Svenska Mäklarhuset Trollhättan

Svenska Mäklarhuset Trollhättan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hjortmossegatan 110, Hjortmossen, Trollhättans kommun

Hjortmossegatan 110

Lägenhet
Hjortmossen, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
1 195 000 kr
66 m²
3 rum
4 052 kr/mån
18 106 kr/m²

Letar du efter en lägenhet med bekvämt avstånd till centrum med stor inglasad balkong? Då är denna lägenhet något för dig! Lägenheten är på 66 kvm och och har en väldisponerad planlösning. Det som verkligen utmärker denna lägenhet och sticker ut mot mängden är den stora inglasade balkongen. En trevlig förlängning av vardagsrummet och här finns gott om plats för flera olika sittgrupper. Här har du även en egen dörr ut till föreningens gräsmatta. HSB Grevsågen är en välskött förening och här har medlemmar möjlighet att nyttja övernattningslägenhet, gym, gemensamhetslokal samt fina platser att umgås på innergården! Här bor du med närhet till Hemköp, konditori och Hjortmosseparken med dess lekplats och mindre idrottsanläggning. Välkommen att boka in dig på visning!

Vårhagavägen 32, Sjölanda/Vårhaga, Trollhättans kommun

Vårhagavägen 32

Villa
Sjölanda/Vårhaga, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
1 495 000 kr
40 m²
1 rum
2 041 m² tomt

Välkomna till Vårhagavägen 32 och denna mysiga stuga i natursköna och attraktiva Vårhaga/Sjölanda. Här bor ni endast 15 minuter från Trollhättans centrum och med bara någon minuts promenad till Sjölandas nyrenoverade badplats. Här möts ni av en lugn oas i en grönskande slänt med så gott som ingen insyn! Altan med trevligt solläge, mysig braskamin, härlig rymd med öppet upp i nock. Här finner ni även en gäststuga. Detta är verkligen en bostad med unika möjligheter! Den kommunala anslutningsavgiften för vatten/avlopp har erlagts av säljaren och anslutningen finns färdig vid tomtgräns för omgående inkoppling av köparen. Ny detaljplan(Sjölanda Östra) för området är har vunnit lagakraft och ger möjligheten att på fastigheten bygga totalt max 250 kvm där 180 kvm avser maximala byggnadsarean för huvudbyggnad. Köparen behöver omgående inkoppla till det kommunala systemet. Fastigheten försäljs med friskrivningsklausul. Varmt välkomna på visning!

Karlstorpsvägen 94, Karlstorp, Trollhättans kommun

Karlstorpsvägen 94

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
1 075 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 2
4 313 kr/mån
13 190 kr/m²

Varmt välkomna till Karlstorpsvägen 94! I välskötta HSB Brf läkaren med både hiss och inglasade balkonger finner ni nu denna lägenhet till salu. En bostad som varit i samma ägo sedan 60-talet och som nu finns chans att förvärva. Bostadsytan om 81,5 kvm är väl disponerad på två sovrum, vardagsrum, matplats, badrum och wc. Bäst av allt är nog den inglasade balkong med utsikt över skogsområdet! Här kan ni husera i en lägenhet med trevlig planlösning där nästa ägare sätter sin egen prägel. Bra belägenhet med närhet till goda kommunikationer, promenadstråk och barnomsorg. Trivsam förening med mycket god ekonomi. Varmt välkomna på visningen!

  • Hiss
Slånbärsvägen 4, Halvorstorp, Trollhättans kommun

Slånbärsvägen 4

Villa
Halvorstorp, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
4 100 000 kr
132 + 24 m²
5 rum
806 m² tomt

Missa inte denna chans! Varmt välkommen på visningen av denna fina enplansvilla i vinkel med vidbyggt garage! Här får man uppleva en genomgående renoverad och smakfull fastighet, då ägarna har sedan anskaffandet 2005 skött underhåll och renoverat bostaden med stor omsorg. Idag inrymmer bostaden bland annat 4 sovrum, fina sällskapsytor, två badrum och praktiska förvaringsutrymmen. Dessutom är läget riktigt bra på en lugn återvändsgata, med ett stort fint altandäck mot väster där kvällssolen kan avnjutas ända framåt småtimmarna. Kan det bli bättre? Välskött trädgårdstomt med lagom yta för både odling och lek, här finns även ett förråd och vedskjul. På garageuppfarten med plats för två bilar, finns en elbilsladdare. Här bor man i närhet till barnomsorg, vackra promenad stråk och inte långt från goda kommunikationer. Hoppas vi ses på visningen!

Paradisvägen 20, Källstorp, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår

Paradisvägen 20

Villa
Källstorp, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
5 250 000 kr
160 m²
6 rum
883 m² tomt

Välkommen till denna stilrena tvåplansvilla som är byggd med stor omsorg 2007, en drömlik fastighet perfekt för barnfamiljen. Sjödalahus är husleverantören och huset inrymmer en mycket ljus och trevlig planlösning, där fina sällskapsytor återfinns på entréplan och där sovrum, allrum och badrum är beläget på ovanvåningen. Vid byggnationen valde man anlita trädgårdsarkitekt för att skapa en grönskande och underhållsfri trädgård, som med tiden skulle rama in bostaden vackert, vilken den verkligen gör idag! Under sommarhalvåret upplevs utemiljön på baksidan som en liten grönskande oas och väderstrecket mot söder bjuder in till härliga stunder på altanen. Här bor man i ett lugnt och attraktivt bostadsområde strax intill skola, natur, skidspår, stadens centrum och ingen genomfart för trafik. Nere vid Källstorp återfinns även jourcentral, förskola och tandvård. Med en kort cykeltur nås även resecentrum där Göteborg nås med endast ca 30 minuters tågfärd. Missa inte vinsingen! Välkomna!

Norra Fridhemsvägen 17, Halvorstorp, Trollhättans kommun

Norra Fridhemsvägen 17

Radhus
Halvorstorp, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
2 750 000 kr
106 m²
4 rum
380 m² tomt

Välkomna till Norra Fridhemsvägen 17 och detta trivsamma enplans radhus i barnvänligt och lugnt område! Här möts ni av ett mysigt boende i populära Halvorstorp med bra och högt läge i ytterkant av området, med endast några minuters bilfärd från centrum, 5 minuters promenad till förskola och några få minuters promenad till fina naturområdet Slättbergen. Busskommunikation finns ett stenkast bort. Bostadsytan i ett plan tilltalar ung som gammal och är i gott skick för att bara flytta in i. Villan inrymmer bland annat 3 sovrum, två badrum, ett rymligt vardagsrum och två uteplatser. Uteplatsen på baksidan är helt ostörd och fri från insyn med ett högt och fint läge med utsikt över angränsande område! Fastigheten är del av en samfällighet som sköter grönområdet, vägar, lekplats och garagen i länga. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Bergkullevägen 312, Sylte, Trollhättans kommun
  • Idag kl 16:30

Bergkullevägen 312

Radhus
Sylte, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
2 550 000 kr
134 m²
5 rum
196 m² tomt

Detta trivsamma boende är beläget i ett barnvänligt och lugnt radhusområde intill naturen. Här gränsar baksidan mot de härliga strövområden som erbjuds längs Ryrbäcke samt lekplatsen snett bakom fastigheten. Baksidan vetter inte bara mot fina omgivningar utan också mot rätt väderstreck, sydväst! Här erbjuds eftermiddagssol från balkongen och ifrån den tillhörande trädgårdstomten. Det smakfulla radhuset uppfört i två plan inrymmer bland annat tre sovrum, stort vardagsrum och separat tvättstuga. Dessutom finner ni här badrum totalrenoverat 2014 och ett ombyggt kök från 2017 som skapat fina arbetsytor och extra förvaring. Till radhuset hör även parkeringsplats och garage i länga! Bra pendlingsmöjligheter från intilliggande busshållsplats och E45:an som snabbt tar er vidare till Göteborg. Inom promenadavstånd finner vi även Sylte center med bland annat mataffär, apotek och vårdcentral. Nära till skola, F-9 samt flera förskolor och Slätthults motionsanläggning med elljusspår. Ett läge som sällan erbjuds! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Korsebergsvägen 25, Onsjö/Nabbensberg, Vänersborgs kommun

Korsebergsvägen 25

Villa
Onsjö/Nabbensberg, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
2 150 000 kr
108 + 80 m²
1 000 m² tomt

Välkommen till charmiga och välskötta Korsebergsvägen 25! Flertalet fina 30-tals detaljer är bevarade och detta bidrar till att huset får en härlig karaktär. Huset inrymmer idag 2 kök vilket ger förutsättningar för generationsboende eller uthyrning. Vill du istället bygga om övervåningen ges den större familjen fler sovrum. Här finns också generösa förvaringsytor i källarplanet. Till huset hör ett enklare garage och stor uppfart med plats för flera bilar samt gäststuga och förråd. Fastigheten är belägen på en stor och mycket trevlig hörntomt med vy mot vattnet vid Vassbotten. Villan värms fördelaktigt av en bergvärmepump!

Stridsbergsgatan 2B, Tingvalla, Trollhättans kommun

Stridsbergsgatan 2B

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
985 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
4 329 kr/mån
18 241 kr/m²

Välkomna till Stridsbergsgatan 2B! Denna trivsamma och rymliga tvåa i Tingvalla ligger med centralt läge mitt emellan Högskolan Väst, tågstationen och Trollhättans centrum. Ett läge uppskattat av både studenten, pendlaren eller den som önskar gångavstånd i vardagen! Lägenheten har stilrena ytskikt och material, med rymligt kök och stort vardagsrum. Dessutom är det generös takhöjd och smart förvaring! Här är det bara att flytta in! Bo nära allt och med väldigt vackra promenadstråk kring kanalen, bara minuter ifrån lägenheten! Välkommen på visning!

Slättbergsvägen 9B, Stavre, Trollhättans kommun

Slättbergsvägen 9B

Lägenhet
Stavre, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
825 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
6 962 kr/mån
10 577 kr/m²

Tag chansen och besök denna trivsamma trea, belägen i HSB brf Gräsanden med bra läge och gångavstånd till det mesta. Här erbjuds välplanerade 78 kvm, med två badrum, balkong mot söder och hiss! Bostaden har sköts väl genom åren och efter mer än 50 innehavsår söker nu denna bostad ny ägare! Hemmet har utgjort en trygg plats för familjen genom flera skeden i livet och mycket är nog tack vare den välplanerade bostadsytan och möjligheten till hiss. Stabil och aktiv förening som anordnar olika sammankomster för sina medlemmar. Stavre är ett lugnt bostadsområde med kort avstånd till bra kommunikationer till Göteborg, cykel/gångavstånd till Högskola, mataffär och barnomsorg. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Dicksonsgatan 2, Tingvalla, Trollhättans kommun

Dicksonsgatan 2

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
2 650 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3
4 712 kr/mån
39 552 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem i centrala stan, där bekvämlighet och livskvalitet möts på ett fantastiskt sätt! Denna trerumslägenhet är det ultimata valet för dig som söker ett bekvämt och modernt boende mitt i händelsernas centrum. Här är några av höjdpunkterna: Detta är platsen du alltid har drömt om! Med endast en minuts promenad till järnvägsstationen, Högskolan Väst och stadens centrum ligger allt du behöver bokstavligen precis runt hörnet. Du kommer aldrig mer behöva oroa dig för stressiga morgonpendlingar. Lägenheten badar i naturligt ljus från morgon till kväll. De stora fönstren skapar en härlig atmosfär samt ger en känsla av rymd och öppenhet. Du kommer älska att vakna upp till solens strålar varje dag! För att förlänga höst- och vårnjutningen har denna lägenhet något extra speciellt – ett stort inglasat uterum i vinkel. Här kan du njuta av frisk luft och vacker utsikt utan att behöva bry dig om vädret. Det är det perfekta stället att koppla av och umgås med vänner och familj. Badrummet är en fröjd för ögat och praktiskt inrett med högkvalitativa material. Här finns även en tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten erbjuder två generösa sovrum med gott om utrymme för dina personliga prylar och en god natts sömn. För din bekvämlighet finns ett garage i källaren där du kan parkera din bil medan hissen tar dig direkt upp till din lägenhet. Aldrig mer behöver du bekymra dig över parkeringsplatser. Om du arbetar i Göteborg eller bara vill njuta av stadens bekvämligheter är det enkelt att pendla tack vare närheten till järnvägsstationen. Du kan ha det bästa av två världar – livet i stan och arbete i storstaden. Denna lägenhet är verkligen en unik möjlighet att bo bekvämt och modernt i hjärtat av stan. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och uppleva detta fantastiska hem själv. Det kommer snabbt bli upptaget, så se till att du inte missar chansen att kalla det här stället för ditt hem. Välkommen till ditt nya liv i lyx och komfort!

  • Hiss
Åstebo Brålanda, Åstebo Brålanda, Vänersborgs kommun

Åstebo Brålanda

Tomt
Åstebo Brålanda, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
595 000 kr
1,5 ha tomt

🌳 Välkommen till din drömtomt mitt i naturen! 🌳 Unik Naturtomt med Oslagbar Potential Denna fantastiska tomt om 1,5 hektar är mer än bara mark; det är möjligheten att förverkliga din livsstil och drömmar. Belägen på en vacker naturtomt med berg i dagen som ramar in landskapet, är detta en oas för den naturälskande själen. Natursköna Skatter och Karaktärsfulla Träd Upptäck skönheten i denna tomt som är prydd med en mångfald av karaktärsfulla träd, inklusive stora ekar, oxelträd och fruktträd som bär löften om framtida skördar. Tomten har sol hela dagen samt kvällssol. Tomten är stor och kan styckas till två tomter om man vill. Varje steg på din nya tomt är en resa i harmoni med naturen. Möjlighet för Djurhållning För djurälskaren erbjuder denna generösa mark fantastiska möjligheter för djurhållning. Skapa ditt eget lilla lantliga paradis och njut av den naturliga omgivningen samtidigt som du tar hand om dina fyrbenta vänner. Alla Bekvämligheter Nära Till Hands Denna plats är inte bara en dröm för naturälskare, den är också praktisk. Det finns tillgång till kommunalt vatten i närheten men ej kommunalt avlopp och möjligheten att ansluta till fibernätverket gör att du kan njuta av moderna bekvämligheter i ditt drömhus. Bygg ditt Drömhus För de som längtar efter att bygga sitt eget hus är det goda nyheter. Det finns ett förhandsbesked på bygglov, så du kan börja planera och skapa det perfekta hemmet i denna idylliska omgivning. Utmärkta Kommunikationer och Närhet till Skolor Tomten ligger praktiskt placerad med enkel tillgång till bussförbindelser som tar dig till skolorna i närheten. Så även om du bor i en naturskön oas är du aldrig långt från bekvämligheter och utbildning. Sjöliv och Sommarnöjen vid Vänern Bara 3,5 km bort ligger Vänern, Sveriges största insjön, där du kan njuta av härliga badplatser och en mängd sommaraktiviteter. Sikhalls camping och badplats är en favoritdestination med en egen restaurang och kiosk under sommarmånaderna. Denna tomt är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en naturskön miljö som erbjuder allt du behöver för att leva livet fullt ut. Missa inte chansen att äga denna fantastiska plats! Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning av denna extraordinära tomt. Din dröm väntar på dig här! 🏡🌲

Markområde/Tomter Hökemossen, Hökemossen, Trollhättans kommun

Markområde/Tomter Hökemossen

Tomt
Hökemossen, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
395 000 kr
2 000 m² tomt

Strax utanför Trollhättan, närmare bestämt 9 km söder om centrum, finns nu chansen att köpa tomt om ca 2 000 kvm med klart förhandsbesked. Eller varför inte hela markområdet med stor potential om ca 9 500 kvm och som då innefattar två godkända förhandsbesked. Går du i en dröm om att en gång i framtiden hitta en plats att bygga ditt egna hus, lantligt, men inte för långt ifrån Trollhättan är detta ett tillfälle. Beläget med vackra omgivningar intill Lindveden. Skylten mot Hökemossen leder oss ändra fram till ett ostört och rofyllt läge, ca 1 km bort finner vi badmöjligheter vid Liperedsjön! Plan och överskådlig tomtyta för att kunna uppskatta bebyggelsens omfattning. Välkomna!

  • Plus
Södra Timmervik 504, Vänersborg, Vänersborgs kommun
Södra Timmervik 504, Vänersborg, Vänersborgs kommun, bild 2
Södra Timmervik 504, Vänersborg, Vänersborgs kommun, bild 3

Södra Timmervik 504

Tomt
Vänersborg, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
505 000 kr
3 712 m² tomt

Välkommen till Södra Timmervik 504. Här ges möjligheten att förverkliga drömmen om att bygga ett nytt hus. Villatomten om 3712 kvm belägen i natursköna Södra Timmervik med bekvämligheter så som förberett kommunalt VA intill tomtgräns, fiber i området och utsikt mot Vänern. Tomten är delvis förberedd för byggnationen då visst markarbete redan utförts. Det finns idag ett godkänt bygglov för nybyggnad av enbostadshus och garage. Fiskarhedenvillan, Modell Tidlös 02 Special, se vidare information bygglovsdokumenten. Tomten är ej knuten till husleverantören utan köparen har möjlighet att söka nytt bygglov på annan önskad modell. Närhet till samhällena Frändefors och Brålanda - med bil tar det bara ca 15 minuter in till Vänersborg. I Frändefors finns bland annat barnomsorg och mataffär. Cirka 500 meter från fastigheten återfinns busshållplats. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Södra Timmervik 515, Södra Timmervik, Vänersborgs kommun

Södra Timmervik 515

Tomt
Södra Timmervik, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
595 000 kr
5 068 m² tomt

Välkomna till Södra Timmervik 515 och denna stora tomt om hela 5068 kvm. Här erbjuds ett högt läge med fin utsikt och promenadavstånd till bad i Vänern som skymtas från tomten under delar av året. Kommunalt vatten/avlopp och fiber finns i området. Förhandsbesked har tidigare funnits på tomten men är idag inte längre giltigt då bygglov inte sökts in om 2 år från beslutet vann laga kraft. Köparen får själv ansöka om förhandsbesked och/eller bygglov. Uppfyll drömmen om att eventuellt bygga ett nytt hus med kort promenad till vackra klippor vid Vänern och fin badplats! Närhet till samhällena Frändefors och Brålanda - med bil tar det bara ca 15 minuter in till Vänersborg. I Frändefors finns bland annat barnomsorg och mataffär. Cirka 500 meter från fastigheten återfinns busshållplats. Välkommen med din intresseanmälan!

Edsäter 8:3, Trollhättan, Trollhättans kommun

Edsäter 8:3

Tomt
Trollhättan, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
350 000 kr
1 378 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna tomt belägen endast några minuters bilfärd från E45/E44 och Trollhättans centrum. Här erbjuds ett unikt naturnära läge med vacker utsikt utefter fina Edsvägen. Badvänliga Öresjö, Näl och lummig natur återfinns inom cykelavstånd. Tomten försäljs med villkoret om att köparen ska bygga en nyckelfärdig villa från Älvsbyhus på tomten. Köparen kan fritt välja inom Älvsbyhus sortiment men på tomten föreslås en villa av modellen Linnea, en välplanerad enplansvilla om 129 kvm. Det finns många fördelar med nybyggnation. Några exempel är låga driftskostnader, begränsat underhåll och befrielse från fastighetsavgift i 15 år. Bidragande faktorer för en framtida trygg boendeekonomi! Välkommen att höra av dig med ditt intresse!

Pärs Annas Väg 18, Gärdhem, Trollhättans kommun

Pärs Annas Väg 18

Villa
Gärdhem, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
5 150 000 kr
151 m²
6 rum

Välkomna till Pärs Annas väg 18 och denna mycket rymliga villa! Villan uppförd av Myresjöhus är genomgående välgenomtänkt både gällande materialval, utformning och planlösning. Här möts ni av kvalitetskök från HTH, vitvaror från Siemens, fönster från Elitfönster och energisnål uppvärmning från NIBE. Invändigt återfinns stora sällskapsytor för stora släkten och en avgränsande barndel med fyra sovrum kring ett allrum. Master bedroom med eget badrum och klädkammare bör dessutom lyftas fram! Belägen i det lugna och uppskattade nyproducerade området i Gärdhem. En perfekt blandning av lugna omgivningar och goda förbindelser. Endast 10 min till centrum, cykelavstånd till barnomsorg och endast 1h med bil från Göteborg! Fastigheten säljs av OBOS. OBOS erbjuder sina medlemmar ett flertal förmåner som exempelvis möjligheten att ansöka om tillträdesskydd, skydd mot dubbel boendekostnad och förtur vid köp. För mer info och för att bli medlem gå in på obos.se. En välplanerad, rymlig och stilren barnfamiljsvilla där varje detalj är genomtänkt! Välkomna på visning!

Pärs Annas Väg 1, Gärdhem, Trollhättans kommun

Pärs Annas Väg 1

Villa
Gärdhem, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
3 895 000 kr
95 m²
4 rum
851 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna tilltalande villa i det nyetablerade bostadskvarteret i Gärdhem. Här har en Villa Näsby uppförts under 2022 med underbar vidsträckt utsikt över omgivningarna. Villan som erbjuder ett kvadratsmart boende med känslan av ett stort hus i mindre format är uppfört med genomtänkt planlösning, god standard och härligt ljusinsläpp. Planlösningen inbjuder till umgänge med vardagsrum och kök placerat i husets mitt och med utgång på både fram-/baksidan. På framsidan sitter man med utsikt över åkrarna framför och på baksidan nås solen stora delar av dagen. Huset inrymmer tre välplanerade sovrum, tvättstuga, badrum, wc och rejält kök. Här erbjuds en perfekt blandning av lugna omgivningar och goda förbindelser med stadens puls. Endast 10 minuter till Trollhättans centrum, härlig natur i direkt anslutning och cykelavstånd via cykelväg både till barnomsorg, livsmedelsbutik och resecentrum! För pendlaren ligger området strategisk bara några minuter från både resecentrum, E45 & E44. Göteborg nås på 35min med tåg(1h med bil) & Uddevalla på 35 min. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Pärs Annas Väg 20, Gärdhem, Trollhättans kommun

Pärs Annas Väg 20

Villa
Gärdhem, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
4 095 000 kr
88 m²
2 rum
816 m² tomt

NYTT PRIS! Välkomna till Pärs Annas väg 20! Nu ges möjligheten att förvärva denna villa Komstad uppförd 2022 i det nyetablerade och populära bostadskvarteret Pärs Annas väg i Gärdhem. Ett praktiskt boende där planlösningen är väl genomtänkt med bra sällskapsytor och utgångar på alla husets sidor. Ovanvåningen är idag oinredd men kan av köparen planeras helt efter egna önskemål - Ytan ger möjligheten att skapa hela fyra ytterligare sovrum! Invändigt finner ni stilrena material och färgval. Exklusivt kök från Vedum i en smakfull vit design, vitvaror från Borsch och badrum i gråa/vita toner med inredning från Vedum/Ifö. Stort sovrum med egen walk-in-closet, klädkammare i anslutning till entrén och praktisk groventré med utgång bara några meter från uppfarten - Detta är bara några fördelar att nämna med detta hus! Här erbjuds en perfekt blandning av lugna omgivningar och goda förbindelser. Endast 10 min till centrum, cykelavstånd till barnomsorg och endast 1h med bil från Göteborg! Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Gärdhem - Tomt B, Gärdhem, Trollhättans kommun

Gärdhem - Tomt B

Tomt
Gärdhem, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
950 000 kr
1 728 m² tomt

Tomt B om ca 1728 kvm är belägen i uppskattade och grönskande Gärdhem - En stor tomt med vida utsikt över åkrar och inne på återvändsgata! Här kan du uppfylla drömmen om ett nybyggt hus i ett barnvänligt och lantligt läge men med närheten till centrum och alla dess bekvämligheten! Positivt förhandsbesked finns för uppförande av enbostadshus. Avstyckningsprocessen är påbörjad men ännu ej färdig. För pendlaren ligger området strategisk då både resecentrum, E45 & E44 nås bara några minuter bort. Göteborg nås på 35min med tåg(1 h med bil) & Uddevalla på 35 min. Här erbjuds en sällsynt chans att uppföra ert drömhus i samklang med natur och lugn. Varmt välkomna att höra av er för mer information.

Gärdhem - Tomt A, Gärdhem, Trollhättans kommun

Gärdhem - Tomt A

Tomt
Gärdhem, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
950 000 kr
2 005 m² tomt

Har du drömt om ett nytt hus i barnvänligt och lantligt läge men med närheten till centrum och alla dess bekvämligheter? Nu finns möjligheten att förvärva tomt A belägen i uppskattade och grönskande Gärdhem. Med vida utsikt över åkrar och inne på återvändsgata återfinns denna rejäla tomt om ca 2000kvm. Här finns gott om plats för stort hus, garage och trädgård! Positivt förhandsbesked finns för uppförande av enbostadshus. Avstyckningsprocessen är påbörjad men ännu ej färdig. För pendlaren ligger området strategisk då både resecentrum, E45 & E44 nås bara några minuter bort. Göteborg nås på 35min med tåg(1 h med bil) & Uddevalla på 35 min. Här erbjuds en sällsynt chans att uppföra ert drömhus i samklang med natur och lugn. Varmt välkomna att höra av er för mer information.

Visar alla 21