Mäklare Sara Claranius

Sara Claranius

Om mig

Jag heter Sara Claranius och jag är mäklare på Valvet Mäklarfirma. Vi förmedlar bodrömmar i nordvästra Skåne och har kontor i Helsingborg, Viken och Ängelholm. På Valvet har alla mäklare sitt eget fokusområde och jag specialiserar mig på bostäder i Höganäs Kommun. Min vision är att leverera premiumkvalitet genom hela affären och att alla mina kunder ska känna att jag har fullt fokus på just deras bostadsaffär. Varmt välkommen att kontakta mig för att prata om hur jag kan hjälpa just Er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sommarstugevägen 10, Jonstorp, Höganäs kommun
Sommarstugevägen 10, Jonstorp, Höganäs kommun, bild 2
Sommarstugevägen 10, Jonstorp, Höganäs kommun, bild 3

Sommarstugevägen 10

Villa
Jonstorp, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
6 500 000 kr
154 + 49 m²
6 rum
1 521 m² tomt

Välkommen till denna härliga familjeoas i charmiga Jonstorp! Denna rymliga suterrängvilla, med idyllisk närhet till havet, stoltserar med flertalet härliga sällskapsytor och en imponerande trädgård med uterum, pool, poolhus och dubbelgarage/verkstad. Bostaden är uppdelade på två plan och i sutterängplan finns bland annat gästrum, allrum med brasa med kassett för härlig värme, ett stort badrum med tillhörande bastu och flertalet smarta förvaringsutrymmen. Tvättstugan och direkt tillgång till det stora garaget underlättar det praktiska i vardagen. En trappa upp ligger hemmets hjärta, det ljusa och fina vardagsrummet, där öppningsbara glaspartier leder ut till den stora terrassen. Här smälter kök, vardagsrum och matplats samman i en harmonisk öppen planlösning och det stilrena köket från HTH med släta vita luckor blir en naturlig samlingsplats för vänner och familj. I den privata sovrumsavdelningen finns tre sovrum av god storlek samt ett generöst helkaklat badrum med dusch. På baksidan av huset lockar trädgården och poolområdet med sina möjligheter till avkoppling och underhållning under soliga dagar. Intill hittar du det stora uterummet, perfekt för att bjuda in till festliga tillställningar och trevliga middagar. Ett poolhus med tillhörande förråd och ett tillbyggt dubbelgarage/verkstad på motsatt sida huset ger fantastiska möjligheter för att skapa en helhet utifrån just era behov och önskemål. Här är det helt enkelt bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan skapa och förverkliga. Gemenskapen i Jonstorp är stark och det finns ett stort engagemang i föreningslivet inom bland annat fotboll, hockey och gymnastik. Den närliggande naturen och närheten till havet ger också många möjligheter till utflykter och aktiviteter utomhus vilket är en del av allt det fina Jonstorp har att bjuda. Närheten till större städer så som Helsingborg och Ängelholm ger även de boende tillgång till ett brett utbud av shopping, kultur och nöjen, samtidigt som de kan njuta av lugnet och friden i det lilla samhället.

  • Premium
Bruksgatan 29A, null, Höganäs kommun
Bruksgatan 29A, null, Höganäs kommun, bild 2
Bruksgatan 29A, null, Höganäs kommun, bild 3

Bruksgatan 29A

Villa
Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
8 900 000 kr
280 m²
8 rum
505 m² tomt

Här erbjuds möjlighet att förvärva detta unika gathus där modern och tidlös design möter husets rika historia vilken lever kvar i väggarna. Bruksgatan 29 är den äldsta kvarvarande bageribyggnaden i Höganäs med anor från sent 1800-tal. Här drevs bageri i gammal hantverksmässig stil fram till år 1965 då bageriet omvandlades till keramikverkstad och därefter till privatbostad. Bostaden har nyligen genomgått en total omvandling och har idag en sofistikerad inredning av högsta kvalitet, skräddarsydd för att skapa en oemotståndlig miljö vilken verkligen är något utöver det vanliga. Stora fönster binder samman gatan med det egna privata utrymmet vilket skapar en atmosfär som är lika inbjudande som den är inspirerande. Den originella och dynamiska planlösningen ger varje rum en unik karaktär och de generösa ytorna kan lätt anpassas efter behov, tycke och smak. Huset är designat med gott om smart förvaring vilket skapar ett organiserat hem där det är lätt att hålla ordning. De sociala ytorna är spännande och inbjudande och tillsammans med den insynsskyddade trädgården med sitt stora trädäck skapas en perfekt plats för avkoppling och sociala tillställningar. Detta unika gathus är inte bara en bostad, det är en möjlighet att omfamna ett livsstilskoncept där modern design, komfort och exklusivitet smälter samman. Bostaden erbjuder även stora möjligheter att kombinera en verksamhet med ett privat boende tack vare dess unika utformning och placering. Välkommen att uppleva en ny nivå av boende där varje detalj är noggrant utvald för att erbjuda det allra bästa. Välkommen till din nya bodröm!

  • Premium
Sliprännevägen 1, Viken, Höganäs kommun
Sliprännevägen 1, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Sliprännevägen 1, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Sliprännevägen 1

Villa
Viken, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
6 950 000 kr
179 + 79 m²
6 rum
1 090 m² tomt

I Viken finns denna mycket fräscha enplansvilla med praktisk och funktionell planlösning där samspelet mellan ytorna är perfekta. Köket är öppet mot vardagsrum, inrett upp i nock, braskamin i vardagsrummet för maximal trivsel. I ena delen finns entré, sovrum/kontor, badrum och grovkök, andra delen består av tre fina sovrum, allrum och badrum, mellan dessa båda delar ligger huvudentré samt kök/vardagsrum. Uterum om 24 kvm. Garage om 45 kvm. Gästhus/kontor om 10 kvm. Växthus och enklare förråd. Stort trädäck och trädgård i söder. För att optimera driftsekonomin installerades solceller och villabatteri i november 2023. Bostaden ligger nära det mesta i Viken - hamnen med sitt marina liv och ett flertal krogar, kafé/konditori, blomsterbutik och självklart möjligheten till salta bad från både stränder och bryggor. I Viken finns också det mesta i form av service, såsom affärer, skolor, dagis, idrottsanläggningar (fotboll, tennis, gym och golf). Bra kommunikationer med både Helsingborg och Höganäs.

  • Premium
Nabbavägen 42B, null, Höganäs kommun
Nabbavägen 42B, null, Höganäs kommun, bild 2
Nabbavägen 42B, null, Höganäs kommun, bild 3

Nabbavägen 42B

Tomt
Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
2 400 000 kr
1 000 m² tomt

Denna lummiga, uppväxta tomt om 1000 kvm, vackert belägen på Nabbavägen vid charmiga Arild, erbjuder en fantastisk chans att skapa ditt egna drömboende. Fastigheten ligger inom ett detaljplanerat område, vilket ger dig tydliga riktlinjer och trygghet i din byggprocess och med möjlighet att lätt koppla på kommunalt vatten och avlopp blir det enkelt och bekvämt att bygga. Se vidare information under fakta- samt dokumentfliken. Läget är oslagbart - här bor du på gångavstånd till havet och är omgiven av en enastående natur. Perfekt för dig som uppskattar både rofyllda stunder och aktiva dagar i det fria. Arild och Skärets pittoreska omgivningar erbjuder en harmonisk livsstil med närhet till både bad, vandringsleder och områdets alla härliga smultronställen så som Nabbens naturreservat, Arilds vackra småbåtshamn, S:t Arild Golfklubb och, inte minst, Kullabygdens mest klassiska café Flickorna Lundgren på Skäret.

  • Premium
Lönngatan 9, Höganäs, Höganäs kommun
Lönngatan 9, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Lönngatan 9, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Lönngatan 9

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
6 850 000 kr
157 + 23 m²
5 rum
577 m² tomt

Välkommen till denna härliga villa som kombinerar klassisk elegans med modern komfort. Villans fina burspråk och spröjsade fönster ger huset en unik karaktär och trivsam charm. Det havs- och naturnära läget erbjuder en omgivning utöver det vanliga. Villan bjuder på ett generöst ljust vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot köket i vinkel. Här blir man ständigt påmind om havets närvaro i kombination med en inbjudande och social atmosfär. Här finns gott om plats för både stora middagar och mysiga familjekvällar. Här finns utgång till två rymliga, inglasade balkonger belägna mot havssidan där du kan njuta av utsikten över naturen och havet. De båda sovrummen på samma plan är både rymliga och ljusa och delar ett stort badrum med dusch. På entréplan finns ett bibliotek – en idealisk plats för avkoppling eller arbete, ett förråd och ett badrum med dusch. Gästrummet, även det beläget på entréplan, har egen ingång vilket skapar ett fint ostört och privat utrymme. Vidare finns även en praktisk tvättstuga och en groventré med ingång från trädgårdens baksida. Den vackra uppvuxna trädgården omger huset och erbjuder en mysig lummig plats perfekt för både avkoppling och lek. Här finns också möjligheter för den trädgårdsintresserade att odla och plantera. Villan är bekvämt beläget med gång- och cykelavstånd till mycket av det som Höganäs har att bjuda så som affärer, restauranger och, inte minst, havet och det populära Kvickbadet.

  • Premium
Jonstorpsvägen 10A, Jonstorp, Höganäs kommun

Jonstorpsvägen 10A

Villa
Jonstorp, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
4 950 000 kr
5 rum
632 m² tomt

Välkommen till Jonstorp och denna nyproducerade villa i 1 1/2-plan. Här presenteras nu möjligheten att bli de första ägarna till detta moderna boende med närhet till natur, hav och öppna landskap. Villans bottenplan har genomgående vattenburen golvvärme som ger en behaglig inomhusmiljö. Här finns stora och ljusa sällskapsutrymmen i form av ett kök och vardagsrum i öppen planlösning. Vardagsrummet har stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp, och genom altandörren tar du dig lätt ut till trädgården och den fina träterrassen i soligt läge. Köket är designat av Kvick i en sobert ljusgrå färg med en slittålig mörkgrå bänkskiva. På bottenplan finns även ett badrum med dusch och en groventré med en rymlig tvättstuga med gott om förvaringsutrymme i både under- och överskåp. På övervåningen finns bostadens tre sovrum, varav ett har en stor klädkammare. Här finns också ett allrum för extra gemensamhetsutrymmen samt ett ytterligare badrum. Samtliga trägolv kommer från Bjelin och är laserade för att vara tåliga och slitstarka. Jonstorp är en by som gjord för familjeliv. Ifrån villan är det promenadavstånd till Jonstorpsskolan, förskola och ICA butik och här finns mängder av aktiviteter för barn så som flertalet lekplatser, multiarena samt populärt föreningsliv för både fotboll och ishockey. Närheten till havet och Skälderviken är också påtaglig med en mysig småbåtshamn och fin badplats där de boende gärna tar sig ett dopp från bryggan.

  • Plus
Skäretvägen 33 och 35, Skäret, Höganäs kommun

Skäretvägen 33 och 35

Villa
Skäret, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
8 975 000 kr
140 m²
6 rum
2 132 m² tomt

Med fantastisk natur runt hörnet och salta bad från både bryggor och land finner vi Skäretvägen 33-35. Huset, som ursprungligen uppfördes 1961, är totalt ombyggt och tillbyggt och endast stommen och taket är kvar på den gamla byggnaden. Vinkelhuset, liksom ombyggnaden, färdigställdes 2003 och idag är huset ett funktionellt och mycket spännande boende om totalt 140 kvm. Villans placering på tomten gör också boendet mycket privat och insynsskyddat. Arkitekten bakom byggnationen, Abelardo Gonzalez, har verkligen lyckats med sin skapelse, där sällskapsdelen lever ett eget liv med kök, matrum och vardagsrum, utgångar till uteplatser på både fram och baksida - öppet upp i nock, braskaminens genialiska placering och en fönstersättning som möjliggör ljus från morgon till kväll. Den lyckade kombinationen med husets nyare vinkel där 4 sovrum, badrum/bastu och övre plans läckra "innebalkong" är minst sagt slående. 2020 uppfördes ett fristående gästhus om 15 kvm - här finns ett rum, helkaklat badrum och ett eget trädäck. Garagebyggnad med isolerat förråd. Hela fastigheten är 2 132 kvm. Tomten gränsar mot naturpark där man sommartid antingen har betande får eller hästar. Inom gångavstånd finns allt för livsnjutaren. Ett flertal trevliga restauranger som serverar allt från husmanskost som 'Skånsk Äggakaka' till gourmeträtter och Fine Dining. Vingårdar med servering och flera gårdsbutiker med allt från närodlade grönsaker till egenuppfödda lamm, grisar och nötkreatur. På en knapp kilometers avstånd ligger fina S:t Arilds golfbana som är rankad som nr 23 i Sverige av Golf Digest. Välkommen till en riktig bodröm, som passar dig som letar efter ett bekvämt, vackert och naturskönt boende i härliga Skäret.

Kullabergsvägen 9, Mölle, Höganäs kommun

Kullabergsvägen 9

Lägenhet
Mölle, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
2 950 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2
4 963 kr/mån
44 030 kr/m²

Välkommen till Mölle och Brf Bella Vista, högt beläget i anrika Mölle. Här erbjuds nu en taklägenhet som möjliggör en livsstil utöver det vanliga. Lägenheten fungerar utmärkt både som permanentboende och som semesterbostad och erbjuder två sovrum, två nyrenoverade badrum med exklusiva materialval samt ett tvättrum med separat ingång. Det ljusa vardagsrummet och köket smälter samman i en praktisk planlösning som bjuder in till gemenskap och avkoppling. Från vardagsrummet kan man öppna altandörren ut till den härliga balkongen och låta den magnifika utsikten över Mölle, dess takåsar och den pittoreska småbåtshamn skänka lugn. Föreningen är en plats där gemenskapen blomstrar med tillgång till övernattningsrum för gäster, festlokaler och samlingsplatser där grannar blir vänner och minnen skapas för livet. Koppla av i den gemensamma inomhuspoolen, svettas ut stressen på någon av träningsmaskinerna eller njut av en rogivande stund i bastun. Den stora gemensamma solterrassen, som nås via utgång ifrån poolområdet, är det perfekta stället att lapa sol och njuta av havets brus. Med sin fantastiska havsutsikt och lyxiga faciliteter blir det din personliga oas i Mölle och med dess fantastiska läge blir det inte bara ett hem, utan en livsstil. Mölle är en pittoresk och charmig ort med en rik kulturell historia som en tidigare populär badort vid sekelskiftet 1900. Många av de gamla byggnaderna och villorna från den tiden finns fortfarande bevarade och ger byn dess karakteristiska charm. Mölle är omgivet av en spektakulär natur med kuperade kustlinjer, klippformationer, öppna havsvidder och, inte minst Kullabergs naturreservat som är en av Skånes mest populära turistattraktioner. Det är ett paradis för vandrare och naturälskare med många vandringsleder och naturområden att utforska. Byn har ett brett utbud av restauranger, caféer och matställen där besökare kan njuta av lokala specialiteter och färska råvaror från havet och landsbygden i närheten. Det finns även möjligheter till vattensporter, som surfing och segling, och flera golfbanor finns också i närheten. Dessutom arrangeras regelbundet konstutställningar, musikfestivaler och andra kulturella evenemang.

  • Balkong

Visar alla 8