Mäklare Jasmine Andersson

Jasmine Andersson

Om mig

Med bakgrund som fastighetsskötare, solkrämsförsäljare, brevbärare, barista, attraktionsförare, reseledare, konferenssamordnare och Malmö-guide så ledde vägen till slut hit - fastighetsmäkleri. Min ambition och drivkraft är att skapa långsiktiga och hållbara relationer, där du som kund står i fokus och vet att jag alltid kommer ge dig 110%. Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Uddeholmsgatan 30, Lönngården, Malmö kommun
  • Tis 30 jul kl 16:30
Uddeholmsgatan 30, Lönngården, Malmö kommun, bild 2
Uddeholmsgatan 30, Lönngården, Malmö kommun, bild 3

Uddeholmsgatan 30

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
5 155 kr/mån
18 426 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna charmerande bostad om 54 väldisponerade kvadratmeter på populära Lönngården! På det andra våningsplanet välkomnas vi av en lägenhet med mycket karaktär och attribut som påminner oss om byggnadsåret så som gedigna parkettgolv, ett välplanerat kök och en generös takhöjd. De stora fönsterpartierna bidrar till härligt ljusinsläpp och rymd genom hela bostaden, som är genomgående. Addera därtill en trivsam balkong i sydväst, perfekt solläge för dagens första kopp kaffe. På föreningens gemensamma gård njuter man av sköna grillkvällar i sällskap av lummig grönska under årets varmare månader. Med trivsamma Gullängen bara utanför dörren bor du bekvämt med närhet till Södervärn, city och bra kommunikationer med både tåg och buss. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
Falsterbogatan 20, Folkets Park, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:00
Falsterbogatan 20, Folkets Park, Malmö kommun, bild 2
Falsterbogatan 20, Folkets Park, Malmö kommun, bild 3

Falsterbogatan 20

Lägenhet
Folkets Park, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 395 000 kr
66 m²
2.5 rum
vån 3/4
4 470 kr/mån
36 288 kr/m²

På suveränt parkettläge på alltid lika attraktiva Folkets park presenterar vi med glädje denna unika bostad, vars interiör renoverats med elegans och finess i samspel med tilltalande attribut från förr. Bostaden stoltserar med generösa ytor med plats för såväl soffgrupp som matbord precis intill det sociala köket med anslutande köksö och med ett ljusinsläpp som imponerar även på den kräsne. Vidare erbjuds en praktisk halva som kan möbleras efter behov samt generösa sovrumskvadrat med plats för såväl dubbelsäng, förvaring och kontorsmöblemang. Även badrummet har renoverats i modernt utförande och är bekvämt utrustat med egen tvättmaskin. Bostaden kännetecknas av ett strålande ljusinsläpp genom stora fönsterpartier, tillsammans med vacker och välbevarad fiskbensparkett och angenäm takhöjd smyckad av lamprosetter. Utanför de vackra fönsterpartierna i original möter vår blick svajande trädkronor i grönt som närmsta sällskap, liksom utsikt över Sölvesborgsgatans karaktäristiska trädallé och lummiga Folkets Park. Här bor man bara ett stenkast från city med utmärkta kommunikationsmöjligheter samt närhet till S:t Knuts caféer, grönskande Folkets park och restaurang- samt barliv på Möllan. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Disponentgatan 27, S:t Knut, Malmö kommun

Disponentgatan 27

Lägenhet
S:t Knut, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
895 000 kr
17 m²
1 rum
vån 1,5/4
1 601 kr/mån
52 647 kr/m²

I den vackra, tegelbeklädda byggnaden anno 1931 väntar denna lilla välplanerade bostad, perfekt för studenten eller förstagångsköparen! En halv trappa upp bor du på centralt läge med låg boendekostnad i en stabil förening i lugna kvarter. Det här boendet kan även vara en möjlighet för dig som vill förenkla livet, göra dig av med grejer, ta en paus eller byta bana. Invändigt möts vi av klassiska attribut från byggåret så som lamprosetter och en tilltagen takhöjd som skapar rymd. Kvadratsmarta ytor med goda förvaringsmöjligheter där fokus har lagts på det ljusa och sociala allrummet som vetter mot trädgården. Under de varmare månaderna njuter vi av den gemytliga innergården med vänner och familj! Här bor vi ett stenkast från S:t Knuts torg med mysiga caféer, Möllevångstorget med restaurang- och nöjesliv samt Triangeln med shoppingmöjligheter. Kommunikationerna är goda vart du än ska. Varmt välkomna att titta in!

Limhamns stationsväg 20, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 16:15
Limhamns stationsväg 20, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Limhamns stationsväg 20, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Limhamns stationsväg 20

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 195 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1
3 669 kr/mån
42 212 kr/m²

På bästa läge i Limhamns Sjöstad finns denna väldisponerade tvårummare om 52 kvm med närhet till kajkanten i Limhamns Sjöstad. Materialvalen är noga utvalda och andas elegans och lägenheten känns rymlig tack vare den generösa takhöjden. Här har man valt vackra, ljusa parkettgolv och lägenheten har en öppen planlösning så man kan nyttja alla kvadratmeter på bästa sätt. Vidare erbjuds även en trivsam balkong med förmiddagssol samt ett rymligt och fullt utrustat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Från lägenheten har man nära till vattnet och småbåtshamn samt mysiga kaféer och restauranger. I närheten finns även apotek, matbutik och skola, för att inte tala om närheten till Limhamns centrum med hela dess utbud. Avgiften är förmånligt räntekompenserad fram till februari 2026. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Grynbodgatan 15E, Gamla Väster, Malmö kommun
  • Sön 4 aug kl 14:30
Grynbodgatan 15E, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 2
Grynbodgatan 15E, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 3

Grynbodgatan 15E

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
3 495 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/4
4 085 kr/mån
51 397 kr/m²

Atmosfär och känsla är ledorden för denna förnämliga våning, utmärkt belägen på tredje våningen intill grönskande Kungs- och Slottsparken. Med tilltalande attribut så som imponerande takhöjd på 3 meter med lamprosetter, stuckatur, tidsenliga brädgolv, genomgående planlösning och sobra färg- samt materialval är denna bostad ett smycke i sig. Ett underbart hem som varsamt renoverats med bland annat elegant köksinteriör från Cupboards & Goods och helkaklat badrum bekvämt utrustat med dusch samt egen tvättmaskin. Addera därtill tidsenliga trätiljor samt en tilltalande planlösning med generösa allrumsytor, möblerbar hall som signerats med vacker tapet samt ett inbjudande sovrum med ypperlig förvaring. Detta är ett fantastiskt trivsamt hem som verkligen särskiljer sig från mängden och bjuder på både estetik och charm i hjärtat av Malmös innerstad med närhet till såväl puls, parkpromenader och salta havsstänk. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Skomakarebyn 1B, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Skomakarebyn 1B, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Skomakarebyn 1B, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Skomakarebyn 1B

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 895 000 kr
82,3 m²
3 rum
vån 2/4
7 161 kr/mån
23 026 kr/m²

På optimalt läge i super-populära Bunkeflostrand finner vi nu en inbjudande och modern trerummare på andra våningen, med terrass i öster- och balkong i västerläge! Underbar nymålad våning med genomgående vacker nyslipad och nyoljad trestavs-parkett, generösa sociala ytor och nyrenoverat kök med ny maskinpark. Här bjuds det på härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, magiska terrassen mot innergården med morgonsol och underbara balkongen om ca 16 kvm med eftermiddags- och kvällssol. Enastående! Denna suveräna bostad har två ljusa och fräscha sovrum med behagligt ljus och plats för såväl säng som skrivbord, designade med inbyggda garderober såklart. Självklart har lägenheten ett stort modernt badrum med golvvärme, som dessutom är utrustat med egen tvättpelare. Intill allrummet och bredvid det första sovrummet finner vi en rymlig klädkammare. Perfekt för extra förvaring eller kanske en framtida walk-in-closet! Tack vare planlösningen, kan lägenheten göras om till 4 rum och kök. Se alternativ planritning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Lagmansgatan 2A, Borgmästaregården, Malmö kommun
  • Imorgon kl 16:30
Lagmansgatan 2A, Borgmästaregården, Malmö kommun, bild 2
Lagmansgatan 2A, Borgmästaregården, Malmö kommun, bild 3

Lagmansgatan 2A

Lägenhet
Borgmästaregården, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
3 750 000 kr
108,5 m²
4 rum
vån 3/8
7 285 kr/mån
34 562 kr/m²

Drömboende i Brf Domaren: Exklusiv fyrarumslägenhet med två stora inglasade balkonger, en i österläge och en i västerläge! Välkommen till ditt nya hem i den eftertraktade föreningen Brf Domaren! Föreningen har friköpt mark och stora kostsamma renoveringar bakom sig vilket borgar för en stabil ekonomi. Här väntar en rymlig fyrarumslägenhet på dig, belägen i ett hus med hiss och vilket ger dig både komfort och ekonomisk trygghet. Denna fantastiska lägenhet erbjuder tre ljusa och inbjudande sovrum, perfekta för familjen eller för dig som vill ha gott om plats. Det stora vardagsrummet är hjärtat i bostaden, med generösa ytor för både avkoppling och sociala tillställningar. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med dagsljus och skapar en härlig atmosfär. En av de stora fördelarna med denna bostad är de två inglasade balkongerna, som ger dig möjlighet att njuta av både morgon- och kvällssol. Den östra balkongen är idealisk för att börja dagen med en kopp kaffe och se solen stiga, medan den västra balkongen erbjuder en underbar plats att koppla av och njuta av solnedgången efter en lång dag. Badrummet är stilrent och rymligt med alla bekvämligheter du kan önska dig, och för gästernas bekvämlighet finns även en separat gästtoalett. Brf Domaren är en välskött förening som erbjuder en trygg och trivsam boendemiljö med närhet till allt du behöver. Här bor du med gångavstånd till butiker, skolor och kommunikationer, samtidigt som du har tillgång till gröna områden och rekreation. Denna lägenhet är en unik möjlighet att förvärva ett hem som kombinerar generösa ytor, modern bekvämlighet och två fantastiska utomhusmiljöer. Missa inte chansen att uppleva denna pärla – boka din visning idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Smålandsgatan 15, Dalaplan, Malmö kommun
Smålandsgatan 15, Dalaplan, Malmö kommun, bild 2
Smålandsgatan 15, Dalaplan, Malmö kommun, bild 3

Smålandsgatan 15

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
795 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/4
2 353 kr/mån
29 444 kr/m²

Fräsch 1:a vid Dalaplan med närhet till Möllevångstorget och Södervärn med flertalet busslinjer för stads- och regionbussar för färd mot bland annat Lund. Perfekt för studenten, förstagångsköparen eller den som söker en "övernattare". Renoverat badrum, fint parkettgolv, släta vitmålade väggar och separat kök. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 8