Mäklare Anders Backman

Anders Backman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Scaniaplatsen 21, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Sön 2 apr kl 14:00
Scaniaplatsen 21, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Scaniaplatsen 21, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Scaniaplatsen 21

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

1 495 000 kr

27 m²

1 rum

2 430 kr/mån

55 370 kr/m²

På Scaniaplatsen 21 finner vi denna ljusa och välplanerade etta som är belägen i omåttligt populära bo01/Västra Hamnen. Lägenheten är genomgående och drar fördel av stora fönsterpartier och ljusa ytskikt som skapar känslan av extra rymd. I hallen finns det goda förvaringsmöjligheter i rymlig garderob med skjutdörrar. Från hallen når man det smakfulla badrummet med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Vidare in i lägenheten nås man av ett stilrent och välplanerat kök med goda arbetsytor och förvaringsutrymmen. Bostaden ligger bara meter ifrån Daniaparken, Varvsparken och det populära citybadet. Här bor du på populärt läge med havet och parker runt hörnet, service, kommunikationer och Malmö universitet på gångavstånd och det mesta av Malmös nöjesutbud på cykelavstånd. Välkommen på visning till denna mysiga etta!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Älggatan 18C, Limhamn, Malmö kommun

Älggatan 18C

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

1 695 000 kr

54 m²

2 rum

3 680 kr/mån

31 389 kr/m²

Välkommen till en fantastisk väldisponerad tvåa på tredje våningen. En ljus och rymlig lägenhet med inglasad balkong i västerläge vilket innebär många härliga soltimmar under eftermiddag och kväll! Kanonläge nära Geijerskolan, Limhamns bykärna och havet. Stabil HSB förening med låg belåning och friköpt tomt vilket bidrar till den låga månadsavgiften! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Kronetorpsgatan 50A, Segevång, Malmö kommun

Kronetorpsgatan 50A

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

1 795 000 kr

113,5 m²

5 rum

8 063 kr/mån

15 815 kr/m²

Sällsynt tillfälle! Vi presenterar med glädje denna unika möjlighet att köpa en stor och troligen unik femma på Segevång. Vad sägs om två entréer, två badrum och två balkonger samt god förvaring, fyra bra sovrum och ett tilltaget kök samt vardagsrum? Lägenheten är två sammanslagna bostäder som bland annat stoltserar med ljuvlig parkett, strålande ljusinsläpp genom imponerande fönsterpartier och vackra fönsternischer i sten. Här väntar ett hem, där vardagsrummet med synnerligen trivsamma kvadrat ackompanjeras av ett nyare kök med fullt utrustad maskinpark och två inbjudande sovrum, varav ett med direkt access till hemmets inglasade balkong. Här bor ni trivsamt med närhet till alla bekvämligheter såsom mataffärer, service, goda kommunikationer och cykelavstånd till city. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Långhällagatan 61, Riseberga, Malmö kommun

Långhällagatan 61

Villa
Riseberga, Malmö kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

4 695 000 kr

96 m²

4 rum

501 m² tomt

Äntligen erbjuds ett fint och gediget hus på populära Riseberga! Här bor du i ett renoverat och praktiskt enplanshus med skolor, shopping och natur precis runt knuten. Huset har två mycket fina helkaklade badrum från 2013, trivsamt vardagsrum med öppen planlösning mot nyrenoverat kök (2021) och 3 rymliga sovrum. Taket byttes 2009. Friköpt sydvästtomt med uterum, carport, uppställningsplats för flera bilar, trädäck och fina lekytor. Välkommen på visning.

Visar alla 4