Mäklare Jeanette Borg Thunqvist

Jeanette Borg Thunqvist

Om mig

Jag heter Jeanette och jag är mäklare på Valvet. Vi förmedlar bodrömmar i nordvästra Skåne och har kontor i Helsingborg, Höganäs och Ängelholm. På Valvet har alla mäklare sitt eget fokusområde och jag förmedlar bostäder i Gantofta, Ödåkra samt bostadsrätter i Helsingborg City. Min vision är att leverera premiumkvalitet genom hela affären och att alla mina kunder ska känna att jag har fullt fokus på just deras bostadsaffär. Välkommen att höra av dig gällande alla frågor kring en bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Pålsjögatan 8, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Pålsjögatan 8, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Pålsjögatan 8, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Pålsjögatan 8

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 000 000 kr
92 m²
3 rum
vån 3/4
4 968 kr/mån
32 609 kr/m²

Med härlig utsikt över Kopparmölleparken ligger denna ljusa och välplanerade bostad på tredje våningen. Boytan på 92 kvadratmeter är välplanerad och erbjuder två rymliga sovrum, kök i nordöst med utgång till en rymlig balkong. Planlösningen mellan kök och vardagsrum är öppen och bjuder in till socialt liv och umgänge. En lummig och uppvuxen innergård är en bonus och här samlar du familj och vänner för härliga grillkvällar under årets varmare månader. Bostadsrättsföreningen är stabil med god ekonomi och gott renomé. Som boende på Tågaborg har du närhet till både grönområden, restauranger och mataffärer. En kort promenad bort når du Helsingborg city och det utbud av kultur och stadsliv som staden erbjuder. Skogspromenader finns runt hörnet i vackra Pålsjö skog och till strandpromenaden och Pålsjöbad har du också inom ett par minuter. Ett härligt och funktionellt boende på en mycket omtyckt plats på trivsamma Tågaborg.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
S:t Peders gata 17, Olympia, Helsingborgs kommun
S:t Peders gata 17, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
S:t Peders gata 17, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

S:t Peders gata 17

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
4 995 000 kr
203 m²
7 rum
vån 4/5
11 336 kr/mån
24 606 kr/m²

Längst upp i huset från 30-talet ligger denna unika våning fördelad på två etage. En fantastiska bostad på 201 kvm med tidstypiska detaljer bevarade. Pardörrar, stuckatur och fiskbensparkett skänker bostaden en känsla av sober kvalitet. Bostaden är fördelad på två plan med kök, matsal, vardagsrum, toalett och ett sovrum på nedre plan och två rum samt stort badrum på övre plan. Till det övre planet har du även en egen ingång vilket gör det möjligt för dig att skapa det perfekta hemmakontoret eller tonårsbostaden. Här bor du på högt och lugnt läge samtidigt som du har gångavstånd till det city har att erbjuda i form av restauranger, kulturutbud och pendlingsmöjligheter. En unik etagevåning i vackraste 30-talsstil - en bodröm i ordets rätta bemärkelse.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Redaregatan 55, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Redaregatan 55, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Redaregatan 55, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Redaregatan 55

Radhus
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
21 000 000 kr
187 + 34 m²
8 rum
90 m² tomt

När solen skiner, glittrar havet som miljoner diamanter och en klar dag ser du nästan vad som försiggår inne på Kronborgs slott i Danmark. I denna spektakulära "Oceanvilla" får du uppleva havets dramatiska skiftningar året runt i en arkitektur - lika vacker som genomtänkt och smart. I detta townhouse-inspirerade boende, på bästa läget på Oceanpiren med panoramautsikt över Öresund är UNIK ett ord som används i sin rätta bemärkelse. Du kommer in i huset genom den privata ingången på husets entréplan. Här välkomnas du av ett vackert och välutrustat kök som går i sobert grått, vilket matchar det varma ekgolvet perfekt. Här finns gott om plats för både familj, vänner, middagar och mingel. Från varje rum har du en storslagen havsutsikt och från den stora takterrassen får du känslan av att du är ett med havet. Du har också din egna lilla cappuccinoplats på baksidan som kommer väl till pass när vinden är för hård. I källaren samsas garage, gym och vinkällare i perfekt harmoni och på de två övre planen finns sovrum och gästrum, där både du och dina gäster somnar och vaknar till havets brus. En bostad som genomsyras av design, kvalitet och perfektion och som får dig att tappa andan. Varje dag! Oceanpiren är en del av Oceanhamnen, ett nytt spännande bostadsområde mitt i Helsingborg. Här är hållbarhet ett ledord och bostäderna här har många klimatsmarta lösningar, till exempel avfallskvarnar i köken som omvandlar matrester till biogas, vakuumtoaletter som minskar vattenförbrukningen och sedumtak där växternas isolerande effekt hjälper till att spara energi. Oceanhamnen är en stadsdel som byggs på öar – ett kvarter präglat av samtidsarkitektur, med perfekta förutsättningar för en hållbar livsstil.

 • Premium
 • Energieffektiv
Västkustvägen 374, Fleninge, Helsingborgs kommun
 • Lör 25 maj
Västkustvägen 374, Fleninge, Helsingborgs kommun, bild 2
Västkustvägen 374, Fleninge, Helsingborgs kommun, bild 3

Västkustvägen 374

Villa
Fleninge, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
4 495 000 kr
140 + 18 m²
6 rum
1 557 m² tomt

Nu har du chansen att skapa ett hem i denna underbar skånelänga med anor från 1834. På rofyllt läge i Fleninge strax intill Fleninge Gästis ligger denna välskötta bodröm med otrolig charm. Huset har under åren renoverats till ett modernt och bekvämt hem för den stora familjen. På bottenvåning finns ett rymligt platsbyggt kök med en modern känsla. Kökets mittpunkt utgörs av en stor köksö för både vänner och familj att samlas kring. På nedre plan finns även två sällskapsrum, två sovrum, gäst wc och huvudentré. Vardagsrummet med väggar i korsvirke och med handslaget tegel, synliga takstolar och vackert brädgolv. Den öppna brasan är både vacker och värmer härligt när det skånka vintervädret gör sig påmint. En trappa upp finns ett stort härligt allrum som är öppet upp i nock, ett badrum och ateljé för den skapande. Om man önskar finns möjlighet att inreda ytterligare ett rum som i dagsläget endast är isolerat. På gården finns ett mindre korsvirkeshus som fungerar perfekt som generationsboende, eget företagande, tonårsrum eller för gäster som kommer långväga ifrån. Även gårdshuset är utrustat med tegelgolv på hela bottenvåningen och har även en stor underbar öppen spis samt kök och badrum. På loftet hittar du sovavdelning och klädförvaring. Trädgården helt insynsskyddad och planerad för att vara vacker året om och här finns både lusthus och växthus. En kort promenad ligger förskola och närheten till Väla shopping där restauranger och mataffärer finns. Detta är ett hus och en plats för lugn och harmoni, vackert och speciellt både på insidan och utsidan. En bodröm - i ordets rätta bemärkelse.

 • Premium
Allerumsvägen 291, Allerum, Helsingborgs kommun
 • Sön 26 maj

Allerumsvägen 291

Villa
Allerum, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 500 000 kr
123 + 14 m²
5 rum
1 862 m² tomt

På rofyllt läge strax utanför Allerum ligger denna charmiga villa med god kommunikation och närhet till service och skola. På entréplan finns generösa sällskapsytor och erbjuder ett stort öppet kök som ger möjlighet till att duka långbord där både släkt och vänner får plats att umgås i. Vardagsrummen är i fil och med stora härliga fönster som ge fint ljusinsläpp. Ovanvåningen har idag tre sovrum och ett större badrum med härligt runt badkar. På ett trevligt och lantligt läge intill åkrar och öppna fält finns all potential att trivas. Utöver på tomten finns ett fristående annex med stor potential där det drivs eget företag idag. Stort garage att förverkliga sina drömmar eller att använda det som en planteringsställe som huset en gång i tiden var, en plantskola! Välkommen till denna bodröm 10 min bort från Helsingborg central.

 • Plus
Väluvsvägen HELSINGBORG PÅARP 2:66, Påarp, Helsingborgs kommun

Väluvsvägen HELSINGBORG PÅARP 2:66

Tomt
Påarp, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 000 000 kr
4 450 m² tomt

På bra läge i Påarp, endast 10 min från Helsingborg city finns denna tomt på 4 450 kvm. Det finns möjlighet att antingen stycka av tomten, förslagsvis i tre delar, alternativt använda den i företagssyfte. Tomten ligger på cykelavstånd till Råå strand och bra kommunikation inne i Påarp. Tomten är taxerad som tomtmark och är tänkt till bebyggelse av bostadshus. Det finns ingen detaljplan och inget vatten och avlopp indraget. Fiber ligger i gatan som kan dras in till varje fastighet. Ett förhandsbesked krävs för att kunna bygga.

Ättekullagatan 6, Ättekulla, Helsingborgs kommun

Ättekullagatan 6

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
1 395 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 8/8
3 633 kr/mån
27 624 kr/m²

På ett av Ättekullas bästa läge ligger denna kvadratsmarta tvåa högst upp i huset med balkong och utsikt över Öresund. Köket är modernt och med bra utrymmen och förvaring. Ett sovrum med härligt ljusinsläpp och garderober. Vardagsrummet ligger i sydväst med fönster åt Öresund och Ven. Helkaklat badrum med badkar eller endast dusch om man så önskar. En kort promenad bort ligger Ättekulla naturområde och landborgen. Lägenheten har nyligen fått både väggar och tak målade vilket skapar en fräsch och modern känsla. Föreningen och området är välskött med en vacker innergård och fina uteplatser. Garage och P-plats finns mot låg kostnad. Välkommen till Ättekulla!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Tågagatan 15, Norr, Helsingborgs kommun
Tågagatan 15, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Tågagatan 15, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Tågagatan 15

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
2 500 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
4 524 kr/mån
47 170 kr/m²

Underbar 2,5-rumslägenhet med balkong i västerläge. Här får du en välplanerad planlösning, väl tilltagen takhöjd och vacker stuckatur. Den öppna och moderna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger bostaden ett härligt ljusinsläpp. Stilrent kök med vita släta luckor och gott om förvaring och bra arbetsytor. Det tidigare stora sovrummet har delats av och inretts med både sovrum och ett mindre arbetsrum. Sovrummet har en garderobsvägg med skjutdörrar. Underbar innergård med möblemang för de boende. Stabil förening med låg avgift där både internet och kabel-tv ingår. Välkommen till din nya bodröm med sundet som utsikt och stadens puls på gångavstånd.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Mjöhultsvägen 572, null, Höganäs kommun

Mjöhultsvägen 572

Villa
Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
5 995 000 kr
165 + 109 m²
6 rum
6 374 m² tomt

Strax utanför den lilla byn Mjöhult ligger denna omsorgsfullt underhållna 1,5-plansvilla. Omgivet av den skånska landsbygden och med Svedberga kulles naturreservat runt hörnet är naturen alltid nära. Dessutom finns det goda möjligheter att ha verksamhet i sidobyggnaden intill huset. På villans bottenplan finns de sociala ytorna. Här finns ett stort kök, matplats och ett rymligt vardagsrum där en härlig braskamin värmer gott under årets kallare dagar och skapar en mysig atmosfär. På nedre plan finns även ett sovrum med utgång till trädäck. En grappa upp väntar ytterligare tre rymliga sovrum och även ett fint badrum. Trädgården är välskött och här finns ytor för både lek och sociala stunder med familj och vänner. Intill boningshuset ligger en separat byggnad som möjliggör ör egen verksamhet. I samma byggnad finner du också två mindre lägenheter, perfekta för uthyrning och extra inkomst. Ett välskött och mysigt hem för dig som väntat på tillfället att bo med naturen som granne och samtidigt ha möjlighet att driva din egen verksamhet. Välkommen till Mjöhultsvägen 572.

Svedbergavägen 2, Allerum, Helsingborgs kommun

Svedbergavägen 2

Villa
Allerum, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 995 000 kr
170 + 15 m²
6 rum
1 084 m² tomt

Strax utanför Allerum ligger denna fastighet med två villor uppförda i minimalistisk och modern design. Boningshuset är välplanerat och har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns också utgång till träaltan i söderläge. Bostaden har fem sovrum, ett badrum samt grovkök med tvättavdelning. Annexet innehåller kök, tre sovrum samt ett badrum. Här får du en unik möjlighet att tex. driva din verksamhet hemifrån alternativt ha ett generationsboende. Annexet kan du med fördel ha till uthyrning eller för vänners övernattning. På ett par minuter når du Svedberga kulles fantastiska naturreservat. En perfekt plats för promenader eller löpturer i en rogivande och vacker natur. På Svedbergavägen 2 bor du modernt och naturskönt med pendlingsavstånd till Helsingborg, Ängelholm och Höganäs

Övre Långvinkelsgatan 86, Slottshöjden, Helsingborgs kommun

Övre Långvinkelsgatan 86

Radhus
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
5 995 000 kr
109 + 30 m²
6 rum
116 m² tomt

Charm och historia förenas i trevligt friköpt gathus från 1909. Med tidstypisk arkitektur och autentiska detaljer tar detta hus dig tillbaka i tiden, samtidigt som det erbjuder modern komfort. Tegelfasad, synliga takstolar och vackra fönster i kombination med nytt stilrent kök blir ett perfekt möte där det gamla förenas med det nya. Från köket har du utgång till en privat och stensatt innegård som bjuder in till avkoppling under bar himmel. Med sina 3 - 4 sovrum, erbjuds detta hem gott om plats för familjen eller övernattande gäster. Hela huset har en unik karaktär och mycket charm som skapar ett vackert och harmoniskt hem. Från husets lugna läge, når du stadens puls med bara ett par minuters promenad och strax utanför porten avgår bussen för dig som pendlar. Runt hörnet ligger det mysiga cafét "Två systrar", där du köper morgonbullarna till frukosten. En unik möjlighet att förvärva ett centralt beläget och otroligt vackert gatuhus hus som är en perfekt mix av historisk skönhet och modern bekvämlighet

Drottninggatan 234, Norr, Helsingborgs kommun
Drottninggatan 234, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Drottninggatan 234, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Drottninggatan 234

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
8 500 000 kr
161 m²
4 rum
vån 2/3
10 745 kr/mån
52 795 kr/m²

Enastående 4:a på Drottninggatan 234, två balkonger med vacker utsikt över Öresund. Garage och p-plats Redan i hallen möts du av den förtrollande utsikten över Öresund. Med modern arkitektur och öppen planlösningen skapas en känsla av rymd och du får en naturlig övergång mellan vardagsrum, matplats och kök. Köket leder dig ut till en sydvästvind balkong som är perfekt för en stunds avkoppling en solig eftermiddag. Här kan du också njuta av din kvällsmat samtidigt som du ser solen gå ner i Öresund. Denna lägenhet har alla bekvämligheter du behöver. Tre sovrum, stort badrum, en praktisk gästtoalett och en separat tvättstuga för ökad komfort. För enkel åtkomst finns en trapphiss i huset, och du har både garage och p-plats i avgiften precis utanför din dörr. En ljuvlig bostad på ett läge som är svårt att överträffa och dessutom blir du granne med det vackra Pålsjöbaden. Välkommen hem till Drottninggatan 234 - ett unikt tillfälle, som du inte vill missa.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Kopparmöllegatan 14C, Slottshöjden, Helsingborgs kommun

Kopparmöllegatan 14C

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
1 150 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/3
3 131 kr/mån
39 655 kr/m²

På den mysiga stadsdelen Slottshöjden ligger denna stilrena och moderna etta. Lägenheten är nyrenoverad med härligt kök och fina golv i hela lägenheten. Denna kvadratsmarta etta är en perfekt första-bostad eller kanske en övernattningslägenhet för den som pendlar och behöver en mysig bostad på promenadavstånd till Helsingborg city. I området finns allt-du-behöver i form av mataffär, gym, bra bussförbindelser och det mysiga cafét "Två systrar". Lägenheten ligger i en lugn förening med god ekonomi vilket möjliggör den låga avgiften. En riktig liten pärla att trivas i

 • Plus
Bärnstensgatan 4, Ättekulla, Helsingborgs kommun

Bärnstensgatan 4

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
1 995 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3/7
5 386 kr/mån
24 479 kr/m²

På 3:e våningen med attraktivt läge i huset ligger denna trerumslägenhet, med stor inglasad balkong och utsikt mot grönområdet. Genomgående ljus och välplanerad planlösning med två sovrum, stort vardagsrum och fullutrustat kök. Rymlig hall med "Walk in closet" och helkaklat badrum. Lägenheten har nyligen fått samtliga väggar och tak målade vilket skapar en fräsch och modern känsla. Ättekulla ligger strax ovanför Landborgen och gränsar till naturreservatet med vackra promenadstråk eller varför inte ta cykeln ner till Råå strand. Här bor du lugnt och fridfullt med välskötta innergårdar i en trygg förening som erbjuder både garage och P-plats.

 • Balkong
 • Hiss
Hövitsmansgatan 8, Olympia, Helsingborgs kommun

Hövitsmansgatan 8

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
4 200 000 kr
145 m²
5 rum
vån 3/3
9 691 kr/mån
28 966 kr/m²

Högst upp på våning tre hittar du denna otroligt vackra våning. Bostaden är fördelad på 145 kvm och här möter sober elegans tydliga spår av sekelskiftets allra vackraste detaljer. Stora höga fönster som ger ett fantastisk ljus, stuckaturer, takrosetter och originalgolv följs åt genom hela våningen. Den imponerande takhöjden ger ett pampigt intryck och en härlig rymd till hela bostaden. Vardagsrum, matsal och sovrum ligger i fil med vackra pardörrar i original. Här bor du lugnt och vackert på ostört läge men bara ett stenkast från stadens puls. Bostaden är fördelad på 5 rum och kök och ger plats för 3 sovrum. Belägen i de charmigaste delarna på Olympia är detta en juvel som måste upplevas.

 • Balkong
 • Uteplats
Kopparmöllegatan 18C, Slottshöjden, Helsingborgs kommun

Kopparmöllegatan 18C

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
1 350 000 kr
38 m²
2 rum
vån 2
3 143 kr/mån
35 526 kr/m²

I denna kvadratsmarta minitvåa utnyttjas varje vrå till fullo. Lägenheten, som ursprungligen varit en etta har byggts om så att den nu erbjuder ett separat sovrum, vardagsrum och kök. I vardagsrummet finns plats för både soffhörna för lata dagar och skrivbordsdel - om man önskar ett litet hemmakontor. Köket är ljust och här finns plats för mindre matbord eller barbord. Badrummet är smakfullt renoverat av fackman där kvalitetsdokument utfärdats. Denna tvåa är perfekt för dig som letar efter din första lägenhet, ett studentboende eller övernattningslägenhet på en mycket omtyckt adress. Slottshöjden erbjuder ett rikt utbud med populärt café, matbutik, florist och fiskaffär. På en kort promenad når du Helsingborgs citykärna med allt som erbjuds här. Precis utanför fastigheten finns dessutom en busshållsplats med goda kommunikationer. Välkommen till 38 smarta kvadrat på Kopparmöllegatan 18c!

 • Hiss
Redaregatan 57, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun

Redaregatan 57

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 295 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/6
3 962 kr/mån
47 071 kr/m²

När livskvalitet är som bäst bor du i en modern fastighet med direkt närhet till Citys utbud av nöje och kultur. Du bor i Helsingborgs framtida toppkvarter där miljö är ett ledord. Framförallt bor du med härliga rymd och entresolplan, stora fönster och med en stor uteplats mot föreningens välskötta gård. Årets alla dagar avlöser färjorna varandra i hamninloppet och det känns nästan som att de är på väg hem till dig. Om du önskar lyxa till det och äta hotellfrukost eller en god middag smyger du bara över gatan till nya och moderna Scandic. Idag är området fortfarande i en utvecklingsfas men kommer så småningom erbjuda allt som kan önskas. På sommaren kommer båtentusiaster och de boende myllra i området och njuta av det härliga hamnlivet och kanalen. Båtarna kommer lägger till och ge sig av precis utanför din lägenhet och att bo här blir aldrig tråkigt. Den enda risken som du tar är att du blir sittande med blicken över Sundet längre än du tänkt. Vyn och läget är lika spektakulärt oavsett årstid. Det är något alldeles särskilt när höststormarna drar in över sundet, när sommarens åska går och när solen strålar. Nu finns möjlighet att förvärva en toppenfin lägenhet i ett tidigt skede. För dig som ser möjligheter kommer en helt ny och framtida värld arta sig här. Kanske är det du som snart har nya vanor, morgondoppar innan arbetsdagen börjar och dricker kaffet på kajkanten. Livskvalitet i sin renaste form.

 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Vågbrytargränd 6, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun

Vågbrytargränd 6

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
7 995 000 kr
103 m²
4 rum
vån 4/4
5 094 kr/mån
77 621 kr/m²

När livskvalitet är som bäst bor du högt upp i en modern fastighet med direkt närhet till Citys utbud av nöje och kultur. Du bor i Helsingborgs framtida toppkvarter där miljö är ett ledord. Framförallt bor du ostört, med stora fönster, härliga balkong och en alldeles sagolik takterrass där din nya kvällsrutin blir att följa de vackra solnedgångarna genom alla årstider. Årets alla dagar avlöser färjorna varandra i hamninloppet och det känns nästan som att de är på väg hem till dig. Utsikten är oslagbar och från alla lägenhetens fönster erbjuds vyer över sundet. Villakänslan infinner sig i denna etagelägenhet som erbjuder två våningar, två badrum, stort härligt kök, två sovrum, balkong och en takterrass. Allt detta gör denna etagelägenhet till ett unikt boende ensam i sitt slag. Idag är området fortfarande i en utvecklingsfas men kommer så småningom erbjuda allt som kan önskas. På sommaren kommer båtentusiaster och de boende myllra i området och njuta av det härliga hamnlivet och kanalen. Båtarna kommer lägger till och ge sig av precis utanför din etagelägenhet och att bo här blir aldrig tråkigt. Den enda risken som du tar är att du blir sittande med blicken över hamnen längre än du tänkt. Vyn och läget är lika spektakulärt oavsett årstid. Det är något alldeles särskilt när höststormarna drar in över sundet, när sommarens åska går och när solen strålar. Nu finns möjlighet att förvärva en av områdets bästa lägenheter i ett tidigt skede. För dig som ser möjligheter kommer en helt ny och framtida värld arta sig här. Kanske är det du som snart har nya vanor, morgondoppar innan arbetsdagen börjar och dricker kaffet på kajkanten. Livskvalitet i sin renaste form.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Redaregatan 57, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun

Redaregatan 57

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
9 975 000 kr
98 m²
4 rum
vån 6/6
4 918 kr/mån
101 786 kr/m²

När livskvalitet är som bäst bor du högt upp i en modern fastighet med direkt närhet till Citys utbud av nöje och kultur. Du bor i Helsingborgs framtida toppkvarter där miljö är ett ledord. Framförallt bor du ostört, med stora fönster, härliga balkong och en alldeles sagolik takterrass där din nya kvällsrutin blir att räkna båtar genom alla årstider. Årets alla dagar avlöser färjorna varandra i hamninloppet och det känns nästan som att de är på väg hem till dig. Utsikten är oslagbar och från lägenhetens fönster erbjuds vyer över sundet. Villakänslan infinner sig i denna etagelägenhet som erbjuder två våningar, två badrum, stort härligt kök, två allrum, två sovrum, balkong och en takterrass. Allt detta gör denna etagelägenhet till ett unikt boende ensam i sitt slag. Idag är området fortfarande i en utvecklingsfas men kommer så småningom erbjuda allt som kan önskas. På sommaren kommer båtentusiaster och de boende myllra i området och njuta av det härliga hamnlivet och kanalen. Båtarna kommer lägger till och ge sig av precis utanför din etagelägenhet och att bo här blir aldrig tråkigt. Den enda risken som du tar är att du blir sittande med blicken över Sundet längre än du tänkt. Vyn och läget är lika spektakulärt oavsett årstid. Det är något alldeles särskilt när höststormarna drar in över sundet, när sommarens åska går och när solen strålar. Nu finns möjlighet att förvärva en av områdets bästa lägenheter i ett tidigt skede. För dig som ser möjligheter kommer en helt ny och framtida värld arta sig här. Kanske är det du som snart har nya vanor, morgondoppar innan arbetsdagen börjar och dricker kaffet på kajkanten. Livskvalitet i sin renaste form.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv

Visar alla 19