Urban by Esny GBG

Urban by Esny GBG

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kungsgatan 46A, Trollhättan, Trollhättans kommun
Kungsgatan 46A, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 2
Kungsgatan 46A, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 3

Kungsgatan 46A

Lägenhet
Trollhättan, Trollhättans kommun
3 980 000 kr
99 m²
4 rum
vån 5/5
6 970 kr/mån
40 202 kr/m²

Välkommen in i denna ljusa och välplanerade lägenhet, belägen vid gågatans inledning och omfamnad av lugnet från höjden högst upp i huset. Med två balkonger som sträcker sig ut i två motsatta väderstreck erbjuds generösa ljusinsläpp från två håll. Balkongerna blir en förlängning av inomhusliv och bidrar till en extra yta för gemenskap. Den flexibla planlösningen ger möjlighet till anpassning efter individuella behov och önskemål, vilket skapar en mångsidighet och potential. Känslan av nybyggt genomsyrar varje vrå med moderna och stilrena detaljer, där varje element är noggrant utvalt för att skapa en helhet. Vardagsrummet är varsamt inrett med dekorativa takbalkar som sätter en unik touch på det stilrena. Att bo högst upp ger inte bara en utsikt, utan även en känsla av avskildhet, vilket tillsammans med tryggheten i huset och dess välkomnande foajé skapar en fristad där man kan känna sig säker och omhändertagen. Läget på lägenheten är strategiskt med närhet till både kanal, centrum och sevärdheter vilket ger närhet till såväl shopping och restauranger som kultur och natur. Med bara en kort promenad nås Trollhättan station, där man enkelt pendlar till Göteborg på dryga halvtimmen eller ser sig omkring för att utforska omgivningarna. Kontakta mäklaren för visning

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Östergatan 37, Skövde, Skövde kommun
Östergatan 37, Skövde, Skövde kommun, bild 2
Östergatan 37, Skövde, Skövde kommun, bild 3

Östergatan 37

Övrigt
Skövde, Skövde kommun
6 980 000 kr
406 m²
2 946 m² tomt

Välkommen till Vandrarhemmet Östergatan, en historisk pärla som har sina rötter ända tillbaka till 1929 då den svensk-tyska arkitekten Neuendorf gav liv åt detta hem. Genom åren har hemmet genomgått noggranna renoveringar för att bevara dess autentiska karaktär och idag står det som en representation av engelsk stil. Det genomgående temat i huset är de spröjsade fönstren, de mönstrade tapeterna och de höga golvsocklarna, vilka tillsammans skapar en ombonad och familjär atmosfär. Vandrarhemmet består av 9 rum för uthyrning, en vindsvåning och ett entréplan där sociala ytor välkomnar gäster och familjer. Rummen är fördelade över 7 dubbelrum och 2 familjerum, vart och ett präglat av omsorgsfull inredning och engelska charm. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en trivsam och avslappnad miljö för besökarna. Vandrarhemmet är beläget i Skövdes Östermalm, vilket erbjuder en avskildhet samtidigt som det ligger nära centrum. Det tar bara några minuter att nå centrum, antingen till fots eller med trafik vilket gör det enkelt för gästerna att utforska allt det centrala Skövde har att erbjuda.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Grafiska vägen 4, Mölndal, Göteborgs kommun

Grafiska vägen 4

Lägenhet
Mölndal, Göteborgs kommun
3 280 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 5/12
3 494 kr/mån
63 689 kr/m²

En modern och nybyggd tvåa som erbjuder en ljus och välplanerad tillvaro och en bra balkong. Lägenheterna är genomtänkta med stora, djupa fönster för optimalt ljusinsläpp. En av de stora fördelarna med denna bostad är den smarta planlösningen med förvaring i bostaden och möbleringsmöjligheter som passar de flestas behov. Bostaden är ansluten till Skanska SmartaHem, vilket möjliggör en enkel och smidig elektronisk hantering via mobilappen, inklusive styrning av belysning och el. Ett nyckelfritt låssystem underlättar vardagen ytterligare. Gå till mataffärer som Willys och ICA Maxi, uppskattade restauranger och det nyöppnade Nordic Wellness-gymmet. Evenemangsstråket längs Mölndalsvägen erbjuder Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium. Spårvagnen vid hållplatsen "Elisedal," tvåhundra meter från bostaden, tar dig snabbt till Korsvägen på fem minuter. Har har du allt som krävs för en bekväm vardag med känslan av att bara kunna flytta in och trivas!

  • Balkong
  • Hiss
Smörgatan 12, Kallebäck, Göteborgs kommun

Smörgatan 12

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
3 880 000 kr
111 m²
4 rum
vån 1/3
9 594 kr/mån
34 955 kr/m²

Välkommen till en rymlig och modern fyra ett stenkast från centrala Göteborg. Här hittar du ett socialt hem med bra ytor för att umgås med både familj och vänner. På våren och somrarna kan ni samla andan i kvällssolen på balkongen och på vinterhalvåret mysa ned er framför den öppna spisen. Lägenheter erbjuder tre sovrum som även kan användas som exempelvis kontor eller hobbyrum. Här bor du bekvämt i Kallebäck som erbjuder närhet till både stadslivet i centrala Göteborg och naturnära platser. Delsjöområdet är ett populärt område i Kallebäck och erbjuder bland annat badplats, motionsspår och golfbana. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Lodjursstråket 1 - Vån 19, Karlastaden, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1 - Vån 19

Lägenhet
Karlastaden, Göteborgs kommun
2 480 000 kr
25 m²
1 rum
vån 19/73
2 260 kr/mån
99 200 kr/m²

Denna lägenhet ligger i Karlatornet, på 19:e våningen. Med sina 25 kvadratmeter erbjuder den en öppen planlösning som verkligen utnyttjar rummets potential. Den ljusa och luftiga atmosfären kompletteras av en fransk balkong som vetter mot nordväst, vilket ger behagligt skuggade eftermiddagar och fantastiska solnedgångar. Karlatornet är känt för dess moderna arkitektur och bekvämligheter. Från denna höjd kan du njuta av en oslagbar utsikt över staden, samtidigt som du bor i en lägenhet med hög standard. Lägenheten ligger i Lindholmen, ett område känt för sin dynamiska atmosfär och innovativa företag. Detta är verkligen ett hem för dem som söker en livlig miljö mitt i hjärtat av Göteborgs teknikdistrikt.

  • Hiss
Haråsvägen 15a, Hindås, Härryda kommun

Haråsvägen 15a

Villa
Hindås, Härryda kommun
3 995 000 kr
63 + 33 m²
1 200 m² tomt

Nyproduktion Denna 1200 kvadratmeter stora tomt ligger centralt i villakvarteret i Hindås, med närhet till skola, förskola, service och kommunikationer. Tomten har ett positivt förhandsbesked och generösa byggrätter för 1-1,5-planshus samt garage eller carport. Älvsbyhus har tagit fram Villa Lasse som förslag för denna tomt, men köparen kan även välja ett annat hus ur deras sortiment. Villa Lasse är Älvsbyhus minsta 1,5-planshus på 63-96 m2 och passar även på mindre tomter. Huset erbjuder ett ljust och öppet kök/vardagsrum med fönster längst hela långsidan, vilket ger en känsla av rymd. Vidare finns ett rymligt sovrum, badrum med tvättstuga samt ett förråd i anslutning till detta. Köparen erbjuds möjlighet till 2-5 års amorteringsfritt på sin nya bostad och behöver inte betala något förrän bostaden står klar. Med detta utmärkta läge och flexibiliteten i husval är denna tomt en fantastisk möjlighet för den som vill bygga sitt nya i Hindås. Välkomna med ert intresse!

  • Nyproduktion

Visar alla 6