Mäklare Patrick Engström

Patrick Engström

Om mig

Jag heter Patrick Engström och jag är mäklare på Valvet Mäklarfirma. Vi förmedlar bodrömmar i nordvästra Skåne och har kontor i Helsingborg, Höganäs och Ängelholm. På Valvet har alla mäklare sitt eget fokusområde och jag förmedlar bostäder i Höganäs kommun samt i Domsten. Min vision är att leverera premiumkvalitet genom hela affären och att alla mina kunder ska känna att jag har fullt fokus på just deras bostadsaffär. Välkommen att höra av dig på 0708-271616.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Repslagaregränd 9, Gamla Viken, Höganäs kommun
Repslagaregränd 9, Gamla Viken, Höganäs kommun, bild 2
Repslagaregränd 9, Gamla Viken, Höganäs kommun, bild 3

Repslagaregränd 9

Villa
Gamla Viken, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
10 900 000 kr
165 m²
6 rum
492 m² tomt

Välkomna till Gamla Viken och Repslagaregränd 9. Centralt i Gamla Viken med omedelbar närhet till både hamnen och havet finner vi denna renoverade villa med skyddad trädgård där solen värmer alla dygnets ljusa timmar. Villan är uppförd 1966 och omfattande renoverad senaste åren. Invändigt är samtliga ytskikt bytta, köket och båda badrummen är renoverade. Poolen byggdes 2012, uteköket tillkom 2018 och poolhuset är uppfört 2022. Huset värms med värmepump (luft/vatten) från 2021. Carport. Vikens vackra och omtyckta hamn når du efter en kort promenad. Här finns ett par bra krogar, café, bastu med möjligt till dopp i det blå och möjlighet att flanera runt och bara njuta. I övrigt finns det mesta i form av service i Viken - skola, golfbana, tennis/padel, vård, gym, konditori, affärer och inte minst en svårslagen natur. Välkomna att höra av er för visning och/eller frågor.

  • Premium
Båtbyggarevägen 8, Gamla Viken, Höganäs kommun
Båtbyggarevägen 8, Gamla Viken, Höganäs kommun, bild 2
Båtbyggarevägen 8, Gamla Viken, Höganäs kommun, bild 3

Båtbyggarevägen 8

Villa
Gamla Viken, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
12 900 000 kr
164 + 77 m²
6 rum
1 154 m² tomt

Vackert stenhus på bästa läge i Gamla Viken med magisk utsikt över Öresund och Danmark. Villan ligger underbart precis ovanför Vikens Havsbad. Detta är en bodröm utöver det vanliga med uppväxt och väl skyddad trädgård, ateljé/kontor, omedelbar närhet till strandheden, havet och den unika naturen. Med ett härligt läge i Gamla Viken, på lugn återvändsgata, ligger detta gedigna stenhus på stor insynsskyddad tomt. Tomten är ett paradis som gjort för lek och lata dagar i solen. Den omedelbara närheten till havet, strandheden och naturen gör inte saken sämre - Livskvalitet när den är som bäst! Huset bjuder på fin utsikt över Öresund och Danmark från alla rum och på den generösa balkongen i väster njuter man hela dagen och de kvällar som bjuder på vackra och varierande solnedgångar över havet. Villan är uppförd 1947 i 1,5 plan med källare. Bottenplan bjuder på entré, hall, kök, toalett och ett stort vackert vardagsrum i vinkel med öppen spis och utgång till det 60 m² stora trädäcket i sydväst. På ovanplan finner vi ett ett allrum med öppen spis och utgång till den stora balkongen, 2 sovrum varav det ena med balkong i söderläge samt ett helkaklat badrum. Med små medel kan allrummet delas och ytterligare ett sovrum erhållas. Källaren inrymmer biorum/tonårsrum, tvättrum, helkaklat badrum, mat/vinkällare och förrådsrum/pannrum. Här lever man nära Öresund med salta bad och fina strandpromenader. Närmaste badbrygga ligger knappt 100 meter från bostaden. Ett perfekt läge i Gamla Viken för dig som vill bo med närhet till flera bra restauranger, bastubad och marint liv. Vikens golfbana ligger bara ett par hundra meter från fastigheten. Från Båtbyggarevägen 8 har du närhet till strand, mataffärer, restauranger, bageri, förskola och skola. Ett boende för den riktiga livsnjutaren.

  • Premium
Döshultsvägen 503 B, Döshult, Helsingborgs kommun

Döshultsvägen 503 B

Tomt
Döshult, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
1 500 000 kr
1 830 m² tomt

Välkommen till Döshult och denna möjlighet att få skapa ett drömboende i lugn och lantlig miljö. Efter en avstyckning från grannfastigheten har nu denna generösa tomt på hela 1830 kvm skapats. Tomten gränsar till fantastiska omgivningar med åkermark, hagar och vacker natur. Fastigheterna ligger utanför områdesbestämmelser och detaljplanerat område. Förhandsbesked gällande nybyggnation är beviljat för enbostadshus med integrerat garage. Tomten är belägen i lugna omgivningar mellan Helsingborg och Höganäs. För närservice ligger Viken, och dess bekvämligheter med matbutiker, postombud, skola, förskola och restauranger, bara ca fem minuter bort med bil. Här har man alltså möjlighet att bo lugnt och avskilt samtidigt som man har närhet till det som underlättar i vardagen. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Bruksgatan 29A, null, Höganäs kommun
Bruksgatan 29A, null, Höganäs kommun, bild 2
Bruksgatan 29A, null, Höganäs kommun, bild 3

Bruksgatan 29A

Villa
Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
10 000 000 kr
280 m²
8 rum
505 m² tomt

Här erbjuds möjlighet att förvärva detta unika gathus där modern och tidlös design möter husets rika historia vilken lever kvar i väggarna. Bruksgatan 29 är den äldsta kvarvarande bageribyggnaden i Höganäs med anor från sent 1800-tal. Här drevs bageri i gammal hantverksmässig stil fram till år 1965 då bageriet omvandlades till keramikverkstad och därefter till privatbostad. Bostaden har nyligen genomgått en total omvandling och har idag en sofistikerad inredning av högsta kvalitet, skräddarsydd för att skapa en oemotståndlig miljö vilken verkligen är något utöver det vanliga. Stora fönster binder samman gatan med det egna privata utrymmet vilket skapar en atmosfär som är lika inbjudande som den är inspirerande. Den originella och dynamiska planlösningen ger varje rum en unik karaktär och de generösa ytorna kan lätt anpassas efter behov, tycke och smak. Huset är designat med gott om smart förvaring vilket skapar ett organiserat hem där det är lätt att hålla ordning. De sociala ytorna är spännande och inbjudande och tillsammans med den insynsskyddade trädgården med sitt stora trädäck skapas en perfekt plats för avkoppling och sociala tillställningar. Detta unika gathus i Höganäs är inte bara en bostad, det är en möjlighet att omfamna ett livsstilskoncept där modern design, komfort och exklusivitet smälter samman. Upplev en ny nivå av boende där varje detalj är noggrant utvald för att erbjuda det allra bästa. Välkommen till din nya bodröm!

  • Premium
Trädgårdsgatan 6, Gamla Viken, Höganäs kommun

Trädgårdsgatan 6

Villa
Gamla Viken, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
Pris saknas
215 m²
7 rum
600 m² tomt

Vinkelvilla med utomhuspool - Charmig tomt i soligt sydvästläge - Huset är omfattande renoverat - Närhet till hamn och bad. Rymlig vinkelvilla med generös, praktisk och flexibel planlösning. Separat gästboende/tonårsavdelning/kontor med egen ingång och eget badrum. Underbar trädgård väl skyddad från insyn med pool och trädäck. Ett boende med hög trivselfaktor - att leva, trivas och umgås i. Bottenplan inrymmer ett rejält vardagsrum i vinkel med öppen spis, öppet mot matplats och kök. Sovrum, toalett och gästavdelning. På ovanplan finns allrum, 3 sovrum, badrum, toalett och duschrum. Med en kort promenad når man hamnen med sin marina känsla och ett flertal fina krogar. Även badplats och den fina naturen i och kring Viken ligger inom behagligt avstånd.

Visar alla 5