Mäklare Hava Shahgiriiva

Hava Shahgiriiva

Om mig

För mig är varje kund unik och tillsammans kommer vi att skräddarsy ett upplägg som passar just dina behov och förutsättningar. Jag är övertygad om att nyckeln till en framgångsrik bostadsaffär är att anförtro sig åt en mäklare med ständig fokus på dina behov, stort engagemang och målmedvetenhet - vilka är självklara egenskaper hos mig. Med mer än 10 års erfarenhet inom försäljning och service garanterar jag dig hög grad av service, tillgänglighet och flexibilitet!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Axel Danielssons väg 83, Almvik, Malmö kommun

Axel Danielssons väg 83

Lägenhet
Almvik, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 595 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/3
5 730 kr/mån
16 443 kr/m²

Nu har vi äntligen möjlighet att presentera en av Almviks populära fyror med stor uteplats och ljusa och rymliga rum. Ett synnerligen tilltalande hem med ett ljuvligt ljusinsläpp i samspel med genomgående ytskikt. Här erbjuds ett smakfullt kök i ek med tillhörande maskinpark och anslutande matplats i semiöppen planlösning med vardagsrummet varifrån ni når den lummiga uteplatsen och grönskande utsikt. Bostaden förser oss även med generösa allrumskvadrat och tre inbjudande sovrum, båda med vida kvadrat, varav det ena är ett större master-sovrum. Lägg därtill ett stilrent badrum och gäst-wc. Området är grönt och fridfullt och vi har nära till Svågertorp och Hyllie med tågstation och shopping samt restauranger och perfekt access till yttre- och inre ringvägen som tar oss såväl åt söder som åt norr. Lockar en shoppingtur i Köpenhamn eller flygresa via Kastrup tar vi oss enkelt och snabbt dit på ca 20 minuter antingen med bil eller tåg. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Axel Danielssons väg 33, Almvik, Malmö kommun

Axel Danielssons väg 33

Lägenhet
Almvik, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 395 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
4 891 kr/mån
17 438 kr/m²

Högst upp i de populära låghusen väntar en av områdets finaste kvadratsmarta treor på sina nya ägare! Här bjuds vi på en genomgående planlösning med enhetlig interiör och luftiga sällskapsytor där kök och vardagsrum samspelar och öppnar upp till stora middagar med familj och vänner. Hela bostaden har ett genomgående tema präglat av ljust interiör, modern upprustning i ljuvligt samspel med originaldetaljer såsom fönsterbänkar i sten och tilltagna fönsterpartier. Den stora inglasade balkongen som vetter ut i väster blir som ett extra rum och bjuder på både utsikt och sol. Lägg därtill smart planerade förvaringslösningar, goda arbetsytor i kök, två rogivande sovrum och du har det perfekta boendet! Dessutom kan vi njuta av lyxen av större badrum, gäst- WC och en walk in closet. Här är det bara att flytta rakt in i en attraktiv förening med välskötta gemensamma utrymmen. I området hittar vi även mysiga promenadstråk, gårdar med vackra planteringar och lekplatser för barn. Mobilia och Emporia med deras stora utbud av service och shopping ligger en kort bil- eller cykeltur bort. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Friggs gränd 12, Hyllie, Malmö kommun
  • Idag kl 15:00
Friggs gränd 12, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Friggs gränd 12, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Friggs gränd 12

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
3 295 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4/4
4 779 kr/mån
41 709 kr/m²

Nu kan har vi möjligheter att stolt presentera denna stilrena trerummare i alltid lika populära Hyllie! Högst upp i huset ligger denna unika lägenhet med ljuvligt ljus tack vare stora fönsterpartier i olika väderstreck samt balkong. Kök och vardagsrum i semiöppen utformning ger goda sällskapsytor som förlängs av en rymlig balkong om 8 kvm i västerläge med sol större delen av dagen. Bostadens välplanerade kvadratmeter bjuder på rymliga och ljusa rum där exklusiva intryck blandas med en hemtrevlig atmosfär! Rogivande sovrum med gott om förvaring via garderob med skjutdörrar. Stort helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare förenklar vardagens bestyr. Här bor du på bästa adress mitt i Hyllie bara ett stenkast från tågstationen. Trots cityläget har du i denna bostad en tyst och lugn inomhusmiljö. Ute på den grönskande innergården finner vi pergola med härligt utemöblemang, pingisbord samt sandlåda för de små. Dessutom har ni flera parker och fina promenadstråk precis runt hörnet! Här får du tillgång till shopping och service i världsklass med Emporia beläget intill Hyllie Stationstorg med ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. Ett stenkast från din ytterdörr finns även City Gross. Underhållning och sport erbjuds genom Malmö Arena, Malmömässan, Hyllie Sportcenter samt Hylliebadet alldeles i närheten. Kommunikationerna här är optimala, till city tar det tre minuter med tåg. Mot söder breder landskapet ut sig med fina gång- och cykelvägar som tar er ut i naturen. Västerut via Öresundsbron väntar resten av världen. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Axel Danielssons väg 75, Almvik, Malmö kommun

Axel Danielssons väg 75

Lägenhet
Almvik, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 425 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
4 891 kr/mån
17 813 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna välplanerade trea med tilltagna rum och generöst ljusinsläpp! Här bor ni på bästa läge med närhet till all tänkbar service, skolor och förskolor. Bostaden bjuder på en rymlig balkong där ni enkelt får plats med utemöblemang för att avnjuta många härliga soltimmar. Rummen präglas av stilrent parkettgolv som tillsammans med smakfull och ljus interiör skapar en oslagbar enhetlighet och trivsam atmosfär. Njut av det trendiga köket med stilrena materialval och goda arbetsytor. Lägg därtill två rofyllda sovrum med utrymme för optimala förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum samt en gäst-wc . Här bor ni trivsamt i stabil förening med närhet till city såväl som grönområden. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Axel Danielssons väg 81, Almvik, Malmö kommun

Axel Danielssons väg 81

Lägenhet
Almvik, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 695 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
4 849 kr/mån
21 188 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna ombonade bostad med både uterum och uteplats belägen på en lugn gata och med närhet till all tänkbar service! Här bor ni bekvämt med genomtänkt planlösning och ljus och luftig interiör. Från vardagsrummet nås den stora lummiga uteplatsen som utöver många soltimmar även bjuder på utmärkta sällskapsytor att avnjuta med vänner och familj!

  • Uteplats
Serenadgatan 29, Almvik, Malmö kommun

Serenadgatan 29

Lägenhet
Almvik, Malmö kommun
Croisette Hyllie
750 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 4/16
3 130 kr/mån
15 625 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna moderna och välplanerade etta med tilltaget rum och generöst ljusinsläpp. Bostaden präglas av stilrent parkettgolv som tillsammans med smakfulla materialval skapar en oslagbar enhetlighet och trivsam atmosfär. Njut av det stilrena köket med gott om arbetsyta och rum för större matbord för att avnjuta härliga middagar i goda vänners lag! Lägg därtill en avskild rofylld sovalkov med utrymme för optimala förvaringsmöjligheter och ett lyxigt, helkaklat badrum. Här bor ni trivsamt i stabil förening med låg avgift och närhet till alla bekvämligheter och goda kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

  • Hiss

Visar alla 6