Mäklare Jasmine Andersson

Jasmine Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Sadelmakarebyn 7D, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Sadelmakarebyn 7D

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

975 000 kr

40 m²

1 rum

4 117 kr/mån

24 375 kr/m²

Välkomna till denna kvadratsmarta och ljusa enrummare i attraktiva Bunkeflostrand! Ljusa ytskikt och en social planlösning kännetecknar denna moderna bostad, där vi kan nyttja såväl hiss från markplan samt egna tvättmöjligheter i lägenheten. Här erbjuds vi ett spatiöst allrum och en funktionell sovalkov med generös förvaring bakom stora, inbyggda garderober. Ett ljust kök med alla moderniteter, samt ett helkaklat badrum som dessutom är utrustat med egen tvättmaskin. En ypperlig möjlighet för pendlaren eller förstagångsköparen!

  • Plus
  • Hiss
Norra Skolgatan 6B, Triangeln, Malmö kommun
  • Sön 5 feb kl 13:30

Norra Skolgatan 6B

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

3 450 000 kr

77 m²

3 rum

5 280 kr/mån

44 805 kr/m²

I anrika citykvarter presenterar vi denna drömvåning signerad underbara detaljer såsom angenäm takhöjd, charmerande furutiljor och vackra spröjsade fönster. Husen i området uppfördes under slutet av 1800-talet och klassas idag som kulturhistoriskt värdefull bebyggelse. I ett av husen finns nu möjlighet till en fantastiskt tilltalande trea som bland annat lockar med en genomgående stilfullt renoverad interiör, i perfekt symbios med tidstypiska detaljer från förr. Det smakfulla köket bjuder på tidlös inredning i vitt tillsammans med sobert mörka arbetsytor och fin plats för matbord. Badrummet är helkaklat i ljust grå toner och välinrett med såväl takdusch som badkar. Vidare erbjuds två utmärkta sovrum och härligt generösa vardagsrumskvadrat som kännetecknas av ljuvliga fönsterpartier och framtagen tegelvägg för extra karaktär. Njutbar innergårdsmiljö förgyller boendet ytterligare. Här bor du modernt och bekvämt på andra våningen med hiss från markplan, Citytunneln ett stenkast bort och hela citys utbud runt knuten. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Hiss
Köpenhamnsvägen 15B, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Köpenhamnsvägen 15B

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

1 895 000 kr

54 m²

2 rum

3 932 kr/mån

35 093 kr/m²

På populär adress i attraktiva Slottsstaden presenterar vi denna finstämda femtiotalsvåning, som bjuder på ett strålande ljusinsläpp ifrån två väderstreck tillsammans med njutbar balkong och vackra parkettgolv i original. Addera därtill en utmärkt planlösning om generösa vardagsrumskvadrat, ett stilrent helkaklat badrum och ett väl tilltaget sovrum. Vidare finner vi ett rymligt kök med välhållen inredning och stor matplats samt en yteffektiv hall med inbyggda förvaringsmöjligheter. Allt i trivsamma Brf Ärö med lockande attribut såsom underbar gemensam gård, värmande bastu och fantastiskt mysig takterrass. Här bor du bekvämt på tredje våningen med hiss i stillsamma kvarter nära allehanda service, goda kommunikationer och lummig miljö ett stenkast från Rönneholmsparken. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3