Urban by ESNY

Urban by ESNY

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sankt Göransgatan 26B, Fålhagen, Uppsala, Uppsala kommun
Sankt Göransgatan 26B, Fålhagen, Uppsala, Uppsala kommun, bild 2
Sankt Göransgatan 26B, Fålhagen, Uppsala, Uppsala kommun, bild 3

Sankt Göransgatan 26B

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala, Uppsala kommun
Urban by ESNY
6 300 000 kr
130 m²
4 rum
vån 1/4
6 417 kr/mån
48 462 kr/m²

Läcker nyproducerad 4 rok (möjlig 5 rok) belägen i attraktiva Fålhagen nära city. Optimalt planerad med exklusiva material och öppen planlösning. Idag disponerad med tre sovrum, stort vardagsrum, två badrum och två balkonger (en fransk). Bra förening med varmgarage och gym. Garageplats tillgänglig i dagsläget. Promenadavstånd till City och Resecentrum (5 min) med bussar och pendeln till Stockholm. Välkomna på visning den 3 mars, kontakta mäklaren för tidsbokning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Åby 502, Uppsala, Heby kommun
Åby 502, Uppsala, Heby kommun, bild 2
Åby 502, Uppsala, Heby kommun, bild 3

Åby 502

Gård/Skog
Uppsala, Heby kommun
Urban by ESNY
8 995 000 kr
290 + 69 m²
10 rum
84,5 ha tomt

RING FÖR VISNING! Missa inte chansen att förvärva en lantbruksfastighet med generösa markområden och olika potentialer inom rimligt avstånd från Stockholm. Här kan du förvandla ladugården till ett praktiskt stall och njuta av närheten till ängar och åkrar för hästhållning och foderproduktion. Därutöver kan du uppleva spännande klövviltsjakt på den egna marken och delta i gemensam skjutbana. Dessutom har denna lantbruksfastighet ett fantastiskt läge, bara cirka två timmar från Stockholm. Du kan med andra ord enkelt kombinera lugnet och skönheten i landsbygden med närheten till storstadens bekvämligheter. Tveka inte att ta tillfället i akt och förverkliga din dröm om att bo på landet.

 • Premium
 • Balkong
Axels väg 7, null, Botkyrka kommun

Axels väg 7

Villa
Botkyrka kommun
Urban by ESNY
7 500 000 kr
236 + 84 m²
7 rum
1 088 m² tomt

I ett högt och skyddat läge finner ni detta trevliga hus i suterräng om ca 320 kvadratmeter i golvyta. Huset är i viss renoveringsbehov och är beläget på ett berg på en lugn återvändsgata. Med sina fyra fina sovrum och det generösa vardagsrummet passar denna bostad utmärkt för barnfamiljen med behov av utrymme. Dessutom finner ni här en fantastisk terrass som är vänd in mot den lugna och trivsamma tomten. Huset karaktäriseras bland annat av tegel i mörka toner, takbjälkar, eldstäder och stort dubbelgarage. Här bor du nära vattnet med badplats, skolor och bra kommunikationer. Måste upplevas på plats!

Lindalsvägen 14A, Tyresö, Tyresö kommun
Lindalsvägen 14A, Tyresö, Tyresö kommun, bild 2
Lindalsvägen 14A, Tyresö, Tyresö kommun, bild 3

Lindalsvägen 14A

Lägenhet
Tyresö, Tyresö kommun
Urban by ESNY
1 795 000 kr
25 m²
1 rum
3 483 kr/mån
71 800 kr/m²

Fast pris och först till kvarn. Ta chansen till att förvärva detta superfina studiohus. Som grädde på moset är det avgiftsfritt i 12 män och du får dessutom en el-bil under 24 månader betald. Detta kan du inte missa, först till kvarn som gäller! Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en exklusiv VIP-visning. Fast pris och först till kvarn tillämpas vid denna nyproduktion. Välkomma till dett fina studiohus med en total golvyta om ca 34 kvm. Upplev en exklusiv livsstil vid BRF Lindalshöjden - en unik möjlighet att inreda ditt nya hem med stil! Vid köp erbjuds du inte bara 12 månader avgiftsfritt, utan även en fantastisk värdecheck på otroliga 20 000 kronor att handla för på IKEA. BRF Lindalshöjden är en exklusiv bostadsutveckling som består av moderna hem - fyra parhus och fyra studiovillor. Detta eftertraktade område ligger i en idyllisk miljö, endast 24 minuter från centrala Stockholm. Just detta studiohus är färdigbyggt och det andra studiohuset väntas inflyttningsklart under kvartal 1. Studiovillorna är verkligen kvadratsmarta och kombinerar ett sofistikerat 1,5-rum och kök med ett rymligt sovloft. Här får du verkligen uppleva "compact living" när det är som bäst - perfekt för ett par eller som den ultimata första bostaden. Sammanlagt erbjuder studionvillorna 25+9 kvadratmeter av genomtänkt utrymme. Inflyttning till denna fantastiska studiovilla kan ske direkt och den andra studiovillan(som också är till salu) är planerad att vara färdigställd under första kvartalet 2024. Parhusen är redan inflyttade och klara. Besök denna webbsida hos bostadsutvecklaren och upptäck deras inspirerande bostadskatalog: https://lindalshojden.se/ De omgivande områdena är både bekväma och familjevänliga med närhet till skolor och förskolor, samt Trollbäckens Idrottsplats som erbjuder ett brett utbud av aktiviteter. Gångavstånd från området finner du också de bedårande sjöarna Barnsjön och Långsjön. Våra välplanerade hus är utformade för att smälta in i den natursköna omgivningen, omgivna av frodig skog och generösa grönområden. Förverkliga din exklusiva dröm på BRF Lindalshöjden - ett hem att älska och en möjlighet du inte får missa!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Södra Kungsvägen 300, VILLA HARNÄSSTRAND ANNO 1909, Gävle kommun
Södra Kungsvägen 300, VILLA HARNÄSSTRAND ANNO 1909, Gävle kommun, bild 2
Södra Kungsvägen 300, VILLA HARNÄSSTRAND ANNO 1909, Gävle kommun, bild 3

Södra Kungsvägen 300

Villa
VILLA HARNÄSSTRAND ANNO 1909, Gävle kommun
Urban by ESNY
Pris saknas
288 + 9 m²
10 rum
5 251 m² tomt

Nu ges äntligen tillfället att förvärva en prominent fastighet belägen i Furuvik. Här erbjuds generösa kvadratmeter med oändliga möjligheter. Idag bedrivs B&B samt möjlighet att hyra hela fastigheten för privata sammankomster. Varför inte ta chansen att konvertera fastigheten till en unik enfamiljsbostad eller uppdatera interiören och skapa det till ett välbesökt minihotell/B&B. Nöjesparken i Furuvik ligger bara några minuter bort och lockar årligen tusentals besökare, så underlag för att bedriva verksamhet finns. Mer info lämnas av mäklaren

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Havsvägen 44, Med havet som granne, Gävle kommun
Havsvägen 44, Med havet som granne, Gävle kommun, bild 2
Havsvägen 44, Med havet som granne, Gävle kommun, bild 3

Havsvägen 44

Villa
Med havet som granne, Gävle kommun
Urban by ESNY
10 995 000 kr
220 m²
6 rum
2 155 m² tomt

Söker Ni efter en sjötomt som har allt Ni önskar och lite därtill? Här bor Ni helt privat på en egen liten udde. Tänk att avnjuta en god middag i vardagsrummet eller på altanen till vågornas brus, eller varför inte börja morgonen med en kaffe från master bedrooms balkong? Vart Ni än befinner Er på denna fastighet omges ni hav och natur. En optimal plats om Ni vill bo nära Furuvik/Gävle men helt privat och insynsskyddat. Stort dubbelgarage, tre vidbyggda altaner, dubbla balkonger och privat sandstrand. Vänligen kontakta mäklaren för mer info

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Kronogårdsvägen 12, null, Upplands-Bro kommun
 • Budgivning pågår

Kronogårdsvägen 12

Villa
Upplands-Bro kommun
Urban by ESNY
19 995 000 kr
325 + 501 m²
6 rum
7 678 m² tomt

Välkommen till detta imponerande hem där möjligheterna är lika stora som potentialen. En mindre hästgård med en mycket tilltalande villa om 320 kvm byggd 2008. Beläget i ett lugnt område i Upplands-Bro, bara tre mil ifrån Stockholm, erbjuder denna fastighet en harmonisk kombination av utrymme, komfort och investeringsmöjligheter. Fastigheten erbjuder inte bara bekvämt boende utan också en altan på ca 100kvm med privat pool och spabad för avkoppling och underhållning. Garaget ger gott om plats för två fordon och förvaring, medan de öppna utsikterna över omgivande åkrar skapar en känsla av lugn och ro. Det separata gästhuset inrymmer två lägenheter samt en bastu med utsikt över en åker. Perfekta för uthyrning eller som egna utrymmen för familjemedlemmar. Här finns flexibilitet för att skapa en extra inkomstkälla. Stor lada med flera möjligheter: Den rymliga ladugården erbjuder i dagsläget fyra stallplatser (godkänt för stor häst), ett kontor, en större vind som kan inredas och en verkstad som kan hyras ut. En mångsidig byggnad som öppnar upp för en rad olika användningsområden och affärsmöjligheter. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

Tallmyrslingan 31, Sälen, Malung-Sälens kommun
Tallmyrslingan 31, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Tallmyrslingan 31, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Tallmyrslingan 31

Fritidshus
Sälen, Malung-Sälens kommun
Urban by ESNY
9 950 000 kr
166 m²
6 rum
516 m² tomt

I Sälenfjällens mittpunkt finner ni detta fantastiska fjällboende med omedelbart ski in/ski out-läge (ca 100 meter till transportlift). Boendet erbjuder även gångavstånd till restauranger, matbutik, after ski, biograf och övrig handel. Boendefunktioner: Läge: Ski In/Ski Out (ca 100 m till transportlift) Utsikt: Fri utsikt med allmänning som närmsta granne (kan aldrig byggas framför) Faciliteter: Bastu och kamin Utomhusyta: Altanområde om 100 m2 med spa och utsikt över backen Materialval: Genomgående exklusiva och påkostade materialval Förvaring: Isolerat förråd/skotergarage Utöver detta finns fyra bra sovrum, stora sociala ytor och ett attefallshus med extra bäddar och god uthyrningsmöjligheter. All belysning är appstyrd via Plejd. Omgivningar och Närområden: Direkt utanför dörren, ca 25 meter bort finner ni längdåkningsspår och skoterleder för omedelbar tillgång till vinterlandskapet. Fastigheten ligger även ca 700 m bort till Högfjällshotellet där man finner både matbutiker och flertal restauranger så som populära och välrenommerade Gammelgården för att nämna någon. Effektiv transport med skidbuss bara ett stenkast bort för att utforska olika delar av Sälen. Såväl vinter- som sommartid bor ni i direkt anslutning till de vackraste miljöerna fjällen har att erbjuda. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev allt detta boende har att erbjuda!

 • Premium
Fiskargatan 7, null, Trosa kommun

Fiskargatan 7

Villa
Trosa kommun
Urban by ESNY
Pris saknas
192 m²
7 rum
1 085 m² tomt

Nu saluförs en attraktiv fastighet mitt i hjärtat av den välbesökta gästhamnen i Trosa! Fint renoverad villa med uthyrd verksamhet i en del av entréplanet. Här bor Ni med utsikt mot hamninloppet, och en stor insynsskyddad baksida. Generöst med sovrum och sociala ytor, renoverat med skärgård och sekelskifte som ledord. En fastighet som måste upplevas Mer info lämnas via mäklaren

 • Balkong
 • Uteplats
Hjortstigen 60c, Tandådalen/Orrliden, Malung-Sälens kommun

Hjortstigen 60c

Radhus
Tandådalen/Orrliden, Malung-Sälens kommun
Urban by ESNY
4 500 000 kr
90 + 16 m²
5 rum
4 805 kr/mån
50 000 kr/m²

ARKITEKTRITAT & VÄLPLANERAT PARHUS MED GODA UTHYRNINGSMÖJLIGHETER. Här erbjuds ett nybyggt, ljust & attraktivt boende med modern ski-lodge känsla. I husets allrum med öppen planlösning mot köket njuter man av middagar framför braskaminen med en milsvid panoramavy över fjällvärlden och backarna i Tandådalen och Hundfjället. Stora spröjsade fönsterpartier och fransk balkong ger huset en unik karaktär. Huset färdigställdes 2018, ritat av Thomas Sandell. Genomgående golvvärme, två badrum, bastu, platsbyggda snickerier, groventre, isolerat skidförråd, pjäxvärmare samt laddstolpe för elbil. Fyra rymliga sovrum med 10 bäddar samt en härlig altan i söderläge med spa-bad. Optimalt läge med längdskidsspår, skoterleder och vandringsleder några meter bort. Skidbussen tar er till backarna på några minuter och i närområdet finns flertalet restauranger och affärer. Goda uthyrningsmöjligheter finns via Skistar eller privat. Kontakta mäklaren för privatvisning!

 • Balkong
 • Uteplats
Skarpängsvägen 37G, Svinninge, Österåkers kommun

Skarpängsvägen 37G

Radhus
Svinninge, Österåkers kommun
Urban by ESNY
5 695 000 kr
161 + 12 m²
6 rum
10 490 kr/mån
35 373 kr/m²

Välkomna till detta nyproducerade hus i natursköna Svinninge. Här bor ni ett stenkast från havskanten i en påkostad bostad om 161 kvadratmeter, fördelat på två plan. Huset har genomgående öppna ytor, flera bra sovrum och en social planlösning. Påkostade materialval med bland annat vitvaror från Smeg. Stor oinredd vind med fönster som skapar ett härligt ljusinsläpp. Detta ljusa och härliga hem bjuder på många soltimmar som med fördel avnjuts på den generösa tomten. Direkt utanför terrassen finns tillgång till tomt med tillhörande trädgårdsdel. I nära anslutning finns områdets gemensamma brygga. Till huset hör två stycken P-platser. Med bil tar du dig till centrala Stockholm på under 30 minuter. Ett boende perfekt för dig som önskar närhet till city men föredrar hav och natur. Kontakta mäklaren för privatvisning!

 • Uteplats
Fäbodvägen 4A, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Fäbodvägen 4A

Villa
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Urban by ESNY
12 995 000 kr
306 + 30 m²
15 rum
1 024 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska fastighet centralt belägen i det natursköna och populära Lindvallen! Här erbjuds tre kvalitativt byggda bostadshus som garanterar både stil och komfort. Med sin höga standard och mysiga atmosfär är detta det perfekta boendet för den stora familjen som söker en plats att njuta av såväl vinter- som sommaraktiviteter. Fastigheten erbjuder goda uthyrningsmöjligheter tack vare den smarta planlösningen i samtliga tre byggnader. Byggnaderna är byggda med högkvalitativa material och modern design, vilket bidrar till dess låga underhållskrav ihop med låg driftskostnad tack vare bergvärmen. Fastigheten är fördelaktigt belägen med närhet till en mängd bekvämligheter och aktiviteter. Skidbackarna och längdspåren är bara en kort promenad bort, vilket ger enkel tillgång till vintersport och friluftsliv. Experium, Gustavtorget samt mycket annat är endast en kort promenad bort. Kontakta mäklaren Mido Salkic för intresseanmälan samt privatvisning!

 • Plus
Stationsvägen 12, Roslags Näsby / Täby, Täby kommun

Stationsvägen 12

Lägenhet
Roslags Näsby / Täby, Täby kommun
Urban by ESNY
1 795 000 kr
31 m²
1 rum
2 754 kr/mån
57 903 kr/m²

Perfekt planerad enrummare med egen och privat uteplats om ca 9 kvm mot grönskande innergård. Genomgående premuimstandard med golv av sandborstad ek i 240 mm bredd, fullt utrustat kvalitetskök från HTH, vitvaror från Siemens, mycket snyggt badrum med tvättmaskin (kombi), vattenburen golvvärme och säkerhetsdörrar med digitala lås för att nämna några av alla fördelar. Omgående inflyttning möjlig eller enligt ök. OBS! För planritning se pdf under "Dokument" här nedan. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning! Den spännande arkitekturen har hämtat inspiration från de närliggande villorna i nationalromantisk stil vilket ger hela kvarteret en alldeles egen levande känsla. Läget är centralt i Roslags-Näsby och här har du allting du behöver utanför dörren, bokstavligen. Det du mot förmodan inte hittar här eller i Täby Centrum, når du via Roslagsbanan som ligger i direkt anslutning med 12 minuter till Östra Station.

 • Uteplats
 • Hiss
Fagningsgatan 8, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Fagningsgatan 8

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Urban by ESNY
Pris saknas
55 m²
2 rum
vån 0,5
3 498 kr/mån

På lugn återvändsgata i Norra Djurgårdsstaden med direkt närhet till naturen finner ni denna välplanerade tvårummare med uteplats mot skyddad innergård. Här finner ni ett genomtänkt boende med kvalitativa materialval. En genomgående lägenhet med generös takhöjd, gott om förvaring, öppna sociala ytor och en uteplats mot lummig innergård, detta är endast några få av de attribut som utmärker denna bostad. Brf Lill-Jan är en välskött och äkta HSB förening med mycket god ekonomi. Varmt välkommen på visning.

Skarpängsvägen 37H, Svinninge, Österåkers kommun

Skarpängsvägen 37H

Radhus
Svinninge, Österåkers kommun
Urban by ESNY
5 495 000 kr
161 + 12 m²
10 490 kr/mån
34 130 kr/m²

Välkomna till detta nyproducerade hus i natursköna Svinninge. Här bor ni ett stenkast från havskanten i en påkostad bostad om 161 kvadratmeter, fördelat på två plan. Huset har genomgående öppna ytor, flera bra sovrum och en social planlösning. Påkostade materialval med bland annat vitvaror från Smeg. Stor oinredd vind med fönster som skapar ett härligt ljusinsläpp. Detta ljusa och härliga hem bjuder på många soltimmar som med fördel avnjuts på den generösa tomten. Direkt utanför terrassen finns tillgång till tomt med tillhörande trädgårdsdel. I nära anslutning finns områdets gemensamma brygga. Till huset hör två stycken P-platser. Med bil tar du dig till centrala Stockholm på under 30 minuter. Ett boende perfekt för dig som önskar närhet till city men föredrar hav och natur. Kontakta mäklaren för privatvisning! Observera att bilderna är exempelbilder från ett annat hus i föreningen.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Fredrikaberg 1, Mariefred, Strängnäs kommun

Fredrikaberg 1

Tomt
Mariefred, Strängnäs kommun
Urban by ESNY
1 095 000 kr
2 742 m² tomt

Här erbjuds en tomt om 2 742m² idealiskt placerad mellan de charmiga städerna Strängnäs och Mariefred. Njut av den lantliga atmosfären, vackra omgivningar och samtidigt ha nära till service och bekvämligheter. Oavsett om du söker en plats för permanent boende eller för en vacker fritidsbostad, så är detta en utmärkt tomt för det. Motorvägspåfarten ligger en kort bit bort vilket medför goda pendlingsmöjligheter. Även nära till Läggesta Station. Denna tomt ger dig friheten att designa och bygga det perfekta huset för dig och din familj. Skapa ett hem som passar just era behov och livsstil. Oavsett om du vill ha ett modernt hus med stora fönster för att maximera utsikten över den omgivande naturen eller en mer traditionell stil som smälter in i det vackra landskapet, är möjligheterna obegränsade. Elanslutning finns i närheten till tomten. Samtliga anslutningsavgifter tillkommer, se Strängnäs kommun hemsida för prisuppgifter. Kontakta mäklaren för mer information och visning!

Kattfotsvägen 4, Rälla, Borgholms kommun
Kattfotsvägen 4, Rälla, Borgholms kommun, bild 2
Kattfotsvägen 4, Rälla, Borgholms kommun, bild 3

Kattfotsvägen 4

Villa
Rälla, Borgholms kommun
Urban by ESNY
5 950 000 kr
135,5 + 27,5 m²
7 rum
844 m² tomt

Framtiden är här! Nu saluförs äntligen en villa med solcellstak på både villan och garaget, denna installation ihop med batteripack och noga utvalda materialval gör att villan idag producerar mer el än den förbrukar och säljer tillbaka överskottet till nätet. Vidbyggt soldäck på framsidan, underbart inglasat uterum. Optimal planlösning med kök/vardagsrum centrerat i mitten av villan. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info och detaljer

 • Premium
 • Uteplats
Näsbergsvägen 22, null, Smedjebackens kommun

Näsbergsvägen 22

Tomt
Smedjebackens kommun
Urban by ESNY
649 000 kr
1 350 m² tomt

Här har ni ett fantastiskt tillfälle att förvärva denna strandnära tomt med sjöutsikt i solläge cirka 2 timmar med bil ifrån Stockholm. Bygg ditt eget drömboende eller varför inte en sommarstuga i den perfekta idyllen Dalarna. Ta båten till Smedjebackens hamnkrog, eller en god middag i Villa gladtjärn och blicka ut över den vackra viken i Barken. För er som gillar aktiviteter så anordnar Smedjebackens båtklubb varje år Pokerrun som är en stor tillställning på sjön där flertalet båtar kommer från olika delar av världen för att delta och visa upp båtarna, där ni bor på första parkett. Här är perfekta området för den som vill ha ett lugnare liv med närhet till Stockholm.

Laxgatan 9, null, Timrå kommun

Laxgatan 9

Villa
Timrå kommun
Urban by ESNY
11 800 000 kr
740 m²
12 rum
2 630 m² tomt

En dröm på 740kvm saluförs nu äntligen! Här erbjuds ett kvalitativt boende som kan kombineras med en attraktiv intäkt på gårdshuset som hyrs ut stora delar av året. Extremt påkostade materialval, en dröm för Er med känsla för arkitektur, design samt önskan att leva nära hav och natur.

 • Balkong

Visar alla 19