Mäklare Karl Ekdahl

Karl Ekdahl

Om mig

Jag heter Karl och jag är mäklare på Valvet Mäklarfirma. Vi förmedlar bodrömmar i nordvästra Skåne. På Valvet har alla mäklare sitt eget fokusområde och jag förmedlar bostäder på Husensjö, Gustavslund, Eskilsminne och närliggande villaområden i city. Min vision är att leverera premiumkvalitet genom hela affären och att mina kunder ska känna att jag har fullt fokus på just deras bostadsaffär. Har du funderingar på att sälja eller köpa en bostad, kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Motalagatan 17, Husensjö, Helsingborgs kommun
  • Imorgon
Motalagatan 17, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 2
Motalagatan 17, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 3

Motalagatan 17

Villa
Husensjö, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
5 800 000 kr
184 + 43 m²
5 rum
659 m² tomt

Välkomna till ett ståtligt och gediget stenhus på populär adress. Detta hus anno 1930 och tillbyggt 2005 har härlig charm, stora ytor och ljuvlig trädgård. Många i området uppskattar läget med närheten till stadens puls och kulturliv trots att man bor lugnt och skönt vid Vipängen. Barnen får nära till Husensjöskolan och kommunikationen till stadens alla hörn finner man på kort avstånd. Inne i huset finner vi rymliga sociala ytor med underbart ljusinsläpp, rymligt kök med arbetsytor och ett uterum med vacker utsikt där man kan få sin dagliga dos av dagsljus. Dessa ytor är mycket välkomnande och enkelt föreställer man sig långa middagar med familj och vänner. Huset omfamnas av en grönskande trädgård med plats för barnsben att springa på, men även för de gröna fingrarna med både rabatter och odling. Här får man ett mycket centralt boende med en upplevelse att bo i lugnet. Välkomna till Motalagatan 17.

  • Premium
Rismossegatan 4, Ödåkra, Helsingborgs kommun
Rismossegatan 4, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Rismossegatan 4, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Rismossegatan 4

Villa
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
5 495 000 kr
163 m²
4 rum
619 m² tomt

Välkomna till Rismossegatan 4 och en mycket välplanerad enplansvilla. Huset omringas av trevliga bostadskvarter, stor biluppställningsplats, dubbelgarage och en underbar grönskande trädgård med ett SPA-bad som pricken över i. Denna ljuvliga bostad vetter mot sydväst och har alltid en solig del att sätta sig på. Runt om trädgården finns gräsmatta för barnsben att springa på, uteplatser och rymligt uterum som enkelt öppnas upp och blir ett extra rum att njuta av dessa ljumma kvällar. Planlösningen bjuder på stora och öppna sociala ytor med kök och vardagsrum nära varandra. Vardagsrummet stoltserar med sina stora ytor och sin moderna kamin som inte bara är dekorativ utan även mycket effektiv. Utanför vardagsrummet finner vi ett stort uterummet som suddar ut gränserna mellan ute och inne. Förutom de sociala delarna av huset finns även tre rymliga sovrum, gästtoalett, badrum samt en praktisk tvättstuga. Allt på ett plan! Välkomna till Rismossegatan 4!

  • Premium
Ekebyvägen 18, Bårslövs kyrkby, Helsingborgs kommun
Ekebyvägen 18, Bårslövs kyrkby, Helsingborgs kommun, bild 2
Ekebyvägen 18, Bårslövs kyrkby, Helsingborgs kommun, bild 3

Ekebyvägen 18

Villa
Bårslövs kyrkby, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 300 000 kr
128 + 30 m²
4 rum
652 m² tomt

Stig in i bekvämligheten av en välbyggd enplansvilla från 1989 i populära Bårslövs kyrkby. Välplanerat boende med tilltaget vardagsrum, rymligt kök, två duschrum samt tre sovrum. Optimalt disponerat för både barnfamiljen och senioren. Genomgående fräscht och välhållet boende med smakfulla och stilrena material. Lättskött och skyddad trädgård i söder/västerläge, terrass och uterum som förlänger säsongen. Garage samt biluppställningsplats för flertalet fordon. Låga driftskostnader med ny värmepump och underhållsfritt fasadtegel. Bostaden är belägen på promenadavstånd till skola och busshållsplats till city. Upplev känslan och fördelarna med enplans på plats!

  • Premium
Brohultsvägen 206, Brohult, Helsingborgs kommun
  • Imorgon
Brohultsvägen 206, Brohult, Helsingborgs kommun, bild 2
Brohultsvägen 206, Brohult, Helsingborgs kommun, bild 3

Brohultsvägen 206

Villa
Brohult, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
4 195 000 kr
167 + 108 m²
5 rum
858 m² tomt

Det här huset, byggt 1935 i vackert helsingborgstegel, är en fantastisk kombination av klassisk charm och modern bekvämlighet. Husets utemiljö med en grönskande trädgård, omfamnande staket och hörntomtsplaceringen gör huset ytterst välkomnande. Husets charmiga attribut så som ståtlig fiskbensparkett, rymlig takhöjd och en magnifik kakelugn i vardagsrummet sätter prägel på huset som är få förunnat. Entréplan bjuder på ett socialt kök med köksö för hela familjen att samlas runt. Vardagsrum och matsal går i fil och gemensamt skapar de ett stort rum för sällskap och goda minnen. Mitt i detta rum står kakelugnen med sina vackra mässingsdetaljer och värmer upp både hus och hjärta. Huset erbjuder hela fyra sovrum, tre där uppe och ett där nere. Med den praktiska planlösningen får hela familjen plats så väl som sina önskvärda hobbys. Källaren är en utmärkt plats för att låta fantasin sätta gränser. Önskar ni ett gym? Snickarhörna? Huset omfamnas av en grönskande trädgård med många checks på listan. Här finns stor plats för barnsben att springa på med gräsmatta som omringar huset. Poolen och poolområdet är en lyxig plats att få spendera sommardagarna på. Solen når man hela dagen på någon utav de flera uteplatserna. Förlänger säsongen och sommarkvällarna gör uterummet med sina skjutdörrar. Praktiskt nog kan du välja att ställa bilen i carporten eller i garaget. Välkomna till Brohultsvägen 206!

  • Premium
Vagnmakarevägen 157, Fleninge Allmänning, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 jul
Vagnmakarevägen 157, Fleninge Allmänning, Helsingborgs kommun, bild 2
Vagnmakarevägen 157, Fleninge Allmänning, Helsingborgs kommun, bild 3

Vagnmakarevägen 157

Villa
Fleninge Allmänning, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
4 995 000 kr
150 m²
5 rum
1 296 m² tomt

Bland hagar och fridfull natur finner vi detta nybyggda stenhus i ett plan för dig som söker något alldeles extra i mint condition. Bli den första att flytta in! Fleninge Allmänning med sin natursköna omgivning och familjära atmosfär i utkanten av Ödåkra är den perfekta ekvationen av lantlig känsla med fördelarna av att kunna promenera och cykla till buss, tåg, barnomsorg samt all övrig service Ödåkra erbjuder. Kombinationen av lugnet och närheten till staden är oslagbar! Huset har en slående effekt när man kliver in i bostaden. Högt i tak, underbar planlösning och fantastiskt ljusinsläpp. Hjärtat och själen i bostaden är köket och vardagsrummet som hand i hand skapar ett rum där man enkelt kan spendera timmar med vänner och familj. Laga mat och umgås tillsammans i en miljö som är sprillans ny och mycket trivsam! Välkomna att uppleva en underbar bostad på plats!

  • Premium
Vagnmakarevägen 153, Fleninge Allmänning, Helsingborgs kommun

Vagnmakarevägen 153

Gård/Skog
Fleninge Allmänning, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
9 995 000 kr
168 m²
3 rum
2,6 ha tomt

Vagnmakarevägen 153 är gården som kan få din dröm att gå i uppfyllelse. Tre stycken lägenheter för uthyrning kan göra ditt nästa boende inkomstbringande. Själv bor du i det helt totalrenoverade enplanshuset som i minsta detalj planerats för att skapa ett unikt och mycket trevligt boende. På denna lummiga plats bor du i en lugn harmoni med naturen, hästhagarna runt om kring och den tysta stillheten, samtidigt som du når Väla centrum på 5 minuter, Helsingborgs kultur på 15 minuter och Ödåkra tågstation på mindre än 10 minuter. Denna gård erbjuder stor ekonomibyggnad, nybyggt garage med plats för tre bilar, ett eget oinrett gästhus för familj och vänner samt det helt underbara boningshuset som får hakorna att falla. In i boningshuset når vi en fantastiskt enplansvilla med två sovrum och en öppen planlösning. Högt i tak, robusta balkar och makalösa fönsterpartier som släpper in grönskan inpå vardagsrummet, är bara några få av attributen som gör att man trivs direkt. Huset omfamnas av en grönskande trädgård tillsammans med en liten damm samt ett stort orangeri som förlänger säsongen med hästlängder. Ut genom altanpardörrarna når du pergolan med en underbar uteplats i västerläge att avnjuta hela sommaren på. Framför uteplatsen finns gräsmattan med stor plats för barnsben att springa på, eller varför inte bygga en pool? Detta helt unika boende skapar ideér och fantasier som är fullt möjliga. De stora tomtytorna och ekonomibyggnaden skapar oändligt med möjligheter att göra denna gård till just din. Upplev möjligheterna och det kvalitativa enplanshuset på plats!

Lindforsgatan 37, Ramlösa, Helsingborgs kommun

Lindforsgatan 37

Villa
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
5 600 000 kr
109 + 109 m²
6 rum
668 m² tomt

Denna sociala enplansvilla ligger i gamla delen av Ramlösa, här infinner sig lugnet. In på en återvändsgata finns ett fåtal hus varav Lindforsgatan 37 är ett utav dem. Ett välplanerat enplanshus med källare där både det sociala- och familjelivet får en bodröm att leva och njuta i. Totalt inredd yta om 218 kvm. Entréplan bjuder på en magnifik social yta med kök, vardagsrum och matsal i ett enda stort rum. Källaren har oändliga möjligheter till hobbyrum, förvaring och sist men absolut inte minst den fantastiska SPA-avdelningen. Trädgård i fritt läge med sol från morgon till kväll. Kom och upplev Lindforsgatan 37 på plats!

Visar alla 7