Mäklare Sara Danielsson

Sara Danielsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hövdingevägen 8A, Brevik, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår

Hövdingevägen 8A

Villa
Brevik, Lidingö kommun
Svenska Mäklarhuset Lidingö
11 595 000 kr
138 m²
7 rum
754 m² tomt

Enplansvilla på lummig, uppvuxen trädgårdstomt med bekväm storlek. Här bor du helt utan insyn från grannar eller gata ett stenkast från Brevik Centrum. Nära både hav, sjö, naturreservat, fotbollsplaner, lekplatser, barnomsorg, caféer, restauranger, kommunikationer och mycket annat vilket ger dig fina möjligheter att leva och njuta runt knuten.

Pyrolavägen 40, Skärsätra, Lidingö kommun

Pyrolavägen 40

Lägenhet
Skärsätra, Lidingö kommun
Svenska Mäklarhuset Lidingö
3 450 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/3
3 505 kr/mån
51 493 kr/m²

Söker du något inflyttningsklart? Då kanske den här smakfullt renoverade lägenheten om 3 rok är något för dig. 67 väldisponerade kvadratmeter som erbjuder en rymlig hall med en klädkammare utöver det vanliga, ett vardagsrum med utrymme för både soffa och övrigt möblemang, två bra sovrum, ett stambytt badrum och ett härligt, fullt utrustat kök från HTH med utrymme för matplats vid stort fönsterparti och en balkong helt utan insyn och grannar. Lägenheten är genomgående och har stora fönsterpartier vilket gör att den präglas av ljus och rymd som tillsammans med smakfulla och påkostade materialval erbjuder ett högkvalitativt boende. Här bor du helt utan insyn med naturen tätt inpå och kan blicka ut och följa säsongens skiftningar från både kök och balkong. Du bor i en av Lidingös största bostadsrättsföreningar på ett lugnt läge med fantastiska omgivningar, vackra promenadstråk och bra kommunikationer. Du strosar enkelt ner till Skärsätra Torg där LIdingö Saluhall dukar upp både lunch och brunch och erbjuder både fisk, chark, ost och färdiga rätter. På Torget finns dessutom både närbutik med postombud och flera restauranger. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Högsätravägen 24, Gångsätra, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår

Högsätravägen 24

Lägenhet
Gångsätra, Lidingö kommun
Svenska Mäklarhuset Lidingö
1 895 000 kr
33,2 m²
1 rum
vån 1/4
2 877 kr/mån
57 078 kr/m²

Sätt din egen prägel på denna välplanerade lägenhet med stor balkong. Brf Kantarellen 11 upplåter denna yteffektiva bostadsrätt med ett rymligt allrum med sovalkov och klädkammare. Stambytt, modernt badrum. Köksdel med fönster. Möjlighet att disponera om planlösningen för att få ett separat sovrum, se alternativ planlösning. Här bor du centralt, bekvämt och naturnära med bra kommunikationer. Snabbt tillträde möjligt. Välkommen på visning på Högsätravägen 24!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3