Mäklare Hava Shahgiriiva

Hava Shahgiriiva

Om mig

För mig är varje kund unik och tillsammans kommer vi att skräddarsy ett upplägg som passar just dina behov och förutsättningar. Jag är övertygad om att nyckeln till en framgångsrik bostadsaffär är att anförtro sig åt en mäklare med ständig fokus på dina behov, stort engagemang och målmedvetenhet - vilka är självklara egenskaper hos mig. Med mer än 10 års erfarenhet inom försäljning och service garanterar jag dig hög grad av service, tillgänglighet och flexibilitet!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Serenadgatan 22, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 22

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 095 000 kr
48 m²
1 rum
vån 10/17
3 930 kr/mån
22 813 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna stilfulla och renoverade bostad på ett centralt men stillsamt läge med milsvid utsikt över Malmö! Bostadens ypperliga planlösning gör det enkel att trivas i väldisponerade och lättmöblerade ytor med generöst ljusinsläpp från bostadens tilltagna fönsterpartier. Bostadens smakfulla interiör tillsammans med originella och påkostade materialval skapar lyxig och unik känsla alltigenom. Lägg därtill sovrumsmiljö i neutrala toner, ett helkaklat badrum och gott om förvaringsutrymme. Ute på den grönskande innergården erbjuds både grillmöjligheter och utemöblemang för avkoppling. Här bor du bekvämt med närhet till all tänkbar service och goda kommunikationer. Den som gillar att shoppa, äta gott, titta på konserter och besöka diverse sport- och nöjesarrangemang har endast ett par minuter med bil till Emporia, Malmö Arena och Malmö Mässhall. För pendlaren ligger påfarten till motorvägen nära liksom närmaste hållplats för stadsbussarna.

  • Hiss
Serenadgatan 23, Högaholm, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Serenadgatan 23, Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Serenadgatan 23, Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Serenadgatan 23

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 095 000 kr
64 m²
2 rum
vån 16/17
4 404 kr/mån
17 109 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera en av Högaholms populäraste tvåor högt upp i huset med underbara vyer! Här finner vi ett välplanerat kök i med renoverade ytskikt, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och stor inglasad balkong. Lägg där till synnerligen generösa sällskapskvadrat med stilrent golv i ljusa toner som är genomgående för våningen, ett bra sovrum som förser oss med flertalet möbleringsalternativ. Allt på suveränt läge med närhet till Hyllie Station för pendling och även strand och hav som lockar under årets varmaste månader. Bo i en stabil förening med mysiga promenadstråk och grönområden som granne! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Serenadgatan 11, Högaholm, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Serenadgatan 11, Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Serenadgatan 11, Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Serenadgatan 11

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 195 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
6 038 kr/mån
16 597 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna genomgående trerummare på centralt men stillsamt läge med stor inglasad balkong mot grönska Bostadens ypperliga planlösning gör det enkel att trivas i väldisponerade och lättmöblerade rum med generöst ljusinsläpp från två väderstreck. Lägenhetens vackra attribut från byggåren samspelar härligt med interiörens harmoniska kulörer som tillsammans skapar en charm svår att slå. Lägg därtill två rofyllda sovrum i neutrala toner, ett större badrum samt en gäst-wc. Bostadens mysiga balkong bjuder på många härliga soltimmar och ett ljuvligt ljusinsläpp till det spatiösa vardagsrummet. Ute på den grönskande innergården erbjuds både grillmöjligheter och utemöblemang för avkoppling. Här bor du bekvämt med närhet till all tänkbar service och goda kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Serenadgatan 59, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 59

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 495 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/8
3 544 kr/mån
23 359 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna stilfulla bostad på ett centralt men stillsamt läge med stor inglasad balkong mot föreningens härliga gård! Bostadens ypperliga planlösning gör det enkel att trivas i väldisponerade och lättmöblerade rum med generöst ljusinsläpp från bostadens tilltagna fönsterpartier. Genomgående och enhetlig parkettgolv i kombination med interiörens ljusa och jordnära kulörer samspelar perfekt och inger lätt och luftig känsla alltigenom. Lägg därtill ett rofyllt sovrum i neutrala toner och ett helkaklat badrum. Bostadens mysiga balkong bjuder på många härliga soltimmar och ett ljuvligt ljusinsläpp. Ute på den grönskande innergården erbjuds både grillmöjligheter och utemöblemang för avkoppling. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till affärer, dagis, skolor och all tänkbar service. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Serenadgatan 27, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 27

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 395 000 kr
72 m²
3 rum
vån 9/17
4 822 kr/mån
19 375 kr/m²

Högs upp i de populära höghuset väntar en av områdets finaste kvadratsmarta trea på sina nya ägare! Här bjuds vi på en genomgående planlösning med enhetlig interiör och luftiga sällskapsytor där kök och vardagsrum öppnar upp till stora middagar med familj och vänner. Hela bostaden har ett genomgående tema präglat av ljust interiör, modern upprustning i ljuvligt samspel med originaldetaljer såsom fönsterbänkar i sten, ekparkett och tilltagna fönsterpartier. Den stora inglasade balkongen blir som ett extra rum och bjuder på både utsikt och sol med milsvid utsikt över Malmö. Lägg därtill smart planerade förvaringslösningar, goda arbetsytor i kök, två rogivande sovrum och du har det perfekta boendet! Dessutom kan vi njuta av lyxen av större badrum, renoverat av föreningen 2024 . Här är det bara att flytta rakt in i en attraktiv förening med välskötta gemensamma utrymmen. I området hittar vi även mysiga promenadstråk, gårdar med vackra planteringar och lekplatser för barn. Mobilia och Emporia med deras stora utbud av service och shopping ligger en kort bil- eller cykeltur bort. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Friggs gränd 12, Hyllie, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Friggs gränd 12, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Friggs gränd 12, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Friggs gränd 12

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
3 295 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4/4
5 161 kr/mån
41 709 kr/m²

Nu har vi möjligheten att stolt presentera denna stilrena trerummare i alltid lika populära Hyllie! Högst upp i huset ligger denna unika lägenhet med ljuvligt ljus tack vare stora fönsterpartier i olika väderstreck samt balkong. Kök och vardagsrum i semiöppen utformning ger goda sällskapsytor som förlängs av en rymlig balkong om 8 kvm i västerläge med sol större delen av dagen. Bostadens välplanerade kvadratmeter bjuder på rymliga och ljusa rum där exklusiva intryck blandas med en hemtrevlig atmosfär! Rogivande sovrum med gott om förvaring via garderob med skjutdörrar. Stort helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare förenklar vardagens bestyr. Här bor du på bästa adress mitt i Hyllie bara ett stenkast från tågstationen. Trots cityläget har du i denna bostad en tyst och lugn inomhusmiljö. Ute på den grönskande innergården finner vi pergola med härligt utemöblemang, pingisbord samt sandlåda för de små. Dessutom har ni flera parker och fina promenadstråk precis runt hörnet! Här får du tillgång till shopping och service i världsklass med Emporia beläget intill Hyllie Stationstorg med ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. Ett stenkast från din ytterdörr finns även City Gross. Underhållning och sport erbjuds genom Malmö Arena, Malmömässan, Hyllie Sportcenter samt Hylliebadet alldeles i närheten. Kommunikationerna här är optimala, till city tar det tre minuter med tåg. Mot söder breder landskapet ut sig med fina gång- och cykelvägar som tar er ut i naturen. Västerut via Öresundsbron väntar resten av världen. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rödbenavägen 8, Bunkeflostrand, Malmö kommun
Rödbenavägen 8, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Rödbenavägen 8, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Rödbenavägen 8

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
5 495 000 kr
135 + 12 m²
5 rum
363 m² tomt

I ett trivsamt och barnvänligt kvarter finner vi denna underbara villa på ypperligt läge i mysiga Bunkeflostrand! På Rödbenavägen väntar denna sobra villa om ett plan som med sina generösa ytor passar även den större familjen. Det luftiga vardagsrummet vetter mot stora fönsterpartier och husets uteplats vilket gör att inomhusmiljön och utomhusmiljön blir till ett. Här avnjuts en lättskött och grönskande trädgård med härlig trädäck placerad på eftertraktat söderläge. På ena sidan av huset finner vi en privat del perfekt för barnen med tre sovrum, badrum, gäst-wc och allrum som kan användas som lekrum eller hobbyrum. På andra sidan väntar ett praktiskt kök med utmärkta arbetsytor såväl som förvaringsutrymmen och bjuder in till såväl storslagna middagar som festligheter med nära och kära. Lägg där till separat tvättstuga och carport. Här bor vi på perfekt läge med närhet till kommunikation, skola och förskola, matbutiker och fina promenadstråk. Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

  • Premium
Östra Förstadsgatan 17H, Slussen, Malmö kommun
Östra Förstadsgatan 17H, Slussen, Malmö kommun, bild 2
Östra Förstadsgatan 17H, Slussen, Malmö kommun, bild 3

Östra Förstadsgatan 17H

Lägenhet
Slussen, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 495 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/6
4 851 kr/mån
33 716 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna genomgående trerummare bekvämt belägen på våning ett med solig balkong ut mot den mysiga grönskan. Köket bjuder på härligt ljusinsläpp med sina stora fönster och genom vardagsrummet når vi balkongen som ligger mot föreningens grönskande och möblerade innergård. Här bor vi i ett lugnt område, i en stabil förening. Lummiga Rörsjöparken alldeles intill utgör en skön och avkopplande oas, och på kort promenadavstånd väntar City med nöjen och shopping. För den som pendlar är läget perfekt med knutpunkten Värnhem strax runt hörnan och snabb access till motorvägen för vidare färd. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Serenadgatan 27, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 27

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 495 000 kr
73 m²
3 rum
vån 8/17
4 822 kr/mån
20 479 kr/m²

Högt upp i de populära höghusen på Högaholm väntar en av områdets finaste kvadratsmarta treor på sina nya ägare! Här bjuds vi på en genomgående planlösning med enhetlig interiör och luftiga sällskapsytor där både kök och vardagsrum öppnar upp till stora middagar med familj och vänner. Hela bostaden har ett genomgående tema präglat av ljust interiör, modern upprustning i ljuvligt samspel med originaldetaljer såsom fönsterbänkar i sten och tilltagna fönsterpartier. Den stora inglasade balkongen som vetter ut i väster blir som ett extra rum och bjuder på både utsikt och sol. Lägg därtill smart planerade förvaringslösningar, goda arbetsytor i kök, två rogivande sovrum och du har det perfekta boendet! Dessutom kan vi njuta av lyxen av större badrum med tvättmaskin Här är det bara att flytta rakt in i en attraktiv förening med välskötta gemensamma utrymmen. I området hittar vi även mysiga promenadstråk, gårdar med vackra planteringar och lekplatser för barn. Mobilia och Emporia med deras stora utbud av service och shopping ligger en kort bil- eller cykeltur bort. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Dansörgatan 14, Lindeborg, Malmö kommun

Dansörgatan 14

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Croisette Malmö City
2 295 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 5/8
4 652 kr/mån
29 236 kr/m²

Ni har vi möjligheten att presentera denna eftertraktade trea placerad högt upp i huset. Bostaden har genomgått en totalrenovering där badrum, kök samt alla ytskikt renoverats. Med genomgående kvalitativa material och ljusa väggar erbjuds här en fräsch och trevlig bostadsmiljö. Lägenheten bjuder även på en hel del bekvämligheter såsom badrum och gäst-WC, kök samt stora rymliga rum. Här bor ni i en förening med stor och barnvänlig innergård som även bjuder på grill- och sittmöjligheter. Ett stenkast bort ligger Hyllie som har ett mycket brett serviceutbud. Här finns både livsmedelsbutiker, shopping, apotek, gym, systembolag m.m. Det finns flertalet förskolor och skolor i närområdet och föreningens mysiga innergård består av fina grönområden och lekplatser. På den parkliknande innergården finns det utemöbler och grill som de boende kan nyttja. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Balladgatan 31, Högaholm, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Balladgatan 31

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 350 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 725 kr/mån
16 364 kr/m²

På underbart läge finns nu möjlighet till denna tilltalande trerummare, som erbjuder ett strålande ljusinsläpp ifrån genomgående fönsterpartier tillsammans med en utmärkt planlösning och en enhetlig och stilren interiör. Här finner vi ett smakfullt kök i tidlöst vitt med snyggt integrerade och kvalitativa vitvaror, ett större helkaklat badrum i klassiska toner av vitt. Lägg där till synnerligen generösa sällskapskvadrat med stilrent golv i ljusa toner som även denna är genomgående för våningen, två bra sovrum som förser oss med flertalet möbleringsalternativ. Allt på suveränt läge med närhet till Hyllie Station för pendling och även strand och hav som lockar under årets varmaste månader. Bo i en stabil förening med mysiga promenadstråk och grönområden som granne! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Balladgatan 1, Högaholm, Malmö kommun

Balladgatan 1

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 595 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 3/5
4 398 kr/mån
19 333 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna stilfulla bostad på ett centralt men stillsamt läge med stor inglasad balkong mot föreningens härliga gård! Bostadens ypperliga planlösning gör det enkel att trivas i väldisponerade och lättmöblerade rum med generöst ljusinsläpp från bostadens tilltagna fönsterpartier. Genomgående och enhetlig parkettgolv i kombination med interiörens ljusa och jordnära kulörer samspelar perfekt och inger lätt och luftig känsla alltigenom. Lägg därtill två rofyllda sovrum i neutrala toner, ett helkaklat badrum samt gäst-wc. Bostadens mysiga balkong bjuder på många härliga soltimmar och ett ljuvligt ljusinsläpp. Ute på den grönskande innergården erbjuds både grillmöjligheter och utemöblemang för avkoppling. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till affärer, dagis, skolor och all tänkbar service. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Balladgatan 9, Högaholm, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Balladgatan 9

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 695 000 kr
99,5 m²
4 rum
vån 3/3
5 447 kr/mån
17 035 kr/m²

Högst upp i de populära låghusen väntar en av områdets finaste kvadratsmarta fyra på sina nya ägare! Här bjuds vi på en genomgående planlösning med enhetlig interiör och luftiga sällskapsytor i både kök och vardagsrum som samspelar och öppnar upp till stora middagar med familj och vänner. Hela bostaden har ett genomgående tema präglat av stilfull interiör, modern upprustning i ljuvligt samspel med originaldetaljer såsom fönsterbänkar i sten och tilltagna fönsterpartier. Den stora inglasade balkongen blir som ett extra rum och bjuder på både utsikt och sol. Lägg därtill smart planerade förvaringslösningar, goda arbetsytor i kök, tre rogivande sovrum och du har det perfekta boendet! Dessutom kan vi njuta av lyxen av större badrum, gäst- WC och en walk in closet. Här är det bara att flytta rakt in i en attraktiv förening med välskötta gemensamma utrymmen. I området hittar vi även mysiga promenadstråk, gårdar med vackra planteringar och lekplatser för barn. Mobilia och Emporia med deras stora utbud av service och shopping ligger en kort bil- eller cykeltur bort. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Serenadgatan 30, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 30

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
795 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 13/17
3 742 kr/mån
16 563 kr/m²

På populär adress med närhet till city finner vi denna fint renoverade 1,5:a med stora fönsterpartier. Här erbjuds en genomgående planlösning där det renoverade köket och vardagsrummet skapar optimala sällskapsytor som bjuder in till umgänge med vänner och familj. Vidare bjuds det på exklusiv modern interiör, en inbjudande sovalkov som enkelt kan göras om till ett separat sovrum, utrymme för praktisk förvaring och större badrum. Här bor vi i ett välskött och trevligt område bland flerfamiljsbostäder med fina grönskande innergårdar där vi kan njuta av soliga dagar. Dessutom finns närhet till allt vardagen kräver så som matbutiker, köpcentrum, vårdcentral, skola och förskola samt flertalet busshållplatser som enkelt tar oss vidare till Hyllie station, samtidigt som vi har behagligt cykelavstånd till Citykärnans härliga puls! Varmt välkomna på visning!

  • Hiss
Serenadgatan 29, Almvik, Malmö kommun

Serenadgatan 29

Lägenhet
Almvik, Malmö kommun
Croisette Hyllie
750 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 4/16
3 130 kr/mån
15 625 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna moderna och välplanerade etta med tilltaget rum och generöst ljusinsläpp. Bostaden präglas av stilrent parkettgolv som tillsammans med smakfulla materialval skapar en oslagbar enhetlighet och trivsam atmosfär. Njut av det stilrena köket med gott om arbetsyta och rum för större matbord för att avnjuta härliga middagar i goda vänners lag! Lägg därtill en avskild rofylld sovalkov med utrymme för optimala förvaringsmöjligheter och ett lyxigt, helkaklat badrum. Här bor ni trivsamt i stabil förening med låg avgift och närhet till alla bekvämligheter och goda kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

  • Hiss

Visar alla 15