Mäklare Josef Josefson

Josef Josefson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tingstagatan 3 C, Oxelbergen, Centralt, Norrköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Tingstagatan 3 C

Lägenhet
Oxelbergen, Centralt, Norrköpings kommun
1 195 000 kr
58,5 m²
2.5 rum
vån 1/4
3 710 kr/mån
20 427 kr/m²

Välkommen till Tingstagatan 3 C! Lugnt belägen med en halv trappa upp i fastighet med hiss finner ni denna fina gavellägenhet om 58,5 kvm. Ljus och välplanerad 2,5:a med välkomnande centrerad hall, kök med matplats, allrum, helkaklat duschrum, sovrum samt vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Charmig lägenhet där man har bevarade originaldetaljer såsom fina fiskbensparkettgolv, breda fönsterbänkar i marmor samt fina skjutdörrar mellan allrum och vardagsrum. Här bor du i en bra HSB förening med god ekonomi med låg månadsavgift där allting ingår samt så har tillgång till bastu, gym och fina uteplatser. Närhet till citykärnan med vad allt det kan erbjudas. Välkommen till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lanhagsgatan 9, Skarphagen, Norrköpings kommun

Lanhagsgatan 9

Lägenhet
Skarphagen, Norrköpings kommun
1 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
3 750 kr/mån
25 726 kr/m²

Välkommen till Lanhagsgatan 9. Lugnt belägen i populära Skarphagen ligger denna fina 2:a om 62 kvm. Ljus och välplanerad lägenhet med inbjudande entré, helkaklat duschrum med vattenburen golvvärme och tvättdel, kök med matplats, sovrum samt stort vardagsrum med utgång till mysig balkong under tak. Här bor du i en bra och stabil HSB förening med god ekonomi där hushållsel, internet/tv, värme, vatten och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Närhet till affärer, kommunikationer, skolor och grönområden. Varmt väkommen på Visning!

  • Balkong
Hästskovägen 7, Hävla, Finspångs kommun
  • Ons 24 apr kl 17:30

Hästskovägen 7

Radhus
Hävla, Finspångs kommun
1 395 000 kr
139 + 8 m²
6 rum
640 m² tomt

Varmt välkommen till Hästskovägen 7 i Hävla Rejmyre. Lugnt belägen på en barnvänlig gata ligger detta fina och välplanerad 1 ½ plans hus om 147 kvm. Fint fördelad med en inbjudande hall, helkaklad duschrum med bastu, stort vardagsrum med braskamin samt utgång till stor inglasad altan. Ljus kök med matplats, stort sovrum och groventré med tvättdel. I anslutning till groventrén finns även ett gym, förråd och garage. Stor friköpt hörntomt med härliga uteplatser och flertal fruktträd. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Järpstigen 6, Svärtinge, Norrköpings kommun

Järpstigen 6

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
1 195 000 kr
1 001 m² tomt

Välkommen till en riktigt naturskön plats i Svärtinges med skogen som granne! Här erbjuds du en möjlighet att förverkliga din dröm, bo i ett nybyggt hus med en plan tomt 1001 kvm. Allt det på ett alldeles lagom avstånd från stan! VA, el och fiber finns på Gamla Landsvägen (anslutningsavgifter tillkommer). Här kan barnen växa upp i en lugn harmonisk miljö med naturen inpå knuten men ändå ha nära till kompisarna, en riktig familje idyll helt enkelt! I övre Svärtinge finns nu en av få större tomter till salu för byggnation. Tomten är obunden vilket innebär att ni kan bygga med valfri husleverantör och då tomten ligger utanför detaljplanerat område ger det möjlighet till olika typer av husbyggnationer. Glan med badplats ligger i området och för de sportintresserade finns både ridskola och fotbollsanläggning i Svärtinge. Förskola och skola ligger i samhället samt kommunikation finns till både Norrköping och Finspång. Detta ger dig möjlighet att jobba i båda städerna och ha precis lagom färd hem oavsett var du arbetar. För bra för att missa helt enkelt. Välkommen till Gamla landsvägen och möjligheten att förverkliga din dröm! Välkommen in med intresseanmälan!

Putsaregatan 9, Hageby, Norrköpings kommun
  • Budgivning pågår

Putsaregatan 9

Villa
Hageby, Norrköpings kommun
3 195 000 kr
101 + 51 m²
5 rum
500 m² tomt

Välkommen till Putsaregatan 9. Belägen på en lugn och barnvänlig återvändsgata i Hageby ligger detta fina 1,5 planshus med källare fördelad på 6 rum och kök. Huset har en öppen och ljus planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök. Här finns även helkaklad badrum, duschrum, gästtoalett och tvättstuga samt mysig gillestuga och 4 sovrum. Plan trädgårdstomt med vidbyggt garage, stor altan under tak , förråd och härliga uteplatser. 2021 totalrenoverades husets interiör med bl.a nya 3 glas fönster, nytt kök, ny helkaklad badrum, duschrum, tvättstuga och gästtoalett samt nya ytskikt i hela huset med vattenburen golvvärme på entréplan och källaren. Närhet till förskolor, skolor Mirum Galleria och Vrinneviskogen. Varmt välkommen på visning!

Bergslagsvägen 26, Skärblacka, Norrköpings kommun

Bergslagsvägen 26

Villa
Skärblacka, Norrköpings kommun
4 995 000 kr
300 m²
10 rum
1 274 m² tomt

Centralt belägen med ett ypperligt läge ligger detta 2 planshus med källare fördelad på 3 lägenheter och 1 restaurang. På entréplanet finner vi pizzerian om ca 90 kvm och lägenhet 1 om ca 60 kvm bestående av välkomnande hall, fint vardagsrum med ljusinsläpp från 2 väderstreck, Nyrenoverat kök med matplats. Vitvaror i form av spis/ugn, fläkt, Kyl/frys, sovrum, nyrenoverad helkaklad duschrum med duschkabin, handfat, wc och spegelskåp. Övre plan finner vi lägenhet 2och 3 som är ca 75 kvm vardera och spegelvända. Lägenhet 2 har nyligen renoverats med nytt kök och helkaklat duschrum. Inbjudande hall, med förråd, stort vardagsrum med utgång till rymlig balkong under tak, nytt kök med matplats, 2 stora sovrum samt duschrum. Lägenhet 3: Inbjudande hall med förråd, stort vardagsrum med utgång till balkong under tak, äldre kök, med matplats, 2 stora sovrum och badrum med badkar. Källarplan finner du tvättstuga, torkrum, pannrum och förråd. Friköpt tomt med friliggande dubbelgarage, ny asfalterad infart med flertal parkeringsmöjligheter och härliga uteplatser. Välskött hyreshus som som har renoverats fortlöpande med bla nytt tak, nya 3 glas fönster och renoverade lägenheter. För närvarande är alla ytor fullt uthyrda. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 6