TEGEL Mäkleri

TEGEL Mäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Maria Nilsdotters väg 13, Lugnet/Östra Lugnet, Växjö kommun

Maria Nilsdotters väg 13

Lägenhet
Lugnet/Östra Lugnet, Växjö kommun
2 490 000 kr
112 m²
5 rum
5 022 kr/mån
22 232 kr/m²

På Maria Nilsdotters väg 13 väntar en härlig 5-rummare med smart och trivsam planlösning som passar de flesta barnfamiljer. Här möts ni av hela fyra bra sovrum samt snygga kaklade bad-/duschrum i båda planen. Vardagsrummet har begåvats med en trevlig utbyggnadsdel som ger ett luftigt och vackert ljusinsläpp från de höga glaspartierna. Allt är genomgående fräscht och välskött. Baksidan och uteplatsen ligger i ett klockrent söder/västerläge med sol från lunchtid till sena kvällen. Hörntomten som är en av de större i området, ligger dessutom högt med fri utsikt och begränsad insyn. Här bor ni med vacker natur, Helgasjön, Evedal, skolor och all service på promenad- eller cykelavstånd.

  • Uteplats
Maria Nilsdotters väg 99, Lugnet/Östra Lugnet, Växjö kommun

Maria Nilsdotters väg 99

Lägenhet
Lugnet/Östra Lugnet, Växjö kommun
2 890 000 kr
105 m²
4 rum
vån 1/2
4 872 kr/mån
27 524 kr/m²

Maria Nilsdotters väg 99 bjuder på ett högt och trevligt ytterläge i lugna barnvänliga kvarter. I denna väl beprövade parhusmodell (Kärnhem) möts du av 105 genomtänkta kvadratmetrar med sociala umgängesytor i entréplanet samt sovrum på övre plan. Bostaden andas hög standard med två moderna kaklade badrum, snyggt kök och mysig braskamin. Allt är prydligt och välskött med smakfulla materialval och jordnära färgnyanser. Insynsskyddad baksida med uteplats samt egen carport intill huset. Välkomna till Lugnet/Östra Lugnet, där ni har allt på promenad- eller cykelavstånd. Naturen, Helgasjön, Evedal, skola/förskola samt service och handel.

  • Uteplats
Värendsvägen 22, Åryd, Växjö kommun

Värendsvägen 22

Villa
Åryd, Växjö kommun
1 790 000 kr
82 + 82 m²
4 rum
1 342 m² tomt

Nytt pris! -Välkommen till Värendsvägen 22 i Åryd där du möts av en mysig och väl underhållen villa. På senare år har flera påkostade renoveringar utförts, såsom fasadrenovering, takbyte, dörr/fönsterbyte och ny värmepump. Interiören bjuder på fräscht kök och badrum, tre sovrum samt vardagsrum med braskamin. Stor och trevlig tomt med uterum, altan och baksida i soligt söderläge. Ni bor i lugna kvarter med kort promenadavstånd till sjö, natur, skola och idrottsplats. Dessutom smidigt pendlingsavstånd till Växjö med bil eller buss.

Idrottsvägen 22, Tingsryd, Tingsryds kommun

Idrottsvägen 22

Villa
Tingsryd, Tingsryds kommun
1 350 000 kr
170 + 123 m²
7 rum
993 m² tomt

På Idrottsvägen 22 bor ni lugnt och fridfullt med ett vackert skogsområde som närmsta granne på baksidan. Skola och idrottsanläggningar ligger endast en kort promenad bort. Detta är en riktig familjevilla som bjuder på hela 170 kvm boarea. Huset som är uppfört i slutet på 60-talet är mycket gediget och välskött med en ägare sedan byggåret. Ni möts av generösa umgängesytor och hela fem bra sovrum samt en praktisk källare. Omlagt yttertak för ca tio år sedan.

Visar alla 4