Mäklare Linus Rydberg

Linus Rydberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergavägen 74, null, Österåkers kommun
  • Idag kl 14:00

Bergavägen 74

Lägenhet
Österåkers kommun
Svenska Mäklarhuset Österåker
1 895 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/4
4 228 kr/mån
41 196 kr/m²

Välkommen till en mycket trivsam lägenhet i perfekt skick. Hörnläge med stor inglasad balkong mot ljuvlig natur, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Härligt ljus, bra storlek på sovrum samt snyggt badrum med tvättmaskin. Separat förråd ingår till denna bostad. Perfekt belägen i populär förening en kort promenad från centrum. Föreningens faciliteter och närhet: I Brf Åkerspark finns ett brett utbud av bekvämligheter att ta del av. För den aktive finns ett gym och en bastu. För gäster som behöver övernatta finns möjlighet att boka en gästlägenhet. Dessutom finns det tillgång till parkeringsplatser med möjlighet till elbilsladdning genom föreningen. Med endast en 8 minuters promenad når du Åkersberga centrum och tågstationen. Trots den centrala placeringen kan du inom bara två minuter ta dig till Hacksta friluftsområde, en fridfull oas där natur, rekreation och sport möts harmoniskt. På soliga dagar kan du njuta av en promenad längs Åkers kanal, där du omges av den vackra skärgårdsmiljön med bryggor och sittplatser. Det är den perfekta platsen att koppla av med en kopp kaffe medan du omges av naturens skönhet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Trädgårdsgatan 3, Centrala Vaxholm, Vaxholms kommun
  • Budgivning pågår

Trädgårdsgatan 3

Lägenhet
Centrala Vaxholm, Vaxholms kommun
Svenska Mäklarhuset Österåker
5 495 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/3
7 600 kr/mån
57 240 kr/m²

Välkommen till denna förtjusande sekelskiftesvåning som är belägen välkänd fastighet i hjärtat av Vaxholms stadskärna. Denna eleganta bostad kombinerar på ett unikt sätt charm, historisk karaktär och modern bekvämlighet. I denna varsamt renoverade och välutrustade våning har varje liten detalj valts med omsorg och skapar tillsammans med fastighetens arkitektur en underbar känsla. Väldisponerade ljusa ytor med stort vardagsrum och tre bra sovrum. Påkostat rymligt kök med köksö, braskamin och naturlig matplats. Bostaden har även ett stort badrum med tvättpelare, dusch och badkar. Föreningen stoltserar med en mysig gemensam parkliknande trädgård där medlemmarna kan njuta av olika uteplatser i alla väderstreck. Detta är en sällsynt möjlighet att förvärva en extraordinär sekelskiftesvåning i en historisk och eftertraktad miljö. Välkomna!

Gröndalskullen 4, Åkersberga-Gröndal, Österåkers kommun
  • Idag

Gröndalskullen 4

Villa
Åkersberga-Gröndal, Österåkers kommun
Svenska Mäklarhuset Österåker
4 295 000 kr
76 + 9 m²
4 rum
2 486 m² tomt

Upptäck det perfekta hemmet för dig och din familj i idylliska omgivningar i Gröndal. Denna charmiga villa erbjuder en harmonisk kombination av komfort, funktionalitet och fridfull närhet till naturen. Den lite mindre villan är perfekt för den moderna livsstilen. Ett gästhus med tvättstuga och källare ger extra utrymme och flexibilitet för familjen eller gäster. Huvudhuset imponerar med ett nyligen renoverat kök och fräscha ytskikt som skapar en modern och inbjudande atmosfär. Den öppna planlösningen mellan kök, vardagsrum och matplats skapar en känsla av rymd och gemenskap. I husets mitt finns både en vacker öppen spis och en ljuvlig vedspis. De två fina sovrummen erbjuder gott om plats för avkoppling och vila. Från vardagsrummet leder en liten altan ut till trädgården där du kan njuta av soliga eftermiddagar och lugnande kvällar med dina nära och kära. Trädgården är en riktig pärla med sin stora yta som gränsar mot skogen. Här kan du utforska naturen, odla dina egna grönsaker eller bara koppla av bland de vackra blommorna, buskarna och fruktträden. Den 10 kvadratmeter stora terrassen utanför gästhuset är perfekt för utomhusmiddagar eller att bara sitta och njuta av den friska luften. Med sin fridfulla atmosfär och närhet till naturen är detta hemmet som du alltid har drömt om. Ge dig själv privilegiet att kalla Gröndal för hemma och skapa minnen som varar livet ut. Missa inte chansen att äga denna pärla i Åkersberga Välkommen på visning!

  • Plus
Lötvägen 50A, Svinninge, Österåkers kommun

Lötvägen 50A

Radhus
Svinninge, Österåkers kommun
Svenska Mäklarhuset Österåker
4 295 000 kr
91,5 m²
4 rum
5 577 kr/mån
46 940 kr/m²

Välrenommerade Innovation Properties har uppfört dessa arkitektritade parhus med hög standard och yteffektiv planlösning. Det här huset erbjuder stor altan i söderläge, tre sovrum, två badrum varav ett med badkar, vattenburen golvvärme på båda planen och ett påkostat kök från Marbodal i serien Arkitekt med en harmonisk grön färg. På övervåningen finner man en generös takhöjd om över tre meter till nock, även i badrummet. Huset genomsyras av omsorgsfullt framtagna materialval och stora fina fönsterpartier som skapar ett fantastiskt fint ljusinsläpp mot naturen. Planlösningen är yteffektiv och funktionell med de sociala ytorna på entréplan och familjens privata sovrumsavdelning med tre sovrum och en walk in-closet på det övre planet. Till bostaden hör två parkeringsplatser och ett separat förråd. Ett bekvämt, snyggt och problemfritt boende på ett fantastiskt läge. Välkomna på visning!

  • Energieffektiv

Visar alla 4