Mäklare Lidija Jakob

Lidija Jakob

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Käglehemsvägen 2, Oxie, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Käglehemsvägen 2

Villa
Oxie, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Öster

4 695 000 kr

120 m²

5 rum

989 m² tomt

Vi presenterar med glädje detta smakfulla Älvsbyhus beläget på njutbar trädgårdstomt på ypperligt hörnläge granne med vidsträckta fält! Här lockar bland annat ett fantastiskt uterum av vida mått med härlig utsikt över den insynsskyddade trädgårdsmiljön, som bjuder på flera fina uteplatser att njuta solen ifrån när vädret tillåter tillsammans med vackra planteringar och lättskött gräsmatta. Inomhus väntar en utmärkt planlösning om idag otroligt luftiga och ljusa vardagsrumskvadrat i öppen planlösning med stilfullt renoverad köksmiljö. Addera därtill tre rymliga sovrum som med lätthet blir till fyra om man så önskar. Vidare finner vi ett tjusigt helkaklat badrum från 2020, praktisk gästtoalett och välutrustat klädvårdsrum. Carport, generösa ytor för flertalet bilar och dubbla förråd är ytterligare detaljer som kompletterar detta förtjusande hem. Varmt välkomna!

Gissleberga 1480, Teckomatorp, Svalövs kommun
  • Budgivning pågår

Gissleberga 1480

Gård/Skog
Teckomatorp, Svalövs kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

3 995 000 kr

150 m²

5 rum

10 159 m² tomt

Med närhet till Landskrona, Helsingborg, Lund och Malmö finns nu möjlighet till ett trivsamt boende signerat lugnt och fridfullt läge intill vackra vidder och hästhagar. Invändigt förser oss boningshuset med genomgående snygga materialval som ackompanjeras av generösa fönsterpartier och bekvämlighet med golvvärme på hela entréplan. Addera till detta ett rymligt allrum, ett renoverat och stilsäkert kök i grått, fullt utrustat med kvalitativa vitvaror och ett anslutande matrum med plats för flertalet middagsgäster. Dubbla badrumsmiljöer finns även att tillgå, varav det största även förser oss med vardagslyx i form av IR-bastu samt separat grovkök med tvättfaciliteter och tre bra sovrum med flertalet möbleringsalternativ att erbjuda. Utvändigt finner vi stora ytor som erbjuder plats för lek och spring som passar både för stora som små och i anslutning till huset finns även en stallbyggnad från 2005. Bra med buss- och tågförbindelse finns samt närhet till barnomsorg i Teckomatorp som erbjuder både förskola och grundskola samt ett bra serviceutbud med matbutik och restauranger. Varmt välkomna!

Södra Gulsparvsgatan 34, Söderkulla, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Södra Gulsparvsgatan 34

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

1 995 000 kr

80,5 m²

3 rum

5 368 kr/mån

24 783 kr/m²

På populära Söderkulla presenterar vi stolt denna totalrenoverade trea som genomgående erbjuder en påkostad interiör från 2022 med exklusiva materialval och många sinnrika detaljer. Vackra golv i granit och ekparkett ackompanjeras av behagliga färgval och stämningsfull belysning liksom en tilltalande planlösning. Här lockar bland annat ett generöst vardagsrum med massor av fina attribut och en elegant köksmiljö med plats för matbord och utgång till den inglasade balkongen. Vidare finner vi både gästtoalett och badrum i stilfullt helkaklat utförande samt två rymliga sovrum, varav ett med access till balkongens härliga miljö vars utsikt från högre höjder förgyller. Här har man inte sparat på någonting för att skapa ett modernt och stilsäkert hem att njuta av under många år. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Gamla Jägersbovägen 2, Höör, Höörs kommun

Gamla Jägersbovägen 2

Villa
Höör, Höörs kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

1 595 000 kr

71 m²

4 rum

980 m² tomt

Fint belägen med närhet till både skog och sjö finns denna fastighet med stor tomt på ca 980 kvm. På den uppvuxna och insynsskyddade tomten erbjuds en riklig växlighet, ett boningshus och ytterligare ett mindre hus. I boningshuset som är i behov av renovering finns det vardagsrum, kök, badrum och tre sovrum. Ypperligt tillfälle att skapa sitt egna drömboende på ett lugnt och naturnära område. Planritningar finns ej att tillgå. Bara en bit bort finns Ringsjön/Sätoftasjön där det bjuds på både fiske och bad från bland annat Sätofta badplats. Via fin cykelväg når man centrala Höör där det finns ett stort utbud med dagligvarubutiker samt fackhandel och utmärkta pendlingsmöjligheter, härifrån kan man åka direkt till Kristianstad i norr och Malmö i söder med vidare färd mot Kastrup och Köpenhamn. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 4