Mäklare Michell Balok

Michell Balok

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bollmorabacken 17, Centrala Tyresö, Tyresö kommun
  • Sön 27 okt kl 11:30
Bollmorabacken 17, Centrala Tyresö, Tyresö kommun, bild 2
Bollmorabacken 17, Centrala Tyresö, Tyresö kommun, bild 3

Bollmorabacken 17

Lägenhet
Centrala Tyresö, Tyresö kommun
Svenska Mäklarhuset Tyresö
2 345 000 kr
49 m²
2 rum
vån 8/8
3 983 kr/mån
47 857 kr/m²

Modern etagevåning högst upp med centralt läge • Nyproducerad etagevåning från 2023 • Modern byggnad med materialval av hög standard • Högst upp i huset för maximal avskildhet och ljusinsläpp • Låg månadsavgift • Flexibelt tillträde • Garage med hissanslutning i byggnaden • Källarförråd ingår • Fransk balkong mot innergård med milslång utsikt • Takfönster på båda planen • Smarta och öppna ytor som ger känslan av en rymlig tvåa Varmt välkomna till denna moderna och nyproducerade etagevåning som kombinerar stil, funktion och ett centralt läge. Här bor du högst upp i huset, med en öppen planlösning som maximerar ljus och rymd. Perfekt för den som söker ett hem med hög standard och flexibla lösningar. På nedre plan möts du av en öppen social yta där köket från Marbodal smälter samman med vardagsrummet. Stora takfönster skapar ett härligt ljusflöde och den franska balkongen vetter mot en lugn innergård, vilket bidrar till en harmonisk miljö, samtidigt som den bjuder på milslång utsikt med härlig morgon- och förmiddagssol. Övre plan bjuder på en rymlig delad yta som kan fördelas i sovrum med plats för dubbelsäng och skåp, och ett allrum som kan anpassas efter dina behov – som arbetsplats, lounge eller extra sovrum. Med sin genomtänkta planlösning erbjuder denna lägenhet möjligheten att skapa ett hem som passar just dina behov. Mitt i hjärtat av Tyresö med närhet till både service och grönområden, erbjuder den både stadspuls och rofylldhet. Drömbostaden väntar på dig – välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gärdesvägen 29, Tyresö, Tyresö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 27 okt kl 13:45
Gärdesvägen 29, Tyresö, Tyresö kommun, bild 2
Gärdesvägen 29, Tyresö, Tyresö kommun, bild 3

Gärdesvägen 29

Lägenhet
Tyresö, Tyresö kommun
Svenska Mäklarhuset Tyresö
1 495 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 412 kr/mån
52 456 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade 1 RoK, centralt belägen i Trollbäcken. Denna bostad är ett perfekt val för dig som söker ett kvadratsmart och trivsamt hem i en trygg och välskött förening. Här bor du med närhet till både natur och stadspuls, med utmärkta kommunikationer som snabbt tar dig till city. Föreningen har en fantastiskt trevlig innergård med grönskande träd i lummig miljö. Lägenheten ligger bara ett stenkast från Trollbäckens centrum där du har tillgång till affärer, restauranger och serviceutbud. - Låg månadsavgift och stark ekonomi i BRF - BRFs faciliteter: bastu, gym, tvättstugor, föreningslokal och gästrum - Stambyte av stående stammar utfört 1999 - Ingår i månadsavgift: värme, varmvatten, förråd och matförråd - Bostadsrättsföreningen har en låg belåningsgrad om endast 2841 kr/kvm enligt årsredovisning 2023 - Nytt kök När du kliver in i lägenheten möts du av hallen som leder vidare in i bostadens öppna och luftiga planlösning. Hallen erbjuder praktisk avhängning för ytterkläder i form av en hatthylla. I vardagsrummet finns en naturlig plats för både soffgrupp och sovalkov, där du kan skapa din egen personliga oas. Köket är ett pentry med förvaringslösningar i både över- och underskåp. Ett fönster finns köket som skänker ett dagsljus till kocken. Badrummet är helkaklat och smakfullt inrett med dusch, wc och tvättställ, vilket ger en fräsch och modern känsla. Den här bostaden passar dig som söker ett hem där varje kvadratmeter är genomtänkt och välutnyttjad, i en förening med låga avgifter och hög livskvalitet. Här kan du njuta av ett lugnt och bekvämt boende med naturen runt hörnet och stadens puls på bekvämt avstånd.

  • Premium
Tre kronors väg 58, Kvarnholmen, Nacka kommun

Tre kronors väg 58

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Tyresö
3 450 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/7
3 911 kr/mån
63 889 kr/m²

På Tre Kronors Väg 58 på Kvarnholmen finns nu chans att bosätta dig i en nyproducerad 2:a. En dröm för dig som söker efter ett urbant boende i modern miljö nära vattnet. Bostaden är väldisponerad med en planlösning som levererar luftiga ytor i de sociala delarna och i sovrummen. Här finns servicebutiker av olika slag i närheten och även den urcharmiga hamnen med pendelbåtar som smidigt tar dig till city. - Nyproducerad - Förråd ingår - Tillträde 7e jan 2025 - Kök från Vedum - Diskmaskin, torktumlare och tvättmaskin finns Hallen är rymlig, här finns avhägningsmöjligheter för ytterkläder samt garderober för förvaring. Badrummet är helkaklat med klinker i mörkare nyans och vita kaklade väggar. Sovrummet är inrett med garderober med skjutdörrar som bidrar till en mer minimalistisk design för förvaringsdelen. Vardagsrummet, matplatsen och köket finner du i en öppen planlösning. En perfekt plats att samla vänner och familj på för att skapa fina minnen tillsammans. Video finns, kontakta ansvarig mäklare! Kvarnholmen erbjuder en levande miljö med närhet till både service och rekreation. Här kombineras det bästa av skärgårdsliv och stadens puls på ett unikt sätt.

  • Plus
  • Hiss
Kvarnholmsvägen 98, Kvarnholmen, Nacka kommun
Kvarnholmsvägen 98, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Kvarnholmsvägen 98, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Kvarnholmsvägen 98

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Tyresö
5 695 000 kr
83 m²
4 rum
vån 4/5
5 975 kr/mån
68 614 kr/m²

Vill du bo högt med utsikt över Svindersvik i soligt sydvästligt läge? Välkommen till denna ljusa och rymliga 4:a om 83 m² på våning 4, med ett fantastiskt hörnläge och stor balkong som vetter mot sydlig riktning. Här möts du av tre sovrum, två badrum samt ett stort vardagsrum och kök i öppen planlösning – perfekt för trevliga middagar och sociala tillställningar. Det finns dessutom en rymlig walk-in closet för extra förvaring och ordning. Bostaden är helt nyproducerad och erbjuder en stilren design med högkvalitativa materialval. Tillträde planerat i december 2024, så du har chansen att bli den allra första att flytta in och skapa ditt drömhem. Till bostadsrätten hör ett rymligt källarförråd för extra förvaring, och i byggnaden finns rymlig hiss direkt ner till garage och förråd. För dig som använder bil erbjuds både bilpool och laddstolpar utanför fastigheten. Kvarnholmen är känt för sin natursköna miljö och fantastiska utsikt över vattnet, samtidigt som du har närhet till både centrum och natur. Mer information om föreningen: https://peabbostad.se/projekt/stockholm/brf-makaronen/ OBS! Bilder och videor finns, kontakta ansvarig mäklare. Tillträde i december 2024!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Björkbacksvägen 29, Björkbacken, Tyresö kommun
Björkbacksvägen 29, Björkbacken, Tyresö kommun, bild 2
Björkbacksvägen 29, Björkbacken, Tyresö kommun, bild 3

Björkbacksvägen 29

Lägenhet
Björkbacken, Tyresö kommun
Svenska Mäklarhuset Tyresö
2 549 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 1/2
7 080 kr/mån
28 480 kr/m²

Välkommen till Björkbacksvägen 29 och BRF Björkbacken. Ett ypperligt val av bostad för paret eller familjen. Bostaden är centralt belägen med närhet till centrum, bussförbindelser med exceptionella pendlingstider, restauranger och mer. Området är grönt och lummigt som inger ett lugn. Från kök, vardagsrum och balkong möts du av ett härligt skogsparti fyllt med träd och buskar. - Möjligt att nyttjas som 3/4/5RoK - Gavellägenhet med gavelfönster i vardagsrummet - Stambytt - Tillträde enligt överenskommelse - Förråd ingår - Väldisponerade ytor - 1 badrum och 1 gäst-wc - Genomgående fina ytskikt - Centralt belägen Den rymliga L-formade hallen kan inredas efter behov. Här finns möjlighet att uppföra garderober, hatthyllor eller byråer för förvaring av ytterkläder, skor och dylikt. De två första rummen är bostadens mindre rum som är perfekta för de små som sovrum, alternativt kan dessa rum nyttjas som kontorsrum eller om behovet finns så kan dessa rum göras om till ett stort sovrum. Det stora sovrummet är luftigt och rymmer stor säng, garderober och mindre möblemang. Badrummet är helkaklat med klinker i mörkare nyans och kakelväggar i vitt med en standard som är hållbar över tid. Köket och matplatsen finner du i en och samma enhet med en trevlig utsikt mot naturrikt område. Vardagsrummet har ett extra fönster tack vare gavelläget, som kan göras om till ännu ett mindre rum. Föreningen Brf Björkbacken är en stabil och bra förening med totalt 383 lägenheter. Området är grönt och det är långt avstånd mellan varje hus vilket gör att man inte har någon insyn i något av rummen. Föreningen är lågt belånad och har flera gemensamma utrymmen som tvättstuga (port 63), cykelförråd, bastu (port 43) och övernattningslägenhet (port 73) och gemensamhetslokal (port 77). Här bor du på mycket bra läge på Björkbacksvägen, endast ett stenkast till Tyresö centrum. Närmsta busshållplats hittar du intill området (Bollmoraberg) eller vid Tyresö centrum där bussarna går med mycket täta avgångar. När du köper lägenheten på Björkbacken får du närhet till centrums utbud av restauranger, caféer, och matbutiker samt har promenadstråk, parker och natur inpå knuten. Öppna förskolan ligger mycket nära och även låg-och mellanstadieskolorna Stimmet och Fårdala finns på gångavstånd utan att korsa stora vägar. Om du cyklar eller vill gå lite längre tar du dig enkelt till Alby Friluftsgård med badsjö och löpspår som är ett populärt sommarnöje medan det på vinter finns fin skridskosjö, pulkabacke och skidspår.

  • Premium
  • Balkong
Diamantgången 263, Öringe, Tyresö kommun

Diamantgången 263

Lägenhet
Öringe, Tyresö kommun
Svenska Mäklarhuset Tyresö
3 750 000 kr
95,6 m²
4 rum
7 492 kr/mån
39 226 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet på Diamantgången 263 om fyra rum och kök med radhuskänsla och genomgående fräscha ytskikt. Denna bostad erbjuder en planlösning med väl genomtänkta kvadratmeter och fint ljusinsläpp från två väderstreck som bidrar till en öppen och hemtrevlig känsla. Här finns ett ett rejält vardagsrum och ett angränsande fint och ljust kök med god arbetsyta för den hängivna kocken. Integrerade vitvaror samt genomgående stilren design med köksluckor i turkos kulör och vitt kakel. Här finns utrymme för en matplats som rymmer ett sällskap om ca 6-8 personer. Bostaden har tre ordentliga sovrum och två helkaklade badrum. På baksidans uteplats så erbjuds en stor trädäckad altan där stora möjligheter för umgänge ges med yta för grill och utemöbler. Här lyser solen från eftermiddagen inpå sen kväll och med sin fridfulla utsikt mot den natursköna allmänningen. Till lägenheten hör två förråd. - Bostadsrätt med radhuskänsla och genomgående fina ytskikt - Social och öppen planlösning med tre ordentliga sovrum - Stor altan med eftermiddags och kvällssol - Till lägenheten hör två förråd - Stor och stabil HSB-förening med god ekonomi - Lugnt, bilfritt och insynsskyddat läge - Närhet till sjö med badplats, vandringsleder och natur - Täta avgångar mot Gullmarsplan och Sthlm C - Förskola och skolor nås utan att korsa stora väga BRF Diamanten är en mycket omtyckt förening i hjärtat av Öringe och består av 158 bostäder. Här bor man en kort promenad ifrån fin natur, badplatser vid Öringesjön och vandringsleder. Bra kommunikationer med täta avgångar som tar en till Tyresös alla hörn samt direktbussar mot Gullmarsplan och Sthlm C. Vid infarten till området finns en närbutik och Restaurang Brödernas. I närheten finner ni även vackra Tyresö Slott, Tyresö kyrka och mysiga Café Notholmen. Även Alby Friluftsgård är ett populärt utflyktsmål med sina stora grönytor, djur och badplats. För den golfintresserade ligger Tyresö Golfklubb praktiskt belägen ca en kilometer bort. På cykelavstånd når du Tyresö C med sitt stora utbud av shopping, dagligvaruhandel, systembolag, vårdcentral, tandläkare, restauranger, mysiga caféer och mycket mer. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info eller boka en privat visning.

  • Uteplats
Renlavsgången 180, Krusboda, Tyresö kommun

Renlavsgången 180

Radhus
Krusboda, Tyresö kommun
Svenska Mäklarhuset Tyresö
4 395 000 kr
123 m²
4 rum
161 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för att boka privatvisning. Välkommen till Renlavsgången 180 och familjekära Krusboda. Här bor du i anslutning till natur med lummig miljö från tomten. Uteplatsen på baksidan vetter mot västlig riktning som skänker ett härligt ljusspel till bostaden. Lekplatser finns det mängder av i området, du har även en precis framför huset. Med promenadavstånd finns det tre förskolor samt två grundskolor. Närmsta busshållplats finns ca 280 meter från huset med bussar som tar dig till city. Parkering och externt förråd ingår. Krusboda har en poolanläggning som är exklusiv för de som bor i området med två bassänger och kiosk. - Gavelläge! - Perfekt för barnfamiljer och par - Mycket populärt radhusområde - Närhet till Tyresö centrum - Två uteplatser - Möjligt att nyttja som 5RoK - Tillträde enligt ö.k Nedre plan: Hallen har praktiskt klinker i mörkare nyans samt hatthylla för avhängning av ytterkläder. Köket är utrustat med en maskinpark bestående av diskmaskin, ugn, mikro, spis och kyl/frys. Här finns mängder av yta för kocken att arbeta på samt över och underskåp för förvaring. Från matplatsen finns en balkongdörr till uteplatsen på framsidan. Tvättstuga finns på nedre plan med tvättställ, tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. Gäst-WC finns på detta plan med tvättställ och wc. Den sociala ytan är mycket rymlig som gör möbleringen flexibel. Här kan du möblera med vardagsrumsmöblemang, loungehörna, matplats eller lekhörna för de små, valet är ditt. Uteplatsen är definitivt en plats där vänner och familj vill spendera tid för att skapa fina minnen tillsammans. Här finns trall och fina gröna buskar som bidrar till en insynsskyddad miljö. Tomtgränsen avskiljs med en trevlig mur på ena sidan och möts på andra sidan av natur. Övre plan: Här finns två större sovrum, ett mindre sovrum, badrum och en balkong. De två större sovrummen rymmer dubbelsäng, förvaring i form av garderober och mindre möblemang. Badrummet är helkaklat med läckert mörkt klinker och vita kaklade väggar som är hållbart över tid. Dubbla tvättställ (handfat) finns med kommod, wc och dusch. Följ länken för digitalt prospekt: https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=1555545 Kontakta ansvarig mäklare för att erhålla löpande information.

  • Plus

Visar alla 7