Mäklare Ellen Wikström

Ellen Wikström

Om mig

Med många år inom säljbranschen har jag stor erfarenhet av möte med alla typer av människor. Jag är lyhörd, ambitiös samt arbetar alltid hårt och för långsiktiga relationer. Jag älskar mäklaryrket och gör alltid allt och lite till för att leverera bästa resultatet samt att du ska få bäst betalt. Jag är självmotiverad, envis, noggrann med massor av energi. Ser fram emot ditt samtal, nu kör vi!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norråvägen 4, Stora Mellansjö, Huddinge kommun

Norråvägen 4

Villa
Stora Mellansjö, Huddinge kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
7 950 000 kr
60 + 19 m²
2 rum
2 345 m² tomt

Hus på en fantastisk sjötomt i populära Mellansjö! Välkommen till Norråvägen 4. Tänk dig att sitta vid vattnet och förtrollas av den klara, glittrande sjön. Det är en plats där du tillåts drömma fritt, låta tankarna vandra iväg medan du absorberar lugnet som omger dig. Samtidigt är det här en plats där närheten till allt du kan önska dig är påtaglig. Oavsett om det är affärer, restauranger eller andra bekvämligheter, så finns de alla inom räckhåll. Du kan njuta av den naturliga omgivningen samtidigt som du har tillgång till alla nödvändigheter i din vardag.

Fyrskeppsvägen 96, Kärrtorp, Stockholms kommun

Fyrskeppsvägen 96

Lägenhet
Kärrtorp, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
3 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
5 927 kr/mån
48 542 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna fina 3a belägen på en av Kärrtorps trevligaste adresser! Välkommen till Fyrskeppsvägen 96, här kan du med fördel flytta in och bara bo. Bostaden erbjuder bland annat rymliga rum, helkaklat badrum och en jättetrevlig balkong! På Fyrskeppsvägen bor du ett stenkast från Nytorps Gärde med motionsspår och bad, tunnelbana och service i kärrtorps centrum. Nära Nackareservatet med möjlighet till utförsåkning, längdskidor, trevliga promenadstråk, badsjöar och mycket mer. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 2