Mäklare Tim Enström

Tim Enström

Om mig

En bostadsaffär är en av de största och viktigaste affärerna du gör i ditt liv och mitt främsta mål är att överträffa dina förväntningar genom min ambition och noggrannhet. Två viktiga grundpelare som speglas i samtliga uppgifter inom mitt arbete. Jag har arbetat med försäljning sedan starten av min arbetskarriär, vilket gör att jag vet vad som krävs för att kunna leverera service i världsklass. Jag är både uppväxt och bor i Solna vilket ger mig en god lokalkännedom utöver det vanliga!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ritorpsvägen 3, Ritorp, Solna kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Ritorpsvägen 3, Ritorp, Solna kommun, bild 2
Ritorpsvägen 3, Ritorp, Solna kommun, bild 3

Ritorpsvägen 3

Lägenhet
Ritorp, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
3 695 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1
4 532 kr/mån
47 987 kr/m²

- Möjlig uthyrningsdel med egen ingång och separat badrum - Balkong i soligt sydvästläge - Nyrenoverade ytskikt - Två stambytta badrum - Omdragen el - Solid och bra förening - Tillgång till övernattningslägenhet & relaxavdelning med bastu - Populära Ritorp - Närhet till pendelstation och tunnelbana - 10 min promenad till Mall of Scandinavia och Friends arena Nu har jag möjligheten att presentera denna fantastiska 3:a på Ritorpsvägen 3! Här finner ni en optimalt planerad lägenhet med fönster i två väderstreck, nyrenoverade ytskikt och omdragen el, två badrum, balkong i sydvästläge samt möjlig uthyrningsdel med egen ingång. Bostaden disponeras över ett stor vardagsrum med plats för både soffgrupp samt matplats, från vardagsrummet når ni bostadens härliga balkong i soligt sydvästläge. Ett stort och charmigt kök som är utrustat med diskmaskin, generösa arbetsytor samt goda förvaringsmöjligheter, här finns även plats för matgrupp. Två trivsamma och rymliga sovrum med plats för samt förvaringsmöjligheter. I bostadens finns även 2 stambytta badrum för extra bekvämlighet. En välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Till bostaden tillhör ett källarförråd. Lägenheten är belägen i optimalt läge med närhet till allt man kan komma att behöva! Inom ett stenkast finns goda kommunikationer i form av pendeltåg samt kommande tunnelbana och på promenadavstånd finns Brunnsviken, Ulriksdals slottspark samt Hagaparken med tillhörande badplatser för den som gillar natur och grönska. I närområdet finns även gott om aktivitetsmöjligheter i Solna sim- och ishall! På 10 minuters promenad når ni även Friends arena samt Skandinaviens största köpcentrum, Mall of Scandinavia. Här bor ni i en synnerligen välskött förening bestående av 151 st bostadsrätter. Ekonomin är solid med en låg belåning om endast 2 410 kr/kvm bostadsyta. Föreningen har genom åren genomfört många av de stora renoveringarna såsom stambyte, dränering, och takbyte. Föreningen bildades 1956 och äger marken. Medlemmarna har tillgång till relaxavdelning utrustad med bastu och Jacuzzi, övernattnings/gästlägenhet, tvättstuga och en gemensam lekplats. Välkomna hem!

  • Premium
  • Balkong
Löfströms allé 2A, null, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr
Löfströms allé 2A, null, Sundbybergs kommun, bild 2
Löfströms allé 2A, null, Sundbybergs kommun, bild 3

Löfströms allé 2A

Lägenhet
Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
5 800 000 kr
79 m²
3 rum
vån 6/7
4 942 kr/mån
73 418 kr/m²

** Accepterat pris! ** Varmt välkomna till denna exklusiva gavellägenhet i högt läge med 2 balkonger och fönsterpartier i 3 väderstreck! Med sina exklusiva materialval, öppen planlösningen och fönsterpartier i 3 väderstreck är detta en lägenhet som verkligen inte får missas. Lägenheten är väldisponerad med köket från Poggendahl i centrum med sin stora köksö som är perfekt för sociala sammanställningar! De två rymliga balkongerna ger dig möjlighet att njuta av solen under dagens alla timmar! Som boende i Fabriksparken har man tillgång till en gemensam takterrass, tvättstuga, cykelrum, bilpool (läs mer under parkering), övernattningslägenhet (400kr/dygn) samt en grönskande innergård med orangeri/växthus! Belägen i nya Fabriksparken som är en levande och tilltalande del av Sundbyberg med torg, fik, uteserveringar, små butiker, mataffär, skola och kontor.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Järva Skjutbaneväg 35, Järvastaden, Solna kommun
Järva Skjutbaneväg 35, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Järva Skjutbaneväg 35, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Järva Skjutbaneväg 35

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
2 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 4/4
2 977 kr/mån
59 900 kr/m²

Kommande försäljning! Varmt välkommen till denna ljusa hörnlägenhet med fantastisk terass i söderläge! Denna magiska lägenhet erbjuder en välplanerad och öppen planlösning. Här får du in gott om naturligt ljus tack vare hörnläget, som ger dig fönster i två väderstreck. Den stora terrassen i söderläge blir ett naturligt förlängning av ditt vardagsrum. Här kan du njuta av solen bästa timmar och utsikt över mulle meck-parken. Det moderna köket är utrustat med allt du kan tänka dig att behöva som diskmaskin, ugn och micro. Det rymliga badrummet är smakfullt inrett med stilrena detaljer och utrustat med kombimaskin. I lägenheten finns flera inbyggda garderober som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Här bor du i en trygg och ekonomiskt stabil förening med optimalt läge i hjärtat av populära Järvastaden! I föreningen finns lediga parkeringsplatser i både garage och utomhus. Missa inte chansen att bli den lyckliga ägaren till denna fantastiska lägenhet! Kontakta fastighetsmäklare Tim Enström 070 495 03 69 för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Råsundavägen 69C, Råsunda, Solna kommun

Råsundavägen 69C

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
3 395 000 kr
36 m²
2 rum
vån 4/4
2 606 kr/mån
94 306 kr/m²

Varmt välkommen till denna topprenoverade vindslägenhet med en magisk terrass där du kan avnjuta solens alla timmar! Lägenheten präglas av stilsäkra materialval, unika detaljer och stora sociala ytor. Här har du flera fönsterpartier som fyller hela lägenheten med massor av naturligt ljus och en generös takhöjd som ger lägenheten rymd. Du möts av en välkomnande hall med golv i sten som övergår till ett genomgående vitlaserat trägolv samt träbjälkar som vackert pryder bostaden. Bostaden är kvadratsmart med optimal planlösning med rymligt sovloft om ca 10-12 kvm. Loftet nås via stege och inhägnas av ett snyggt rep. På terrassen kan man avnjuta årets varma dagar med himlen som granne och utsikt över Råsundas vackra takåsar. Gillar man att kombinera småstadskänsla med närhet till tempo så är detta rätt adress! Här har du i ett rofyllt område nära till restauranger, affärer och vackra promenadstråk. Du har Råstasjön, Friends Arena, Mall off Scandinavia bara en promenad bort och oslagbar kommunikation med pendeltåg, tvärbana och T-bana. Det här är en lägenhet som måste upplevas på plats, varmt välkomna!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 4