Mäklare Tim Wingårdh-Mitsell

Tim Wingårdh-Mitsell

Om mig

Jag heter Tim Wingårdh Mitsell och jag är mäklare på Valvet Mäklarfirma. Vi förmedlar bodrömmar i nordvästra Skåne. På Valvet har alla mäklare sitt eget fokusområde och jag förmedlar bostäder i Helsingborg City. Min passion för fastigheter genomsyrar allt jag gör, och mitt mål är att överträffa dina förväntningar genom att erbjuda en unik kombination av professionalism, expertis och hög kvalitet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Wrangelsgatan 26, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Wrangelsgatan 26, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Wrangelsgatan 26, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Wrangelsgatan 26

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 350 000 kr
92 m²
4 rum
vån 3
5 742 kr/mån
36 413 kr/m²

I hjärtat av Tågaborg, omgiven av grönska och härliga gator ligger denna välplanerade fyrarumslägenhet. Här har varje kvadratmeter använts på ett smart och smidigt sätt vilket skapar en kvadratsmart bostad med rymlig känsla. Lägenheten är belägen på tredje våningen med härligt ljusinsläpp, tre sovrum och ett vardagsrum med öppen planlösning. Vardagsrummet blir navet och här finns gott om plats för både familj och vänner. Från vardagsrummet når du balkongen, där du njuter av en kopp kaffe efter jobbet. Med tre bra sovrum finns plats för både stora och små. Master bedroom har praktiska och "inbyggda" garderober, vita väggar och parkettgolv. Köket är i äldre stuk med vita luckor och plats för matbord. Parkering i garage finns att tillgå om så önskas, praktiskt placerad i samma hus som bostaden och nås via separat entré via innergården. Tågaborg är ett populärt område med närheten till både natur och stadens puls. Här finns även stort serviceutbud av både butiker, skolor och restauranger. På några minuters promenad tar du dig både till grönskande skog och svalkande hav. För att boka visning kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Olympiavägen 15, Olympia, Helsingborgs kommun
  • Lör 4 maj kl 11:00
Olympiavägen 15, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Olympiavägen 15, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Olympiavägen 15

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 550 000 kr
97 m²
4 rum
vån 3/3
5 192 kr/mån
36 598 kr/m²

I ett vackert "Olympiahus" från 1929 ligger denna pampiga och charmiga våning. Bostaden som ligger högst upp i huset har spännande planlösning och ljusa, rymliga rum. Det vackra brädgolvet knarrar behagligt och de välbevarande stuckaturerna vittnar om bostadens ursprungsår. Lägenheten är praktiskt planerad för alla i familjen med ett trivsamt kök, stora sällskapsytor och tre harmoniska sovrum. I trädgården finns en trevlig uteplats som föreningen får nyttja, ett trevligt inslag till lägenhetslivet. Till bostaden hör också en privat parkering, vilket är mycket välkommet i området. Olympia är ett centralt område med med både Helsingborgs idrottsarenor och historiska Kärnan runt knuten. Här finns många parker och grönområden, vackra hus och närhet till staden med allt vad den erbjuder. Olympiavägen 15 en bostad med både charm och själ belägen bland de vackra kvarteren på Olympia.

  • Premium
  • Uteplats
Larödsvägen 31C, Laröd, Helsingborgs kommun
Larödsvägen 31C, Laröd, Helsingborgs kommun, bild 2
Larödsvägen 31C, Laröd, Helsingborgs kommun, bild 3

Larödsvägen 31C

Lägenhet
Laröd, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
2 875 000 kr
85 m²
3 rum
5 244 kr/mån
33 824 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostad i hjärtat av Laröd. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är detta en härlig bostad för den lilla familjen. De två sovrummen gränsar mot trädgården och har ett härligt ljus och lugn atmosfär. Bostaden präglas av modern stil där kombinationen av inne och utemiljö skapar en bekväm tillvaro. Ett nytt trädäck och staket runt bostadens trägård byggdes 2022/2023. Den stora trädgården i direkt anslutning till lägenheten förvandlas till en skön oas under sommarhalvåret. Här finns plats för både lek och avkopplande stunder på trädäcket. På bara några minuters promenad når du matbutiken och den lokala pizzerian. Laröd erbjuder ett rikt utbud av både förskolor och skolor, grönområden, lekplatser samt den populära idrottsplatsen. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Kronborgsgatan 10, null, Helsingborgs kommun

Kronborgsgatan 10

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
4 900 000 kr
119 m²
4 rum
vån 4/8
8 629 kr/mån
41 176 kr/m²

På ypperligt läge med utsikt över sundet och Danmark hittar du denna välplanerade lägenhet med fyra rum och kök. Planlösningen är bäst i klassen och de tre sovrummen är strategiskt placerade för att skapa en privat del som ger lugn och ro. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och matplats bjuder in till gemenskap och umgänge med både familj och vänner. Från vardagsrummet har du dessutom direkt access till balkongen med fantastisk utsikt i flera väderstreck. Stilrent kök med släta, vita luckor och gott om plats för förvaring. Intill köket finns plats för matbord som skapar möjligheter för både små och stora sammankomster. Bostaden är även utrustad med ett badrum och gästtoalett i den rymliga hallen. På några minuters promenad når du både stranden vid Fria bad, Norra hamnen med restauranger och kulturutbud samt tar du dig lätt vidare via bussen som är belägen strax utanför fastigheten. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Wrangelsgatan 6, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Wrangelsgatan 6

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
1 150 000 kr
23 m²
1 rum
vån 1
1 949 kr/mån
50 000 kr/m²

Med sitt centrala läge på populära Tågaborg ligger denna charmiga etta. Den smarta planlösningen gör att bostaden upplevs rymlig, där varje kvadratmeter fyller sin plats. Här når du Pålsjöskog, mataffär och vårdcentral på bara några minuter. Föreningen har nyligen anlagt en uteplats på den lugna innergården där man även har möjlighet till egen parkeringsplats. En perfekt första-bostad eller kanske en övernattningslägenhet för den som pendlar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Uteplats
  • Hiss
Karlsgatan 3, Centrum, Helsingborgs kommun

Karlsgatan 3

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
2 900 000 kr
95 m²
3 rum
vån 3
5 248 kr/mån
30 526 kr/m²

Fina detaljer och 30-talscharm kännetecknar bäst denna bodröm på Karlsgatan i centrala Helsingborg. Belägen på tredje våningen ligger denna 95 kvm stora lägenhet. Bostaden är i behov av renovering men erbjuder samtidigt en oändlig potential till att skapa ett unikt och personligt hem. Med tre rum, hall, genomgångsrum och kök finns möjlighet att skapa den planlösning som passar dig och dina behov bäst. Bostaden känns både luftig och rymlig och med tidstypiska detaljer såsom vackra ekgolv, pardörrar och pelarbeklädd entré in till vardagsrummet. En unik möjlighet att forma varje rum efter dina önskemål och skapa en bodröm med både charm och karaktär. Läget är både centralt och bekvämt med allt vad city har att erbjuda. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6