Mäklare Marie-Louise Lindgren

Marie-Louise Lindgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hästhovsvägen 14, Bro/Finnsta, Upplands-Bro kommun
 • Sön 3 mar kl 13:30
Hästhovsvägen 14, Bro/Finnsta, Upplands-Bro kommun, bild 2
Hästhovsvägen 14, Bro/Finnsta, Upplands-Bro kommun, bild 3

Hästhovsvägen 14

Villa
Bro/Finnsta, Upplands-Bro kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
5 995 000 kr
200 + 58 m²
10 rum
1 004 m² tomt

På klassisk villagata utan genomfartstrafik hittar ni denna välplanerade villa på stor tomt. Fina sällskapsytor som ger rika möjligheter till umgänge med vänner och familj. Välplanerad och välutrustad uthyrningsdel gör att huset lämpar sig väl som generationsboende eller för hemmaföretagaren. Bastu, tvättstuga och riktigt stora förrådsutrymmen finns i källarvåningen. Till stora, magnifika naturområden är det cykelavstånd och från altanen kan man ibland se Mälarens glitter bortom Bro Hof slott. Bra vardagsservice, simhall, aktivitetspark och bibliotek finns i Bro centrum. Golfar gör ni på någon av kommunens fyra golfbanor där välrenommerade Bro Hof får sägas vara juvelen i kronan. Smidig access till motorvägen som tar er till Stockholms centrala delar på ca 30 minuter. Välkommen hem!

 • Premium
Lilla Klodalsvägen 5, Kungsängen/Lennartsnäshalvön, Upplands-Bro kommun
Lilla Klodalsvägen 5, Kungsängen/Lennartsnäshalvön, Upplands-Bro kommun, bild 2
Lilla Klodalsvägen 5, Kungsängen/Lennartsnäshalvön, Upplands-Bro kommun, bild 3

Lilla Klodalsvägen 5

Villa
Kungsängen/Lennartsnäshalvön, Upplands-Bro kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
7 995 000 kr
161 m²
6 rum
2 093 m² tomt

Mycket attraktiv fastighet i lantligt läge på eftertraktad adress. Villa från kvalitativa Brahus, uppförd 2015 med genomtänkt planlösning och fyra lättmöblerade sovrum, varav ett i entréplanet. Vardagsrum i öppen planlösning mot matplats och kök. Två stilrena, helkaklade badrum och separat tvättstuga med grovingång. Allrum i övre plan med burspråk och fri vy över den stora tomten. Altan med plats för stort matbord, loungegrupp och solstolar. Stort dubbelgarage med automatisk port. Uthyrningslägenhet i hög standard med helkaklat badrum, separat sovrum och vardagsrum. Fin tomt med rika möjligheter till odling och midsommarens kubb-match. Här är fastigheten för dig som uppskattar ett boende i naturskön, Mälarnära miljö men som vill ha smidig pendling mot Stockholm och Arlanda. Pendeltåget går med kvartstrafik och restiden är under 30 minuter mot stan. Välkommen till idyllen!

 • Premium
Safirstigen 49, Kungsängen/Tibblehöjden, Upplands-Bro kommun

Safirstigen 49

Lägenhet
Kungsängen/Tibblehöjden, Upplands-Bro kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
2 995 000 kr
119 m²
5 rum
vån 1/2
6 698 kr/mån
25 168 kr/m²

Trevlig bostadsrätt i fint läge på omtyckta och barnvänliga Safirstigen. Lägenheten har egen ingång med uteplats på entrésidan där ni har utsikt över den gröna innergården med fina gräsytor där barnen kan leka. Lägenheten består av två plan om totalt 119 kvm (99+20) med 3-4 sovrum, vardagsrum och ett stort allrum i nedre planet. Externt, nyrenoverat förråd finns på baksidan. Området har fina innergårdar med planteringar och ligger med lugnt och skyddat läge. Föreningens hus har genomgått fasadrenovering, fönsterbyte samt renovering av balkonger och förråd. Fiber via Bahnhof ingår i avgiften. Välkommen till ett kvalitetsboende med tydlig radhuskaraktär och bostadsrättens alla fördelar!

 • Balkong
 • Uteplats
Abbedissavägen 4, Håbo/Skokloster, Håbo kommun
Abbedissavägen 4, Håbo/Skokloster, Håbo kommun, bild 2
Abbedissavägen 4, Håbo/Skokloster, Håbo kommun, bild 3

Abbedissavägen 4

Villa
Håbo/Skokloster, Håbo kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
6 995 000 kr
220 + 20 m²
7 rum
1 119 m² tomt

***HUSET VISAS EFTER ÖVERENSKOMMELSE. VÄLKOMMEN ATT BOKA VISNING*** Välkommen till idyllen och upplev tystnaden och lugnet!. Villa med spännande planlösning och vacker utsikt över Mälaren med ett stenkast ner till badbrygga! Här finns möjlighet till hemmakontor eller generationsboende och vill ni hyra ut så det finns en separat lägenhetsdel. Dubbelgarage. Sällskapsrum med öppen planlösning mot kök och fyra meter i takhöjd i kök, vardagsrum och sovrum. Vackra, höga spröjsade fönster med underbar panoramavy över Mälaren. Stora ytor i nedre plan där ni finner ett stort kontor/sovrum, gym, förråd och tvättstuga där också uthyrningsdelen ligger. Nyrenoverade fönster och nytt fläktsystem. En stig från tomten leder till stor badbrygga och det är en kort promenad till skolor, sandstrand samt båtklubb. I närheten finns livsmedelsbutik med postutlämning och vid välkända Skoklosters slott ligger Macken som som har öppet sommartid och serverar smårätter och fika och i Sjövillan ligger ett ytterligare ett uppskattat café. Även på slottet finns ett café. Missa inte ett fantastiskt boende på en av Skoklosters mest attraktiva adresser. Tillträdet är mycket flexibelt, från ett par månader upp till ett år!

 • Premium
Viktoriastigen 47, Bålsta/Centrum, Håbo kommun
Viktoriastigen 47, Bålsta/Centrum, Håbo kommun, bild 2
Viktoriastigen 47, Bålsta/Centrum, Håbo kommun, bild 3

Viktoriastigen 47

Lägenhet
Bålsta/Centrum, Håbo kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
2 595 000 kr
107,5 m²
4 rum
vån 2/2
7 276 kr/mån
24 140 kr/m²

Ljus genomgångslägenhet med generösa sällskapsytor och sovrummen optimalt placerade i bostaden. Vardagsrum och matplats i fin kontakt med gott om plats för avkoppling och umgänge med vänner och familj. Smart planerad uthyrningsdel med pentry, duschrum och ett stort rum med separat ingång. Två balkonger och två klädkammare. Perfekt läge med centrum ett stenkast bort. I centrum finns ett bra utbud av service, butiker och restauranger. I Gamla Bålsta finns ytterligare restauranger. Gångavstånd till pendeltåget. I anslutning till centrum finns aktivitetspark, simhall och bowlinghall. Håbo kommun har erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter, här finns allt ifrån alpin skidbacke till ridanläggningar och skateboardförening. På bekvämt avstånd ligger omtyckta Futurumskolan (F-9), Västerängsskolan (F-9) och Potentia. I Bålsta C finns också Fridegårdsgymnasiet. Bålsta har gott om skolor-och förskolor med olika inriktningar. Se www.habo.se för mer information.

 • Premium
 • Balkong
Kornettstigen 7, Kungsängen/Södra Brunna, Upplands-Bro kommun

Kornettstigen 7

Lägenhet
Kungsängen/Södra Brunna, Upplands-Bro kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
1 895 000 kr
98 m²
4 rum
vån 2/5
5 826 kr/mån
19 337 kr/m²

Välplanerad bostadsrätt om 4 r.o.k med mycket bra läge i Brf Repslagaren. Lägenheten ligger i en välskött förening med skogen bokstavligt talat runt knuten och till bad i Stigstorp eller Lillsjön är det cykelavstånd. Bostaden har två badrum och sovrummen ligger bra placerade i fil med vy över entrésidan. Rymlig klädkammare med ingång från hall. Flexibel planlösning där vägg mellan kök och vardagsrum kan öppnas upp om så önskas. Lägenheten är i behov av renovering men blir med kärleksfull hand ett riktigt fint boende. Representativa hus och snygga trapphus med hiss. Externt förråd finns på vinden dit hissen går hela vägen. P-platser finns på öppna platser samt under tak (kö kan förekomma). I bostadsrättsföreningen finns två tvättstugor, gemensamhetslokal samt cykelförvaring i gårdshus. Snabbt tillträde är möjligt!

 • Balkong
 • Hiss
Härnevi Skolväg 9A, Bro/Gamla Bro, Upplands-Bro kommun

Härnevi Skolväg 9A

Lägenhet
Bro/Gamla Bro, Upplands-Bro kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
1 595 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/4
2 934 kr/mån
39 875 kr/m²

Välplanerad 2:a i fint skick med balkong. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med rymlig matplats. Modernt och välutrustat kök i sober färgsättning. Helkaklat badrum utrustat med kombimaskin. Mycket bra läge där pendeltåg och buss nås på cirka 1 minut och tåget tar dig till Stockholms centrala delar på ca 30 minuter. Representativ byggnad med välvårdade entréhallar och trapphus med rymlig hiss. Låg avgift. Föreningen tillåter uthyrning i andra hand och tillåter Juridisk person som köpare. Fiber för TV/Internet. Förråd i källarplan dit hissen också går. Parkering finns intill fastigheten för 450kr/mån.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Trosta 226, Sigtuna - Trosta, Sigtuna kommun
 • Budgivning pågår

Trosta 226

Tomt
Sigtuna - Trosta, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
1 750 000 kr
3 010 m² tomt

Stor, plan tomt med en byggrätt om 150 kvm (BYA) samt komplementsbyggnad om 25 kvm. Kostnad för borrning av brunn samt anordning av avlopp tillkommer.

Norrbodavägen 43, Kungsängen/Norrboda, Upplands-Bro kommun

Norrbodavägen 43

Villa
Kungsängen/Norrboda, Upplands-Bro kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
Pris saknas
124,4 + 15 m²
5 rum
5 469 kr/mån

Snyggt inrett enplanshus med hög standard och öppen planlösning i sällskapsytorna. Optimalt för dig som vill bjuda hem släkt och vänner för umgänge och avkoppling. Vackert, naturligt ljus via generösa fönsterpartier i flera väderstreck. Fint, inglasat uterum som förlänger säsongen. Vattenburen golvvärme ger hög komfort. Två stilrena badrum, varav ett med badkar. Snyggt kök från Ballingslöv med köksö vilket är en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Tre sovrum där ett har badrum en-suite samt intilliggande klädkammare. Planlösningen är flexibel och ett ytterligare sovrum kan enkelt delas av. Carport och biluppfart för flera bilar och lättskött tomt med stor altan samt fina gräsytor, perfekt för barnens lek och spel. Fina stenläggningar invid entrén. Fiber finns. Underbar natur runt knuten, perfekt för dig som vill leva ett aktivt naturliv eller bara ströva i svampskogen! -Ingen lagfart och pantbrevskostnad!

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 9