Mäklare Annika Hedman

Annika Hedman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Optikvägen 13, Dalénum, Lidingö kommun

Optikvägen 13

Lägenhet
Dalénum, Lidingö kommun
Svenska Mäklarhuset Lidingö
6 495 000 kr
71 m²
3 rum
vån 6/7
4 381 kr/mån
91 479 kr/m²

Med en rymlig inglasad balkong i högt läge på våning 6 av 7 finns detta härliga hem som badar i sol. Balkongen har extra takhöjd och utsikt över vattnet och Stockholms inlopp, så här finns verkligen möjlighet att få en extra guldkant på tillvaron. Fullt utrustat kök med plats för stort matbord där man kan sitta många. Vardagsrum för socialt umgänge samt utgång till den inglasade generösa balkongen. Rofyllt sovrum med hel garderobsvägg med skjutdörrar, sovrum/arbetsrum samt stort helkaklat badrum. Kort sagt, en härlig 3:a med toppenläge i Dalénum!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Läroverksvägen 35 / Banérförarvägen 1, Mosstorp, Lidingö kommun

Läroverksvägen 35 / Banérförarvägen 1

Villa
Mosstorp, Lidingö kommun
Svenska Mäklarhuset Lidingö
10 250 000 kr
95 + 95 m²
4 rum
932 m² tomt

Välkommen till detta hemtrevliga hus som har varit i familjens ägo sedan byggnadsåret 1947! Stor uppvuxen trädgårdstomt i söderläge med altan, garage i källaren. Här har man möjlighet att sätta sin egen prägel på sitt hem med centralt läge på Lidingö. Stort kök med utrymme för rejält matbord och plats för många. Vardagsrum med öppen spis (ej brukbar idag) samt utgång till altan med trappa ned till trädgården. I anslutning till vardagsrummet har man öppnat upp till en matsal/bibliotek. Två stora insynsskyddade sovrum med plats för dubbelsäng, inbyggda garderober . Badrum med badkar. Underbar uppvuxen insynsskyddad trädgårdstomt med äppelträd och plommonträd, blommor, hallon och krusbär.

  • Plus
Lillåkersvägen 46, Gångsätra, Lidingö kommun

Lillåkersvägen 46

Lägenhet
Gångsätra, Lidingö kommun
Svenska Mäklarhuset Lidingö
2 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/4
4 731 kr/mån
38 397 kr/m²

Välkommen till denna fräscha välplanerade gavel-3:a, möjlig 4:a. Lägenheten har genomgående parkett, nymålade väggar samt stambytt badrum. Rymlig möblerbar hall med gott om utrymme för förvaring i både garderober och väl tilltagen klädkammare, Här får man två insynsskyddade stora sovrum mot grönskande innergård samt luftigt vardagsrum med balkong i söderläge. Modernt kök med matplats. Här bor du i en trevlig förening belägen centralt på Lidingö, nära service, grönområden och bra kommunikationer.

  • Balkong
  • Hiss
Kolmårdsvägen 10, Killinge, Lidingö kommun

Kolmårdsvägen 10

Lägenhet
Killinge, Lidingö kommun
Svenska Mäklarhuset Lidingö
5 800 000 kr
98 m²
4 rum
vån 5/7
5 132 kr/mån
59 184 kr/m²

Välplanerad stor lägenhet i högt läge med solig balkong. Här bor man i välskötta föreningen Brf Utsikten på Lidingö i en lägenhet med tre rejäla sovrum, vardagsrum med gott om plats för matsalsmöbel och soffgrupp. Kök med all maskinell utrustning samt gott om skåp och arbetsytor. Stort familjebadrum med tvättmaskin och torktumlare. Intilliggande gäst -wc.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4