Mäklare Canan Elmas

Canan Elmas

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lergodsvägen 83, Oxie, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Lergodsvägen 83

Radhus
Oxie, Malmö kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

1 895 000 kr

93 m²

4 rum

5 292 kr/mån

20 376 kr/m²

Välkomna in till denna inflyttningsklara fyra i två plan. En våning upp möts vi av en omgjord planlösning som blivit från tre till fyra rum. Ljust och modernt interiör och luftig atmosfär samt en balkong i söderläge med fri vy över föreningens nyrenoverade innergård. Varmt välkomna att boka in visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Tårpilsgränd 7, Bara, Svedala kommun

Tårpilsgränd 7

Villa
Bara, Svedala kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

4 995 000 kr

155 m²

5 rum

531 m² tomt

Välkomna till detta omhändertagna fristående hus i eftertraktade orten Bara. Påkostade renoveringar in-och utvändigt på huset gör boendet inflyttningsklart för nästa ägare. På nedervåningen omges vi av sällskapsytor genom kök, vardagsrum och trädgård samt en trappa upp finner vi bostadens privata del samlat på ett plan med sovrum, badrum och klädkammare. I huset erbjuds vi bland annat stilrena ytor och inte minst en praktisk och uppdaterad tvättstuga. Till bostaden hör en välskött trädgård och framför huset har vi uppfart med plats för flera bilar och ett garage. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Gamla Svedalavägen 46, Oxie Kyrkby, Malmö kommun

Gamla Svedalavägen 46

Villa
Oxie Kyrkby, Malmö kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

4 695 000 kr

160 m²

6 rum

1 058 m² tomt

I mysiga Oxie Kyrkby presenterar vi med glädje denna tilltalande villa med anor från 1909, där vi bjuds på härliga attribut såsom elegant renoverad köksinteriör med angränsande matrum, stort helkaklat badrum och generösa vardagsrumskvadrat med värmande kamin. Lägg därtill tre bra sovrum samt ett praktiskt arbetsrum, liksom extra allrum på det övre våningsplanet. Utemiljön lockar med fina gräsytor för barnens lek, väl tilltagna trädäck att njuta solen ifrån, uterum och insynsskyddande häck och staket. Dessutom erbjuds en svalkande pool ovan mark. Allt på barnvänligt läge nära utmärkta kommunikationer, underbar natur och allehanda närservice. Varmt välkomna!

Visar alla 3