Urban by ESNY

Urban by ESNY

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bergsgatan 34, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Tor 1 aug
Bergsgatan 34, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Bergsgatan 34, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Bergsgatan 34

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Urban by ESNY
7 650 000 kr
58 + 9 m²
2.5 rum
vån 5/5
4 856 kr/mån
131 897 kr/m²

Varmt välkomna till denna genomgående vindsvåning i vacker sekelskiftesbyggnad uppförd 1886 precis intill Kungsholmstorg! Underbar takterrass med sol från morgon till kväll, optimal planlösning, synliga takbjälkar och stilrena materialval är endast några få av attributen i denna vindsvåning som måste upplevas på plats. På Bergsgatan har du direkt närhet till allt som Kungsholmen har att erbjuda! Norr Mälarstrands vackra strandpromenad, trevliga restauranger, butiker och gym i toppklass. Tunnelbana och bussar finns runt hörnet samt endast 5 min gångavstånd till Centralen och Arlanda Express. Välkommen till en välskött och lågt belånad förening. Kontakta mäklaren för privatvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hagagatan 18, 1TR, Vasastan, Stockholms kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30
Hagagatan 18, 1TR, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Hagagatan 18, 1TR, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Hagagatan 18, 1TR

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Urban by ESNY
11 650 000 kr
102 m²
3 rum
7 446 kr/mån
114 216 kr/m²

Invid Odenplan i ett suveränt läge finner ni denna ljusa och smakfullt renoverade sekelskiftesvåning med balkong. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. I vardagsrummet finns en vacker kakelugn samt flertal stora fönsterpartier. Två fina sovrum varav master bedroom med platsbyggd förvaring i samma stil som köksluckorna. Exklusiva materialval, härlig rymd och sober färgsättning är några av de attribut denna våning bjuder på. Välskött förening med låg skuldsättning. Måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Balkong
Gömmarvägen 40, HUDDINGE, Huddinge kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 29 jul
Gömmarvägen 40, HUDDINGE, Huddinge kommun, bild 2
Gömmarvägen 40, HUDDINGE, Huddinge kommun, bild 3

Gömmarvägen 40

Villa
HUDDINGE, Huddinge kommun
Urban by ESNY
12 950 000 kr
55 + 95 m²
6 rum
4 820 m² tomt

Endast ca 20 min från centrala Stockholm finner ni denna stora och unika sjötomt med egen brygga. Fastigheten erbjuder en rymlig huvudbyggnad samt flera komplementbyggnader, egen brygga, en tillhörande liten ö, fristående bastu, spa-bad med sjöutsikt och flera uteplatser där du kan njuta av den vackra omgivningen. Utöver detta finns en stor plan gräsyta på tomten, friggebod inredd som tvättstuga och teknikrum samt ett uthus på ca 25 kvm. Samtliga hus på fastigheten omfattas av stilrena samt kvalitativa material, detta är en chans du inte vill missa. Här bor du med sjön och naturen som granne och endast ca 20 minuter med bil från city. Kontakta mäklaren för visning.

  • Premium
Lindalsvägen  14H, Tyresö, Tyresö kommun
Lindalsvägen  14H, Tyresö, Tyresö kommun, bild 2
Lindalsvägen  14H, Tyresö, Tyresö kommun, bild 3

Lindalsvägen 14H

Lägenhet
Tyresö, Tyresö kommun
Urban by ESNY
1 795 000 kr
25 m²
1 rum
3 483 kr/mån
71 800 kr/m²

Sista enheten i projektet. Fast pris och först till kvarn. Ta chansen till att förvärva detta superfina studiohus. Som grädde på moset är det avgiftsfritt i 12 män och du får dessutom en el-bil under 24 månader betald. Detta kan du inte missa, först till kvarn som gäller! Möjlig inflhyttning direkt, perfekt första boende eller för det yngre paret. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en exklusiv VIP-visning. Fast pris och först till kvarn tillämpas vid denna nyproduktion. Välkomma till detta fina studiohus med en total golvyta om ca 34 kvm. Upplev en exklusiv livsstil vid BRF Lindalshöjden - en unik möjlighet att inreda ditt nya hem med stil! BRF Lindalshöjden är en exklusiv bostadsutveckling som består av moderna hem - fyra parhus och två studiovillor. Detta eftertraktade område ligger i en idyllisk miljö, endast 24 minuter från centrala Stockholm. Just detta stutdiohus är färdigbyggt och helt influttningsklart. Studiovillorna är verkligen kvadratsmarta och kombinerar ett sofistikerat 1,5-rum och kök med ett rymligt sovloft. Här får du verkligen uppleva "compact living" när det är som bäst - perfekt för ett par eller som den ultimata första bostaden. Sammanlagt erbjuder studionvillorna 25+9 kvadratmeter av genomtänkt utrymme. Inflyttning till denna fantastiska studiovilla kan ske direkt. Parhusen och den andra studiovillan är redan inflyttade och klara. Besök denna webbsida hos bostadsutvecklaren och upptäck deras inspirerande bostadskatalog: https://lindalshojden.se/ De omgivande områdena är både bekväma och familjevänliga med närhet till skolor och förskolor, samt Trollbäckens Idrottsplats som erbjuder ett brett utbud av aktiviteter. Gångavstånd från området finner du också de bedårande sjöarna Barnsjön och Långsjön. Våra välplanerade hus är utformade för att smälta in i den natursköna omgivningen, omgivna av frodig skog och generösa grönområden. Förverkliga din exklusiva dröm på BRF Lindalshöjden - ett hem att älska och en möjlighet du inte får missa!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Åby 502, Uppsala, Heby kommun
Åby 502, Uppsala, Heby kommun, bild 2
Åby 502, Uppsala, Heby kommun, bild 3

Åby 502

Gård/Skog
Uppsala, Heby kommun
Urban by ESNY
8 500 000 kr
290 + 69 m²
10 rum
84,5 ha tomt

RING FÖR VISNING! Missa inte chansen att förvärva en lantbruksfastighet om 85 hektar med generösa markområden och olika potentialer inom rimligt avstånd från Stockholm. Här kan du förvandla ladugården till ett praktiskt stall och njuta av närheten till ängar och åkrar för hästhållning och foderproduktion. Därutöver kan du uppleva spännande klövviltsjakt på den egna marken och delta i gemensam skjutbana. Dessutom har denna lantbruksfastighet ett fantastiskt läge, bara cirka två timmar från Stockholm. Du kan med andra ord enkelt kombinera lugnet och skönheten i landsbygden med närheten till storstadens bekvämligheter. Tveka inte att ta tillfället i akt och förverkliga din dröm om att bo på landet.

  • Premium
  • Balkong
Källtorpsvägen 20, Näsby Park / Täby, Täby kommun

Källtorpsvägen 20

Lägenhet
Näsby Park / Täby, Täby kommun
Urban by ESNY
5 750 000 kr
107 m²
4 rum
6 185 kr/mån
53 738 kr/m²

Välkommen till denna underbara hörnvåning med fönster i tre väderstreck och två fantastiska balkonger som erbjuder en exklusiv boendemiljö i det eftertraktade och attraktiva Näsby Park. Med sina generösa 107 kvm skapar denna bostad en perfekt balans mellan rymd och funktion. Sammanfattningsvis är detta en bostad som erbjuder det bästa av två världar - en modern och välplanerad interiör kombinerat med en harmonisk och trivsam omgivning. Ett stenkast bort ligger centralparken som erbjuder tennisbana, utegym, hundrastplats, stort lekområde för barn och det populära utomhusbadet, Norskogsbadet. Här finns alla förutsättningar för att skapa ett bekvämt och trivsamt hem för både den lilla som den stora familjen. På sikt kommer en gång- och cykeltunnel byggas under E18 för att lättare nå Täby centrum och det nya området Täby park där det kommer etableras flertalet restauranger och cafeer. Näsby Park är en attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl naturområde som central bebyggelse. Utmärkande för området är dess närhet till havet och utmed kustlinjen hittar man både sandstränder, klippbad, båthamnar och långa vackra promenadvägar. Lägenheten är genomgående mycket ljus och luftig. Här möts du av, genomgående ekparkett som löper genom hela lägenheten, en modern heltäckningsmatta det största sovrummet och funktionellt tilltalat kakel och klinker i de två badrummen. En välkomnande och effektiv hall som leder dig vidare in i bostadens hjärta - det rymliga vardagsrummet. Här finns gott om plats för både umgänge, avkoppling samt långa middagar. Köket är stilrent och modernt utrustat med högkvalitativa vitvaror och generösa förvaringsmöjligheter. Lägenheten rymmer tre väl tilltagna sovrum, vilket ger utmärkta möjligheter för såväl den växande familjen som för dig som uppskattar extra utrymme för arbete eller hobby. Lägenheten erbjuder även två fina badrum med dusch samt bad. Två generösa balkonger kompletterar bostaden perfekt och bjuder in till härliga stunder utomhus. Tillträde flexibelt, även omgående om så önskas. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fiskargatan 7, null, Trosa kommun
Fiskargatan 7, null, Trosa kommun, bild 2
Fiskargatan 7, null, Trosa kommun, bild 3

Fiskargatan 7

Villa
Trosa kommun
Urban by ESNY
10 750 000 kr
192 m²
7 rum
1 085 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva denna fastighet belägen i ett eftertraktat läge mitt i hjärtat av Trosa. I ett insynsskyddat och fritt västerläge med fantastisk sjöutsikt ligger denna villa med bland annat gästhus, uthyrnings del samt stor och barnvänlig tomt. En rymlig villa med bevarade charmdetaljer som takbjälkar, fina trägolv, spröjsade fönster och flertal eldstäder. Med sina tre sovrum, det generösa vardagsrummet, vackra matsalen och lantköket passar detta hem utmärkt för barnfamiljen likväl pensionären med behov av utrymme. Härlig rymd och stora fönsterpartier är några av de attribut detta hem bjuder på. Dessutom genererar den uthyrda delen 132 000 kr årligen. Sällan till salu. Måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Fäbodvägen 4A, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Fäbodvägen 4A

Villa
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Urban by ESNY
11 995 000 kr
306 + 30 m²
15 rum
1 024 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska fastighet centralt belägen i det natursköna och populära Lindvallen! Här erbjuds tre kvalitativt byggda bostadshus som garanterar både stil och komfort. Med sin höga standard och mysiga atmosfär är detta det perfekta boendet för den stora familjen som söker en plats att njuta av såväl vinter- som sommaraktiviteter. Fastigheten erbjuder goda uthyrningsmöjligheter tack vare den smarta planlösningen i samtliga tre byggnader. Byggnaderna är byggda med högkvalitativa material och modern design, vilket bidrar till dess låga underhållskrav ihop med låg driftskostnad tack vare bergvärmen. Fastigheten är fördelaktigt belägen med närhet till en mängd bekvämligheter och aktiviteter. Skidbackarna och längdspåren är bara en kort promenad bort, vilket ger enkel tillgång till vintersport och friluftsliv. Experium, Gustavtorget samt mycket annat är endast en kort promenad bort. Kontakta mäklaren Mido Salkic för intresseanmälan samt privatvisning!

  • Plus
Hjortstigen 60c, Tandådalen/Orrliden, Malung-Sälens kommun

Hjortstigen 60c

Radhus
Tandådalen/Orrliden, Malung-Sälens kommun
Urban by ESNY
4 500 000 kr
90 + 16 m²
5 rum
4 805 kr/mån
50 000 kr/m²

ARKITEKTRITAT & VÄLPLANERAT PARHUS MED GODA UTHYRNINGSMÖJLIGHETER. Här erbjuds ett nybyggt, ljust & attraktivt boende med modern ski-lodge känsla. I husets allrum med öppen planlösning mot köket njuter man av middagar framför braskaminen med en milsvid panoramavy över fjällvärlden och backarna i Tandådalen och Hundfjället. Stora spröjsade fönsterpartier och fransk balkong ger huset en unik karaktär. Huset färdigställdes 2018, ritat av Thomas Sandell. Genomgående golvvärme, två badrum, bastu, platsbyggda snickerier, groventre, isolerat skidförråd, pjäxvärmare samt laddstolpe för elbil. Fyra rymliga sovrum med 10 bäddar samt en härlig altan i söderläge med spa-bad. Optimalt läge med längdskidsspår, skoterleder och vandringsleder några meter bort. Skidbussen tar er till backarna på några minuter och i närområdet finns flertalet restauranger och affärer. Goda uthyrningsmöjligheter finns via Skistar eller privat. Kontakta mäklaren för privatvisning!

  • Balkong
  • Uteplats
Fredrikaberg 1, Mariefred, Strängnäs kommun

Fredrikaberg 1

Tomt
Mariefred, Strängnäs kommun
Urban by ESNY
1 095 000 kr
2 742 m² tomt

Här erbjuds en tomt om 2 742m² idealiskt placerad mellan de charmiga städerna Strängnäs och Mariefred. Njut av den lantliga atmosfären, vackra omgivningar och samtidigt ha nära till service och bekvämligheter. Oavsett om du söker en plats för permanent boende eller för en vacker fritidsbostad, så är detta en utmärkt tomt för det. Motorvägspåfarten ligger en kort bit bort vilket medför goda pendlingsmöjligheter. Även nära till Läggesta Station. Denna tomt ger dig friheten att designa och bygga det perfekta huset för dig och din familj. Skapa ett hem som passar just era behov och livsstil. Oavsett om du vill ha ett modernt hus med stora fönster för att maximera utsikten över den omgivande naturen eller en mer traditionell stil som smälter in i det vackra landskapet, är möjligheterna obegränsade. Elanslutning finns i närheten till tomten. Samtliga anslutningsavgifter tillkommer, se Strängnäs kommun hemsida för prisuppgifter. Kontakta mäklaren för mer information och visning!

Visar alla 10