Mäklare Bobbie Donander

Bobbie Donander

Om mig

Jag heter Bobbie Donander och jag är mäklare på Valvet Mäklarfirma. Vi förmedlar bodrömmar i nordvästra Skåne och mina fokusområden är Råå, Ramlösa och även gårdar i Helsingborgs kommun. Min vision är att leverera premiumkänsla genom hela affären och att alla mina kunder ska känna att jag har fullt fokus på just deras bostadsaffär. Har du funderingar på att sälja eller köpa en bostad i någon av dessa områden är du varmt välkommen att kontakta mig på 070-144 16 16. Mvh Bobbie Donander

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rausvägen 8, Råå, Helsingborgs kommun

Rausvägen 8

Villa
Råå, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
7 750 000 kr
184 + 65 m²
7 rum
605 m² tomt

Med ett öga för detaljer har denna vackra 20-talsvilla fått en övergripande renovering med exklusiva materialval och bekväma lösningar. Hela huset andas kvalité och den historiska biten har inte glömts bort när rum för rum har gåtts igenom. Stora fina sällskapsrum för familjen och ett påkostat samt välutrustat kök för den matlagningsintresserade. Vackert bevarad öppen spis med kassett möter en vid entrén tillsammans med den stilfulla trappan. Ovanvåningen erbjuder 2-3 sovrum och ett stort badrum med bastu. Vinden har dessutom inretts och skapar ytterligare ett privat master bedroom. Källaren har utnyttjats till max och erbjuder båda extra sovrum och badrum samt bra förvaring. För dig som vill njuta under sommaren behöver du inte åka långt. Här har du egen saltvattenpool, utedusch, SPA-bad och stort soldäck. Nybyggt poolhus med utekök och egen pizzaugn. Gräsmattan underhålls av sprinklersystemet och robotgräsklipparen, så du lugnt kan ligga kvar i poolen. Du kan även känna dig fullt trygg då huset omringas av en mur samt övervakas av ett flertalet kameror och låsbara grindar. Med en kort promenad når du Råå strandpromenad och småbåtshamn med restauranger och butiker. Goda kommunikationer och fina skolor höjer så klart också livskvalitén. Ett hem som överträffar dem flesta förväntningar och kan avnjutas samma dag som du flyttar in.

Allerums mosseväg 25, Allerum, Helsingborgs kommun

Allerums mosseväg 25

Villa
Allerum, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
6 495 000 kr
111 + 20 m²
5 rum
1,9 ha tomt

På ett fantastiskt läge med endast fem minuters cykelväg från Mariastaden finns möjligheten att skapa sin egen bodröm på grönskande ängar. Med färdigt bygglov för en modern och exklusiv villa om ca 300 kvm är drömmen inte långt borta. På marken finns redan två renoverade byggnader som idag hyrs ut och skapar en inkomst om ca 25 000 kr per månad. Möjligheterna är många och det är bara du som sätter gränserna. Se bifogade illustrationsbilder samt ritningar. (Förmedlingen gäller tomten och de två befintliga fastigheterna, för mer information gällande bygglovet kontakta ansvarig mäklare)

Karl x gustavs gata 24A, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Karl x gustavs gata 24A

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 795 000 kr
109 m²
4 rum
vån 3/5
6 038 kr/mån
34 817 kr/m²

För den som sätter värde på sitt boende kommer denna våning inte göra en besviken. Här finns de fina attributen med vackra trägolv, takrosetter, öppen spis och högt i tak. Med en en imponerande planlösning känns lägenheten både stor och rymlig. Vänner och familj bjuder du enkelt hem för fest och middagar och vill man få till ytterligare sovrum så kan det enkelt byggas om. Både kök och badrum visar på en genomtänkt kombination till de gamla detaljerna i lägenheten och du saknar inget för ett bekvämt boende. Fin balkong i söder med utsikt ner mot Vikingsbergsparken. Med en kort promenad når du Helsingborgs city och även Vikingsbergsparken.

  • Balkong
  • Hiss
Brf Cedergrens på Råå, null, Helsingborgs kommun
  • 6 lediga bostäder

Brf Cedergrens på Råå

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
fr. 4 495 000 kr
112 m²
5-6 rum
6 192 kr/mån

Exklusivt uppförda radhus med möjlighet att kunna påverka din månadsavgift (som för övrigt är garanterad i två år). Radhusen kommer få en mycket tilltalande arkitektur med stora fönsterpartier och väl tilltagen takhöjd i varje plan samt alternativ av olika planlösningar att välja bland. Du parkerar bekvämt din bil på den privata parkeringsplatsen strax framför huset där laddplats erbjuds. Projektet Brf Cedergrens på Råå byggs på ett naturskönt läge med promenadavstånd till havet och Råås egna lilla centrum och vänder sig till dig som har höga krav på din boendemiljö. En hög flexibilitet finns i byggprocessen för att möta kunders önskemål. Priser mellan 4 495 000 - 4 795 000 kr Boarea 112 kvm i två plan med 4-6 rum Månadsavgift 6 192 kr och lägst 1 657 kr genom kapitaltillskott Inflyttning planerad till Q2 - 2025 Har du frågor som rör projektet, så kontakta gärna ansvarig mäklare.

  • Nybyggnadsprojekt
Starkoddersgatan 4c, Råå, Helsingborgs kommun

Starkoddersgatan 4c

Lägenhet
Råå, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
4 495 000 kr
112 m²
6 rum
vån 1/2
6 192 kr/mån
40 134 kr/m²

Exklusivt uppförda radhus, påverka din egen månadsavgift som dessutom sen är garanterad i två år. Radhusen kommer få en mycket tilltalande arkitektur med stora fönsterpartier och väl tilltagen takhöjd i varje plan samt alternativ av olika planlösningar att välja bland. Du parkerar bekvämt din bil på den privata parkeringsplatsen strax framför huset där laddplats erbjuds. Projektet Brf Cedergrens på Råå byggs på ett naturskönt läge med promenadavstånd till havet och Råås egna lilla centrum och vänder sig till dig som har höga krav på din boendemiljö. En hög flexibilitet finns i byggprocessen för att möta kunders önskemål. Priser mellan 4 495 000 - 4 795 000 kr Boarea 112 kvm i två plan med 4-6 rum Månadsavgift 6 192 kr och lägst 1 657 kr genom kapitaltillskott Inflyttning planerad till Q2 - 2025 Har du frågor som rör projektet, så kontakta gärna ansvarig mäklare.

  • Nyproduktion
  • Uteplats

Visar alla 5