Mäklare Anders Backman

Anders Backman

Om mig

Jag heter Anders Backman och jag är reg. fastighetsmäklare på Croisette. Blekingeson som sedan 2009 varit Malmöbo. Älskar kampsport och är tidigare brottare så tävlingsmomentet och att enbart lita på sin egna prestation är något jag gillar. Jag brinner för roliga och bra affärer som gör din bostadsresa enkel!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nordstrands väg 62, Staffanstorp, Staffanstorps kommun

Nordstrands väg 62

Radhus
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
3 195 000 kr
115 + 50 m²
5 rum
154 m² tomt

I barnvänliga kvarter i mysiga Staffanstorp presenterar vi detta stilfullt renoverade hem, beläget på lättskött trädgårdstomt som bland annat lockar med härligt uterum och varierad växtlighet. Den eleganta interiören fördelar sig på generösa vardagsrumskvadrat i öppen planlösning med matplats och underbar köksmiljö i direkt anslutning. Vidare finner vi tre rejäla sovrum, vackert helkaklat badrum och praktisk gästtoalett. Materialvalen är genomgående mycket tilltalande med Junckers skeppsgolv på bottenvåningen och ljus enstavsparkett på det övre våningsplanet, allt i kombination med behagliga färgval och ett rikligt ljusinsläpp genom stora fönster. Extra bonus med inredd källare där ytterligare ett badrum, förvaring och gästrum/kontor erbjuds. Här bor du bekvämt nära såväl skola som centrum. Varmt välkomna!

Einar Hansens esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Einar Hansens esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Einar Hansens esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Einar Hansens esplanad 34

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 895 000 kr
35 m²
1 rum
vån 5/7
3 225 kr/mån
54 143 kr/m²

Välkommen till ditt nya drömhem i hjärtat av Västra Hamnen! Denna helt nyproducerade enrummare är inte bara en lägenhet, det är en livsstil. Med en genomtänkt planlösning och innovativ "FlexRumslösning" där varje kvadratmeter optimerats för att ge dig en bostad där funktionalitet möter stil. Du kan flytta väggen via en display för att anpassa efter dina behov! Se video på hur: https://www.ikanobostad.se/vara-bostader/framtidens-bostader/flexibla-losningar/ Gör entré genom den säkerhetsklassade dörren och träd in på genomgående vitlaserat ekparkettgolv, som genast skapar en känsla av ljus och rymd. De släta vita väggarna ger en neutral och stilren bakgrund, perfekt för att skapa ditt eget personliga utrymme. Det ljust inredda allrummet välkomnar dig med en öppen planlösning som inkluderar ett modernt vitt kök. Här finns allt du behöver för att inspirera din inre kock – eleganta ytor, toppmoderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Dessutom har du direkt tillgång till den solkyssta balkongen, perfekt för avkopplande stunder och sociala tillfällen. Badrummet är i helkaklat utförande och utrustat med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare för att göra vardagen smidigare och mer bekväm. Placeringen mitt i Västra Hamnen gör detta till en optimal bostad för den moderna stadsbon. Här har du nära till allt – grönområden, butiker, restauranger och kommunikationer. Livet blir enklare när du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Tack vare boardens låga energiklass så har du möjlighet att skaffa ett fördelaktigt grönt bolån med ofta lägre ränta och bättre villkor. Kolla med din bank! Välkommen hem till det nya standarden av boende – välkommen hem till Västra Hamnen!

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv
John ericssons väg 65B, Dammfri, Malmö kommun

John ericssons väg 65B

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 695 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/3
4 758 kr/mån
37 958 kr/m²

Vi presenterar med glädje denna genomgående, renoverade trerummare två trappor upp. Här bor man bekvämt i en populär och stabil förening med låg belåningsgrad. Addera därtill närheten till bland annat Pildammsparken, havsstänk och all tänkbar service i centrala Malmö. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Balkong

Visar alla 3