Svenska Mäklarhuset Sigtuna

Svenska Mäklarhuset Sigtuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Västra Bangatan 57C, Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun
Västra Bangatan 57C, Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun, bild 2
Västra Bangatan 57C, Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun, bild 3

Västra Bangatan 57C

Lägenhet
Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
1 695 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 976 kr/mån
28 017 kr/m²

Här finns en möjlighet att köpa en fin tvåa i ett fint läge med framsidan mot stor fin innergård och baksida samt balkong mot parkmiljö och samtidigt promenadavstånd till Station och service. Läget är perfekt för dig som vill bo lugnt och tryggt och ha enkelt med pendling till arbetet. Från stationen tar du dig snabbt och enkelt både mot Stockholm, Uppsala och Arlanda. Bostaden har genomgående ekparkett i alla torra utrymmen och släta målade väggar. Renoverat kök och stor inglasad balkong. Fönsterbyte i föreningen pågår. Bostaden ligger i hörnläge vilket ger ett fönster i badrummet och mera rymd kring balkongen. Låg nettoskuld i föreningen.

 • Premium
 • Balkong
Odensalavägen 4, Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun
 • Idag

Odensalavägen 4

Lägenhet
Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
1 550 000 kr
51 m²
2 rum
vån 5/5
3 801 kr/mån
30 392 kr/m²

Kontakta mäklaren, Jörgen Jonsson för privat visning på 0734-154001. Välkommen till Odensalavägen 4! Här erbjuds ett unikt tillfälle till exklusiv etagevåning med i fastighet med hiss ! På nedre våningen erbjuds en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök samt utgång till den härliga balkongen med söderläge. På övervåningen finns sovrummet med högt i tak och gott om ljusinsläpp från takfönster. Lägenheten har genomgående hög standard med stiliga materialval, moderna vitvaror och helkaklat badrum med golvvärme och kombimaskin. Tillhörande förråd finns i källaren för extra förvaringsutrymme. Toppenläge med närhet till härliga grönområden och gångavstånd till Märsta station. Från Märsta station tar du dig lätt vidare till Arlanda, Uppsala och Stockholm.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Uranusgatan 14, Märsta - Steninge, Sigtuna kommun

Uranusgatan 14

Radhus
Märsta - Steninge, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
2 480 000 kr
106 + 10 m²
4 rum
vån 1/2
6 541 kr/mån
23 396 kr/m²

Här bor du i ett fint renoverat radhus i ett fint område med fina lekplatser och stora grönytor intill. Förskola och skola F-6 ligger runt hörnet och du har ytterligare skolor och förskolor inom promenadavstånd att välja bland. Huset är genomgående renoverat med fina ytskikt och stora umgängesytor. Ytan på övervåningen är ökat med ca 10 kvm för att skapa mer användbar golvyta. Bara att flytta in och börja trivas.

 • Plus
 • Uteplats
Frejgatan 32, Märsta - Västra, Sigtuna kommun
 • Idag

Frejgatan 32

Lägenhet
Märsta - Västra, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
1 275 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
5 217 kr/mån
17 708 kr/m²

För privata visningar kontakta mäklaren, Jörgen Jonsson 0734-154001. Fin och fräsch 3:a på trevliga Frejgatan. Bekvämt belägen en trappa upp i huset med härlig vy från balkong och vardagsrum. Trevligt kök, stambytt och renoverat badrum samt två rymliga sovrum. Här bor du i ett lugnt och ostört läge mot grönska med kort promenad till busshållplatsen. Nära både Märsta centrum och Valsta centrum. Väldigt bra kommunikationer ner till Märsta station där du lätt tar dig vidare till Arlanda, Uppsala och Stockholm.

 • Plus
 • Balkong
Valsta Gårdsväg 4, Märsta - Midgårdsdalen, Sigtuna kommun
 • Imorgon kl 17:30

Valsta Gårdsväg 4

Lägenhet
Märsta - Midgårdsdalen, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
1 250 000 kr
43 m²
1 rum
vån 2/6
2 903 kr/mån
29 070 kr/m²

Accepterat Pris 1 250 000 kr. För privata visningar kontakta mäklaren, Jörgen Jonsson 0734-154001. Välkommen till Valsta gårdsväg 4 ! Här har man verkligen fått till boyta och disponeringen av kvadratmeterna, så optimalt det bara kan bli! Lägenheten är mycket väl omhändertagen och i princip fortfarande nyskick. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning med kök, badrum med kakel och klinker med golvvärme, balkong samt genomgående ljusa inslag på väggarna och ekparkett på golv. Här bor du bekvämt i fastighet med hiss och lägenheten ligger på plan 2 med milsvid utsikt. Det ingår ett vindsförråd till varje lägenhet. Perfekt läge för dig som vill bo i ett lugnt och grönskande område och samtidigt ha nära till kommunikationer! Bekvämt promenadavstånd till Märsta centrum med dess utbud av affärer, caféer och nödvändig service. I direkt närhet till bostaden finns härliga strövområden och bara en kort cykeltur bort kan man ta ett bad i Mälaren. Vill man istället vara mer kulturell kan man ta en tur till vackra Sigtuna stad eller varför inte strosa omkring i den grönskande slottsparken i Steninge slott. Missa inte chansen till denna tjusiga lägenhet !

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Idungatan 39, Märsta - Västra, Sigtuna kommun

Idungatan 39

Lägenhet
Märsta - Västra, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
1 495 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
4 542 kr/mån
19 671 kr/m²

Perfekt läge för barnfamilj eller yngre par. Fint renoverat med nytt kök och nya golv och stilrena målade väggar. Stambytt badrum, välutrustad bostad med inbyggda vitvaror i rostfri design. Fint område och välskött förening.

 • Balkong
Heimdalsgatan 16, Märsta - Västra, Sigtuna kommun
 • Idag

Heimdalsgatan 16

Lägenhet
Märsta - Västra, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
1 295 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
5 712 kr/mån
17 267 kr/m²

Kontakta mäklaren för privat visning på telefon 0734-154001. I denna välplanerade 3:a om 75 kvm har ägaren nyligen låtit renovera badrummet, självklart med nödvändiga våtrumsintyg som trygghet för köparen. Köket är fräscht med ljusa material och fint golv och mycket plats för förvaring och plats för större matbord. Denna lägenheten har bästa läget i området, ligger i ett lugnt och ostört läge med grönska och har utsikt mot en liten park vidare med gavelläge och ett extra fönster i vardagsrummet som ger fantastiskt ljusinsläpp men utan insyn. Bostadsrätten ger även tillgång till två förråd. Mycket bra pendlarläge då bussen till Märsta centrum och Märsta station går strax nedanför. Från Märsta station tar det endast 20 minuter in till centralstationen i Stockholm, 18 minuter till centralstationen i Uppsala och 16 minuter till Arlanda! En kort promenad till Märsta centrum med dess utbud av affärer, restauranger, caféer och nödvändig service. Kort och gott nära till allt, välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Frejgatan 47, Märsta - Västra, Sigtuna kommun
 • Idag

Frejgatan 47

Lägenhet
Märsta - Västra, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
1 195 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
4 612 kr/mån
18 968 kr/m²

Kontakta mäklaren Jörgen Jonsson på telefon 0734-154001 för möjlighet till privat visning. Fräsch och trevlig gaveltvåa på Frejgatan 47! Väl inne möts du av ljusflödet från vardagsrummets fönster. Den genomgående ljusa tonen på samtliga väggar ger ett fräscht och stilrent intryck. Golven är lagda med 3-stavig parkett i vardagsrummet och samma fina laminatgolv i hallen, sovrummet och köket. Badrummet har efter stambyte fått helkaklade väggar och är förberett för tvättmaskin. Föreningen är mycket bra och har ordning och reda på ekonomin, belåningen är låg och de renoverar löpande fastigheten. Lägenheten ligger i ett lugnt och ostört läge med kort promenad till busshållplatsen och parkeringen. Promenadavstånd både till Märsta centrum och Valsta centrum. Väldigt bra kommunikationer ner till Märsta station där du lätt tar dig vidare till Arlanda, Uppsala och Stockholm.

 • Plus
 • Balkong
Ciderfabrikens väg 12, Märsta - Steninge Slottsby, Sigtuna kommun

Ciderfabrikens väg 12

Radhus
Märsta - Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
6 995 000 kr
131,8 m²
6 rum
173 m² tomt

Husen byggs i Vallsjöhus vanliga höga standard med fokus på öppna sociala ytor i entréplanet, samt den mer privata delen på övre plan med två sovrum och ett allrum. Ytterligare ett sovrum och allrum finns i suterrängvåningen. Husen ligger i TUN 3 som är beläget i Slottsbyns högsta del med den bevarade grönskande miljön framför radhuset och med en härlig glimt över Mälaren. Här tar den nya stadsdelen Steninge Slottsby form i en unik slottsmiljö intill Mälaren med Stenladan som områdets hjärta. Här kommer det att finnas något för alla! Allt från förskola/skola, äldreboende, möjlighet till både stall- och båtplats till Stenladans utbud av restaurang och butiker. Ströva runt i slottsparkens vackra miljö, eller varför inte i naturreservatets grönskande omgivningar. Den nya busslinjen tar dig till och från Märsta station där du enkelt kan ta dig vidare till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Allmän information om bostäderna i Slottshöjden Möjligheten finns att boka visning av liknande visningshus (från Vallsjöhus) vid Nybygget, ett visningshusområde i Arlanda stad. Där hjälper hussäljaren Ingemar Karlberg till med diverse frågor kring huset och tillval. [email protected] 070 220 61 20 Visning av tomten och Slottsbyn bokas med mäklaren. Jonas Dackman [email protected] 0734-154 000 Svenska Mäklarhusets uppdrag omfattar förmedling av tomterna men kan även allt om området och en hel del om husen.

 • Nyproduktion
Sätunavägen 23D, null, Sigtuna kommun

Sätunavägen 23D

Lägenhet
Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
2 195 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 037 kr/mån
24 525 kr/m²

Kontakta mäklaren Jörgen Jonsson 0734 154 001 för bokning av privat visning ! Välkommen till denna trevliga och välplanerade 4:a med uthyrningsdel nära Märsta station ! Fint renoverat badrum i färger som passar många. Uthyrningsdelen har egen wc som också är renoverad på ett fint sätt, denna har separat ingång från trapphuset och en bra möjlighet att få in uthyrningsinkomster. Lägenheten ligger ett stenkast från Märsta station där du lätt tar dig vidare till Uppsala, Arlanda och Stockholm. Varmt välkommen på visning !

 • Plus
 • Balkong
Östa 266, Märsta - Skepptuna, Sigtuna kommun

Östa 266

Villa
Märsta - Skepptuna, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
6 850 000 kr
270 + 56 m²
17 rum
2 230 m² tomt

Här finns möjlighet för en större familj att bo tillsammans i flera separata bostäder eller att hyra ut. Möjliga hyresintäkter är uppemot 60 000 kr/månad. Fastigheten är idag uppdelad på 6 separata lägenheter. För dig som vill hyra in dig här i stället för att köpa så finns möjlighet även till det. Under de senaste åren är fastigheten stambytt och ett nytt väldigt stort avlopp är installerat samt en ny bergvärme som servar alla tre husen. Även el är uppdaterad och 4 nya badrum byggda samt en del fönsterbyten mm.

Baldergatan 20, Märsta - Västra, Sigtuna kommun

Baldergatan 20

Lägenhet
Märsta - Västra, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
1 300 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 2/3
2 645 kr/mån
29 545 kr/m²

Genomgående fint renoverad stor etta som kan göras om till två rum och kök. Mycket väl omdisponerad bostadsyta med funktionellt planerat och superfräscht kök (-2013). Stort ljusflöde ger känsla av luft och rymd. Stamrenoverat genom relining vilket innebär att rören rensades och infodrades med nytt material istället för att byta ut hela rören (- 2012). Helkaklat badrum (-2012). Mysig lägenhet med låg avgift i stabil förening ger ett ekonomiskt och bra boende för den mindre familjen.

Odensalavägen 46, Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun

Odensalavägen 46

Lägenhet
Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
1 195 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/4
3 111 kr/mån
36 212 kr/m²

Kontakta mäklaren Jörgen Jonsson 0734 -154 001 vid intresse av att boka in en privat visning! Välplanerad etta, perfekt som första boende eller pendlarlägenhet! Öppen och social planlösning med utgång till den härliga balkongen i västerläge. Lägenheten har genomgående hög standard med stiliga materialval, moderna vitvaror och helkaklat badrum med golvvärme och kombimaskin. Tillhörande förråd finns för extra förvaringsutrymme. Toppen läge med närhet till härliga grönområden och gångavstånd till Märsta station. Från Märsta station tar du dig lätt vidare till Arlanda, Uppsala och Stockholm.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Odensalavägen 4, Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun

Odensalavägen 4

Lägenhet
Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
1 595 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/4
3 801 kr/mån
31 275 kr/m²

Välkommen till Odensalavägen 4! Tjusig och ljus 2:a i gavelläge som producerats 2016. Lägenheten erbjuder bland annat en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök samt utgång till den härliga balkongen i söderläge. Från det rymliga sovrummet finns även en stor klädkammare. Lägenheten har genomgående hög standard med stiliga materialval, moderna vitvaror och helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Tillhörande förråd i källaren finns för extra förvaringsutrymme. Toppenläge med närhet till härliga grönområden och gångavstånd till Märsta station. Från Märsta station tar du dig lätt vidare till Arlanda, Uppsala och Stockholm. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Myntvägen 21 c, Sigtuna - Munkholmen, Sigtuna kommun

Myntvägen 21 c

Radhus
Sigtuna - Munkholmen, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
1 250 000 kr
19 + 6 m²
1 rum
2 000 kr/mån
65 789 kr/m²

Kontakta mäklaren Jörgen Jonsson, 0734 - 154 001 för privat visning. Accepterat Pris: 1 250 000 kr Härligt högkvalitativt boende i studiohus i BRF-format med superfint sjönära läge. Studiohuset har genomgående hög standard med stiliga materialval, moderna vitvaror och helkaklat badrum med golvvärme och tvättutrustning. Mitt emellan Munkholmsviken och Sigtunafjärden ligger denna BRF föreningen mitt bland lyxiga villor. Här välkomnas både personer och företag som köpare och möjlighet finns att med föreningens medgivande hyra ut bostaden.

 • Uteplats
Odensalavägen 4, Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun

Odensalavägen 4

Lägenhet
Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
1 650 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
3 800 kr/mån
32 353 kr/m²

Fin 2:a om 51 kvm i härligt gavelläge med närhet till både Märsta station och mysiga grönområden. Öppen och social planlösning med utgång till den ljuvliga balkongen i härligt och soligt söderläge. Gavelläget gör att vardagsrummet har ljusinsläpp från två väderstreck (öster och söder) och skapar därigenom ett ljusare och trevligare utrymme för umgänge. Lägenheten har genomgående hög standard med stiliga materialval, moderna vitvaror och helkaklat badrum med golvvärme och tvättutrustning. Perfekt pendlarläge med kort promenad till Märsta station, där du smidigt kan ta dig vidare till Stockholm, Arlanda och Uppsala.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 16