott om förvaringsutrymmen samt ett genomgående ljusinsläpp. Föreningen är välskött med god ekonomi. Lugnt och fint läge vid Nytorps gärde med utomhusbad och motionsslingor runt knuten samt med Nackareservatet på kort promenadavstånd. På Paternostervägen bor du trivsamt med kort gångavstånd till tre olika tunnelbanestationer; Blåsut, Skärmarbrink och Hammarbyhöjden. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Sofielundsvägen 33, Blåsut, Johanneshov, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Sofielundsvägen 33, Blåsut, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 2
Sofielundsvägen 33, Blåsut, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 3

Sofielundsvägen 33

Lägenhet
Blåsut, Johanneshov, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
2 995 000 kr
41 m²
2 rum
vån 4/5
3 098 kr/mån
73 049 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Varmt välkommen till denna supertrevliga tvårummare med härlig balkong i högt och fritt läge. Här finner ni en bostad som erbjuder allt man kan förvänta sig plus lite till! Bostaden har stora sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Härifrån nås även bostadens mysiga balkong. Det rofyllda sovrummet har gott om förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Sist men inte minst, ett supertrevligt badrum med kombimaskin. Perfekt för två, eller lyxigt stort för en!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3