Mäklare Sanna Pickelner

Sanna Pickelner

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ronnebyvägen 30, Björkhagen/Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
 • Sön 3 dec kl 11:30
Ronnebyvägen 30, Björkhagen/Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Ronnebyvägen 30, Björkhagen/Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Ronnebyvägen 30

Lägenhet
Björkhagen/Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
2 995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
3 446 kr/mån
52 544 kr/m²

Välkommen till en välplanerad 2:a i områdets bästa förening. Här har du en bostad med välplanerade kvadratmetrar, rum i bra storlek, högt i tak, gott med förvaringsmöjligheter och fint ljusinsläpp med fönster i två väderstreck samt ett stambytt badrum. Som att inte detta vore nog så tillhör lägenheten en av områdets bästa föreningar med mycket god ekonomi och som äger marken. I denna förening finner du både en festlokal, två gästlägenheter, ett hobbyrum, en bastu, ett kombinerat gym och lekrum samt en stor, lättbokad tvättstuga. Ronnebyvägen ligger med ett par minuters gångavstånd till både Björkhagen och Hammarbyhöjdens t-bana som tar dig till Skanstull på några minuter. Här bor du bokstavligt talat granne med Nackareservatet med rekreation och fantastiska elljusspår, badplatser samt utegym. På morgonkvisten kan du inhandla nybakat stenugnsbakat bröd från det välrenommerade Caféet Bonne femme. Detta är ett hem för den som ställer höga krav på sitt boende. En utmärkt möjlighet att få bosätta sig med direkt närhet till service, natur och kommunikationer. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Petrejusvägen 18, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
 • Sön 3 dec kl 13:45
Petrejusvägen 18, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 2
Petrejusvägen 18, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 3

Petrejusvägen 18

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
5 195 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/4
5 573 kr/mån
61 118 kr/m²

Nu har du kommit till en mycket trevlig souterräng 3:a med radhuskänsla på populära och lugna Petrejusvägen. Här har du en mycket välplanerad bostad på 85 kvm med egen uteplats i ett skyddat söderläge. Från husets framsida sett bor man 1 trappa upp utan någon som helst insyn. Bostaden har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, 2 rymliga klädkammare för bra förvaringsmöjligheter, bra storlek på alla rummen och ett fint genomgående ljusinsläpp. Solid förening med en god ekonomi. Här bor man i direkt närhet till både natur, Hammarbyhöjdens centrum med dess utbud och flera olika kommunikationsalternativ inom 5-10 minuters promenadsavstånd. Helt klart en bostad som bara måste upplevas på plats. Välkommen på visning.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Thunbergsgatan 18, Skärmarbrink / Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Thunbergsgatan 18

Lägenhet
Skärmarbrink / Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
2 650 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/3
3 763 kr/mån
63 095 kr/m²

Välkommen till en optimalt planerad gavel 2:a med både bevarad originalkänsla i kombination med moderna inslag. Lägenheten ligger i ett trevligt gavelläge med ljusinsläpp från flera väderstreck, hög takhöjd och fin fiskbensparkett på golvet. Sammanfattningsvis en underbar 2:a belägen med ett fantastiskt läge. Nära till såväl Södermalms puls och Globens shopping/arena som till det natursköna och harmoniska Nackareservatet, Hammarbybacken eller varför inte Årstaskogen. Här finns både skidspår, joggingspår och promenadslingor. Det är ett par minuters promenad till Skärmarbrinks tunnelbanestation med både grön linje 17 och grön linje 18. På behagligt gångavstånd finns även Gullmarsplan med utmärkta serviceställen, restauranger och pubar samt kommunikationer. Helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

 • Balkong
Tidaholmsvägen 26, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
 • Sön 3 dec kl 12:45
Tidaholmsvägen 26, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 2
Tidaholmsvägen 26, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 3

Tidaholmsvägen 26

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
3 795 000 kr
61 m²
3 rum
vån 2/3
5 238 kr/mån
62 213 kr/m²

Välkommen till en fin gaveltrea som har det där lilla extra. Här finner du bland annat fönster i flera väderstreck som bidrar till ett fint ljusflöde in i rummen och en karismatisk öppen spis för hög mysfaktor. För övrigt har lägenheten en optimal planlösning med bra storlek på rummen, gott om förvaringslösningar och fina golv samt hög takhöjd (2,70 m). Bostaden har en härlig balkong som vetter mot föreningens lugna och lummiga baksida. Här kan du njuta av eftermiddags-kvällssol och avnjuta härliga solnedgångar. Tidaholmsvägen är en lugn och högt belägen gata i Hammarbyhöjden nära Finn Malmgrens Plan med dess utbud av service; Konsum, apotek, blomsteraffär, optiker, café, restauranger, BVC, 7-Eleven m.m. Här finner ni inom 3 minuters gångavstånd även Hammarbyhöjden t-bana som tar dig till Södermalm på mindre än 5 minuter och City på dryga 10 minuter. Ett stenkast bort nås Nackareservatet med dess rekreation och fantastiska elljusspår, badplatser samt utegym. Detta är ett hem för den som ställer höga krav på sitt boende. En utmärkt möjlighet att få bosätta sig med direkt närhet till service, natur och kommunikationer. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning.

 • Premium
 • Balkong
Sickla Allé 13, Sickla Allé, Nacka kommun
 • Sön 3 dec kl 14:45
Sickla Allé 13, Sickla Allé, Nacka kommun, bild 2
Sickla Allé 13, Sickla Allé, Nacka kommun, bild 3

Sickla Allé 13

Lägenhet
Sickla Allé, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
3 295 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 4/13
2 855 kr/mån
69 368 kr/m²

I den gamla ombyggda fläktfabrikens huvudkontor ligger denna ljusa fina 2:a med välplanerade ytor och 3 meter i takhöjd! Lägenheten har en härlig rymd tack vare mycket ljusinsläpp genom flertalet fönster den ovanliga takhöjden och de ljusa trägolven. Samtliga fönster och balkong i lägenheten vätter i syd/sydöst mot naturen och Sicklasjön. Ingen insyn i lägenheten! Välmående förening med låg avgift och dessutom hyresrätter kvar att sälja i framtiden. Nyrenoverad övernattningslägenhet/lokal och på taket finns en gemensam takterrass med enastående utsikt som kan nyttjas av medlemmarna. Här bor ni endast med några minuters gångavstånd ner till badbryggor i Sicklasjön, Sickalsjöns strandpark med tennisbanor, boulebanor och caféer samt Sickla köpkvarter. På promendavstånd ligger också Hammarbybacken och Hammarby Sjöstad. Bra kommunikationer tar dig också till Slussen med direktbuss. Eller åk med tvärbanan till Gullmarsplan. Ypperligt läge nära shopping, bad, natur och stad. Mellan naturen och staden! Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Petrejusvägen 30, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun

Petrejusvägen 30

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
4 695 000 kr
68 m²
4 rum
vån 1/3
3 747 kr/mån
69 044 kr/m²

Optimalt planerad 4:a med mycket originalkänsla bevarad i kombination med det moderna. Bostaden karaktäriseras av ljusa härliga färgsättningar, genomgående golv, fina materialval och välplanerade rum med bra förvaringslösningar. Här har inget lämnats åt slumpen och föreningen har helt klart en av områdets mysigaste innergårdar med både lekplats, utemöbler och grillmöjligheter. Mycket solid förening med god ekonomi som återspeglas i den låga månadsavgiften. Här bor man i direkt närhet till både natur, Hammarbyhöjdens centrum med dess utbud och flera olika kommunikationsalternativ inom 5-10 minuters promenadsavstånd. Helt klart en bostad som bara måste upplevas på plats. Välkommen på visning.

Skarabacken 1, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun

Skarabacken 1

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
6 495 000 kr
114 m²
5 rum
vån 1/3
5 769 kr/mån
56 974 kr/m²

- Sällan till salu - Öppen planlösning - Stabil och nästintill skuldfri förening med enbart 5 mkr i lån och 13 hyresrätter kvar - Stor 5:a med uthyrningsdel - Insynsskyddad med lummig innergård - Närhet till bra skolor och förskolor - Gångavstånd till södermalm och cykelavstånd till city. Nu har ni kommit till något alldeles extra i en förening med mycket god ekonomi. Lägenheten är en 5:a på hela 114 kvm med två badrum. Man kan även välja att använda den som en 4:a och istället hyra ut det ena sovrummet samt det lilla badrummet. Lägenheten har nämligen två ingångar så det fungerar alldeles utmärkt för uthyrning om så önskas. Lägenhetens öppna planlösning mellan kök och vardagsrum bidrar till den sociala känslan, här får alla plats! Köket är renoverat med finess och fingertoppskänsla. Alla sovrummen är av bra storlek så här behöver man inte "lotta om" vem som ska ha vilket rum. Badrummet lämnar inte heller det något åt slumpen, det är snyggt renoverat med alla moderniteter. Detta är helt klart en bostad som bör upplevas på plats. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Forsskålsgatan 13D, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
Forsskålsgatan 13D, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 2
Forsskålsgatan 13D, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 3

Forsskålsgatan 13D

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
3 195 000 kr
50 + 16 m²
2 rum
6 991 kr/mån
63 900 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING. Välkommen till en unik bostad i hjärtat av söder om söder med påtaglig radhuskänsla i lummig grönskande miljö. Med promenadavstånd från Hammarbyhöjden, Södermalm och alldeles invid Hammarby Sjöstad finner ni denna optimalt planerade 2:a om 50 kvm + 16 biyta med en väl tilltagen uteplats som under de varma månaderna utgör en förlängning av bostaden. Umgås med vänner och familj i stora sällskap till härliga grillkvällar i lugnt och privat läge vid återvändsgata. Hela lägenheten uppfördes 2010/11 och är i mycket gott skick med social öppen planlösning, modernt kök & badrum, egen relaxavdelning med bastu och jacuzzi samt fräscha ytskikt. Genomgående golvvärme i lägenheten och alla bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare samt diskmaskin. Sammantaget ett boende i toppklass som borgar för hög trivselfaktor. Något som är alldeles extra är att denna förening tillåter sina medlemmar att hyra ut sin bostad både på kort (airbnb) och längre tid. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats

Visar alla 8