Urban by ESNY

Urban by ESNY

Mäklare

Seldonsvägen 4, null, Västerviks kommun

Seldonsvägen 4

Villa
Västerviks kommun
Urban by ESNY

4 795 000 kr

147 m²

5 rum

828 m² tomt

Varmt välkomna till denna nybyggda och påkostade villa med gångavstånd till bad i Hästhagssjön. Med endast ett par minuters bilfärd från Västerviks pärlor får Ni det bästa av två världar.

Seldonsvägen 10, null, Västerviks kommun

Seldonsvägen 10

Villa
Västerviks kommun
Urban by ESNY

4 695 000 kr

146 m²

6 rum

874 m² tomt

Nu erbjuder vi ett nybyggt hem i området Solsidan, beläget en kort biltur från Västervik. Här finns en underbar badsjö med samfälld brygga. Vackra strövområden samt ett nybyggt och propert grannskap.

Stora Hamrum 1, Hamrums Säteri, Hjo kommun

Stora Hamrum 1

Gård/Skog
Hamrums Säteri, Hjo kommun
Urban by ESNY

7 895 000 kr

350 m²

11 rum

1,1 ha tomt

Välkommen till Hamrums Säteri. Naturskönt belägen fastighet strax utanför den vackra hamnstaden Hjo vid Vättern. Gården var adlig sätesgård redan 1644 och gårdens första ägare var Bengt Björnsson-Papegoja. Den ståndsmässiga mangårdsbyggnaden på 400 kvm stod färdig år 1877 och flankeras av två äldre flygelbyggnader på 150 kvm vardera. Fastigheten är väl placerad med närhet till Tidan och Yans strandlinje och utgörs även av ett äldre magasin. Bostaden har 11 rum, 2 badrum, ett kök och källare under del av huset.

 • Balkong
 • Uteplats
Plåtslagarvägen 4, Mörtnäs, Värmdö kommun
 • Sön 12 feb kl 14:00

Plåtslagarvägen 4

Radhus
Mörtnäs, Värmdö kommun
Urban by ESNY

5 395 000 kr

91 m²

4 rum

3 917 kr/mån

59 286 kr/m²

ÄNTLIGEN TILL SALU! Välkomna till ett boende i skärgårdsmiljö. I populära Mörtnäs saluförs nu detta optimalt planerade radhus med insynsskyddat läge, stor altan i rakt söderläge med en slående sjöutsikt samt ca 60m till brygga och badplats. Bostaden präglas av dess smakfulla materialval och det generösa ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Till bostaden hör även en parkeringsplats med möjlighet att hyra ytterligare plats med laddstolpe. Med skola bakom hörnet är Mörtnäs ett barnvänligt och havsnära område i skärgårdsidyllen Värmdö. Här bor ni i en fantastisk miljö med närhet till allt man kan önska sig. I närområdet finner ni populära Delselius Bageri, Grisslinge havsbad och Värmdö Handelsplats där ni hittar allt i från matbutiker, gym och shopping. Varmt välkomna på visning.

 • Plus
 • Uteplats
Västra Kallforsvägen 21, Kallfors, Södertälje kommun

Västra Kallforsvägen 21

Villa
Kallfors, Södertälje kommun
Urban by ESNY

7 995 000 kr

240 m²

10 rum

3 165 m² tomt

Välkommen till denna generösa familjevilla om 9-10 rum och kök, med härligt poolområde och naturskönt läge. Fritt belägen fastighet, på uppvuxen och insynsskyddad trädgårdstomt. Villan omfattar 5-6 möjliga sovrum, 3-4 sällskapsrum, 3 badrum och kök med matsal för ca 10-12 personer. Stor altan i söderläge med flera uteplatser, underbar uppvuxen och insynsskyddad trädgårdstomt med härlig altan i söderläge, pool, gräsmattor, biluppställningsplats för flera bilar. Garage/uthus om ca 30 kvm. Ombyggnad uppfördes 2000. Närhet till golfbanan med restaurang, padelbana och utegym samt de stora strövområdena och gångavståndet till insjöarna Vällingen och Kvarnsjön. Många utmärkta skolor och förskolor i området. Lantligt men ändå bra kommunikationer med närhet till Järna, Södertälje och Stockholm. För visning, vänligen kontakta Mattias Lundberg, 070-444 69 51.

 • Balkong
 • Uteplats
Astrakangatan 2, Hässelby, Stockholms kommun

Astrakangatan 2

Lägenhet
Hässelby, Stockholms kommun
Urban by ESNY

1 850 000 kr

42 m²

1.5 rum

2 649 kr/mån

44 048 kr/m²

I natursköna Hässelby finner ni denna optimalt planerade minitvåa. Med mycket goda kommunikationer i nära anslutning till bostaden, tar du dig in till stan på cirka 25 minuter. Ett perfekt boende för dig som jobbar eller studerar i Stockholm City och önskar ett lugnt boende en bit från innerstan. Här bor man med närhet till lummiga grönområden, badplatser och härliga promenadstråk. Ett stenkast bort finns Hässelby Gård centrum med ett brett utbud av service. Välkomna på visning och missa inte chansen att förvärva denna pärla.

 • Balkong
 • Hiss
Skogshemsvägen 24, Tullinge, Botkyrka kommun
 • Sön 12 feb kl 11:00

Skogshemsvägen 24

Villa
Tullinge, Botkyrka kommun
Urban by ESNY

6 150 000 kr

105 m²

6 rum

1 396 m² tomt

I trivsamma villaområdet i Tullinge finner du denna villa med ett fantastiskt högt och ogenerat läge. Den södervända bostaden i två plan har tre uteplatser, delvis inglasad altan samt en stor vacker eldstad. Här bor man omgiven av grönska, skyddad utsikt över området samt parkering på fastigheten med egen laddstolpe. Här finns fantastiska möjligheter att skapa sitt eget drömboende. Beläget med närhet till Tullingesjön och Stendalsbadet, Tullinge Skog samt med gångavstånd till pendeltåg, matbutik och skolor är detta det perfekta boendet för barnfamiljen. Driftskostnader för bostaden publiceras inom kort! Kontakta ansvariga mäklare för mer information!

 • Plus
 • Uteplats
Patron Lars väg 7, null, Huddinge kommun
 • Idag kl 18:30

Patron Lars väg 7

Villa
Huddinge kommun
Urban by ESNY

6 295 000 kr

145 m²

7 rum

6 374 kr/mån

Exklusivt boende, takhöjd 2,7-4,6 m, köksö m vinkyl, högt läge med bra utsikt över omgivningen, plankgolv med golvvärme på båda våningarna, stora glaspartier, påkostat kök från HTH, bänkskiva av kompositsten och integrerade vitvaror från Bosch/Siemens, lyxiga badrum med granitkeramik från Bricmate, badrumsmöbler från Haven samt takdusch Tapwell, egen tomt med stor uteplats i syd/väst-läge, uteförråd, 2 p-platser.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Evenemangsgatan 8, Solna, Solna kommun
 • Budgivning pågår

Evenemangsgatan 8

Radhus
Solna, Solna kommun
Urban by ESNY

8 395 000 kr

156 m²

5 rum

7 129 kr/mån

53 814 kr/m²

Tillfälle som sällan ges! Elegant radhus som trots dess högt eftertraktade belägenhet på taket av Evenemangsgatan i centrala Solna inger en betydande känsla av integritet. Här bor man i en förening med mycket god ekonomi samt med närhet till kommunikationer, härliga rekreationsområden samt ett enormt serviceutbud på Mall of Scandinavia. Bostaden erbjuder öppen och trevlig planlösning med lättmöblerade sällskapsytor på samtliga våningsplan och genomgående generöst ljusinsläpp. Den praktiska planlösningen möjliggör även uthyrningsdel på entréplan. Radhuset utmärker sig med attribut såsom härlig takterrass på ca 26 kvadratmeter i privat läge med tillåtelse att grilla, separat balkong i sydvästläge, väl tilltagen takhöjd samt lyxiga tillval såsom vinkyl, walk- in-closet, golvvärme och vackra fönsternischer i Bardigliomarmor. Ett hem som måste upplevas på plats. Varmt välkomna till Evenemangsgatan 8!

 • Balkong
 • Hiss
Patron Lars väg 6B, null, Huddinge kommun
 • Idag kl 18:30

Patron Lars väg 6B

Radhus
Huddinge kommun
Urban by ESNY

5 695 000 kr

126 m²

5 rum

5 923 kr/mån

45 198 kr/m²

Exklusivt boende, takhöjd 2,7-4,6 m, påkostat kök från HTH med bänkskiva av kompositsten, vitvaror Bosch/Siemens, plankgolv med golvvärme på båda våningarna, stora glaspartier, lyxiga badrum med granitkeramik från Bricmate, badrumsmöbler från Haven, blandare från Tapwell, egen tomt med stor uteplats i syd/väst-läge, uteförråd, 2 p-platser

 • Plus
Timrarövägen 12, Stora Timrarö, Österåkers kommun

Timrarövägen 12

Villa
Stora Timrarö, Österåkers kommun
Urban by ESNY

7 200 000 kr

85 m²

4 rum

3 090 m² tomt

Med ett av Stockholms Skärgårds högsta lägen trånar detta arkitektritade hus med sin milsvida och häpnadsväckande utsikt över havet. Här har arkitekten vågat tagit ut svängarna och blandat lättskött minimalism, spännande byggnadsteknik med en genomtänkt design. Stora fönsterpartier suddar ut gränsen mellan inne och ute. Den stora terrassen har gott om plats för matbord, loungegrupper och övrig möblering. Här fångar man solen från tidig morgon till solnedgång. Utsikten från hus och terrass bjuder på ett ständigt skådespeleri med Skärgårdens båttrafik, havets vågor samt löv och grönska som ändrar färg med årstiderna

 • Uteplats
Arvid Tydéns Allé 20 vån. 5 av 6 tr., Västra Skogen, Solna kommun
Arvid Tydéns Allé 20 vån. 5 av 6 tr., Västra Skogen, Solna kommun, bild 2
Arvid Tydéns Allé 20 vån. 5 av 6 tr., Västra Skogen, Solna kommun, bild 3

Arvid Tydéns Allé 20 vån. 5 av 6 tr.

Lägenhet
Västra Skogen, Solna kommun
Urban by ESNY

4 995 000 kr

66,5 m²

3 rum

3 378 kr/mån

75 113 kr/m²

Unik möjlighet att förvärva en av Solnas bästa treor med svårslaget utsiktsläge mot grönskande bergsluttning och dubbla terrasser! Lägenheten karaktäriseras av dess optimala planlösning, exklusiva materialval samt härliga ljusinsläpp. Ett privat boende samtidigt som det flödar i ljus från två väderstreck! Välskött förening med god ekonomi, barnvänlig och trygg innergård. Utomordentliga kommunikationer med bland annat T-bana & buss som tar dig direkt in till city. Därutöver har ni tillgång till fina cykelspår som tar dig till stan på 10 minuter, samt snabb access till motorvägen. Garage med laddplatser! Västra Skogen är ett av de mest eftertraktade bostadsområden norr om Vasastan. Närområdet erbjuder bland annat trevliga caféer & restauranger. Omgivet av mysiga promenadstråk, i närhet till natur & 4-H gård. Solna har även Sveriges näst lägsta kommunala skatt. Missa inte denna chans. Denna bostad måste upplevas på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Östra Industrivägen 18, null, Smedjebackens kommun
Östra Industrivägen 18, null, Smedjebackens kommun, bild 2
Östra Industrivägen 18, null, Smedjebackens kommun, bild 3

Östra Industrivägen 18

Övrigt
Smedjebackens kommun
Urban by ESNY

3 975 000 kr

7 765 m² tomt

Välkommen till denna unika sjöfastighet där ni har möjlighet att sätta er helt egna prägel interiört. Fastigheten är belägen precis vid strandkanten, med bästa solläget bara två timmar ifrån Stockholm. Inomhus är allt förberett, det är draget för värme, vatten och el där ni bara kan välja vilket material ni vill ha och installera det efter eget smak och tycke. Här har ni sjön Barken som närmste granne där ni enkelt kan ta båten till Villa Gladtjärn för trevliga sommarmiddagar eller slussa er vidare längs Strömsholms kanal. Observera att fastigheten är kommersiellt klassad. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning.

 • Premium
 • Uteplats
Serenadvägen 1B, Nacka, Nacka kommun
Serenadvägen 1B, Nacka, Nacka kommun, bild 2
Serenadvägen 1B, Nacka, Nacka kommun, bild 3

Serenadvägen 1B

Lägenhet
Nacka, Nacka kommun
Urban by ESNY

4 995 000 kr

88,5 m²

4 rum

5 163 kr/mån

56 441 kr/m²

Med oslagbart läge, ett stenkast från Nacka Forum finner ni denna välplanerade och ljusa lägenhet. Bostaden karaktäriseras av det härliga ljusinsläppet, fina materialval och de öppna sociala ytorna. Lägenheten är i genomgående gott skick. Här bor ni i en välskött förening med närhet till allt som önskas. Endast några steg från porten finner ni köpcentrumet Nacka Forum, med ett brett utbud av shopping och välrenommerade restauranger. Detta boende är för er som önskar närhet till både natur och stadsliv. Utomordentliga kommunikationer tar er in till Slussen på cirka 15 minuter, samt snabb access till motorväg. Inom några år står även tunnelbanans blåa linje färdig för trafik till Nacka. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Halltorp Hotel Village, Halltorpsbyn, Borgholms kommun

Halltorp Hotel Village

Radhus
Halltorpsbyn, Borgholms kommun
Urban by ESNY

5 895 000 kr

156 m²

5 rum

4 496 kr/mån

37 788 kr/m²

Besök gärna vårt showroom på Sergelgatan 14 för att träffa oss mäklare. För fullständig information klicka in på http://halltorpsbyn.se. Halltorp hotel village är ett exklusivt projekt beläget med A-läge på vackra Öland. Här erbjuds nu ett nytt sätt att äga ett boende på. Halltorps gästgiveri erbjuder nu nämligen möjlighet att hyra ut veckorna ni inte nyttjar ert boende mot att Ni som ägare tar del av intäkterna. Finns tre olika nivåer på uthyrning och intäkterna varierar med ett tak på ca 300tkr om året.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Halltorp Village, Öland, Borgholms kommun

Halltorp Village

Radhus
Öland, Borgholms kommun
Urban by ESNY

5 895 000 kr

156 m²

5 rum

4 496 kr/mån

För fullständig information klicka in på http://halltorpsbyn.se Vi är stolta att få saluföra det exklusiva projektet Halltorp Village. Vackert beläget med naturen in på knuten. Smakfull design och unika planlösningar. Här bor Ni med närhet till både bad, golf och förstklassiga middagar på Halltorps gästgiveri. Möjlighet till inversteringspaket finns där uthyrning av Er bostad sköts via gästgiveriet. Välkomna till en investering i livet, välkomna till Halltorp Village.

 • Nybyggnadsprojekt
Barytonvägen 21, Skogås, Huddinge kommun

Barytonvägen 21

Radhus
Skogås, Huddinge kommun
Urban by ESNY

3 495 000 kr

111 m²

5 rum

336 m² tomt

(RENOVERINGSOBJEKT) Välkommen till attraktiva Barytonvägen och detta sparsamt renoverade radhus med altan på både framsida och baksida där solen kan avnjutas från förmiddag till kväll. Huset ligger i naturnära radhusidyll ett stenkast från mysiga Mörtviksbadet vid Drevvikens strand.

 • Balkong
Jungfrustigen 6, Näsbypark, Täby kommun

Jungfrustigen 6

Villa
Näsbypark, Täby kommun
Urban by ESNY

14 995 000 kr

165 m²

7 rum

926 m² tomt

Smakfullt renoverad familjevilla i eftertraktade Näsbypark. 4 sovrum, 3 badrum, 2 braskaminer samt ett fantastiskt vardagsrum med härlig rymd och vackert ljusinsläpp med en takhöjd på hela 6 m. Här bor man med närhet till, Roslagsbanan, butiker, skolor, badstrand och tennisbanor ca 20 min med bil från Stockholm C. Kontakta mäklaren för mer info!

Blidövägen 291, Blidö, Norrtälje, Norrtälje kommun

Blidövägen 291

Villa
Blidö, Norrtälje, Norrtälje kommun
Urban by ESNY

6 995 000 kr

497 m²

12 rum

3 255 m² tomt

Bostaden om hela 12 rum och kök har 2 rymliga loftvåningar med stora fönsterpartier, 4 badrum, gäst wc, samt flera stora sociala ytor med öppen planlösning. Härlig terrass om 150 kvm. Den natursköna fastigheten ligger vackert belägen på insynsskyddad tomt endast 5 min från bad och båtplats. Fastigheten lämpar sig väl som delat familjeboende, uthyrningsdel, kursverksamhet alternativt B&B med potentiell generös intäkt. En unik möjlighet, sällan ute på marknaden! Kontakta Anna Zachrisson för mer information. [email protected] 0708 117720.

Garvis Carlssons gata 15, null, Solna kommun
Garvis Carlssons gata 15, null, Solna kommun, bild 2
Garvis Carlssons gata 15, null, Solna kommun, bild 3

Garvis Carlssons gata 15

Lägenhet
Solna kommun
Urban by ESNY

4 950 000 kr

72 m²

2 rum

4 415 kr/mån

68 750 kr/m²

Välkommen till en helt unik förening med bl.a. biosalong, gym. spaavdelning, bistro, lounge samt flertalet imponerande takterrasser på bästa adress i Solna! Här finner vi en optimalt planerad och rymlig tvåa som erbjuder det där lilla extra! Lägenheten karaktäriseras av en optimal planlösning, sina exklusiva tillval och är en av få lägenheter i föreningen med takhöjd om hela 3,7 METER! Våning 1 i terrassen är de enda i byggnaden med extra takhöjd. Ett genomgående boende som flödar i ljus från balkong och uteplats. Familjevänligt område med trygg inhägnad innergård! Omgivet av mysiga promenadstråk längst lummiga villaområden. Här bor man en kort promenad från Solna Centrum och Råsundavägen som erbjuder all tänkbar shopping, caféer, restauranger och service. Utomordentliga kommunikationer med T-bana, tvärbana och bussar inom cirka 100m som tar dig direkt in till city. Cykelspår längst Solnavägen gör det smidigt att även ta cykeln in. Välkommen till en bostad som måste upplevas på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Tuna kyrkby 8, null, Nyköpings kommun

Tuna kyrkby 8

Villa
Nyköpings kommun
Urban by ESNY

4 950 000 kr

250 m²

8 rum

3 110 m² tomt

Villan för er som vill ha det där "lilla extra" den genomtänkta, planlösningen tillsammans med sina fina materialval gör detta till ett hem att trivas i. För er som önskar en gedigen villa för den stora familjen är detta ett självklart val. Fantastiskt ljus i huset med stora fönster, ljust parkettgolv och ett modernt kök. Villan är en av två fastigheter som kan förvärvas. Önskar ni bedriva ett B&B i större skala. Se även annons för Tuna Orangeri. Varmt välkomna att höra av er för mer info!

Idungatan 13, null, Sigtuna kommun

Idungatan 13

Lägenhet
Sigtuna kommun
Urban by ESNY

1 750 000 kr

79 m²

3 rum

4 515 kr/mån

22 152 kr/m²

På Idungatan 13 presenteras denna bostad i en stabil förening i Märsta ett stenkast från Vikingahallen. Här bor du i en trea med både renoverat kök från 2016 samt ett fräscht och stambytt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har genomgående parkettgolv i hela lägenheten och vita fräscha väggar. Här finns en utgång till en mysig inglasad balkong i västerläge. Här är det bara att sätta in nycklarna i dörren och bo. På Idungatan bor du i ett centralt läge nära till det mesta. På promenadavstånd har du Valsta centrum där du finner livsmedelsbutiker, restauranger och gym. Från lägenheten tar du också lätt bussen till Märsta Centrum samt Märsta Station. I Märsta Centrum har du caféer samt klädbutiker. Från Märsta Station tar du dig smidigt till både Stockholm City samt Uppsala med tåg. Härifrån kan du dessutom ta bussen direkt till Arlanda.

Näckrosvägen 31a, vån. 8 av 8 tr., Råsunda, Solna kommun
Näckrosvägen 31a, vån. 8 av 8 tr., Råsunda, Solna kommun, bild 2
Näckrosvägen 31a, vån. 8 av 8 tr., Råsunda, Solna kommun, bild 3

Näckrosvägen 31a, vån. 8 av 8 tr.

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Urban by ESNY

10 500 000 kr

98 m²

3.5 rum

5 391 kr/mån

107 143 kr/m²

På en av Solnas högsta punkter saluförs nu en av Råsundas mest spektakulära bostäder i det anrika vattentornet anno 1910. Här bor du med himmeln som granne och erbjuds ett av Stockholms bästa utsiktsläge i tre väderstreck. Smakfullt renoverad etagelägenhet där modern och högklassiga materialval möter vattentornets välbevarade charm. Bostaden kännetecknas av en rymlig planlösning och disponeras på två plan med fantastiska ljusinsläpp. Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Till bostaden tillkommer egen parkeringsplats! Välkommen hem till ett unikt boende i en klass för sig själv; ett boende som måste upplevas på plats.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Slottsholmsvägen 10B, Västervik, Slottsholmen, Västerviks kommun
Slottsholmsvägen 10B, Västervik, Slottsholmen, Västerviks kommun, bild 2
Slottsholmsvägen 10B, Västervik, Slottsholmen, Västerviks kommun, bild 3

Slottsholmsvägen 10B, Västervik

Lägenhet
Slottsholmen, Västerviks kommun
Urban by ESNY

5 300 000 kr

65 m²

2 rum

4 312 kr/mån

81 538 kr/m²

Vi är mer än stolta att få saluföra detta drömhem. Vill Ni vakna upp till ljudet av vågorna, avnjuta en frukost på balkongen och se hur havet sakta fylls av båtar på väg ut. Denna bostad har allt Ni söker och mer därtill.

 • Premium
 • Balkong
Tuna kyrkby 9 samt Tuna Kyrkby 8, En lantlig idyll, Nyköpings kommun

Tuna kyrkby 9 samt Tuna Kyrkby 8

Villa
En lantlig idyll, Nyköpings kommun
Urban by ESNY

10 000 000 kr

409 m²

14 rum

6 321 m² tomt

Nu saluförs ett populärt bed&breakfast bestående av två sobra fastigheter med 14 rum och en oslagbar utsikt. Oerhört fint skick på båda fastigheterna ( säljaren kan avveckla en av fastigheterna för sig ). Fullbelagt under stora delar av året med höga betyg från gästerna. Stor potential för utveckling finns, kontakta oss för mer info om B&B eller försäljningen av enbart den ena fastigheten

Dalkarlsvägen 66, Huddinge, Huddinge kommun

Dalkarlsvägen 66

Villa
Huddinge, Huddinge kommun
Urban by ESNY

9 495 000 kr

150 m²

7 rum

723 m² tomt

Underbar villa från 1989 ombyggd 2000 på uppvuxen, lummig tomt med pool, uteplats. Villan är belägen på en lugn återvändsgata med ett av områdets absolut bästa lägen! Stora, ljusa rum, ett underbart kök, fantastisk matsal som rymmer både matplats och salongsdel och som ansluter till vardagsrummet. Övre plan med fyra sovrum och ett badrum. Källare där man kan sätta sin egen prägel på, relaxavdelning, spelrum, hemmabiorum eller ett möjligt extra sovrum för tonåringarna. Huset gick under 2000 igenom en genomgripande renovering och har uppdaterats och uppfyller idag alla tänkbara förväntningar vad som gäller ett bra boende med komfort. Vattenburet uppvärmningssystem med bergvärme, ger en låg driftkostnad. Fiber finns indragen. Stort garage. Missa inte denna charmiga villa med ett fantastiskt läge nära naturreservat.

 • Balkong
Sjöliden 6, null, Huddinge kommun

Sjöliden 6

Villa
Huddinge kommun
Urban by ESNY

21 500 000 kr

380 m²

8 rum

1 090 m² tomt

Stor exklusiv villa ritad av Måns Tahms Arkitektkontor. Här erbjuds ett boende utöver det vanliga, gränsen mellan inomhus och utomhus suddas ut. Mäktiga glaspartier som tillsammans med spaljéer släpper in ett vackert ljus. Stilren skandinavisk/minimalistisk design med stora sociala ytor Villan är under uppförande så en köpare kan vara med och påverka materialval och design i detta skede.

 • Balkong
 • Uteplats
Båstad Kattvik, Kattvik, Båstads kommun

Båstad Kattvik

Tomt
Kattvik, Båstads kommun
Urban by ESNY

17 000 000 kr

5,1 ha tomt

Här kommer ett ypperligt tillfälle att förvärva denna tomt på Sveriges Riviera om totalt 51 160 kvadratmeter. Tomten är belägen på populära Bjärehalvön med slående utsikt över Laholmsbukten, med närhet till Hovs hallar naturreservat, Norrvikens trädgårdar samt Båstad stad. Bygglov får du som köpare söka hos Båstad kommun. Vattenförsörjning, avlopp, fiber samt elanslutning är något som en köpare själv får bekosta. Varmt välkommen att åka ut själv och titta på tomten eller kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
Laxgatan 9, null, Timrå kommun

Laxgatan 9

Villa
Timrå kommun
Urban by ESNY

15 000 000 kr

740 m²

12 rum

2 630 m² tomt

En dröm på 740kvm saluförs nu äntligen! Här erbjuds ett kvalitativt boende som kan kombineras med en attraktiv intäkt på gårdshuset som hyrs ut stora delar av året. Extremt påkostade materialval, en dröm för Er med känsla för arkitektur, design samt önskan att leva nära hav och natur.

 • Balkong
Geijersvägen 22 - Vån. 5 av 5 tr., Thorildsplan - Kungsholmen, Stockholms kommun

Geijersvägen 22 - Vån. 5 av 5 tr.

Lägenhet
Thorildsplan - Kungsholmen, Stockholms kommun
Urban by ESNY

5 295 000 kr

63 m²

2 rum

3 007 kr/mån

84 048 kr/m²

2023-01-27 - Pris sänkt med 450 000:-. Högst upp bland takåsarna finner vi denna smakfullt renoverade vindslägenhet med tillhörande takterrass. Lägenheten karaktäriseras av dess optimala planlösning, kvalitativa materialval samt härliga ljusinsläpp. Välkommen till ett privat boende med begränsad insyn samtidigt som det flödar in ljus från två väderstreck. Här bor man i en av Kungsholmens största föreningar med låg belåning och lyxen av garage med lediga platser för förmånliga priser! Utomordentliga kommunikationer med bland annat Thorildsplans T-bana (gröna linjen) 200 meter bort samt Fridhemsplan (blå & gröna linjen) 1 station. Härifrån har man snabb access till Essingeleden som tar en vidare norr- eller söderut med bil! Missa inte denna chans. Denna bostad måste upplevas på plats!

 • Balkong
 • Hiss
HENSVIK 2:7, null, Norrtälje kommun

HENSVIK 2:7

Tomt
Norrtälje kommun
Urban by ESNY

1 500 000 kr

3,7 ha tomt

Ett tillfälle som sällan ges! Med en totalyta på ca 4 hektar skapar denna tomt den optimala grunden till ett förstklassigt boende i Hensvik, Herräng, Norrtälje kommun. Optimalt läge med Stockholms skärgård runt knuten med endast 1 km till populära och välbesökta Herrängs Marina. Fastigheterna ligger angränsande till Nylandet och har närhet till sjön Blåkaren (500 m). Herrängs Marinas hemsida: https://www.herrangsmarina.se/

Visar alla 31