Mäklare Alexander Jellhede

Alexander Jellhede

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Rådmansgatan 23C, Rådmansvången, Malmö kommun

Rådmansgatan 23C

Lägenhet
Rådmansvången, Malmö kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

2 395 000 kr

58 m²

2 rum

4 850 kr/mån

41 293 kr/m²

Vi har nu det stora nöjet att få presentera denna attraktiva våning om 58 kvadratmeter fördelat på två rum och kök med genomgående stilsäkra materialval. På andra våningen med hiss från markplan förser denna bostad oss med generösa och härligt ljusa sociala ytor i form av vardagsrum med stora fönsterpartier. Ett totalrenoverat kök som erbjuder en stilsäker inredning i grått, arbetsytor i beige laminat och matplats intill ett trevligt fönsterparti. Ett micro-cementerat badrum utrustat med dusch finns även att tillgå, likaså ett inbjudande sovrum med plats för flertalet möbleringsalternativ. Lägg där till det eminenta cityläget med allt som kan tänkas behövas inom direkt räckhåll. Även perfekt för pendlaren med Citytunneln alldeles utanför dörren! Varmt välkomna på visning!

  • Hiss
Kornsparvsgatan 6, Billesholm, Bjuvs kommun
Kornsparvsgatan 6, Billesholm, Bjuvs kommun, bild 2
Kornsparvsgatan 6, Billesholm, Bjuvs kommun, bild 3

Kornsparvsgatan 6

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

4 995 000 kr

147,1 m²

6 rum

806 m² tomt

För familjen som älskar att ha stora middagsbjudningar finns nu denna två nyanser av grå skönhet med grå knutar till salu i fina Billesholm, en ort fylld av historia. Det designerakustik-klädda innertaket, från Troldtekt, ger ett behaglig ljud och atmosfär i huset och det rymliga vardagsrummet gör plats för flertalet gäster. Den väl tilltagna tomten bjuder in till lek och bus för såväl unga som äldre och har oändliga möjligheter för den trädgårdsintresserade att skapa sin drömträdgård medan huset blir ens drömhem. Den höga takhöjden och de stora glaspartierna ger ett ljust och luftigt hem med modern inredning som går i vita svarta och grå toner - vilket bidrar till att du enkelt kan få till din egen stil. I närområdet finns det butiker, aktivitetscenter, grönområden att vandra i och även skola för den växande familjen. Från tågstationen där det går både bussar och tåg kan du enkelt pendla till bland annat Malmö. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska bostad!

  • Premium
Smålandsgatan 20C, Dalaplan, Malmö kommun

Smålandsgatan 20C

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

1 250 000 kr

53 m²

2 rum

3 074 kr/mån

23 585 kr/m²

En halv trappa upp i byggnaden välkomnas vi till denna härligt planerade 2:a på Dalaplan! Här bor du på 53 ljusa och stilsäkra kvadratmeter i genomgående renoverat skick med vackra och bevarade originaldetaljer. Med närhet till såväl butiker, restauranger och Malmös omtalade grönområden är detta en bostad att trivas i. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Plus

Visar alla 3