Mäklare Ebba Henriksson

Ebba Henriksson

Om mig

Med service ut i fingertopparna värdesätter jag alltid att både säljare och köpare ska känna sig trygga genom sin bostadsaffär. Min drivkraft är att överträffa dina förväntningar genom genuin service och ett stort engagemang. Jag är en energisk, driven och resultatinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder. Låt oss tillsammans göra er livs viktigaste affär, till er livs bästa affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Solnavägen 43, Råsunda, Solna kommun

Solnavägen 43

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
2 750 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/7
2 935 kr/mån
74 324 kr/m²

Accepterat pris! Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! Drömmer du om att flytta in i ett nytt och modernt hem där alla detaljer redan är på plats? Nu har du chansen - På Solnavägen 43 finner du denna trivsamma 1:a där varje kvadratmeter befinner sig på rätt plats. Här välkomnas du av ett hem med modern komfort, bra förvaring och ett bra ljusinsläpp. I hallen finner du gott om plats för avhängning och intill ligger ett fräscht helkaklat badrum. Badrummet är utrustat med dusch, kommod, spegel, tvättmaskin, torktumlare samt förvaring. Vidare in i bostaden finner du det luftiga och ljusa allrummet i öppen planlösning mot köket. Allrummet ger plats för både soffgrupp & matgrupp. En välplanerad sovalkov med plats för både säng och tillhörande sängbord. Härifrån når du även den franska balkongen. Köket är likt resten av bostaden inrett med genomtänkta och smakfulla materialval med generösa arbetsytor. Intill köket finner du även lägenhetens generösa förråd. Populära Råsunda är ett område för den som uppskattar att bo som spindeln i nätet. Här bor du i ett lugnt och familjärt område med närhet till både tempo och natur. Du har mysiga stråket i Gamla Råsunda precis runt hörnet, där kan du promenera bland charmiga sekelskifteshus och ta dig ner till Råstasjön för en härlig promenad längs vattnet. Solna centrum är mindre än en 5 minuters promenad bort från fastigheten och där har du ett stort utbud av matbutiker, affärer, restauranger och all kommunikation som kan tänkas behöva såsom tvärbanan, tunnelbanan och bussar. Kör man bil så har man i huset tillgång till garage där man kan ansöka om plats genom Parkman och i området är det Solna stads boendeparkering som gäller. Som boende i Brf Landskampen bor ni i en stabil förening som ligger i framkant! Här har ni ett återvinningsrum för sopsortering, barnvagnsrum för barnvagnar och för dig som gillar att cykla så finns givetvis cykelrum i fastigheten. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Solnavägen 29C, Solna C, Solna kommun

Solnavägen 29C

Lägenhet
Solna C, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
2 750 000 kr
28 m²
1 rum
vån 7/9
2 571 kr/mån
98 214 kr/m²

- Exklusiva materialval - Stor balkong - Nyproducerad bostad - Hög standard & sober interiör - Service, kommunikationer och natur precis utanför porten Nu ges möjlighet att förvärva en bostad utöver det vanliga - bli den första att flytta in! Bostaden präglas av sober interiör, generösa materialval och balkong med eftermiddagssol. I hjärtat av Solna, mellan Råsunda och Vasastan byggs nu ett nytt kvarter med fyra nya bostadshus. Nu kan du förverkliga drömmen om ett boende på ett av Solnas absolut bästa lägen i slutsålda och omåttligt populära Brf Solna Estrad. Här bor ni med all service som er närmsta granne. Från bostaden når ni tunnelbana, bussar, tvärbana och pendeltåg. Bakom Solna Centrum finner ni Skytteholmsparken med lekplats, hundrastgård och café eller varför inte ta en promenad till anrika och vackra Haga Parken och vandra runt Brunnsviken. Här följer interiören BQ Design Säsong i en vacker färgskala framtagen av inredningsansvarig Anna Brink där inspirationen är hämtat från den urbana världen. Den allmänna interiören består av beiga väggar och en vacker 3-stav natur ekparkett genomgående i hela lägenheten. Vidare fortsätter den smakfulla färgsättningen med ett modernt, beiget kök från Vedum med integrerade vitvaror från Electrolux i rostfritt utförande. Alla vitvaror är tillval för bostaden och med bättre egenskaper. En fantastisk balkong om ca 5 kvm i sydvästläge. Ett stort och luftigt allrum där det finns plats för matgrupp, soffgrupp och sovdel. Smakfullt och helkaklat badrum med tvätt- och torkmöjligheter. Föreningen har en gemensam och trevlig innergård/terrass som nås från våning 2. Här kan ni njuta i grönska och på gården finns bord och stolar samt grill. Här finns också cykelställ, cykelrum finns även i fastigheten. Arkitekten Eskil Olsson och Anton Rathsman på BAU står bakom bostadshusen i Solnas nya kvarter. Där fyra nya kvarter som ta form och Solnavägen ska utvecklas en grön boulevard som knyter samma med Hagastaden. Varje fastighet får sin egen färgsättning som ger en omväxlande känsla när man rör sig längst Solnavägen. Här bor ni i ett fantastiskt läge med allt ni kan önska er! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Solnavägen 29J, Solna C, Solna kommun

Solnavägen 29J

Lägenhet
Solna C, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
3 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 6/9
4 027 kr/mån
63 545 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! Nu ges möjlighet att förvärva en bostad utöver det vanliga! Bostaden präglas av sober interiör, generösa materialval och stor balkong med eftermiddagssol. I hjärtat av Solna, mellan Råsunda och Vasastan kan du nu förverkliga drömmen om ett boende på ett av Solnas absolut bästa lägen i omåttligt populära Brf Solna Parad. Här bor ni med all service som er närmsta granne. Från bostaden når ni tunnelbana, bussar, tvärbana och pendeltåg. Bakom Solna Centrum finner ni Skytteholmsparken med lekplats, hundrastgård och café eller varför inte ta en promenad till anrika och vackra Haga Parken och vandra runt Brunnsviken. Här följer interiören en vacker färgskala och där den allmänna interiören består av vita väggar och en vacker 3-stav vitpigmenterad ekparkett genomgående i hela lägenheten. Vidare fortsätter den smakfulla färgsättningen med ett modernt kök i beige kulör från Vedum med integrerade vitvaror från Electrolux i rostfritt utförande. En fantastisk balkong om ca 4 kvm i sydvästläge här har ni sol från tidig förmiddag till inpå kvällen. Ett stort och luftigt vardagsrum där det finns plats för matgrupp, soffgrupp. Välplanerat sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. I sovrummet finner ni även garderob med skjutdörrar samt plats för skrivbord i nisch. Smakfullt och helkaklat badrum med tvätt- och torkmöjligheter. Föreningen har en gemensam och trevlig innergård/terrass som nås från våning 2. Här kan ni njuta i grönska och på gården finns bord och stolar samt grill. Här finns också cykelställ, cykelrum finns även i fastigheten. I närliggande garage som tillhör Solna C har föreningen ett stort antal platser som medlemmar kan hyra. Arkitekten Eskil Olsson och Anton Rathsman på BAU står bakom bostadshusen i Solnas nya kvarter. Där fyra nya kvarter som ta form och Solnavägen ska utvecklas en grön boulevard som knyter samma med Hagastaden. Varje fastighet får sin egen färgsättning som ger en omväxlande känsla när man rör sig längst Solnavägen. Här bor ni i ett fantastiskt läge med allt ni kan önska er! Föreningen har ännu inte tagit upp sina lån. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ekensbergsvägen 69, Vireberg, Råsunda, Solna kommun
Ekensbergsvägen 69, Vireberg, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Ekensbergsvägen 69, Vireberg, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Ekensbergsvägen 69

Lägenhet
Vireberg, Råsunda, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
1 995 000 kr
19,3 m²
1 rum
vån 3/3
1 081 kr/mån
103 368 kr/m²

Accepterat pris! Kontakta mäklare för privatvisning! Nu ges möjligheten att förvärva denna mysiga och välplanerade bostad i omåttligt populärt område. Bostaden är belägen högst upp i huset med stora fönsterpartier som ger bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten är genomtänkt och kvadratsmart med gott om förvaring. Här är varje kvadratmeter välutnyttjad och du har allt du kan tänkas behövas. Här kan du vara hemma i din egna oas i lugn och ro med gröna träd som utsikt under sommaren. Ni välkomnas in i en hall med plats för hatthylla och skoförvaring. Ett ljust kök med gott om förvaring där den maskinella utrustningen består av spis, fläkt och kylskåp. Allrummet ger plats för den större sängen, sängbord och matplats. I allrummet finner ni en stor garderob och till bostaden tillhör även ett vindsförråd. Rymligt badrum med kaklade väggar och klinker på golv. Här finns handfat med spegelskåp, duschhörna, handdukstork, golvvärme och wc. Badrummet stambyttes under 2005. Föreningen BRF Hexametern 2 är en otroligt eftertraktad förening i Solna mycket tack vare sin stabila ekonomi och goda gemenskap. Här bor ni på en lugn gata omgiven av grönska i härliga och historiska Råsunda/Vireberg. Lägesmässigt kan det inte bli bättre! Ni når Solna Centrum på mindre än 5 minuters gång där ett stort utbud av butiker, restauranger, caféer och all tänkbar service finns. Tunnelbana, tvärbana och flertalet busslinjer finns i den absoluta närheten som tar dig in till Stockholm city på under 10 minuter. Vill ni storhandla så finns ICA Maxi runt knuten och vill ni till natur och vatten så ligger Lötsjön och Råstasjön på nära avstånd. Allt ifrån löprundor, lek i parker och skridsko- och pulkåkning vintertid sker här. På gångavstånd når du även Mall of Scandinavia som med titeln Nordens Största Köpcentrum talar för sig själv. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Ankdammsgatan 30, Skytteholm, Solna kommun

Ankdammsgatan 30

Lägenhet
Skytteholm, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
2 595 000 kr
51 m²
1 rum
3 228 kr/mån
50 882 kr/m²

Accepterat pris! Välkommen till Ankdammsgatan 30! Här har ni lyxen med en egen ingång till bostaden och ni välkomnas in i ett luftigt och ljust hem. Bostaden disponeras i dagsläget som en 1:a men här finns möjligheten att skapa en rymlig 2:a. Ett stort och luftigt allrum ger plats för soffgrupp, tv-bänk, förvaring och dubbelsäng. Vidare finner ni ett praktiskt kök med gott om förvaring bakom de vita köksluckorna. Den maskinella utrustningen består av spis, fläkt samt kombinerad kyl-och frys. Köket ger plats för matgrupp där ni kan samla vänner och familj. Kaklat badrum i ljus färgsättning. I badrummet finner ni badkar, handfat, spegelskåp, tvättmaskin, handdukstork samt wc. Från allrummet når ni genom er egna igång den underbara uteplatsen där ni kan njuta av solen under flertalet timmar. Uteplatsen blir väl skyddad bakom grönska och blir en fantastiskt förlängning till bostaden. Till bostaden tillhör ett källarförråd. I annonsen finns en alternativ planlösning - för att genomföra denna renoveringar behöver först samtal med föreningen ske om detta är möjligt. Bostadens läge är perfekt precis vid Skytteholmsparken! Runt knuten har du även populära Bullens bageri & konditori. Kommunikationerna är optimala, utanför porten har du bussar som tar dig till b.la Sundbyberg C. Vill du ta dig in till stan så är du där på ca 15 minuter med cykel. Med en kort promenad på cirka 10 minuter tar du dig både till Solna C där du har bussar, pendeltåg, tunnelbana och tvärbana. Solna C erbjuder även 120 butiker och restauranger såsom apoteket, ICA, Kicks, Systembolaget med flera. Närheten även till Westfield Mall of Scandinavian. -En personlig favorit i området är en kort promenad till supertrevliga Skytteholmsparken som ligger på kort avstånd från bostaden. Här finns perfekta promenadstråk för den som gillar natur. Parken utnyttjas dessutom även av soldyrkare och för sport och picknick.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Fridensborgsvägen 163, Järvastaden, Solna kommun

Fridensborgsvägen 163

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
2 700 000 kr
48 m²
2 rum
vån 4/4
3 041 kr/mån
56 250 kr/m²

- Högst upp i huset! - Stor balkong mot gård i fritt läge - Rymligt sovrum med praktisk klädkammare - Nära kommunikationer, service & natur - Garage i huset Välkommen till denna välplanerade och ljusa bostadsrätt belägen i natursköna Järvastaden, en pärla i Solna. Med sina 48 kvm erbjuder denna luftiga bostad en perfekt bostad för dig som värdesätter både natur och närhet till stadens puls. Bostaden är utrustad med moderna bekvämligheter som gör vardagen både enklare och mer trivsam. Här finner du ett välutrustat och stilrent kök som bjuder in till middagar för vänner och familj. I öppen planlösning finner ni vardagsrummet med plats för soffgrupp och matgrupp. Ett rofyllt sovrum i lugnt läge. Sovrummet ger plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Från sovrummet når ni den rymliga och praktiska klädkammaren. Till bostaden finns även ett källarförråd. Från vardagsrummet når ni den magiska balkongen som vetter mot föreningens innergård. Här är ni högst upp i huset vilket ger er ett oslagbart läge! Denna bostadsrätt finner ni i en stabil förening med god ekonomi, vilket ger dig trygghet. Föreningen har även gemensamma utrymmen i form av cykelrum, barnvagnsrum, övernattningslägenhet samt garage. Läget är oslagbart med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Den grönskande omgivningen inbjuder till härliga promenader och löprundor i närbelägna grönområden. Samtidigt har du fantastiska kommunikationer i form av närhet till pendeltåg och bussar vilket gör det smidigt att ta sig runt i staden. I området finns en välsorterad ICA-butik, gym, restauranger och caféer. Missa inte chansen att förvärva denna pärla i Järvastaden!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Älvsjö torg 17, Älvsjö, Stockholms kommun

Älvsjö torg 17

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
5 600 000 kr
97 m²
4 rum
vån 3/4
6 450 kr/mån
57 732 kr/m²

- Accepterat pris! - Öppen planlösning - Byggt 2015 - Rymlig balkong - Attraktivt läge intill Älvsjö Torg - ca 9 min med pendeltåg till Stockholm C Här erbjuds ett fantastiskt boende med genomtänkt planlösning, öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum och ett fantastiskt ljusinsläpp genom bostadens stora fönsterpartier. Lägenheten har en stor balkong där kan möblera med bord och stolar samt få plats med grönska. En fantastisk familjelägenhet med med rymliga ytor, bra planlösning samt både badrum och gäst-wc. Bostaden disponeras över ett stort kök med plats för matgrupp om 6-8 personer, bra förvaring och goda arbetsytor. Den maskinella utrustningen är en fullstor kyl & frys, diskmaskin, häll, ugn och mikrovågsugn. Helkaklade badrum utrustat med dusch, kommod, spegelskåp, tvättmaskin, torktumlare samt bra förvaring. I bostaden finns även en gäst-wc. Tre stora och välplanerade sovrum. Ett lättmöblerrat vardagsrum med social och öppen planlösning mot köket. Vardagsrummet har stora fönsterpartier och skänker ett härligt ljus som är perfekt för sociala sammankomster. Ni finner också en praktisk klädkammare i bostaden. I Brf Älvsjö Torg bor ni med ett oslagbart läge med en fin innergård som bara föreningens medlemmar kan nyttja. Precis utanför porten finns pendeltåg, flertalet busslinjer, restauranger, caféer och butiker. Med pendeltåget tar det ca 9 min till Stockholm C. Förutom all närservice finns likväl grönområden vid Älvsjöskogen med motionsspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig på en cykeltur till Långsjöbadet med grönområde, klippor, sandstrand och restaurang. Helt enkelt det bästa av både pulsen och i lugnet! Kontakta ansvarig mäklare Ebba Henriksson 0708-93 29 12 för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Klippgatan 16 A lgh 1004, Skytteholm, Solna kommun

Klippgatan 16 A lgh 1004

Lägenhet
Skytteholm, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
3 050 000 kr
50 m²
3 rum
2 833 kr/mån
61 000 kr/m²

Välkommen till Klippgatan 16A! Här bor ni i en ypperligt välplanerad lägenhet i eftertraktat område. En unik mini 3:a på en populär adress, med kök och vardagsrum i öppen och social planlösning. Två välplanerade sovrum med gott om förvaring. Här är interiören ljus och rummen kvadratsmarta. Golvytor som hall, sovrum, kök och vardagsrum pryds av parkett golv. Stora fönsterpartier som skapar ljuvligt ljusinsläpp i hela bostaden. Lägenheten är utrustad med allt du kan tänkas behöva och utöver det finns tvättstuga och förråd bekvämt i samma hus. Missa inte chansen att få bo i denna idylliska lägenhet i rofyllt område! Belägen intill Solna Centrum har du närhet till kommunikationer, shopping, livsmedelsbutiker och natur. Närområdet erbjuder många trivsamma restauranger och butiker. På kort avstånd når du populära Pampas Marina och 4H gården som erbjuder bad och djur. Hagaparken ligger också inom smidigt avstånd för att njuta av grönska och natur. Likväl som du når Vasastan och Kungsholmen med en kort promenad. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Hiss

Visar alla 8