Mäklare Jennie Pembert

Jennie Pembert

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Simmermarksvägen 15A, Simremarken, Trelleborgs kommun
 • Mån 13 feb kl 16:30

Simmermarksvägen 15A

Villa
Simremarken, Trelleborgs kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

4 250 000 kr

170 m²

6 rum

806 m² tomt

Inbäddad i natursköna omgivningar finner vi denna otroligt charmiga och smakfullt renoverade villa med anor från sent 1800-tal om 170 spektakulära kvadratmeter. Invändigt hänförs vi av varje kvadratmeter som förser oss med karaktärsskapande detaljer, såväl välbevarade som smakfullt återskapade. Genomgående trätiljor och parkettgolv, fungerande öppen spis samt braskamin, vackra glasinfattade dörrar, fönster med spröjs samt bjälkar i tak som bryter av mot de i övrigt vita ytskikten. Generösa sociala ytor i form av kök, matsal och vardagsrum ackompanjeras av i dagsläget fyra bra sovrum, ett helkaklat badrum i stilsäkert utförande och ett wc. Utvändigt erbjuds vi sköna gröna ytor med plats för lek och spring för de minsta, allt medan de vuxna kopplar av i utespaet. Lägg där till ett gediget trädäck med plats för loungemöblemang och grill. Den här möjligheten till era drömmars hem vill ni inte missa! Varmt välkomna.

 • Plus
Sergels väg 6B, Ribersborg, Malmö kommun

Sergels väg 6B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

4 095 000 kr

89 m²

3 rum

5 512 kr/mån

46 011 kr/m²

Med grönskande parker, glittrande hav och Malmös stadspuls runt knuten befinner vi oss på trivsamma Ribersborg i denna ljusa och härliga bostad som du nu har chansen att förvärva. Högst upp i fastigheten placerad på gaveln med fönster i tre väderstreck finner du denna trerummare med goda möjligheter att göra om till en fyrarummare. Till generösa sociala ytor, modernt kök, helkaklat badrum, goda förvaringsmöjligheter och väldisponerad planlösning adderas en härlig balkong med morgon- och eftermiddagssol vilket gör denna lägenhet till ett fulländat hem. Varmt välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Möjligheternas tomt för nybygge på fint läge!, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Möjligheternas tomt för nybygge på fint läge!

Tomt
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

3 500 000 kr

265 m² tomt

Nu erbjuds en utmärkt chans att uppföra ett arkitektritat hus på ypperligt läge i attraktiva Bunkeflostrand, nära såväl havet som förskolor och skolor. Bygglov finns för ett hus om ca 95 kvm, se ritningarna bland bilder. Från det tilltänkta husets terrass på ovanvåningen är det magisk havsutsikt över Öresund och Öresundsbron. Detta är ett fantastiskt tillfälle att förvärva en fin tomt i attraktiva Bunkeflostrand på havssidan. Kontakta fastighetsmäklare Jennie Pembert för mer information.

Krankajen 42, Dockan, Malmö kommun
Krankajen 42, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Krankajen 42, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Krankajen 42

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

7 900 000 kr

107 m²

3 rum

4 812 kr/mån

73 832 kr/m²

På suveränt läge längst ner på Dockan finns denna underbara trerummare med havet som närmsta granne. Med hiss från markplan till femte våningen når man denna gavellägenhet som bjuder på väldisponerad planlösning, magnifikt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och två balkonger med både solläge, dockanutsikt och ostörd havsutsikt. Rakt fram från entrén öppnar vardagsrummet upp sig med hänförande utsikt över havet i öppen planlösning med köket som är från HTH och går i stilsäkra färger, gott om förvaring erbjuds bakom de vita luckorna. Vidare bjuds det på masterbedroom med privat fullutrustat badrum med tvättavdelning och en rymlig klädkammare allt för extra komfort. Lägg därtill ytterligare ett sovrum med klädkammare samt ett helkaklat badrum med dusch. I hela bostaden ligger enhetlig Junckers Black Oak massiva trägolv och väggarna är ljusa. Detta är en fantastisk lägenhet med förtrollande utsikt i välskött förening med mysig gård och gästlägenhet. Läget är oslagbart med Dockans utbud av restauranger och caféer samt närhet till flera av Malmös populäraste områden såsom City, Västra hamnen och Ribersborg. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Saarisvägen 12C, Kirseberg, Malmö kommun
 • Sön 5 feb kl 13:00

Saarisvägen 12C

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

1 550 000 kr

53 m²

2 rum

2 133 kr/mån

29 245 kr/m²

Underbar 2,5:a på mysiga Kirseberg! Här lockar ett fantastiskt trevligt hem beläget högt upp på fjärde våningen med genomgående ljusinsläpp ifrån stora fönster. Den tilltalande interiören bjuder på fina originaldetaljer såsom fiskbensmönstrad parkett och djupa fönsterbänkar i sten ackompanjerat av en ypperlig planlösning med stilrent uppdaterat kök och generösa vardagsrumskvadrat med access till eftermiddagssolig inglasad balkong. Vidare finner vi en möblerbar halva, ett rymligt sovrum med både klädkammare och fransk balkong samt ett uppfräschat originalbadrum med inkaklat badkar. Runt knuten finns ypperliga kommunikationsmöjligheter och allehanda närservice. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
Ingelstorpsvägen 214, Ingelstorp, Ängelholms kommun

Ingelstorpsvägen 214

Villa
Ingelstorp, Ängelholms kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

3 500 000 kr

168 m²

4 rum

2 143 m² tomt

I en naturskön omgivning presenterar vi med glädje denna fantastiska och välbevarade skånelänga med vacker fasad i korsvirke. Huset som är mer än 100 år gammalt erbjuder alla önskvärda attribut som lägger grunden till ett exceptionellt boende utöver det vanliga. Nu är det bara upp till den nya ägaren att låta kreativiteten flöda och sätta sin prägel. Planlösningen är genomtänkt och bjuder bland annat på oemotståndliga sällskapsytor i form av generösa allrumskvadrat i dubbel upplaga med vackra fönsterpartier ut mot den vidsträckta trädgården. Gedigna furugolv ackompanjeras av värmande öppen spis och vackra takbjälkar i tak. Två bra sovrum finns att tillgå, båda med bra storlek och flertalet möbleringsalternativ att erbjuda. Dessutom två badrumsmiljöer, varav det ena med direktaccess till behaglig bastu. Vi erbjuds även ett synnerligen väldisponerat arbetskök med glädjande detalj från byggnadsåret i form av fungerande mathiss, som sätter extra guldkant till detta redan så älskvärda boende. Den lummiga trädgården gör förstås heller ingen besviken, då den lockar med generösa gräsytor och vackert varierad växtlighet som smyckats av ett växthus för den odlingsintresserade. Stor biluppställningsplats är ytterligare attribut som tilltalar. Välkomna att uppleva!

Solhöjdsgatan 9, Varvsstaden, Malmö kommun

Solhöjdsgatan 9

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

2 850 000 kr

50 m²

2 rum

3 796 kr/mån

57 000 kr/m²

På utmärkt hörnläge i expansiva Varvsstaden presenterar vi denna fulländade tvårummare om 50 väldisponerade kvadrat. Här lockar en strålande ljus bostad med tilltalande öppen planlösning mellan smakfull köksinteriör signerad Marbodal och generösa vardagsrumsytor med access till njutbar västerbalkong. Vidare erbjuds ett stort badrum i helkaklat utförande med egna tvättmöjligheter liksom ett väl tilltaget sovrum med gott om förvaring. Tag chansen att bli den första att flytta in i en alldeles nyproducerad bostad på tredje våningen i attraktiva kvarter nära hav och stad samt förnämlig service av allehanda slag. Varmt välkomna att kontakta mig för privat visning.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Vitmårevägen 7A, Beddingestrand, Trelleborgs kommun

Vitmårevägen 7A

Villa
Beddingestrand, Trelleborgs kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

5 595 000 kr

200 m²

6 rum

855 m² tomt

I natursköna Beddingestrand, på solkusten av Skåne har vi nu det stora nöjet att få presentera denna familjevänliga och välskötta villa om 200 generösa kvadrat. Ni kan välja att flytta direkt in eller att sätta ert eget avtryck. Hur som helst är förutsättningarna här de bästa! Villan förser oss idag med sociala allrumskvadrat i dubbel uppsättning, ett bra utformat arbetskök och fyra sovrum, samtliga med flertalet möbleringsalternativ att erbjuda. Dessutom erbjuds vi dubbla badrumsmiljöer och ett separat tvättrum. Natur, fritid och strandliv har en central roll när man väljer att bosätta sig här, med sin närhet till havet, landsbygden och inte minst golfbanan. Detta är ett tillfälle ni inte får missa! Varmt välkomna på visning.

 • Plus

Visar alla 8