Mäklare Marie-Louise Lindgren

Marie-Louise Lindgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Kokillbacken 8, Kungsängen/Centrum, Upplands-Bro kommun
 • Sön 5 feb kl 13:45

Kokillbacken 8

Lägenhet
Kungsängen/Centrum, Upplands-Bro kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro

2 895 000 kr

82 m²

3 rum

5 181 kr/mån

35 305 kr/m²

Välplanerad bostadsrätt med centralt och Mälarnära läge. 82 rymliga kvm med mycket goda förvaringsmöjligheter och fina sällskapsytor. Modernt och välutrustat kök med bra arbetsytor. Två sovrum varav ett med utgång till terrassen som har odlingsdel och utsikt mot Mälaren. Flera bredbandsuttag som är förberedda för TV, telefoni och internet finns i bostaden. Smidigt gångavstånd till Kungsängens centrum där pendeltåget tar dig till Stockholms centrala delar på ca 27 minuter. Natur och strövområden ligger på runt knuten och bra vardagsservice finns i centrum samt på Brunna Handelsplats. Många bra skolor-och förskolor finns också i närområdet. -BOSTADEN KOMMER ATT VISAS Q1 2023. ÖNSKAR NI VISNING REDAN NU? RING ANSVARIG FASTIGHETSMÄKLARE PÅ 0708-384591-

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Grågåsvägen 14, Ekolsund, Enköpings kommun
 • Budgivning pågår
Grågåsvägen 14, Ekolsund, Enköpings kommun, bild 2
Grågåsvägen 14, Ekolsund, Enköpings kommun, bild 3

Grågåsvägen 14

Villa
Ekolsund, Enköpings kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro

4 495 000 kr

129 m²

5 rum

2 583 m² tomt

Fantastiskt energisnål villa från kvalitativa Eksjöhus! Huset är utrustat med solcellspaneler vilket har gjort att nuvarande ägare har kunnat sälja el under sommaren och på så sätt sparat ihop en "elbuffert" som fortfarande renderar 0 kr i elkostnad! Endast fasta kostnader har betalats. Mälarnära läge i absolut nyskick (byggt 2021). Huset är inrett i påkostade material och smakfulla färger. Två helkaklade, smakfullt inredda badrum. Stor altan och stor tomt om hela 2583 kvm med härliga gräsytor och rika möjligheter till odling. Laddstolpe till bil finns. Till service och butiker i Enköping respektive Bålsta är det en bilfärd på ca 20 minuter. Förskola finns i närområdet. Huset är f.n befriat från fastighetsskatt enligt gällande regler. Möjlighet till ränterabatt via s.k "Grönt bolån" hos vissa banker tack vare den låga energiförbrukningen.

 • Premium
Rösaringvägen 12, Bro/Säbyholm, Upplands-Bro kommun
 • Sön 12 feb

Rösaringvägen 12

Lägenhet
Bro/Säbyholm, Upplands-Bro kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro

2 995 000 kr

113 m²

4 rum

7 733 kr/mån

26 504 kr/m²

Mycket attraktiv bostadsrätt om rymliga 113 kvm i anrika och natursköna Säbyholm. Bostaden ligger med fint gavelläge i markplan vilket medför hög funktion och tillgänglighet. Helkaklat badrum samt separat WC. Modernt arbetskök med gott om ytor för matlagning och avställning. Fin uteplats i härligt söderläge med den underbara parkmiljön inpå knuten. Rymligt externt förråd som ligger bekvämt i huset. Gångavstånd till Mälaren där det finns badplats med brygga. Parkeringsplats på smidigt avstånd från entrén ingår i avgiften. Fiber finns indraget.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Farmors backe 6, Håbo-Tibble/Kyrkbyn, Upplands-Bro kommun
 • Sön 5 feb kl 12:15

Farmors backe 6

Villa
Håbo-Tibble/Kyrkbyn, Upplands-Bro kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro

4 995 000 kr

146 m²

5 rum

893 m² tomt

Arkitektritad villa i ett plan och spännande planlösning med studio/ateljé i övre plan. Inomhuspool med relaxavdelning och bastu samt tre smart placerade sovrum i fil. Poolrummet kan göras om till ytterligare sovrum och/eller sällskapsrum om så önskas. Renoverat kök och matplats i burspråk. Från studio/ateljé finns utgång till takterrass! Väldisponerade ytor såväl inom-som utomhus med synnerligen rymlig biluppfart med såväl garage som carport. På husets sydvästra sida finns en gigantisk altan med plats för solstolar, stora matgrupper och loungemöbler. Utekök/bar är perfekt för sommarens grillfester. Gräsyta där studsmatta/säsongspool får plats. Bakom garaget finns odlingsplats med växthus och markbäddar. Underbar miljö på överkomligt pendlingsavstånd från stan. Några minuters bilväg från byn finns gårdsbutik med bl.a ekologiskt kött och här kan du lämna in egna äpplen för mustning. Närmaste skola är Tjustaskolan och i Bro finns ett flertal kommunala skolor samt Campus Jensen (F-9).

 • Plus
Norrbodavägen 43, Kungsängen/Norrboda, Upplands-Bro kommun

Norrbodavägen 43

Villa
Kungsängen/Norrboda, Upplands-Bro kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro

5 795 000 kr

124,4 m²

5 rum

5 469 kr/mån

**Accepterat pris** Energisnålt enplanshus med hög standard, inrett i ljusa färger och med öppen planlösning. Vackert, naturligt ljus via generösa fönsterpartier i flera väderstreck. Fint, inglasat uterum som förlänger säsongen. Vattenburen golvvärme ger hög komfort. Två stilrena badrum, varav ett med badkar. Snyggt kök från Ballingslöv med köksö vilket är en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Tre sovrum där ett har badrum en-suite samt intilliggande klädkammare. Planlösningen är flexibel och ett ytterligare sovrum kan enkelt delas av. Carport och biluppfart för flera bilar och lättskött tomt med stor altan samt fina gräsytor, perfekt för barnens lek och spel. Fina stenläggningar invid entrén. Fiber finns. Underbar natur runt knuten, perfekt för dig som vill leva ett aktivt naturliv eller bara ströva i svampskogen! -Ingen lagfart och pantbrevskostnad!

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 5