Mäklare Sara Claranius

Sara Claranius

Om mig

Jag heter Sara Claranius och jag är mäklare på Valvet Mäklarfirma. Vi förmedlar bodrömmar i nordvästra Skåne och har kontor i Helsingborg, Viken och Ängelholm. På Valvet har alla mäklare sitt eget fokusområde och jag specialiserar mig på bostäder i Höganäs Kommun. Min vision är att leverera premiumkvalitet genom hela affären och att alla mina kunder ska känna att jag har fullt fokus på just deras bostadsaffär. Varmt välkommen att kontakta mig för att prata om hur jag kan hjälpa just Er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sommarstugevägen 10, Jonstorp, Höganäs kommun
Sommarstugevägen 10, Jonstorp, Höganäs kommun, bild 2
Sommarstugevägen 10, Jonstorp, Höganäs kommun, bild 3

Sommarstugevägen 10

Villa
Jonstorp, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
6 500 000 kr
154 + 49 m²
6 rum
1 521 m² tomt

Välkommen till denna härliga familjeoas i charmiga Jonstorp! Denna rymliga suterrängvilla, med idyllisk närhet till havet, stoltserar med flertalet härliga sällskapsytor och en imponerande trädgård med uterum, pool, poolhus och dubbelgarage/verkstad. Bostaden är uppdelade på två plan och i sutterängplan finns bland annat gästrum, allrum med brasa med kassett för härlig värme, ett stort badrum med tillhörande bastu och flertalet smarta förvaringsutrymmen. Tvättstugan och direkt tillgång till det stora garaget underlättar det praktiska i vardagen. En trappa upp ligger hemmets hjärta, det ljusa och fina vardagsrummet, där öppningsbara glaspartier leder ut till den stora terrassen. Här smälter kök, vardagsrum och matplats samman i en harmonisk öppen planlösning och det stilrena köket från HTH med släta vita luckor blir en naturlig samlingsplats för vänner och familj. I den privata sovrumsavdelningen finns tre sovrum av god storlek samt ett generöst helkaklat badrum med dusch. På baksidan av huset lockar trädgården och poolområdet med sina möjligheter till avkoppling och underhållning under soliga dagar. Intill hittar du det stora uterummet, perfekt för att bjuda in till festliga tillställningar och trevliga middagar. Ett poolhus med tillhörande förråd och ett tillbyggt dubbelgarage/verkstad på motsatt sida huset ger fantastiska möjligheter för att skapa en helhet utifrån just era behov och önskemål. Här är det helt enkelt bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan skapa och förverkliga. Gemenskapen i Jonstorp är stark och det finns ett stort engagemang i föreningslivet inom bland annat fotboll, hockey och gymnastik. Den närliggande naturen och närheten till havet ger också många möjligheter till utflykter och aktiviteter utomhus vilket är en del av allt det fina Jonstorp har att erbjuda. Närheten till större städer så som Helsingborg och Ängelholm ger även de boende tillgång till ett brett utbud av shopping, kultur och nöjen, samtidigt som de kan njuta av lugnet och friden i det lilla samhället.

  • Premium
Kullabergsvägen 9, Mölle, Höganäs kommun

Kullabergsvägen 9

Lägenhet
Mölle, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
2 950 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2
4 963 kr/mån
44 030 kr/m²

Välkommen till Mölle och Brf Bella Vista, högt beläget i anrika Mölle. Här erbjuds nu en taklägenhet som möjliggör en livsstil utöver det vanliga. Lägenheten fungerar utmärkt både som permanentboende och som semesterbostad och erbjuder två sovrum, två nyrenoverade badrum med exklusiva materialval samt ett tvättrum med separat ingång. Det ljusa vardagsrummet och köket smälter samman i en praktisk planlösning som bjuder in till gemenskap och avkoppling. Från vardagsrummet kan man öppna altandörren ut till den härliga balkongen och låta den magnifika utsikten över Mölle, dess takåsar och den pittoreska småbåtshamn skänka lugn. Föreningen är en plats där gemenskapen blomstrar med tillgång till övernattningsrum för gäster, festlokaler och samlingsplatser där grannar blir vänner och minnen skapas för livet. Koppla av i den gemensamma inomhuspoolen, svettas ut stressen på någon av träningsmaskinerna eller njut av en rogivande stund i bastun. Den stora gemensamma solterrassen, som nås via utgång ifrån poolområdet, är det perfekta stället att lapa sol och njuta av havets brus. Med sin fantastiska havsutsikt och lyxiga faciliteter blir det din personliga oas i Mölle och med dess fantastiska läge blir det inte bara ett hem, utan en livsstil. Mölle är en pittoresk och charmig ort med en rik kulturell historia som en tidigare populär badort vid sekelskiftet 1900. Många av de gamla byggnaderna och villorna från den tiden finns fortfarande bevarade och ger byn dess karakteristiska charm. Mölle är omgivet av en spektakulär natur med kuperade kustlinjer, klippformationer, öppna havsvidder och, inte minst Kullabergs naturreservat som är en av Skånes mest populära turistattraktioner. Det är ett paradis för vandrare och naturälskare med många vandringsleder och naturområden att utforska. Byn har ett brett utbud av restauranger, caféer och matställen där besökare kan njuta av lokala specialiteter och färska råvaror från havet och landsbygden i närheten. Det finns även möjligheter till vattensporter, som surfing och segling, och flera golfbanor finns också i närheten. Dessutom arrangeras regelbundet konstutställningar, musikfestivaler och andra kulturella evenemang.

  • Balkong

Visar alla 2