Mäklare Adam Bäckström

Adam Bäckström

Om mig

Hej! Jag har arbetat som mäklare på Svenska Mäklarhuset Solna/Sundbyberg sedan 2008 och har genomfört ca 1 000 försäljningar från då till nu. Med det sagt, har jag en svårslagen kunskap om yrke och område. Vem som helst i Solna och Sundbyberg är varmt välkomna att kontakta mig när det är dags för värdering eller försäljning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Virebergsvägen 3, 5 tr, Vireberg, Solna kommun
Virebergsvägen 3, 5 tr, Vireberg, Solna kommun, bild 2
Virebergsvägen 3, 5 tr, Vireberg, Solna kommun, bild 3

Virebergsvägen 3, 5 tr

Lägenhet
Vireberg, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
2 250 000 kr
23,4 m²
1 rum
vån 5/7
1 882 kr/mån
96 154 kr/m²

- Högt och fritt helt utan insyn - Stort källarförråd - Ljus och fräsch interiör - Stort kök och badrum - Mycket lågt belånad BRF - Tunnelbana finns runt knuten Kvadratssmart 1:a i ett svårslaget läge! Ljus och fräsch tillvaro med stort kök och badrum, ingen insyn, säkerhetsdörr och smarta förvaringslösningar. I källaren finns ett mycket stort förråd. Fin och välbelägen fastighet med hiss och endast minuters promenad till t-bana och Solna Centrum. Föreningen är mycket lågt belånad (4 341 kr/kvm). För mer info och eventuell privatvisning, kontakta ansvarig mäklare Adam Bäckström.

 • Premium
 • Hiss
Östervägen 16A, 5/5 tr, Råsunda, Solna kommun
 • Sön 28 apr kl 11:30
Östervägen 16A, 5/5 tr, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Östervägen 16A, 5/5 tr, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Östervägen 16A, 5/5 tr

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
3 350 000 kr
50 m²
2 rum
vån 5/5
2 645 kr/mån
67 000 kr/m²

- Högst upp i huset - Solig balkong - Lågt belånad BRF - Låg avgift - 3 min till t-bana - Fin helhetsbild Trivsam och mycket ljus bostad belägen högst upp i huset med hiss från markplan, solig söderbalkong, rymligt sovrum och gott om förvaringslösningar. Vidare präglas tillvaron av stilrena ytskikt, renoverat kök i social planlösning med vardagsrum, säkerhetsdörr samt ett stort vindsförråd som nås smidigt en trappa upp. Välskött förening med mycket låg skuldsättning (2 027 kr/kvm) vilket bla skyltas genom den låga månadsavgiften. På entréplan finns övernattningsrum, tvättstuga och cykelrum. Solna C med t-bana, tvärbana, bussar och ca 120 butiker finns ca 3 mins promenad bort. Även bekvämt promenadavstånd till Pendeltåg, Mall of Scandinavia och Råstasjön. Inom kort finns även tunnelbanans gröna linje att tillgå!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sommarvägen 2, vån 2, Vireberg, Råsunda, Solna kommun
Sommarvägen 2, vån 2, Vireberg, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Sommarvägen 2, vån 2, Vireberg, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Sommarvägen 2, vån 2

Lägenhet
Vireberg, Råsunda, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
3 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
3 488 kr/mån
59 167 kr/m²

- Mycket stor balkong i sydväst - Sol från lunch till sen kväll - Stambytt badrum med TM - Lugnt läge i området - Välskött förening i fin fastighet - Stilren och trivsam interiör På omtyckt gata saluförs nu denna ljusa och väldisponerade 2:a! Här präglas tillvaron av en stor balkong i sydväst med tilltagna och unika pardörrar, ett svårslaget ljusinsläpp i sydväst med sol från lunch till nedgång, gott om förvaringslösningar, ett rymligt sovrum, stambytt och fräscht badrum med tvättmaskin och dusch samt ett fint kök i social planlösning med vardagsrum. Från bostaden är det några få minuters promenadavstånd till Gamla Råsunda och det omtalade Stråket. Solna C med t-bana, tvärbana, busstorg och ca 120 butiker, nås runt knuten. Välskött förening i välhållen fastighet!

 • Premium
 • Balkong
Råstensgatan 6, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Råstensgatan 6

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
1 995 000 kr
35 m²
1 rum
1 869 kr/mån
57 000 kr/m²

- Nyrenoverad hörnlägenhet anno 2024 - Förening med låga avgifter - Exklusiv gata i hjärtat av Sundbyberg - Påkostade och stilsäkra materialval - Fantastiska kommunikationer - Nära grönska, service och puls Tillfälle! Bli den första att flytta in i denna helt nyrenoverade bostad på central och omtyckt gata i trivsamma Sundbyberg. Här präglas tillvaron av ljusa trägolv, fönster i två väderstreck, genomgående vitmålade väggar, platsbyggt kök i öppen planlösning med matplats och allrum, generöst med ljusinsläpp från sällsynt många fönsterpartier, gott om förvaringslösningar samt ett rymligt badrum i ljusa färgsättningar med bla golvvärme och takdusch. Notera att denna lägenhet i dagsläget enbart är ansluten med Fiber till Sundbybergs Stadsnät och inte Tele2. Stabil och lågt belånad förening. Sundbybergs Centrum med t-bana, pendeltåg, tvärbana, fjärrtåg och bussar finns på kort promenadavstånd, Sturegatan med puls och service nås runt knuten! Det kommer inte att vara möjligt med en tidigare visning och lägg gärna en bokning (via hemsidan) på någon av de öppna visningarna.

 • Hiss
Råstensgatan 6, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Råstensgatan 6

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
2 495 000 kr
47 m²
2 rum
2 353 kr/mån
53 085 kr/m²

- Nyrenoverad anno 2024 - Exklusiv gata i hjärtat av Sundbyberg - Påkostade och stilsäkra materialval - Fantastiska kommunikationer - Förening med låga avgifter - Nära grönska och puls Tillfälle! Bli den första att flytta in i denna helt nyrenoverade bostad på central och omtyckt gata i trivsamma Sundbyberg. Här präglas tillvaron av ljusa trägolv, genomgående vitmålade väggar, fönster i två väderstreck, platsbyggt kök i öppen planlösning med matplats och vardagsrum, ett rymligt sovrum, generöst med ljusinsläpp från sällsynt många fönsterpartier, gott om förvaringslösningar samt ett rymligt badrum i ljusa färgsättningar med bla golvvärme, takdusch och tvättmaskin. Stabil och lågt belånad förening. Sundbybergs Centrum med t-bana, pendeltåg, tvärbana, fjärrtåg och bussar finns på kort promenadavstånd, Sturegatan med puls och service nås runt knuten! Det kommer inte att vara möjligt med en tidigare visning och lägg gärna en bokning (via hemsidan) på någon av de öppna visningarna.

 • Hiss

Visar alla 5