Mäklare Wiveca Frisell

Wiveca Frisell

Om mig

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i större delen av mitt liv, utbildade mig 1995. För mig är inte mäkleriet ett jobb, det är en livsstil. Jag njuter av kundkontakten och förhandlingarna som leder till en lyckad affär för både köpare och säljare. Dessutom uppskattar jag det varierade arbetet, både med kundkontakter, de juridiska bitarna samt den viktiga administrationen. Kontakta mig om du går i säljtankar. Jag kommer gärna förbi och berättar om hur jag kan hjälpa till.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Arnö mellanväg 2, Ljusterö-Arnö, Österåkers kommun
  • Lör 3 aug kl 11:45
Arnö mellanväg 2, Ljusterö-Arnö, Österåkers kommun, bild 2
Arnö mellanväg 2, Ljusterö-Arnö, Österåkers kommun, bild 3

Arnö mellanväg 2

Fritidshus
Ljusterö-Arnö, Österåkers kommun
Svenska Mäklarhuset Österåker
3 500 000 kr
100 m²
5 rum
5 476 m² tomt

Beläget på den idylliska ön Ljusterö finner du detta charmiga hus på populära Arnö, en plats som kombinerar naturskönhet med praktisk bekvämlighet. Huvudbyggnaden stoltserar med ett högt läge som erbjuder en fantastisk utsikt över en prunkande trädgård. Här har varje detalj omsorgsfullt planerats och genomförts, med inramade planteringar som pryds av ett växthus och blomsterarrangemang som ger färg och liv året om. Utöver huvudbyggnaden finns flera andra byggnader som kompletterar denna underbara fastighet. Gäststugor erbjuder extra boendeutrymme för besökande vänner och familj, medan förråden ger gott om plats för förvaring av trädgårdsredskap och annat som behövs för att underhålla den välskötta tomten. Fastigheten är en del av en populär samfällighetsförening, vilket innebär att du får tillgång till gemensamma resurser och ett aktivt lokalsamhälle. Här kan du njuta av den fridfulla omgivningen och den starka gemenskapen som gör Arnö till en eftertraktad destination på Ljusterö. Välkommen till ett hem där varje hörn andas charm och där trädgården är en levande tavla av naturens skönhet.

  • Premium
Kårnäsvägen 34, Ljusterö-Kårnäs, Österåkers kommun
  • Idag kl 12:00
Kårnäsvägen 34, Ljusterö-Kårnäs, Österåkers kommun, bild 2
Kårnäsvägen 34, Ljusterö-Kårnäs, Österåkers kommun, bild 3

Kårnäsvägen 34

Villa
Ljusterö-Kårnäs, Österåkers kommun
Svenska Mäklarhuset Österåker
4 200 000 kr
90 m²
4 rum
1 862 m² tomt

Välkommen till detta charmiga rödmålade fritidshus beläget i det idylliska Kårnäs. Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva ett boende med allt du kan önska för en avkopplande och härlig fritid. Kårnäs är ett populärt område för fritidshusägare tack vare sitt lugna och natursköna läge. Här finns utmärkta möjligheter för friluftsliv, inklusive vandring, cykling, fiske och båtliv. Området är trevligt och välkomnande. Huvudbyggnaden är smakfullt målat i klassisk röd färg som harmoniserar perfekt med den omgivande naturen. Interiören är hemtrevlig och väl omhändertagen, redo att tas i bruk direkt. Utöver huvudbyggnaden finns två separata gäststugor, idealiska för att hysa besökande vänner och familj. Utöver dessa finns goda utrymmen för förvaring. I den direkta närheten i området finns brygga, strand och fina områden att strosa i, allt detta tas omhand av samfällighetsföreningen. . Från tomten har du en vacker sjöglimt som bidrar till den fridfulla atmosfären och förstärker känslan av att vara nära naturen. Välkomna att kontakta mäklare för mer information.

  • Premium
Dyviksrundan 5, Ljusterö-Linanäs, Österåkers kommun
  • Idag
Dyviksrundan 5, Ljusterö-Linanäs, Österåkers kommun, bild 2
Dyviksrundan 5, Ljusterö-Linanäs, Österåkers kommun, bild 3

Dyviksrundan 5

Fritidshus
Ljusterö-Linanäs, Österåkers kommun
Svenska Mäklarhuset Österåker
5 000 000 kr
90 m²
6 rum
4 900 m² tomt

Välkommen till detta fina och charmiga fritidshus, beläget högt ovanför Dyviksrundan i populära Linanäs. Här möts du av en doft av tallbarr och en atmosfär som bjuder in till ro och avkoppling. Huset är välrenoverat med omsorgsfullt bevarad charm, vilket skapar en perfekt balans mellan modern komfort och lantlig idyll. Från den höga positionen erbjuds en magnifik utsikt över den omgivande bebyggelsen, vilket ger en känsla av rymd och frihet. Fritidshuset är utrustat med kommunalt vatten och avlopp, vilket gör det enkelt att njuta av bekvämligheterna året runt. Huvudbyggnaden har generösa ytor med ett rymligt vardagsrum och ett funktionellt kök, perfekt för både lugna hemmakvällar och sociala tillställningar. Med fyra väl tilltagna sovrum finns det gott om plats för familj och vänner att övernatta. Utöver huvudbyggnaden finns här även en gäststuga och en praktisk bod. Gäststugan är idealisk för besökare som vill ha lite extra privatliv, medan boden erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter. För den bilburne finns bra parkeringsmöjligheter direkt vid tomten. Denna pärla till fritidshus erbjuder allt man kan önska för ett bekvämt och njutbart boende, oavsett om du söker ett permanent hem eller en tillflyktsort för helger och semestrar. Välkommen att uppleva denna underbara plats i Linanäs!

  • Premium
Skärsbergets pumpväg 26, null, Österåkers kommun
Skärsbergets pumpväg 26, null, Österåkers kommun, bild 2
Skärsbergets pumpväg 26, null, Österåkers kommun, bild 3

Skärsbergets pumpväg 26

Fritidshus
Österåkers kommun
Svenska Mäklarhuset Österåker
2 300 000 kr
72 + 25 m²
4 rum
2 363 m² tomt

Högt upp på Skärsberget, belägen på en mysig södervänd tomt ligger denna trevliga stuga som kan användas året om. Bra planlösning med 3 sovrum, kök, vardagsrum med öppen spis och badrum med dusch. Altan mot baksidan och fin förstukvist på framsidan. Källare består av tvättstuga och förrådsutrymmen med full ståhöjd. Samfälligheten är en populär förening där man har gemensamt sommarvatten, man äger en hel del grönområden runt fastigheterna men även en del mark borta vid Mjölnarsjön där man kan bada. Närheten till Linanäs är påtaglig och här finns restauranger med sjöläge, glassbod, gästhamn, allmänna badet. En bit bort åt andra hållet når man Ljusterö IP samt Bolby Gård med minigolfbana och glassbod även här. På Ljusterö finns även ett stort utbud av restauranger, Ljusterö torg och en uppsjö av olika naturområden att vistas i. Välkommen att kontakta mäklaren för privata visningar. 070-7105252 Ta gärna del av alla handlingar som ligger under fliken dokument.

  • Premium
Västerhamnsvägen 22, Ljusterö-Kårnäs, Österåkers kommun
Västerhamnsvägen 22, Ljusterö-Kårnäs, Österåkers kommun, bild 2
Västerhamnsvägen 22, Ljusterö-Kårnäs, Österåkers kommun, bild 3

Västerhamnsvägen 22

Fritidshus
Ljusterö-Kårnäs, Österåkers kommun
Svenska Mäklarhuset Österåker
3 995 000 kr
78 m²
3 rum
1 970 m² tomt

35 meter över havet ligger denna unika fastighet på södraste udden av populära Kårnäs – en oas av lugn och naturskönhet. Här ser och hör man bara fåglar, vindbruset i träden och båtarna runt udden. Läget på den parkliknande tomten gör att man har sjöutsikter i tre riktningar runt om fastigheten. Omgivet av vackra berg och pittoreska stenpartier som på ett magiskt sätt ramar in byggnader och tomten, erbjuder denna fastighet en unik möjlighet till ett harmoniskt liv nära hav och natur. Här på höjden kan du verkligen njuta av den svenska skärgårdens storslagna landskap vilket i sin helhet måste upplevas på plats. Det höga läget ger en unik boendemiljö, där de vackra stenpartierna och det majestätiska berget skapar en känsla av skydd och avskildhet Huset, som är renoverat uppfyller alla krav på permanentstandard. Med en genomtänkt planlösning, moderna bekvämligheter och fina materialval, kan det bli ditt nya hem eller en avkopplande tillflyktsort. Varje rum andas en unik atmosfär och de stora fönstren släpper in ett överflöd av naturligt ljus samtidigt som de bjuder på fantastiska vyer över omgivningen. Huset består av vardagsrum med vacker öppen spis, matrum med stora fönsterpartier även den med öppen spis, samt utgång till baksidan. Ett arbetskök med vacker fönster med vy ut mot det vackra berget som agerar vindskydd blåsiga dagar. 2 sovrum och ett duschrum. Utöver huvudbyggnad finns även gästhus med två rum på ca 40 kvm med bastu, toalett, vatten och stor förvaringsbod. Med mängder av utsiktsplatser på tomten och direkt utanför kan du välja din favoritplats för att beundra de magiska sjöutsikterna, som förvandlas med årstidernas skiftningar och solens olika ljus. Detta hus på Kårnäs är perfekt för dig som söker ett liv i harmoni med naturen utan att kompromissa med modern bekvämlighet. Här får du det bästa av två världar – en rofylld reträtt och ett hem redo för vardagens alla behov. Missa inte chansen att uppleva denna unika fastighet, där varje detalj är noggrant planerad för att erbjuda det bästa av boende och livskvalitet. Välkommen hem till unika Kårnäs! Tveka inte att höra av dig till mäklaren, för både privata och allmänna visningar. Ring 070-7105252 för bokning.

  • Premium
Tvärvägen 1, null, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 13:30
Tvärvägen 1, null, Norrtälje kommun, bild 2
Tvärvägen 1, null, Norrtälje kommun, bild 3

Tvärvägen 1

Fritidshus
Norrtälje kommun
Svenska Mäklarhuset Österåker
1 250 000 kr
38 m²
2 rum
1 936 m² tomt

Mysigt fritidshus på charmig skogs, bergs och naturtomt. Huset som är 45 kvm har ett välplanerat vardagsrum med öppen spis och fina stora fönsterpartier. arbetskök med god förvaring och bra arbetsytor. Sovrum med plats för två enkelsängar eller mindre dubbelsäng. Runt huset har du altan under tak samt större altan med plats för matbord och hammock. Läget i området är gemytligt och samfälligheten är populär med en välordnad badplats med sandstrand och ett flertal badbryggor samt badflotte i sjön Trehörningen. Här finns även badhytt, grillplats, sittmöbler samt båtbryggor. Spersboda ligger bara 30 minuter från Norrtälje och 1 timme från Stockholm. Till Bergshamra är det ca 20 min med bil och här finns välsorterad mataffär (ICA) som är apoteks- post- och systembolagsombud. I samhället finns även bibliotek, vårdcentral, bygdegård samt Rosenlundskyrkan.

  • Premium
Skogshultsvägen 38, Ljusterö-Vadholma, Österåkers kommun
Skogshultsvägen 38, Ljusterö-Vadholma, Österåkers kommun, bild 2
Skogshultsvägen 38, Ljusterö-Vadholma, Österåkers kommun, bild 3

Skogshultsvägen 38

Villa
Ljusterö-Vadholma, Österåkers kommun
Svenska Mäklarhuset Österåker
3 000 000 kr
66 m²
4 rum
2 106 m² tomt

Drömmer du om ett klassiskt fritidshus med plats för hela familjen och vänner? Då har du hittat rätt! Detta charmiga fritidshus ligger i ett populärt område nära bad och erbjuder en härlig kombination av huvudbyggnad, två gäststugor, bod, lekstuga och en vacker plan trädgårdstomt. Huvudbyggnaden är hjärtat av detta fritidshus och erbjuder en varm och inbjudande atmosfär. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en social yta perfekt för umgänge och avkoppling. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över trädgården. Här finns också en mysig öppen spis som sprider värme och trivsel under kyliga kvällar. Sovrummen är rymliga och erbjuder gott om förvaringsutrymme. På tomten finns två gäststugor som erbjuder bekvämt och privat boende för gäster. Dessa stugor är perfekt inredda för att ge en hemtrevlig känsla och har tillräckligt med utrymme för sängar och förvaring. En av stugorna har dessutom vatten indraget, vilket gör det enkelt för gäster att sköta sig lite själva. För den praktiska förvaringen finns en rymlig bod där du kan förvara trädgårdsredskap, utemöbler och annan utrustning. För barnen finns en charmig lekstuga som blir en perfekt plats för lek och äventyr. Här kan barnen skapa sina egna världar och njuta av friheten på landet. Tomten är plan och lättskött, vilket gör den idealisk för utomhusaktiviteter och avkoppling. Här finns gott om plats för lek och spel, samt möjlighet att anlägga en köksträdgård eller blommande rabatter. Den stora gräsmattan är perfekt för sommarens grillfester och picknickar. Detta fritidshus ligger i ett mycket populärt område nära en vacker badplats. Här kan du njuta av sol och bad under sommarmånaderna och ta långa, avkopplande promenader längs stranden året om. Närheten till vattnet erbjuder också möjligheter till fiske, båtliv och andra vattenaktiviteter. Detta klassiska fritidshus är den perfekta platsen för att skapa minnen med familj och vänner. Med huvudbyggnad, två gäststugor, bod, lekstuga och en plan trädgårdstomt finns här allt du behöver för att njuta av lediga stunder i en naturskön miljö. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska fritidshus i ett av de mest eftertraktade områdena nära bad. Välkommen att kontakta mäklaren för allmänna samt privata visningar. NI når mig är 070-7105252

  • Premium
Hummelmoravägen 60D, Ljusterö-Hummelmora, Österåkers kommun
Hummelmoravägen 60D, Ljusterö-Hummelmora, Österåkers kommun, bild 2
Hummelmoravägen 60D, Ljusterö-Hummelmora, Österåkers kommun, bild 3

Hummelmoravägen 60D

Tomt
Ljusterö-Hummelmora, Österåkers kommun
Svenska Mäklarhuset Österåker
1 650 000 kr
3 062 m² tomt

Nu säljs en obebyggd tomt i Hummelmora by som är ca 3800 kvm med erhållet förhandsbesked om nybyggnation av enfamiljshus. Tomten ligger utanför detaljplanerat område vilket ger stora friheter. Tomten har bra solläge med utsikt över byns ängsmarker och med närhet till Gärdsviken och strövområden i skog och vikar. Tomten är röjd från träd och anses vara lättbyggd och är förberedd med Fiber och el vilket underlättar byggnation. Infart till fastigheten är klar fram till tomtgräns av ägaren och båtplats kan hyras i närheten. Hummelmora är en gammal by på Ljusterö, i Österåkers kommun norr om Stockholms kommun. Omgivningen i Hummelmora är fantastisk. Kärnan består av gammal bebyggelse omgärdad av nyare fritidsbebyggelse. Hummelmora var säteri fram till 1856. Därefter togs byn över av skärgårdsbönder som byggde upp nuvarande bykärna. Insjön i byns bakkant har ett unikt djurliv, sjöfågel, tranor samt fyrfota invånare förekommer. Från Hummelmora når man lätt yttre skärgården med egen båt eller med Waxholmsbolaget. Sjökrogar såsom Nässlingen, Finnhamn, Svartsö, Ingmarsö och Grinda ligger bra till. Restid 15 minuter från Ljusterö färjan. Vägen underhålls av Trafikverket. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för privat visning alternativt åk förbi och upplev miljön själv.

  • Premium
Marumsvägen 30, Ljusterö-Marum, Österåkers kommun
Marumsvägen 30, Ljusterö-Marum, Österåkers kommun, bild 2
Marumsvägen 30, Ljusterö-Marum, Österåkers kommun, bild 3

Marumsvägen 30

Villa
Ljusterö-Marum, Österåkers kommun
Svenska Mäklarhuset Österåker
2 500 000 kr
79 + 4 m²
4 rum
5 723 m² tomt

Med ett avskilt och insynsskyddat läge i mysiga Marum finns här ett fritidshus med permanentstandard. Stora altaner i olika väderstreck. Stor enskild tomt som angränsar mot allmänning. Nära till badplats och brygga med båtplats. Huset har nyligen renoverats med renoverat vardagsrum/kök med ljusa väggar, nytt golv och ny köksinredning, nytt kaklat badrum med dusch/wc och handfat. Tvättstuga med varmvattenberedare och tvättmaskin och plats för förvaring. Marum är en mycket trevlig samfällighetsförening med god samhörighet och fina gemensamma ytor såsom flertalet badplatser och bryggor. Härifrån når du Ljusterö färja och Ljusterö torg inom ett par minuter. Ring gärna för privata visningar och övrig information. Kontakta mig på 070-715252

  • Premium
Ljusterö huvuds väg 19, Ljusterö-Vadholma, Österåkers kommun
Ljusterö huvuds väg 19, Ljusterö-Vadholma, Österåkers kommun, bild 2
Ljusterö huvuds väg 19, Ljusterö-Vadholma, Österåkers kommun, bild 3

Ljusterö huvuds väg 19

Villa
Ljusterö-Vadholma, Österåkers kommun
Svenska Mäklarhuset Österåker
4 500 000 kr
124 m²
5 rum
2 072 m² tomt

Välkommen till denna ståtliga villa belägen i ett populärt område på Ljusterö Huvud! Här bor du med närhet till både bad och vackra naturområden, perfekt för den som älskar att vara utomhus och njuta av skärgårdens rogivande miljö. Villan är en välplanerad 1,5-plansvilla med fem rum och kök, i mycket bra skick. På bottenvåningen hittar du ett rymligt vardagsrum med en vacker kakelugn som sprider både värme och atmosfär under kalla vinterkvällar. Den inglasade verandan blir snabbt en favoritplats, perfekt för avkoppling och umgänge året om. Verandan vetter mot soligt insynsskyddat läge. Bostaden omges av en välskött tomt som gränsar mot allmänning, vilket ger en känsla av rymd och frihet. Den vackra trädgården ramas in av staket och gärdsgård, vilket både pryder och skapar avskildhet. På tomten finns även två charmiga gäststugor, perfekta för övernattande gäster eller som hemmakontor, samt ett garage som ger gott om förvaringsutrymme. Som boende i området blir du medlem i en trevlig samfällighetsförening med gemensamt vatten och BDT-avlopp, vilket bidrar till en smidig och bekymmersfri vardag. Gångavstånd till fint bad samt brygga. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa på Ljusterö Huvud ett unikt boende med hög standard, naturnära omgivningar och en välkomnande gemenskap. Välkommen hem till ett liv i skärgårdsidyllen! Välkommen att kontakta mäklaren för både allmänna och privata visningar.

  • Premium
Gropgärdesvägen 34A, Ljusterö-Gropgärdet, Österåkers kommun
Gropgärdesvägen 34A, Ljusterö-Gropgärdet, Österåkers kommun, bild 2
Gropgärdesvägen 34A, Ljusterö-Gropgärdet, Österåkers kommun, bild 3

Gropgärdesvägen 34A

Lägenhet
Ljusterö-Gropgärdet, Österåkers kommun
Svenska Mäklarhuset Österåker
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/1
3 710 kr/mån
39 909 kr/m²

Detta hus har troligen en av de mest välordnade tomterna med fantastiska altaner, trappor, murar, belysning, gräsmattor, plattlagd parkering, snyggt staket etc. Superlativen är många. Huset som har renoverats sedan byggåret har kök/matplats med högt i tak, vardagsrum, badrum samt sovrum 1 trappa upp. Möjlighet till flera sovrum. Området har arkitektritade hus som varsamt är inplacerade i naturen och har en modern tolkning av ett traditionellt skärgårdsboende med sadeltak, ljus fasad och generösa tomter. Dubbel takhöjd i vardagsrummet, stora skjutpartier mot den egna trädgården och möjlighet till både frukost -och kvällsterrasser. Möjlighet att bygga till ca 20 kvm. Man har nyligen installerat luftvärmepump för både värme och kyla. Välkommen att ringa för ytterligare visningar. 070-7105252

  • Premium
  • Uteplats
Västansjövägen 86, Ljusterö-Gropgärdet, Österåkers kommun
Västansjövägen 86, Ljusterö-Gropgärdet, Österåkers kommun, bild 2
Västansjövägen 86, Ljusterö-Gropgärdet, Österåkers kommun, bild 3

Västansjövägen 86

Lägenhet
Ljusterö-Gropgärdet, Österåkers kommun
Svenska Mäklarhuset Österåker
2 195 000 kr
76 m²
4 rum
vån 1/1
4 394 kr/mån
28 882 kr/m²

Arkitektritad, modern och lättskött skärgårdsvilla med 84 kvm golvyta. Egen tomt om 470 kvm. Välplanerat hus med vardagsrum och kök i öppen planlösning och utgång till uteplats i sydväst-läge. Fin braskamin, vitmålade väggar och ekparkett. På bottenplan finns stort sovrum med utgång mot baksidan samt snyggt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Del i externt förråd samt angränsande till skogen på baksidan. Ring även för privat visning. 070-7105252

  • Premium
  • Uteplats
Vretvägen 15, Ljusterö-Dragboda, Österåkers kommun
Vretvägen 15, Ljusterö-Dragboda, Österåkers kommun, bild 2
Vretvägen 15, Ljusterö-Dragboda, Österåkers kommun, bild 3

Vretvägen 15

Villa
Ljusterö-Dragboda, Österåkers kommun
Svenska Mäklarhuset Österåker
4 900 000 kr
126 m²
4 rum
2 104 m² tomt

En fantastisk nybyggd villa från Mälarvillan, "Villa Björknäs" som stod byggklart 2022. Det är en 1- plans villa om 126 kvm fördelat på 4 rok med kök och vardagsrum i öppen planlösning med högt i tak. 3 bra sovrum, badrum, separat dusch samt tvättstuga. Braskamin och stora höga fönsterpartier i vardagsrum, Vedum kök och i övrigt mycket hög inredningsstandard. Äldre gäststuga om 15 kvm finns på baksidan och tomten är 1240 kvm med ett stort antal äppel- plommon- päron- och krusbärsträd, vinbärs och hallonbuskar. Bland annat med de goda "Reine Claude d'Oullins" - små plommonträd, en gammal sort från 1700-talet. Härlig naturtomt med vilda blommor och mindre rosenrabatter här och där. Naturskönt läge mitt på populära Ljusterö. På Ljusterö finns all service man kan tänka sig såsom skola årskurs 1-9 samt förskola, ett väletablerat torg med bla stor matbutik, ett väl utbrett föreningsliv och en aktiv kyrka. Ett par minuters bilväg ner mot Ljusteröfärjan som trafikerar dag som natt enligt tidtabell. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka in dig på både allmänna samt privata visningar.

  • Premium
Gropgärdesvägen 2, Ljusterö-Gropgärdet, Österåkers kommun
Gropgärdesvägen 2, Ljusterö-Gropgärdet, Österåkers kommun, bild 2
Gropgärdesvägen 2, Ljusterö-Gropgärdet, Österåkers kommun, bild 3

Gropgärdesvägen 2

Villa
Ljusterö-Gropgärdet, Österåkers kommun
Svenska Mäklarhuset Österåker
5 900 000 kr
131 m²
5 rum
1 687 m² tomt

Välplanerad nyckelfärdig villa belägen på högt sydvästläge med vattenburen golvvärme och solceller som ger låg energiförbrukning. Huset är arkitektritat och byggt i lösvirke och hela bygget genomsyrar hög kvalitet och man har inte sparat på krutet. Här har du vardagsrum med högt i tak, stora fönsterpartier och öppen planlösning mot köket. Köket har hög inredningsstandard och rymlig matplats och balkong dörr ut mot uteplatsen. Huset har 4 sovrum varav ett master bedroom med sidofönster och balkongdörr ut mot separat uteplats. Snyggt badrum med separat dusch, gästtoalett i anslutning till hallen samt separat tvättstuga. Perfekt läge med gångavstånd till både skolan som är årskurs 1-9, Ljusterö torg där du har både mataffär, restauranger, små butiker samt hårfrisör och massör etc Endast ett par minuter från färjan samt rikligt med natur och bad i fina insjön Skären. Kommunalt vatten och avlopp är indraget i huset. Villkor om försäljning eventuellt inbyte av objekt kan erbjudas. Huset måste upplevas på plats så välkommen att kontakta mäklaren Wiveca Frisell för privat visning. 070-7105252.

  • Premium
Sonö backväg 3, null, Norrtälje kommun
Sonö backväg 3, null, Norrtälje kommun, bild 2
Sonö backväg 3, null, Norrtälje kommun, bild 3

Sonö backväg 3

Tomt
Norrtälje kommun
Svenska Mäklarhuset Österåker
1 250 000 kr
2 890 m² tomt

Välkommen till Sonö, mitt i vackra Roslagen. Högt belägen och privat tomt med härlig sjöutsikt över sjön Närdingen och närhet till vacker natur, bad och möjlighet till egen brygga. Området är en dröm för barnfamilj eller naturälskare. Nära bad, rikt fiske och stora strövområden ger ett extra fantastiskt lugn. Grannarna vittnar om god gemenskap och en bra samfällighet. Tomtens läge ger extraordinära solnedgångar. Här är du på landet men har ändå väldigt nära till stan - både Norrtälje, Uppsala och Stockholm går snabbt att ta sig till. Perfekt för veckopendling. Både SL och UL's bussar stannar i närheten. Området är kuperat med generösa tomter och en blandning av fritidshus och permanentboende. Byggrätten säger 80+40 kvm och man har påbörjat förberedande trädfällning. Möjlighet att anlägga delad brygga och båtplats med grannfastigheten. Förrådsbyggnad finns på tomten, perfekt att ha under byggtiden. Tomten är ansluten till föreningens sommarvatten. Tomten har även möjlighet att ansluta till bredband via fiber. Kontakta mäklare för mer information. Wiveca Frisell 070-7105252 RITNINGSFÖRSLAG Bifogat i beskrivningen finns förslag till byggnation. Inga ansökningar har skickats in och denna ritning är inget krav, bara ett förslag. NÄROMRÅDE Ca 15 min med bil till Edsbro där ni hittar matbutik, pizzeria, kafé, förskola och mycket mer. Ca 20 minuters promenad till bussar (SL och UL) Ca 25 min med bil till charmiga Norrtälje

  • Premium
Hummelmoravägen 53A, Ljusterö-Hummelmora, Österåkers kommun
Hummelmoravägen 53A, Ljusterö-Hummelmora, Österåkers kommun, bild 2
Hummelmoravägen 53A, Ljusterö-Hummelmora, Österåkers kommun, bild 3

Hummelmoravägen 53A

Fritidshus
Ljusterö-Hummelmora, Österåkers kommun
Svenska Mäklarhuset Österåker
1 750 000 kr
34 m²
2 rum
2 507 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och lantliga pärla i natursköna Hummelmora! Här finner du en mysig stuga som lämpar sig både för fritidsboende samt för permanentboende och som erbjuder en unik möjlighet till ett avkopplande liv på landsbygden. Stugan är helt nybyggd och välisolerad, vilket garanterar en behaglig inomhusmiljö året om. Den är strategiskt placerad på en solig trädgårdstomt som är idealisk för både odling och rekreation. Här kan du njuta av lata sommardagar eller ta vara på den inspirerande miljön för att odla dina egna grönsaker och blommor. Med en yta på 34 kvadratmeter erbjuder stugan en välplanerad och funktionell layout. Här finns sovrum med plats för 160 säng samt vardagsrum/kök. Stugan är belägen på Hummelmoravägen i det eftertraktade området Ljusterö-Hummelmora, vilket ger dig närhet till både natur och bad. Varmt välkommen till Hummelmora och denna underbara stuga som erbjuder en genuint lantlig och mysig livsstil! Kontakta även mäklaren för privat visning! 070-7105252

  • Premium
Ålövägen 4, Ljusterö-Väsby, Österåkers kommun

Ålövägen 4

Tomt
Ljusterö-Väsby, Österåkers kommun
Svenska Mäklarhuset Österåker
1 500 000 kr
2 739 m² tomt

Tomten som är på 2739 kvm vetter mot söder och den är en sluttande tomt. Ljusterö Golf Den uppskattade banan ligger centralt belägen på ön och sedan 2003 erbjuder man18 hål där inget hål är det andra likt. Deras greener är vana vid superlativ och tack vare mattor på deras utslagsplatser har man kunnat skapa tee-områden som på många ställen erbjuder fantastiska vyer där man annars inte hade kunnat spela ifrån. På scorekortet må en del hål se korta och enkla ut men deras erfarenhet säger att verkligheten är en annan. En spännande golfanläggning där närheten till vattnet är påtaglig och från flera hål har man en fantastisk utsikt över fjärdar och öar. Sedan 2020 har mycket hänt på klubben. Klubbhuset har renoverats för att få plats med mer folk, både inne och ute, receptionen flyttades för att göra arbetet smidigare för personalen, paddelbanor har byggts ch restaurangen har fått ett ordentligt lyft med välsmakande luncher samt ala carte. Hela anläggningen, genomgår ett rejält facelift med ambitionen att vara en naturlig och betydande del av öns sociala gemenskap för både golfare och icke golfare.

Lillströmsvägen 14, Ljusterö - Lillström, Österåkers kommun

Lillströmsvägen 14

Tomt
Ljusterö - Lillström, Österåkers kommun
Svenska Mäklarhuset Österåker
1 850 000 kr
1 694 m² tomt

Utsikt över Marumsfjärden! Fin obebyggd tomt med kuperad terräng samt stor plan yta med bördig mylla för trädgårdsodling etc. Läget är i ett härligt sydväst-läge med mycket sol och en vacker kvällssol över fjärden. Från tomten är det en kort promenad till allmänning med badklippor vid Marumsfjärden. Mjölnarsjön i närheten är en underbar badsjö, från tomten tar det ca 8 min att nå sjön via skogsstig, I priset ingår anslutning till gemensamt avloppsreningsverk. Fiber finns vid tomtgräns. Möjlighet att hyra båtplats finns i närheten. För mer utförlig information och visning kontakta mäklaren Wiveca Frisell på 070-7105252

Visar alla 18